Vilar

Hittade en bild på Virrans blogg från gårdagens fotografering. Och här är alltså reslutatet:

image84


Det blev ganska sött ändå.. men kom ihåg att kläderna är gjorda av sopor :). Fast på korten ser ju klänningen jätteäkta ut. Haha!

Ha en trevlig kväll allesammans..
HejSvejs!

Lisa

Nu har jag fixat iordning lite grann här på bloggen men tröttnade ganska fort.. Men ska göra klart snart nån gång, för färdig är den inte..


LISA.. JAG TÄNKER PÅ DIG!
:(

Tidig morgon

Jag vaknade klockan kvart i 8 idag fast jag hade tänkt sova ut halva förmiddagen. Gick ut och lade mig med Thomas och mamma och pratade en massa strunt och drack te. Och nu sitter jag här framför datorn/TVn. Ska ta det jättelugnt idag och bara titta på film och vila. Kanske åka tillbaka till Peter en sväng och göra klart det sista med trädgårdsmöblerna och så..

Haha var in på min blogg nyss, den är så himla nördig så ja började skratta. Rosa överallt!
Men snart kommer en lite mognare design, förhoppningsvis..

Ha en bra sista april! Och hoppas det går bra i skolan idag utan mig. Titta på fria kanalen, där direktsänds alltihop :D
HejSvejs!

home

Nu har jag helt bestämt att jag ska vara hemma. För nu mot kvällen börjar jag må sämre igen och imorn kväll vill jag verkligen orka med eftersom vi ska ha det så mysigt. Så då struntar jag i miljöveckan hellre. Skulle ju gå modell imorn också (på en pytteliten catwalk i skolan iofs, men ändå), och det är jag inte så sugen på. Det kommer jag bli tvingad till om jag kommer. Så neej hemma och bli frisk imorn är det som gäller. Och så ska jag börja läsa i " The Secret". För nu ska jag minsann bli frisk och få in ett positivt tänkande.. Jag och Diva är redan en bit på väg ;) Vet inte vad jag ska göra nu. Kanske ta en kopp te med vanlijsmak och lakritshonung till min onda hals? :)

HejSvejs!


Slit och skrubb

Idag fotade vi bilderna till skräpmodet och det gick bra. Gick ut till boulongern och det blev en del fina bilder. Fast ja kom på det ännu mer idag att modellbranschen inte är någonting för mig ;) Det var jättemånga som trodde att det var bröllop på riktigt och som stannade, hehe. (Dock mest alkisar) Det kommer även bilder i tidningen någon dag framöver. Kanske redan imorn?! Håll utkik i arbetarbladet vettja.

Slutade vid 2 nån gång och då åkte jag och Rickard för att ta med Magdalenas bil hem. Svängde in på DollarStore och IcaMaxi en svänge med.. Sen bar det av hem. Slängde en massa skräp och pantade en massa flaskor så vi skulle ha råd att köpa läsk och jordgubbar tills imorn :) Och så har vi städat på Rickards pappas altan och på baksidan vid poolen och så. Det blev jättefint. Så nu blir det mysigt att ta dit lite folk imorn och fira sista april. Eller säger man fira? Aja vi ska iaf grilla och ha det allmänt mysigt..
image80
Hade tänkt vara hemma från skolan imorn eftersom jag inte mått så bra.. Fast jag känner mig ärligt talat liite piggare nu. Men ja ska ha en slappdag imorn iaf så att förkylningen och halsontet försvinner tills på söndag för då bär det av till Thailand :D. Längtar så himla mycket!

Nu ska jag åka hem och se hur lillebror mår..
HejSvejs


Fota

Idag ska vi alltså fota. Det var tur att det var ganska fint väder iaf så jag slipper frysa ihjäl.
Hoppas på att det inte kommer ta hela dagen. Känner mig ganska hängig och så har jag hostat hela natten så jag knappt kunnat sovit något. Men men.. Hoppas det går bra idag! Nu ska jag gå och plocka iordning.
Kanske lägger ut någon bild när vi är klara..
HejSvejs

...

Taggarna utåt.. Varför?

image79

Tråkigt!
Bli som förr.


HejSvejs!

Trash Fashion

(Eller hur stavas det? :P)

image77
Kom hem alldeles nyss. Det har varit superskoj i skolan idag. Vi har ju lite temavecka nu eftersom det bara är tre dagar. Så Vi ska ha miljögrejs och så ska vi designa kläder av miljömaterial, eller skräp rättare sagt. Och Virran kom på den briljanta idén i fredags att vi skulle göra brudklänning. Så idag har vi hållt på och fixat med det. Den blev myckey finare än vad vi hade tänkt oss. Och så har vi även gjort en "kostym" i soppåsar. Den blev lite B-ig men vi hade inget annat svart att göra den av än soppåsar. Men klänningen gjorde vi i bubbelplast och nå vitt tyg/plast grejs.. Kommer blir asbra! För imorn ska vi fota det i boulongern, och på onsdag ska vi ha lite modevisning och så med direktsändning i TV (fria kanalen).. Enda nackdelen är att jag ska vara "modellen", men jag hoppas att det blir bra ändå.. :)



Klockan 2 har vi ju alltid fitness på måndagar och jag tänkte gå dit för att visa att jag var sjuk. Men som tur är var Kicki sjuk så jag kunde skriva upp mig på närvarolistan ändå. Jag behöver närvaro nu eftersom jag missat så mycket..

Snart kommer Diva och då ska vi plugga till religionsfördjupningen. Vi ska göra om boken "The Secret".

HejSvejs!


update

Har varit hos pappa i helgen igen, och som sagt: Där finns inget internet. Haha! Men här kommer en liten updatering från helgen :)

I fredags följde jag med till Ockelbo direkt efter skolan. Det blev värsta inpulsgrejen och så kom vi på att vi skulle grilla :) Åkte till Tom och där hade vi skitmysigt. Det blev typ 15 stycken tillslut, lagom mycket folk för att ha superskoj och mysigt. Haha alla mina "beundare" från ockelbo kom med, lite pinsamt kanske ;D
Vid 10 bestämde jag och Virran att vi skulle följa med in till stan och det gjorde vi. Hade askalasroligt, men kom dock inte in på krogen. Försökte på hangloose men där var det kört, och då kände jag att det inte var värt att skämma ut sig mer så vi gav upp ;) Men tack Fia i 2an för all hjälp iaf :D

Vad gjorde jag i lördags? Jag kommer inte ihåg. Men mamma och Amanda kom hem på kvällen iaf och de var roligt att se dom. Grillade och hade lite mys innan med pappsen och grannarna. Sen åkte ja fram på lite party men de va inge kul så ja åkte hem till pappsen igen..

I söndags städade jag och tog de massa lugnt för ja är jätteförkyld igen :/

Nu ska vi ha TrashFashion.. Berättar mer sen, för nu börjar vi!
HejSvejs!


Skitigt

Idag har jag haft en mysig dag. Gick till boulongern direkt när jag slutade med Josefin. Satt där till 4 tror ja och då bestämde vi oss för att gå och sola solarium istället, vi hade inte blivit nå bruna alls (kan det bero på att vi hade alla kläder på oss?)

När vi kom hem satte vi igång med tvätten, vi hade högvis med tvätt. Men ni har vi kommit en liten bit iaf. Skönt!


image76
(En sån där tvättmaskin skulle man ha ;P)


Och dessutom håller vi på att städar i lägenheten. Jag förstår inte hur det kan bli så fruktansvärt skitigt??? Fy tusan, ja hatar att städa. Blir alltid  på sånt gnäll humör när ja ska städa här.. Blir aldrig så när jag städar någon annanstans. Konstigt ;)

Nu ska ja fortsätta sen tänkte ja göra sån tidig kväll som möjligt.
Tyvärr stängdes tvättmaskinen av kl 8, det hade vi inte fattat. Så nu blir det till all sova utan påslakan och allt sånt.

God Natt!
HejSvejs!

Klart

Nu har vi fotat klart och så har vi vart å ätit. Åt 7 pannkakor alldeles för fort så jag fick ont i magen.. Och så åt jag en massa älsklingsananas :D

Det gick bra att fota. Vi var med 3 killar/män/gubbar. Fast den äldsta och roligaste svek oss efter en stund så fick vi vara med de två andra. Vi blev skitskrajsa när vi åkte ut i skogen och så började de ta med oss bakom nå stort garage och grejs. Vi trodde de skulle våldta oss eller nåt. Hua!! Och vi hade inga telefoner med oss. Men de gick bra, allt de ville var att visa oss en sten ute i skogen ;)

Nu ska ja hem och ut i det fina vädret. Boulongen kanske?!

HejSvejs!

Lantmäteriet

Idag ska vi ut och fota igen genom APUn.. Den här gången ska vi följa med Lantmäteriets några arbetare och så ska vi fota när de mäter väger å sånt skit.. Låter tråkigt, men de blir sjukt skönt att få vara ute hela dagen :D
Josefin har troligtvis halsfluss.. Hon vaknade med svinont i halsen och eftersom både Amanda och Rickard har haft det skulle de ju inte vara såå konstigt. Tråkigt bara, hon ska ju gå modevisning för Rena Rama Under imorn på Goya. Dit och titta på henne ;) Krya på Dig iaf gumman!

( En liten rättelse bara :P Det var "Mikas" Rickard skulle träffa, inte "UpModels". Han ska dit på fredag klockan 2. Får se om man följer med dit och skippar Fitnessen, fast så värst bra vore det inte. Jag riskerar ju IG där. Vi får se )

Nu ska vi åka till Medborgarkontoret på stan jag och Virran.
HejSvejs!

Nationella

Imorse var man inte så pigg när man vaknade. Jag, Diva och Josefin låg och pratade halva natten kändes det som :) Men solen sken så det gjorde inte så mycket att man lära gå upp. Skrev nationella till halv 12, om Pippi Långstrump. Sen åkte jag med Rickard hem från stan.. Ska åka och hämta Ingrid och Magdalena snart! Kul att dom kommer hem.

Skickade ju in bilder på Rickard till en massa modellagenturer i förrgår bara för roligt sådär :) Och så hörde en av agenturerna (UpModels) av sig idag och ville att han skulle komma till Stockholm nästa vecka för provfotografering. Det var ju roligt för han! Hoppas det går bra :D Hehe tur att vi har bestämt att jag ska få hälften av allt ;D

HejSvejs!

Promme

Det blev en timmes promenad med Diva. Skönt som tusan var det ute, solen sken!
Ska vara med henne nu så de här blir sista inlägget för ikväll ;) Sov så sött!
HejSvejs!


Städtanten

image74Idag har jag städat i 6 timmar!! :) Ja tycker verkligen att jag varit duktig. Det är pappas hus jag städat.
Började klockan 12 och sen åkte jag in till stan med 6 bussen.. Dammat, skrubbat, plockat iordning, dammsugit, tvättat och en massa. Ojojoj! Hehe..



Snart kommer Diva och då ska vi ta en promenadsväng. Sen ska vi läsa igenom lite tills nationella imorn..

JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA! :D Wehiii! Så jag kan vara med på studenten ändå, blev lite orolig där ett tag att jag skulle missa den helt, eller åtminstone ta studenten utan mössa (de går ju inte). Tyvärr var den inte så värst fin.. Men men, de är ju själva grejen som räknas!

Och solen har skinit idag med.. Jag mår sååå bra av det!

HejSvejs!


Diva

image73
Hehe har pratat med Diva i telefonen i över en timme nu. Haha vi har mätt alla kroppsdelar typ :P Vi hade ungefär lika mått överallt förutom på midjan.. Man får hitta på såna saker om man har lite att göra, och vi hade tråkigt båda två :P Hehe! Nu ska jag läsa igenom häftet tills på onsdag tror ja för då vi har vi Nationella i Svenska.
Har bestämt mig nu, ska strunta i redovisningen av PA imorn. Känns som att jag inte har så mycket att säga iaf...

HejSvejs!

 

Rickard

image72

Älskar dig min sötkorv!

Brottas?

Jag gick till Fitnessen. Men lika snabbt gick jag därifrån.. Det visade sig att vi skulle ha RIKTIG brottning, inte bara brottarträning. Och inte nog med det, vi skulle ha det med killar också.Där var det minsann nog för min del. Fast jag var med på uppvärmingen, sen kände jag att det inte gick för mig. Läkarna har ju sagt att jag ska börja träna lugnt, och de gjorde jag istället. Tog en och en halv timmes promenad i boulongern. Det var jätteskönt  i det fina vädret..

Hade tänkt gå på aerobics halv 6 med, men jag har inte ätit nånting så ja hinner inte..

Ska laga mat nu hade ja tänkt.
HejSvejs!


SOOLSKEN

Å solen skiner idag igen.. Guu va ja älskar att leva! : )

image71



Imorse vaknade jag vid 10 och då åt jag och Rickard frukost ute i solen. Underbart! Sen så åkte jag in till stan med 12 bussen så ja kom precis till lägenheten. Ska gå och träna Fitness om en timme. De va brottning idag :/ Hmm! Fast de kan ju vara roligt, har ju aldrig haft de förr iofs.


Sen ska jag bara vara med Josefin ikväll tror jag. Har inget speciellt inplanerat. Tror att jag ska vara hemma imorn. Vi ska redovisa Projektarbetet för 2orna och jag är inte så himla sugen på de, precis som resten av klassen. Tror knappt att det blir någon där imorn faktiskt.

Igår spökade det igen. Skiitläskigt.
Jag satt ju vid datorn igår medan Rickard var och köpte saft. Så jag var helt ensam i Magdalenas hus. Och så skrev jag ett inlägg här på bloggen. Sen stängde jag ner den helt och gick in på efterfesten istället. Sen efter typ 10 minuter så sattes skrivaren igång och så började den skriva ut. Jag vågade knappt titta vad det var för jag hade ju inte satt igång nåt. Men tillslut tittade jag vad det var och vet ni vad det var? :S Det var en bild på Engla. Eller det var alltså inlägget som jag skrev om Engla här på bloggen för ett tag sen. Men bilden kom ut först så jag har ingen aning om hur det gick till. För jag hade ju inte ens det öppet. Plus att det inlägget är ju typ ett tag sen jag skrev, så ja vet inte varför den började med just det inlägget :O Aslääskigt! Tyckte ja iaf.. Och just för att det var Engla på bilden.. Huuua!
 

Nu ska jag ringa Agnes.
Hejsvejs


Läängesen

Hehe nu känns det som det var ett tag sen jag skrev. Anledningen till det är att jag har varit i Vinnersjö hos pappa och där finns inget internet (tro det eller ej:P).. Men jag har haft en helmysig helg faktiskt. Ute i bushen!
image70
I fredags åkte jag med Johan hem från stan. Kul å prata lite med han igen. Sen så blev det bara myskväll hos pappsen. Tittade på hockey och HV vann.. Hejjade på dom ja, bara för att Liv står i det laget ;) Haha!
I lördags åkte vi fram ganska tidigt och så städade jag på Tovenco. Sen eldade vi en massa skräp hos Rickards mamma efter utbyggnaden. Bräder å isolering och plast och grejjor. Det blev en rejäl brasa. Fast det tog lång tid. Vi gjorde typ halva högen då på några timmar. Så Rickard fick fotrsätta idag.. Men det är ju bra om det är lite fint här nu för Magdalena kommer ju hem på onsdag!
Sen åkte vi till pappas bror och tog hand om en massa nyfödd lamm :) Så himla söta!! Bilder på det kommer ;) Haha! Sen på kvällen åt vi lite gott och så.

Idag har jag bara varit hemma hos pappsen. Matade lammen imorse med. De är så små och mammorna tar inte hand om dom, så man lär mata dem med napplaska. Mysigt! Sen så har jag hjälpt pappa att röja upp lite på gården.. Det blev fint! Och det känns som att våren är här nu, äntligen :D Och så har jag och Josefin suttit ute på en filt hela dagen och haft det skönt i solen! Me like :D

Är hos Rickard nu. Haha han skulle åka fram och köpa saft eller nånting. Vi spar så himla mycket nu så vi har inte råd med läsk ;D Lite fula vi är!
Börjar inte förren 2 imorn, var därför jag blev kvar i Hedesunda. Annars brukar ja sova i stan i veckorna ju. Men skönt att vara hemma!

Och nu har mamma och Amanda åkt till Turkiet. Det är lite tomt utan dem! Haha och Lisa som de skulle åka med är så sjukt flygrädd så hon var tvungen att dricka hela resan. Vill inte veta hur hon mådde när hon kom fram :P Hehe!

Guu va långt de här inlägget blev!! Har bara en sak till att skriva, sen ska ja lägga ner :P

image68


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER. Så himla underbar! I fredags morse innan jag skulle till skolan så var ja lite småsur för att ja ville ha nya kläder och för att jag inte hade några pengar och lite allt möjligt.. Men jag kom i alla fall i väg till skolan. Sen när jag kom hem på eftermiddagen låg det ett paket på bordet där det stod "Öppnas omedelbart" och "Från en hemlig beundrare". Och i paketet låg det en tröja. Så himla söt!! Älskar dig helt sjuukt mycket Joppla! Sötsyrran min..

( BTW så har hon kille på G. Så alla som är ute efter henne kan lägga ner ;) )

Nu ska ja dricka saft. HAHA!
HejSvejs!

Turkiet

Fint väder idag igen.. Och då pekar mungiporna uppåt såklart :) Har vart å ätit pizza nu. Mums!

Snart ska vi redovisa studiobilden. Jag ska visa den som  ja knäppte på Josefin. Hoppas det blir bra.  Sen kanske ja ska träffa moster Karoline en sväng på stan när jag slutat, om hon hinner.. Hon skulle tillbaka till Gnarp vid halv 3, så de beror på när vi slutar..

Och idag åker Mamma och Amanda till Turkland. De blir borta en vecka, så jag hoppas verkligen att de kommer hem bruna och fina. De skulle bo på ett skitfint hotell med All Inclusive. Blir nog riktigt myys för dom! Och så skulle Lisa (mammas kompis) och Fanny (Amandas kompis) också med..
Och så åker Josefin till Stockholm om träffar Joakim. Så det är bara jag, Pappsen och Johannes hemma i helgen. Sen kommer ju Josefin hem imorn eller på söndag..

Såå.. Vad ska man hitta på i helgen? Ingenting får kosta pengar för jag lär SPARA SPARA SPARA!! Bara 2 veckor kvar till Thailand nu på söndag..

Nu ska ja redigera.
HejSvejs!

God natt

Har badat skumbad och ätit lite kvällsgott.
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. God Natt!

image67

HejSvejs!


max

Det gick bra för oss att fota på Strömvallen. Var inte så segt som jag trodde att det skulle vara. Fint väder och så delade vi upp alting så att det skulle gå fortare. Tog dygt 2 timmar Och så firade vi efter med glass ute i solskenet. image66Nu är våren här minsann! : ) Sen gick vi till skolan och där var jag till klockan 7. Fotade andra gången i studion, ska ju redovisa treans stora fotouppgift imorn. Men det gick inge bra idag, blev konstigt ljus och så.. 

Efter det blev det Maxmål, fast inge pommes. Tog fruktsallad istället, så det skulle bli liite nyttigare. 

Har diskat och plockat iordning lite här i lägenheten nu.. Det blev så fint så! Guu va skönt det är att inte bo hemma. Hehe jag och Virran hittade en lägenhet med takvåning i Forsbacka för 35 000 kronor idag. Jag ville ha den. Men nu har jag börjat insett att jag har det väldigt bra här mitt i stan :D Du och jag Josefin ;)

JAG HAR ONT I MAGEN!! :(

 HejSvejs!

Fota strömvallen

Ja då var det torsdag igen då.. Idag ska jag och Virran fota Strömvallen i alla olia vinklar som finns. Kommer ta säkert hela dagen. Men det gör ingenting FÖR DET ÄR FINT VÄDER!! :D
Jag älskar när solen skiner såhär. Det känns som det inte finns nå problem i världen då ;)

image61


Haha idag när jag åkte in till stan med bussen körde chuaffören in i en taxibuss framför oss. Hehe ja satt och lyssnade på musik men så hörde ja att det smällde till och då var vi minsann ihopkörda. Hon med taxibussen stannade och fick psyk på chaffisen, men han bara skrattade. Hehe! Det blev ju inge märken eller så, men kanske lite nonchalant att bara skratta.. Fast ja tyckte de va roligt ändå.

Nu ska jag till skolan och redigera lite bilder tills Virran kommer. 
HejSvejs!
 

Baah

Fick ett mail idag om att studentklänningen inte blev beställd ändå igår. Det blev nå fel när jag slog in mammas kortnummer så den är alltså inte på väg. Och då vet jag inte hur jag ska göra, om jag ska beställa om den eller om jag ska leta på en annan. Blev ju lite osäker på om jag tyckte om den helt eller inte. Får fundera tills efter Thailand. Mamma tyckte ja skulle sy upp nån där så ja kanske gör så. Blir ja inte nöjd får jag väl beställa den här som jag tänkte när jag kommer hem.

JAG HATAR TJURIGA BUSSCHAUFFÖRER!! Så ni vet.

Nu ska jag sova snart. Är askalastrött.
HejSvejs!

Smyckesvisning

Har hunnit med en del sen sist jag skrev. Hade bara två lektioner idag, samhälle och religion.
Fast på religionen behövde man bara gå dit och ta närvaro sen fick vi gå hem. Men jag och Virran stannade kvar och redigerade bilderna till byggavdelningen och så pratade vi lite med Conny om APUn.

Kom hem vid 3 och då skulle jag och Rickard åka och hämta mammas bil på servicen. Tog 2an bussen för vi trodde att den gick ända till Kryddstigen men vi hoppade av för sent så vi fick gå jättelångt :/ Hehe, tur att det var fint väder.
Hämtade bilen tillslut i alla fall. Fast jag vet inte vad dom hade gjort med den för det dom skulle fixa hade de inte gjort PLUS att de hade förstört bakdörren. Den satt jättelös, det kändes nästan som att den skulle lossna. Och så gick det inte att stänga den efter att öppnat den. Mamma skulle ringa och skälla ;)

Är i Hedesunda nu, har varit på smyckesvisning. Det är så himla fina smycken, helt såld är ja! :)

Nu ska lillebror ha datorn..
HejSvejs!

Bio

Det blev bio ikväll. Såg filmen "Varg". Den var inte så bra tyckte jag. Den unga killen som var med var inte alls bra skådis. Totalkass nästan (sorry om du läser det här ;)). Köpte halva priset kort med, så nu ska vi minsann gå på bio.


Börjar halv 12 imorn. Skönt att ha sovmorgon.

Nu ska jag gå och sova.

HejSvejs!


Studentklänning

Glömde tala om att jag beställde en studentklänning på internet igår. Men jag hinner väl säkert ångra mig flera gånger tills det är dags. Det var inte såhär jag hade tänkt att den skulle se ut, när jag började planera för länge sen vad jag skulle ha på mig. Men tycker i alla fall om den. Är bara rädd att det är konstigt tyg. Äh, hoppas på de bästa! Annars får jag leta efter någon billig i Thailand :) Hehe, allt klär ju en skönhet!

image60

NU ska jag ut och gå..
HejSvejs!


Trök

Jag har tråkigt. Har ingenting att göra. Och så har jag inge pengar på telefonen heller så jag kan inte ringa och prata med någon. Rickard skulle ringa men de gör han ju inte, så nu får han minsann skylla sig själv när jag inte är hemma när han kommer hit. För jag tror bestämt att jag ska ta en promenad : ) Har hört att det ska vara bra mot ond mage..
image58
Just ja, ska göra ett litet försök och kolla om jag möjligen kan vara mjölk/laktos överkänslig eller nåt. Så nu har jag vart och shoppat en massa laktosfritt.. Hoppas det funkar, fast ändå inte. Jag vill kunna dricka vanlig mjölk!!


Nu ska ja på med svettarkläderna.
HejSvejs!

Ajaj

image56Kom precis hem från skolan. Har varit där hela dagen idag, första någen på länge känns det som. Jag och Diva kom dit vid halv 9 och pluggade hela tiden. Eller vi gjorde väl lite annat också, men klart blev det i alla fall till slut. Haha vi döpte religionsfördjupningen till "Häxan och Kvasten". Så himla B, men roligt var det ;)

Ska börja på någon ny fördjupning nu och då ska jag och Diva göra tillsammans igen. Den här gången ska det handla om "The secret". Nån ny religion som vi ska leta fram lite fakta om och eventuellt visa en film på redovisningen om 4 veckor.

Jag har jätteont i magen :/

image57


Idag vet jag inte riktigt vad det blir än. Jag och Rickard kanske ska på bio med Magnus och Hanna, men blir det inte så ska jag träna Station med Diva klockan 7 ikväll på Friskis. Just nu hoppas jag på det första :P

Tror jag ska gå och leta reda på tvättrummet nu och skriva upp tid nån gång. Har inte tvättat här i stan nån gång förut (bortskämd som man är). Vi brukar nämligen ta med all tvätt hem till Hedesunda till mamma eller pappa. Men nu ska det minsann bli andra bullar! Nu ska vi sköta tvätten själva, är det tänkt.

HejSvejs! 

Engla

Fick nyss lite insider information. Vet inte om den stämmer men ja tror de :S Engla hade tydligen hittats i Hedesunda. Riktigt läskigt i sånna fall. Och så hade hon ju legat helt öppet på en liten väg. Undra vart i Hedesunda :S Jag ska iaf ha en tyst minut för henne klockan 9 ikväll för de stod att man skulle ha de på aftonbladet.. TÄNK PÅ HENNE DÅ DU MED!
Stackars tjej.. Fy tusan för det där äcklet som dödade henne. Läste på Aftonbladet och han hade sagt att "det inte var meningen". Hur sjukt störd får man bli? Och så hade han åkt och ätit pizza direkt efter. Så himla sinnesjuk. Och så erkänner han mord efter mord nu. Hoppas han aldrig släpps ut ur fängelset. Vi borde skicka han till USA så han fick en hemsk tid i fängelset. Elektriska stolen är vad han förstänar. UUUUSSSHHH!

image54


Tog en långpromenad idag. Det var riktigt skönt i solskenet.. Ska börja gå som vanligt nu igen när våren kommer.

Rickard var till hälsocentralen idag och han hade halsfluss. Tråkigt. Men han fick pencilin så de ska väl bli bra snart. Hoppas bara inte att jag har fått det med. Känner i alla fall inte av någonting nu.
image55
Har varit till tandläkaren också och lagat et hål akut. Det började ila jättemycket idag så då fick jag komma och laga 20 över 7 ikväll. Så nu känns det jättekonstigt för lagningen är högre än vad tanden var förut. Så när jag biter ihop tänderna tar det inte ens i på andra sidan, så illa är det ;) Haha! Fast de ilar inte längre, sköönt!
Och tandläkaren sa att jag ALDRIG mer får äta något sött för jag har så dåliga tänder. :S Vad ska man göra?

Ska äta nybakat bröd och kladdkaka och grädde nu och så ska vi titta på "Alvin & the chipmunks" eller hur det nu stavas.

Ska till skolan halv 9 imorn fast vi börjar halv 1, bara för att jag och Diva lär göra klart religionen, det är deadline för den imorn.

HejSvejs!

Uppe med tuppen

Jag vaknade tidigt imorse. Skönt! Fast jag gick och la mig igen, men jag hoppas att det räknas ändå ;)
Det är jättefint väder ute. Solen skiner och man blir alldeles glad!

HejSvejs!

image52



Stackars Rickis

Tänkte tillägna detta inlägg till min sjuka pojkvän. Det är så synd om han!
Han har hög feber och så har han ont i magen (+ att han tog en spruta förra veckan som han fortfarande mår dåligt över) ;D

Ska äta lite kvällsgott nu. (Nöörd) Hehe. Te och mackor.
Har tittat på filmer från när vi var små idag, de är roligt faktiskt. Fast jag förstår inte hur mamma och pappa orkade. Det finns filmer från typ varje dag fram tills jag fyllde 6 eller nåt sånt. Och jag var så snälll och lugn när jag var liten. :) Och ville jag säga något dumt eller så, viskade jag det till Josefin och så fick hon säga det högt :D Haha. Man får inte vara dum ;)

Just ja, de har ju hittat Engla nu. Död. Riktigt hemskt dedär. Men det var iaf inte min snuskgubbe som var skyldig.
Alltså han som blottade sig för mig och som följde efter mig för ett år sen typ. Det var läskigt :S Huua.

Nu ska jag äta.
HejSvejs!

Söndag men inte slut på helg

Nu är det söndag. Men eftersom vi har studiedag imorn är helgen inte slut än. Fast det blir nog plugga ändå imorn, ligger efter med religionen :(

Igår var jag hos mormor och morfar på kvällen men blev tvungen att åka in till stan en sväng efter ett tag. Så då när jag kom hem till Hedesunda igen åkte jag till mamma och blev kvar där helt själv. Rickard kom efter en liten stund.
Och älsklingen lilla har haft så himla hög feber inatt. Kunde knappt ligga under samma täcke för jag brände mig nästan på han. Och han mår inge bättre nu heller, har sovit typ hela dagen. Stackars pluppi!

Det blev pizza till lunch idag med lillsyrran 2 Amanda och Rickard. Torino, världens godaste pizza! Och beasås till såklart.. Efter det städade jag mammas hus eftersom hon inte mår så bra, och tvättade lite och var allmänt duktig. ;) Under tiden så gjorde Amanda jättegod fruktsallad. Mums!

Har tittat på josefins nya smyckeskollektion som hon säljer nu.. Det var helt sjukt fina smycken!! Blir sugen på att börja sälja jag med igen.. Jättefina långa smycken med jordgubbar och en massa annat fint..

Nu ska jag gå upp och se hur Rickis mår.
HejSvejs!

Kyckling

Nu är jag hemma, äntligen. Det blev så att vi åkte på danstävlingen, och det var roligt. fast det blir lite segt när Josefin inte dansar och så ska man bara sitta och vänta. Åkte förbi Stjärnsund med där Engla försvann. Hemsk!!
Men är i alla fall hemma nu och ska äta kycklinggrejs. Mumsi!

Och vad blir det ikväll då? Hmm vet inte.. Men det får inte kosta pengar för jag måste spara tills Thailand!!
Fattiglappen Evelina. Kuul! Hehe tror kanske att jag ska åka till mormor och morfar och titta på film och mysa med dem ;) De ni.

HejSvejs.

Gomors

Nu är jag minsann utvilad. Somnade 12 igår typ, och sov tills 9. Så länge var det länge sen jag sov.
Igårkväll blev väldans mysig. Var på modevisningen först och det var häftigt. Lite annorlunda men coolt. Och syrran var såklart jätteduktig! Efter det så åkte vi och tittade i mosters lägenhet, har inte varit där sen de flyttade in. Och det är mer än ett halvår sen tror ja.
image51
Sen blev det Sibylla med mormor, morfar och Rickard. Fast det var bara mormor och morfar som åt hamburgare, jag och Rickard åt glass. Haha mormor och morfar är allt bra tokiga dom.
Sen åkte vi hem och jag gick och la mig på en gång. Skönt att sova ut!

Idag blir det troligtvis så att man åker och tittar på danstävling i Dalarna tror jag att det var. Följer med pappa dit. Fast det är inte helt säkert, jag kanske måste städa :S Ska försöka ta det imorn istället..

Nu ska jag väcka Rickard.
HejSvejs!

Hurt

image49

Nu ska jag hurta.. Första promenaden på jag vet inte huuur länge. Hoppas jag överlever.
HejSvejs


Färdig

Nu är det äntligen klart... Så himla skönt!
Har lämnat in PA och så har jag redovisat självporträttet. Det blev ingen utskällning. Så antagligen blir det Godkänt iaf :) Hoppas på mer såklart.. 


Det blev såhär med texten "Döm inte insidan efter utsidan" 
La  in texten i bilden rakt ner, i skrivstil. Det blev ganska snyggt faktiskt.

HAHA just ja när jag kom hem idag möttes jag av värsta monstret ;) Hehe! Josefin hade hela håret uppsatt i pappiliotter eller vad det nu heter och så var hon helt vitsminkad typ. Förberedelser tills ikväll, men hon såg rolig ut. Men ja antar att det blir skitsnyggt ikväll på modevisningen.
Och sådär har hon gått runt hela dagen och blivit utskrattad. Så har ni sett en blek lång tjej med pappiliotter i hela huvudet så kan jag tala om att det är syrran min :) Haha!

Jag har glömt bort att berätta att mamma har kommit hem från sjukhuset. Hon är lite piggare nu fast hon har fått en massa tabletter som hon ska ta. Och så skulle hon göra tiithålsopertaion om en månad, de kunde inte göra det nu när hon var så dålig i lungorna. Det lär gå över först. Men imorn får man äntligen träffa henne igen, var ett tag sen nu! 

Har ingen aning om vad jag ska göra nu :S Inga läxor har jag längre och så är det ingen här med mig. Kanske går och håller Josefin och hennes kompis sällskap på Coffehouse, om jag vågar sitta bredvid de där monstrerna. Haha! Ladda för ikväll kanske ;) Diva och Johanna skulle också med. Kul!

HejSvejs!

PA

Nu är äntligen ProjektArbetet inlämnat. Skönt att ha de klart. Då behöver man inte tänka mer på de.
Ska redovisa självporträttet snart. Hoppas man slipper utskällning i alla fall.

Ikväll blir det modevisning. Trodde den började kl 7, men det var ju inte förren halv 9.
Det ska bli skoj. Kanske får med mig Diva också :)

HejSvejs!

Nedrans kladdkaka

Och det var det de.. Den där nedrans frödinge kladdkaka förstörde mitt nyttiga liv. Blev så himla sugen på nåt sånt idag för jag inte ätit nåt med socker i eller så på hela veckan. Så det bar av till ica och där köpte jag en kladdkaka och sprutgrädde. Fattar inte varför ja är sån som helt enkelt inte kan låta bli :(  Faast om man tänker positivt; jag har klarat det 4 dagar, och det var varken godis, chips eller läsk som jag åt/drack. Kakor är ju bättre! Mycket bättre.. ;)

image43

Är helt klar med PA nu och det är såå skönt. Självporträttet är det väl sådär med, tänker i alla fall redovsia det imorn. Så får Patricia tycka vad hon vill om det. Bryr mig faktiskt inte längre, för snart är skolan slut och då har hon ingenting med mitt liv att göra iaf. Och IG kan hon inte sätta, för så dåligt är det inte.

Haha idag har jag varit superfin. Har bara vart hemma typ hela dagen så jag tänkte att jag kunde ha dom på mig, för dom är supersköna. Fast ja lär säga att jag kände mig tattig när jag gick hem till lägenheten från bussen nyss. Här är de i alla fall : )
image45
Nu ska jag äta fil och flingor och sen så ska jag nog ta ett bad. Har asmysigt här i min ensamhet med tända ljus och grejjor :)

JUST JA! Kom precis på en sak. Jag har fortfarande inte fått min studentmössa. Jag vet inte hur jag ska göra :S För jag var ju inte där när alla beställde sina så jag fick beställa min själv på internet. Och samma sak gjorde några fler i min klass. Men så när deras kom var inte min med :( Så nu har alla fått sin förutom jag. Men den är betald och allting så den borde ju komma snart, eller så har dom glömt mig :S Hoppas inte!

Aja..
HejSvejs!

Mätt

Kom hem från Margit nyss. Ska skriva klart slutrapporten nu och sen ska jag in till stan.
HejSvejs!


Bort snö

Har precis duschat och ska till Rickards mormor och äta nu. Och idag åkte Filip och Peter till Thailand. Hoppas det är fint så man inte har gjort bort sig, men jag tvivlar :) Och så är det 2 veckor kvar tills Ingrid och Magdalena kommer hem från Ghana. Tänk att dom har varit borta i snart två månader.

Börjar bli lite nervös för vad Patricia ska säga om mitt självporträtt. Det är inte bra alls, har ingen tanke till det. Men jag får hitta på något tills imorn. Är i alla fall snart klar med slutrapporten. Har bara sista punkten kvar att skriva om, men tänkte ta den senare, för man ska skriva värsta mycket om hur man tänkt osv.

BORT MED ALL SNÖ! Jag vill ha vår..

image41

HejSvejs!


God morgon

Idag blev vi lediga, eller nåt sånt. Jag och Virran skulle egentligen fota till Fysisk Planering men eftersom det är sommarbilder de vill ha funkade det helt enkelt inte idag. Vi får ta det när snön smält bort. Men det är synd att vi inte kunde göra något idag, det vore så himla skönt att bli av med så mycket som möjligt tills sommarn istället för att skjuta fram det. Men vi har inget val!

Gå in på Gävle kommuns hemsida www.gavle.se så får ni se vad det är vi håller på med på APUn. Men alla bilder är inte våra, bara de som är på Bygg & Miljö. Gå in på kommun-förvaltningar-bygg och miljö-miljö och hälsoskydd, och där är våra bilder : )

Har suttit och jobbat lite med slutrapporten nu till PA som ska vara inlämnat imorn :S Men jag hinner färdigt! Skönt att den här veckan snart är slut, det har vart så himla mycket i skolan och så.

Sitter och kollar på Modemissar på E! kanalen. Så himla nördigt! "Så får du inte vara klädd". Det bestämmer man väl för tusan själv. Det är klart att man kan tycka att vissa är fult klädd, men det är ju inte så att man skapar ett helt program för det. Ska gå och äta något nu.

HejSvejs!

Självporträtt inte helt lätt

(Rickard kom på rubriken) :P

Har hållt på med mitt självporträtt. Inget vidare. Hade egentligen velat gjort om men jag är ju så himla sent ute och så finns det inga studiotider lediga. Och det här ska redovisas på fredag. Så jag tog ett som jag och Kattis knäppte förut. Det får helt enkelt funka. Fast min nya idé var att knäppa typ 6 bilder på olika kroppsdelar; foten, axeln, handen, benet, ryggen och ett på ansiktet. Och så skulle ja montera ihop allting så att det blev snyggt. Men tyvärr gick det inte :( Får göra det nån annan gång.


Nu ska ja leka med Rickard.
HejSvejs!


HMM

Idag har varit en tråkig dag. Vädret är orsaken till det..
Jag och Virran skulle ju på möte klockan 9 imorse på Lantmäteriet. Och själklart tar vi fel lantmäteri, vi åkte till det vid Fjäran höjder fast vi skulle till det på stan. Så vi satt och åkte buss helt i onödan och så lära Virran gå med sin onda fot och de blev lite kaos där. Men vi kom bara drygt 20 minuter för sent och gubbarna vi skulle träffa var jättetrevliga. Något surriga bara :P

Sen bar det av till skolan och då var jag DYNGSUR om fötterna av allt slask. Så himla jobbigt. Och så var det äcklig mat i skolan så jag åt spagetti och en massa majs, hehe. Men det fick klart godkänt alltså! : )

image36


Sen höll vi på och finslipade redovisningen med fängelse och så och på samhälslektionen redovisade vi. Det gick väl bra! Förutom att det var väääldigt svårt att säga personal. Haha!
Efter det hade vi lite studentprat och vi bestämde lite med lastbil och så. Jag har halvt fixat, men vet inte om jag är så sugen på att ställa upp och fixa eftersom det blev sånt kaos sist när jag ställde upp och hyrde lokal till mediafesten och allt. Och så när det hända en massa saker fick jag skiten för allt :( Men men, alla förtjänar en ny chans. Hehe! Så vi får allt se hur det blir.. 

image38


ÅKte hem kvart över 1 till Hedesunda och när jag kom hem somnade jag på en gång. Så himla trött var jag. Sen åkte jag hem till pappa och åt mumsmat :) Potatis och fläsk med löksås. Det är så himla gott! Lite bondmat men va tusan ;)

Nu måste ja plugga. Göra klart mitt självporträtt.
HejSvejs!

PS. Vem är du? :P
 

Knäpp jag är

Haha läste precis igenom inlägget jag skrev nyss. För det första så skriver jag helt psyko. Hoppar från en sak till en annan och en massa annat knäppt. Men det får man göra på en blogg. I alla fal på min ;) För det andra så menade jag en massa frukt och en mobilladdare när jag skrev att jag gav  "uppiggande saker" till mamma. Det lät som jag hade lämnat knark eller nåt sånt, men sån är jag minsann INTE. Haha!
Och för det tredje så glömde jag nämna älsklingen. Han blev lite besviken. Här är vi iaf :D

image35

ÄLSKAR DIG JA RICKIS!

Nu ska jag sova. God natt och sov så gott!
HejSvejs.

Finnar

Hej Hej! Finnen här. Trodde att jag hade kommit över den finniga tiden i livet men de har jag tydligen inte för på min haka kryller det av röda äckliga bölder. Usshis! Ska tvätta ansiktet och vräka på med finnmedel nu. Tack och lov att MaryKay finns säger jag.. Så himla bra är det. Tror jag har allt som finns därifrån nästan, känns det som iaf. Så himla bra sminkväska med en massa olika fack som man kan fälla ut så man ser allt och sen knäppa ihop så den blir liten. Svårt att förklara men det är typ bäst av allt!

image33


Jag och Rickard sitter och tittar på en asläskig film på 3an :S Någon med Demi Moore. Fast nu börjar det tydligen lösa sig lite. Fast ja tycker om såna filmer ja :) Den hette "Half Light".

Idag har jag hunnit med ganska mycket.  Pluggat med Diva och så har jag pluggat med Virran och Agnes också.
När jag kom hem gick jag och hälsade på mamma på sjukhuset och gav henne lite uppiggande saker.
Hon har varit sjuk sen i mitten på februari och idag när hon var in till sjukhuset på koll fick hon inte åka hem så hon blev kvar där inatt. Hoppas hon blir frisk snart!! Hon hade i alla fall röntgat nu ikväll och så skulle dom göra nå sak imorn så hon var tvungen att sövas. Ush!  Det är inte så skojs de. Älskar dig mammis! Se till att bli frisk nu.

image34

Imorn är det möte för mig och Virran som gäller kl 9 med lantmäteriet sen efter det ska vi ringa och intervjua han på fängelset. Ska redovisa det också. Sen kanske det blir Hedesunda med, får se..

Ska gå och hjälpa syrris nu med läxor.
HejSvejs!

I skolan

Kom precis till skolan nu. Det är astråkigt väder ute. Regn och rusk! Huua..
Sitter här med Diva och ska göra häxgrejset men just nu gör vi det inte :p. Hon håller på och redigerar sin heting bild när hon står framför bilen.. Hon ska använda den till nån reklamgrej som hon ska göra.
Så himla het : )

image32

Kl 2 kommer Virran och Agnes hit och då ska vi hålla på med samhällsgrejen. Får se hur det går när vi inte har gjort intervjun.
Men nu lär vi sätta igång..
HejSvejs!

Körkort

Ge mig körkort! Tyvärr är jag inte ens 18 än, men om jag hade haft körkort skulle jag ha åkt en sväng nu. Alla fall.
För jag tycker inte att det är nå roligt att göra läxor, men jag tycker det är supermysigt att åka bil. Speciellt på kvällen om man har värsta musiken också.. Mmm! Me like..

ÅÅÅÅÅÅHH! Jag tänkte lägga in en bild på min bil som jag vill ha, en silvrig eller eventuellt svart audi TT. Gick därför in på Google och sökte på audi TT, och där är den.. Drömbilen!! Har aldrig sett något finare i hela mitt liv!!!

image30

Det var nästan så jag fick en tår i ögat när jag såg den. Det sa klick! Tiden stannade och hjärtat hoppade och skuttade av lycka. Nu är det minsann bara att börja spara pengar och övningsköra och plugga teori. För den där bilen ska bli min!! Nu blev jag kär (sorry Rickard, släng dig i väggen ;) )

Aja.. Nu ska jag äta fil och plugga lite igen.
HejSvejs!

Ny uppdaterad lista

Nu är jag i stan igen.. Det är mycket åka överallt.. Men men. Fick aldrig tag i fängelsemänniskorna så de blir stress med den där uppgiften kan ja lova. Vi ska redovisa på onsdag, och han som vi ska intervjua är ledig imorn. Så vi måste göra klart dedär på onsdag förmiddag. Jag får helt enkelt skylla på att jag varit sjuk.

Skulle börja med PA slutrapporten nu men jag vet inte var jag har papperet så jag får göra något annat i alla fall. Kan stryka bokrecentionen från min långa lista nu men istället blir jag tvyngen att lägga på en massa nya saker. Så här ser den nya listan ut: (skriver upp den här mest för min egen skull :P )

Fota: Självporträtt och en liten extragrej. 
 + Studiobild med redigering.
PA: Loggboken. 
Slutrapporten.
Kanske framkalla mer bilder och klistra in, om jag hinner och orkar.
Religion: Fördjupning 1 om häxor.
Fördjupning 2 (lär i alla fall börja med den så snart som möjligt eftersom den ska redovisat veckan  efter att jag kommit hem från Thailand.
Svenska: Nationellaförberedelser.
APU: Redigera byggbilderna.
Fota strömvallen.
Boka nytt möte med lantmäteriet.
Fitness: Kompendium med frågor.
Samhälle: Fängelserna/narkotika.

Rickard tog sin INTE efterlängtade spruta idag.. Och det gick ju som det gick. Hehe! Jag tog upp sprutan ur förpackningen när vi var på väg dit bara för att retas lite, och då blev han blek kan jag lova ; )

image29

Nu måste jag sätta fart med allt.. Och otroligt roligt ska de bli! Hm.
HejSvejs!

snyggsyrran

Här kommer 4 bilder från fotograferingen i fredags. Dom blev rätt bra faktiskt, men jag ska ändå fota om en gång till, dels för att jag måste men också för att dom inte är perfekta.. Men snygg är hon iaf : )

     

Ska hem till Hedesunda nu. Måste göra intervjun med fängelset. De ringde när jag var i gympasalen och då kunde jag inte svara.. Och jag vill inte ringa frång mobilen, fattig ja :P Hehe känner mig något tattig men äh, ska ju för tusan snart till Thailand. Måste ju spara, och den där intervjun tar nog ett tag.

Nu måste jag skynda till bussen.
HejSvejs!

Häxa

Idag har jag minsann vart duktig. Gick upp tidigt och så kl 10 var jag och Virran på möte med Fysisk planering. Det gick bra och en av de tre som vi träffade var supersnäll. Tyvärr fick vi helt sjuukt mycket att göra så det kommer inte bli roligt på torsdagarna när vi har APU kan ja lova. Först skulle vi fota strömvallen i typ 300 vinklar eller vad det var. Från alla olika ställen som finns. För det ska tydligen byggas om där och då vill de ha bilder på den där som minne. Det kommer ta aslång tid och det var bara EN av alla grejer.. Men det är det vi börjar med på torsdag i alla fall. Så får vi se hur långt vi hinner. Det värsta var att hon sa typ "Aa men de där kommer bara ta någon timme". Aldrig i livet!

image23


Har suttit och pluggat med Diva sen från halv 11 tills nu. Skrivit om häxor och deras religion. Intressant men det är svårt att göra det på något annat vis än det som redan finns. Åt i skolan med, fisk och fisksås och potatis och brunsås :).. Ska gå och hämta något papper från Fitnessen lite senare, som jag skulle göra hemma eftersom jag inte kunde gå på den idag. Sen kanske ja ska åka hem med morfar. 

Sitter och väntar på att fängelset ska ringa med.. Ska göra den där intervjun om droger.

HejSvejs!


regnig morgon

Vaknade halv 8 idag.. Mamma kom och hämtade mig och så åkte jag med henne in till stan. Är i lägenheten nu och ska äta lite frukost och göra mig klar. Fast det är en timme och 20 minuter kvar tills jag ska på möte så de är riktigt lugnt..

Håller på med ett litet "experiment" eller vad man nu ska kalla det.. Lära göra det sa dom på sjukhuset. Vill inte säga vad det är men nu vet ni iaf om det :P Fast det är sista dagen nu.. Klart 5 imorgon bitti.

Och just det. Idag börjar mitt nya liv. Inget godis på vardagarna! Det är det viktigaste. Och så får jag inte äta chips och läsk och sånt heller.. Och inte kakor. Fast på lördagar, då får jag minsann äta..

image21


Vet inte vad jag ska göra idag av allting som man ska göra den här vecka.. Svårt att ta tag i saker. Men borde göra klart självporträttet och PA idag.. Kanske blir kvar i stan ändå.. I alla fall ett tag.
Jag som tänkte åka ut till Hedesunda och se när Rickard tar sina sprutor inför Thailand. Han tycker sånt är superroligt ;) Själv slipper ja för ja hade redan allt skydd man lära ha.

Om exakt en månad åkte vi inatt kl 20 över 1. Läängtar!

Nu är det frulle som gäller.
HejSvejs




Solstorm

Baah jag har tråkigt.. De tittar på solstorm men att se den 3 gånger på fyra dagar är för mycket märkte jag ganska image20snabbt.. Men lilltjejen som är med i filmen, Lova eller va hon nu heter, är så himla söt. Bäst är när hon går in hos mormorn och morfarn för att hämta storesyrran sin och så när Isabella Scorupco (eller hur det nu stavas?) kommer in efter ett tag säger hon "Oj då.. Jag skulle precis gå".. Så himla söt!
Hmm de där kan bli konstigt för de som inte sett den men aja..

Jag tycker inte om Facebook btw.. Förstår mig inte på det. Vad är det som är så kul liksom? Hehe.. Kan vara så att jag är för dum för att förstå hur man använder den med, vet ej :S

Åker in halv 8 imorn, bra att komma upp i tid igen..

HejSvejs!

The end of helgen

Jaa nu är helgen slut igen. Den har varit slapp och skön. Har tittat på en massa film och TV, bland annat solstorm igen och så har jag tittat på "A walk to remember" två gånger idag. Det är den underbaraste filmen som finns. Grät halva filmen imorse när jag tittade på den, men nu ikväll blev det endast någon tår. Har ätit en massa god mat och en massa onyttiga saker. Så imorn är det ett nytt liv som börjar..

image18

Jag har även skrivit klart bokresencionen och så har jag skrivit in hela dagboken i albumet på PA. Så nu är det inte allför mycket kvar.. Men tyvärr är det mycket annat jag måste göra den här veckan..

- Möte med Lantmäteriet och Fysisk planering
- Redigera byggbilderna
- Fota åt fysisk planering
- Börja på med religionsfördjupningen
- Ringa och intervjua en som jobbar på fängelset om narkotika + redovisa det på onsdag
- Skriva klart slutrapporten på PA

Hmm.. Var det allt? I alla fall jobbigt att det är så mycket man ska göra.. Kommer bli en hemsk vecka. Och jag som hade tänkt sitta hemma i Hedesunda och plugga hela dagen imorn men så var jag in och läste Virrans blogg och blev påmind om att vi hade möte imorn kl 10. Så det blir bara till att åka in det.. Hmm jobbigt!

Ska titta på solstorm en tredje gång nu :/ Det är jobbigt när man har mycket folk runt om kring sig som vill se den.. Men men, det blir nog trevligt. Den här gången är det Thomas och mamma som vill se den.. Poppa popcorn med!

HejSvejs!

Ps! Vem är min "anonyma" beundrare? ; ) ds.



 

sköönhelg

Fotograferingen gick bra.. Kommer upp med några bilder på sötsyrran sen när jag lagt in dom på datorn.
Nu är det skön helg igen. Underbart! Den blir lugn, tänkte bli av med min förkylning och så tänkte jag börja träna nästa vecka igen :P Har en del läxor att göra med ju..

Ska till pappsen nu och äta tacos. Men Rickard är så needrans seg, kommer aldrig och hämtar mig. Han sitter och spelar nörddataspel som han inte kan slita sig ifrån.. Ska ringa och skälla nu :)

image16

HejSvejs!

Fredag

Gick upp tidigt imorse. Det var ett tag sen man åkte med halv 8 bussen från Hedesunda. Fast jag gick till lägenheten och fixade lite, och när jag kom till skolan nu såg jag att vi tydligen hade svenskalektion, trodde att den var frivillig. Men jag orkade inte gå in, har i alla fall inte gjort bokrecentionen som ska vara klar idag så..

Ska fota Josefin idag på fotolektionen. Hade tänkt göra typ som Make Up Store har på sina reklamgrejer. Mycket smink och en skaplig närbild.. Men vi får se om jag hinner ångra mig tills vi börjar.. Hoppas att det blir bra iaf!

image15





















(hatar katter men den här var söt)

Nu ska jag gå och leta på gumsorna!
HejSvejs!

Pannkaka

Nu är det kväller igen.. Har nyss tittat på Spårlöst försvunnen eller nåt sånt och det var spännande :P. En halvjapansk tjej som inte hade träffat sin pappa på 20 år. Bodde i Sverige med sin mamma.. Men de träffades i slutet iaf :)

Har inte gjort så mycket idag. Tittade på Hot Rod och den var rolig. Fast ja sov lite på mitten av filmen men vaknade flera gånger av att Rickard skrattade så mycket. Riktigt ful film. 
Efter det åkte vi till mormor och åt pannkakor. Mums!
image14

Imorn ska jag till skolan iaf. Måste göra klart fotouppgiften! Så lär jag sitta med PA och bokrecention i helgen för det har jag inte gjort än.. Sen vet jag inte riktigt vad det blir mer? :)

HejSvejs! 

Fram och tillbaka

Blev inget möte på APUn idag. Var tvungen att åka till akuten för de hände nåt igår.. Men nu är det bättre, fick tabletter och så.. Så de ska väl gå över, fast ja är väldigt hängig.

Hade världens bästa läkare, huur gullig som helst. Det var en kille, brukar inte tycka om att ha de när det gäller såna saker men han var bääst! Shangaa.. nånting hette han. Och så när jag gick därifrån sa jag att han var den bästa läkare ja haft och han blev superglad :) Fick ha en kvinnlig läkare med men hon var inte lika bra. 

När det gäller förkylningen har jag väl blivit lite bättre fast jag hostar så jag håller på spyr hela tiden :/ Fast snoret har försvunnet, det mesta i alla fall. Hehe!

Är i Hedesunda nu och ska titta på en film eller nåt sånt. Skönt med slapp, fast ändå tråkigt. Får se om jag åker in till stan ikväll eller imorn, måste ju till skolan för de är foto och det har jag missat hur många gånger som helst.. Och nu när man ska till thailand snart är det viktigt att vara där mycket nu innan så man inte får IG eller så i nåt.

Hej Svejs!

  

Segt och svettigt

Dagen segar sig fram kan jag lova. Sov en kvart kanske sen vaknade jag igen av att ja var heltäppt i näsan. Diskade allt och efter det var jag helt supersvettig. Inte lätt när det är svårt heller.
Satte mig och tittade på Solstorm, den var bra faktiskt. Fast jag tycker det är så himla läskigt när dom hjärntvättar människor på de där viset.

Agnes kom och lämnade kameran tills imorn med. Hon tog med den från skolan så jag slapp åka dit för att hämta den. Snällgumman! Får se om jag orkar gå på APUn imorn eller hur det blir, kan ju inte gå dit om jag har feber direkt. Hoppas jag piggnar på mig!

Nu ska jag sätta mig med PA och det ska jag minsann sitta med tills det är klart så det blir färdigt någon gång. Iaf dagboken, slutrapporten och loggboken får jag göra imorn kanske..

Här kommer några bilder från Kina för den intresserade..

     
Vi skänker kläder.     Båtar som endel      En kvinna på sin 
                                      bodde på.                  båt.

    
Jag brevid en liten    Jag på hotellet vi
kinesisk bil.                bodde på

       
Vi på stranden.          Jag och Fia.              Vi allihopa.


Det var bara dom jag hade här på dator. Men de finns mååånga fler.
Nu MÅSTE jag börja med PA.
HejSvejs!

ELD OCH SNÖSTORM

Idag mår jag inte bra. Ushaa. Har haft feber inatt och har jag haft täcke på mig har jag svettats som en gris och har jag tagit av mig det har jag frysit så jag skakat. Inte lätt det där, att hitta det som är lagom när man har feber.
Ock så är jag superförkyld så jag har legat och vänt på mig hela natten för att jag skulle kunna andas över huvud taget. Hade ju ingen nässpray, trodde jag. Men imorse när jag var på toa hittade jag på den.. Så nu har jag iaf en, även om den hade vart till större hjälp inatt.

Tänkte göra klart Kina grejen idag och så måste jag diska jättemycket. Allt från i lördags plus allt som använts än så länge i veckan. Sen blir det nog bara att ta det lugnt och titta på film. Diva tvingade mig att börja kolla på Greys och GossipGirls. Tv är inte riktigt mig grej men det är ju värt att ge en chans iaf. Det verkade bra, så nu har jag laddat ner de första avsnitten så de ska ja väl också se.

image1               image2

Här kommer en spöklig grej: Igår kväll tittade Josefin igenom sina bilder på telefon och så dök det upp en bild som hon inte kände igen. Den var knäppt igår halv 8 på morgonen, när hon stod och väntade på bussen. Och på bilden är det ingen mindre än TransLasse (Hedesundafolk vet vem han  är). Men här kommer grejen, hon hade telefonen i väskan hela tiden när hon väntade på bussen och tog inte ens upp den någon gång. Hur tusan gick det till, att TransLasse är med på ett kort på en telefon som legat i en väska hela tiden? Huuaa.   

Nu ska ja sova igen.
HejSvejs!

TILLBAKA

Ja då var man tillbaka igen då.. För 4:e gången gillt. Det är det fyran står för om det är någon som undrar.
Denna gång ska jag inte ta bort den, även om jag skulle bli väldigt arg eller så.. För jag vet att jag kommer ångra mig sen i alla fall. Saknade min gamla blogg kan ja lova! Så den här kom för att stanna : )

Tänkte både jag och Josefin vad min nya blogg skulle heta och här är några av alla kassa alternativ jag fick av syster min ;D
: Superpinglan, lina4ever (de skulle likna lilja4ever, hehe), LäsEjEves.
Men neej tack för hjälpen Joppla! Ja klarade mig själv..

Nu ska jag fortsäta lite med Kinagrejen, duscha och sen gå och lägga mig. Är det någon som har en nässpray över så kom gärna hit med den. Jag är superförkyld.

Var på Hockeymatch i LäkerolArena ikväll med. Blev riktigt spännande där ett tag! De va J20 som spelade final och de vann. Så om de vinner en av helgens matcher är det klart. Fast då ska ja inte kolla, tror att det var i Götborg eller nåt sånt.

HejSvejs!

RSS 2.0