Deadpool!

Ikväll har jag, Johan och brors varit på bio.. Jag trodde att den vi såg sist, The Revenant (?) var dålig men i jämförelse med den vi såg idag så var den grym! Vi såg Deadpool och jag överdriver inte om jag säger att det var bland den sämsta filmen jag någonsin sett! 

Jag pratade med Johan igår om hur mycket jag avskyr cheesy kommentarer i filmer och serier, typ såna som är i fightscener osv. Och jag kan säga att hela den här filmen byggde på såna där cheesy kommentarer och scener från början till slut. Sämst! Men goda popcorn var det iaf, haha. Och bra sällskap! 



Musch och mami mys!

Idag blev det standardprommis i fina vädret. Underbara solsken! 


Kl 13 mötte jag och Musch upp Mami för en lunch på stan. Jättemysigt!






En bra helg!

Vi har haft en så himla mysig helg ute i skogen.. Vi åkte ut till Vinnersjö runt 11 i lördags förmiddag. Vi hade med packning och mat för att klara oss ett dygn ute i farbrors stuga. Man kan inte åka bil dit så vi lånade pappas fyrhjuling. Stugan har varken el, vatten, toalett.. Men det är ju precis det som är charmen!! Vi grillade korv till lunch när vi kom fram och fixade i ordning stugan och eldade ingång där så det skulle bli varmt. Vi satt ute kring elden tills det var mörkt vid 19. Vi åt hamburgare till middag och sen hade vi med oss efterrätt och gotta som räckte hela helgen! Så himla mysigt!! Vi spelade sällskapsspel och kort tills vi somnade vid 1. Vi var ut innan vi la oss och tittade på stjärnhimlen. Den var magisk!!! Det är ju helt annat att titta på stjärnorna i totalt mörker, som det blir när man är mitt ute i skogen. Så otroligt vackert! Stjärnhimlen får alltid mig att känna att jag är otroligt liten på jorden.. Det är en ganska obehaglig känsla egentligen, men jag har alltid älskat stjärnhimlen för den är så himla mäktig!! 

Morgonljuset i den här stugan är också så himla fint. Jag älskar verkligen skogen och att vara ute i naturen. Bästa!! Tack M+M+älskling för en mysig helg!





















Vi åkte från stugan vid 10 igår förmiddags. Då åkte vi till mamma för hon hade erbjudit mig en helkroppsmassage. Hon är ju utbildad massös och det hjälper faktiskt till att minska smärtan om man slappnar av med hjälp av ex. massage. Så då vill hon hjälpa till att ge mig massage gulliga mami. Dels för att det är skönt såklart men också ur sjukdomssynpunkt. Tack bästa mamma för den underbara timmen! 

Vi hade med oss tårta till mami. "Vi ska äta tårta för vi har något att fira!" sa jag. "Va?? Har ni förlovat er? Grattis!" sa mamma på en gång. Haha! Sötmamma. Så var det inte.. Vi firade ett halvår tillsammans! Fast alldeles egentligen så fick Johan tårtan av Ica Maxi för att han har adressändrat till Gävle, men det är ju roligare att äta tårta om man firar något.. Så alltså: ett halvår tillsammans han och jag.. Må det bli många fler halvårs- och helårsfiranden! Love you.


Kl 17 började Mattis match på Träffen. Den kunde man ju bara inte missa! Vinst! Jag frågade Matti innan matchen hur han trodde att det skulle sluta och han gissade på 0-0. Matchen slutade typ 13-6 eller något sånt.. Det är tur att han spelar och inte jobbar som en sån där expert som analyserar hur matcher ska sluta. Då skulle han inte ha haft jobbet kvar länge... Haha!  



Och till middag blev det pizza. Hjälp vad onyttiga vi varit i helgen! Det får gottgöras i veckan.. Eller nåt.



Godis vs. godis!

Ikväll blev det tidig middag. Vi har redan ätit och jag laddar för att gå och köpa godis på Hemmakväll.. eller Godistajm. Alltid samma dilemma. Ena stället har vissa favoriter och det andra stället har andra favoriter. Det känns lite väl att gå till båda. Såå.. Då har jag delat med mig av mina fredagsproblem. Och så har jag ont också vilket är ett annat problem jag har. Utöver det känns det härligt med fredag och vi har en mysig helg framför oss! ❤️



....



Torsdagspannkakor!

Edward är så söt! (Undra hur många gånger jag har skrivit den meningen..) Han vill inte bli styrd längre när det gäller gos. Lyfter jag upp honom och lägger honom i knät så vill han inte ligga kvar, men sen kan han 5 minuter senare komma och lägga sig i knät och då är det minsann ok. Han vill alltid ligga så han känner närheten. Om han råkat lägga sig där han inte nuddar någon så kryper/ålar han sig fram tills han nuddar någon av oss. Då kan han dra en djup suck och gosa sig tillrätta. Lilla älskade du! ❤️


Igår kväll blev det pannkakor till middag as ordered, haha. Och inte vilka pannkakor som helst utan American pancakes. Så himla goda och fluffiga! 



Lite nättare och lättare då än nu!

Jag har suttit och rensat och sorterat bilder idag. Min dator håller på lägger av för gott och därför har jag nu lagt in alla bilder från datorn på min externa hårddisk innan datorn viker in.. Sorry för mycket "åh vad jag saknar mitt gamla utseende och mitt gamla liv innan sjukdom och mediciner förstörde allting"-inlägg men med 12 kg plus, akne, mjukiskläder 24/7 för att det är typ det enda som magen pallar, heltidssjukskrivning för att bara nämna några, känner man sig inte riktigt het och lycklig när man tittar på sig själv i spegeln.. Jag försöker intala mig att jag kommer få ett riktigt liv igen och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det blir så!

Så här såg jag alltså ut för bara drygt ett halvår sedan.. Jag vägde mer än min normala vikt men så mycket mindre än vad jag gör nu. Ge mig min kropp tillbaka! Det är så olikt mig att ens orka lägga energi på vikt över huvud taget. Jag brukar tänka att så länge man känner sig fin och bekväm med hur man ser ut så är det bra. Det är väl förmodligen där det brister nu eftersom denna plötsliga utseendefixering tagit plats i mitt liv. Jag känner mig inte fin längre. Och jag ser liksom inte mig när jag tittar på mig själv i spegeln.

Men det finns som vanligt värre saker att ödsla energi på. Det är dock lättare att klaga på utseendet än livet i största allmänhet. Det känns liksom inte lika allvarligt på något sätt, vilket är skönt! 

God natt! Jag tänkte försöka somna "tidigt" ikväll för att försöka sova bort lite smärta.. Sweet dreams!


Kari Traa!

Imorse mådde jag lite bättre så då blev jag lycklig och drog på mig träningskläderna och drog iväg på en 9 km promenad. Jag gick sakta såklart eftersom jag fortfarande har ont.. Men de sista kilometrarna var en plåga. Jag fick sätta mig på huk och andas igenom smärtorna flera gånger innan jag tillslut kom hem. Detta är jag i ett nötskal! Istället för att ta det lugnt och njuta av att jag har en lite bättre dag så går jag ut och mördar magen på långprommis och får ont resten av dagen istället. Men det är ju såå underbart att vara ute i det fina vädret så jag har svårt att låta bli! Ibland är det värt att ta konsekvenserna.

Jaja.. Nu ligger jag iaf under värmefilten i soffan med frossa. Jag kunde inte ens lyfta upp ena benet till soffan utan att ta hjälp med armarna för det gjorde så ont och krampade i magen. Så kan det gå! Antar att det blir chill resten av dagen. Jag har beställt pannkakor av kocken till middag och jag längtar redan till detta! Vad sjuk man är..


Jag såg ett sponsrat erbjudande som dök upp i flödet på insta att man kunde beställa hem tre nummer av tidningen I Form och få löpartights och linne från Kari Traa på köpet för 149 kr totalt, utan bindningstid. Jag brukar aldrig haka på såna här erbjudanden men det här gick ju inte att motstå. Så sjukt billigt. Nu har jag fått hem kläderna och de passade perfekt. Supersköna dessutom! Jag ringde redan idag och sa upp det så jag inte skulle glömma det eftersom jag inte vill ha förlängd prenumeration. Vissa kanske tycker att det är fult att mjölka företaget på erbjudandet men jag har inget dåligt samvete alls över att jag gör så. Faktiskt raka motsatsen.. Det dök nämligen upp ett nytt erbjudande nu att man kunde få samma deal med 3 tidningar från I Form fast med en matchande Kari Traa löparjacka för samma pris. Och Johan blev så sjukt sugen på den att han hakade på erbjudandet och beställde den. Det kan hända att jag lånar den av honom. Eller om det var jag som beställde den i hans namn till mig själv... Så kan det ju också ha varit. Eftersom bara "nya" prenumeranter fick ta del av det erbjudandet..

Kalla mig Ove Sundberg om ni vill, men löpartights, träningslinne och löparjacka för 300 spänn. Och 6 nummer av I Form. Taget!





Skaldjurssoppa!

Åh vilken underbart god soppa herrn i huset bjöd på ikväll. Lax, torsk, musslor och räkor var det i. Fantastisk!


Kvällen spenderas (som alltid de senaste veckorna) i soffan med serier. White collar here we come!


Promenad och mediciner!

Vi tog en kort promenad idag ut till Gävle strand bara för att få lite luft och för att få njuta av det underbara vädret! Johan tjatar hela tiden om att få vara med på kort i selfiespegeln och idag lät jag honom.. Eller inte. "Kom och var med på kort!" "Neej men varför ska jag det för.." "Snälla hjärtat det är bara ett kort!" "Måste man stå som du står då, alltid lite lutad till vänster?" Haha! Det var mer än vad jag visste..



Idag var jag och hämtade ut en ny medicin som var en licensmedicin och tydligen beställningsvara så det tog några dagar tills den kom hem. Då passade jag på och köpte en större medicinpalett (tror jag det heter) eftersom jag växt ur den gamla. Dessutom är det lite mindre "sjukstämpel" på den här än den andra. Iaf så länge den är stängd..





Frullbas!

Åh så gott det är med äpple och kanel. Mumma! Dagens frukost (fast den åts för flera timmar sedan)..




Edward som valp!

Edward var såå liten när vi hämtade honom ända nere i Malmö! På lördag blir han 1,5 år! Jag walking down the memorylane och tittar på massa gamla kort här i bloggen. Jag älskar min blogg! Jag kan gå tillbaka ända till 2008 (även om jag inte vill det för jag skrev om så töntiga grejer då och hade alldeles för mycket åsikter). Det är såå mycket bilder samlade på ett och samma ställe. Bästa!

Här får ni massa valpbilder på älsklingen. Han ser dock mycket större ut på bild än vad han va i verkligheten. Men jag tror att han vägde 3,5 kg när vi hämtade honom och nu väger han typ 10 kg. Så där förstår man iaf litegrann hur mycket mindre han var. När vi öppnade dörren till uppfödaren så kom han skuttandes i full fart och han var så miniliten. Ge mig en till liten gosevalp!!





Han hamnade på veterinärakuten andra helgen han var hos oss. Han hade fått i sig något, troligtvis ciggrester eller snus som folk slänger hur som helst ute. Det var så fruktansvärt!! Han bara började skaka och vingla och han kunde först inte stå och sedan inte ens sitta. Sen kissade han på sig och blev helt medvetslös. Vi åkte i panik till Uppsala och där sa veterinären efter undersökning att han inte skulle överleva. Hon sa att vi skulle ta farväl och sedan tog hon med sig honom. Jag grinade som ett barn och jag ville verkligen inte släppa ifrån mig honom och lämna honom. Det var så fruktansvärt hemskt!
Hon lovade att ringa om det blev någon förändring, om han dog eller om han mot all förmodan skulle klara sig och sen sa hon att vi skulle åka hem. Vi var vaken hela natten och satt och väntade på samtal. Vid ett av samtalen sa hon att han fortfarande var medvetslös och att det inte såg bra ut men sen ringde hon äntligen och berättade att han hade vaknat upp till medvetande och att han började piggna på sig. Den lyckan!! Han låg kvar i något dygn har jag för mig innan vi fick åka och hämta honom igen. Han blev så himla glad när han fick syn på oss. Älskade hund! Om du inte hade överlevt vet jag inte hur jag skulle klarat det.. Bästa Edward!





Älskade lilla Elliot. Som jag saknar dig ❤️. Tänk att jag har sett dig växa upp från att du var ett halvår gammal tills du var nästan 6 år. Varannan helg under nästan hela ditt liv. Det var nog en av de tuffaste grejerna med att separera. Man gör liksom inte bara slut med varandra utan med familj och alla runtomkring också. Och för mig var självklart Elliot den tuffaste "förlusten". Vi har ju setts lite till och från sedan vi bröt men nu har vi inte setts sedan mitten på november. Den längsta tiden jag någonsin varit ifrån honom. Och det känns kan jag lova. Love you plutti! Tillbaka till valpbilderna nu.. 












Viber-Eddi!

Edward var lite busig idag. Han tog min telefon och ringde till Joppla i LA. Samtalet varade i över en timme så jag antar att de hade mycket att säga varandra.. Som vi saknar Joppla! Längtar till sommaren då hon äntligen kommer hem!!!


Josefin visade stolt upp ramen till
Eddi som hon har i sitt rum med kort på oss här hemifrån. Viktigt att hon inte glömmer bort oss. Världens bästa klan for life!


Det blev gott kvällsfika ikväll. Fruktsallad och yoghurt ikväll igen. Kiwi, blodapelsin, äpple och passionsfrukt. Supergott!!


Nu ska vi gå och lägga oss. Kram och god natt!


Miss my long hair!

Här kommer ännu ett "jag saknar mitt långa hår"-inlägg. Kolla vad långt hår jag hade innan jag klippte av allt. Eller långt och långt.. Jämför man med Musch (minisister) så räknas väl mitt längsta hår som page typ. But you get my point.. Jag får hoppas att det växer ut igen. Jag ångrar inte att jag klippte av det för det var ganska slitet, plus att jag behövde en förändring. Men ibland saknar man ju det där långa ändå. Jag hade jättelångt hår under hela min barndom men jag har aldrig lyckats spara ut det riktigt långt igen sedan jag blev vuxen.. Det kommer liksom till en viss längd men sen tar det stopp. Jaja. Nog om hår. Enough said!





Lufta Edward och hjärnan!

Jag har så himla ont hela tiden nu. Det känns sjukt att Akademiska börjar med att plocka bort mediciner och sen ger patienten inbokad tid för att gå programmet som jag väntar på, dvs. den så kallade "inläggningen" då jag kommer vara på Akademiska i 5 veckor. De vill göra mig opiatfri och istället byta ut mot andra mediciner. Det är en bra tanke men hittills har det gått åt skogen. Jag skiter snart i allt och trycker i mig det som jag brukade ta då jag mådde bättre. Visst att jag var en zombie då men hellre en zombie som slipper ha ont än otroliga smärtor men att man är med i matchen.. Pest eller kolera as usual. 

Idag tog vi iaf en promenad. Äntligen, tyckte Edward. Det var jättelänge sedan vi var ute på prommis så Edward har varit lite rastlös.. Varje dag när vi tagit kortrundan så vill han inte alls gå in utan fortsätta vara ute. Men idag fick han komma ut på en runda på typ 4 km så nu är han lite mer nöjd iaf. Jag längtar till hus så man bara kan släppa ut honom på gården. 

Det blir till att bädda ner sig nu mellan maskinerna.. Vi/jag har tvättid tills 20 ikväll. Vi får väl se hur lång tid som behövs!

Jag hade verkligen satt ihop en riktig toppmatchning idag. Röd jacka, rosa pannband, lila- och korallfärgade skor. Och en lila och blå hund. Top notch!



I miss my girl!




Mon Amie!

Kvällsfikat! Mango, hallon, kiwi och blodapelsin. Mycket kall mat nu.. But like I said. Jag mår illa, är yr och känner mig så obehaglig och trött (!!!) hela tiden. Idag har jag nog sovit mer än varit vaken känns det som. Imorgon är det ny vecka och nya tag. Jag hoppas att kroppen vänjer sig med de nya medsen så att jag slipper må så här jämt. 
God natt! 




#theHennings

Det var ett jättefint bröllop igår. Vigseln var kl 13. Den var kort men fin. De hade en utgångslåt med fart så de liksom dansade ut genom gången, det var roligt! Kommer inte ihåg vad den heter dock.. Efter vigseln var det mottagning i församlingshemmet där alla var välkomna, även barnen. Där bjöds det på ost och kex, chokladfondue och massa god frukt att doppa i chokladen. Det fanns också marshmallows och godis. Kl 16 åkte alla vi vuxna därifrån till Gimo herrgård. Det var en otroligt fin herrgård med jättehögt i tak, flera olika rum man kunde umgås i och inredningen var magisk. Jag ville flytta in där direkt!! 
När vi kom dit blev alla gäster fotograferade. De som skulle bo kvar checkade in och sedan samlades vi allihopa i ett stort rum med en stor brinnande eld i en eldstad. Det var precis som att kliva in i en äldre film till ett rikt kungapar i deras stora slott. Magiskt!! Där skålade vi och minglade innan det var dags för middag runt 17.30. 

Det var god mat, fina tal och trevligt sällskap hela kvällen. Jag tror 3-rätters middagen var färdig och uppäten runt 21 och då öppnade baren. En stund senare åt vi bröllopstårtan och sen öppnade de ett dansgolv i rummet med brasan vid 23. Eftersom det var så stort hade de borden kvar så att man kunde sitta kvar i det rummet och hänga om man inte ville dansa. Så alla gjorde liksom vad man ville. Det var verkligen så fint allting! Älskade stället vi var på. Så lyxigt! Vi gick upp och tittade på bröllopssviten också. Den var jättestor och hade jättehögt i tak. Sovrum, matsal, kontor och badrum. De "sov" nog gott där inatt, haha.

För mig blev det dock en tuff kväll mot slutet.. Jag mådde så himla dåligt sista timmarna och hade jätteont. När jag har så ont sväller min mage upp så himla mycket så att det ser ut som att jag är gravid i 7:e månaden. Det gjorde ont att både stå och sitta tillslut och jag tog alla mediciner som gick för att få bort det men det gick liksom inte. Vid 00.30 åkte vi hemåt för då hade jag så ont att jag bara ville bryta ihop. Jag "höll ut" och lyckades hålla humöret uppe i hela 12 h trots mitt mående så det måste man väl ändå vara nöjd med..

Slutsats: det var ett magiskt bröllop på alla sätt och jag är väldigt tacksam över att jag fick vara med och dela deras stora dag med dem! 






Jag spillde choklad på mig själv från chokladfonduen. Jag gick på toa och tvättade bort det. Eftersom jag inte kände så jättemånga satt jag kvar på toan och viftade med klänningen tills den torkat innan jag gick ut. När jag kom ut gjorde jag ett nytt försök med chokladfonduen och tror ni inte jag spiller igen, fast en jätterand denna gång. In på toan igen, tvätta, vädra och sitta och vänta tills det torkade. Sen gav jag inte chokladdoppandet några mer försök. Jag höll mig på ett säkert avstånd.. 

Senare på kvällen gick dragkedjan på klänningen sönder också som farmor försökte laga i veckan. Det sa bara spriiitch och så var hela klänningen öppen. Jag tror att min svällda, onda mage var en bidragande faktor till detta. Eller om klänningen bara var olycksbådande i största allmänhet, haha. Jag fick ha Johans kavaj på mig sista timmen.. Kände mig sjukt het.  






Typiskt mig.. Jag glömde knäppa kort på varmrätten! Det var iaf jättegod hjortfilé, potatisterrin, inlagda kantareller, någon vinsås och vodkalingon. Jättegott! Förrätten var fisk och efterrätten var champagnesorbet, chokladmousse och bär. Jag hade kunnat äta ihjäl mig på hallonen! Gu så gott!

Jag får fortfarande inte dricka en droppe alkohol pga mina mediciner men jag fick alkoholfritt vin vilket var bra ordnat av dem. Jag kan sakna riktigt vin ibland för att det är så himla gott. Typ uteserveringshäng en fin sommarkväll eller när jag och Johan äter en god middag. Utöver det saknar jag inte alkohol alls. Jag klarar mig minst lika bra utan.





Mot Gävle!

Nu åker vi hemåt mot Gävle igen efter ett jättefint bröllop i en kyrka i Östhammar och en grym bröllopsfest i en fantastisk herrgård i Gimo igår! Jag lägger ut bröllopsbilderna senare.. Kan inte greja för mycket i bilen för jag blir så lätt åksjuk nu för tiden! 



Hockey i Sandviken!

Inatt hade jag så fruktansvärt ont så det var snudd på att ta sig till akuten. Men tack och lov la det sig tillslut efter en del bonusmedicin. Idag har jag också haft mycket ont. Jag sov middag idag, var till Ikea och köpte ljus med Fia och sen var vi till Sandviken ikväll för att se brors match. Han är äntligen HEMMA! Han stod utanför vår lägenhet när vi kom hem från Max igår kväll så vi mös lite här hemma tills han skulle iväg med några kompisar. Det är såå mysigt att kunna träffa honom lite nu och då igen.. Han är "utlånad" till Sandviken nu när Nybro tyvärr åkte ur serien, så ikväll blev det alltså hockey! Två mål fick han in så nog sköter han sig allt. 






Next stop: Norrlandet!

Igår var jag och fick nya naglar igen. Jag gör dom hos världens goaste tjej ute i Björke. Vi har träffats 3 ggr nu men det känns som vi har känt varandra hur länge som helst! Helt underbar! ❤️
Jag skulle vara där kl 16. Jag åkte buss ut dit. Bussen var där prick kl 16. Problemet var bara att jag lyssnade på musik och satt och tittade ut igenom fönstren i min egna lilla värld. När jag kom tillbaka till verkligheten kände jag inte alls igen mig. Jag gick fram till busschauffören och frågade om vi hade åkt förbi den busshållplatsen jag skulle av vid. "Jaa det är nog en kvart sedan!" Jag hoppade av på första bästa busshållplats och så fick boyfriend rycka ut. Detta är varför jag inte ska ge mig ut på saker när jag har för mycket ont eftersom det oftast resulterar i mer medicin. Jag blir ganska borta av bonusmedicinen och i en egen liten bubbla. Jag kom iaf fram tillslut. 



Alltså hur söt är inte hennes barn? Såna galna ögon. Och ögonfransar!! Jag vill bara kidnappa med mig honom hem varje gång.

Jag kom hem med fina naglar! Det blev tyvärr inte riktigt som någon av oss tänkt sig. Jag ville ha ljusa med ljust glitter på några av naglarna. Problemet var att när gelén kom på över glittret så slutade det glittra. Men de blev ljusa och fina ändå! På långt håll så ser man ingen skillnad på dem så det spelade ju egentligen inte så stor roll. Sötaste Suzan blev inte nöjd själv så jag fick inte betala denna gång. Hon är under utbildning men hur duktig som helst! Om ni vill ha fina naglar så rekommenderar jag henne verkligen! 




Tjoho!

Nu ska ni få veta vad jag älskar.. Jag absolut älskar när läkarna gör sitt jobb. Det är så underbart när man ringer på fm för att få en telefontid och så får man en telefontid 14.30. Då sitter man som ett ljus och vaktar telefonen från 14-16, vågar knappt gå på toa, vågar knappt svara i telefonen utifall att de ska ringa precis på sekunden när man svarar och därför missa det. Telefontiden igår var bara till 15 tydligen fick jag veta när jag senare ringde upp för att kolla så jag fortfarande stod kvar i kön. Dom är bara bäst! Detta händer nog 1 av 3 gånger som man väntar inplanerade läkarsamtal. Och det som är ännu härligare då är att när en läkare missat en tid måste man ju själv försöka få tag på läkaren. Och denna jakt är ganska utdragen. Det innebär att man måste ringa in till sjukhuset och ställa sig i kö eftersom det inte finns ett enda nummer någonstans där man kan få kontakt med någon direkt. Allt är detta härliga kösystem. Eftersom sjuksköterskorna inte heller är särskilt duktiga på att göra sitt jobb när det gäller telefonsamtal så kan det bli så att man förlorar även en sån uppringning. Då får man prova igen, men då har de stängt telefontiden för dagen. Då provar man igen dagen efter och förhoppningsvis ringer de upp när de sagt att de ska göra den här gången, fast oftast typ 2 h efter den utsatta tiden. När man äntligen får kontakt med sjuksköterskan och förklarar att man behöver få kontakt med en särskild läkare som inte ringde upp på utsatt telefontid är det oftast så att "han är på en annan avdelning nu i tre veckor men är åter nästa månad, så prova ring tillbaka då igen för vi kan inte boka in så långt fram", eller "hon forskar dagtid i 5 veckor nu och enda gången hon är här är nattetid och då finns inga telefontider", eller "ja hon är här men nästa lediga telefontid är inte förrän om 14 dagar". 

Jag gör försök nr 2 imorgon. Wish me good luck! 


(Skrev detta igår men glömmer alltid att trycka på publicera...)

Sista utredningsbesöket!

Läkarbesöket gick bra. Jag fick träffa en ny läkare som ska vara ansvarig för mig under tiden som jag är inskriven på detta smärtrehab-program. Jag trodde jag skulle få tid i april men nu blir det tyvärr 3 veckor i maj-juni och sedan de resterande två veckorna i slutet på augusti. Men det blir bra. Hoppas jag.

Jag träffade min läkare som är ansvarig för min medicinering också efter första läkarbesöket. Det gick väl sådär. Jag håller ju på trappar bort en av mina mediciner, men jag har mycket mer ont tyvärr. Eller det är väl självklart att det blir så när man tar bort mediciner, så egentligen förstår jag inte hur läkaren kunde tro något annat.. Jag vet att läkarna vill mig väl men ibland känns det som att de inte har den blekaste aning vad de pratar om. Det är en sak att läsa om det i en utbildningsbok men verkligheten ser oftast annorlunda ut. Så eftersom de förmodligen inte varit sjuka på samma vis som oss patienter så vet de ju inte egentligen hur det är att vara sjuk på riktigt. Och där känns glappet mellan deras kunskap om sjukdomar och mediciner och förståelsen över hur det är att leva med det dagligen ganska stort. 
Jag ska nu fortsätta trappa bort medicinen jag jobbat med att trappa bort tidigare (med målsättningen att bli opioidfri för att kunna komma tillbaka till arbete, få köra bil igen osv.) och så ska jag lägga till ytterligare en annan medicin och öka på dosen på två av de mediciner jag redan har. Så fort jag "får" plocka bort en så kommer det nya. 

Jaja. Jag är väl nöjd med de här Uppsala-besöket. Nu sitter jag på tåget på väg hem igen. Skönt!




Good morning!

Igår kväll tog jag för en gångs skull mina kvällstabletter tidigt. Jag tog dom redan vid 19.30 någon gång. Det gjorde att jag var svintrött vid 21. Jag tror vi somnade runt 22 (!!). Men nu till det underbara.. Jag vaknade kl 5 imorse helt klarvaken. Det har inte hänt på länge. Förr hade jag jätteproblem med sömnen och kunde typ aldrig sova, men sedan jag fick den här smärtmedicinen som jag blir jätteseg av har jag sovit gott, länge och mycket. Eftersom jag normalt tar pillsen vid 23 blir jag trött hela förmiddagen dagen efter. Så dagens lärdom: ta tabletterna tidigt, somna tidigt och var piggare dagen efter. 

Nu sitter jag på tåget på väg till Akademiska. Det är sista läkarbesöket innan programmet jag ska skrivas in på i april. Förhoppningsvis. Allt är väl inte helt klart än. Men idag får jag all info om den närmsta framtiden. Jag hoppas att det blir ett positivt besök.

Det var tungt att lämna mina fina killar imorse. Nu när vi ses dygnet runt jag och Johan hade man ju kunnat trott att vi skulle få nog av varandra. Tvärt om. Man får liksom aldrig nog utan vill bara ha mer hela tiden. 


Mina bästa! ❤️


Yesterday!

Igår blev det en fika med bästis på nya Waynes. 


Jag fick en jättesöt present också.. Ett armband med texten: Angels exist, you are one of them. Tack bästa du! 


Igår kväll åt vi dundermiddag. Så galet gott! Och för en gångs skull gjorde även jag lite nytta i köket. Sallad made by me!


Sen blev det en fantastiskt god efterrätt...


Jag hade i granatäpple i salladen och gu vad mycket godare salladen blir med det i. Det blev lite över som jag åt till frukost imorse. Alltså hur gott är inte granatäpple? Varför äter inte alla det, alltid, till allt?




Middag and dessert!

Ikväll var jag så sjukt sugen på dillchips! Det blev yoghurt och fruktsallad till "middag" och chips till "efterrätt". Om jag skippat min nyttiga detoxmånad? Absolut inte. Jag gör fortfarande "så gott jag kan". Jag vet att det är bullshit att säga så för vill man verkligen så kan man. Men vissa dagar skiter jag blankt i allt, inklusive vad jag stoppar i mig. Som idag. Nu när jag mår sämre igen har jag jättesvårt för varm "mastig" mat. Så jag äter det jag är sugen på för att få i mig något över huvud taget. Jag tänker att det är bättre än inget alls.

Jag mår illa mycket, är yr, orkeslös, har mer ont och vill bara gräva ner mig under jorden typ. Jag känner hur alla gamla tankar bara sköljer över mig igen nu när det blev bakslag. 
Varför. Just. Jag. 

Jag har inte energin till att palla med att må dåligt längre. 




Nike!

Jag och Eddi tog oss ut idag också. Hade det inte varit för det fina vädret hade jag nog legat kvar i sängen fortfarande.. Jag blir så lycklig av fint väder! Fast ska jag vara ärlig älskar jag regn, snöstorm och en riktigt ruskig höstdag också. Det enda vädret jag verkligen ogillar är snöslask! 

Jag har köpt nya promenadisar. Eller det är ju löpskor men de passar perfekt till mina långpromenader! 



Black face!

Vi har varit och storhandlat på Ica Maxi. När vi kom hem åt vi världens godaste köttfärssås och spagetti. Ikväll har vi tittat på två avsnitt av en ny serie vi börjat kolla på, White collar. Jag gillar den! Vi har blivit fina i ansiktet också. Edward kände inte igen oss. Först skällde han på Johan och sen ville han slicka bort smutsen i ansiktet. Haha!

God natt! Hoppas på en bättre dag imorgon. 




Fin vinterdag!

Vi däckade i soffan igår innan vi ens hade gjort toast eller satt igång en film. När vi vaknade förflyttade vi oss till sängen och somnade om. Vi vaknade 8 imorse. Johan gick upp men jag låg kvar. Idag mår jag sämre än på länge. Jag låg kvar i sängen och sov från och till tills kl 12. Helt tvärslut! Varje liten cell i kroppen känner sig sjuk idag. 

Vi fick hem Edward imorse efter en helg hos hans gudföräldrar (Musch och Matti, haha). Det är så himla tomt när han inte är hemma! Älskade lilla hund.

Jag och Eddi kom precis hem efter en lugn liten runda till GS. Hur sjuk jag än är så måste jag ta mig ut i det här underbara vädret känner jag! Vilken fantastiskt fin dag! 




24-timmars!

Vi har haft ett jättemysigt dygn ute på havet. God mat, trevligt sällskap, mysigt spa och en fantastiskt mysig natt i en 90-säng tillsammans med honey, haha. Vi hade en varsin säng i våran hytt men vi tyckte det var ensamt att sova själv så vi knökade ihop oss i samma. Men det var typ "vakna, jag vill vända på mig så du måste vända på dig också" haha! 

Vi kom precis hem. Jag mår tyvärr inte alls bra och har inte gjort det de senaste veckorna.. Det känns alltid tugnt när det backar igen, men det är bara att försöka göra det bästa av det. 

Nu ska vi gosa ner oss i soffan och äta toast och se en film. Jag är en sån som tycker att man ska ha alla hjärtans dag varje dag året om. Men idag får man chansen att visa kärlek lite extra! ❤️
Det har inte blivit så mycket kort knäppta på kryssningen. Det var skönt att lämna telefonen i hytten och bara vara.






Utökade mitt Versace-förråd med en ny älskling att byta med ibland..




Kryssning!

Nu drar vi iväg på kryssning.. Jag är inte alls pigg men jag hoppas att vi får ett mysigt dygn ute på havet. Jag har proppat mig full med bonus så det blir nog bra. Vi åker med svärisarna och Johans bror med sambo. Svärmor fick det i födelsedagspresent av oss.  





Alltid lika kul att ha dom på besök!




Selfie!

Nog har det blivit en hel hög med selfies i denna spegel allt.. Jag tittade tillbaka på lite bilder idag. Jag saknar mitt långa ljusa hår. Nu har jag ju ombre, dvs mörkare i hårbotten och sedan fade-ar (?) det ut till ljust. Och framförallt är håret kort!! Men det känns friskt iaf. Med brist på annat får ni en mix av några selfies.. #självupptagen

Jag är inte så pigg idag. Ont, sovit, vilat. Jag tog mig ut på en promenad iaf. Nu kommer Musch och Matti hit med hämtmat. Trevligt med lite sällskap ikväll! Hoppas ni får en mysig fredagskväll.








Rundtur!

Det blev en lång hälsa-på-folk-runda idag. Vi tvättade mellan 8-15 (så jobbigt att det bara finns en tvättmaskin i tvättstugan). Sen åkte vi till farmor och farfar, bästa Johanna, mormor och morfar, fina Fia och så avslutade vi hos mami med underbara pannkakor. 

När vi kom hem blev det yoga. Jag gillar det verkligen! Jag hoppade över yogan i helgen när jag var i Nybro och en kväll när jag hade jätteont. Men nu har jag kört 6 pass och det är jättehärligt! Hon som kör passen är så lättsam och härlig. Jag tycker att yoga ibland kan vara så himla seriöst och strikt men hon som kör passen jag gör är bara en helt vanlig människa känns det som. Till alla er som tycker att det verkar härligt; köp en yogamatta och haka på. Det är till för att alla ska kunna vara med! 


Jag fick en jättefin tulpanbukett av farmor för att jag har namnsdag imorgon. 
Så söt! ❤️

Nu är det läggdags! Sweet dreams!





Glammigt!

Idag tvättar vi (jag). Johan lagar maten här hemma och jag tvättar och diskar för det mesta.. Jag skötte städningen under tiden då han jobbade på Forsmark men nu när han jobbar hemifrån hjälps vi åt. Vi är båda nöjda med den uppdelningen! 

I eftermiddag ska vi åka och hälsa på farmor och farfar en sväng. Farmor ska hjälpa mig att laga en klänning som jag ska ha på ett bröllop nästa helg. Sen ikväll blir det pannkakor hos mami! 

Ni får en bild på mina naglar. Det är väl det mest glammiga i mitt liv just nu. Det känns härligt att ha lite glitter i livet trots att jag är mest hemma. Jag har mycket ont nu igen så det är mycket mjukisar, soffa, filt och serier.. Jag är så glad för att ha Edward och Johan här hemma med mig. Jag vet inte om jag har sagt det förr? Hihi! Det blir så mycket trevligare med sällskap.




Andra sjukhusbesöket, check!

Vad dålig jag blivit på att blogga kontinuerligt.. Det ska bli bättring. Oftast blir det så antingen för att jag har fullt upp och känner att jag inte har tid att blogga, eller så har jag ingenting roligt att berätta, dvs. för mycket tid och för lite aktiviteter (eller tankar och åsikter). I det här fallet är det nog det senare.. 

Igår var vi bara hemma. Jag har tyvärr haft mer ont de senaste veckorna. Att försöka trappa ner medicinerna (en av de långverkans morfinpreparaten) gick bra tills en viss gräns för tre veckor sedan. Då höjdes grundsmärtan och sedan har den legat där uppe. Det blir istället mer bonusar (snsbbverkande morfin).

Idag har jag varit på det sista utredande besöket i Uppsala på Akademiska innan "slutbesöket" nästa torsdag. Jag trodde det var imorgon men det var tydligen nästa vecka.. 


Igår åt vi semlor på semmeldagen. Jag var så sjuukt sugen så jag köpte två glutenfria till mig och Johan fick en semla med vaniljkräm istället för.. vad det nu heter.. marsipan? Tror det heter något annat. Jaja strunt samma! Det var så himla gott. Till mitt försvar så är glutenfria typ hälften så stora som vanliga, vilket innebär att jag åt en vanlig. Haha! 


Edward fick sig en dusch också. Han är så söt när han duschar. Hunden som gillar allt och alltid är nöjd. 





Spännis - fast på fel sätt!

Det gick bra idag! Jag träffade två av de som kommer vara inblandade i programmet jag ska gå. En av dem var sjukgymnast och klämde på varenda liten "muskel" (jag vet inte om jag ens har rätt att kalla dem så längre, haha) jag har. Jag är sne i rygg och ben, jag är jättespänd i skinkor, baksida lår och vader. Eller jag är tydligen spänd hela jag men där var det mer. Bäckenmuskulaturen var mest spänd av allt så det fick jag hemläxa att träna på att slappna av tills programmet i april. Den är så himla överspänd av all smärta så istället för att lära mig spänna muskulaturen ska jag alltså lära mig att slappna av.

Älsklingen och Eddi kom och mötte mig vid tåget. Jag är så himla glad att jag har dom två. Det pirrade till av kärlek när jag såg my love där på perrongen. Jag hoppas att jag får känna så i måånga år till! 


Jag mådde inte alls bra när jag kom hem så jag har legat i soffan sedan jag kom hem vid 17. Vi har ätit god korvstroganoff till middag och kvällsfikat blev yoghurt och fruktsallad.




Mot Akademiska!

Denna vecka är det tre besök till Akademiska. Idag har jag ett 4-timmars läkarbesök. Sen ska jag tillbaka igen onsdag och torsdag. Detta, tillsammans med de läkarbesök jag varit på tidigare i Uppsala, är en utredning inför min 5 veckors inläggning. Hoppas att ni alla får en fin start på veckan! 




Mosbricka!

Vi stannade i Söderköping och tog en mosbricka på vägen hem. Vi stannade i Norrköping på Max på vägen ner så det blev lite annat nu. Gu vad längesedan jag åt mosbricka, men det var sjukt gott! Jag fick inte ens i mig hälften dock men det gjorde ingenting tyckte Edward, haha. Nu har vi halva vägen kvar! 




Hemfärd!

Vi åkte hemåt för ett par timmar sedan. Vi låg och drog oss länge alla tre imorse, åt långfrukost och tog en promenad innan vi åkte. Det kändes lite tungt att åka ifrån brors men snart är säsongen över och han kommer hem igen! 

Det ska iaf bli mysigt att komma hem till hjärtat. Hur kan man sakna varandra efter att ha varit ifrån varandra i bara 2 dygn? ❤️



Viinst!!!

Åh vi har så mysigt!! Det var en grym match idag. Det är otroligt viktiga matcher de som är kvar nu så det var olidligt spännande.. Brors gjorde ett snyggt mål, en ass, de vann och så blev brors än en gång utsedd till matchens bästa spelare! Så nog måste vi vara nöjd med den här lördagen allt!

Åh jag vill inte åka hem imorgon. Vi får mysa vidare nu och njuta fullt ut. Och för alla er som undrat om Johan lever efter svensexan så kan jag tala om att han gör det! Men tydligen med nöd och näppe för han har haft det tuffaste dygnet någonsin, haha! 




Lägger ut mina My stories från snapchat också..




Pappa lagade en helt underbar middag medan jag städade iordning brors ungkarslya, haha! När brors kom hem så åt vi. Hasselbackspotatis, ädelostfylld fläskfilé och bea. Så. Galet. Gott.




GAMEDAY!

God morgon! Jag har sovit som en stock inatt. Det är så mysigt att vara här. Edward började natten hos mig i sängen men han måste ha tröttnat på mitt sprattlande när jag sover för imorse när jag gick på toa låg han hos brors istället! 

Idag är det GAMEDAY!!! Det ska bli så himla kul med hockey! Matchen börjar kl 16. Can't wait!

Brors är på morgonfys och jag och paps ligger och drar oss. När brors kommer hem blir det dunderbrunch!


Hoppas ni alla får en fin helg! 


I Nybro hos brors!

Jag och pappa har haft 7 underbara timmar tillsammans i bilen till Nybro. Det var jättelänge sedan jag och papi hade kvalitetstid bara vi två så det var supermysigt! 

Vi kom fram för en timme sedan till världens bästa brors. Som jag älskar denna lilla man! Han skiner alltid som en sol (iaf utanför isen, haha) och är verkligen den finaste broren på denna planet. Nu har vi en hel helg tillsammans bara vi tre. 
Älskart! ❤️ 

Edward var lika duktig som han alltid är. Han satt i sin bur i bakluckan hela resan utan minsta lilla gnäll. Denna lilla hund alltså. Världens bästa! 

Jag kan inte låta bli att sakna min prins lite. Han är på svensexa hela helgen så jag tror inte det går någon nöd på honom. Men nog är det ovant att sova själv allt! Det ska nog gå bra.. 





Länk till radioprogrammet!

Här har ni länken till radioprogrammet igår: 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6360649

För er som vill lyssna på hela så finns den under texten i länken. 

Nu har jag och Edward packat ihop oss och sitter på bussen ut till paps. Edward, papi och jag ska åka ner till Nybro för att hälsa på brors över helgen! Så mysigt!! 






Radio Gävleborg!

För några timmar sedan skrev P4 Gävleborg till mig och frågade om jag kunde komma och berätta om sjukdomen endometrios. Socialstyrelsen håller på jobbar med att få igenom endo som en folksjukdom och så ville de ha kommentarer på detta från en som lever med sjukdomen. Jag ställde upp. Jag är ju inte riktigt personen som trivs med att höras och synas, och särskilt inte när det gäller något så känsligt som sjukdomar. Men jag känner ändå ett ansvar över att göra sjukdomen välkänd och på så sätt öka forskning och kunskapen hos alla. Man kan ju inte bara sitta och säga att det inte är bra som det är idag, men man är inte beredd att gör något åt saken. Jag har ju möjlugheten att nå ut och berätta om det och förhoppningsvis påverka en liten del av människors syn på endometrios men också sjukvårdens. 

Kl 12 skulle jag vara där och vips så stod jag i direktsändning. Han intervjuade hur länge som helst. Jag blev jättenervös när jag insåg att det var direktsänt men jag gjorde mitt bästa (trots "scenskräck" och torr morfinmun, haha). Lägger upp länken när den kommit ut! 

En sak jag tycker är lite jobbigt med sånt här är att jag liksom är med på bild och så står det under bl.a. "endometrios är en sjukdom som gör ont vid mens och sex". Det är ju info som de hittat någon annanstans och inte alls det som är det värsta för mig eller ens stämmer in på mig över huvud taget. För mig är ju den dagliga smärtan värst.. Jag har ju varit i ett kemiskt klimakterie i 2-3 år och inte haft mens över huvud taget. Så det stämmer ju liksom inte in på mig. Ändå känns det som att folk liksom förknippar mig med det texten skriver. Typ "där är hon menstjejen som inte kan ha sex". Men som i vilken annan sjukdom som helst är det ju otroligt individuellt. Jag har bara svårt för att prata om så privata grejer som mens och sex, men jag vill bara förtydliga att jag är en av de som är lyckligt lottad som inte har just de problemen. Oavsett är det otroligt bra att dom uppmärksammar denna sjukdom och förhoppningsvis förbättrar livet för endopatienter! 

Jag kommer på ännu mer grejer som jag velat sagt nu, men så är det väl alltid. Jag har inte hört det själv än men jag hoppas att det blev bra! 




Middag hos papi!

Ikväll har vi ätit middag hos Papi. Så sjukt gott var det! Jag älskar mat, fika, efterrätter, godis, chips, läsk, you namn it.. Så är det bara! 




Älskade sis!

Jag har fått tillbaka min 6S idag (och varit grinigare än typ ever på Tele2 i över en veckas tid, men det tar vi någon annan gång) och då hittar jag på ett meddelande som älskade Musch skrev till mig när jag la ut inlägget på bloggen om tentan och idiotlären. Musch har ju varit utomlands i 5 veckor, och då skickade hon detta till mig. Jag kan inte nog säga hur mycket jag älskar mina fantastiska syskon! ❤️

"Alltså jag blir så fruktansvärt ledsen och förbannad över att läsa din blogg efter det sista inlägget.. Min underbara älskade syster, varför händer allt dig..? ❤️
Det svider i mig av att jag inte kan göra någonting och att jag dessutom just nu är på andra sidan jorden gör allt bara ännu värre. Vill vara med dig, pyssla om dig och ha sis-time som bara du och jag kan.
Jag vet att jag säger det jämt och att du säkert är sjukt trött över att höra det. Men du är den starkaste människan jag vet Evelina! ❤️ Ingen annan hade klarat det du går igenom på det sättet du faktiskt gör. Förstår du att många runtom dig inte ens vet att du är sjuk, det säger en hel del om vilken otrolig kämpe du är! 
Jag vet att du klarar även detta. För det är precis så som du alltid gör. Bearbetar det och sedan tar nya tag. Hur fruktansvärt det än är att du ska behöva göra det, men du gör det. Och det är det som gör dig till den starka människa du är! Fuck alla som sagt att jag är envis genom alla år, du ger dig då tusan aldrig! Haha!
Nu kör vi igen! 👊🏼 För kom ihåg att jag alltid står bakom dig. Om jag så ska bära dig genom allt skit så ska du klara detta!
Jag älskar dig min underbara syster!❤️❤️❤️"

Alla som tror att det är jag som är stark och kämpar har fel. Jag har nämligen den starkaste stöttningen man kan ha och utan er vore jag ingenting.. Tack för att du alltid finns där hjärtat mitt!






Love you to the moon and back!


Dom är hemma!

Vi fick inte ens gå klart promenaden imorse.. De kom och hämtade oss, vi fick byta om hemma och sen gick vi till nian och åt. Mysigt att dom är hemma igen!! Edward blev gladare när dom kom hem nu än när vi kom hem från Thai för snart 2 månader sedan.. Kul kille!





Våran dag!

Johan följde med på prommisen idag på förmiddagen. Vi har sett en film, jag har haft telefontid med min underbara läkare, vi har ätit god mat, kört vårt yogapass, tittat på ett avsnitt Blacklist och nu tittar vi på bästa familjen Parnevik! Och så har Johan självklart hunnit med att jobba en del också. 

Tidigt tidigt imorgon kommer de hem Musch och Matti! Mysigt! 


Min lilla goseprins! ❤️



Yoga och snö!!

Ny vecka och i veckodagarna har vi tänkt äta så nyttigt som möjligt. Idag blev det torsk med sallad till. Johan stekte fisken i solrosfrön och grejer så det blev galet gott (as always). Vi har kört dagens yoga. Igår när Josefin skrev så läste jag upp det för Johan. Jag sa direkt efter att "du borde också haka på"! När vi stod i affären tog jag en yogamatta och så plockade Johan på sig en också. "Ska du också ha en?" frågade jag förvånat. "Ja, eller skulle jag inte det?" blev hans svar lite försiktigt. Haha! Så himla söt. Jag blev bara förvånad att han hakade på så lätt! Men jättekul!! Ikväll körde vi vårt första pass. Kändes jätteskönt! Svårt i början när man gärna vill titta samtidigt men man kommer nog in i det! 





Äälskar att snön är tillbaka!! Mysigt!!



Älskade andra hälft!





Alltså denna fina, underbara, roliga, genomgoa, världens snällaste och mest fantastiska människa slutar aldrig att förvåna. Jag vet ingen som får mig att skratta som henne, som får mig att tagga igång och rycka upp mig, som gör att jag är mig själv till 110
procent och hon känner mig bättre än någon annan. Jag vet att många tror mycket om henne; att hon är en person som tycker att hon är bättre än alla andra, att hon glömt bort att hon är från lilla Vinnersjö och struntar i allt så länge hon tar sig dit hon vill. Men hon är precis den människa hon var när hon lämnade Sverige för USA för några år sedan, fast självklart med en massa erfarenheter rikare. Hon är så familjekär och längtar efter oss alla hela tiden. Helst vill hon såklart vara med familjen här hemma, men samtidigt har hon så stora drömmar som hon inte kan uppnå här hemma. Hon kämpar som ingen annan och jag hoppas och tror att att hon en dag kommer nå sina drömmar. Är det någon som kommer lyckas så är det hon. Hon förtjänar det hundra gånger om med tanke på allt hon får offra och med tanke på hur otroligt hårt hon kämpar! Allt hon hittills lyckats genomföra är bara tack vare henne själv. Hon tar inga lätta vägar utan hon tar alltid den rätta! Det är en helt annan värld där hon är nu och det är nog ibland svårt att sitta här och förstå kontrasterna och skillnaden på liv här och där. Det är lätt att sitta här och döma, men jag vet att hon står med båda fötterna på jorden och jag står bakom henne i allt hon gör (eller framför henne då hon ibland behöver bli försvarad här hemma, haha). Hon är världens bästa lillesister som jag älskar så mycket!! 

Så tillbaka till varför jag började skriva om Jopplas. Hon skickade detta meddelande till mig igår: 

God morgon älskling! 
Jag har en liten utmaning för oss som jag tror kan hjälpa din kamp om ett bättre liv. 😉😉 
En vän tipsade om 30 dagars yoga med Adrienne (samma som Blondinbella kör också om du sett det) och jag testade det första passet i morse. Och jag tänkte hela tiden på dig att jag verkligen tror att det skulle vara sååå bra för dig. Du säger ju att du inte mår bra i din kropp för tillfället, så därför, men framförallt på grund av allt liggande pga smärtor och trötthet så tror jag att det här är så perfekt för dig!! Du kan göra det hemma och när på dagen du vill. Det är lagom stretch där din kropp kan streckas ut och öppna upp, och samtidigt hålla igång alla muskler på en lagom nivå. Sen vet du ju att jag har mina djupa stunder 🙈 och jag tror helt ärligt att det kan hjälpa ditt psyke så mycket! En starkare kropp och ett starkare psyke sakta men säkert steg för steg tror jag är nästa metod mot att ta oss närmre ljuset! 😉 Så snälla, kan du göra mig glad och testa?  

Jag har swishat 200 kr till dig så du kan gå och köpa en yogamatta. Om du redan har en så kan du köpa ett nytt yogalinne ☺️ 
Sen med start måndag så youtube:ar vi fram "yoga med adrienne" på datorn och sätter på lugn avslappningsmusik på mobilen, och så kör vi hennes 30 min pass en gång om dagen i en månad. När passet är klart så ska vi belöna oss med en avslappning som vi gjorde på dansen förr. Det kallas The Alexander Technique och vad det går ut på är ganska enkelt. Man ligger på rygg på mattan med armarna ut på sidorna med handflatorna mot taket, böjda ben med fötterna på golvet med axelbrett avstånd, sätter på en låt och och bara lyssnar på musiken och låter sen ens mind go wherever it wants to go" (låter för seriöst och säga ens sinne😂). Det är typ forskat på hur mycket det förändrar folks liv osv, men utan att överdriva så mycket så kan jag ändå säga att det verkligen får mig fokuserad och motiverad varje gång jag gjort det. Det är typ för att stabilisera sig själv liksom. 
Och för att göra det lite roligare så tänkte jag att vi kan komma på en varsin låt varannan dag vi ska lyssna på när vi gör det. 

Ooooj så taggad du är nu va!? ☺️☺️ Så bra syster tycker jag ändå att jag varit att du kan testa det en månad för att göra mig glad. Blir typ 35 min om dagen! Så måndag it is!! 👏🏻 Jag skriver vilken låt vi lyssnar på första dagen. Så du har dagen på dig att fixa en matta/linne. ☺️ 

Love you❤️

Hur gulligt? Så nu ska jag alltså köra 30-dagars yoga. Jag åkte och köpte en yogamatta igår och följde hennes order. Det ska bli roligt att köra detta och det känns nästan som att vi gör detta tillsammans hon och jag. Idag är första dagen! Är det någon mer som vill haka på så följ bara hennes meddelande. 
Älskar dig sis! Du är min bättre hälft och jag är så stolt över att få kalla dig lillesyster! ❤️









New nails!

Jag gjorde nya naglar i fredags.. De blir aldrig så fina på bild som de är i verkligheten. Men jag gillar dom verkligen! 






RSS 2.0