Evidence

Åh det var nästan roligare att komma hem än vad jag först tänkt.. Det låg nämligen ett paket och väntade på mig på posten! Sjukt snygga!


Home sweet home!

Åh vilken underbar vecka vi har haft. Tack bästa mamma och Thomas för en sjukt mysig och härlig resa med er och syskonen. Älskar min fina familj så otroligt mycket!! Nu är vi på väg hemåt, mysigt att krypa ner hos älskling. Borta bäst men hemma är också bra :p


Nu åker vi :))


Vi har det bra här bak i bilen.

Nu är vi på väg äntligen :) Engage (brors) övningskör och vi äter Ben & Jerry här bak! Snart är vi vid Arlanda :)) Åh vad roligt och härligt det ska bli!


Church Street

Avskedsmiddag med hjärtat. Imorgon åker jag, mina fina syskon, mamma och Thomas till Rhodos!!


Östergårds!

Tänk att jag är uppväxt så här mitt ute i skogen på en bondgård far far away från civilisationen :p Det är så mysigt att komma ut dit. Jag har ju ändå bott där i 14 år så det finns ju en hel del härliga minnen. Jag och pappa tog en liten tur ut dit och kollade läget. Jag var även och hälsade på min älskade lilla bebis innan jag åkte in mot stan igen!


Bästa pappa och Maria!

Tack snälla ni.. Världens gulligaste! Nu är det inte långt kvar. På onsdag åker vi :)


Sol!!

Inatt kunde varken jag eller Andreas somna så vi slog igen ögonen en bra bit efter 4. Tur att vi båda är lediga idag! Jag tittade på vädret på telefonen nyss och man kan ju inte bli annat än glad när man möts av den här synen! Idag ska vi hitta på något skoj!! :)


Bröllop!

Åh vad lycklig man blir av bröllop. Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll igår! Nu är vi ute i Hedesunda och har det skönt. Vi åkte ut hit efter bröllopet igår eftersom Elliot var här med mamma och Amanda. Tack till det fina brudparet!


En bra fredag!

Som vi har njutit av denna fina dag. Nu har jag och mina två älskade systrar en myskväll med popcorn och Let's dance. Elliot har somnat sedan några timmar tillbaka och Andreas jobbar tills efter 3 inatt. Nu ska vi umgås vidare, tänkte bara visa några bilder från dagen! Trevlig fredagskväll på er :)


Långprommis!

I helgen har vi skrutt. Nu är vi och Amanda ute i det fina vädret. Vilken underbar dag! Nu är humöret back in business igen :)


Systeryster

Ikväll har jag och bästa Amanda haft en mysig kväll.. Vi har suttit ute på lill-terassen och ätit kebab och myst i solen, tittat på hockey och nyss blev vi klara för ikväll med rensning av min garderob. Gu vad mycket skit man spar som man ändå inte använder. En trevlig helg väntar.. :)


Glitter!

Idag har jag gjort naglar.. När humöret var på botten igår kände jag att jag ville försöka pigga upp mig på annat vis så jag ringde och bokade tid. Jag är supernöjd men det är absolut inte jag haha. Jag får lära mig!


One day

Ibland går man liksom på "halvfart". Man är med, man förstår vad som händer, man äter, jobbar och man gör allt som man måste göra men utan känsla på något sätt.. Man är liksom avstängd fast samtidigt fullt påslagen. Igår fick jag en konstig känsla när jag skulle sova och imorse vaknade jag med samma känsla kvar i kroppen. Ni vet när man typ är ledsen, har panik, ångest, orolig, fundersam och bara allmänt nedstämd över något men inte kan komma på vad det är.
Jag har varit ut på lite äventyr med syster fast det är en sån här dag då jag inte vill annat än dra täcket över huvudet. Nu ska jag och min lilla ängel bädda ner oss här hemma och hoppas att känslan försvinner av sig själv om några timmar. Det gör den alltid!


Vitsippor

Jag vaknade tidigt imorse så jag har hunnit med en hel del idag. Rensat ur massa papper och grejer och fått undan lite stök. Nu är jag på väg hem från en runda med Fia och Rickard i hemlingby-spåret. Jag älskar söndagar!


Lördag!

Kom precis hem från en låångprommis och sitter och äter frukost/lunch nu. Snart ska jag ner på stan en sväng med Amanda och kika runt lite. Tänkte bara visa världens finaste klänning som Amanda ska ha på sig på sin studentbal om några veckor. Det var bland annat den vi satt och sydde på igår hos farmor.. Lill-Mushen är ju lite kortare än medel om man säger så haha ;) Jag kunde iaf inte låta bli att prova den när vi satt där och tittade på den hela kvällen och jag bara älskar den!! Åh det var så mysigt med bal.

 

 

 


Bästa fredagskvällen!

Syjunta med farmor och Amanda ute i Vinnersjö.. Mysigaste fredagskvällen på länge.


Prommis!


100512


Church Street-lägenheten

Ikväll efter jobbet har jag varit med de här knäppisarna! Vi åt mat tillsammans med Mamma och Johannes. Nu ska vi ut i regnet.. :)

Åh vad jag saknar tiden då jag och Josefin bodde vid Church Street. Vi har nämligen varit i våran gamla lägenhet ikväll där Amanda och Johannes bor numera. Det är så himla mysigt där och väldigt mycket minnen!


Frisören!

I förmiddags var jag till frisören för klipp och färg. Det var lättare innan när jag var ljus hela tiden.. Nu är det beslutsångest varje gång om jag ska vara ljus, mörk eller mellan. Idag blev det iaf ljusa slingor i mitt bruna som jag redan hade eftersom vi åker utomlands om 2 veckor! Det blir ju så solblekt då och därför kändes det inte som någon ide att färga mörkt. Det blev väldigt kort också tyvärr men nu är det gjort!

Nu sitter jag på bussen ut till Valbo för några timmars jobb. Vilket trist väder det är idag! Fast liite mysigt är det med regn om man inte behöver gå utanför dörren.


Idag är det jag och min favoritkille!


Dagens andra prommis.

Nu är det minsann andra bullar och det nya hurtiga livet har startat (..igen..). Det är ju trots allt bara jag som styr över hur jag vill se ut och är man inte nöjd gäller det att göra något åt saken.


Älska mig igen

Ikväll blev det biomys med Amanda och Mamna. Vi var på den tidiga så jag kom precis hem.. Tack för en mysig eftermiddag fina ni!


Beach 2012

Om två veckor och två dagar är det dags att dra på sig bikinin för första gången i år.. Jag längtar så himla mycket tills vi ska åka, samtidigt som jag imorse insåg att jag är en bit ifrån den perfekta "sommarformen". Så nu ska jag sätta igång och göra vad jag kan för att bli fit! Det gäller att börja i tid ;) Jag hittade en härlig app på telefonen! Här är dagens promenad:


 


Jag och min cykel när staden sover..

Gu vad fin månen är ikväll.


Söndag

Jag slutade jobba vid 18.30 efter en bra dag med mycket folk. Andreas kom och hämtade mig och så tog vi med Musch och Mattis och njöt av den sista soltimmen vid Gävle strand.

Nu myser vi i soffan. Jag ska visa lite bilder från igår kväll senare :)


Sanna Nielsen

Jag, Amanda och Elliot tog några timmar på köpis på eftermiddagen. Jag köpte en present, letade efter en klänning som jag ska ha på ett bröllop om två veckor (panik!! förslag på klänning någon?), åt lite på Ikea och så fick Elliot en bandyklubba.

Halv 7 började konserten med Sanna Nilsen i Sandviken. Elliot satt helt lyrisk i två timmar och klappade händer och sjöng med! Roligt :) Min supersöta lilla kusin Alva var med och sjöng i kören och hon var superduktig!

Imorgon blir det jobb mellan 12-18.30 och sen ska jag till Emelie på kalas. Hoppas ni har en lika härlig helg framför er som jag har!



Friday!

Skrutt är här i helgen.. Snart tar jag med mig Elliot och Amanda på en shoppingrunda till köpis och sen ska vi på konsert på Göranssons Arena ikväll med Sanna Nilson och så är min lilla kusin med i kören. Det blir roligt :)


Myslunch med brors på Österns Pärla!

Vi tog en paus och gick och åt på stan.. Sen ska vi fortsätta pluggandet på våran innegård. Ikväll blir det lite jobb!


Tacokväll!

Ikväll har jag haft mina underbara två minstingsyskon på besök tillsammans med Snygg-Mattias. Vi har ätit tacos och myst. När Amanda och Mattis gick hem satte jag och brors igång med hans pluggande. Nu har vi gett upp för kvällen och så kommer Andreas och hans bror hem snart. Så brors, jag och Andreas bäddar ner oss i sängen och så tar Andys bror soffan. Fullt hus här ikväll and I like it!

Imorn blir det en heldag med bror och hans matteböcker! God natt!

Ps. Mattias tycker han får för lite uppmärksamhet på min blogg så här får du så det räcker ett tag framöver ;)



Min dag så här långt..

Det är verkligen vår nu. Åh vad underbart!! Imorse blev det en långpromenad i Hemlingbyspåret med Fia och Nellie. Där såg jag de första blåsipporna för i år. I helgen såg jag dessutom en citronfjäril och det betyder verkligen att våren är här!

På eftermiddagen har vi grejat med bilen. Bytt till sommardäck äntligen och fixat med lite nya lampor och så.. Men det bästa av allt är att jag har köpt en CYKEL :))) Jag är så himla glad för den! Jag har haft 2 cyklar i stan och båda har blivit stulna så jag hoppas att jag ska få ha den här pärlan ifred! Jag var ut på en liten invigningstur nyss. Haha det var nästan samma känsla som när jag tagit körkort och åkte iväg själv första gången :p Då kände man sig lite häftig och glad och ungefär så kände jag mig nu också; "Titta på mig!!"

Jag ska knäppa kort på cykeln sen också så ska ni få se :)

 

 

 

 

 


...


Årets första!


Valborgs

Åh vilken mysig kväll vi haft! Den här sista april får 5/5 toasters ;) God natt från oss!

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0