Mums!

Världens bästa hyresvärd kom precis med lite kvällsgottis.. Like life!


Här bor vi nu!

Här är en liten sneakpeak från vårat nya lilla tillfälliga hem.. Vi ska bo här tills vi hittar något nytt som vi vill ha. Det gick ju så snabbt när vi väl sålde så vi hann liksom inte hitta något annat innan vi skulle vara ute så det får bli en mellanlandning här ett tag :)

Det har varit dåligt med bloggande de senaste dagarna men det har liksom varit full rulle från morgon till kväll. Nu äntligen kunde jag sätta mig och ta ikapp lite plugg. Imorgon är det föreläsning hela dagen och så ska jag kila till banken och göra klart med papperen och lämna över nycklarna till nya ägaren. Det var dom 2 1/2 åren i den lägenheten.. Nu bär det av mot nya äventyr. Hej hopp!


Färdiga!!!! Fy tusiken vad skönt..


Go nuts flyttservice

Spöket (herregud vad blek jag är) och Andy flyttar för fullt.. Svettigt men vi har iaf roligt och det är ju tur :P


Föreläsning

Jag tillbringar denna underbara vårdag i skolan.. Jag var här 9 imorse men insåg när jag kom hit att jag tittat på fel veckas schema och att det var föreläsning 13-16 idag så det var bara att åka hem igen. Vi åkte iväg med massa sopor, packade ytterligare 10 kartonger och åkte iväg med dom till förrådet. Vi har packat hur mycket som helst men det värsta är att det är massor kvar ändå. Imorgon ska allt "småskit" vara tömt, på onsdag tar vi alla möbler och på torsdag kör vi städningen.. Det blir nog bra det här ;)

Våran föreläsare är utbildad advokat, kan hela lagboken nästan utantill, otroligt kunnig och här kommer det som gör det hela väldigt imponerande; han är blind! Jag som har svårt att lära det här med alla sinnen påslagna till och med :S


Leklandet

Vi har spenderat 3 timmar på Leklandet delfinen hela gänget.. Barn blir ju som tokiga när dom kommer dit, haha! Bra ställe för dom att leka av sig lite :) Däremot resulterade allt lekande i 3 trötta sovandes killar nu när vi kom hem, den ena värre än den andra!


1-års kalas

Idag har vi varit till Västerås på Zanders 1-års kalas :) Det bjöds på mat, fika, fiskedamm och allt som hör till. Det var roligt att träffa släkten lite! På hemvägen svängde vi förbi Lager 157 och fyllde på Andys garderob igen. Det blev nog närmare 15 plagg för hans del och för mig blev det ett par jeans och en top.

Ikväll har vi haft Mello-mys med syster, Mattias och Simon. Elliot är helt galen i Simon och säger hela tiden: "Jag tycker om Simon, han är min bästa kompis". Gosarna!


Nu är det sluuut på veckan..,

Vi är hos Amanda och Mattias och myser.. Trevlig fredagskväll på er!


Söööööt

Hahahaha det var tur att jag inte träffade Andreas när han gick i högstadiet ;).. Lill turken då!


Skönheten kommer inifrån.. eller?

Rensandet fortsätter fast framför TVn och hockeyn.. 2-0 i första så det känns ju iofs kört, men det är ju kul att det går bra för Jocke iaf. Just när det är Skellefteå-Brynäs blir jag inte toksur när Brynäs förlorar eftersom det samtidigt betyder att Jocke (Skellefteås målvakt som är från Hedesunda) har gjort sitt jobb :p

Jaja tillbaka till packandet.. Gu vad mycket onödigt man har, men just såna här "onödiga" grejer är ju så himla kul :)


Se där ja!

Ibland är det ju riktigt roligt att städa.. Jag brukar alltid hitta något skoj när jag väl tar tag i städning och rensning. Jag är nämligen ganska duktig på att lägga saker på smarta ställen men såklart är jag också duktig på att glömma var det där smarta stället var..

Idag har det varit full fart. Seminarie, visning, packning, hälsa på syskonen, packa ännu mer! Haaaarregud vad grejer man har! Synd att det inte funkar att lägga in smilyes för du skulle jag lagt in den där bekymrade med en svettdroppe i pannan som finns i iPhone ni vet? Den stämmer bra in på mig just nu ;)


Onsdag

Nu är jag back in business igen.. Skönt att det bara blev en snabbis, jag hatar att vara sjuk!

Ikväll blev det middag ute hos mamma. Tomatsoppa och pannkaka :)

Ikväll har jag massa plugg att göra och hela lägenheten ska vara nedpackad och städad om en vecka.. Ändå sitter jag och stirrar in i TVn som dessutom visar matprogram som är det värsta jag vet. Vad. Hände. Med. Min. Energi. Och. Mitt. Driv.. Var. Du. Nu. Än. Är. Kom. Tillbaka. Igen.. I. Need. You.


3 grader ner..

Efter en jobbig natt är jag nu på bättringsvägen igen, tror jag?! Det verkar inte bli något långvarigt. Jag har aldrig varit med om ett snabbare tillfrisknande men man ska väl inte ropa hej innan man hoppat över bäcken eller hur dom nu brukar säga haha..


Dödsdömd..?

Den bara stegar uppåt den rackaren.. Dessutom har jag hört att man ska lägga på 0,5-1 grad för att få rätt temperatur när man tar i armhålan? Då ligger jag på över 39, inte konstigt att jag är dödssjuk?! Nej nu ska jag inte skoja mer, jag har ju faktiskt avslöjat för er att jag blir sjuk som en man och det är verkligen inte lätt! ;)


Tusan också!!

Hjärtis kom och hämtade mig hos mamma imorse när han slutat jobba och så åkte jag till skolan.. 2 timmar senare gick jag hem för jag mådde så himla illa. Sedan dess har jag legat nerbäddad i min one piece och huttrat, svettats och mått illa. Det var visst min tur att bli sjuk nu :( Hur kan man bli så dålig och få så ont av feber och ännu värre; illamående?!

Jag skulle ha jobbat imorgon med siddu det blir det inget av.. Jag blir kvar här i soffan/sängen all night and all day.


Brynäs-Modo

Idag har vi tittat på match.. Johannes gjorde två mål mot serieledarna och den slutade 5-2 och vinst :)

Nu ska jag och Amanda ut till Hääs och hälsa på lite. Vi blir nog kvar där ute inatt..


Skotersafari

Idag har vi varit ute och åkt skoter.. Fy tusan vad roligt det är! Vi åkte upp till Vinnersjö till farbrors stuga och grillade korv och hade det mysigt. Solen tittade även fram en del :) Härliga dag!


Friday I'm in love

Brors lämnade mig vid 14-tiden idag efter ett dygn tillsammans. Mysigt att träffa honom lite och bara umgås, annars ser jag honom mest från läktaren på läkerolen :p

När Andreas kom hem gick vi till Interpool och åt och spelade biljard. Nu är vi i Hedesunda och ska sova kvar hos mamma. Imorn blir det äventyr :)


Breakfast


Happy valentines day

Det har varit en bra alla hjärtans dag.. Brors har inte spytt något mer så jag har mer eller mindre friskförklarat honom från sin magsjuka. Vi har ätit pannkakor till middag och jag har gottat efter det, Johannes tog det lite lugnare. Vi har slappat i soffan hela em och Dito gick hem på kvällskvisten. Vi har tittat på filmerna Looper och Hypnotisören, båda får bra betyg! Nu ska vi nog ta en till film innan vi går och nattar. Tur att bror blir kvar inatt, jag hade aldrig vågat sova själv efter läskiga hypnotisören haha..
Hoppas alla mina läsare fått någon form av kärlek på alla hjärtans dag.. Om inte får ni massa kramar av mig!!


Alla ❤ dag

Tack gullis pappan för present på alla hjärtans dag! Du är den finaste bästaste pappan i hela världen ❤

Och tack fina mamma också för choklad och pengabidrag. Det blev ingen bild på det men du är också bäst ❤

Jag tycker om alla hjärtans dag! Tråkigt att boyfriiend inte är hemma men det blir en myskväll med bror istället.. :)


Beautiful

Åh vad fint med är med tullisar.. I just love them!!

Det var så nära att jag struntade i seminariet i morse men jag släpade mig dit.. Det lärde mig iofs inte särskilt mycket men jag fick närvaro iaf.


BFF ❤

Min bästis kom och gjorde min kväll.. Inatt ska det gosas med lillgrisen som aldrig förr.


Hörs hej

Vad är det med den här dagen...? Eller vad är det med mig idag kan man ju också formulera det. Go och gla' kexchokla'!


Onsdag

Imorse hade jag seminarie mellan 8-10.30 och efter det fick jag besök av den här skrutten! Snart åker älskling iväg och jobbar och kommer inte hem förrän på fredag, buhu.


Mums!

Wannabe-hemmafrun fixade pannkaka till middag och så mumsade vi i oss en varsin glutenfri semla till efterrätt.. Tydligen har jag blivit glutenintoletant, wiho! Det går bra nu.. Jag har ätit glutenfritt i snart 2 veckor och än så länge funkar det bra. Lite struligare såklart och definitivt dyrare men vad ska man göra, det är bara att gilla läget! Jag hoppas att det växer bort eller något..

Brynäs förlorade efter straffar. Det var ju inte så otippat, skitlag! 11 förluster de senaste 12 matcherna, haha. Jag har nog inte så mycket mer att uppdatera er om för tillfället.


Fettisdag och Evelina-dagen

Nu tar jag med mig mina semlor hem och stänger igen butiken för idag! Det har varit en lugn dag men med lite mer fart nu på kvällen. Undra om det är vädret som gör att inga är shoppingsugna.. Ikväll är det viktig maatch för Brynäs också, det blir spännande att se!

Mormor, farmor, Maria, pappa, Linda och Anders har kommit ihåg min namnsdag idag.. Det tackar jag för! :) Är det dags att dumpa karln för att han glömt min namnsdag eller ska jag bara låta det passera...?

Hoppas ni haft en fin tisdag och ätit mins en semla. Fy tusan vad jag är sugen på min nu!!

 


Fixar frippan igen..

Nu sitter jag här igen.. Jag var hos frisören för 2 veckor sedan men blev inte helt 100 % nöjd så nu hoppas jag på bättre resultat! Sen blir det jobb i em på Vila i Gävle 13-19. Haha jag och Andreas har konstig dygnsrytm igen.. När jag gick upp imorse kom han och la sig efter ännu en vaken väktarjobb-natt.

Det är mycket skola och plugg den här veckan.. Idag är det fettisdag och på torsdag är det alla hjärtans dag. Vilken vecka! ;)


Titanic

Vilken lugn och skön helg vi har.. Elliot har sån hosta så vi försöker vara hemma och vila mestadels. Han är pigg i övrigt så det är lite svårt att hålla honom lugn haha.

Igår kollade jag och hjärtat på Titanic när skrutt somnat.. Det var nog säkert närmare 10 år sedan jag såg den men fy tusan vad bra den är. Uttjatad tycker många men den är så himla fin och sorglig tycker jag. Leonardo och Kate är ju unga och fina dessutom!

Här får ni en bild på mig och min kära lilla boyfriends byxor haha.. Små? Njaa.


Score!!!

Det är en ganska vild bandymatch som utspelas för tillfället.. Det är visst barnhelg här hemma igen. Vi har farit och flängt och nu ska vi ha fredagsmys!


I skolan..

Jag lär mig mer om fotbolls-spelet som många i klassen spelar än om fastighetsrätt.. Det kan ju säkert vara bra att kunna någon gång i framtiden, eller?


Älskling 27

Igår var det födelsedagsfirande för hela slanten.. Jag gav födelsedagsbarnet frukost på sängen och sen kl 11 åkte vi och hämtade Amanda och sen iväg på äventyr. Andreas visste inte vad vi skulle hitta på så det var kul! 2 timmar senare var vi framme i Sthlm.. Vi åt lunch och sen åkte vi till Djurgården för att gå på Cosmonova och Naturhistoriska riksmuseet. Vi blev kvar där några timmar och kikade runt. Jag har bara varit på Cosmonova en gång tidigare när jag var typ 10 år och trodde att det häftiga liksom skulle ha försvunnit med åldern, men icke.. Shit vad coolt det är i den där stora biografen i hela taket!! Andreas hade inte ens varit där och även han var imponerad.

När vi var nöjda där åkte vi in till stan och satt på "Café 60" i över 3 timmar och pratade och skrattade.

Sen skickade vi iväg Andreas till Sats alldeles där Josefin bor på Odenplan medan vi lagade födelsedagsmiddag.. Pontus kom också och joinade lite senare. Sen sov vi kvar där alla fem i Josefins lilla etta, haha! Men mysigt som tusan har vi haft det. Jag älskar Stockholm!

Vi åkte hemåt på eftermiddagen idag och jag har hunnit till skolan en sväng.. Vi får se vad kvällen har att erbjuda!


"Sussi"

Jag kom precis hem från en heldag med föreläsning mellan 9-12 och sen jobb på Vila i Gävle tills stängning.. Jag ska jobba där imorgon också, kul att vara på något annat ställe som lite omväxling.

Jag köpte med mig middag hem, orkade inte laga något när jag är själv.. Hur gott är inte sushi egentligen?! Hjärtat mitt jobbar natt tills imorgon bitti kl 7. Han sitter och vaktar stackars byggjobbare så dom inte ska ta något när dom bygger om på Apoteket, haha.


Beyonce

Det var värt att hålla mig uppe tills halvtids framträdandet.. Fy tusan vilken show hon bjöd på Beyonce! Grym!! Det var som taget ur en musikvideo. Nu ska jag däcka i sängen för jag ska vara pigg och redo för föreläsning om 6 timmar. Det ser ju ut som att mina Ravens vinner dessutom så då kan jag sova gott.. God natt!


Super bowl

Familjehäng har stått på dagens schema.. Och så har jag och lillmushan bakat bröd, gött! Nu taggar vi super bowl! Vi har slagit vad om vem som somnar först och det står lika mellan mig och Amanda. Dom ska minsann få se på vaken-enda-till-sista-touchdown... Är det någon som ska se hela matchen så är det jag och jag tokhejjar på Ravens ;) goo Ravens! För två år sedan var jag ju i USA mitt under superbowl och herregud vilken hysteri det var!! Kul :)


USB

 
Man hittar mycket skoj när man rensar och städar ur; ett USB fullt med bilder från våren/sommaren 2010.. Åh vad jag längtar till sommar och värme!! Jag är redo att gå ur mitt vinteride som jag brukar gå in i när kylan kommer. Nu börjar jag få energin tillbaka och vill hitta på massa skoj!!
 
 

Saturday night live

Jag kommer sakna den här lägenheten.. I över ett år har jag velat flytta men nu när den är såld känns det lite konstigt, men skönt!

Jag bara myser ikväll i min ensamhet. Jag har ätit varma mackor med svampstuvning och chirre med dirre.. Jag har tittat på den nya filmen Flight som var väldigt bra och nu tittar jag på P.S I love you. Jag har nog sett den 20 gånger men den är så himla bra och sorglig så jag kan inte låta bli att se den igen.

Dessutom har jag sagt hej då till Christian Grey nu.. Det var tråkigt, jag rekommenderar er verkligen att läsa Fifty Shades-böckerna! Jag önskade att det fanns en till.. Jag förstår varför de är så omtalade.

Hoppas ni har en fin helg!


Strul blogg..

Och så kan jag ju tala om när jag ändå är igång att det är blogg.se som inte kan lägga bilderna i rätt ordning. Jag lägger bilderna som jag vill ha dom men så fort jag trycker på publicera så mixtrar bloggen om alla bilder och lägger dom hur som helst.. (Jag tänkte skriva huller-om-buller men insåg att det kanske inte är något riktigt ord/uttryck..?)

Nu vet ni iaf varför alla bilder kommer upp som dom gör, tyvärr inte något jag kan påverka.


Fix och trix

Alltså helt seriöst.. det är inte okej att ha sån här träningsvärk!! Jag kände direkt efter våran rensning uppe på vinden i torsdags att det här kommer göra ont, men så här ont..? Visserligen ligger vinden på 5:e våningen och vi bor på första så det blev ju en hel del spring upp och ner med kartonger hela dagen, men det fick mig ändå att inse hur otroligt otränad jag är. Imorse när jag slängde ner benen från sängkanten höll mina vader typ på att dö, så illa är det.. Jag stapplar fram som en 90 årig tant! Jaja, nog om det..

Jag har fixat ett par silverljusstakar idag som vi hittade uppe på vinden men var alldeles fula.. Hur lätt som helst. Folie, bakpulver och hett vatten och så vips glänser dom igen :)


Spring?

Dom ringde i förmiddags och ville att jag skulle hoppa in och jobba 12-20.15 idag och det tackade jag för!

Det fick bli nya vårjackan och converse idag, det känns ju nästan som att våren är på väg på riktigt :)


RSS 2.0