Sista april

Vi firade Valborg på ett annorlunda sätt i år. Ingen kase. Inge fest. Ingenting. Vi åt pannkakor till middag och sen har vi varit på bio. Vi tänkte gå och titta på brasan vid Stenebergsparken men så började regnet ösa ner och jag kröp ännu längre under filten i soffan istället. 

Nu kom vi precis hem från bio. Herregud vad vi hänger där, men det är mysigt. Vi såg Invergent (ish). Bra film.





Kvällsprommis!

Det fick bli en kvällsprommis.. Vädret bättrade ju på sig så det blev riktigt skönt ute! Nu blir det något avsnitt av favvoserien och lite majskolvar innan läggdags. 

Imorgon är jag back in business igen.. Äntligen!




29 april

Föreläsning. Gym. Plugg. Glass. Game of thrones.




En skön måndag!

Idag var det ledigt igen.. Hjälp vad slappt det är att vara student om man bara är det. Jag har ju jobbat nästan hela tiden under min studietid, plus varit sjuk och haft saker att ta ikapp hela tiden. Men nu när jag är ikapp med allt jag legat efter med och dessutom bara pluggar känns det nästan som semester! Det blir skönt att komma igång med praktiken igen också och känna att man gör lite nytta :)

Idag tog jag en ännu längre prommis än igår. Tror jag slutade på 14 km. Underbart! Sen blev det något avsnitt av game of thrones och några timmars plugg. Skön ledig dag! 


Enough said, haha. 


Sol!!

Underbara vår. Det är så härligt när värmen och solen kommer tillbaka till vårat land och alla människor blommar upp igen. Folk är glada, pigga, ute - hela Sverige känns så lyckligt på våren! Eller är det bara jag som upplever det så? :p

Det blev en 11 km promenad nu på förmiddagen. Jag fick hålla tillbaka lite för att jag hade så mycket energi och kände mig så glad så jag bara ville springa hela rundan, men det är så typiskt mig att gå ut för hårt och få ont i mage och benhinnorna..

Nu ska jag mumsa i mig frukost på balkongen och sen försöka plugga. Jag har unnat mig massa skoj alldeles för mycket senaste veckan så nu blir det ett helhjärtat pluggpass på några timmar ute i solen.. 




Saturday night!

Alltså vi borde nästan flytta ihop med Musch och Matti med tanke på att vi umgås nästan jämt. Jag är så glad för att jag har en så fin syster som också är en av mina närmsta, bästa vänner ❤️

Efter utedagen blev det middag hemma hos oss med Gino som avslutning. Hjälp vad vi äter hela tiden!! Men det finns ju så himla mycket gott att stoppa i sig. 

Sen har vi spelat poker och jag kammade hem storkovan idag igen. Vi är lite av periodare och just nu är det kortspel som gäller. Imorgon blir det sovmorgon och så vore det skönt att få lite plugg gjort. Vi får se hur självdisciplinen ligger till imorgon.. 






Nimnen

Det blev en mysig dag i Nimnen med 8-kamp, kubb, grillning och gotta i det underbara vädret. Vilken härlig dag! 






Frukost på balkongen!

Vilken dag!! Så fint väder och varmt ute. Nu ska vi hitta på något roligt efter dunderfrukost.




Helg!

Vi invigde balkongen idag. Härligt att vi har en hel sommar framför oss! ❤️ Efter middagen spelade vi plump tills jag vann :)

Idag hade vi föreläsning 9-16. Det var längesedan vi hade en sån heldag i skolan. Det gjorde att fredagskänslan var total när vi slutade. En hel helg utan några måsten och med fint väder lovat, underbart. 




God natt!





Torsdag!

Efter föreläsningarna tvingade jag iväg mig till gymmet. Jag kände inte alls för det men superskönt efteråt. Sen blev det en prommis med hjärtat för att lämna in bilen på service. 

Nu ska jag parkera arlset i soffan framför game of thrones resten av kvällen. Vi började kolla på den serien för några dagar sedan och har redan kollat igenom första säsongen - vi är fast med andra ord. 




Vår!

Tove bjuder på pickninck idag på lunchen i skolan. Vilket mys :)




Fishyfishi

Vi har varit och tittat på fiskar idag. Ända sedan jag och A träffades har vi varit till den här omtalade bäcken som det ska vara så mycket fisk i på våren men inte en fisk har vi sett.. Förrän i år. Nu börjar vi förstå varför folk pratar om bäcken. Det bara kokade av fisk! Häftigt!




Nu kom jag precis hem från en timmes prommis med Sandra. Vi träffades genom min blogg faktiskt och jag är så glad för det. Vi måste dock ha sett roliga ut under prommisen med hurtkläder på och en glass i handen, haha. All in fast ändå inte! 




USA

Nu kan jag mysa med stil :) Den här fick jag av lolo igår. Söta sambo!



Påskägg!

Mitt livs finaste påskägg stod och väntade på mig när jag kom hem. Jag har aldrig sett något så fint!! Och så hängde det en ny tröja till mig på garderobsdörren. Han kan min Andy. Mysigt att vara hemma igen. 



Småland

Våra smålänningar skulle ha kommit till oss i påsk egentligen men Lisa blev tvungen att ha jour hemma så planerna sprack. Då bestämde mina småsyskon att de skulle åka ner istället i torsdags men jag ville stanna hemma, bla. för jag tycker att det är jobbigt att åka bort utifall jag blir dålig och sängliggandes. Men så en halvtimme innan de skulle åka ringde lillebror och tjatade att jag skulle följa med och då tänkte jag att vad tusan, är det någonstans man får vara precis som man är så är det med våra underbara smålänningar. Jag slängde ner lite grejer i en väska och så hämtade de upp mig och så åkte vi mot Småland. Jättemysig resa hade vi.

Och helgen har varit underbar. Så fin familj!! Man blir alldeles lycklig av att vara med dom. Vi har ju åkt fram och tillbaka mellan oss enda sedan vi var små så det känns nästan som ett andra hem. Däremot har det blivit längre mellan varven för mig nu när man är lite äldre, men senast vi var här var vid nyår.

Vi har varit till stan en sväng (där vi hittade billiga linnen på lager 157 vilket förklarar varför alla går i samma linnen på bilderna).. Vi har letat påskägg i trädgården, ätit påskmiddag, lekt äggknäckartävlingen, spelat kort, promenerat, grillat, spelat kubb, varit till stugan, njutit av sommarväder. Och så har vi slappat, tittat på film, pratat massor och så har vi varit uppe några timmar för länge på nätterna. ÄTIT har vi också gjort. Så mycket gott har vi stoppat i oss.

Världens mysigaste helg! Imorgon åker vi hem igen. Det känns alltid lite sorgligt när vi åker ifrån varandra men det blir mysigt att komma hem också. 

Magen krigar på. Det ger sig inte men det är inte värsta sorten heller. Jag är ändå glad att jag åkte hit och fick tänka på lite annat och bara vara.. Och som jag har skrattat. 





























Brors!

Lillebror kom med en spontanare.. Tjejen som får honom ska vara lycklig for life. Fram tills dess får vi systrar njuta av att bli bortskämda och ha honom för oss själva! ❤️ 




Häst!

Vi hade en jättemysig kväll igår hos Mattias mamma. Såå härligt att sitta på hästryggen ute i skogen! Jag har ju växt upp med hästar och haft några stycken genom åren men det är över 10 år sedan jag red sist. Så mysigt var det!! Jag vågade inte gallopera första gången men trava gjorde vi. Det blir definitivt ett återbesök dit snart igen! 








I have a dream

Min kropp vill visst inte sova.. Har senaste tiden haft en konstig dröm som går ut på att jag måste vakna var tionde minut och byta sida på mig själv för att det kan hjälpa mot magen, vilket det såklart inte gör. Så i sånt där halvsovläge "vaknar" jag och byter sida och så blir jag stressad för att jag inte får djupsomna för att jag måste byta sida snart igen. Det är världens viktigaste uppgift och ingenting får gå fel. Ni hör ju.. Så har jag hållit på sedan vi la oss vid 12. Nu gav jag upp och vaknade riktigt, för att förhoppningsvis kunna tänka på något annat för att sen kunna somna på riktigt. Det är inte bara en sak, haha. Önskar att jag kunde tyda drömmar och förstå vad det betyder. Jag skyller visserligen alla såna här konstiga saker på medicinerna men man kanske inte kan ge den skulden för allt, jag vet inte? 

Jag hade en jättebra dag igår eller idag eller vad man säger. Inga tabletter (förutom dom jag måste ta) vilket betyder att jag hade mindre ont än på länge. 

Föreläsning 10-15, träna och sen umgås med världens bästa Malin. Vi hade så mysigt med gotta och prat i soffan i massa timmar. 

Idag är det föreläsning 10-15 om familjerätt. Älskar juridik! Hoppas bara jag kan somna snart så jag kan få lite sömn iaf. 





Långpromenad äntligen!

Den här veckan är det skola tisdag och onsdag. Ska försöka plugga en hel del hemma och förhoppningsvis dra igång med lite praktik snart igen också.. 

Idag vaknade jag utan ont för första gången sen jag vet inte när.. Energin som sprutar då är total! Jag brukar få väldigt ont när jag går långt och var beredd på det men kände ändå att det fick bära eller brista för som jag saknat att ta en runda ute. En låång promenad i finaste vårvädret i Boulongern blev det. So far, so good!



 

Hille

Igår var vi till Hillebäcken för att titta på fisk. Vi såg inte så jättemånga men vi fick lite fika iaf.. Och sen pizza. Vi har nästan alltid pizzasöndag med Musch och Matti. Sen blev det The Notebook för mig halva natten för att jag inte kunde sova. Att man aldrig tröttnar på filmen? Så bra! 










12 bitars

Jag och Fia har haft en jättemysig dag. Bakade blåbärspaj och sen har vi bara legat i soffan och pratat pratat pratat.. 

Nu kom jag precis till Mushen. Det blev sushi till middag. Hon och jag ikväll ❤️ 




Pink

Vilken härlig dag! Jag tänkte åka ut till fina Fia och hälsa på en sväng. Hoppas ni får en fin lördag! :)




Vårkänslor!

Idag njuter jag av en "ledig" dag. Senaste tiden har jag bara varit irriterad för att jag är sjukskriven, men idag har jag tänkt om och gjort det bästa av saken (yes det går fort i svängarna, upp och ner..). 

Jag gick och tränade på förmiddagen och sen tog jag en cykeltur till Dollarstore. Jag har haft slut på tops i några dagar och det är ett måste för mig att ha hemma då jag är sämst på att ha på mascara - det är kladd överallt förutom på fransarna. Jag kan verkligen bli manisk om jag kommer på något som jag vill ha eller om något tar slut.. Måste. Ha. Det. Nu.
Seriöst? Att jag ens skriver att jag har köpt tops?! Det är dags för mig att komma tillbaka till verkligheten snart, det är ett som är säkert. Det struntade väl ni i liksom.. Btw. Är det bara jag som aldrig lyckas komma ut med bara det jag tänkt köpa när jag är på de där billiga affärerna? Man plockar ju på sig hur mycket som helst som man bara måste ha.. 

När jag kom hem körde jag en städning och gjorde lite vår i vardagsrummet. 3 saker är ytbytta och så mycket mer vårkänslor direkt. 


Ikväll ska vi ut till Hedesunda och fira Simon som fyller 13. Grattis bonus-lillebror! 

Trevlig helg på er! 



Skogsmulle

Idag var det ledigt från skolan och eftersom jag inte kommit igång riktigt än med allt annat så tog vi en mysdag. Vi åkte ut till Hille, gick en liten sväng i skogen och sen blev det picknick. Sen åkte vi till bästa mormor och morfar ute i Vinnersjö och hälsade på. Så otroligt fina människor ❤️ 

Nu har jag precis ätit lövbiff med vitlökssmör och såna där pommesbollar ni vet (Andy är i Uppsala och tränar). Så galet gott! Synd att man luktar så illa av vitlök och lök, det är ju amazing!! 





Wannabe superwomen!

Idag har jag varit på föreläsning och sen körde jag och systeryster ett pass på gymmet. Sen har jag myst i soffan i min onepiece. Ena dagen känns det som att det är på väg åt rätt håll med idioten till mage jag har, nästa dag känns det som att jag kommer vara så här forever. Fånge i min egen kropp.. Vill inte stoppa i mig massa morfin och andra medeciner. Vill inte vara helt slut för att smärtan tar klå på mig. Vill inte bli helt fucked up i huvudet av all den här skiten. Vill vara på min praktik, det är vad jag vill!! Jag vill lära mig saker, ha energi, vara glad, med i matchen, utvecklas och leva! Istället är jag fast här.. 

Men än ger vi oss inte. Can we do it? Yes we can! 


I alla fall så klarade jag senaste tentan. Vi fick resultatet idag och med tanke på att jag missat en månads föreläsningar (återigen typ halva kursen) så kändes det bra att få pricka av den och slippa hamna efter. Däremot ska jag spara alla böcker från den här kursen och fastighetsrätten och lusläsa sen.. Ett pm och en tenta kvar, sedan är fastighetsmäklartiteln min! 


Hurtmaja

Idag kände jag för en riktigt lång promenad. Jag gjorde ett försök men efter 40 minuter gick det inte mer för kramperna började komma igång. Jag hade inte ens fått ur mig hälften av vad jag ville så det blev en sväng till gymmet också. Jag är så trött i armarna nu. Så skönt! 




Brons!

Det blev ett brons tillslut! Otroligt irriterande med tanke på att HV och Modo spelade jämt igår, och Brynäs utklassade Modo totalt idag. Det var definitivt Brynäs som skulle stått som guldmedaljörer! Men ett brons är inte illa det heller.. Grattis!!!! 










Kärlek!

Gohjärtat mitt då.. Kommer hem, ska byta till mysisar och går in i min garderob. Där hänger 3 nya toppar på dörrhandtaget... Jag har sagt det förr och säger det igen; He's one of a kind! Tack!!!






Damn it!!

Det räckte inte hela vägen.. Det var så himla spännande hela matchen och det stod 3-3 efter ordinarie matchtid. Ett av Färjestads mål skulle varit bortdömt för domaren gjorde ass med sin skridsko. Sånt man blir sådär extra less av!! Men iaf så blev det förlängning och med endast några minuter kvar slinker pucken in i fel kasse och det är avgjort :( Såå ledsen lillebror tackade av andra laget och när vi kom ut och träffade honom efter var det inte särskilt glatt.. De var så duktiga och förtjänade verkligen inte förlust efter den här matchen, Brynäs var det klart bättre laget!!! Men det tjänar ingenting till att älta (säger jag nu efter att ha gjort det under 2,5 timmes bilresa hem)... Imorgon kl 10 är det match mot Modo om bronset och jag hoppas verkligen att de lyckas ta hem det åtminstone! Oavsett vad är jag så himla stolt över min fina, godhjärtade, gulliga, omtänksamma, grymma, roliga och bästa bror!! Så himla stort att han är så duktig ❤️ 

När jag, mamma och Simon kom fram till arenan så tog det inte många sekunder förrän någon knackade på våran ruta.. Vi tittar ut och ser att det är våran Smålands-Kasper som tittar in. 4 timmar hade han åkt för att se matchen. Jättekul att han också var där och kom och överraskade både oss och Johannes :)









Semifinal!

Nu drar vi.. Ses i Södertälje! Matchen börjar 13.30 och för er som är intresserade visas den på TV4 Sport :) Heja Brynäs!!




Lunch ute i finvädret!

Den här förmiddagen var den bästa föreläsningen på hela programmet hittills.. Så himla inspirerande; kreativitet var ämnet! 

Vi åt lunch ute i vårvädret och nu är vi tillbaka i salen igen med veckans sista pass. Sen väntar en härlig helg!!





Hissen!

Jag var i skolan i 4 timmar idag och sen åkte jag hem och slocknade. Helt slut!! Sov i över 2 timmar. Kul_liv.. Ingen kan väl ha missat att jag är riktigt less på att vara sjuk och stoppa i mig medeciner som får mig att må skit och vara fruktansvärt trött, seg och orkeslös. Så sjukt allting... En liten prommis på det. 




Kärt återseende!

Idag är jag i skolan. Känns skönt att vara igång lite igen. Det firade vi med lyxlunch på konserthuset! 




Energi!

Idag blev det en tvärtom dag. Lugn dag och effektiv eftermiddag och kväll. Vaknade med ont imorse så jag bäddade ner mig igen efter min läkartid och vilade. Sen städade vi bilen och när Andreas åkte till Uppsala för att träna tog jag en promenad (äntligen kan jag börja promenera igen även om det blir korta svängar), och när jag kom hem från promenaden var jag fylld av energi så jag tog tag i vårat tvättberg och våran fruktansvärt smutsiga lägenhet. Så skönt när det är fräscht och luktar gott! 








Nu blir det ett bad, kvällsfika och en film. Jag är hungrig jämt och det tackar jag nya tabletterna för. Helt sjukt att dom stoppar i mig så mycket medeciner. Men det är väl bara att vänja sig antar jag! Jag vet inte om det är medicinerna som äntligen börjar hjälpa eller om jag är på väg ur detta skov men det är så skönt att känna att det är på väg åt rätt håll! Helt sjukt att jag har varit dålig i 5 (!!!) veckor. 




RSS 2.0