Engla

Fick nyss lite insider information. Vet inte om den stämmer men ja tror de :S Engla hade tydligen hittats i Hedesunda. Riktigt läskigt i sånna fall. Och så hade hon ju legat helt öppet på en liten väg. Undra vart i Hedesunda :S Jag ska iaf ha en tyst minut för henne klockan 9 ikväll för de stod att man skulle ha de på aftonbladet.. TÄNK PÅ HENNE DÅ DU MED!
Stackars tjej.. Fy tusan för det där äcklet som dödade henne. Läste på Aftonbladet och han hade sagt att "det inte var meningen". Hur sjukt störd får man bli? Och så hade han åkt och ätit pizza direkt efter. Så himla sinnesjuk. Och så erkänner han mord efter mord nu. Hoppas han aldrig släpps ut ur fängelset. Vi borde skicka han till USA så han fick en hemsk tid i fängelset. Elektriska stolen är vad han förstänar. UUUUSSSHHH!

image54


Tog en långpromenad idag. Det var riktigt skönt i solskenet.. Ska börja gå som vanligt nu igen när våren kommer.

Rickard var till hälsocentralen idag och han hade halsfluss. Tråkigt. Men han fick pencilin så de ska väl bli bra snart. Hoppas bara inte att jag har fått det med. Känner i alla fall inte av någonting nu.
image55
Har varit till tandläkaren också och lagat et hål akut. Det började ila jättemycket idag så då fick jag komma och laga 20 över 7 ikväll. Så nu känns det jättekonstigt för lagningen är högre än vad tanden var förut. Så när jag biter ihop tänderna tar det inte ens i på andra sidan, så illa är det ;) Haha! Fast de ilar inte längre, sköönt!
Och tandläkaren sa att jag ALDRIG mer får äta något sött för jag har så dåliga tänder. :S Vad ska man göra?

Ska äta nybakat bröd och kladdkaka och grädde nu och så ska vi titta på "Alvin & the chipmunks" eller hur det nu stavas.

Ska till skolan halv 9 imorn fast vi börjar halv 1, bara för att jag och Diva lär göra klart religionen, det är deadline för den imorn.

HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0