Bästa lediga dagen!

Jag tog 10-bussen ut till Hedesunda i förmiddags för att spendera min lediga dag med pappa. Åh vad härligt vi har haft det. Gått i skogen hela dagen och plockat svamp och blåbär. Farmor och farfar följde också med på en sväng. Nu ikväll har vi grillat. Jag blev så sugen på att följa med till ön men jag börjar jobba kl 9 imorgon så det fick bli bussen hem istället. Jag hade kunnat göra vad som helst för ännu en ledig dag imorgon. Resten av kvällen har jag spenderat med Fia och Rickard (läs Rickard eftersom Fia pratade i telefon de 2,5 timmarna jag var där hehe) Här får ni iaf några bilder från min dag! Enyoj.


30 juli

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig idag.. Skulle jobba 12-20.15 egentligen. Vaknade upp med en smygande huvudvärk och vid 13-tiden gick det över till migrän och jag bara kände att jag måste få lägga mig i mörker och blunda!! La mig på lagret och släckte ner lamporna och låg där i 40 minuter men insåg då att det inte skulle gå att jobba vidare så jag fick faktiskt ta och sjukskriva mig. Jag har sjukskrivit mig 4 dagar i mitt arbetsliv inräknat idag och det är ju absolut inte mycket men jag tycker verkligen inte om att göra det! Fy då vad jobbigt det är. Tack och lov mår jag lite bättre nu och ska försöka få i mig lite lunch efter 4 timmar i ett kolsvart sovrum. Förhoppningsvis kanske jag kan komma ut och se en gnutta solsken på kvällskvisten. Det är ju trots att nu ikväll jag går över till 22 år på riktigt! Tur att jag fick en söt nalle av Andy imorse som har hållit mig sällskap hela dagen...


Bästa födelsedagsfirandet!

Jobbat hela dagen.. Hem, baka klart sista kakan och sen kom familjen på födelsedagsfirande för mig som fyller 22 år imorgon (idag egentligen eftersom klockan är efter 00). Jag jobbar hela dagen imorgon och stänger 20.15 så idag passade bättre för firande. Jag blivit så uppvaktad och har fått jättefina presenter av min BÄSTA familj! ❤❤❤ Nu blir det till att pömsa.. Tack för idag, slut för idag!


Donut

Gu vad skönt det är med donuts när man inte orkar göra något åt håret. Och ändå så himla fint! När jag kom hem vid halv nio blev det en timmes promenad och sen middag. Nu sitter jag och tittar på OS-invigningen (hur flummigt?!) men ska snart dra mig emot sängen.. Imorgon blir det jobb 9-17!


Torsdag

Jobb jobb jobb.. Efter jobbet kom hjärtat och hämtade mig så köpte vi med oss pizza till Gävle strand och mös tills solen gick ner.


50/50

Idag har det varit en väldigt konstig men ändå mysig dag. Det enda vettiga vi har gjort idag är väl att vi varit till Sandviken några timmar för att titta runt på Rusta och DollarStore. Åh vad mysigt det är att gå runt med systrarna och mamsen och bara vara! Resten av tiden idag har vi mest legat ihopknölade i soffan och umgåtts, ätit gott och tittat på en bra film; 50/50. Se den! Nu är det sovdags.


Söndag

Efter jobbet tog jag bussen till Sandviken med Amanda och Mattias. Sen kom Thomas och hämtade oss och så fortsatte vi trippen till sommarstugan. Ååh vad härligt det är att vara här :)) Jag blir kvar tills på tisdag och ska bara njuta av att vara ledig och göra ungefär ingenting och umgås med min fina, underbara familj! Ikväll har några vänner till familjen varit på besök för att äta middag och vi har haft supertrevligt. De åkte precis hem och nu sitter vi och tittar på filmer från när vi var små. Jag kan inte fatta hur mamma och pappa orkade och hann filma så mycket med tanke på att vi var 4 stycken småglin som levde om där hemma. Nästan hela mitt liv fram tills jag började lekis finns med på film, men det är ju otroligt roligt att ha kvar. Nu ska jag mysa vidare.. God natt med er!


Läkerolen

Efter jobbet blev det pladask ner i soffan i någon timme.. Sen fick jag ny energi och tog 1,5 timmes promenad. Så otroligt skönt! Efter det blev det lite städ och plock, tvätta en maskin, tomtegröt till middag, dusch och lite packning. Imorgon efter jobbet åker jag till sommarstugan i 2 dagar!! :) Tyvärr går det inte att hoppa ner någon rad efter den nya uppdateringen på blogg.se så det är därför allt sitter ihop i en enda lång, dryg text.. Men här är det tänkt att det ska vara nytt stycke hehe ;) Jag gick förbi Läkerol arena på prommisen och fy tusan vad jag längtar tills det drar igång igen.. Bara en månad nu tills brors går på is! Nu är det dags för sängen. Imorgon är det öppning på jobbet för min del. Hoppas på mer folk imorgon än vad det var idag för idag var det om möjligt ännu segare än sist.. Fast jag förstår folk. Jag skulle aldrig komma på att åka och shoppa när solen för en gångs skull känner för att kika fram.. Jaja god natt!!


Stackars tanten!

Åh fy vad sorgligt! :( Jag träffade en jättegullig tant på bussen som började prata lite allmänt om vädret och så.. Jag sa att jag var på väg till jobbet och hon satt med en blombukett i handen så jag undrade vem som skulle få den fina. Hon log och sa att hon skulle åka och hälsa på sin man. När vi kom till Valbo kyrka plingade hon och sa då att det är där han vilar numera. Hon saknade honom lite extra idag för de brukade alltid göra roliga saker tillsammans när det var fint väder och han älskade att få blommor så hon ville ge honom en bukett och "vara med honom" någon timme. Det var så nära att tårarna började rinna men jag kämpade emot. Fy jag ville bara krama henne och ge henne sin man tillbaka! Nu blir det jobb 12-18.15! Här får ni någon bild från igår kväll när jag och älskling var på Church Street med mina fina bästisar ;)


Gävle strand

Tack Mattias för den blogg-rapen. Du var troligtvis den enda som tyckte det var roligt men det får man ta! ;) Idag har jag haft en bra dag.. Det blev frukost med älskling vid Gävle strand på förmiddagen. Sen när A började jobba vid 13 bytte jag sällskap och fortsatte mysa med Mattias, Amanda, mamma och Johannes. Vi har solat, varit och tittat på en lägenhet, ätit kebab och myst i soffan när regnet kom in över Gävle igen.. Nu är jag ensam och ska göra lite nytta innan det blir fredagsmyys ikväll :)


Erkännande!!

Jag måste bara berätta hur otroligt fin och underbar min systers kille är!! Han är en riktig pärla! Snygg och stark!


Onsdag idag

(försökte publicera inatt men det funkade visst inte såg jag när jag vaknade imorse) Åh vad segt det var idag de sista timmarna på jobbet.. Alla var nog i stan och shoppade för det var så galet lugnt hos oss på köpis. När jag slutat rusade jag till bussen, mötte upp Amanda och Mattis för en runda på stan vid sommarkväll och sen hem för att laga middag och matlåda. Jag har insett att köper man lunch ute 5 dagar i veckan blir det 1600 kr på en månad.. Och det räckte för att jag skulle försöka vara lite duktig och ha med matlåda imorgon. Självklart blev jag än en gång påmind om hur dålig jag är på att laga mat. Jag tog ett säkert kort; fiskpinnar, ris och fisksås.. Det slutade som kolbitar med kladdris. Såsen var god iaf, den var ju redan färdig ;) längtar tills älskling kommer hem så man kan få äta riktig mat igen! Nu ska jag duscha och sova. Imorgon öppnar jag.


Det var ett tag sedan..

... som jag var ute och promenerade. Jag har jobbat så mycket och har prioriterat annat istället. Nu får det iaf bli en sväng innan jobb 12-20.15. God morgon på er allihop :)


Mormor

Någon som jag verkligen ser upp till - från djupast in i mitt hjärta - är min underbara fina mormor! Jag var in på hennes blogg nu (jag vet, det är otroligt coolt att hon har blogg; mormortycker.blogg.se) och jag blir så glad av att läsa den. Man riktigt känner när man läser vilken genomgod och underbar människa hon är. Dessutom så tycker jag att det är så fint med kärlek och speciellt den kärleken som finns mellan mormor och morfar. Den är äkta och dom är så himla gulliga mot varandra så man blir alldeles rörd när man ser dom tillsammans.. Och fast jag är ett skilsmässobarn på "senare år" och haft svårt sedan dess att tro på kärlek som verkligen håller, börjar jag sakta komma tillbaka till tron på att den där äkta, lyckliga, livslånga "film"-kärleken mellan två människor faktiskt inte är helt omöjlig. Mycket av det är tack vare mormor och morfar. Synen på förhållande, giftermål och att bilda familj har visserligen ändrats lite sedan de var unga men bara att den sortens kärlek fortfarande existerar är ju alldeles underbart och ger mig en glimt av hopp :) Tack finaste mormor för att du är den du är. Och bästa morfar också såklart. Jag älskar er - stjärnstopp!


Det går bra nu.. ;)


Spöregn!

Vi hade precis klätt på oss för att gå till Boulongern och leka.. och då kommer regnet! Det var bara att gå in igen. Jobb idag: 12-18.15.


Igår kväll.

Jag var till fina Malin igår efter jobbet på mysig balkongfest. Vi satt ute i solen och pratade och mös ett gäng på nästan 30 pers. Jag gick hem när de drog till krogen för jag var nöjd då men jag hade en super-kväll! Tack finaste!


Lördag!

Första lediga dagen på 10 dagar. Den spenderar jag med Elliot då Andreas jobbar dygn och kommer hem imorgon fm. Vi har varit i Hedesunda hela dagen men är på väg hem till stan igen nu. Jag ska sova tidigt ikväll för jag är verkligen sjukt trött!! Här får ni några bilder.


Onsdag

Jobb 9-17. Buss hem för att möta upp bästa Malin för middag på stan. Sen velade vi mellan uteservering och soffan och så klart slutade det med att tanterna gick hem med en varsin stor godispåse i handen. Vi har pratat ihjäl varandra i massa timmar och nu äntligen gick hon hem ;) Nu ska jag sova som aldrig förr.. Imorgon väntar jobb 12-20.15! God natt med er!


Dagens betyg:

Ok det där var inte likt mig att brusa upp och bli irriterad över en tidningsartikel om något så "oviktigt" som en karusell.. Att dessutom skriva om det på bloggen är ännu mer förvånande. Om man säger så här; Jag har haft bättre dagar än den här dagen och jag tror att överviktiga, cigaretter och tjejer som snusar fick ta smällen idag fast det egentligen inte alls är det som är problemet. Jag står för vad jag skrev men jag brukar absolut välja att lägga min energi på bra och viktiga saker istället för dåliga och mindre viktiga. Men som sagt, se vad en dålig dag kan göra med en. Tänk alla stackars människor som går runt och är så här lättirriterade och bittra varje dag. Fy så hemskt! Jag ångrar att jag la energi på det en dag.. Jaja.. Imorgon vaknar jag upp som den glada och positiva solstrålen som jag egentligen är och ni andra som förstörde min dag kan välja att göra detsamma. Le mot världen så ler världen mot dig! God natt!


Just saying..

Omg jag längtar verkligen efter en ledig dag nu!! Jag jobbar 10 dagar i sträck och sen har jag en ledig dag på lördag, sen fortsätter jag mitt jobb-koma. Imorse slutade jag klockan 9 efter ett dygn på gnistan, åkte hem för att duscha och byta om och sen blev det ett 12-20.15 pass på vila. Imorgon öppnar jag så då blir det tidigt upp igen :) känns nästan bättre att ta med en sovsäck och sova där på lagret, jag åker ju ändå bara hem och vänder haha..

 

Förlåt men jag måste bara få kommentera aftonbladets artikel om "mrs fatsoe" som inte fick åka Lisebergs karusellen för att säkerhetsbältet inte räckte runt henne. Hon gör bort sig själv så mycket som går ut med det i tidningen och är det något som verkligen kan reta upp mig så är det helt normala människor som sätter sig själv i offerposition och skyller sin övervikt/beroende/you-name-it på andra och på samhället. "jag kände mig så kränkt".. Say what?? Det är väl inte Lisebergs fel att hon inte kunde åka.. Visst man kan vara sjuk och vara överviktig på grund av det men alla andra; det är bara du själv som styr ditt liv och bestämmer hur du vill se ut och vad du vill få ut av livet! Jag tycker att alla får se ut och vara som dom vill och jag dömer ingen pga vikt eller utseende men stå för hur du ser ut och inse att det är du själv som valt att se ut som du gör. Det är inte någon annan. Jag tycker det är så hemskt att det finns människors som inte tar hand om sina kroppar... Och där kommer vi till rökning också! Död åt cigaretter. Det är så himla äckligt!!!!! Skabbigt, illaluktande och dödsfarligt. Inte nog med det; det är så otroligt egoistiskt att röka med tanke på att alla andra också får i sig röken. Uuh jag får rysningar av cigaretter. Och slutligen snus. Visst att killar snusar och har gjort det i alla år men TJEJER?!! Finns det något mer okvinnligt? Blä! Alla gör som dom vill men här får ni min åsikt! Just saying.. Nu ska jag traska hemåt i regnet. Trevlig kväll på er!

 

 


I'm back!

Som jag saknat dig min underbara blogg, men nu är du tillbaka ;)) Som vanligt har det hänt alldeles för mycket när man inte bloggat på länge och det är ju alltid roligare med bilder än text så här får ni en liten update från mitt liv I form av bildbomb! Dessutom jobbar jag massor hela sommaren!! Passar mig alldeles utmärkt om vädret fortsätter att hålla i sig så här :p

 

 

Kul att bloggen fortfarande krånglar och att bara hälften av bilderna går att lägga ut :s Jaja ni får nöja er med detta så länge. Nu måste jag sova för imorgon ska jag upp vid halv 7 och jobba ett dygn på Gnistan! Sov så gott :)

 


RSS 2.0