Fram och tillbaka

Blev inget möte på APUn idag. Var tvungen att åka till akuten för de hände nåt igår.. Men nu är det bättre, fick tabletter och så.. Så de ska väl gå över, fast ja är väldigt hängig.

Hade världens bästa läkare, huur gullig som helst. Det var en kille, brukar inte tycka om att ha de när det gäller såna saker men han var bääst! Shangaa.. nånting hette han. Och så när jag gick därifrån sa jag att han var den bästa läkare ja haft och han blev superglad :) Fick ha en kvinnlig läkare med men hon var inte lika bra. 

När det gäller förkylningen har jag väl blivit lite bättre fast jag hostar så jag håller på spyr hela tiden :/ Fast snoret har försvunnet, det mesta i alla fall. Hehe!

Är i Hedesunda nu och ska titta på en film eller nåt sånt. Skönt med slapp, fast ändå tråkigt. Får se om jag åker in till stan ikväll eller imorn, måste ju till skolan för de är foto och det har jag missat hur många gånger som helst.. Och nu när man ska till thailand snart är det viktigt att vara där mycket nu innan så man inte får IG eller så i nåt.

Hej Svejs!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0