The end of helgen

Jaa nu är helgen slut igen. Den har varit slapp och skön. Har tittat på en massa film och TV, bland annat solstorm igen och så har jag tittat på "A walk to remember" två gånger idag. Det är den underbaraste filmen som finns. Grät halva filmen imorse när jag tittade på den, men nu ikväll blev det endast någon tår. Har ätit en massa god mat och en massa onyttiga saker. Så imorn är det ett nytt liv som börjar..

image18

Jag har även skrivit klart bokresencionen och så har jag skrivit in hela dagboken i albumet på PA. Så nu är det inte allför mycket kvar.. Men tyvärr är det mycket annat jag måste göra den här veckan..

- Möte med Lantmäteriet och Fysisk planering
- Redigera byggbilderna
- Fota åt fysisk planering
- Börja på med religionsfördjupningen
- Ringa och intervjua en som jobbar på fängelset om narkotika + redovisa det på onsdag
- Skriva klart slutrapporten på PA

Hmm.. Var det allt? I alla fall jobbigt att det är så mycket man ska göra.. Kommer bli en hemsk vecka. Och jag som hade tänkt sitta hemma i Hedesunda och plugga hela dagen imorn men så var jag in och läste Virrans blogg och blev påmind om att vi hade möte imorn kl 10. Så det blir bara till att åka in det.. Hmm jobbigt!

Ska titta på solstorm en tredje gång nu :/ Det är jobbigt när man har mycket folk runt om kring sig som vill se den.. Men men, det blir nog trevligt. Den här gången är det Thomas och mamma som vill se den.. Poppa popcorn med!

HejSvejs!

Ps! Vem är min "anonyma" beundrare? ; ) ds.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0