Bad day

Ikväll blev det middag ute i Hedesunda. Våran Veronica var och hälsade på, så mysigt att träffa henne! Det var jättelänge sedan eftersom hon flyttade neråt när hon började gymnasiet.. Tänk att hon kommit till oss varannan helg sedan hon var 4 år!



Nu ska jag läsa igenom det sista inför tentan imorgon innan jag lämnar över till karma/gud/ödet/ingenting annat än mig själv. Jag har haft en riktig skitdag med strul med läkare bland annat. Gävles sjukhus är ett skämt.

God natt!


Tråkig update

Det årliga idet jag brukar gå in i när kylan och hösten/vintern kommer är här. Jag vill inte göra någonting! Jag vill bara vara hemma, gå runt i myskläder, tända ljus, dricka te, äta gottis, bada, läsa, titta på film, spela spel.. Till och med plugga känns mysigt! Åh snart är det jul!! Min favorithögtid. Mindre än 2 månader kvar.. Längtar.

Idag har jag pluggat. På onsdag är det dags för tenta.. Vi får se hur det går. Jag har lagt ner mycket egen tid på den här kursen men det känns ändå lite tufft med tanke på kursens värdelösa upplägg och alla föreläsningar vi inte fått. Jaja, omtenta i december är det värsta som kan hända. 

Jag har varit ner på stan en sväng idag. Bland annat hämtade jag ut min telefon som varit på lagning. Skönt att ha tillbaka min egna igen. 


❤️


Grattis morfar!

Idag fyller min underbara morfar år. Det firade vi igår hemma hos dom med årets älg till lunch. Jag åt så mycket så jag trodde att jag skulle spricka. Det var så himla gott!! Och så hade mormor gjort glutenfri tårta till mig. Jag blir så glad när folk tänker på det och kommer ihåg struliga mig.






Här har vi en bild på mig och min trognaste läsare här på bloggen :) lillkusinen!


Lilla Saigon

Det blev en liten lunchbuffé för oss idag på lilla Saigon. Bästa buffén i hela stan! Nu ska jag köra sista pluggrycket innan vi ska åka ut till Hedesunda och gratta Fia som fyllde år igår. 




Strulish

Jag tänkte vara lite duktig i eftermiddag och ta mig till skolan och sitta där och plugga.. Men oj vad jag ångrade mig, allt gick fel haha. Det blåser ju storm ute så det tog en evighet att cykla dit i motvind. Maskararänder på hela kinderna när jag kom fram (mina ögon rinner jämt asmycket när det är kallt eller blåsigt). Jag fick massa blåsande löv i ansiktet som seriöst gjort skitont! Bromsen på cykeln fick för sig att gå sönder eller nåt för den låg emot däcket hela vägen och jag fick trampa på som en idiot ännu mer. Jag var helt blöt av svett när jag kom fram.. Jag går till cafeterian för att köpa något till lunch och då har A tagit mitt kort och inte lagt tillbaka det så det blev ingen lunch. När jag packat upp mina böcker i tysta rummet inser jag att alla viktiga papper som jag behövde var kvarglömda hemma.. Det blev 2 timmars läsning istället för uppgifter och sen blev det jobbig cykling hem igen. Nu blir det plugg hemma hela kvällen istället! Vilka i-landsproblem man har.




Puss på er! Ha en fin dag!





Hockey

Jag har både bra och dåliga nyheter! Brynäs J20 förlorade ikväll med ett mål, men A-laget vann med 3-7.. Det var en riktig skitmatch på läkerolen tyvärr, jag som var så taggad! 




Plocktallrik a la Andy

Älskling fixade mellis-plockis-pluggpaus.. Man tackar! Ikväll blir det en sväng till läkerolen och titta på hockey iaf. 




Plugg

Roligare än så här blir det inte på bloggen den här veckan.. Jag har börjat om med alla seminarieuppgiften och går igenom dom. Jag har gått igenom inkomstlagen tjänst och kapital nu och de är ganska lätta så helt plötsligt har jag lite hopp och tycker att det är roligt igen.. Vi får väl se om jag känner lika när jag kommer in på näring..




Beskattningsrätt

Nu ska lilla boken få vila efter plugg sedan 10 imorse (bortsett från lunch, cykling hem från skolan i spöregn och en timmes powernap.)

Det känns som att allt är så logiskt när man hittar rätt lagrum och ser svaren på uppgifterna, men innan är det bara ett enda stort kaos! Samma tid nästa vecka har jag jordens tentaångest inför morgondagen, men det ska gå! (Med lite reservation för att jag redan skrivit in omtentadatumet i kalendern..)


Nu blir det middag, bad, cito, film, pömsa. 



Fin höst vi har!





Plumsa!

Idag är det lördag visst.. Vi har varit på parkbadet i flera timmar! Sen åkte vi till Ikea en sväng innan vi åkte hem och däckade. Nu ska vi lördagsmysa med pizza. Vi har Simon här tills imorgon, mysigt! Hoppas ni får en trevlig kväll. 








Morgonpigg!

Det är inte ofta man får parkering så här lätt på högskolan men plötsligt händer det.. Det är tidigt man ska vara här, studenter är visst morgontrötta. Det är mysigt på mornarna nu; mörkt och kallt.

Nu kör vi föreläsning 8-11 (om det nu blir något den här gången..)




Adventure

Idag har jag varit till Stockholm en sväng.. Jag åkte vid 10 i förmiddags och kom hem för ett tag sedan. Jag har varit och träffat en mäklarfirma.. Det kändes bra men jag vet inte vad som kommer hända så vi får se. Tänk att jag är färdig fastighetsmäklare till sommaren!!

Jag drog igång trumpsta på högsta volym på vägen hem och körde gasen i botten så det gick smidigt att åka. Jag älskar att åka bil! Och jag älskar låten trumpsta, hur mycket energi får man inte av den låten?!?

Däremot har jag inte tagit några tabletter idag för jag tycker inte om att köra bil på dom, men nu ska jag stoppa i mig dom kan jag lova. Jag höll på bryta ihop på vägen dit för jag hade så ont, but what does'nt kill you makes you stronger. Jag har mått helt ok sedan i somras men den här veckan har varit back to hell again.. Nu ska jag slappna av, ta ett bad, mysa i soffan, äta gottis och tagga hockey. Jag försöker att inte bli bitter men det är tametusan inte lätt.. Hur gör man när man har något som konstans suger ur ens energi..? 


Det blev inte så mycket kort knäppta idag eftersom jag varit själv hela dagen.. Ni får en på mig och mami från igår istället när vi var på lillebrors match. 


Plugg, ont, saknig

Idag har jag pluggat! Var i skolan 10-16 och sen fortsatte jag hemma efter lite lunch och så.. Idag hade jag zara-outfit på mig. Jag snodde Josefins jobb blus när hon åkte till LA. Ingen som har 20 tusen över förresten? Jag tar tacksamt emot dom och tar mig en tripp till min lillasyster.. Saknaden är enorm!




En bra start på dagen






Nr 26 med salami

Ikväll blev det pizza till middag. Ingen av oss orkade laga mat ikväll. Imorgon är det ny vecka! 2 veckor kvar till tenta, från och med imorgon ska det pluggas som aldrig förr! 


Jag kan verkligen rekommendera pizza från helenas pizzeria. Supergoda, och så har de glutenfria också! Tummen upp :)



Läkerolen

Hockey idag. Brynäs-Luleå 4-0. Härligt med vinst! Ett ass fick han till våran egna lilla stjärna. 

Jag mår inte så bra idag. Min mage gör ont.. Jag har varit ute på en timmes promenad och sen iväg på hockey men nu ska jag inte göra mycket mer. 





Saturday

Jag slumrade till lite till hockeyn.. Lika bra det när dom ändå ska spela så dåligt.. Nu slukar jag film efter film och funderar samtidigt på hur jag tillbringade mina helger för några år sedan. Alltid ute på krogen. Det känns lite konstigt att det livet fortsätter bara det att man själv inte är en del av det längre. Vissa människor har väl bytts ut men de flesta är nog ungefär samma nu som då. Alltid samma sak. Sist jag var ut var det som om jag inte missat någonting.. Självklart kan det vara roligt ibland men VARJE HELG efter att man fyllt 20? Eller ännu värre.. 30. 40. I don't get it. Och hur orkar man??

Hade jag varit singel hade jag förmodligen varit kvar i träsket.. För sociala livets skull. Jag kan sakna det ibland. Ung/dum/inte tänka längre än näsan pekar/bara göra.. Det känns som att jag blev trök-vuxen alldeles för snabbt. 

Jag ska nog bli ung ett tag till.. Eller en rolig vuxen. Men jag kan ju inte hålla på och vela i ingenmanslandet.. Vilja tillbaka till ungdomen och samtidigt bli puschad framåt till vuxenlivet. Min skräck har alltid varit att bli vuxen samtidigt som jag har varit så trött på att vara ung i flera år.. 
Men nu är jag jag här. I ingenmansland. Njuter av att ligga i soffan ensam en lördagkväll och har ångest för att jag inte är på krogen som alla andra ungvuxna. 






Minimusch 20 år!

Idag fyller lillskruttan 20 år!! Herregud vad stor hon blir. Vi var på J20 match vid 11 först (och dom fick stryk av Skellefteå tyvärr) och sen har vi kalasat. 25 stycken fick vi det till som var samtidigt i deras lilla 2:a, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Nu kom vi precis hem. Det blir hockeykväll framför TVn!







Sverige-Österrike

Ikväll har vi varit till Sthlm.. Vi åkte vid 17 och nu är vi på väg hemåt igen. Vi har varit hos bästa Per och hans familj och tittat på fotbollen, druckit te och njutit av deras fina hus. Innan det tog vi en promenad vid Odenplan och tittade på folk och saknade Josefin. Det var så mysigt när hon bodde där! 



Mysig fredagskväll. Gu vad vackert det var hela vägen till storstan. Himmelen och träden var fantastisk! 




Friday!


Alltså den här dagen!!! Jag är så himla glad just nu :D 






Höst

Det är så mysigt med höst.. På våren sprutar det energi om mig och sommaren lika så. Man vill göra allt och lite till. Vintern är ju liksom vinter, men det är ändå roligt att hitta på saker och soliga fina vinterdagar är ju underbara! Man kan åka skidor och pulka, grilla korv och greja i snön. Dessutom klär man på sig tillräckligt för man vet att det är kallt, man ställer liksom in sig på det. Men hösten.. På ett sätt är den underbar, otroligt vacker och "en av mina favoritårstider" men jag blir verkligen slö på hösten. Man klär aldrig på sig tillräckligt känns det som utan man fryser jämt. Visserligen har det varit en fin höststart men hösten kan ju faktiskt vara regn och rusk också. Men det som är så underbart på hösten är att man bara är.. Man nöjer sig med det lilla; ta ett bad, dricka te, se en bra film, mysplugga i biblioteket i skolan, ta sovmorgon. Ingen press på hösten. Bara njuta och vara. 

Så här ligger jag i soffan, efter en hockeymatch på TVn och ett bad med tända ljus. Och njuter av att bara vara. 




4-ever

Idag skulle jag ha en lång pluggdag hade jag tänkt... Men så blev det inte! Det blev en sväng till skolan för att skriva ut en del papper, men det var allt. Imorgon är det fredag och helg. 

Hittade ert kort på Amandas instagram på mig och mina finaste syskon när vi var små. Vilken underbar uppväxt jag haft! Och de bästa syskonen man kunnat få. Så olika men ändå så lika.




Haha.. Nästan som ett skämt!

Tror ni det blev någon föreläsning då? Hela klassen på ca 90 pers stod där utanför och väntade.. och väntade.. Det stod ju 13.15-16 på schemat i sal 99:132. Halv var det någon som ringde till kursansvarig och det visade sig då att de istället skulle lägga ut en webföreläsning (på en kvart, man tackar..)

Alltså det är så dåligt!! Jag har tackat nej till jobb idag till och med! För att gå på föreläsning, som dom i sista sekund ändrar till webbföreläsningar utan att berätta för någon. Under all kritik! 

Och då är det inte värst för mig ens på långa vägar.. Det är ju typ halva klassen som pendlar från Stockholm osv. Men att jag missade 8 timmars lön i onödan lackar jag rejält på.. 

Jaja. Det blir väl till att lyssna på den där webbföreläsningen och läsa själv då, igen..

Tur att jag har fin glad färg på naglarna som piggar upp :)






Aloe vera dryck

Det här kan vara det skummaste jag druckit.. Läskiga små slibbiga bitar i. Men gott var det!!


Föreläsning idag 13-16. Sen ska vi göra grupparbete efter.


Tisdag

Vilken härlig dag! Bara släppa allt lite och leva.. Jag blev jättenöjd hos frisören.  Kl 12 när jag var färdig mötte jag upp fina Malin. Vi har hängt på stan och lunchat på nya stället "Gävligt gott". Sen gick vi hem till mig och mös, drack te, målade naglarna, pratade, tittade på en film och åt satsumas. Hon gick hem för ett tag sedan och jag tittar på sista delen av hockeyn.. Vilken match!


Tack fina vän för idag ❤️


Fixar frippan!

Tröttmössan är hos frisören och försöker bli fin.. Det blev bara några timmars sömn inatt. Slog igen ögonen efter 3 och upp halv 8. Det förklarar påsarna under ögonen :p

Idag är en bra dag hoppas jag!




Fårfäll

Ikväll har jag gjort krusbärskräm, bakat bröd och försökt fått bort allt hundhår från min fäll. Alltid när jag åker till mitt barndomshem hittar jag något roligt som jag glömt bort att jag har och sist var det fällen som fick följa med hem.. Nu ska jag bara köpa en fåtölj så jag får användning av den :) Nu tittar jag på drömkåken på tv. Roligt att se allas olika stilar! 


Min träningsvärk blir bara värre och värre.. Jag kommer inte kunna gå imorgon! 

Seminarie

Bästa läraren.. Han är verkligen bra och förklarar allt tydligt! 


Jag var ute och sprang sent igår kväll.. Behövde avreagera mig lite, och när jag springer pga det går jag ut alldeles för hårt. Jag sprang 6 km i högt tempo. JAG - som aldrig tränar. Behöver jag säga att jag knappt kan gå idag? Träningsvärken är total.


Vila

Idag jobbar jag and it feels good to be back! Göra lite nytta på något vis.. Folk som pluggar tror jag nog förstår hur jag menar. 

Nu har jag lunch och jag lyxade till det med 12 bitar sushi! 




Fredagsmys

Jag har varit i skolan 4 dagar den här veckan.. Det är nog rekord.. :) vi hade seminarie idag iaf, dom lär man sig mycket på. Synd att vi aldrig har såna bara..

Ikväll är jag och Elliot själva för Andreas jobbar till 22. Vi bjöd hit Amanda och Mattias på middag och sen har vi myst i soffan framför idol. Nu ligger minimänniskan och sover. Vi fortsätter myset i soffan med gotta.






Bibblan

4 timmars bibliotekshäng idag med min grupp. Vi fick inte så mycket gjort av uppgiften tyvärr men vi hade trevligt iaf :) 







Älgsafari och farfar som fyller år!

Det blev en sväng ut till farfar som fyller år idag. Kul att träffa min fina galna släkt på pappas sida.. Min faster är värst. Man skrattar åt allt hon säger, knäppisen! Och innan det fick jag och Amanda middag hos pappa och Maria. Mysig kväll. Nu innan vi hoppade på bussen åkte vi älgsafari.. Sist vi åkte såg vi 8 stycken älgar och minst lika många rådjur + några rävar.. Idag såg vi bara några stycken djur. Häftigt med bushen ändå ;) vi höll på krocka med ett rådjur ikväll också, och jag som inte hade bälte på mig fick en rejäl smäll.. Amanda  skrattade så hon höll på dö. Trevlig kväll!





Frulle for the win

Frukost är så himla gott.. Det är en bra start på dagen! När jag var liten kunde jag knappt ta mig ur sängen innan jag var tvungen att äta.. Nu klarar jag mig lite längre än så, men det är viktigt fortfarande! 


Idag kör vi grupparbete i skolan. Skönt att sitta där och plugga, det blir så mycket gjort då. Vi får se hur mycket vi fattar utan föreläsningen innan..



Ge oss bättre utbildning!

Idag har jag suttit och pluggat nästan hela dagen. Jag blir bara mer och mer irriterad ju mer jag läser för jag inser hur mycket vi hade kunnat lärt oss med bra föreläsare, eller åtminstone föreläsningar över huvud taget.. 
Dessutom funkar inte ljudet på de få webbföreläsningar som de lägger ut. Nej verkligen tummen ner för den här kursen, som egentligen är hur intressant som helst men med rätt handledning. Ush vad uppretad jag blir.. Men nu ska jag släppa det och mysa ner mig i soffan och hoppas på att Brynäs håller sin ledning matchen ut!


Ljus, hockey, satsumas och bubbelvatten.. Mmm.. 



Spräckt skärm :(

Det blev en härlig morgonprommis med bästa Josefin som sällskap i LA.. Tyvärr slutade promenaden i katastrof :p. Min skärm är i tusen bitar på telefonen :( om 1 1/2 månad är telefonen min och jag har klarat den under nästan två år! Damn it.. Vi får se vad 3 säger om att laga den med min försäkring. Jag längtar tills jag slipper 3, dom värsta jag haft att göra med någonsin.

Nu har jag tinat upp i ett bad. Fy tusan vad kallt det börjar bli ute. På schemat härnäst: p l u g g .




RSS 2.0