30/9-12

En bra söndag. Sovmorgon för Andy och ligga vaken och dra mig för min del.. Vid 12 åkte jag ut till Hedesunda för att gratta en vän som fyllde 25. Klockan 17 började J18 hockeymatch så då befann jag mig på läkerolen för 3 spännande perioder. Brors var duktig som vanligt men lyckades tyvärr inte få in någon puck i mål. De vann ändå med 10-2 så det gjorde inte så mycket :p

Ikväll bjöd vi hit lillebror och mamma på middag! Nu sitter dom och tittar på filmen 1408 men jag tycker inte om läskiga skräck-filmer så jag sitter här och tittar upp i taket :S

Imorgon börjar en ny kurs i skolan, det blir spännande!


I love you

Det blev visst en kväll ensam i soffan.. "Something borrowed" och "Ghost". Lucky stupid saturday night.


I just love this day..

Tenta imorse som inte gick så jättebra (men den är iaf gjord, resultat om 3 veckor), mys med syster på stan hela dagen, vidare till Valbo för ännu mer mys med Fia och Josefin, shoppa mat för att sen åka hem och hacka grönsaker. Tacomys och snack med mina älskade systrar och min fina vän Fia tills nu... Imorgon blir det sovmorgon. Nu ska jag krypa ner hos älskling. Tack för en fin dag.. God natt! :)


Rain

Vädret och mitt humör går hand i hand idag.. Jag tog en promenad till skolan i spöregn och är genomblöt nu but I don't care.. Föreläsning till 16 sen ska jag sitta kvar i skolan och plugga tills jag kan det här.


Spara eller slösa?

Jag fick hem kontoutdrag från banken idag. Normalt brukar jag bara slänga dom men idag kände jag för att kika igenom min ekonomi lite för att se vad jag egentligen lägger pengar på.. Och det var ju faktiskt ganska intressant! Det var de tre senaste månaderna juni-augusti och jag tog inte med några räkningar eller allt till greklandsresan utan ville bara se de punkter som man ev. kan påverka. Jag delade in de "mest återkommande" utgifterna i fyra kategorier och allt annat lät jag vara. Och visst är det klart att man kan påverka de siffrorna!! För jag är ju liksom inte den enda som betalar i hemmet så det här är ju drygt hälften av vad vi gjort av med (förutom klädpunkten då för där är det bara jag som handlar till oss alla 3). Övrigt-kategorin var den värsta punkten tyckte jag för det är nämligen bara hyrfilmer, spotify, godis, aktiviteter och lite annat smått och gott som man egentligen bara slängt iväg pengar på och inte har något kvar av.

Det blir till att tänka till en gång extra innan man drar kortet nästa gång. Nu ska jag bli ekonomiskt smart och ordningsam (läs fattig student)..

Nu ska jag fortsätta äta majskolvar och kika på Brynäsmatchen. Plugget får vila tills imorgon efter en intensiv dag!


And i like it!

Ja då satt man här igen då.. In i pluggdimman tills på fredag då det är tenta. Min första tenta, det blir intressant!

Idag har jag färgat håret också. Råttfärgat! Like it!

Nu ska jag tillbaka till mitt plugg. Tur att böckerna är rosa, så mycket roligare art läsa då ;)


Nu är det fredagsmys..

Sovmorgon. Hämta Elli. Köpis. Ikea. Vårvik. Pizza. Hem. Tända ljus. Poppa popcorn. Soffläge.


Dito

Lyckan när man ser den finaste killen på fyra ben kliva på bussen var total!! Som jag saknar den lilla skrutten :(


I'm back

Åh vilken bra dag.. Det kändes som att det var dags för det nu :)

- Jag har sovit ganska bra inatt och vaknade upp med ENERGI för första gången på över en månad.

- Jag har inte ont när jag sitter längre, bara när jag spänner magen eller när jag går.

- Vårt grupparbete blev klart nyss så jag har fått helg nu!! (bara plugga till tentan som är nästa fredag kvar).

- Jag blev godkänd på förra uppgiften som vi gjorde! (Jag blev först besviken när jag bara fick godkänt men insåg sen att man bara kunde få betygen F eller E så då kändes det lite bättre :p..)

- Ikväll är det hockey och vi har precis skaffat alla kanaler så ikväll blir det hockeymys i soffan!

- Hösten är här och jag bara älskar höst. Just nu är höst min favoritårstid! Tända ljus, varma kläder, lugn, fina naturen. MYS!

- Jag är kär!

- (Och här kommer den nördigaste:) Jag fick hem nyaste Mari Ljungsteds bok igår så nu ska jag läsa annat än faktaböcker!



Externredovisning

Vi har grupparbete den här veckan så jag var en sväng till skolan idag för att försöka få så mycket som möjligt gjort. Nu har vi bara sista uppgiften kvar men den kan vi inte göra förrän imorgon efter föreläsningen så det känns skönt att vi snart är klara. Då kan jag plugga hemifrån torsdag och fredag!

Jag har inte lika ont längre så nu kan jag sträcka ut ryggen och slippa gå som en gammal tant. Jag äter fortfarande tabletter och är sjukskriven tills den 25/9 men det känns iaf skönt att det går åt rätt håll.

Nu måste jag gå till Apoteket och åka och köpa lite mat. Älskling kommer hem vid 23 och han har jag knappt sett sen jag låg på sjukhus för han jobbar som en tok! Innan det ska min finaste lilla mini-syster komma och umgås. Som jag saknat den lilla rackarunge den här veckan!!


Sunday bloody sunday

Igår em blev jag utsläppt från sjukhuset. Åkte hem, drog på något lager smink och sen åkte vi direkt iväg på bröllop. Ibland är jag glad att jag är duktig på att hålla isär insidan och utsidan.. Jag var med på vigsel och middag (jag satt på en stol hela tiden för röra sig var inte att tänka på) sen åkte jag hem och tok-däckade vid 19-tiden. Natten har varit väldigt smärtsam och även hela den här dagen. De sa att jag skulle ha ont i 4 dagar efter operationen innan de skulle börja vända så det blir väl bättre efter imorgon hoppas jag.

Idag har jag varit hos mamma och blivit ompysslad. Mormor och morfar var förbi och hälsade på och även Rickard och Nellie kom och hälsade på någon timme. Pappa kom med rosor och kramades lite. Som jag tjatar om det men här kommer det igen; älskade fina människor jag har i mitt liv.

Nu ligger jag i soffan framför Beck med tända ljus, värmekudde och popcorn och undrar hur tusan jag ska hinna med skolan. Man har ju lite smått oflyt.. Vi har haft eget fritt arbete sedan vi började men just den här veckan är det grupparbete och måste vara på plats. Good luck Cherlock!


Man har ju varit fräschare..

Blä vilken natt! Jag har mått illa och haft riktigt ont. Tyvärr fick jag en allergisk reaktion igen mot något så de vågade inte ge mig så hemskt mycket och det gjorde att jag inte fick sova, låg och kliade på alla utslag över hela kroppen och dessutom hade väldigt ont. Men idag ska jag få träffa läkaren och förhoppningsvis gå hem!


Everything's gonna be alright!

Operationen är klar och den har gått bra. Jag hade jätteont när jag vaknade men fick mycket smärtstillande så det blev bättre. Jag bråkade lite med sköterskorna också över alla slangar i näsan osv. när jag var alldeles nyvaknad och groggy.. Jag skämdes och bad om ursäkt såklart när jag var vid riktigt medvetande..

När jag kom tillbaka från uppvaket vid halv 6 satt finaste älskling och väntade på mig. Åh vad jag älskar den mannen! ❤ Han har varit helt underbar nu när jag legat här på sjukhus.

Och det har även alla andra varit. Tack alla fina underbara människor som har hört av sig och bryr sig. Telefonen har gått varm och jag blir så himla glad ska ni veta. Mormor och morfar, farmor och farfar, mamma och Thomas, pappa och Maria, Amanda, Johannes, Josefin, Fia, Malin, Emelie, Linda, jobbet, Pontus, Peta, Filip, Eva och Martina, Ida, Ing-Marie.. Och gulle ni som hört av er på annat sätt också och hälsat osv <3 Speciellt tack till Rickard Svedin också som skjutsade hit mig i onsdags. Ni är alla guld! hehe det låter som jag vunnit en Guldbagge eller nåt :p Jag vill bara att alla ska veta hur otroligt glad och tacksam jag är ❤❤❤

En extra stor kram till min andra hälft-syster som fått tråkiga nyheter.. När jag är tillbaka som vanligt igen ska jag stötta dig som aldrig förr. love

Imorgon får jag åka hem!


Fredag 14/9 12:02

En liten operation på det här så är jag fit for fight sen ;) Ha en härlig fredag allihopa! Ni kan ju hålla tummarna för mig mellan 12.30-? för då ligger jag nedsövd.


Tack fina ni!

Åh vad gulliga alla människor som jag har runtomkring mig är ❤ jag får sms och samtal hela tiden från nära som är oroliga. Fina ni!

Här fick jag en extra fin hälsning från min söta lilla kusin som fyller år idag. Grattis till dig söta Linnea :)


Sjukan!

Jag är på sjukhuset och har varit inskriven sedan igår. Don't worry. Det är inget alltför allvarligt. Jag hoppas att det blir lite ordning på allt strul med mig nu! Ville bara titta in och säga till alla som vet att jag är här att det inte är någon fara med mig. Jag får förhoppningsvis hjälp nu! Ha en fin dag allesammans :)



Elfte september

Nattens sovtimmar: 2,5.
Dagens schema: Föreläsning 9-12, jobb 12.30-20.15.
Humör: Botten.
Energinivå: Låg.


Today's reminder


Saturday

Idag har jag och Elliot hängt hela dagen medan Andreas varit på svensexa. Vi har varit ute i Hedesunda och tokat men ikväll har vi ätit pizza hemma och lekt i Boulongern innan han somnade helt slut. Lille-skrutt! Nu kom Andreas precis hem så nu blir det mys i soffan ❤


Världens finaste bästa familj!

 
Idag är jag extra tacksam för att jag har er  ♥
 

Onsdag

Ledsen för lite tråkig blogg för tillfället men den här månaden är extrem-fullproppad med skola och jobb! Jag pluggar ju trots allt heltid och jobbar 75 % men snart blir det andra bullar så ha tålamod. Dessutom fick vi en uppgift igår som ska vara klar på måndag utöver allt vanligt plugg. Vi ska bokföra för ett företag ett helt år och sen göra ett bokslut på det. Jag har kommit till juni nu och än så länge stämmer allt haha..

Imorgon blir det jobb 9-17! Kom och köp :)

 


Who else?

Jag har suttit och pluggat sedan 8 imorse med en paus på 20 minuter för att prata med Magdis och en paus på 40 minuter för att äta och vila huvudet. Klockan 17.30 la jag ner och tog en sväng ner på stan för att komma ut lite och för att köpa en häftare. När jag var på väg hem insåg jag att det blev lite mer än bara en häftapparat... Och paniken började sprida sig i kroppen när jag ser att våran bil står i garaget!! Whaaat?? Andy skulle ju vara på träning!! Jaja tänkte jag. Det är väl bara att ta tjuren vid hornen och gå in med alla påsarna. Jag som hade tänkt smugglat bort dom tills han kom hem ;)) Nu blir det kebab från Denize innan jag kör mina sista pluggtimmar för den här dagen.


Mysmåndag

Bästa pojkvännen hade städat hela lägenheten och lagat tacos tills jag slutat jobba! Vi har myst i soffan och tittat på film. Imorgon och onsdag är jag ledig från jobb så då är det PLUGGA som står på schemat!

(jag har smörjt in hela mig i min fetaste creme i ett sista desperat försök att få behålla lite av brännan om ni undrar varför jag glänser så mycket, haha)



Pömsig hest

Och så var det ju det där med sömn också.. Det har inte gått något vidare med det de senaste veckorna och inatt var nog värst hittills. Jag har inte sovit en hel natt sedan kvällen innan vi åkte till Naxos. Idag blir det zombie-varning på mig! Zzzzzz.. Frågan är bara vad jag ska ta mig till?! Att somna 2 och vakna till och från fram tills 5 och då inte kunna somna om alls är sjukt. Det får väl bli att ta i med hårdhanskarna framöver!!


Love you sweetiepaj!

Efter jobbet kom hjärtis och hämtade mig och så åkte vi till Vårvik för att gratta Martina (Andys syster) som fyllde år idag. Vi åt pizza och fikade massa gott! Sen åkte vi hem, hyrde några filmer och skulle precis sätta igång en film när karln plötsligt kommer på att han vill sova istället klockan 21.30!! Vi har inte lagt oss före 00 någon gång under våra år tillsammans så jag fick en liten chock när han kom med den knäppa iden. Nu har han iaf legat och snarkat sedan dess och jag ska väl också försöka komma i säng.

Ville bara kika in här för att tala om att jag har en underbar pojkvän ❤
Han är utan tvekan den knäppaste jag vet men det är nog samtidigt det som är det bästa med honom. Gosnutte!

 


Bästa kräftskivan!!

Tack min finaste bästa familj för en mysig kväll.. Det bjöds på underbar mat och trevligt sällskap - och det bästa på hela kvällen var att våra pojkvänner dragit ihop värsta "hey baberiba" sketchen om oss i familjen. Vi skrattade så vi hade kramp i både kinder och magar!! På något konstigt vis har man inte vant sig helt hundra med att mamma och pappa skilt sig. Eller jo vant sig har man såklart men man vill liksom att båda ska vara med när man gör mysiga och roliga saker med familjen som ikväll tex.. Det är alltid en som saknas. Men men that's life!

Nu åkte Andreas till Hb för att jobba och jag borde sätta mig och läsa igenom lite plugg men jag är så trött så jag tror att det får bli en dusch och sängen istället.. Tack för idag. Slut för idag.


RSS 2.0