SOOLSKEN

Å solen skiner idag igen.. Guu va ja älskar att leva! : )

image71



Imorse vaknade jag vid 10 och då åt jag och Rickard frukost ute i solen. Underbart! Sen så åkte jag in till stan med 12 bussen så ja kom precis till lägenheten. Ska gå och träna Fitness om en timme. De va brottning idag :/ Hmm! Fast de kan ju vara roligt, har ju aldrig haft de förr iofs.


Sen ska jag bara vara med Josefin ikväll tror jag. Har inget speciellt inplanerat. Tror att jag ska vara hemma imorn. Vi ska redovisa Projektarbetet för 2orna och jag är inte så himla sugen på de, precis som resten av klassen. Tror knappt att det blir någon där imorn faktiskt.

Igår spökade det igen. Skiitläskigt.
Jag satt ju vid datorn igår medan Rickard var och köpte saft. Så jag var helt ensam i Magdalenas hus. Och så skrev jag ett inlägg här på bloggen. Sen stängde jag ner den helt och gick in på efterfesten istället. Sen efter typ 10 minuter så sattes skrivaren igång och så började den skriva ut. Jag vågade knappt titta vad det var för jag hade ju inte satt igång nåt. Men tillslut tittade jag vad det var och vet ni vad det var? :S Det var en bild på Engla. Eller det var alltså inlägget som jag skrev om Engla här på bloggen för ett tag sen. Men bilden kom ut först så jag har ingen aning om hur det gick till. För jag hade ju inte ens det öppet. Plus att det inlägget är ju typ ett tag sen jag skrev, så ja vet inte varför den började med just det inlägget :O Aslääskigt! Tyckte ja iaf.. Och just för att det var Engla på bilden.. Huuua!
 

Nu ska jag ringa Agnes.
Hejsvejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0