ELD OCH SNÖSTORM

Idag mår jag inte bra. Ushaa. Har haft feber inatt och har jag haft täcke på mig har jag svettats som en gris och har jag tagit av mig det har jag frysit så jag skakat. Inte lätt det där, att hitta det som är lagom när man har feber.
Ock så är jag superförkyld så jag har legat och vänt på mig hela natten för att jag skulle kunna andas över huvud taget. Hade ju ingen nässpray, trodde jag. Men imorse när jag var på toa hittade jag på den.. Så nu har jag iaf en, även om den hade vart till större hjälp inatt.

Tänkte göra klart Kina grejen idag och så måste jag diska jättemycket. Allt från i lördags plus allt som använts än så länge i veckan. Sen blir det nog bara att ta det lugnt och titta på film. Diva tvingade mig att börja kolla på Greys och GossipGirls. Tv är inte riktigt mig grej men det är ju värt att ge en chans iaf. Det verkade bra, så nu har jag laddat ner de första avsnitten så de ska ja väl också se.

image1               image2

Här kommer en spöklig grej: Igår kväll tittade Josefin igenom sina bilder på telefon och så dök det upp en bild som hon inte kände igen. Den var knäppt igår halv 8 på morgonen, när hon stod och väntade på bussen. Och på bilden är det ingen mindre än TransLasse (Hedesundafolk vet vem han  är). Men här kommer grejen, hon hade telefonen i väskan hela tiden när hon väntade på bussen och tog inte ens upp den någon gång. Hur tusan gick det till, att TransLasse är med på ett kort på en telefon som legat i en väska hela tiden? Huuaa.   

Nu ska ja sova igen.
HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0