The Secret

Oooj vad jag har ätit idag! Ush jag mår illa nu.. Men gott var det när jag väl satt och tröck i mig. Inte ens nyttig mat blev det; pommes och hamburgare från Munken. Eller nej, det är stället bredvid munken. De har värsta specialhamburgarna där. Jag åt en med typ kyckling, ananas och något mer. haha värsta special men gott är det! Så nu har jag en salig blandning av godis, poppis, hamburgare, pommes, läsk, kinderchoklad, kexchoklad, tacochips och guacco (Joooppla ;P) i magen. Ush jag skulle inte vilja se vad jag stoppat i mig på ett bord sådär som dom gör i Du är vad du äter. Disgusting!! Men tomorrow ska jag hurta på!! SATS med Diva imorn bitti :)

Vi har tittat på Sommaren med Göran nu ikväll. Vi skrattade ju endel men det var ingen höjdarfilm tycker jag. Rickard har tittat på Sherlock Holmes nu efter men jag tröttnade på den efter halva för den sög så jag har legat och läst i min älskade The Secret bok istället. Nu ska jag lägga mig på spikmattan och sen sova!


God natt!

funderarewwe

Mitt huvud snurrar som en jag vet inte vad nuu.. Haha alltså inte själv huvudet men allt som är innanför ;) Okej, jag formulerar om det för det blev inte bättre när jag försökte förklara heller. haha.. Jag har väldigt mycket att tänka på nu. Så! Har suttit i telefonen halva dan och ringt runt överallt och ingenstans. Har väl kommit en liten bit men på torsdag får jag veta det slutgiltiga. Annars är det ju faktiskt inte kört heller, det kommer fler chanser.

Undrar om alla tänker så här mycket som jag gör? Haha. Jag är en riktig liten funderare jag.. Tankarna flyger fram och tillbaka hela tiden och byter ämne hit och dit. Jag kan bli ganska frånvarande när tankarna flyger iväg. Och jag funderar på ALLT just nu: framtiden, jobb, karriär, studier, mat, Rickard, Thomas, Naturkunskap, städning, världen, bilar, Jönköping, bajspåsar, kriminalitet, skor, telefonsamtal, Polen, kurser, Dito, engelska, Karoline, resa, socialen, Etik och Livsfrågor, slapp, Cubus, Hedesunda... Hmm. Var det en tusendel av allt tro?  Det är inte lätt för en blondin när huvudet får jobba såhär mycket ;)

Vet ni vad jag har gjort? Jag har skrivit ett brev till mig själv som jag ska öppna om 5 år. Exakt den 21/1 2015 (det var det datumet jag skrev det). Och så har jag liksom skrivit så som jag vill att mitt liv ska se ut just då. Då har man lite mål att sträva efter.. Jobb? Barn? Resa? Hus? Gift?..  Såklart ändrar jag ju mig hela tiden om vad jag vill göra med mitt liv och jag är 19 år så det är inget konstigt med det heller, men samtidigt måste man ju börja fundera på vad det är man vill göra. Jag kan ju liksom inte bara sitta hemma hela dagarna, man måste ju göra något! Såklart behöver jag ju inte göra som det står i brevet om jag ändrar mig, men man sätter igång tankarna lite om hur man vill ha det, och jag tror det är bra. Om inte annat så blir det roligt att läsa det där sen när jag är 25 ;)


 

En sak är i alla fall säker. Mina lyckoskutt har definitivt kommit tillbaka.

Så du behöver inte vara orolig mammsen.



Min helg

FREDAG:

I fredags åkte vi ut till Hedesunda när Rickard slutat jobba. Åkte runt som tokar överallt som vanligt. Vi var även och grattade Farmor som fyllde år. Sen spenderades kvällen med mammsen och halva syskonskaran framför tvn. Men som vanligt blev det mer prat än tvtittande som det alltid blir i våran familj.. Det blev även en nattpromenad för mig och Amanda där jag gjorde årets första vurpa!

Amanda envisades med att ha reflex ;)

Vurpan ;)



LÖRDAG:

I lördags bjöds det på mummafrukost hemma hos mamsen. Sen åkte vi in till stan för jag skulle jobba 12-16. Sen åkte vi ut till Hedesunda igen typ direkt när jag slutat. Oj så vi åker fram och tillbaka. Men är man sällskapssjuk så är man ;) Spenderade halva kvällen hemma hos Magda och den andra halvan var vi hos Peter och Anna. Såg den nyaste Wallanderfilmen, som söög btw.

Vi somnade alla tre i soffan hos Madalena ;)


SÖNDAG:

Det blev en lugn och skön förmiddag hemma hos Magda. Fick sova ut läänge, det är inte alltför ofta man kan sova tills man vaknar. Sen åkte vi en massa folk till Parkbadet och badade. Agnes (tjejen från Ghana) hade ju aldrig sett något liknande så hon var helt uppspelt/chockad. Ni skulle sett hennes min när hon kom ut från rutchkanan, haha! När vi kom hem därifrån åkte vi till Håkan och Tulan och lillskruttan Vera. Åh så underbart söt hon var!!!!!!!!



 

(Tulan bli inte arg nu.. hehe)

 

 

 

Vi hade tänkt åka dit en sväng och titta på pluttan och ge en liten present och sen åka hem igen men vi blev kvar hela kvällen lång. Fikade massa och sen tittade vi på I en annan del av Köping och Johan Falk filmen och åt poppis och hade det trevligt. Tack för det! Haha jag kan iaf fortfarande inte fatta att lilla Håkan har blivit pappa, trots att han skötte sig alldeles super ;)

 

Idag har jag varit på lektion, tränat, umgåtts med minsta systerystern, tittat på OTH.. Ja lite såna där saker. Det är inte alltför mycket saker som har hänt. Men det var roligt att få lite tid med Amanda :)

 

 

Det har även hänt lite tråkigheter i helgen.. Ush :( Mamma och Thomas var tvugna att åka till Jönköping tidigt i lördags morse. De blir kvar där tills på fredag som det ser ut nu. Får se vad som händer. De var tvugna att avboka sin resa och allt.. De som skulle på lite sen bröllopsresa på torsdag. Men de får ta det lite längre fram helt enkelt. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och att allt löser sig till det bästa.

 

Det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag iaf krypa ner hos hjärtat mitt i sängen och sova. Han har ju redan somnat såklart men det är ändå mysigt att slippa lägga sig ensam. Sov gott!

 

Love you Joppla! <3

 

 

 


I feel good

Jag är på mycket bättre humör idag och det känns väldigt skönt! Kom hem från naturkunskapslektionen för ett litet tag sedan och det var en superrolig lektion idag! Läraren labbade med flytande syre och en massa annat konstigt. Väldigt intressant!

Jag satt uppe väldigt länge igår och funderade.. Hehe vet dock inte om jag kom fram till så mycket men tänkt har jag i alla fall gjort. Resten kommer väl när det känner för det..
Nu ska jag städa lite här hemma. Så här skitigt är det förbjudet att ha! Dito får hjälpa till han också eftersom det är han som skitar ner mest. Han tycker verkligen att det är roligt när golvmoppen kommer fram. :)

Det är fredag idag och gud va skönt med helg!




Friskuskur!

Skitsoo!

Blä.. Ush.. Fy vilken dag. Eller nej, dagen har varit bra. Eftermiddagen/kvällen har varit hemsk!!
Halv 3 var jag på Coffehouse och tog en fika med Karoline. Mysigt! 2 timmar senare när jag kom hem brakade det loss. Mitt humör kan verkligen vända på två sekunder.

Jag valde mellan att börja storböla eller gå och träna och jag valde det senare alternativet. (Lektionen fick helt enkelt ge vika ikväll..) Så jag gick ner på SATS och gjorde av med sjukt mycket dålig energi. Körde på som tuusan i en timme och efter det var nästan allt det dåliga borta. Men jag vette tusan vad det är med mig alltså??



Imorgon vaknar jag glad och pigg som den lyckliga människa jag brukar vara!

vem kan det vara? :O

Jag har fått väldigt mycket gjort idag.. Skönt! Så nu har jag inte alltför mycket kvar tills imorn :P
Mamma, Thomas och Simon har varit här hela kvällen. Mysigt med sällskap! Simon är kvar här för mamma och Thomas är på bio nu. Men när den är slut kommer de och hämtar Sippi och sen åker de hem mot Häsen igen.

Peter har varit här idag en sväng också. Han satt och ritade upp och visade hur han ska fixa i hans hus. Och jag vill ju ha det huset sen, jag är helt kär i det. Jag tycker att det är så himla fint.. Men jag har ju tänkt att jag ska ha det sen när jag skaffar barn och grejer.. Men nu när han visade hur hans plan är på huset så vill jag ha det NU PÅ EN GÅNG!! haha. vi får se hur det blir med det ;P..

Jag och Rickard har iaf kommit liiite närmare målet på våran lägenhet. Vi var och kollade på kakel och sånt idag till badrummet. Guu så svårt det är alltså! Jag tycker allt är fint. Hur ska man kunna bestämma vilket man vill ha?? Skitsvårt! Men det ska bli skönt att få det fräscht också, då är allt nytt och fint i hela lägenheten :)


hm det var väl det jag hade att säga för tillfället. Puss och kram. Ha en trevlig kväll!




Ps!



I alla fall så har en av mina läsare gjort en egen variant av bilden jag la ut ;) Någon Hedesundabo som ser vem det är? haha.. gud så vi skrattade när han skickade bilden.. Vilket knäpphuve ;)



Plugg

Jag har fått papper om att jag kommit in på ännu en kurs nu.. Och jag vet inte alls hur jag ska göra :S Plus att jag har lite annat att fundera på när det gäller skolan med tider och sådär. Vad blir bäst tro? :)

Plus att jag har plugg att göra idag. Massor! Så det är väl bara att sätta igång.. Ush min förkylning är kvar. Jag ska proppa i mig apelsin och kiwi och C-vitamin hela dagen lång. Och dricka massor med vatten så jag rensar ut allt det dåliga fort!


Ha en bra dag!




Jag och en god vän



Alltså ni kanske inte tror på det här men jag och Joel Kinnaman träffades endel förut.. Han hör ju av sig fortfarande liksom och vill att vi ska ses men ja.. jag har ju gått vidare. Här är i alla fall ett kort på oss!

Heltäppt!

Åh nej nu är jag jätteförkyld.. Jag har vaknat massa gånger inatt. 4 gånger var jag tvungen att spruta i nässpray för få luft över huvud taget ;) haha. Och så rinner det i ögonen hela tiden. Plus att jag har lite av min huvudvärk kvar.. FORTFARANDE!

Jag som precis har kommit igång med träningen lite smått, och så blir det såhär :/ Hoppas det bara är en kortisförkylning som går över tills imorn! :D


Nu ska jag iväg och ha Naturkunskap B. Sitta och skratta åt läraren tillsammans med Marie ;) haha! Vi har en jätteskön lärare på den här kursen. Han låter som en blandning av Robert Gustavsson när han spelar full och Tobbe i "En annan del av Köping". Haha! Det låter väl roligt?

Ha en bra dag! Och mitt tips till er: LÄS THE SECRET! :)



Jag älskar den boken.. Såklart kanske man inte tror på allt rättigenom men jag gillar det mesta!!

Jag tror på bättre!

Idag har varit en bra dag :) Har haft fullt upp, då trivs jag!

Tyvärr kände jag inte riktigt för att gå på Etik och Livsfrågor-lektionen som var nu ikväll. Den var så himla tråkig sist och det verkade bara vara massa nördar som gick den. Men oj så glad jag är nu att jag ändå bestämde mig för att gå på den. Det var hur intressant som helst och människorna kanske inte var så nördiga trots allt.. Dags för mig att träna på att ge människor en chans tror jag :P

Vi hade diskussion hela tretimmars lektionen.. Kvällens ämne var Ondska. Superintressant var det! Det är roligt att höra vad andra tycker och tänker, samtidigt som man får lite kommentarer på det man själv har att säga.


Åh jag blir så taggad på att göra saker på kvällarna!! Det finns så mycket jag vill förändra, göra bättre, se, bli, göra om. Men en dag mina kära läsare.. en dag ;)


 


mina tider

Min huvudvärk vill inte riktigt ge sig :/ jag undrar vad det kan vara.. Jag ska snart iväg på den första engelskalektionen för den här terminen. Det håller egentligen på 18-21 men jag tror inte vi håller på så länge första lektionen. Hoppas inte det i alla fall!

Jag fick jättebra schema den här terminen. Har ju tre ämnen; Engelska A, Naturkunskap B och Etik och livsfrågor.



Måndag: 12.45 - 14.15 Na B
18.00 - 21.00 Etik och livsfrågor

Tisdag: 10.20 - 11.50 Na B

Onsdag: Ledig

Torsdag: 18.00 - 21.00 Eng A

Fredag: 10.20 - 11.50



Helst skulle jag ju vilja ha allt på en dag och vara ledig resten av veckan så jag kan jobba massor men det går ju inte att få så. Så då är jag nöjd med det här. Jag kan ju ändå jobba tisdag efter 12, hela onsdagarna, torsdag fram tills 18 och fredag efter 12. Plus helgerna då såklart! Så jag hoppas att jag kommer behövas lite mer nu i fortsättningen. För den här lönen blir då inte rolig och som jag skrev tidigare är ju det det enda jag får eftersom bidrag och lån inte är möjligt. Boring...! Men pengar är inte allt.


Nu måste jag kila! Ska proppa i mig ipren så mitt huvud klarar av engelskalektionen.
Trevlig kväll :)

 

Miss you honey! <3

 

 


hängo

Jag har varit lite hängig idag.. Eller inte på förmiddagen. Jag och Diva var ut och gick vid 10 imorse och då kände jag mig pigg och så. Jag var även till Komvux och sålda min Matte c-bok, så nu har jag bara en kvar som jag vill bli av med. Men sen när jag kom hem kände jag mig lite konstig i kroppen. Men jag diskade och städade toan och plockade undan lite här och så, sen efter det var jag heeelt blöt av svett. Och så orkade jag knappt hålla upp huvudet för jag hade så ont i nacken och huvudet. Så jag har legat hela eftermiddagen. Men antagligen har jag fått en liten förkylning som satt sig i nacken och huvudet som vanligt. Så nu har vi varit till affären och laddat upp med apelsin, kiwi, c-vitamin och nässpray. Rickard är jätteförkyld så han behöver också piggna på sig. Så jag hoppas det har gått över tills imorn :)

Vi har tvättid idag också. 18-22. Ska ner och sätta igång andra svängen nu. Älskar att det finns 3 tvättmaskiner. Man hinner precis få undan en månads tvätt på 4 timmar då! Det var precis en månad sedan vi tvättade idag, det märkar man på Rickards kalsonger, haha. När han inte har några rena kvar, då har det gått en månad PRICK. :P


Det här blev ett tråkigt och ointressant inlägg men man måste ju uppdatera lite trots att det inte hänt något speciellt, hehe.
Tjo hej.



äntligen!

JAG HAR BLIVIT LÅTSATS FASTER!! GRATTIS GRATTIS TILL LILLTÖSEN!!

:D :D :D

Barnvakt!

Idag har varit en väldigt mysig dag. Jag och Rickard har varit barnvakt till Flisan och Jeremia hela dagen lång. Så himla gulliga barn! Men jag känner ändå att det inte är dags att skaffa barn än på ett tag för min (alltså våran :P) del. Det är perfekt att vara barnvakt, då kan man lämna tillbaka dem när man tröttnat ;) haha! Dito räcker bra. Vi har lekt, sjungit sing star, busat och såklart har Felisia knäppt en massa kort som hon alltid gör. Så var vi ner på stan en sväng och åt. Vi orkade inte göra mat idag!

 

 

 

 

 

 

 

Haha skönaste bilden jag sett på länge. Felisia satt och rotade i min väska medan vi beställde man och när jag kom tillbaka hade hon den här fina utstyrseln på sig ;D

 

Många bilder men som jag sa; lilltösen har knäppt en massa kort (103 stycken för att vara exakt) plus en MASSA videofilmer. Så det fanns endel att välja mellan, hehe. Nu ikväll har vi tittat på Click! Gud vad fin film det är. Jag gillar den verkligen! Så sorglig.. Men vi bytte över till 4an i reklamerna för att titta lite på mumsbiten Frank Vagner. Yummi! ;)

 

Helgen har varit myspysig. I fredags var jag hemma hos mammsen. Halv 4 ringde Rickard och ville ha skjuts hem från Simon. Massa folk hade badat badtunna där och Rickard ville till mig ;) Men ush vad kallt det var att sätta sig i bilen. Det var -29.5 grad! UUUSH!

Igår fyllde pappa 45 så då var jag där nästan hela dagen och firade honom. Vi hann även med att gratta Victoria en sväng som också fyllde år. Så det blev en massa fika!! På kvällen åkte vi in till stan och hade myskväll jag och hjärtat. Vi gick över till Micke en sväng också för där var han och Mattis, som skulle ut. Men vi gick hem igen när de drog ner på stan.. Ja men det var min helg!

 

Imorn börjar mina lektioner. Har endel att fixa inför det, men skönt att komma igång med nånting iaf.

Gud vad jag skriver mycket när jag väl skriver.. Sorry för det. Men det blir inte av att sätta sig så ofta, så när jag väl sätter mig här vid datorn har jag så himla mycket att berätta.. Jaja..

Puss och Kram!

 

 

 

Tyvärr hann vi inte ut till Hedesunda för att gå på minnesstunden för Joel men kyrkan hade varit proppfull och det hade varit väldigt fint. Vila i Frid nu, Joel!

 

Det hände ännu en grej i Hedesunda idag, eller Vinnersjö för att vara exakt, bara en liten bit från pappa. Det var ett hus som brann ner med gubben i. Skitstort fint hus var det. Vi smög alltid runt där när vi var mindre för vi tyckte det såg ut som ett litet slott. Det händer verkligen massa saker där ute i Häsen nu! Hoppas det här var allt, det börjar nästan bli lite läskigt..

 


Lista tagen från min idol (ironi) ;)

Namn: Evelina Anna Eleonora Nilsson

Kallas för: Ewwe är väl vanligast. Rickard brukar kalla mig Maja eller Madickenen :P

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: 3 hål i öronen och en piercing i naveln

Tatueringar: Jag vill ha en tatuering i nacken, eller typ bakom örat liksom! Men jag vet att jag skulle ångra mig, så nej.

Längd: 1.74 står det i passet iaf

Skostorlek: 36 (ibland 37)

Hårfärg: Hmm.. Råttfärgat som typ alla "blonda" i Sverige.

Fräknar: Jag får i hela ansiktet när jag är i solen

Motto: Har inget. Men jag tar ett kort varenda dag med Ord på vägen (som dom kallas) och på dagens stod det: "Be inte om medvind - segla!"

Kär? Ja jag är väldigt kär. I min Rickard såklart! Och Dito ;)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jag kommer på ställen varje dag som jag vill flytta till. Men jag gillar våran superfina 2a :)

Tycker du att du är attraktiv? Öh? Nej :P Men jag är ofta väldigt tacksam att jag fick det utseendet jag fick. Det är många som är sjuk och så (någon som såg tv-programmet igår med stora fötter?) Så visst det är många som har det värre.. Så man ska inte klaga. Men attraktiv är jag inte!

Dricker du? Sitter och halsar i mig te nu!

Röker du? Nej ush och fy!

Vilket schampo använder du? Haha det som är billigast ;) Brukar bli typ Dove, Fructis.. ja..

Vilken parfym använder du? Mary Kay - Belara blir det oftast. Men sen har jag massa andra som jag kan spruta på mig ibland bara för avv variera lite.

Vad är du rädd för? Ooj.. Vart ska jag börja? Tvättstugor kommer helt klart på första plats. Och parkeringshus om man är ensam där. Och köra bil ensam när det är mörkt ute. Och stora toaletter (typ på bion) Haha jag är nog rädd för att vara ensam helt enkelt. Inte hemma och så, men på "offentliga platser". Och så är jag nog lite mörkrädd också även om det är svårt att erkänna.

Gillar du att tvätta? Om Rickard är med är det helt ok. Om jag gör det själv? Då är det det värsta jag vet.

Gillar du berg- och dalbanor? Det var läänge sen jag åkte men det är nog säkert kul :P

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj jag kommer inte ihåg. Det var så länge sen..

Filmen du köpte? Jag har nog aldrig köpt en film i hela mitt liv, men Rickard köper ganska ofta. Men det var nog Män som hatar Kvinnor på Blu-ray.

Låten du hörde: Bye bye Johnny

Låten du laddade ner? Black Eyed Peas album.

Personen du ringde? Diva

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Det var igår kväll. Om en tjej som hade ASSTORA ben. Stackars!

Person du tänkte på? Är Dito en person? Han ligger iaf här bredvid och är fruktansvärt bökig.

Favorit…

Låt: SVÅRT! Jag tycker ju om så himla mycket musik!

Sak att göra: Vara med personer jag tycker om :)

Sport: Promenixa kanske inte räknas som en sport, men man rör på sig iaf!

Dryck: Vatten!

Kläder: Varmt och gosigt nu när det är -20.

Film: The Notebook

Bil: Audi TT

Serie: Grey´s Anatomy, Desperate Housewives, OC

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jaa..

Gråtit över en flicka? Jaa..

Ljugit för någon? Ja man har väl dragit en vitlögn ibland kanske..

Varit i slagsmål? Haha lite halvt iaf.. DANNE! ;/

Blivit arresterad? Nej nej! Jag är en laglydig tjej minsann! haha..

Träffat någon från internet IRL? Inte någon som jag liksom "träffat" på internet..

Antal…

Gånger du varit kär? 2 stycken har jag ju varit tillsammans med. Men sen har jag varit kär i 2 stycken när jag var mindre så jag antar att dom räknas..

Gånger ditt hjärta brustit? Ingen gång. tror jag?

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte.. kanske en. Men isf är det nog ihopläkt nu, hoppas jag!

Tjejer du kysst? Nej jag föredrar killar jag :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är nog bara Håkan. Några stycken pratar man med ibland och så men inte så mycket mer. Lite tråkigt!

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 16 kanske.. Varje år när jag fyllt år ;) Sen har jag varit med någon gång till, men bara på tråkiga saker.

Senaste…

Boken du läste? Håller på med en bok med samma författare som Alkemisten. "Jag bestämde mig för att dö" eller något sånt heter den. Och så har jag fått tillbaka min ÄLSKADE "The Secret"-bok också. Så nu ska jag sätta igång med den igen!!

Personen du fick e-mail av? Johanna Björling

Personen du fick brev av? Mamma

Personen du fick sms av? Amanda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Innan jul tror jag det var.

Saken du köpte? Kläder till Anders.

Vad har du gjort idag? Tagit en sovmorgon, pratat lite i telefon och gosat med voffs :)

Brukar du svära mycket? Jag svär aldrig! Tusan också är mitt värsta! haha.

När stiger du upp på morgonen? När Dito väcker mig. Men snart sätter skolan igång igen, så har jag tider att passa. Men jag sover aldrig länge.

Vad har du på dig? Hello Kitty pyamas :) Och mina underbara tofflor.

Vad ska du göra ikväll? Jag ska åka iväg och bada med Amanda, Fanny och Simon idag. Sen ikväll blir det bio och mys med dem. De blir kvar över natten. Myspys!

Vad är du allergisk mot? Bett (broms, mygg, geting) Jag sväller upp och blir alldeles röd! Men jag tål all mat och så.. det älskar jag!

Var har du ont? Magen. Men bara några dagar till, hehe. Och så har jag ont i halsen! Om jag nu ska känna efter lite..

Använder du hårspray? Ja det gör jag. Got 2 Be.

Kan du stå på händer? Nej det är jag för klen för och det är verkligen pinsamt att skriva.

Håkan Hellström eller The Ark? Vilka? haha nej då. Håkan tror jag!

Salt eller socker? Salt och Socker.

Gillar du ketchup? Ush!!

Är du glad nu? Ja det är jag. Jag är lycklig!!

Var du glad igår? Ja jag är för det mesta glad. Men igår hade jag mensvärk utöver det vanliga som drog ner på humöret något..

Vad dansar du till? Musik för det mesta.. :P

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad. Jag gillar Sthlm!

Göteborg är… ? stället där Liseberg finns, men det är typ allt jag vet om Göteborg. Har bara varit där några gånger.

Kan du sjunga? Ja det kan jag men det låter hemskt!! Men jag sjunger iaf.

Spaghetti eller makaroner? smörMakaroner. Det är min och Divas favvo, haha

Land du vill besöka? Hela världen! Jag ska nog ta och åka världen runt någon gång i mitt liv :)

 

Jaja. Det var det det. Nu ska jag äta frukost och ringa runt lite!


Blä

Jag är lite less på utbildnings-systemet här i Sverige.. Det är så himla knepigt uppbyggt? Jag kom ju in på 3 kurser nu till våren på Komvux, 4 kurser ligger jag som reserv på. De kurserna har jag sökt i 3 terminer nu men inte kommit in på för att jag har betyg i dem redan. Jag har alltså G i de ämnena och vill höja de betygen, men eftersom jag har betyg så kommer de som har IG och de som inte läst kursen alls i första hand. Hur STÖRT är inte det? Jag tycker det är helt vrickat. Jag var liksom borta på grund av sjukdom i nästan halva av min gymnasietid. Typ hela ettan och halva tvåan. Men jag kämpade på och verkligen försökte så att jag ändå skulle klara av skolan. Så jag fick ju godkänt i alla mina ämnen, och jag var helt överlycklig att jag hade klarat gymnasiet trots så mycket frånvaro. Men nu kan jag inte plugga upp mina betyg för de som har SKITIT i skolan går före.. Jag hade alltså haft lättare att läsa upp mina betyg om jag inte klarat gymnasiet än som det är nu. Så jag kommer liksom ingenvart känns det som ;(. Plus att jag kommer få 1000 kr i månaden från CSN. Det är ju nästan så att det räcker till en femtedel av våran hyra. Det är ju SKITBRA!! Verkligen..
Visst jag kommer väl jobba endel också men man får ju inte vara borta från lektionerna alltför mycket och jag har ju liksom lektioner måndag, tisdag, onsdag och fredag. Så det är ju typ helgerna jag kan jobba på och det blir inte så himla mycket pengar det heller..

Jag är väldigt tacksam för att jag har mitt extrajobb så det är inte det jag gnäller på.. Det är det här fucking skit sättet som allt är uppbyggt på som jag gnäller över. Man måste typ utbilda sig för att kunna få ett jobb, men man kan inte utbilda sig för man kommer inte in på kurserna man behöver och kommer man väl in på kurser så kan man typ ändå inte gå för man har inte råd! Jag hatar när pengar stoppar en.. Jag som vill så himla mycket!! Och nu menar jag inte åka utomlands, köpa ny bil, nya kläder och såna saker (haha såklart vill jag det också men det är inte det jag syftar på).. Jag vill ha pengar så att jag kan utbilda mig!! Skulle jag ha obegränsat med pengar skulle jag utbilda mig till allt som går. Förstå vad roligt att vara så utbildad? Kunna massa olika saker. Och så skulle jag hjälpa människor och göra något bra av det! Inte jobba bara för att tjäna pengar.. Jag vill inte jobba med vad som helst hela livet bara för att klara mig.. Jag vill jobba för att det finns en mening med det jag gör och att det leder till något bättre.

Men vet ni? Jag tror att det här kommer lösa sig och bli bra tillslut ;) Men just nu känns det bara skitsurt.

B L Ä F Ö R A T T P E N G A R S K A H A S Å N S T O R B E T Y D E L S E!

Men nu lämnar jag det här på min blogg och hoppar in i duschen. Jag och Diva har tränat, så det kan behövas en liten dusch. Och snart kommer min lilla gobit hem också. Han får mig alltid på bra humör :)

Ha en bra dag! Puss och kram




Härlig lördagkväll

Igår hade jag och Rickard en supermysig dag. Vi tog en lång sovmorgon och sen hade vi det bara mysigt hela dagen. Vi kollade på lite tv, lite OTH, jag sminkade Rickard (oops det fick jag inte tala om).. Vi åkte och handlade lite mat, det var ganska tomt här i kylskåpet eftersom vi har varit i Hedesunda hela jul och nyår typ. Som kvällsmat blev det varma mackor med svampstuvning, mumma! Sen kom Virran, Sebbe och Dustin hit. Det var första gången Dito och Dustin träffades men det gick faktiskt bra. Dito är ju något större men han var faktiskt väldigt försiktig och skötte sig finfint ;)

 

 

Korten är tagna för någon månad sedan. Han har växt endel sen dess men han är fortfarande liten :P

 

Ja vi tittade på lite film och så igår och så blev det endel prat också.. Plus att vi var ju tvungen att hålla koll på voffsarna så de inte mosade varandra (mest koll på Dito alltså :P). Virran gick hem vid  12 för hon skulle jobba idag men Sebbe blev kvar till runt två. De satt och nördade tvspsel och jag gick och la mig i sängen och kollade på One tree hill.

 

Ännu en mysdag med mina prinsar väntar, det ser jag fram emot! :) Ha en alldeles underbar söndag!

 

 

<3


Välkommen år 2010!














Jag hade väldigt trevligt igår. Skönt att bara vara hemma isället för på någon floppfest. Nyår är ju ändå nyår ;) Så vi firade det hemma hos Pappa i Vinnersjö med lite av pappa och Marias kompisar. Åt gott och hade det allmänt trevligt. En hel del Sing Star blev det också, haha! Hur roligt som helst! Och så gick vi ut på tolvslaget och skålade champange och smällde lite raketer! Jag är helt hundra på att det här året kommer bli superbra! Men jag känner inte sån jättehysteri för det här med nytt år. "Jag ska förändra det och jag ska göra det.." Nej jag ska leva lika som jag gjort tidigare och jag känner mig precis likadan idag som igår, trots att det är år 2010 nu iställer för 2009.

Hoppas eran nyårsafton var lika härlig som min! Nu ska jag mysa med min prins. Vi har en hel ledig helg tillsammans! Alldeles, alldeles underbart!

Ps! Snart kanske jag blir "låtsats-faster" ;). Håkan har datum den 3e och jag hoppas att allting kommer gå alldeles superbra. Vem vet? De kanske precis har blivit föräldrar! LYCKA TILL så jättemycket Tulan (och Håkan).



RSS 2.0