return

Vad är det med mig och kvällar?
Jag blir på väldigt speciellt humör då. Tänker så himla mycket mer..

Min dag har bestått av jobb och plugg. Imorn är jag ledig så då tänkte jag ha en Dito och mamma (jag) -dag ;) Har inte riktigt haft tid med mitt lilla goshjärta den senaste tiden så imorn ska jag och han leka hela dagen. Han fyller 6 månader idag föresten :) Con gratz babie! Måste även plugga till matteprovet som är imorn kväll.. NERVÖS!

TACK för att Greys har börjat igen.. ÄNTLIGEN säger jag bara. Men jag kommar sakna George :´(

Jaja.. nu ska jag återgå till mitt lyssna-på-deppmusik-och-tänka-alldeles-för-mycket-humör.
Trevlig kväll!

:)

Hej. Hej.

Jobba. Idag. Hela. Dagen. I. Valbo. 13. till. 20. Innan. Dess. Är. Det. Komvux. Och. Engelska. Som. Gäller. Nej. Det. Är. Inget. Fel. På. Mig. Jag. Har. Bara. Vaknat. På. Mitt. Dryga. Humör.

Tack. För. Mig.

Jag har hjälpt en ensam mamma

Gissa vem som hjälpte "ensam mamma söker"- Madelene i lördags då? Haha för det är väl så hon heter? :P Hon från Sandviken.. Det var iaf en kvinna som kom och frågade om jag kunde hjälpa henne ta ner en klänning och så ville hon ha hjälp med vad hon passade i och sånt. Hur trevlig som helst. Så vi stod och pratade ett bra tag och så hjälpte jag henne med det hon ville. Det var på Cubus jag träffade henne alltså. Sen när hon hade gått kom Lovisa till mig "Vet du vem det där var?" Haha och jag då som inte hade sett ett avsnitt hade såklart ingen aning. "Det var ju ensam mamma söker!!!" Hur coolt var inte det liksom? ;) ;)
Inte ett dugg. Men men..!

:)

ÅH VILKEN UNDERBAR HÖSTDAG!!!

27/9-07 - 27/9-09

Igår efter jobbet kom Rickard och hämtade mig. Och så åkte vi hem och lämnade Dito och så. Sen bar det av till Church street. Vi behövde bara vänta typ en halvtimme så det var jätteskönt! Så himla mysigt att göra något tillsammans sådär.. Jag åt Brest of Chicken såklart, som alltid! Fick i mig allt också ;) haha..







före.



efter.

Åh nu blir jag sugen på maten igen.. Haha! Gud så gott det var.



Min mat.. MUMMA!!!

Sen när vi kom hem tänkte vi gå ut. Alla som jobbar på köpis hade någon helkväll på Heartbreak så vi hade tänkt gå dit. Man fick ju gratis inträde :) Men så somnade vi båda två och vaknade kl 2, lite sent att gå dit då. Tråkigt, för det hade varit roligt att vara med! Men men, en kväll med älsklingen är inte helt fel det heller.

Idag är iaf våran dag. Vi har varit tillsammans i 2 ÅR! Helt underbar tid med dig hjärtat <3

Nu ska vi hitta på något. Vad vet vi inte än :P. Men först är det dags för en sen frukost!

Toppen!

YESSSSS! Första gången på vääldigt länge som jag hade roligt på krogen! Har haft så himla tråkigt de senaste gångerna så jag har gått hem innan de stängt till och med (hur ofta händer det annars?) Men igår hade jag skitkul! Träffade mycket trevligt folk och dansade massor. Och så är det ju alltid ett plus om man slipper stå i kö ;)

Vi var ju hos Virran innan ett gäng tjejer och vi hade superkul där med. haha eller iaf jag. Jag vet inte om de andra hade roligt, men det tror jag väl. Hon blev glad för sin present också, det var ju bra!!

Nu sitter jag och laddar för jobb! Det blir nog sjukt med folk idag, så det är roligt!


Jag gillar den 25 när man har jobbat mycket månaden innan! ;)

Var till skolan imorse på mattelektion. Kom hem vid halv 11 och efter det har jag inte gjort så hemskt mycket.. Varit ut och gått med Dito, betalat alla räkningar, suttit och tittat runt på lite olika grejer som måste fixas.. Hade tänkt gå och sola också men jag vettetusan om jag vågar :P hihi. Iofs skulle jag kunna gå till typ Bruno eller nåt sånt ställe som det är människor på hela tiden, men jag gillr ju mitt gamla vanliga ställe, och då är jag alone!! :S Jag får vara blek ikväll helt enkelt :P

Nu ska jag göra pommes och korv till lunch. Är så hungrig!

Ikväll blir det iaf 20-års fest hos Virran och sedan (troligtvis, har inte bestämt mig än) utgång..
Imorn är Köpis öppet till 20. Det är modevisning och grejer där. Jag jobbar 14-20. Kom och hälsa på :)


Cubbe

Idag blir det jobb 10-16. Sen ikväll är det hundkurs i Skutskär som gäller!

Vi tittade på en väldigt bra film igår (för att vara svensk) GSI - Gruppen för Särskilda Insatser. Den borde ni se :)
Magdis kom och hämtade Dito nyss. Han ska spendera dagen i Hedesunda. Roligt för honom att få vara ute och springa fritt :) Lite annat än våran lägenhet..

Jaja. Ha en bra dag!!

 

Diva och Dito :)


Veckans andra irritationsutbrott!

Igår var det Ellen de Genere. Idag är det...

... Hundbajs som folk inte plockar upp!!

Hur kan man vara så oansvarlig och inte plocka upp bajset efter sig (hunden). Visst man kan glömma bajspåse någon gång men när jag har gjort det så går jag tillbaka och plockar upp det senare. Jag såg typ 10 STORA bajshögar när jag var ut och gick med Dito nyss. Bara inom området av en kilometer. Så himla äckligt! Förra veckan trampade jag i en som jag inte såg. BLÄÄÄÄÄ!!!!

Nu ska jag till Komvux. Sen blir det jobba efter till stängning. Är hemma igen vid halv 8. Jobbar med Ola och Sandra idag :) Trevligt!

Ps! Peter är här och fixar trösklarna nu. Det blir så fint :)

Jag älskar Noomi Rapace. Hon är så snygg!!!

 

Är precis hemkommen från bio. "Flickan som lekte med elden" - SÅKLART! Den var superbra. Haha ingen ide att jag nämner något mer om filmen, det är nog många som inte sett den än. Men LÄS BÖCKERNA säger jag bara. De är alldeles undebara! Och filmen rekommenderas också. Längtar redan tills nästa kommer..


Haha gissa vem som låg i soffan när vi kom hem då? Fast han absolut inte får vara där! Japps, rätt! Dito plutten.. När vi inte är hemma passar han på..

Nu blir det sova. Peter skulle komma hit imorn (tidigt) och fixa våra trösklar. Jippi!!

Morgondagens schema: Mattelektion 12.45-15.00       Jobba 15-19.30

Ledig på förmiddagen, skönt. Men det blir plugga för hela slanten.. mitt psykologiprov gick inte så bra i måndags. Pinsamt ju! Så på måndag när jag har engelskaprov och på torsdag när jag har matteprov ska ni få se på en som är förberedd!!

GOD NATT!

Blä ush fy!

Tråkigaste människan just nu...

... Ellen deGenere!!

Gillar inte den människan. Jag vet att man inte ska lägga ner energi på att vara irriterad men hon går såå över gränsen av vad jag klarar. Haha jag vet att jag kan stänga av tvn, och det är precis vad jag ska göra nu!

Dags för att göra lite lunch innan jag drar iväg till Cubus!


Attans!

Min cykel har blivit stulen.. :( Så nu måste jag GÅ överallt. Ush va drygt! Det tar ju så himla mycket längre tid. Ingen som har en cykel över?


Me like söndagar!

Igår var det jobba på dagen som gällde. Hade väldigt knepiga kunder och då blir man ju så himla irriterad på dem. Men det kan man ju inte visa :S Men det gick bra och det var roligt ändå. Kunderna är ju inte allt ;)
På kvällen var det dags för 20-års fest hos Diva. Eller vi var inte hos henne i Ockelbo utan vi var hos hennes mamma i Bomhus. Hade väldigt trevligt! Det bjöds på mat och grejer.. Mumma! Men jag har ju känt mig lite hängig och så skulle jag ju jobba idag så jag och hjärtat åkte hem vid 11. När vi kom hem så var Filip och några till här. Han hade lånat lägenheten eftersom vi inte skulle vara hemma, och de skulle ut på krogen. Jag somnade i soffan direkt.. Skönt! MEN TACK IAF DIVA FÖR EN SUPERMYSG KVÄLL!!

Idag har det jobbats för min del 12-18 i Valbo. Money money! Haha skönt, man jobbar 6 timmar och får betalt för 12. Det gillas ;) Älskar att det är 100 % ob på helger.

Har pluggat engelska sen jag kom hem och nu är det dags att gå över till psykologin. Har prov imorn kväll på 50 sidor!! Ushamejja.. Jag hoppas verkligen att jag klara det! Det handlar om socialpsykologi, perception, vad det är vi minns och IQ/EQ.. Intrressant men även ganska svårt. Men jag är ju ledig imorn så då kan jag ju plugga hela dagen. Har två lektioner, men det är allt!

Jag älskar söndagar btw. Jag tycker dom är såå himla mysiga. Egentligen tycker jag söndagar är mysigaste dagen på hela veckan. Och torsdagar. Haha!

Jaja.. Tillbaka till de viktiga grejerna..

haha.. liten mongobild.



höghus, låghus, dårhus

Jaa.. Vad ska man säga?
Jag har varit i Hedesunda sedan i tisdags efter jobbet. Åkte hem dit för jag kände att jag behövde det. Åkte in en sväng till stan igår och gick på Matte-lektion i 2 timmar sen åkte jag ut till Hedesunda igen. Har haft mysigt med familjen! Åkte in till stan imorse och har jobbat mellan 10-15 (kort dag, skönt). Och nu är jag åter "hemma" i stan igen..

Det är en ganska tuff vecka det här. Jobbar 6 av 7 dagar. Det betyder att jag har missat mycket i skolan som jag måste ta ikapp på ledig tid. Har ett prov på måndag också som jag verkligen måste plugga till! Och vissa saker har ju inte gjort saken bättre..
Plus att jag har feber och är förkyld nu. (Håller tummarna på att jag mår bra imorn när jag vaknar!!!)

Imorn är det fredag.. = skola mellan 8.30 + jobb mellan 12-19.30. Men det betyder också att det är helg efter det vilket är skönt.

Jag gnäller inte. Jag gillar det.
Iaf de bra sakerna, de dåliga klarar jag mig bra utan. Men man måste jobba på det! Inget kommer bara av sig själv. Plus att det är HÖST!! haha men jag gillar det också.

Hmm.. Ja det var allt jag hade att bjuda på.







Fredag!

Har varit ut och gått med Dito nu. Det blev en 40-minuters promenad så det var skönt! (mitt nya liv har börjat igen) Har även pluggat psykologi halva morgonen. Har prov på 50 sidor om en vecka. Det handlar om socialpsykologi och perception. Och lite om hur man blivit som människa/person, varför man är just som man är - personlighet, uppväxt, erfarenheter, upplevelser osv. Väldigt intressant! Men mycket konstiga ord också :P Perception, hur många har hört det ordet liksom? Så det är en del att läsa på.

Jobba idag 15-20 i Valbo. Trivs väldigt bra där så det känns bra! Sen blir det bio ikväll med min lilla sambo ;)
Och sen är jag LEDIG HELA HELGEN!

padda

Jobbat idag. Det gick bra :) Åt på Ikea sen med Rickard. Guuuu så gott det var! Men det var en ÄCKLIG person där. Hade jag vetat tidigare vem det var hade vi nog gått därifrån.. Hundkurs var det iaf sen klockan sex till halv 8. Dito är så duktig så! Det är skillnad på honom nu på bara tre veckor. Jättekul.
Sen blev det MAX och tjockmat. Ush vad vi äter massa skit. Men ändring ska det bli på det.. Jag har blåsor i hela munnen och så har jag alldeles ont i tandköttet. Måste skärpa oss nu! Man mår inte bra av all den skit vi äter, och inte heller allt chips, läsk och godis. Plus att förr eller senare kommer jag bli feeet och det vill jag inte! Jag som tyckte det var så roligt att träna förr? Vad hände med mig? Joo Rickard hände mig. Den lata korven!!! Hans fel. (nej det är inte hans fel men det är lättare att skylla på någon)

 



Update idol

Har tittat på gårdagens idol nu. Haha My (josefins klasskompis) var ju med och sökte. Hon som grät hela tiden.. Helt underbart supergo tjej.. Sjunger jättebra gör hon ju också. Men men, hon var för nervös helt enkelt. Stackars! Haha jag var ju med när hon sökte och gu vad Jhide gullade med henne hela dagen sen. Han tyckte nog synd om henne.. Men jag gnällde ju inte direkt. Det gjorde att man fick se en hel del av Jhide på näära håll. Mee like! Men iaf. Jag tyckte det var skittråkigt att hon inte gick vidare!
Btw så sökte Daniel från Skilda Världar också. Ni kommer ihåg honom va? Undrar varför inte de blev med? Man såg ju ingenting av honom alls. Haha han kanske söög! Eller så tyckte Tv4 synd om honom som var så dum och sökte. Ett litet "sista-försök-i-rampljuset" kanske :) haha. Nej nu ska jag sluta vara dum. Han var säkert skitbra!



Det blev iaf lite ändrade planer för oss ikväll. Det blev Thaimat och tv istället för Ikea. Men när det gäller den andra grejen så är vi lite på G iaf ;)

Jobb imorn i Valbo 10-15. Måste ta bussen också tyvärr för Rickard ska besikta bilen. Jobbigt! Ush så bortskämd jag blivit.
God Natt! Tack för mig!

Ps! Dito sover hos Simon inatt så vi är lite hundlediga. Saknar honom redan! Lilla goshjärtat.

Min dag

Full rulle hela dagen för min del. Jobbat i både Gävle och Valbo. Känns bra men jag är rättså trött nu såhär på kvällen. Jobbade 10-15 i Gävle. Tog 10-över-tre bussen till Valbo. Var där runt 20 i fyra. Åt lunch. Började 16 och jobbade till 20.

Imorn är jag ledig på förmiddagen vilket känns bra. Måste verkligen ta ikapp massa skola nu! Känns som jag hamnat efter lite.. Har matte 12.45-15.00. Sen ska troligtvis jag och Rickard ut till Ikea och köpa lite nödvändiga saker. Ska också ev. göra en till grej som jag tjatat om läänge. Hoppas det blir av snart!!

Nu ska jag titta på lite One Tree Hill sen ska jag krypa ner i sängen och sooova!

Jag och Dito imorse. Det är så mysigt att ligga och gosa med honom.. Jämt när Rickard åker till jobbet kryper han upp till mig och så lägger han sig näära näära och vill att jag ska gosa med honom.


Plus att han har börjat förstå när jag ska lämna honom ensam också. Idag när jag skulle gå så la han sig på skorna så jag inte kunde ta dem. Sen när jag satte mig ner för att ta på mig skorna så la han sig i mitt knä så jag inte nådde att få på mig dem. Tillslut fick jag bort honom och fick äntligen på skorna. Då började han dra i snörena så jag inte skulle kunna knyta dem. Tillsut var jag klar. Vart tror ni han sitter då da? Mitt framför dörren så jag inte ska kunna komma ut. Haha lilla gospluppen! Tror ni det är lätt att lämna honom eller? NEJ! Jag vill ju bara vara med lillen hela tiden ju. Så himla underbar hund. Ångrar inte en gnutta att vi köpte honom!!


Psyko...logi

Det kändes som att engelskaprovet gick gaanska bra iaf så det var ju skönt! Men det var en del som jag inte kunde, men hoppas resten drar upp på betyget :) haha.
Har även träffat Jenna idag och det var verkligen trevligt! Det får vi göra om snart igen.. :P Lagade god mat idag också. Lax och ris. Gottgott! Ush det känns som att jag aldrig äter riktig mat längre. Bara massa mackor, fil och flingor, pizza, mer mackor, godis, chips. Det ska det blir ändring på. En vacker dag..

Psykologin är verkligen rolig. Har ju haft sån lektion nu på kvällen mellan 18-20. Cubus Valbo ringde och ville att jag skulle jobba imorn också. Så jag jobbar först 10-15 i Gävle sen fortsätter jag till Valbo och jobbar 16-20. Missar lektion imorn men det kan inte hjälpas!


Nu ska vi göra varma mackor. För Rickard har äntligen slitit sig från sitt PS3. En bra film också kanske? Vi får se!

Att åka bil kan faktiskt vara roligt

Bilder från bilfärden hem från Gysinge i lördags. Det finns fler bilder från kvällen men jag vet inte om de som är med på bilderna går med på att jag lägger ut dem :P. Så ni får nöja er med detta!

 

Nu är det plugga som gäller. Har engelskaprov kl ett. Håll tummarna för mig!


CUBBE 30 % Rabbe

30 % imorn på alla kläder på CUBUS!! Kom och handla! 30 % rabatt gör ganska mycket!! Och vi har så mycket fint nu! Plus att jag jobbar, så om inte annat kan ni komma för att hälsa på mig ;) Jobbar i Gävle imorn.

Kom precis hem från en kvälls/natt-promenad. Det är så mysigt att ut och gå på kvällen med hjärtat (och älsklingsDito). Nu ska vi kolla klart på en film - Tvivel. Sen blir det sova! Skönt att man inte börjar förren 12 imorn.

Saknar dig stumpan!


just nu..





Haha. Hello självutlösare (+flottigt hår)!! :P






Snart kommer Peter och Anna och barnen. Det blir en lugn fredagkväll!
Sen blir det jobb imorn 12-17. Ha en trevlig kväll!


dagens ord!

Armatur är den del av en lampa som bland annat innehåller elektriska anslutningsdon, hållare för glödlampa och annan teknisk utrustning såsom reaktor och tändare för lysrör, upphängningsanordning och annat som behövs för att ljuskällan skall fungera.

Det ordet var med på högskoleprovet och jag hade ingen aning om vad det var då. Idag har jag lärt mig det för de håller på byter armaturer i hela våran trappuppgång! Det ni.

Matte C

"Och jag blev ju alldeles SVETTIG juuu" Haha Josefin är allt bra rolig ibland.

Jaja nu drar jag iväg till komvux. Det är 1 1/2 timmes lektion så jag kommer vara helt slut i huvudet efter allt tänkande :P haha.

Beck

Har varit på bio med Diva nu på kvällen. Jobbade ju 13-20 i Valbo och när jag slutade kom hon och hämtade mig. Vi åkte direkt till bion och vi hade tänkt se Public enemies eller vad den nu heter. Men sen när vi kom dit ändrade vi oss och så blev det Beck istället. Haha men tyvärr missade vi de 10 första minuterna.. För vad är bio utan Blockbustermålet? Ingentiiing. Den var iaf jättebra, filmen alltså. Gillade den verkligen.



Imorn har jag matte halv 9 på Komvux. Håller på med något skitsvårt nu, men det kommer säkert gå bra! Resten har ju gått bra hittills och han sa att den här delen som kommer nu inte är suuuperviktig att kunna iaf. Tror att det hette kvadrerings-nånting..

Jaja. God Natt!

Köpis

Jobba idag i Valbo. 13-20.

00.30

Har precis tittat på Män som hatar kvinnor med Ida och Hasse. Jag hyrde tre filmer och köpte med en massa godis hem när jag slutade. Godiset fick vi användning av men filmerna får vi ta och se någon annan gång för det blev en film vi redan hade. haha :P så kom jag på att jag kunde ju ringa och fråga om Ida och Hasse ville komma. De bor ju så himla nära och det är ju skoj när man är fler ibland.. Men fy vad hemsk våldtäktsscenen är btw! Ush vad jag mår dåligt av att se sånt. Kan knappt titta alls!

Jaja.. Imorn är jag fakiskt ledig hela förmiddagen. Börjar i skolan kvart i 1 och då har jag matte i 2 timmar. Sen ska jag ut till valbo och jobba. Måste hinna plugga till engelskaprov också som vi har på måndag! ush.

Nej nu är det natti natti för min/våran del!

My love


Jag lever

Jaa det blir ju inte att jag skriver så ofta längre.. Jobbar och går i skolan är vad jag gör hela dagarna. Har varit in och jobbat nu på morgonen mellan 8-12. Ska plugga nu sen kl. 16 ska jag tillbaka och jobba till stängning. Det är full rulle här! Men jag gillar det :D

Rickard fyllde ju år i helgen så vi var i Hedesunda och firade honom. Sen på kvällen hade vi personalfest. Jobbade i Valbo på söndagen. Hmm ja det var min helg :) Jaja.. Ha det bra!

Såhär kan det bli om man lämnar Dito ur sikte för länge :p

Resten av fiskpinneförpackningen åt han upp. haha..


RSS 2.0