It woorks

Hehe det räckte att skriva om problemet på bloggen för att det skulle hända något.. Nu funkade alla sidor som om det aldrig skulle ha varit något fel på våran dator ;).. Så nu sitter jag vid min och Josefins dator istället för mammas! Så ni vet ... Hehe..
Föresten så ääälskar jag "This Years Love" låten. Underbarast! 

Återigen, HejSvejs! 

Datakrångel

Jag hatar när datorer krånglar.. Min och Josefins "nya" dator funkar knappt längre.. Det är asmånga sidor på internet som den hänger sig på och så måste man starta om datorn för att få bort det. Typ min blogg funkar inte, varken att gå in och läsa på eller skriva nya inlägg på. Inte heller facebook eller efterfesten fungerar. Förstår inte vad det är för fel :S Blir så less när man lägger ut en massa pengar på nåt som bara krånglar..
Jag hatar dåligt väder med. När ska solen komma fram? Hörde att det skulle bli fint på onsdag, det är ju bra. För jag är less på allt blött och regn och rusk och paraplyer och allt.. Ge mig sol och värme!!

Nu har jag vart negativ så det räcker.. :P
Idag har det gått bra att jobba. Det blev bara 4 timmar. Skönt! Imorn  blir det 11-19.30 och på onsdag blir det 10-18. Ganska långa dagar.. Men det blir ju pengar. Iofs gör det inget om det är dåligt väder de här två dagarna också kom jag på nu, jag ska ju bara stå inne iaf. Fast det är ju tråkigt för alla som har semester nu.. Ok, sol kom fram ändå!

Nu ska jag titta på Dagboken snart med Amanda och Johanna :) Det är verkligen den bästa filmen som någonsin gjorts! ÄLSKAR den verkligen. Så himla underbart söt. Haha när jag såg den första gången bestämde jag att jag skulle ha en lika pojkvän som i filmen.. Hmm, fick jag det? :P


Igår var det konfirmation med bror.. Det var faktiskt ganska trevligt att träffa släkten och så. Dock ganska jobbigt i kyrkan.. Men inte värre än förra året. Helt ok ändå.. Sen när det var klart åkte vi till Köpis jag, Rickard, Amanda och Johanna. Rickard behövde verkligen nya kläder. Så det blev ett par jeans och en skjorta från Brothers, ett linne och en cardigan från JC (konstigt att man hittade något fint där.. Det var verkligen länge sen) och ett par shorts från H&M. Sen köpte sötisen ett par jeans till mig, skitsköna! Och så köpte jag ett par till chinos, svarta den här gången..

Har inte så mycket mer att tillägga nu.. Eller jo, mjukglassen här i Hedesunda var asgod. Det blir garanterat fler besök där ;) HejSvejs!

Mjukglass

Nu äntligen har jag fått helg på riktigt.. Å partysugen är jag, men jag ska ta det lugnt ikväll för jag är heelt slut! Kommer troligtvis somna tidigt.. Men  Ska iaf gå och äta mjukglass nu  med de förra "svärföräldrarna", mamma, Thomas, Simon och Rickard.. Gotti! Det finns faktiskt ett nytt sånt ställe här i Hedesunda.. ;) Vi är liksom så new age här borta! Haha. Hoppas det smakar gott!

Det gick bra att jobba idag iaf. Vek mest kläder och gjorde iordning på herr och barnavdelningen så det blev riktigt snyggt faktiskt.. Inte så mycket kassa idag.. Fick iaf besök av Agnes och Alice, trevligt!

Orkar inte sitta här mer nu, solen skiner ju för tusan ute :)
Ha en fortsatt trevlig helg! 
HejSvejs! 

Fredag kväll

Ja då var man hemma då efter jobbet. Fick skjuts hem som tur var, annars hade jag kommit hem nu istället för en timme sen. Skönt! Det gick bra att jobba idag. Det var lagom mycket folk, inte som igår.. Och kassan stämde när vi skulle räkna på kvällen så dagen var lyckad ;) Tyvärr räknas det med väldans mycket folk imorn, så det är bara att börja ladda redan nu..

Ååh Amanda och Simon sitter här och tjatar på mig att vi ska ha vattenkrig men ja känner inte för det.. Fast ja känner trycket från dem så man vet ju aldrig hur det blir ;). Hehe!

Imorn är det 10-16 som gäller.. Och jag hoppas att jag får skjuts in till stan, annars måste jag åka in med 8 bussen. Är inne typ halv 9 och ja kan inte komma in förren 10. Kul och stå utanför och vänta i en och en halv timme.. Not! Det är ju inget som är öppet så tidigt på morgonen direkt :S Men det löser sig nog..


För mig blir det en lugn fredagkväll. Lite mys med syster och "halvbror" tror jag.. Fast jag är såååå sugen på godis, tyvärr är inget öppet :( Eller jo TP kanske, men där har de inget lösgodis och det är det jag är sugen på..
Aja.. Ha en trevlig kväll allesammans!
HejSvejs!

Nudlar

Det blev inte så att jag gjorde nå nytta.. Tänkte ut och ta en promenad men det blev aldrig av. Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort sen sist jag skrev. Mest bara lallat runt, duschat och lite så. Ska iaf äta nudlar nu och sen ska jag ta 2 bussen in till stan.. Faktiskt är det lite stress nu alltså!

Men ha en bra dag!
HejSvejs!

Jobbat

Ja igår jobbade jag ju min första långa dag.. Det gick faktiskt bra, mycket bättre än jag trodde att det skulle göra.
Skönt med en timmes lunch mitt på dagen.. Gick ner till Diva på Vero moda och åt och sen gick vi en runda på stan innan jag gick tillbaka och fortsatte. Efter lunch var det helt sjukt stressigt. Vi var bara tre som jobbade då och kön var hur lång som helst i båda kassorna.. Och det är en hel del snatterier där. HIttade världens bunt igår med larm, etiketter och förpackningar till smink i provhytterna.. Så lågt så det finns inte! Som tur är finns det väktare, både civila och andra :)



Kanske ska berätta vad jag gjorde kvällen innan också, det som var en hemlis. Var på möhippa till min moster. Hon ska gifta sig den 12e juli, så det var på tiden. De hade hållt på hela dagen men jag kom och var med jag också när jag hade slutat.. Väldigt trevligt! :)

Igår när jag slutade så kom älsklingen in och hämtade mig. Du är för underbar du gobiten! Och så köpte han med sig en smoothie också från Coffehouse. Gottgott!
När jag kom hem åkte vi till Ip och kollade några minuter på A-lags matchen, men jag blev så hungrig så vi åkte till Magdalena och åt istället. Sen åkte vi till mamma och hejjade på Thomas och Simon. De kom igår och mamma gick som på moln :P.. Det var faktiskt roligt att träffa dem igen. Å Simon är så gullig. Fast vet ni vad det bästa är med att de kom? Att på kvällarna när man ska sova och så sitter mamma och Thomas kanske nere vid Tvn eller nåt, brukar Thomas spela gitarr och sjunga till. Det är så mysigt att somna till det..
Jag försöker få Rickard att göra samma sak med, och han lovade att han skulle göra ett försök nån annan gång.. Hehe!



Börjar 3 idag. Trodde att jag skulle börja 10 men tack och lov var det inte så.. Åker alltså in med 2 bussen. Så jag kommer alldeles precis då. Sen måste jag vänta en timme på bussen ikväll när jag har slutat. Den går inte förren 20 över 8. Kul och vänta på den alldeles ensam när allt är stängt. Det får ta och bli ännu en smoothie på Coffehouse :)..

Nu ska jag göra lite nytta! 
HejSvejs!
 

Ipod

Vaknade halv 9 imorse.. Tog en promenad hem från Rickard, äntligen med min kära ipod. Det har varit slut på batteri och så har jag inte kunnat ladda den men igår blev det av. Och så har jag Takidas den där låten nu på den (Curley Sue eller nåt sånt :P), mmm! :) Jag älskar den, fast den är så uttjatad på radion..

Ska äta lite frukost nu och sen ska jag ner till Ica och köpa lite saker tills ikväll.. Vad det gäller får ni veta senare.. Hemlis än så länge! :P
Jag ska iaf jobba idag. Fast det är en kort dag. Börjar 3 och slutar 7. Ska plugga på kassan ännu mer idag! Måste lära mig den.. Sen imorn och fredag blir det långdagar, 10- 19.30. Hoppas jag orkar! Hehe..

Ska nog lämna tillbaka två av de fyra linnen som jag köpte för någon dag sedan, och inhandla något på cubus istället.. Måste ju ha nåt sånt på sig när man jobbar.. De har faktiskt helt ok kläder. Har knappt varit in där nånsin tidigare. Men de har fina typ baslinnen och såna saker. Killkläderna är väl kanske inget att hurra för, men de spelar ju ingen roll..

Aja nu ska ja mumsa i mig jordgubbar!
Ha en bra dag.
HejSvejs!


Amanda

Åh va sjukt grym min syrra är på att sjunga.. Det var helt underbart.
Hon sjöng Halleluja, ni vet den där som är så känd :P.. Tårarna sprutade på mig!

Bästaste Amanda! <3

Mamma var också duktig men henne har jag hört sjunga så himla många gånger förr. Men du var bra du med mammsen!

Beställde två bikinisar från Victoria´s Secret idag.. Jättefina!

 

Sött sött.. Det var ju rea så man passade på ;)

Ha en trevlig kväll!
HejSvejs!


Promme

Ja då har man vart ute och promenerat en sväng då.. Gick ungefär 8 km, en runda som jag brukar gå. Från mig, runt vid Pilla och Mirris genom skogen, kommer ut i Ölbo och sen hem, över Åbrovägen.. Det blir typ 8 :) Skönt var det, fast jag höll på blåsa bort :S

Har ätit hårdis nu och druckit te med lakritshonung i. Är inte det det godaste som finns? :P Helt underbart mumma!

Nu kommer Diva och Agnes snart.. Får se vad vi hittar på :D..

Haha jag gjorde sånt här låtsats prov på datorn med för ett tag sedan, alltså till körkortet. Skulle kolla hur mycket jag kunde och jag fick 24 fel av 70 frågor.. Så än är körkortet långt borta. Men ja är på G iaf!

Ha en bra dag!
HejSvejs!

Bilder

Här kommer lite fler bilder på från studenten...

                                          

Och här kommer en bild från brännbollen också :P



Det var det de..

HejSvejs!

Frulle

Jordgubar till frukost. Är inte det det underbaraste som finns? Eller ok inte det absolut underbaraste, men det finns minsann med på min top10 lista ;)..
Nu ska jag försöka få igång skivan som man tränar på körkortet.. Måste ju verkligen ta tag i det där så jag får körkort någon gång..!
Sen kommer ju Agnes och Diva och ska leka med mig. Kanske Mican också skulle komma? Aja jag märker väl :P

Just ja, jag glömde berätta att jag köpte två skitsöta linnen på Gina på rean igår, ett rött och et svart. Och så köpte jag ett par gråa chinos på BikBok.. Så ni vet ;)

Ha en bra dag så länge..
HejSvejs!

Ful

Hittade den här bilden på Facebook. Tror det var Virran som lagt ut den.. Iaf, hur tusan kan man vara så ful?



Med denna bild säger jag godnatt och hoppas att ni inte drömmer alltför hemska mardrömmar utan får en god natts sömn! ;)

Första Cubusdagen

Hmm ja nu var det allt ett tag sedan jag skrev igen.. Hehe!
Stackars "alla" mina läsare som inte vet vad jag har för mig. Ok, det låg liite ironi i det där.. Iaf.

Jobbade min första dag på Cubus idag.. Det var väldans mycket man skulle lära sig. Eftersom jag inte vart där någon dag innan och skolat upp mig blev det mycket man skulle lära sig på en gång idag. Men de gick faktiskt bra. Hade Evelina och en till jättegullig tjej som hjälpte mig. Fast jag måste säga att mina fötter inte är vana att stå sådär en hel dag :P.. Men ja är ju bara nybörjare.. Det ska nob bli bättre så småningom.

Imorn är jag ledig, sen ska jag jobba onsdag, torsdag, fredag och lördag denna vecka.. Torsdag och fredag blir det väldigt långa dagar. Börjar 10 och jobbar ända tills halv 8. Huua! Men det ska nog gå bra :)

Jaa och så har det varit midsommar också.. Vet inte om jag ska skriva så mycket om den?!
Iaf så var jag med släkten på fredagen, på midsommaraftonen, och fikade och dansade runt midsommarstången och hade det allmänt mysigt. Sen på kvällen åkte vi runt lite överallt, tog det bara lugnt då. Var bland annat först till Rosie, sen till Janne och Victoria och åt, sen åkte vi til Skogs en sväng för där var de lite party, sen åkte vi och tittade på Sandsnäs innan vi åkte hem och kröp ner i sängen..
 
I lördags, på midsommardagen, var det ju fest hos Rickard och dom.. Höll på med det sista på dagen, (eller ok jag gjorde inte så mycket men de andra :P), sen på eftermiddagen kom de första. Det blev lite volleyboll först, sen började det droppa in lite folk.. Diva, Agnes och Mican kom också, väldigt trevligt ;).. Ja det var blev ju ganska lyckad kväll, folk kom och gick..  Sen blev det en del tjafs som kanske inte var så roligt. Men jag träffade lite nytt trevligt folk som jag aldrig sett förut och det var skoj. Jag fick ett rejält utbrott på en av de inblandade lite senare på kvällen bara (mindre roligt) och blev nerkastad i poolen 2 gånger. Men han fick då igen i form av sparkar och slag, vilket jag ångrade lite dagen efter. Inte för att jag tyckte synd om dig Danne utan för att jag hade så himla ont i foten.. :P Så hoppas att du läser det här och får dåligt samvete! (tror inte det.. men ändå) :)
Tråkigt att ni åkte hem babes.. Men jag förstod er lite också.. Kanske inte så roligt med tjafs! Iaf trevlans att ha er där på kvällen.. Och Diva, jag tyckte du var snyggast på hela festen, vad nu vissa sa!! :D

Jaa.. Vaknade halv 9 dagen efter och då blev det till att städa bort en massa flaskor och skit.. Höll på i 2 timmar innan jag gick och la mig och sov en timme till. Sen åkte Jag, Rickard, SImon, Filip, Nani och Micha till pizzan och åt :) Träffade lite mer folk där också.. Bland annat den skyldiga till min onda fot. Jag fick en ursäkt men den godtogs ej. Kanske nästa gång! :)

Jaa.. Det var det det.. Kan jag ha missat något? Noope..
Haha Agnes, det här inlägget tillägnar jag dig. Bara för att du är så bäst, och för att du har beställt så himla fina bikinis ;)
Så du vet.

Nu ska jag och mammsen äta jordgubbar och mjölk.. Mumma!

Och just det här kommer lite reklam: Imorn kl 7 ska mammsen sjunga i Hedesunda kyrka.. Kom och lyssna på henne. Hon är bäst!

Nu ska jag sluta skriva. Det blir lätt så här när man inte skriver på ett tag.. Aslånga inlägg som ingen orkar läsa iaf.
Men sov gott alla för det ska jag göra.
HejSvejs!

Vem.Var.Vad.När.

Jag tänkte fortsätta packa men sen hittade jag den här på Pillas blogg så jag tog den. Hoppas det var ok ;)
Såna här är roliga att göra :P 

VEM.

Vem är i rummet med dig? -  Josefin, syster min.
Vem fick du sms av senast? - Johan.
Vem pratade du senast i telefon med? - Rickard.
Vems hus var du senast i? - Peters, Rickards pappas. 
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? - Hmm, kan det vart till älsklingen? :P
Vem önskar du att du var med nu? - Kattungen Daisy. Hehe.

VAR.
Var är din telefon? - Den ligger på laddning i sängen.
Var är din mamma? - i Rättvik
Var sover du? -  Lite överallt :P
Var fick du tag på tröjan du har på dig? - Fick den innan studenten. Det står studenten 2008 på den :P
Var åkte du senast bil? - Till Rickard från pappa
Var i ditt rum är du? - I vardagsrummet i lägenheten. Sitter i soffan. 

VAD.
Vad åt du senast? - Tonfisksallad med ananas till efterätt.
Vad drack du senast? - Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? - Har inga på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå? - Josefins påse från BLÅ, som inehåller hennes nyköpta blåa jeans. Hehe.
Vad har du på fötterna? - Nothing. Jag är barfota :)
Vad är din favoritfärg? - Lätt fråga. Rosa. Fast svart är också fint, om det nu räknas till en färg.
Vad är din favorithemsida? - Det är nog efterfesten. Hehe åh vilken nörd jag är.
Vad hör du just nu? My number one på Rix FM.

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus?
- Det var någon dag sedan..
När träffade du din pappa senast? - Igår kväll.
När duschade du senast? - Igår kväll. Haha tur att den här frågan inte kom i förrgår ;P

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? - Klart ja har. Hehe.
Sovit i någon annans säng? - Yesbox.
Hånglat på en bio? - Ja de har jag. Mys! 
Hånglat i skogen? - Mm.. Såå mysigt..
Sovit naken? - Always ;)
Kört över hastighetsgränsen? - Har inget körkort och jag får inte för mamma de gånger jag övningskört.. Heh.
Målat om ditt rum? - Nej. Men tapetserat har jag.
Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Ja.
Sovit i en säng med någon av samma kön? - Ja det har jag. Varje kväll som jag inte sover med Rickard.
Sett någon dö? - Njaa.. Ja det skulle man kunna säga.
Varit på ett plan? - Ja 2 gånger än så länge i år.
Sovit till tre? - Nej, mitt rekord är halv 1 och det var några år sedan. Är ingen sova-på-morgonen-människa.
Älskar eller saknar någon just nu? - Ja. Ja.

Det var skoj... Nu MÅSTE jag forstätta alltså.. Jag är verkligen grym på att dra ut på saker och göra andra saker istället.. Inte bra!
HejSvejs!

Trök och nyköp

ÅÅÅH va tråkigt det är.. Det är depp på hög nivå här i lägenheten.. Vill inte ut härifrån, plus att det är tråkigt att packa. Ush! :p
Har iaf shoppat lite idag.



Hade tänkt ha klänningen på midsommar.. Liite osäker på skorna men de kostade bara 250 så ja ska ha dem kvar ändå. Och väskan var ett riktigt kap. Endast 25 kronor på Hemtex ;) De ni! Plus att en rakhyvel var ett måste för håriga ben är ingen hit enligt mig..

HEJA SVERIGE IKVÄLL!

Aja.. Åter till packningen.
HejSvejs!

Flytta ur

Jag vill inte flytta ut!!! Jag vill bo i stan...
Booring! Så himla tråkigt att bo hemma igen.

Aja ingenting att göra något åt. Bara att börja packa ur garderoben och resten av hela lägenheten. Så blir det väl till att flytta in här i höst igen då. Det är ju ändå bara två måndader. Går nog fort!

Måste börja nu.. För jag ska hem ikväll och titta på fotboll, och så måste jag hinna gå på stan och hitta en klänning tills på fredag..


Och älsklingen lilla ligger hemma i feber. Han har legat och skakat och svettats hela natten. Stackarn! Krya på dig.

HejSvejs!

Trökis

Tråkigt att skriva nu på sommaren.. Man har så mycket annat att göra.
Har målat pappas garage hela dagen. Såå fint blev det! Och pappa blev stolt minsann.
Har tittat på Arn filmen också, nästan hela. Den är bra, för att vara svensk :) Och nyss var jag ute och blev helt ihjäläten av alla knott och myggor. HATAR dem! Men men,, de är sånt man får ta när det är sommar.

Jag började mitt nya nyttiga liv igår. Och än så länge har jag hållt det - med undantag från 2 glassar :P
Istället har jag levt på något som är helt underbart gott. Haha! Här kommer det:
Hårdbrödsmörgås, creme fresch (hur stavas det? :P), orange rom (alltså fiskbarn) och krossad röd lök. Man kletar ihop de tre sista grejorna och så smetar man ut det på hårdbrödmackan. Så himla gott! Enda nackdelen är att man luktar lök som tusan ur munnen :S UUhh! Men iaf asgott, prova!

Nu ska jag ut och hjälpa till med den nya voleybollplanen som byggs här hos Peter. Fast ja vill inte, myggorna kommer sticka sönder mig. Imorn ska jag in till stan och städa ur lägenheten.. Så himla segt, jag kommer sakna den verkligen!! Och så måste jag leta efter en midsommarklänning också.. Blir väl en runda på stan då..

Ha en trevlig kväll iaf!
HejSvejs



Studentinfo

Ja då var studenten över då.. Och jag har haft så himla roligt!
Orkar inte skriva om hela studenten ändå. Det hände så mycket och ja känner inte för att sitta vid datorn i det här vädret..
Men vi var med klassen på förmiddagen, lunch i skolan vid 12, aulan vid 1, betyg/hejdå till lärarna vid 2 och sen var utsparken klockan 3. Helt sjukt underbart var det att springa ut där! Och för dig som ville veta hela sången vi sjöng- "Mp3, med hattarna på sne, vi dricker skumpa och skakar på vår rumpa, nu är det fest, och vi hörs meeest, Wihiiiiiiiii..." Grym! ;)

Efter utsparken gick vi parad och åkte lite bil och sen åkte jag hem till Hedesunda och släkten. Mamma och pappa hade gjort så himla fint med björkar och en massa god mat och efterätt och allting.. TACK så mycket!
Och så vill ja också tacka för alla fina presenter! Så himla glad blev jag för allting.. De två "största" grejerna var väl körkortet av mamma och pappa, och sen fick ja jättefina örhängen av Rickard. Men ja fick jättefina saker av de andra med!! Tack så jättemycket för allt...

Sen på kvällen iaf så åkte jag in till stan och så åkte vi på flaket. Först till Kattis och Frud ute i Bönan, sen Mican uppe på söder, sen Diva i Bomhus och sist fick de som ville gå på efterfest hos Sara men ja gick hem då.. Hur roligt som helst var det att åka. Förutom den sista halvtimmen då halva klassen stod och bölade (inklusive jag). Alla tyckte det var så hemskt att vi skulle tappa kontakten och allt.. Ush de var faktiskt jobbigt!!

Det var iaf min student i korta drag :P.. Men till alla er som inte har tagit studenten: Ni har verkligen något att se fram emot!! Och om ni känner att ni är less på skolan och allting och skolkar och inte gör ert bästa, ni kommer ångra direkt efter utsparken att ni inte gjort mer i skolan än ni gjort. Så kände iaf jag. Men jag fick inget IG iaf och det är jag glad för. Sen hade jag typ hälften G och hälften VG, sen ett MVG. Absolut inga betyg jag är stolt över, men så är det!

Och vi ska ut ur lägenheten på onsdag den här veckan. Så himla segt att inte ha den över sommaren :( Ja vill!! Sen på fredag är det midsommarafton och på lördag är det midsommardagen. Då är det party hos Peter för alla som vill komma ;). Hehe eller inte alla, ni vet nog om ni är välkommna eller inte :P.. Kommer nog bli jättemycket folk iaf, skitkul! Sen på måndag börjar jag jobba på Cubus och jobbar varje/varannan dag hela sommaren. Slutar den 20e augusti tror jag att det var. Nu vet ni hur det ligger till..

HejSvejs!

Studenten











Det kommer fler bilder senare. Plus att jag ska skriva om den underbara studenten!
HejSvejs!

:D

STUDENTEN!!!

Blondie

Satt och tittade på lite bilder och så dök mitt blonda "långa" hår upp. Ja vill ha de igen!!



Ska åka in till stan nu...
HejSvejs!

1 dag kvar

Imorn tar jag STUDENTEN :D.. Utspark klockan 3 på Borgarskolan (väldigt sent).. Kom och titta på oss, våran sång är så himla bra.. "MP3, med hattarna på sne..." fortsättningen får ni höra imorn. Hehe.
Vi i klassen ska träffas kvart i 9 tror ja att det var, i skolan. Och sen är det ju lite allt möjligt som händer för oss under dagen.. Blir säkert bra de ;) Sen efter utsparken ska jag hinna hem till släkten och hejja på dem innan ja ska in till stan igen klockan 7 och åka lastbil med klassen :D.. Kommer nog bli stress, men va tusan. Åh va roligt de ska bli! Så himla skönt..



Känns inte som att ja har lust att skriva mer nu, men nu vet ni hur det ligger till!
HejSvejs!

Mamma och pappa

Är i Hedesunda nu.. Trött som tusan.
Tänkte därför lägga mig och titta på en film med Rickard och försöka somna tidigt för imorn ska ja fixa lite till studenten och så.. Måste ju göra nånting själv också, än så länge är det bara mamma och pappa som har gjort allt.

Jag har världens underbaraste föräldrar. Älskar dem helt sjukt mycket!
De ställer alltid upp och så har vi så himla roligt tillsammans.
Och idag när vi var på Bali Garden så fick vi ett sommarbidrag av dem alla 4. Så himla snälla. Så nu kan ja betala av mitt lån till syrran, plus att jag har lite pengar nu till studenten och till att köpa en klänning till midsommar. Ja blev så himla glad, de behövdes verkligen.. Tack! <3


Vi på Bali Garden. Hehe titta va rolig pappa ser ut ;)

Ska ner och titta om Rickard har hittat på något gott man kan äta nu, magen kurrar.. Förstår inte vad det är med mig, är så himla sugen på allt jämt.

HejSvejs!

McD

Åh jag vill bli nyttig... De här med att bo i stan är inte så himla bra för mig alltså..
I måndags blev det 4 cheeshamburgare och en massa chips + party. Igår blev det 2 cheesburgare + party. Och idag åt vi på Bali Garden + 2 cheesburgare. Illa illa! Men de är ju faktiskt studentveckan. I vanliga fall är ja ju nyttig (not) :)

Ikväll blir det bio med Rickard. Sen ska ja hem till Hedesunda för imorn är de inge skola och inge festa. Viktigt att vila upp sig nu tills på fredag!

Var i skolan och lämnade in lite lappar och böcker och så nyss. Och så fixade vi lite med skyltarna till lastbilen. Fast ja blev så less och gick hem..

HejSvejs!


Hangloose

Hehe ja är såå sliten..
De blev vattenkrig igår ändå. Vi tänkte att man tar ju bara studenten en gång och man kan ju inte skippa vattenkriget heller. Blöt blev man kan ja lova.. :) När de var slut gick jag och Diva och tog ett varmt bad uppe hos mig, skönt att ha så nära hem..



Innan vattenkriget.

Blev lite slappar dag hemma här tills 5 ungefär, då började vi göra oss iordning inför kvällen. De va efterfest på HangLoose, efter vattenkriget alltså. Fast först åkte jag till Valbo och hade förfest med några från klassen. Mysigt var det! Fast vi var tvugna att gå typ en kvart från bussen till David så mina fötter var förstörda redan innan krogen :P Iaf så åkte vi in till stan med kvart över 11 bussen och gick då direkt till HangLoose. Kom in gjorde jag också :D

Så himla underbar kväll alltså! Jag hade verkligen asroligt. Dansade och dansade ;) ;) MMmm va mysigt och roligt de var alltså!
Och när vi skulle hem träffade jag och Diva två killar som också skulle till Churh street så då fick vi skjuts på axlarna. Hästen! Haha de va skönt kan ja lova för idag kan ja knappt gå på mina fötter, så öm är ja. Inge bra med jätteklackar när man ska dansa på krogen alltså..

Ska ut och äta med mammsen och pappsen + syskonen om ett tag. Lillesyrran och lillebrorsan slutade skolan idag så då ska vi fira lite :) Sen ska jag och Diva till skolan och plocka ur skåpen och lämna tillbka böcker också så för på fredag tar vi STUDENTEN!!!

Ha en bra dag.
HejSvejs!


Vattenkrig

Jag är förkyld :( Och inte är det lite heller. Vaknade imorse av att det rann i hela ansiktet och så var jag helt igentäppt.
Plus att jag har jätteont i halsen. Kommer det lite opassande kanske?!
Jag vill så gärna vara med på vattenkriget men jag har nu bestämt att jag ska vara frisk på studenten och avstår därför (med en tår i ögat) att vara med på dagens aktivitet.. Less!


Men ikväll blir det troligtvis utgång ändå, beror lite på hur det löser sig med biljett och leg och så.. Men de hoppas ja att blir av iaf!

Nu ska jag klä på mig och sen ska vi till Boulongern och förparta för att sen fortsättta till torget och titta på vattenkriget. ÅÅH JAG VILL! Hata dåligt immunförsvar.

Ha en trevlig dag!  
HejSvejs!

Brännboll

Ja då var brännbollen avklarad då. Skitkul var det, hela dagen.. :D
Tråkigt bara att man inte fick spela i mer än 10 minuter. Men vi hade ju roligt på sidan om ändå så de va lugnt. Asskoj! Alla tre skolorna och så himla mycket partydrag där. Underbart!
En sak som var tråkig var att frisör fuskade till sig vinst :P.. Hehe nej då, vi var nog helt enkelt sämre än dem. Fast jag tyckte ändå att det var konstigt att de vann faktiskt, tyckte ju vi var bäst! Haha.

Har vart hos Diva nu med henne, Rickard och Tom och kollat på film. Det blev ett lugnt avslut på den här kvällen, men imorn, då blir det andra bullar! ;D

HejSvejs!

Ps. Empetreee.. Shalalalala! :D :D




 

Pippi Långstrump

Nu är jag på bättre humör så ni vet.. Tack Diva för de :D



Är vi heta eller vad? ;) Vi ska vinna brännbollen idag alltså. Empetre!
Ps! Vi kommer knappt igenom dörrarna med våra utsående Pippiflätor! Ds.
Ska ner på stan nu och leta orange sprayhårfärg :)

HejSvejs!

Tack så mycket

Idag är det det brännboll. Är väl inte direkt taggad men det blir säkert roligt.. Diva hade en rolig ide om vad vi skulle vara utklädda till iaf, så de blir nog bra. Skönt att det är fint väder också, då blir man ju på lite bättre humör.
Det har mest varit sol och bad i helgen. Igår var jag till arlanda en sväng också.. Annars är det inte så mycket mer roligt som hänt.

Ha en bra dag. 
HejSvejs!




Strand

Idag blev det stranden igen. Skönt! Fast vi åkte inte dit förren på eftermiddagen för att vi sov ju i stan inatt och Rickard var inte körbar förren fram på dagen.
Har åkt vattenskoter idag för första gången i mitt liv. Riktigt roligt var det.

Här kommer en bild från idag.



Hade inte så mycket att skriva nu egentligen men (lillesyrran) Josefin ville att jag skulle göra reklam för hennes nya blogg så här kommer den:
josefin12.blogg.se
Och 12 står inte för åldern så ni vet. Vet inte varför hon har så :S

Nu ska ja kolla på film eller åka ner till Sandsnäs eller nåt sånt. Vet ej!
HejSvejs!

:(





noll party

Idag blev det beachen igen! Så himla skönt att bara ligga och slöa.. Och så blir man ju brun på köpet! ;)
Låg där från 11 till 4 och sen åkte jag, Amanda, Johannes och Rickard hem till Rickard och poolen . Blev några dopp och sen bjöd Peter på pizza. Mumma! 

Är i stan nu, ensam i lägenheten. Var så himla partysugen idag men sen bara dog allt ut och så när man inte är 18 och allt. Iofs brukar det ju gå att komma in men de är ändå jobbigt att chansa varje gång. Så nu är Josefin och Rickard ute och partar..

Hehe eller Josefin kom tillbaka nu, de blev inge Brända. Men hon ska försöka igen på Goya om ett litet tag.. 

Ska kolla på Alvin and the Chipmunks nu!
Ha en trevlig kväll!
HejSvejs!

 

Sötälskling

Idag har vart en underbar dag.. Fy tusan vad jag älskar att leva! Inte för att det har hänt något speciellt, ja har bara vart så himla lycklig :D.

Imorse var jag och Amanda hemma själva och låg ute i solen. Fast det gick inte så länge, de va helt vindstilla och asvarmt på mammas altan så vi orkade inte. Gick och köpte en varsin glass och sen när mamma kom hem vid ett åkte vi ner till sandsnäs. Där solade vi och badade även en del ;) De ni! De var till och med riktigt skönt..

När älsklingen kom hem så fick ja en jättefin blombukett med rosor och grejor av honom. Han tyckte att jag borde uppvaktas :D Han är verkligen bäst av alla. Så himla sjukt underbar!! <3 Älskar dig Rickard.

Vi åt och sen åkte vi och tvättade först Magdalenas bil, sen Rickards bil och sist hans jobbarbil. Duktigt där!
Hehe kom nyss hem från Peter, Rickards pappa. Det var lite grillparty där och så blev det brottning vid poolen så det slutade med att mamma knuffade i Rickard  (eller var det tvärt om?) ;P. Iaf så åkte båda två i och sen tvingade Peter Rickard att ha i mig med så nu har ja badat med kläderna på :) Haha. De va roligt!

Nu har mamma bestämt att vi ska fixa iordning ute i lillhuset hos henne så att jag och Josefin har någonstans att ta vägen nu när vi ska flytta hem över sommarn. Hon var supertaggad. "Vi har ju hela natten på oss, för vi är ju ledig imorn allihop så då spelar det ju ingen roll om vi somnar sent." ;) Me love my mamii!

Ha en trevlig kväll!
HejSvejs!
 

Sunshine

Jaa det var fint väder idag med :) Ska ta en promenad hem från Rickard nu och sen ska ja ut i en solstol och steka :)
Ska eventuellt hjälpa mamma att tvätta fönster också, om ja nu inte är för slö..



Ha en bra dag...
HejSvejs!

Bad Day

Jaa då var det kväller då.. Och hur har dagen varit? Jobbig! Jag har vart seg som tusan.
Huua nu är det ett tag tills de blir party för min del igen.

Måste bara säga att ja låg nästan hela dagen idag. Eller ja åkte hem till Hedesunda till 4, de va då ja vaknade till helt. Så illa var det! 2 glassar har det blivit idag med :) En twister och en sandwich (stavas det så?)

Nu ska ja hem till älsklingen och sussa. Han ska ju upp tidigt imorn och jobba.. Men ja ska då vara hemma och sola så ja hoppas att det blir solsken dagen lång. Måste ju få färg till studenten!

NattiNatti.
HejSvejs!

Barrunda

Ja då har man klarat av barrundan med då.. :) Riktigt rolig kväll!
Jag, Diva, Agnes, Johanna, Mican och Virran började i nån park uppe på söder. Skitgulligt ställe. Där åt vi och hade det allmänt trevligt. Sen vid 7 nån gång gick vi upp på brynäs för Nanna och resten av klassen var hos henne och förpartade ;) Trevligt.. Fast innan så gick jag och hämtade Mirris legg. Så himla snällt att jag fick låna det! Och tur var det för de tittade legg överallt förutom på goya. Så tack vare Mirris blev min kväll lyckad ;D

Iaf. Vid 9 börjad barrundan och då gick hela borgis först till Hangloose. Vi var ca 45 minuter på varje ställe. Och jag och Virran hade det väldigt trevligt där på toaletten ;) Hehe!
Sen fortsatte vi till O´learys.. Sen till Goya och där var det helt sjukt jobbigt att stå i kön. Man klämdes nästan ihjäl kändes det som.. Så jag gick ur kön och ställde mig utanför. Så öppnade de precis och så släppte de in alla utanför kön först av nån anledning och jag blev blande de första in :)

Roligt var det tills nån spidare knuffade ner mig från räcket.. Vet vem de är och ja tycker inte om männskan! Så himla lågt att bara ta tag i en och rycka ner mig. Men som tur var fick jag tag i någons axlar nere på golvet så det blev en lagom bra landning iaf :P
 
Lessnade ur och gick till Mc Donlads med några och Virran och Diva bjöd på hamburgare.. Vi satt där och undrade om vi skulle fortsätta till Heartbreak och Slick, vi var tveksamma. Men vi begav oss iaf tillslut och det ångrar jag inte såhär i efterhand ;) Tyvärr tappade jag bort flicksen efter bara ett litet tag men ja kände ju fler folk som tur var så ja slapp vara ensam.. Haha! Gick den långa vägen hem från Slick till Church Street vid 2 och då följde Håkan med mig och fick ett glas vatten innan även han gick hem.

Så himla rolig kväll alltså! Jag hade skitkul.. Turtur bara att jag fyller 18 snart så jag kan använda mitt egna legg. 
Vaknade 9 imorse och tänkte gå upp, men de gick då inte. Mådde inge vidare så jag sov vidare och vaknade vid 12 av att  Rickard stod och ringde på dörren.. Huua, inte populärt!!

Skulle egentligen ha gått ut i solen nu men tänkte plocka iordning lite här och sen åka hem till Hedesunda. Är ju ledig nu tills på måndag så det känns onödigt att sitta i lägenheten i stan när man kan vara i Hedesunda.. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. Borde börja träna till körkortet! Får se hur det blir..

Ha en bra dag!
HejSvejs!

G

Jag fick Godkänt i foto. Så himla less blev ja! Har slitit helt i onödan, och haft praktik varje torsdag utan att det hade behövts.
Kan lova att det är för att vi har bråkat så mycket med Patricia, jag och Virran. Hon tål inte de, och ger oss därför ett dåligt betyg.

Nu är det krig!

HejSvejs!

Sjukhus och solsken

Igår var faktisk en bra dag, fast det var en del sjukhusbesök och liknande..
Var med Diva och Agnes på förmiddagen och vi hade det trevligt ute i solen.. När vi kom till skolan igen för att köpa barrundabiljetter till ikväll var de slut. Men som tur var har Diva kontakter och vi fick biljetter vi med :) Hmm bara ett problem. Kommer jag in?

Vid 2 var jag till sjukhuset och pratade lite med en person.. Det visade sig att jag ska tillbaka dit om någon månad och göra en hemsk grej. Ush, vill inte! Men det är ett tag kvar.
Sen vid halv 4 följde pappa med mig till den där privatläkaren. Helt Underbar människa! Har inte fått så mycket hjälp sen ja började bli dålig och då har jag varit in och ut på sjukhuset i ett halvår.. Ni borde gå till henne om ni får problem! Hon är gynekolog mest, men hon är även vanlig läkare tror jag :S.. Jobbar på drottninggatan. Howie tror ja hon hette i efternamn!
Aja, skönt att klara ut en del grejer iaf. Nu ska jag minsann bli bra en gång för alla!!

Följde med pappa hem när vi var klara. Var in på köpis en sväng också och bara flummade. Haha! Han är tokig min far ;) Han köpte en liten gosedjurskanin till Rickard med. Varför får ni inte veta ;D Kul var det iaf!

BTW. Här kommer några modellbilder på lillesyrran min. Fler hittar du på Upmodels.com och så klickar du på New Faces.


 


Jag ska till skolan om ett litet tag och redigera bilder med Virran. Idag ska vi försöka göra klart allt så vi slipper till skolan på torsdag. Då är vi ledig imorn, torsdag, fredag, lördag, söndag. På måndag är det antingen vattenkrig eller brännboll, och på tisdagen är det nåt av det. På onsdagen vet jag inte vad som händer och inte på torsdagen heller. Men på fredagen nästa vecka är det STUDENTEN!!! Weeiiii..

Ska ladda till barrundan tills ikväll nu. Och så ska jag försöka komma på något att ha på mig :S

Ha en bra, solig dag!
HejSvejs!


Efterfesten

Åh va jobbigt det är att lägga in en massa bilder på efterfesten. Det tar sån himla tid.. Men nu har jag iaf lagt in bilder från både Thailand och Balen så nu dröjer det nog ett tag innan det blir några nya :P

Tittade på en film igår innan vi gick å lade oss. Den som gick på 4an. Den handlade om en autistisk pojke, jättebra var den! Fast slutet var bäst, sött.. Det var år och dar sen jag tittade på TV sist. Är ingen TV människa jag. Förstår inte hur man orkar hålla på följa en massa serier och så :P Booring, enligt mig. Hehe! Tycker det finns så mycket annat roligt man kan göra..



Som städa till exempel. Det ska jag göra nu.. Jippie :( Förstår inte hur det kan bli så sjukt skitigt i den här lilla lägenheten. Ja tror att den är på drygt 50kvadrat eller nåt sånt.. Och de känns som att vi städar jämt! Fattar inte..

Sen lite senare ska jag träffa Diva och Agnes och så ska ja köpa barrundabiljetter i skolan innan jag går till sjukhuset. Måste hänta ut mer pencilin också, tog det sista pillret nu imorse..

Nu har jag lämnat min studentklänning till farmor också så hon ska sy in den. Den var lite stor och så fanns det inga andra storlekar. Men de blir nog bra. Undra när den andra studentklänningen som jag beställde kommer?! Hehe onödigt att ha 2 kanske ;) Men ska nog skicka tillbaka den, om inte Rickards lillesyrra Ingrid skulle köpa den till sin skolavslutning.

Nu måste jag sätta igång med städningen så ja hinner klart inte Joppla kommer.. Annars får ja skäll minsann!
Ha en bra dag.. Solen skiner ju :)
HejSvejs!


Slut på helg

Ja nu var det slut på helgen igen.. Fast det gör inte så mycket, det är så lugnt i skolan nu så. Imorn ska ja inte ha några lektioner alls, ska till sjukhuset vid 2 och sen halv 4 ska ja till den där privatläkaren. Hoppas att de hittar något som gör att ja blir av med skiten!

Helgen har vart så skön så.. Fint väder hela tiden. Slutade ganska tidigt i fredags och då åkte ja hem på en gång.. Träffade Johanna och lite så. Sen har det väl inte hänt så mycket mer än att ja legat i solen och haft det skönt. Skulle ha följt med till Arlanda idag men ja orkade inte. Stannade hemma och städade och var sen ute i solen istället. Skönt, har fått lite färg iaf :)

HejSvejs!

RSS 2.0