Vinterland!

Nu har vi hämtat lilla skrutt-ungen från dagis och det var väl tur det för jag håller på att gå Andreas på nerverna för att jag är så glad över all snö! Nu kan jag ta med mig Elliot ut och leka i snön!! Hur skulle det se ut om jag gick ut och gjorde snöänglar själv liksom?! :p


Snöstorm!

Du är så välkommen fina vinter! Inte kylan men SNÖN :) Mysigt med lite storm dessutom, hoppas det kommer lika mycket snö som -98!


Julstjärna!

Nu har äntligen adventsljusstakarna och stjärnan åkt fram.. Jag vet att man inte får förrän på söndag men liite smygstart är ok! Det såg så ensamt ut med bara ett pepparkakshus!


Pepparkakshus

Jag har världens bästa mormor och morfar! Tack för en mysig kväll :) Det såg lite tungt ut för mitt pepparkakshus ett tag men det tog sig tillslut och blev riktigt fint! Haha när vi var mindre var det bara Josefin som fick vara med och garnera pepparkakshuset för hon är den enda som är åt det konstnärliga hållet men ikväll fick vi andra tre syskon revansch och tog igen allt dubbelt upp!


Tröttisar

Knäppaste morgonen.. Jag vaknade av att det ringde på hos grannen och det låter hur mycket som helst in till oss. I 5 minuter stod den och ringde och jag undrade vad tusan det var för fel på grannen som aldrig gick och öppnade... Tills det ringde på Andreas telefon också och jag insåg att det faktiskt var hos oss som någon stod och ringde på! haha knäpp 1 och knäpp 2.

Vi har haft Klasse här sedan i morse och nu ska jag snart gå iväg på föreläsning.


Nov. 26, 2012

Idag har jag varit till frisören och färgat lite mer ljust i topparna (ombre) och efter det blev det lunchbuffe med mormor och mamma! Mysigt mysigt.

Nu är det dags att ta tag i mitt plugg en gång för alla.. Jag har gjort allt annat än plugga sedan jag började skolan för någon månad sedan; jobbat, städat inför visningar, flyttstädat 2 hus, legat på sjukhus, umgåtts med alla möjliga, åkt till Småland, varit i Stockholm, haft ont i magen!!!! Jag har ju alltid haft så lätt för mig så jag har liksom tänkt att det skulle bli likadant nu. Därför har jag inte lagt ner någon tid alls på skolan och nu börjar jag inse (tillsammans med mormor idag) att det inte riktigt funkar så längre. Skärpning på mig och nu ska jag plugga arslet av mig!


Stackars bror!

Haha jag fick precis sms av Johannes.. Undra om jag är lite för hård mot honom;) Jag har förbjudit honom att umgås med folk som är sjuka så han inte blir smittad och inte kan spela hockey! :p stackars bror!

 


Västerås

Bästa helgen på länge. Den innehöll liksom det mesta plus lite till.. Tack fina lillesyster för allt!

Idag har jag varit hos moster och hälsat på i Västerås innan det blev hockey. Brynäs-Västerås på bortaplan. Vinst som vanligt och Brynäs tok-toppar J18 serien västra, big time.

Myysigt att träffa älskling igen efter 4 dagar ifrån varandra. Det blev gos i soffan till en bra film (ska kolla imorgon vad den hette, rekommenderar den verkligen). Nu blir det sängen och sova!


Stockholm

I fredags em tog jag tåget till Josefin för en myshelg. Vi åkte till hennes några klasskompisar och hade ost-och-kex-kväll! Vid tolvtiden drog vi hemåt för att gå och sova.. Väl hemma kändes sova helt plötsligt ganska tråkigt så vi drog till Stureplan och "kikade läget" lite på East och Hells kitchen. Halv 6 imorse gick vi hemåt, tog en kort paus på Mc Donalds innan vi bäddade ner oss i sängen efter en galen och rolig kväll :)

Idag har vi kikat runt på stan och shoppat en del. Mysigt med jul överallt!! Ikväll lagade vi mat, tittade på Så mycket bättre och pratade om våra liv (som vanligt när vi ses, standard). Nu ska vi sova. Imorgon drar äventyret vidare mot Västerås innan jag ska hem till saknade boyfriend igen!


Spending money

Bästa dagen med syster och mor.. Vi har nog varit runt i varenda butik i hela Gävle och Valbo. Mys som tusan! Dessutom börjar jag få lite julkänslor nu och det känns härligt. Jul är det mysigaste som finns!

Nu är J18s match slut och de vann som vanligt, 5-1! Nu blir det hem och tokstäda för imorgon är det visning! Jag har dessutom ett antal uppgifter att lösa inför morgondagens skola och så ska jag på rättegång imorgon. Spännande!


Plugghorse

Tur att det är höst och kallt ute.. Lättare att hitta disciplinen att sitta inne då. Man blir ju så lätt rastlös av att sitta och läsa hela dagarna. I december får jag dessutom börja jobba igen så då blir det lite mer full fart igen och det blir skönt. Nog för att det är mycket plugg men med så mycket självstudier behöver man göra något annat också och varför inte jobba för att åtminstone få lite struktur på livet?

Sen ska jag få veta hur det gick på röntgen om någon vecka och då kommer "domen". Eftersom de redan har sina aningar om vad det är men ändå ville vänta på röntgen innan vi går vidare med lill-magen kommer de förmodligen ha en plan hur vi ska göra. Det ska bli skönt att se ett slut på det och förmodligen hitta en lösning för det tar sån himla massa energi att ha ont hela tiden.




Måndag

Härligt väder att vakna upp till :)! Det här ser ut att bli en ganska lugn vecka med plugg hemifrån och bara två föreläsningar.

Vi kom precis hem från en prommis med Klasse. Härligt!


En helg går så fort


Fake it until you make it

Ännu en sån där dag har passerat.. Twilight var bra. Blockbustern var ännu bättre. Imorgon är det helg.


Zlatan!!

OMG säger jag bara vilken match! Herregud vad snyggt mål det sista, och Zlatan är ju bara GRYM!! 4 mål! Härlig invigning av arenan..

Det blev en heldag i skolan för mig idag. Åkte direkt till Johannes hockeymatch vid 18 när vi slutade och det blev vinst även i Läkerolen ikväll. Sen hem och mötas av en sån här fotbollsmatch! Underbart :) tack och hej. Bjuder på några bilder från dagen..


Sötis

Firat syster ikväll ute i Hedesunda med min mysiga familj!

Vill bara lägga ut en bild på min trognaste läsare ;) Söta kusiner man har! Nu ska jag och älsko försöka komma i säng i tid för en gångs skull.. God natt!


Peken

Ingen kan väl vid det här laget ha missat att jag är mörkrädd.. Jag var aldrig rädd när jag var yngre men av någon anledning blev jag det när jag var runt 17-18.. Och ännu värre blev det efter förra vinterns incident med psykot som jagade mig hela vägen hem till dörren. Iaf.. Älskling har tröttnat på att jag hela tiden ska vara den som först måste gå och göra mig klar för natten medan han får gå efter mig och släcka alla lampor när jag väl ligger i säkert förvar i sängen.. Nu har han löst problemet med en kontroll så att jag kan släcka alla lamporna inifrån sovrummet! :) Gohjärtat!


Fars dag

Det blev en sväng ut till Hedesunda och pappa ikväll eftersom det är fars dag.. Vi fick gott fika och tittade på Solsidan. Eftersom det är fars dag kan jag ju passa på att berätta för er alla att min papps är helt underbar! En fin förebild ❤

(jag har precis tömt min telefon på alla bilder så det fick bli ett kort på datorn, därav dåliga kvalitén)


Saturday night

Myskväll med hjärtat och hans kompis Albin.. Tanken var att vi skulle ut och äta på Church Street men när vi kom dit och insåg att kön var timslång, och våra magar kurrade som aldrig förr, bestämde vi oss för pizza och film i soffan istället. Vi hyrde alla tre Sagan om ringen-filmerna och tänkte ha filmmaraton men vi har 1.5 timme kvar på 2:a så vi får nog ta den tredje någon annan dag. Jag är imponerad att jag ens är vaken fortfarande, jag som alltid somnar till filmer.. Btw, vem av oss har bäst godissmak tro? ;) Tänk att två så olika människor kan hitta på varandra....



Prommis


Magnetröntgen

Nu ska jag åka iväg till sjukhuset snart för att röntgas igen.. Förra gången när jag var inlagd gjorde de bara en "vanlig" röntgen men nu idag ska jag alltså göra en magnetröntgen. De håller fortfarande på och utreder min mage trots att de har sina aningar om vad det kan vara som spökar efter operationen.. Vi får väl se vad de säger om någon vecka när jag får svar.

Vi var på bio igår jag och hjärtat.. Skyfall! Den var faktiskt väldigt bra tyckte vi :)


Kära dagbok

Inatt vaknade jag och Andreas exakt samtidigt halv 4 helt klarvakna! Det är ganska mysigt att ligga vaken på natten när man inte har någon press på sig men fy vilken ångest om det är något viktigt dagen efter eller om man ska jobba hela dagen..
Idag har jag varit på föreläsning. Det var en domare som föreläste, OMG vad jag är imponerad av jurister!! Jag vill också!! Resten av dagen har jag pluggat och så har vi varit ute i Vårvik och flyttstädat. Nu är ena huset så gott som klart! Bara ett hus kvar :p

Obama vann valet.. Jag är inte så speciellt insatt men jag har lyckats hört ett av Romneys uttalande och det var att han var emot abort, till och med efter våldtäkt! Herregud vilken tur att Obama vann!! Hur skulle det annars bli..? På tal om abort, som för övrigt är ett ganska känsligt ämne, tycker jag såklart att man ska ta ansvar och skydda sig om man inte är redo för barn men om man nu mot förmodan skulle bli gravid tycker jag att det är bättre att göra abort än att behålla ett barn man inte vill ha eller är redo för.. Det kan låta hårt men jag tycker att det är att ta ansvar också. Dessutom tycker jag att det borde vara körkort på att få "skaffa" barn! Man måste plugga i månader för att få körkort, man blir uppkollad om och om igen för att få ta lån och köpa lägenhet, man pluggar och provjobbar och grejar för att få en tjänst eller för att få jobba som vissa saker men för att sätta ett helt nytt liv till världen är det nästan bara att dra ner byxorna.. Det är alldeles för lätt och vissa inser inte hur stort det är och hur mycket ansvar man faktiskt har för den lilla människan. Är det något som verkligen kan skära i mitt hjärta så är det när barn mår dåligt, när barn hamnar mitt emellan eller när barn inte blir älskade, får respekt och blir omhändertagna som de barn de är. Enligt mig är barn det finaste som man kan få och de ska behandlas därefter.

Den dagen jag får barn (vilket jag hoppas att jag kan få) vill jag vara gift och 100% säker på att jag hittat den bästa pappan mina barn någonsin kunnat få! Jag vill dessutom ha det bra ställt ekonomiskt så jag kan ge mina barn ett fint liv.. Pengar är inte allt men som det underlättar att ha! Mitt sista lilla krav på mig själv är att jag vill vara redo att sätta ett annat liv framför mitt egna. Jag vill vara klar med att vara ung och dum och bli en ansvarstagande mamma som mina barn kan se upp till! Naiv och pryd säger många när jag drar min lilla historia men that's who I am!

Nu ska jag tillbaka till juridiken.. Att läsa lagar, regler och familjerätt gör visst att jag börjar tänka mycket..


Min dag

Idag började vi med våran första juridikkurs och är klara med ekonomin för ett tag framöver.. Åh vad sjukt kul det ska bli! Jag vill fortfarande bli jurist egentligen men det här får duga så länge :p..

När föreläsningen var slut gnussade vi ren varenda liten vrå hemma i lägenheten för ännu en visning och sen åkte vi ut till Andreas syster i vårvik och fortsatte städandet. De ska flytta och vi har tagit på oss att flyttstäda både systerns och mammans hus (de har ett varsitt hus på samma gård)..

Nu är Amanda och Mattias här och vi ska titta på Chernobyl diaries eller hur den nu stavas.. Jag vågar egentligen inte titta på skräckfilm så vi får väl se hur det går :S



Nu åker vi hemåt

Åh vilken underbar helg.. Skönt att åka iväg bara och göra annat och umgås med våra bästa smålänningar! Nu sitter vi i bilen på väg hemåt. Mysigt!


Småland

Åh älskade Rottne.. Vi har badat tills vi var skrynkliga och sen gått runt i köpcentrumet Samarkand i några timmar.. God mat fick vi när vi kom hem och sen har vi suttit och pratat ikapp tills nyss när det sista tappra sällskapet gick och la sig. Nu kryper jag och Josefin också i säng och jag tror att vi försöker oss på en sovmorgon imorgon. God natt!


Tåg..

Jag har suttit på tåget sedan 6 imorse.. Jag hade klockan på 5!! Mötte upp Josefin i Sthlm vid 8 och sen drog vi vidare mot Småland för en helg där med bästa familjen och "extra familjen". Klockan 12.05 är vi framme och trots bra sällskap börjar jag faktiskt bli ganska rastlös. Men vi ska åka och bada direkt när vi kommer fram så då får vi göra av med lite energi ;) Ser fram emot en underbar helg ❤


Jerry

I eftermiddag/kväll har jag varit barnvakt till lilla go-kusinen Jeremia! Han är för söt..

Det var allt jag ville dela med mig av idag. Tack och god natt!




RSS 2.0