Pepparkakshouse

Det var mycket folk även idag på jobbet.. Kunderna tröttnar visst aldrig på rean, haha. Åååh Johannes spelade final idag på en stor cup i Mora och alla åkte dit och tittade på finalen utom jag som stod och sålde kläder hela dagen. Jag ville också åka!! Kul att dom vann alltihop iaf. Extra roligt att brors avgjorde semin och så gjorde han även ett mål i finalen. Bästa finaste Johannes!

Ikväll har vi myst med Amanda och Mattias som åker till Thai imorgon. Som jag kommer sakna dom, plus att jag är lagom avis!! Ni kommer ha det alldeles underbart.

Imorgon är det sista dagen på detta år. Det ska vi fira på mysigt vis :)


Mellandagarna

Jag har jobbat de senaste dagarna och shit vad vi har sålt! Kul med mellandags-rusch, glada kunder, hets och rea! Igår efter jobbet åkte vi direkt ut till Hedesunda och så var det dags för 40-års kalas. Pappas Maria fyllde år och det var middag och fest tills långt in på småtimmarna för vissa men vi gav upp vid halv 2. Jättetrevligt var det med mycket folk och underbar mat. 
 
Jag har inge roliga bilder från de senaste dagarna så ni får stå ut med ännu fler julkort ;)

 


 

Bästa julen

Åh vilken underbar jul.. Som vanligt är det ju en del flängande hit och dit men för oss är det just så julen brukar vara. I söndags efter köttbullefix här hemma åkte vi ut till Hedesunda och mös hos pappa hela kvällen. Josefin kom hem också så alla syskon och pojkvänner (förutom Pontus som vi saknade) var samlade. På julafton vaknade vi upp i lagom tid och åt julfrukost med pappas sida.. Efter det delade vi ut lite julklappar. Vid 12 var vi i Sätra för att fira med Andreas mamma med familj. Jag fick äntligen träffa A:s 3 veckor gamla systerdotter, så söt! Kl 15 var vi tillbaka i Hedesunda fast hos mamma den här gången och dit kom hela släkten på den sidan och tittade på Kalle, åt julmat så vi höll på spricka, fick besök av tomten och slutligen julklappsutdelning.. Vi kom i säng efter 2 och upp kl 5 för att gå på julotta på juldagsmorgonen. Efter det åkte vi till mormor och morfar på fika, åkte till en kompis och grattade henne lite snabbt för hon fyllt år och sen vidare till farmor och farfar för ännu mera julmat.. Ja ni hör ju hur vi håller på!

Juldagskvällen blev lugn och skön. Första gången på 6 år som jag inte är ut på krogen och det har aldrig varit skönare att slippa!

Idag har vi tagit det lugnt hela förmiddagen och på eftermiddagen blev det en kik på mellandagsrean och sen bio; berättelsen om Pi. Märklig film!

Nu ni är jag äntligen hemma igen.. Andreas jobbar 3 dygn tisdag-fredag så jag är ensam men jag kan säga att det faktiskt är skönt efter en så intensiv umgås-helg!

Nu framöver blir det jobb torsdag-söndag! Kul, hoppas det blir kaos och massa folk som är shoppingsugna!

Sällskapsresan börjar visst på TVn nu, vi hörs ;)


Stackars lilla plupp

Jag har en sjukling här hemma igen.. Han har varit dålig till och från i över en månad men igår ringde stackarn när jag var i Hedesunda och han var jättedålig med nästan 40 graders feber och yrade och så. Vi var till Södertull och han fick penicillin utskrivet så om någon dag ska han väl må bättre igen, lagom till julafton :)

Vi har bara tagit det lugnt idag.. Andreas har slappat i soffan och jag har fixat med lite julklappar, tvättat, varit och hyrt några filmer och solat en sväng. Jag solar egentligen inte solarium längre men när jag insåg att jag var genomskinlig/blåvit ändrade jag mig.. Nu ska vi titta på julfilmer och bara vila. Skönt att vara klar med det mesta i god tid innan julafton så man slipper stressen! Jag har bara några få grejer kvar men det har jag hela helgen på mig att fixa..


Dan före dan före dan före dan före dopparedan!

Mysigt att vakna upp och se en julgran och massa julklappar.. Idag fortsätter fixet inför jul!! Vi skulle åkt till Norrköping i morse för att hälsa på Andreas pappa och blivit kvar tills lördag men Andreas förkylning har tagit om en tredje gång så vi blir hemma.


Naxos

 
Hela förmiddagen mös jag och mamma runt i massa butiker och shoppade julklappar.. Jag är så glad för min underbara mamma! Härligt att jag lyckades få en mamma som jag trivs så himla bra med ♥ Många mamma på rad nu haha.. Efter jobbet åkte jag hem och slog in alla julklappar så nu ligger dom fint under julgranen. Åh vad mysigt det är med jul!! Ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort till värme och mys. Inte nu över jul såklart men att åka en vecka efter nyår skulle inte sitta helt fel.. Bjuder på några härliga bilder från våran senaste resa. 
 
 

 
Gohjärtat haha.. 
Andreas jobbar borta inatt så jag ska sova själv och då har jag alltid svårt att komma i säng.. Det finns så mycket som jag vill passa på att göra då känns det som plus att det är så himla tråkigt att gå och sova själv så då skjuter jag på det istället. Men men.. Det får bli en nattmacka, dagens avsnitt av julkalendern och sen förhoppningsvis ett litet besök av John Blund. God natt på er!
 
 

 

Julgranen är på plats!

Elliot-helgen är över. En vecka kvar tills det smäller! Älskar älskar jul.. Tack mamma och ni andra för en mysig helg.


Back to work

Igår var det skola hela förmiddagen och jobb några timmar på eftermiddagen. Sen mös vi ner oss i soffan och tittade på en av de nya Johan Falk filmerna.. Efter filmen fick Andreas för sig att raka bort sitt skägg (äntligen!!). Han hade fått för sig att han skulle spara tills maj men igår hade det gått en månad och då stod han inte ut längre tack och lov. Han såg ut som en liten taliban redan, haha!

Idag jobbar jag 9-17 och hela Gävle kände för att shoppa idag visst, kaos! Men jag gillar't!


Dragon Gate

10 timmars plugg avklarat.. Skatter, aktier, avskrivningar, emissioner, T-konton, bokslut. Nu ska jag rensa ur huvudet med en film, toast och mys med knäppisen här hemma.

Hjärtat tog med mig till Dragon Gate i veckan. Han tog på mig ögonbindel och så åkte vi iväg.. Det blev en mysig middag och det kändes som en liten return to China :) gohjärtat kan det där med att göra det där lilla extra när man som bäst behöver det..


12-12-12 Jag kommer aldrig glömma dig!

Vaknade på fel sida idag precis som igår och precis som i förrgår.. Pyjamasen är på och jag tänker inte gå utanför dörren på hela dagen.


Min helg

Det blev en långhelg i Hedesunda för min del. Pepparkaksbak i torsdags hos pappa, luciatåg i Vinnersjö i fredags och pysselkväll i lördags hos mamma. Mysigt att träffa familjen!


God natt!


USA

 
 
Jag har legat nerbäddad hela dagen.. Fy tusan vad hängig jag varit. Killsjuk skulle man faktiskt kunna säga (ni vet hur killar blir när de blir lite snoriga; tror att de ska dö och knappt kan röra sig så fort de får en vanlig, enkel förkylning haha).. Det har resluterat i massa sömn och så har jag tittat igenom och försökt sortera alla mina bilder på datorn. Jag fastnade lite extra vid mina USA bilder. Fy tusan vad jag gillar USA! Jag önskar att jag kommer kunna åka dit någon gång igen. Min dröm är att ha sett hela världen innan jag dör och jag är på god väg ;) haha eller inte.. Men jag älskar verkligen att resa! Första målet får väl bli alla världsdelar. Än så länge har jag varit i dom här länderna:
 
USA 2 ggr (Florida och Washington/New York)
Grekland 4 ggr (Rhodos 2 ggr, Naxos och Kreta)
Spanien 2 ggr (Teneriffa och Mallorca)
Tunisien
Egypten (Pyramiderna var grymma!)
Thailand
Kina
Polen (koncentrationslägren Auschwitz och Birkenau). 
England
 
 
Nu ska jag äta lite tomtegröt och sen fortsätta vara sjuk i soffan.. :P 
 
 

Kul sällskap?

Haha lillebrors fick visst gå och sova med en klump pepparkaksdeg inatt :p. Det blev ett mysigt nattkik hos minisarna. Vi har tittat på "Home alone 2" och fyllt på julkänslorna ytterligare. Nu ska jag däcka på riktigt; 38,6 feber och ynkligare än någonsin ;) God natt!


Nedräkning..

Vi fick en julkalender av mamma i år igen :) Andreas smällde i sig hela på en gång första året och när mamma gjorde sin koll vid lucia för att se att man inte har ätit mer än man får fick han minsann skämmas ;) Han fick en ny det året för att bevisa att han klarar det, viktigt det där.. Nu sitter han här bredvid: "hur många får jag äta, visst är det den 3e idag?" haha..

Jag har åkt på alla dagisbacelusker som finns den här helgen. Andreas baciller har jag lyckats stå emot i 2 veckor men när Elliot kom var jag körd.. Nu nyser jag och snorar och kliar i ögonen och är slö. Tur att man inte är kille för då hade man ju legat däckad ;)


Första ljuset är tänt!

Första adventsöndagen innebar mys på stan och fika hos Andreas mamma med familj plus släkt. Imorgon drar jättepluggveckan igång! :O


Cooold!

FIN DAG, UNDERBART VÄDER, KALLT!


Julkänsla!!

Ikväll kommer Amanda och Mattias hit på middag och kvälls-åk i pulkabacken! Seriöst hur fint är det inte ute nu? Jag blir alldeles jätteglad över att snön äntligen kommit. Hoppas den håller sig kvar tills jul :)


Nu har jag lekt av mig lite...

... och Elliot också! ;)


RSS 2.0