Jag känner gävles snabbaste 10-åring, coolt.

Idag har jag jobbat min första dag på Gdg.. Det är väldigt mycket att lära sig och hålla koll på i början, men så är det ju alltid. Det har ändå gått bra och jag känner att jag har ganska bra koll på kassan, men det blir ju en vana eftersom.. Imorgon ska jag jobba igen för att lära mig ännu mer, innan jag börjar jobba på riktigt. Jag ska ha 2 dagar och en natt på mig att lära mig allt, sen börjar jag stå där ensam! :)

Efter att jag slutade åkte jag upp till stadion vid läkerolen för att titta på när Sippie tävlade. Han var med i gdgif i veckan och vann i sin klass på 60 meter så han gick vidare till finalen och den var idag.. Och han VANN alltihop! Han är alltså den snabbaste 10 åringen i hela Gävle. Duktiga lilla du (som inte är så liten längre..)! Guldmedalj fick han och han var så stolt!












 

 


någon bild från helgen

Nu är jag precis hemkommen från ännu en dag i Sthlm. Fjärde gången jag var dit den här veckan, hehe. Idag åkte jag buss och det gick faktiskt smidigt och bra. 200 kronor tur och retur.. Jag har aldrig åkt buss förut, brukar alltid åka tåg eller bil, men jag kommer garanterat åka buss flera gånger!

Jag har varit där och gjort ännu ett prov för att komma in på en utbildning. Nu är det inget mer jag kan göra åt saken, bara att vänta på domen.. hehe.

Jag har haft en bra helg :) I lördags var jag på 26 års fest hos Rickard och det var supertrevligt. Jag hade med mig kameran men det blev inte så mycket kort tagna. Det här är typ allt jag kan bjuda på, hehe.



I söndags jobbade jag hela dagen. Sen på kvällen blev det bara hem och kolla på BB innan jag somnade vid 1. Imorgon ska jag lära mig mitt nya jobb. Det blir roligt! Nu har jag riktig hemsk huvudvärk. Dumma jag glömde glasögonen hemma idag och så var provet 8 sidor lång läsning.. det klarar inte mina ögon utan glasses, jag får spänningshuvudvärk direkt :S Så det blir lite vila nu innan BB börjar. Vi har skaffat 24-7 nu sista veckan nördar som vi är, men man kan ju inte missa det som går på tv ändå.. Hoppas ni får en mysig kväll kära läsare!

 


tårta !

Det var jätteroligt att träffa pappsen och Maria.. Jag åkte ut till Hedesunda en snabbis bara, tog tre bussen in igen. Sen dess har jag varit och firat Rickard som fyller 26. Mycket gott fika så magen står åt alla håll, haha. Nu taggar vi för utgång och massa dans! Trevlig lördagskväll!


gd gif

Jag har sovit dåligt inatt.. Vaknade vid 3 av att A kom hem från jobbet. Sen har jag vaknat till och från hela natten och sovit hur oroligt som helst så jag är alldeles pömsig. Nu ska jag i alla fall ta en promenad till Gd-gif för lillebror Simon är med och tävlar. Det ska bli roligt att se! Han vann precis 60 meter :) Andreas är i Uppsala hela dagen och spelar match, lycka till.

Pappa är hemma nu också så det blir en tripp ut till Hääs för heja på dom.

Vi kommer att göra filmerna avundsjuka..



Hur sött är inte det här då?

Om jag ska gifta mig ska det vara just av den här enkla anledningen; att jag tror att vi kommer bli så himla bra att till och med filmerna blir avundsjuka. Jag ryser bara jag tänker på det.. en bra rysning. Jag ska aldrig gifta mig för att få stå där i en vit klänning, för att få ha det perfekta bröllopet, för att byta efternamn, för att få åka på smekmånad eller för att alla andra gifter sig. Det är så mycket mer än så för mig. Om jag gifter mig så kommer det vara för att jag känner att jag har hittat drömprinsen, mannen med stort M, den absolut rätta för mig som jag verkligen känner att jag vill tillbringa resten av mitt liv med. Då kommer jag gifta mig, men inte innan det.. Det enda kravet jag har utöver det är att hitta en underbar ring som gör att jag alltid blir påmind om den underbara dagen då man bestämde sig för att leva tillsammans med en annan person livet ut. Smycken betyder väldigt mycket för mig och jag bara älskar förlovnings och vigselringar!! hehe ja det var storyn om "my perfect wedding". Tills dess.. Titta på den här söta filmen ovanför och dröm er bort. En vacker dag står vi också där, lyckligare än någonsin. Då kan Noah och Allie från the Notebook slänga sig i väggen.. ;)

Här sitter jag ensam i soffan och myser med tända ljus, en film, god mat, tankar och funderingar. Jag kom hem från Stockholm vid halv 5, var ute i Hedesunda någon timme innan jag åkte in till stan, tog en långpromenad i regnet och har sen bara suttit och myst i min ensamhet i soffan.

En bra dag.


Huvudstaden igen!

Nu är jag åter i Stockholm igen.. Det var ett fasligt åkande på mig den här veckan, haha. Imorgon klockan 9 blir det engelskadiagnos, håll tummarna för mig. Jag är nervös och det är väldigt mycket den det hänger på för att gå vidare i ansökningen :P Attans att jag ska vara så dålig på engelska! Men man lär så länge man lever, än så länge är det inte kört!

Ikväll blir det mys med mamma, Thomas och Josefin. Först ska dom gå och kolla på hennes dansuppvisning men den såg jag igår så jag stannar här så länge.. tror jag. Eller nja jag följer nog med! Veeeeel.

Gävle at night

Nu är jag hemma i Gävle igen.. Balettakademins föreställning var jättebra och Josefin var grym så det var roligt att se. Jag och A har precis varit ute på en inlines/cykel sväng nu.. Det är en fin kväll! Imorgon förmiddag åker jag tillbaka till Sthlm igen, haha. Det blir mycket Stockholm den här veckan men jag ska dit för på fredag morgon ska jag göra en engelska-diagnos för att se om jag kommer få plugga till hösten eller inte. HOPPAS! Orkar inte ha det så här mer....

God natt alla fina där ute! Nu ska vi titta på Scary Movie 4 och jag ska somna i soffan. Finns det något mysigare än att somna i soffan? :P Nope det gör det inte.

Puss hej.

Stockholm

Här får ni lite bilder från dagen :) Vi har gått en sväng på stan och hälsat på kära Ola, tittat på slottet, gamla stan, promenerat och turistat, haha. Ingen shopping har det blivit för mig.. Men jag kommer ju tillbaka till Sthlm redan imorgon kväll!! myysigt. Det blir bara hem och vända.. Men jag har inte så mycket grejer med mig så att jag kan stanna ända tills fredag kväll :P 










 


våffliii

Vaknade nyss efter en mysig natt i Sthlm :) Vi kom hit vid halv 11 igår, det blev rättså sent för att det var kö och ombyggnad när vi närmade oss.. Men nu är vi har och vi ska ha en mysig dag. Josefin börjar inte förren halv 5 så vi har hela dagen idag :) Nu är det dags för våffelfrukost!

Jag fick ett bra samtal idag också :D Jag ska tillbaka till Sthlm på fredag igen!! Hoppas!


om du var jag..

Oj vad det blåser ute! Jag höll nästan på att ramla av cykeln när jag skulle ner på stan en sväng :S Åh vad jag har hunnit med mycket idag.. Promenad i Hemlingby, umgåtts med Fia, varit ut till Hedesunda, till Köpis, storstädat, tvättat, gått en sväng på stan! Nu ska jag hänga den sista tvätten och sen titta på reprisen från BB igår. Andreas kommer hem vid 8 och då åker vi mot Sthlm och älskade Josefin. Det blir en mysigt!!


24 maj

ALLT ÄR BORTA NU! Släpp det här och gå vidare! Lycka till med ditt liv!

Ibland blir man bara så trött..

sååfia

Bra dag! Solen gör mig på underbart bra humör! Mitt humör följer nämligen vädret big time.
Idag var det först ut på lite fix på förmiddagen.. Fick goda nyheter så jag är glad. Sen vid 1 kom Fia och hämtade mig och så tog vi en långprommenad i Hemlingbyspåret. Min första promenad någonsin där, haha. Sen åkte vi ut till Owe Janssons och gud va mycket fint dom har. Sen en tripp för att titta på massa fina hus som vi vill ha, till Köpis och sen avslutade vi våran åktur vid Mackmyra. GUUD VAD FINT det är där! Där skulle jag kunna bo. Precis som på landet med vattnet och allting, åkrar och hästar och skog och ändå så nära till stan. Alldeles perfekt och supervackert!

Imorgon när Andreas slutar jobba åker vi till Sthlm för att hälsa på älskade syster igen! Vi blir kvar hela onsdagen och ska titta på Josefins dansföreställning med balettakademin på kvällen :) mys!

Ikväll då? Vad ska man hitta på ikväll?


gone baby gone

Jag har varit ute på en kvällsprommis för att rensa tankarna lite och fick med mig kebab med bröd från Denize hem!Nu sitter jag och tittar på Gone baby gone.. Trevlig kväll.


Musik är det absolut bästa som finns!





stop

I helgen har Elliot varit här. Vi hämtade honom i fredags morse, han var på dagis några timmar och sen på eftermiddagen var vi ut till Valbo en sväng, till Vårvik och sen hem för att få lite besök av Fia. Elliot somnade vid 7 och jag och Andreas några timmar senare.

Igår morse tog jag och plutt en långpromenad i boulongern och sen var vi och tittade på Andreas match på Nynäs. Sen ut till Vårvik igen för att äta pizza och umgås lite. Vid 8 på kvällen fick jag en saknar-josefin attack så jag och mamma betsämde oss för att åka ner till Sthlm och hälsa på henne. Så vi kom dit vid 10, åt och mös och satt och pratade länge inatt. Finaste, underbaraste syster och mamma. Imorse skulle mamma börja jobba klockan 10 så vi åkte från Sthlm vid 8 ungefär.

Andreas började jobba 12 idag och Elliot blev hämtad vid 1. Jag tog en promenad, satte mig och sola i Stenebergsparken en timme och nu sitter jag och funderar fram och tillbaka om jag ska ut till Hedesunda en sväng eller stanna här i stan :S hm.





I hate that i love you.

Jag har haft en jättebra dag! Fika på stan vid lunch med M och det var supertrevligt.. Sen kom Martina och hämtade mig och vi åkte ut till Vårvik för att måla och måla. Haha så mycket "byggjobb" som jag gjort de senaste veckorna har jag inte gjort sammalagt i hela mitt liv. Mitt fjoll-flickiga jag kanske håller på försvinner och jag håller på blir en tuff tjej som kan bygga hus :P Nja, inte riktigt.

Nu sitter jag här ensam i soffan som vanligt.
Förr ville jag inte vara själv en sekund för då fick jag panik. Nu är det så himla skönt att bara vara med mig själv och göra precis det jag känner för. Jag tycker så klart fortfarande att det är roligast och alldeles underbart att vara med människor och umgås, men när jag väl är själv så njuter jag varenda sekund.



Du din lilla skruttgris skulle förstås gärna fått gjort mig sällskap nu..
Mamii saknar dig hjärtis.


byggare bob

Igår byggde jag altan hos mamma minsann! Jag skruvade i skruvar hela dagen för att få golvet på plats och morfar höll i bräderna så att de kom på rätt ställe. Så idag har jag träningsvärk i armen igen så klart :P Men det blir riktigt bra!





Sen igår på eftermiddagen så åkte jag och mamma in till stan för en mysig kväll. Vi åkte ut till Harnäs och Furuvik för att titta på mitt nya drömhus, och för att Amanda skulle få övningsköra en sväng. Sen var jag och hälsade på pappa som var hos Amanda och Johannes. Han åker till Mallis på fredag !! Kvällen avslutades i soffan framför tvn med mamma och andreas. Det var mysigt att få bädda om mamma lite och ha henne på besök.. Alltid annars är det ju tvärt om!

Nu tror jag det är dags för en liten promenad.
Det är ju sommar snart och bikini-säsong.. oj oj hur ska det här gå?

elr

Jag har varit hos mormor och morfar hela dagen och kvällen! Jag kom nyss hem till mamms. När jag är lika gammal som dom önskar jag att jag också är galet kär, precis som dom är nu efter så många år. Det är verkligen en dröm! Tänk att dom har varit tillsammans hela deras liv! Dom är så himla söta mot varandra. Skojar och retas, skrattar både åt och med varandra, morfar köper blommor till mormor, de håller varandra i handen och pussas, de hittar på roliga saker tillsammans och de är bara så allmänt söta mot varandra så man blir alldeles lycklig. Det kanske inte känns så men tydligen så finns det kärlek som varar livet ut!

god natt.

Det var en gång en mysig kväll förra veckan

















Älskar havet!!


Nu är jag ute i Hedesunda och jag blir här tills imorgon kväll. Mysigt att träffa familjen lite! Plus att jag har en del att fixa med idag..

Shit vilket konstigt väder det varit idag? :S Först klarblå himmel imorse och jättevarmt, sen spöregn och kyligt! Men det är mysigt med regn, om man inte ska var utomhus..

silver

AAMEEEEN SHIIIEEEET!!
Sverige förlorade big time, haha. Det såg ju bra ut enda tills slutet på andra, då gick det utför :P Jaja Sverige har i alla fall världens näst bästa hockeylag och det är grymt!

Nu ska vi åka och hitta på något att äta för jag är vrålhungrig trots gotta till matchen. Sen blir det nog Big brother kl 1 för det missade vi ju. Hoppas alla haft en bra helg!



Såna här knäppa bilder finns det på kameran när jag har råkat somnat under en soffmyskväll med andy. Han tycker att jag äter mycket och försöker få det att se ut som att jag äter även när jag sover.. Knäppskalle! Att jag inte är alltför söt när jag sover bjuder jag på ;)


Amerikansk fotboll

Åker till Hedesunda nu för att träffa den otroligt efterlängtade mamsen som kom hem igår kväll!

Igår var jag och såg min första amerikanska fotbollsmatch någonsin.. Det var tur att man hade fått en genomgång med alla regler innan annars hade jag inte fattat någonting, hehe. Men det var roligt att se, synd bara att A vrickade foten så mycket på matchen att han nu går runt och haltar. stackars.









when you say nothing at all

Jag har haft en mysig kväll med Emelie och gänget på hennes 23 års fest.. Men jag kom faktiskt precis hem nu! Hade tänkt gå ut och dansa lite men jag kände bara för att gå hem och krypa ner under täcket så det tänker jag göra nu.
god natt!


final för sverige

Nu sitter jag och myser i soffan med pappa och Amanda och tittar på hockey hos Maria :) Sverige i VM final, shiieet!! Egentligen är jag bara intresserad av hockey om bror spelar haha.. Men det är faktiskt spännande när det är så här stort!

Snart är det dags att tända grillen och ha mys här hemma. GOTT! Jag älskar grillat, det är väl sommar om nåt!

miss you

Vaknade på fel sida. Idag är du lite mer saknad.




Jag ska ner på stan en sväng nu och fixa lite, sen åker jag ut till Hedesunda till pappsen och blir kvar där tills imorgon. Mysigt! Boken blev utläst igår kväll vid halv 2. Det blev alltså chipspåse och mysa ner mig i soffan igår, ingen promenad.. Den var i alla fall bra och jag är imponerad av Jenna J! Snygg är hon också!  

Ja annars blir det en lugn helg. Hääs ikväll, 23 års fest imorgon hos Emelie, söndag blir bara lugn. Ska kanske ut till Hedesunda en sväng igen då utifall mamma och thomas inte hinner hem från Rhodos tills imorgon! Vill ju krama om dom och se hur bruna dom blivit!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

god middag igår!

Igår hade vi en mysig kväll! Amanda och Mattias kom hit och så hade vi trerätters middag ;)



Förrätt: melooonaas och skinka. Haha det var jag och Amanda som stod för förrätten och dukningen så alltför komplicerat blev det inte :P





Varmrätt: Fetaostfylld kycklingfile med potatisklyftor och sallad. Och mangosåsen direkt från Helt Enkelt. Så galet gott! Muuumma!!

 

Sen blev det mys i soffan!



Och efterrätt: marängswiss!! :)



Mysig och god kväll!

Idag har A varit ledig så vi tog en lång sovmorgon (eller han gjorde det, jag låg och läste Jenna Jameson..) och sen vid 12-13 åkte vi till Valbo köpis för han skulle ha lite nya skor och grejer. Åt på IKEA såklart som vi alltid gör och sen har det inte hänt så mycket mer idag. Nu står jag och väger mellan att ta fram en chipspåse och mysa ner mig i soffan med Jenna J (haha boken alltså, ingen film) eller ta en promenad! :S hmm..


hallon

Jag har legat och läst Jenna Jamesons bok hela morgonen. Shit vilket liv hon levt!
Nu har jag ätit lite frukost på balkongen och ska äntligen ta tag i den här dagen på riktigt. Först ut på schemat står besikta bilen. Härligt väder idag igen :)






Boulongern

Jag har haft två mysiga dagar med Emelie i boulongern! Så nu har jag minsann bättrat på brännan lite ;)
Nu sitter jag och väntar på Amanda utanför Mc Donalds. Hon slutar jobba alldeles strax och jag ställer upp som skjuts :P



Jag och Emlan :) Amanda kom och hälsade på oss en sväng också!



JAVA-sallad.



Mumsii !



Haha jag kunde inte låta bli :P gott var det i alla fall trots att det ser ut som det gör..



Fiin färg på träden :)

Ha en trevlig kväll!! NU kommer muschen! Heeejdåååå

trötter

Det blev varken bio eller big brother igår.. Jag somnade halv 10 i soffan och sov enda till 12 då Josefin ringde och var pratsugen. Pratade med henne en timme och sen gick jag och la mig igen. Trevlig tjej :P

Idag är det en alldeles underbar dag. Älskar solen!
Ska ta en liten promenad nu och sen blir det boulongern med Emelie :) Mys!

jag är glad efter igår

Jag hade en jätterolig kväll igår!! Det var längesedan jag hade en så rolig lördagkväll :)
Först var jag hos min vän Johanna och vi satt ute på balkongen hela kvällen med tända ljus och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid 12 gick vi mot stan och det blev heartbreak som blev vårat slutmål. Super rolig kväll och jag träffade mycket roligt folk så kvällen får bra betyg.

Ikväll då..? Vad händer ikväll tro?
Big brother eller bio? :P


fint väder

Bion igår var en sån där film som jag aldrig skulle komma på att gå på själv eftersom det var typ sci-fi och det är ju något som jag verkligen inte gillar. Jag ville se den där bilfilmen fast and furious eller vad den heter :S Men A fick välja igår och då blev det Thor. Jag sov halva filmen om man säger så.. Men det var gott med poppis och chips iaf. En sak jag undrar är varför de ska ha så galet KALLT i biosalongen? Man skakar ju för tusan sönder där inne.

Idag är nörden iväg och spelar soft airgun krig hela dagen ( nörd nörd ) och ikväll ska han jobba på hb så jag har en alldeles ensam, egen lördag. Skönt! Iofs jobbar han typ jämt på helgerna men idag känns det mysigt att vara själv. När klockan blir lite mer ska jag ringa systeryster och få med henne ner på stan en sväng. En fika och lite shopping skulle inte sitta fel :) Sen vill jag ut på äventyr i solskenet också!!

Haha igår var jag lite blåst. Jag har mammas bil den här veckan för dom är i Rhodos, så när jag kom in till stan och hade parkerat stannade det en bil precis utanför min bil liksom och bara stod där. Jag öppnade dörren och började plocka ur grejer och då vevade han ner rutan.. "Ska ni åka?". Va?? Finns det fortfarande folk som liftar tänkte jag? snuskgubbe. "Neej tack jag har egen bil. Jag ska plocka ur lite grejer och sen gå hem." Han log lite och åkte därifrån.. Amanda däremot höll på ramla ihop på trottoaren för hon skrattade så mycket. "Han ville ju bara ha din parkeringsplats!!" Jahaaaaaa.. nu fattar jag!! Jag har mina stunder ;)

Nu är det dags för frukost!


blockbuster

Nu har Thomas och Mamma kommit hem.. LEDIG från barnvakt nu!! Haha jag har ju varit i Hääs sen i söndags med fullt barnansvar och koll på träningar och gympa och tider och skjuts och hit och dit. Haha shiit jag är inmponerad på föräldrar. Jag är glad att jag bara har mig själv att ta hand om.. ett bra tag till!!

Om några timmar åker jag in till Gävle igen. Det är mysigt att vara i Hedesunda men gärna bara hälsa på ibland. Jag känner inte att jag vill flytta hit sen faktiskt. Mysigt men jag trivs nog bra i stan :)

Ikväll blir det bio med hjärtat.
Hoppas ni får en trevlig fredag.





au pair är skit

 

Svar på kommentar: Det är många som frågar varför jag inte har skrivit något om min au piar resa och det ska jag göra.. Tro mig, jag ska göra riktigt dålig reklam för företaget jag åkte med. big time!!! Men än så länge har jag en del kvar att ta itu med med företaget så tills dess så låter jag det vara. Det har även varit en del tjafs med famlijen jag var hos sist, så ALLT ska vara klart innan jag skriver något här..

Det jag kan säga är att jag har väldigt dåliga erfarenheter från den här resan. Jag kommer aldrig någonsin rekommendera någon att åka som au pair och ännu mindre med den förmedlingen jag valde! Efter endast 6 veckor i USA sa FÖRETAGET till mig att boka flygbiljett hem för de hade ingen annan familj att erbjuda mig, trots att de står i alla broschyrer att man får byta familj tills att det känns bra.. Jag fick göra ett byte och sen skickade de hem mig. Den familjen jag var hos sist var ju verkligen katastrof så tack och lov är den famlijen borttagen från förmedlingen nu! Det är ju i och för sig lite konstigt och motsägelsefullt av företaget! Jag har fått dem att ta bort famlijen från förmedlingen så att ingen mer au pair kan komma dit och bli lika dåligt behandlad som jag blev och dessutom få sin resa förstörd. Samtidigt säger företaget till mig att det är en bra familj och att de inte gjort något fel? Hmm, för mig är det lite knepigt, varför ta bort en familj de anser bra? B!!!!

Jag tror att man bara hör om de au pairer som får en bra resa! Säkert är det massa som blir nöjda, men jag tror även att det är så himla många som är missnöjda med sin resa och de hör man aldrig något om.

Så JA! Jag ska dra min långa, hemska, fruktansvärda au pair historia för er om någon vecka eller månad (eller vad det nu kan ta för dom att erkänna sina brister..) När allt är klart och jag har fått mina pengar tillbaka kommer ni kunna läsa om allt som hänt! Jag har fått tillbaka 4000 kronor för hemresan men det är fortfarande 12 000 kronor kvar som jag har lagt ut som jag ska se till att jag får tillbaka varenda krona av. Mest för att jag inte vill ha stöttat deras företag, men också för att det inte var värt de pengarna jag betalade och är man inte nöjd ska man reklamera och företaget ska be om ursäkt för felen och betala tillbaka det som de gjort tokigt. De har förstört ett år och en dröm för mig!

Hehe nu blev det lite info i alla fall.. Jag blir så himla upprörd och arg så fort jag börjar tänka på den här skitresan. Men ni ska få hela historien från att jag lämnade arlanda till att jag stod där igen 6 veckor senare.. :) Jag ska bara berätta att jag inte åkte hem för att jag längtade hem eller för att jag mådde dåligt av allt skit jag blev mött av utan helt enkelt för att företaget sa åt mig att göra det. Så ingen tror att jag inte ville vara kvar, för så var inte fallet :P







varm choklad med marshmallows

Jag har haft en supermysig kväll med Amanda och Sandra.. God kvällsfika blev det också :) Nu ska jag försöka sova. Imorgon blir det till att åka tillbaka till Vinnersjö och måla alla plankor den tredje omgången. Armarna har ju fått vila idag så jag är redo för ett nytt pass imorgon, hehe. God natt på er.


Sandsnäs idag








kommentar

Svar till "en upprörd man i sina bästa år" Haha.. jag har nästan en liten aning om vem denna mystiske anonyma kommentar kommer ifrån men jag chansar inte :P. Eftersom du var nyfiken på hur jag fått mina skador så kan jag berätta att jag har: klämt fingret när jag åkt fyrhjuling, ramlat på asfalten, snubblat ner för en lång trapp och gått in i en bänk.. Det var allt.


NU: ÄVENTYR!! :)




aoouuää

Nu är jag återigen i Hääs efter en otroligt mysig middag med Malin. Massa berättelser om resor och annat skoj. Så himla roligt att hon är hemma igen! Hon har faktiskt varit väldigt saknad.. Väl i Hääs blev det en liten fika hos pappa och Maria. Nu är jag hos mamma och ska försöka hålla mig uppe till Big Brother kl 1. Missade det pga av hockeyn och fikat!

Ps! En pinsam grej: Jag har såå ont i min högra arm. Ska jag kanske inse att det är dags att börja träna och ta hand om sin kropp när man får så här ont av två dagars målning. :S hehe.

Hoppas ni haft en fin dag!

ps 2! Jag ska försöka att inte låta som en nörd nu men har ni tittat på alla träd? Det börjar bli grönt överallt och naturen är så otroligt vacker! Jag bara älskar våren!



Mina lilla blåsippebukett som jag plockade förra veckan :)
Blommor är så himla fina!



Vem tusan knäpper kort på sina skador och lägger ut på bloggen? :S ointressant och äckligt om du frågar mig.

Har jag någon gång berättat vilken klantmaja jag är? :P Det här är alla skador jag har för tillfället.. Tur att jag inte visade dom för en vecka sedan för det var då det var som värst. Nu har jag börjat läkt ihop tack och lov! Det är lite äckligt men det får man ta när man läser mig blogg, hehe.











Det här kanske var mitt mest ointressanta och äckligaste inlägg i världshistorien, men vad tusan.. Man kan ju inte vara tjejig tjej jämt! Här kommer lilla pojkflickan i mig fram :P


Måleri målera

Idag har jag fortsatt med målandet.. Alla plankor som målades igår fick sig omgång nr 2 idag. Bara en gång till kvar nu, men jag är alldles öm i armarna så det får bli en annan dag! Om någon timme tar jag bussen in till stan en sväng för att träffa mycket efterlängtade Malin som rest runt i asien och australien enda sedan jul!!



Nice outfit haa?



Det ser inte så mycket ut men det tar sin lilla tid ändå.. Idag tog det typ 4 timmar att måla alla dessa plankor :S

En dusch nu! Hejs!

I could write a song a hundred miles long

Idag har jag målat och målat hos mormor hela dagen.. Plankor som ska bli vita till mamma och Thomas nya altan. Jag ska dit imorgon igen och fortsätta! Nu ska jag, Amanda och Mattias bädda ner oss och sova! God natt.






1 maj

Tänker och funderar..
Jag blir i Hedesunda hela veckan! Hoppas alla haft en fin dag.








RSS 2.0