Sin egen lyckas smed?

Inte för att vara sån men vad lätt livet var på den här tiden.. Man liksom vaknade, lekte, lekte, lekte och så somnade man lycklig på kvällen. Jag har alltid haft som tanke att man styr över sitt eget liv och sin egen lycka men ju mer jag tänker på det, desto mer tycker jag att det inte stämmer längre. Det kan hända saker som påverkar vardagen och livet som man själv inte kan göra något åt. Där kommer ens inställning in - visst! Men bara till viss del. Allt jag styrt och bestämt över i mitt liv är jag nöjd med och vad gäller dom punkterna är lyckan total. Men det som jag inte kunnat påverka är bara där hur jag än vrider och vänder på det och jag vet inte hur jag ska hantera det längre. 









Nedbäddad med tidningssällskap!

Fina mamma och syster kom förbi på lite sjukbesök idag och gav mig tidningar. Igår kom pappa och Maria också förbi med tidning och glass! Gulliga omtänksamma människor. Tack bästa ni. 




Hospital



Jag har varit på sjukhuset i helgen.. Jag stod inte ut i lördags kväll så jag åkte in till slut. Jag kom hem igen igår morse. Tråkigt att det inte vill ge sig! 

Snart ska Elliot till dagis. Då ska jag bädda ner mig i sängen igen. Hoppas ni får en fin måndag iaf! 



Lördag med partybrallan!

Det blev en sväng till Valbo idag. Skönt att komma ut lite trots att man inte är på topp. Dessutom kan man ju inte må annat än bra med den här fina vännen. Däremot skulle jag nog ha hållit mig hemma för jag tappade en stor glaslykta på Owes rätt ner i stengolvet. Glassplitter överallt! Och då vill jag nämna att det inte var det enda klumpiga jag gjorde.. 

Ikväll blir det slappa i soffan till melodifestivalen. Trevlig lördagkväll önskar jag er :)




Fredag






Give me a break!

Jag är så glad att jag har min fina mamma. Världens bästa! ❤️ 


Jag har börjat med en ny behandling mot min kära idiotmage och mina nya tabletter är ett skämt. Jag svettas som en gris och får vallningar, mår illa, har fått världens sämsta hy, är yr hela tiden och har gått upp 4 (!!) kg på en vecka.. Troligtvis är det väl vätska men ändå. Jag som annars aldrig går varken upp eller ner utan håller mig på min matchvikt jämt no matter what. Dessutom har jag haft ont och varit citohög sedan i tisdags kväll. Jag har varit hemma och skrivit på pm, läst, pluggat, tittat på OS, vilat, fixat med fotoalbum, tittat på film, tvättat, badat, myst och så tog jag mig iväg till gymmet igår för att dampa loss lite. 

Min läkare vill att jag ska ge det två månader men just nu känns det inte som att jag kommer stå ut. Jag hoppas att det blir bättre! 

Imorse kände mig som en dålig människa så jag skänkte pengar till Cancerfonden. Jag ligger nerbäddad med frossa av lite "ofarlig" värk och så finns det barn som kämpar för sitt liv mot cancer och lyckas hålla humöret uppe. Det kändes lite bättre efter att jag gjort en god gärning så då lät jag mig ligga kvar ett tag till.. Konstigt hur man fungerar! 



Tullisar

Tulpaner är roliga blommor.. Så här såg de ut när jag kom hem: 


Jag vattnade på dom lite och vips var dom som nya igen, haha. 




So much love

Mannen med det där lilla extra.. Han som gör såna där små söta saker lite nu och då så man blir alldeles pirrig och lycklig och glad för att han är just min. Han sätter guldkant på tillvaron. Så enkelt men så fint. 
Bästa ❤️

Jag kom hem för ett litet tag sedan. Slutade 17 och sen direkt till gymmet. Nu ska jag smälla i mig pizzarester från igår i väntan på älsklingen som kommer hem snart. 




Sunday bloody sunday

Jag har haft en jätteskön ledig helg.. Tittat på båda guld stafetterna (sjukt vilka rysningar!!), lillebror har haft match både igår och idag (idag var han grym!!), jag hade myskväll med mamma och min fina Fia igår kväll med en sleepover i Hedesunda och så har vi haft mys här hemma hela gänget ikväll.. Nu är dom så här roliga :O Vi har ätit pizza och nu har det hittat något nytt skitfjantigt spel som de inte kan slita sig ifrån.. Dagens ungdom ;)





Blondie

Jag har tittat på massa kort ikväll.. Gu vad jag saknar mitt låånga, blonda, TJOCKA hår!!






Alla hjärtans dag

Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor omkring mig.. Älskade lillasyster gav oss hembakta glutenfria semlor som vi åt till efterrätt ikväll. Världens godaste och världens gulligaste!! Jag tycker om alla hjärtans dag ändå.. ❤️



Älsklingen ska iväg 03.30 imorgon bitti på 16 h jobb så det blir alla hjärtans dagmys med mig själv från och med nu. Vi har ätit mysig middag iaf. Hoppas ni fått mycket kärlek idag. 

Massa hjärtan till mina fina syskon och min familj och alla nära och kära. ❤️



Mr Romance

Jag kom hem till världens gulligaste alla hjärtans dag-present igår. Jag älskar gosedjur ❤️ Jag har en i sängen varje natt, men nu blir han utbytt ett tag för min nya Valentine.

Jag blir bara kärare och kärare i min Andy för varje dag som går. Det borde väl vara ett bra tecken! Ha en fin alla hjärtans dag ❤️ 





Varför vänta tills valentines day..?

Idag har vi haft en sån där mysig dag efter att jag slutat vid 17.. Middag på Olearys för att se hockeyn (vinst, yes!!), fika på Coffeshop och avslutade med bio, RoboCop. Jag kämpade in i det sista men tyvärr missade jag slutet.. Jag var så himla trött. Nu ska jag slockna i världens skönaste säng! Tack för ikväll lolo.







Blåbärspaj

Är det ens ok att lyckas så här bra med sin livs första blåbärspaj? ;) Den var underbar iaf! Jag har varit sugen på "något med deg i" i flera dagar.. Tror det är för att jag är gluten och inte kan spontanfika som alla andra. Jag tar alltid godis, glass, choklad, frukt eller liknande när jag blir gottasugen men kakor och bullar for the win. Alltså jag har verkligen haft abstinens! Jag har typ sett sånt framför ögonen var jag än har varit. Idag tog jag tag i det. Köpte hem vaniljvisp i mängder och bakade paj så fort jag kom hem. Och så fick det bli pannkaka till middag. Deg igen. Nu är jag nöjd. 


Svensk Fast onsdag och torsdag. Pepp!

Jag ska försöka komma i säng i tid för en gångs skull.. God natt! 




Nu är det inte långt kvar!

Vi är några tappra som krigat på hela dagen. Men det är många som gått hem! Snart blir det gymmet med lillasyster. Tror att det är en dum ide för jag har världens hosta men vi får ta det lugnt. 




Mäklarsystem

Idag lär vi oss mäklarsystem all day.. Det känns nästan som datakunskapen i mellanstadiet, haha! 




Gangstastyle

Det fick bli en kvällsprommis med min bästa.. 




Måndag

Idag blev det lunch på lilla Saigon med klassisarna. Gott! Nu fortsätter föreläsning i någon timme till. Väldigt intressant kurs hela våren vilket känns kul. 





Vila

Idag gjorde jag sista jobbpasset på ett tag.. Det har varit en bra helg! Vi kom i säng strax innan 4 imorse så nu är jag lite trött. Amanda och Mattias var kvar länge och vi hade så trevligt. 


Imorgon är det ny vecka. Föreläsningar, praktik, plugg och pm-arbete är vad jag ska tillbringa den med. 



Wannabe church street

Jobbat och haft Church street -middag med Musch och Matti har stått på dagens schema. En bra lördag! 



Imorgon blir det jobb igen. Kom och köp! 



Årets första semla!

Igår fyllde min fina älskling 28 år. Herregud. Jag har åldersnoja för hans skull haha.. Själv har man ju inte ens passerat 24 än! ;) Vi hade en mysig dag igår tillsammans. 

Idag har vi storstädat och så har jag varit iväg och tränat. På em kom mamma och Thomas hit med lite fika, jättegott och trevligt. Tack för en fin upp-piggar-present! Sen åkte vi och hämtade lillskrutt. Ikväll tittar vi på OS invigning och har fredagsmys. Jag jobbar hela helgen och Andreas har blivit kallad till uttagning imorgon till landslaget i amerikansk fotboll. Så han åker till Stockholm hela dagen. Jag är så stolt :) 




Morgonmänniskor

Vi hade en jättemysig kväll igår. Jag tänkte träna igår efter föreläsningen men jag hade sån otrolig träningsvärk så kroppen fick vila. Så istället bäddade vi ner oss i soffan och tittade på en film. Sen lagade vi god middag, tog en kvällsprommis, åt ost och kex, tog ett bad, såg en till film. Sen gick vi och la oss men när vi väl låg där insåg vi att klockan bara var 22 haha.. Vi är alltid uppe länge i vanliga fall och sover ut lite på morgonen istället så att somna innan 23 var en chock för kroppen :p.

Det gjorde att vi vaknade 4.00 imorse, båda två helt utvilade. Så det blev nattfrukost imorse! 


Nu kom jag precis hem efter ett svettigt pass på gymmet. 



Söndag

Rolig dag på jobbet. Nu ska jag och hjärtat pumpa ur oss den sista energin för veckan på gymet :) trevlig kväll på er! 





Konserthuset

Jag har haft en jättemysig kväll med bästa farmor. Alla kusiner fick i julklapp att vi skulle gå på rockkonsert i konserthuset.. Farmors systerson var med och spelade i ett band så vi satt och rockade på för fulla muggar. Jag är egentligen så långt ifrån en hårdrockstjej man kan komma men jag är definitivt en erfarenhet rikare haha. Dessutom var det häftigt att se mixen av symfoniorkester och hårdrocksband.. Jättemysig kväll verkligen! Tack gullfarmor. 





RSS 2.0