Friday night

Ja ni.. Här sitter jag en fredagskväll och pluggar. Familjen är hemma och myser (tom Josefin är på hemmaplan), alla studenter är på finsittning för alla "nollor" och partar loss, Andreas är på bio.. och så var det jag kvar. Jag och min bokföring, skogaholmslimpan och mina nya brillor. Kul tjej!
Tack för mig, hej, leverpastej!


Love-ish

Det är visst lite fullt upp nu och det är väl det bästa som finns? När man hela tiden har något som ska göras :))

Idag: Jobb 9-17 (väldigt lugnt här idag däremot, kan någon komma och shoppa please?) sen ut till Hääs på middag!
Fredag: Föreläsning 9-12, jobb 13-20.15, hockeymatch tills 21.30
Lördag: Jobb 12-18.15, sen kräftskiva!!
Söndag: Jobb 12-18.15, sen födelsedagskalas.
Måndag: Föreläsning 9-12, jobb 13-20.15.

Undra när jag hade tänkt hinna med att plugga.. Der löser sig :) Tur att jag är en sån som inte behöver så mycket sömn!


2 + 10

Idag är det föreläsning 9-12. Sen får vi se om det blir nollning eller om jag går hem (det lutar mot att gå hem för trök-tanten).

Matchen igår var bra! De vann med 4-1 och brors gjorde ett snyggt mål. Däremot var det här det enda vi fick se av brors i tredje perioden.. Bråkstaken! ;)


Lill-snillet!

Det var någon som undrade vad jag ska plugga och det insåg jag nu att jag inte har skrivit :p Jag ska läsa till Fastighetsmäklare på högskolan i Gävle och så ska jag läsa ett extra år för att bli Ekonom också! Så tre härliga år framför mig har jag i skolbänken :)

Nu ska jag ta en liten paus i läsandet (OMG vilken hårdstart/vad lite jag kunde av grunderna) och så ska vi åka för att plocka ur lite i Andreas mormor och morfars lägenhet.. Sen ikväll blir det HOCKEY!!!!!!! :) min första match för säsongen, som jag längtat!


Naxos - från digitalkameran

 
Haha ja det var det det.. Nu får det räcka med Naxosbilder här på bloggen för ett tag framöver.
 
Jag har haft en bra första dag i skolan :) Åh vad sjukt bra det känns att vara tillbaka i "använda-hjärnan-till-något-bra-stadiet".. Den har liksom slappat till sig och det känns så himla bra att komma igång med utbildning och plugga och jobba med hjärnan igen. Föreläsning 9-12 och sen var det ingen mjukstart direkt. Jag har suttit och pluggat i några timmar nu på eftermiddagen och det är nytt och ganska svårt men det känns grymt! 3 år kvar bara tills friheten igen, hehe ;)
 
Ikväll blir det mys på Church Street med Amanda och Mattias.. igen. Bara ÄLSKAR den maten! Vi måste fira min första dag i skolan och Mattias första dag på jobbet (man kan alltid lyckas hitta en bra anledning..:P)
 
Hoppas ni haft en fin dag.
 

Naxos - från systemkameran

 
 
 
 

Sista dagen innan alla nya dagar som kommer

På kvällskvisten kom lillebror förbi. Vi hyrde film, åt godis och köpte mat från Asian Kitchen. Ibland finns det inget bättre än honom ❤

Imorgon börjar jag visst plugga på högskolan. Det blir nog bra det! God natt.


Naxos - bilder från Andreas iphone


Naxos - bilder från min iPhone


Vi har det ganska bra ;)


Happy Day

Åh vilket grymt dygn jag har haft sedan jag slutade jobba igår 18.15. Fia och Rickard och hämtade mig så köpte vi med oss pizza till Gävle strand och mös tills solen gick ner. Då blev det långprommis för mig och Fia och sen gick jag hem och där det var fullt med kompisar till Andreas. Dom droppade av en efter en men Johannes blev kvar hos oss inatt så vi satt och skrattade och pratade tills efter 2.

Som jag har gjort nytta idag! Upp tidigt, handla mat, promenad, hängt med brors, skickat efter böcker för jag börjar plugga om 2 veckor :)))) Så jag har kikat schema och ordnat med massor som måste fixas för jag jobbar hela veckan och sen på lördag åker vi utomlands en vecka :))) Härliga liv!!


Word


Igår kväll

Jag har jobbat hela veckan och kör även jobb idag men imorgon är jag ledig! Igår kväll efter jobbet åkte vi ut till pappa och Maria och åt middag. Så himla gott, vi rullade därifrån!


Tröttmössan

Ledsen men det finns inte så hemskt mycket roligt att berätta idag.. Jobbat 9-17, åkte hem och mötte upp mamma för lite mys i affärer och sen hem och äta middag som mamsen bjöd på hos oss. Andreas jobbar tills imorgon fm. Jag jobbar heela helgen. Elliot kommer imorgon. Over and out.

Kortet är för någon vecka sedan när vi var i sommarstugan och hälsade på.

God natt.


Det var dom dagarna

Vi hade tänk vara kvar i Sthlm enda tills ikväll och gå på Grönan hela dagen idag men igår fick A tråkiga nyheter så vi åkte hem på em och höll oss hemma och bara mös istället. Igår kväll var vi och såg Batman på bio. Den var helt ok men lite för mycket amerikansk actionfilm för min smak. Jag tycker verkligen inte om när de ska vara för mycket käcka kommentarer under fight-scenerna. Men den var sevärd. Däremot satt jag och tänkte på dom stackarna som var och såg filmen i USA när "jokern" kom in. Fy vad hemskt! Bla bla bla.. Jag har en rolig nyhet att kläcka också :))) Så länge får ni en bild på våran frukost hos Josefin på Odenplan igår förmiddags. Tack bästa finaste Andreas (och lite Josefin) för en mysig helg. Imorgon är det back to work igen!


4 dagars ledighet!

Min första lediga helg sen i maj :)) Då passade älskling på att ta med mig på hemligt äventyr.. Jag fick veta vad jag skulle packa och så åkte vi. Vid 21-tiden igår kväll kom vi fram till Stockholm och min fina syster och då bjöd hon på god middag. Vi satt och pratade och hade det härligt.. Idag har vi haft mysigaste dagen. Åh vad jag mått bra idag :) Vi tog en sovmorgon imorse. Sen en promenad runt Djurgården, suttit och myst i solen och tittat på människor, ätit, fikat, ätit igen, gått på stan i butiker, hängt med syster och Malin, varit på slottet och tittat på vaktbyte (haha) och kikat runt i gamla stan. Åh vad jag älskar Stockholm. Dessutom älskar jag den här helgen och att vara ledig tillsammans med finaste människorna är underbart.


If it makes you feel good


RSS 2.0