Läängesen

Hehe nu känns det som det var ett tag sen jag skrev. Anledningen till det är att jag har varit i Vinnersjö hos pappa och där finns inget internet (tro det eller ej:P).. Men jag har haft en helmysig helg faktiskt. Ute i bushen!
image70
I fredags åkte jag med Johan hem från stan. Kul å prata lite med han igen. Sen så blev det bara myskväll hos pappsen. Tittade på hockey och HV vann.. Hejjade på dom ja, bara för att Liv står i det laget ;) Haha!
I lördags åkte vi fram ganska tidigt och så städade jag på Tovenco. Sen eldade vi en massa skräp hos Rickards mamma efter utbyggnaden. Bräder å isolering och plast och grejjor. Det blev en rejäl brasa. Fast det tog lång tid. Vi gjorde typ halva högen då på några timmar. Så Rickard fick fotrsätta idag.. Men det är ju bra om det är lite fint här nu för Magdalena kommer ju hem på onsdag!
Sen åkte vi till pappas bror och tog hand om en massa nyfödd lamm :) Så himla söta!! Bilder på det kommer ;) Haha! Sen på kvällen åt vi lite gott och så.

Idag har jag bara varit hemma hos pappsen. Matade lammen imorse med. De är så små och mammorna tar inte hand om dom, så man lär mata dem med napplaska. Mysigt! Sen så har jag hjälpt pappa att röja upp lite på gården.. Det blev fint! Och det känns som att våren är här nu, äntligen :D Och så har jag och Josefin suttit ute på en filt hela dagen och haft det skönt i solen! Me like :D

Är hos Rickard nu. Haha han skulle åka fram och köpa saft eller nånting. Vi spar så himla mycket nu så vi har inte råd med läsk ;D Lite fula vi är!
Börjar inte förren 2 imorn, var därför jag blev kvar i Hedesunda. Annars brukar ja sova i stan i veckorna ju. Men skönt att vara hemma!

Och nu har mamma och Amanda åkt till Turkiet. Det är lite tomt utan dem! Haha och Lisa som de skulle åka med är så sjukt flygrädd så hon var tvungen att dricka hela resan. Vill inte veta hur hon mådde när hon kom fram :P Hehe!

Guu va långt de här inlägget blev!! Har bara en sak till att skriva, sen ska ja lägga ner :P

image68


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER. Så himla underbar! I fredags morse innan jag skulle till skolan så var ja lite småsur för att ja ville ha nya kläder och för att jag inte hade några pengar och lite allt möjligt.. Men jag kom i alla fall i väg till skolan. Sen när jag kom hem på eftermiddagen låg det ett paket på bordet där det stod "Öppnas omedelbart" och "Från en hemlig beundrare". Och i paketet låg det en tröja. Så himla söt!! Älskar dig helt sjuukt mycket Joppla! Sötsyrran min..

( BTW så har hon kille på G. Så alla som är ute efter henne kan lägga ner ;) )

Nu ska ja dricka saft. HAHA!
HejSvejs!

Kommentarer
Postat av: Matilda :)

nej gud vad sött av josefine :)

2008-04-22 @ 20:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0