...


Söndag och tacos

Efter jobbet åkte vi raka vägen ut till Hedesunda. Elliot och Zander har fått en grundkurs i amerikansk fotboll, jag har klippt Andreas, vi har blivit bjuden på tacos och efterrätt och vi har pratat och skrattat massor.

Nu är vi på väg hemåt igen i finvädret. Sommaren är en underbar årstid!


Vila Valbo

Kom och köp.. Idag jobbar jag 10.30-16!


Sommarstugan! ❤

Jag och Elliot har haft en supermysig lördagskväll hos bästa mormor och morfar i sommarstugan.. Vi satt länge nere vid stranden och Elliots kläder åkte av det ena plagget efter det andra.. Det slutade med ett nakenfis-kvällsdopp för hans del, men för min del fick det vara :p

Nu kom vi precis hem. Dags att försöka sova för imorgon är det jag som öppnar på jobbet!

Det blev ganska många bilder, men det är så himla fint ljus när solen är på väg ner..


Lördag

Det gick bra idag på jobbet.. Jag och Sofia höll ställningarna. Nu kom vi precis till stugan jag och Elliot. Nu blir det mys här ikväll! ❤

 

 

Every day may not be good, but there is something good in every day..

Stugmys, häng med min fina Malin, bio med hjärtat igår kväll (man of steel), cykeltävling hem från bion...

Idag har jag jobbat 12-20.15. Min förkylning är värre.. Rean har precis börjat och kunderna är som tokiga. Jag jobbar fredag-tisdag så jag ska kura ner mig i soffan nu, tända ljus mitt i sommaren (ja det får man!) och äta gott! Trevlig helg!


Mamis altan

Mammas altan är så himla mysig. De har en säng där ute och här ligger jag nu och lyssnar på spöregnet.. Gubben är hemma hos oss och gör klart det sista i badrummet. Äntligen!! Däremot kom han och klampade in igår när jag sprang runt i trosor så då blev jag måttligt less på honom. Inte knackade eller ringde på så jag trodde det var Andreas som kom hem och brydde mig därför inte om att klä på mig! Dåligt. De gjorde ju klart all kakling och sånt på 2 veckor, sen har de inte varit där på typ lika lång tid nu trots att det var lite smågrejer kvar som lister och måla taket. Sen bara kom de en dag så jag var inte det minsta beredd.

Jaja. Nu är jag iaf i Häsen och slöar :)


Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket alls.. Varit till erikshjälpen en sväng, lämnat in min cykel på verkstad, hängt ute i fina vädret.

När A kom hem från jobbet vid 17 åkte vi och köpte pizza och satte oss på mitt favoritställe. Nu ligger han här bredvid och sover och jag tittar på folk och fina båtar som puttrar förbi. Idag får man inte klaga!


Våran balkong

Åh det är en sån underbar kväll! Jag trivs verkligen här i våran nya lägenhet. Allt är bra! Jag trivs i området; det är lugnt och tyst men ändå så centralt och lägenheten är grym! Och ballen är bäst, jag vill aldrig gå in härifrån.

Min önskemålslista (läs krav :p) när vi skulle flytta var:
- Större, en 3:a så Elliot kunde få eget rum
- Badkar
- Plats för tvättmaskin
- Balkong
- Walk in closet
- Hiss om den låg på högre våning än 2:a
- Ingen dånande trafik utanför

Och vet ni? Den här prickar in precis alla punkter. Lycka! Såklart är jag sån som aldrig blir nöjd, tyvärr, utan nu sitter jag på hemnet och letar hus. MEN den här är bäst tills nästa steg är dags..

Jag har ätit säkert 7 portioner med fil, cornflakes och socker idag. Jag insåg imorse när jag googlade lite att man kan äta corn flakes när man är glutenintolerant. Efter ett halvår utan all vanlig mat är det lycka att till och med äta corn flakes som jag inte alls åt innan jag blev strulig. Det känns vanligt och smakar inte lika konstigt som alla glutenfria alternativ. Så nu kan intresseklubben anteckna den otroligt intressanta informationen medan jag fortsätter mysa på balkongen denna underbara sommarkväll ;)

 

 
 
 

Förkylningen har tagit över min kropp

Idag är jag förkyld minsann.. Hela familjen är förkyld så jag tror att midsommar var en enda stor smittsvärm som bröt ut inatt. Oj så ynklig man blir :p

Jag, Andreas, Amanda och Mattias var till Valbo på en shoppingsväng i förmiddags och vi gick och snorade ikapp hela högen.

Resten av dagen har jag hängt på balkongen, ätit jordgubbar, lyssnat på podcast (P1 sommarpratare och P3 dokumentär är jag insnöad på just nu) och packat upp påsar med grejer från Ikea. Jag kommer ihåg när vi alltid var i sommarstugan med mormor när vi var små. Klockan 13 gick mormor alltid från stranden och upp till stugan för att göra lunch och lyssna på sommarprataren på P1. Jag fattade aldrig hur man hellre kunde lyssna på radio än att vara kvar på stranden och leka.. Men nu sitter jag här ett antal år senare och längtar tills nästa avsnitt ska komma ut :)

Det skulle behövas en rejäl städning här hemma men det kan man väl skjuta på en dag nu när man är ledig :) För 2 veckor sedan när min ledighet började klättrade jag på väggarna. Jag ville plugga, jobba, ha fullt schema som man annars är van med. Men jag har blivit ganska duktig på att vara ledig och njuter nu istället. Tills fredag är jag ledig, sen börjar jag jobba.


Gävle Strand

Myskvällen.. Det är sånt här man kommer komma ihåg när man blir äldre.. Jag har haft en alldeles underbar midsommar och helg! Tack fina vänner och familj.


Söndermatchade?


Midsommardagen

Igår tog jag lite ledigt från allt fotograferande och bara hade roligt :) vi var till Nimnen och åt lunch och hade 5-kamp och mös ett stort gäng. Sen åkte vi hem till mamma och så kom våran Smålandsfamilj dit. Helt sjukt. 2 familjer och vi var 18 pers igår kväll med alla pojkvänner/flickvännen och sånt. Vi fikade, spelade spel, nattbadade vid halv 2 hela gänget på Sandsnäs och så stannade vi och hoppade från "bron" på vägen hem. Vi kom i säng efter 3 inatt!

Idag är det konfirmation och så fyller favorit-Mattis 20!!!!

En bild från gårdagen hann jag med. Jag och fina bästa bror.


Midsommarkväll

Behöver jag ens berätta att jag har haft en underbar midsommarafton? Massa kärt folk, familj och vänner, god mat och efterrätt, nattbad och bara massa tok. Förlusten på brännbollen sved väl en aning men vi hade jätteroligt :)

Jag är så glad för våran "andra familj" från Småland. Så fina människor!

Nu ska vi röja undan lite och sen däcka allihop i soffan. Hoppas eran midsommarafton varit lika fin och rolig som min :) ❤

Vi har ju som tradition att gå ut och plocka de där 7 blommorna vid olika gärsgårdar (stavning?), sova med blommorna under kudden och drömma om sin drömprins men i år kändes det lite overkill.. God natt med er!


Midsommarafton

Det här är min midsommar så här långt. Vi har firat på vanligt vis och vi började med frukost hos pappa och Maria med hela ligan. Sen fortsatte vi med "the firande" och i år var vi hos mormor och morfar med släkten (vi byter ställe varje år men folket är oftast det samma). Fikat, tipspromenad, dansat runt midsommarstången och fikat igen.. Sen blev det ett dopp för att svalka oss! Nu blir det lite vila innan vi ska förbereda och åka till några familjevänner för middag och grejer ikväll.


Hoppas ni har en jättebra midsommarafton! Det har jag :)

 

 (Ännu en gång; så jobbigt att blogg.se får för sig att blanda alla bilder så de inte kommer sammanhängande, men det är sånt man får ta)

 


Smörnäs

Älskade "semester" eller vad man nu ska kalla det.. Det går ju att hitta på så himla mycket roligt när man är ledig :)

Det blev en heldag med paddling ute i Smörnäs och stopp på en ö och mys med picknick där! Nu är vi hemma, helt slut. Det får bli en powernap innan kvällens monopol-omgång drar igång...




Hejdå Stockholm, Hej Gävle

Nu åker jag från en älskling till en annan.. Idag väntar äventyr om vädret tillåter :)


17-21

Bästa, mysigaste, roligaste, sorgligaste, djupaste, skrattigaste, allvarligaste, flummigaste kvällen på länge. Älskade fina gohjärtat mitt! ❤


Djurgården

Det blev en 2 timmars promenad runt Djurgården för mig.. Josefin jobbar 7-15.30 så jag har en heldag för mig själv. Det är så mysigt här! Man kanske skulle flytta hit?


Wokhouse

Vi njuter på här i Stockholm.. Umgås och njuter av varandras sällskap!

Det är en fin huvudstad vi har :)


På tåget..

Det blev en spontantripp till min andra hälft i huvudstaden. 14.15 la jag mig i badkaret. 14.30 kom jag på att jag skulle åka. Upp ur badkaret, boka biljett, packa det viktigaste, klä på mig, springa till stationen.. 15.10 gick tåget. Jag hann med!


Balkonghäng

Imorse (eller nej inte imorse, i förmiddags!! Halv 9 slog vi upp ögonen) när jag vaknade var jag alldeles omslingrad av en liten Elliot. Det var armar och ben runt hela mig.. Sötnosen!

Vi åt en liten frukost på balkongen och nu har jag lämnat honom på dagis. Så jobbigt när han blir ledsen när man lämnar honom.


Bike

Det blev en lång och hurtig cykeltur nu på kvällskvisten.. Hela gänget på en varsin cykel runt hela stan!


Fallens dag

- Check!


GS


Mormors stora vatten!

Våran dag så här långt.. Andreas är i Borlänge och spelar match så jag tog med mig Elli och Amanda till sommarstugan en sväng.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studenten 2013

Idag var det dags för lillebrors student.. Fina fina lillebror! Bilderna får tala för sig själv..


Torsdag

Fin dag med bästa.. Josefin och Pontus kom till Gävlet idag vid 11. Vi åt jordgubbar och mjölk innan vi åkte ut till Hääs. Vid 16 var det dags för Marias studentfirande; vasa tar studenten idag och de andra skolorna imorgon. Vi åt gott och umgicks! Sen åkte vi alla hem till mamma igen och förberedde för lillebrors student imorgon. Herregud vad stor han blivit!

Ikväll har jag bakat bröd och så blev det middag på Max med loveponken. En liten film på det här så är den här dagen top notch!


Topp hälsa

Nej men titta vem jag hittade i senaste numret av topphälsa.. Fina fina lillasyster!


Sugar crush

Nagelacket gjorde succé på jobbet också ;) suger crush on everybodys nails!! Var tvungen att köpa ett rosa också till min samling.




Vila

Idag kör jag långpanna; 9-20.15. Kom och köp på Vila i Valbo.


Flower power

Det blev en mysig cykeltur ikväll.. Och så har vi fått fina buketter hem ❤ Älskar blommor!


Last days..

Jag har såå inte känt för att blogga de senaste dagarna för mitt humör har varit på botten pga min mage. Men idag känns det lite bättre. 


Jag har varit på Simons skolavslutning idag. Igår var jag med mamma hela dagen och kvällen. Vi hade så mysigt! Gjorde i ordning på våran balkong bland annat. Jättemysigt blev det! I förrgår var jag med Dito. Bästa finaste Dito. Han sover PÅ mig hela natten när vi ses. Det är som att han vill visa att han saknar mig.. (Det är iaf vad jag har byggt ihop i mitt huvud)

 

 

Saturday night

Andreas sover.. Jag börjar också bli trött men mina kära homies förstår inte när det är dags att gå hem ;)

Dessutom har vi kokoskakor i ugnen. Världens godaste, enklaste kakor!


Dop

Idag har vi varit på Melinas dop. Jättefint och gott fika efteråt. Ikväll har Panos och Ann-Marie varit hos oss och ätit middag.

Nu ligger vi utslagna i soffan.


Sommarkväll

Efter en hel dag i sängen med ont, tårar och depp ryckte jag upp mig när hjärtat kom hem. Vi åkte till Sätra och åt middag med Andreas syster och pappa. Det finns inget bättre än deras grekiska sallader och tzatzikin är otrolig! Det märks att Panos är grek på riktigt för det smakar precis som utomlands.

Sen var vi på premiären av After Earth med Will Smith och sonen. Den får inte så bra betyg av mig men kul att ha sett den. Sen hämtade vi upp Amanda och åkte en sväng. Skönt att avsluta dagen med något bra trots att den inte har varit så rolig.

God natt och trevlig helg!


Papi ❤

Älskade pappa kom med uppiggnings present! Jag har sagt det förr och jag säger det igen; fina bästa familj!


Personalfest

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår hos Ditte. Vi åt god middag och pratade och skrattade hela kvällen lång. Tack bästa Vila för en trevlig kväll!

Men sen kom min idiotmage och förstörde allt. Jag fick så himla ont på slutet och när vi skulle åka in till stan ville jag bara sätta mig och gråta för det gjorde så ont. Snälla Sofia skjutsade hem mig och sen tillbringade jag natten med citodon i badkaret, med värmedyna och i fosterställning. Jag är så fruktansvärt trött på det här så det finns inga ord! Och sjukhuset säger bara att det inte finns något att göra för att få bort smärtan förrän den dagen jag är redo att ta bort min livmoder. Och det känns så himla mycket mer hopplöst när jag inte ens kan få någon hjälp; det finns inget att göra! Citodon är liksom den bästa hjälpen de kan ge och det är ju ingen bra lösning.

Jag har ont idag med och det finns ingen energi till att göra någonting. Jag är så himla fruktansvärt galet less! Hopplöst är vad det känns idag. Men det blir bättre, det vet jag.

 


Sweden

Men njuter jag lite idag då? Det kan ni skriva upp. Underbart!!!

Ikväll blir det personalfest hos bossen.


Sveriges nationaldag

Vi hade en jättemysig kväll igår.. Middag på O'learys för såklart var alla uteserveringar fullproppade! Sen gick vi och satte oss på ett mysigt fik och pratade tills bion började 21.15. Vi såg baksmällan III och den var faktiskt bra och rolig!

Idag är det en underbar sommardag! Kanske en liten prommis får starta upp dagen? Jag har sjungit "good morning good mooorning, oh what a lovely day", "vilken underbar dag, solen bara skiner", "oh happy daaay... Oh happy daaay", "it's a beautiful moorniing" och massa andra glada sol-morgon-sånger så Andreas blev alldeles trött på mig och plockade fram telefonen.. Sånt som händer ;)


Caandy!!

Är man för inne i spelet om man köper ett nagellack på grund av namnet? ;)




Mätta!

Nu har jag och Fia varit och firat att mitt första år är klart! Min mage är fortfarande kaos så nu ska vi slappa och mysa.. Ikväll blir det kanske en sväng till köpis med Amanda. Underbart att jag är klar med 1 år av min utbildning!


Lyckoarmbandet på

Nu är tentan skriven och jag har sommarlov och ledigt från jobbet i 3 veckor!!! Som jag ska njuta! Hoppas bara sommaren, värmen och finvädret kommer snart :)


Fotbollshäng

Efter massa plugg är jag värd en myskväll med två av favorit männen i mitt liv (som just för tillfället inte kan slita sig från sina telefoner).. ❤


Värmekudde in my stomac's heart

Gohjärtat mitt köpte den här värmekudden till min bråkiga mage och this is heaven! Värme som man dessutom kan röra sig med. Dom vanliga lägger man ju bara på och då måste man ju ligga still men den här sätter man fast :) tredje dagen med ont. Fy tusan vad det tar energi.


Too late

För första gången i mitt liv kom jag för sent till jobbet igår!! Jag hade helt missat att det var jag som skulle öppna, och eftersom man alltid är själv på morgonen ställde det till lite.. Men bästa Maria från Vero öppnade (lite sent men tur att det löste sig) och jag var där 11.16! Slapp bötern gjorde vi också på x antal tusen.. Det blev bra ändå och jag tror inte någon utom vi märkte att det var strul :) Då kan jag pricka av "komma för sent till jobbet" på livets att-göra-lista. Ska det vara så ska det vara på riktigt ;)

Det roligaste var att vi satt och diskuterade här hemma i lördags kväll att jag inte förstår hur folk kan komma sent jämt och missa viktiga saker. Det är väl bara att se till vara klar 10 minuter innan man brukar så löser det sig. Och ha en almanacka där alla viktiga tider står! Andreas fick sig ett gott skratt i bilen när jag som var stöddigast under diskussionen gjorde raka motsatsen mot för vad jag sa, redan dagen efter!

Idag är sista pluggdagen på första året. Imorgon är sista tentan innan "sommarlovet". Skönt? Yupp! Gu vad fort tiden har gått.

En bild på mig och Elliot igår. Jag hade så skitigt hår så jag skäms och hårsprayen gjorde inte saken bättre. Tur att det ser värre ut på kortet än vad det gjorde i verkligheten. Snart har vi toa och dusch här hemma igen. Underbart!!!



Morgon hos oss

Vi fick lite sovmorgon idag; Amanda och Mattias tog med lillskrutt på äventyr kl 6 imorse när han vaknade. Han tycker så mycket om dom!! Jag har sovit dåligt inatt med mycket ont trots tabletter men idag är det lite bättre.

Nu har vi ätit brakfrukost och snart ska jag åka till jobbet. Sista jobbdagen idag sen har jag semester. Efter tentan är skriven på tisdag är jag helt ledig i 3 veckor!


Lördag

Jag har inte mått så bra idag... Efter jobbet gjorde älskling riktig lyxmiddag och sen kom bästa Amanda och Mattias förbi med en uppiggnings present. Min familj är så fin! Hade jag kunnat kapa bort min mage idag hade jag gjort det. Men eftersom inte det går tackar jag citodon för att det finns. Och värmekudden.

Imorgon är det jobb igen.


RSS 2.0