Jag skiter i dig.

Igår blev det myskväll hemma hos papsen.. Vi struntade i att gå ut och äta och så. Kände inte för det.
Så vi åkte hem till Hedesunda när Rickard slutat. Åt tacos med pappa, syskonen, Maria och hennes barn. Sen blev det sällskapsspel hela kvällen! :) Skitmysigt! Med andra ord och Jepordy.. Haha Maria var så himla rolig,.!

Nu ska jag och Amanda gå och sola tänkte vi och få lite färg tills ikväll. För ikväll smäller det ;) haha! Vi blir hos oss först, sen kanske till Johan, vi får väl se. Sen blir det iaf utgång! Tjoho..

Ha en trevlig lördag! :D

SLUTA

Vad har jag gjort dig? Och vem är du? Vad vill du?

Magsjuk. Ha!

Sluta. Nu..

Tiden går fort.

Haha jag och Rickard pratade igår om att det är helg idag igen.. Tiden har börjat gå så himla fort. Rickard tror att jorden har börjat snurra fortare, men min teori var att han börjar bli gammal ;)

I onsdags hade jag och mamma en mysig kväll.. Jag åkte hem från stan vid 4 typ, efter en dag med Diva och Virran :) Fick föresten en jättefin inftyttningspresent av henne.. Iaf, när jag kom till mamma så åt vi och så. Sen var jag till Sören med Rickards bil för vi trodde det var något fel på den. Men det var det inte, tur!
Vi la Simon rätt tidigt och läste böcker som mamma brukade läsa för oss när vi var små. Sen satt vi och pratade i massa timmar. Åt semla ock slutade kvällen med ännu en bok från förr. Mamma är bäst <3

Igår vaknade jag tidigt. Och jag var själv hos mamma så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka in till stan. Kom in vid 9 och då kröp jag ner med sjuklingen en sväng innan jag gav honom frukost på sängen :) Sen var jag, mormor och Ida och åt på Sibylla. Yummi! och så hjälpte vi moster att städa ur deras gamla lägenhet.

Amanda kom hit igår kväll och jag gjorde en myskväll för henne här. Jag var på yogan och det var roligt. Men jag har noll balans, är klen och ovig. Men det ska bli ändring :)

Idag är Amanda här, hemma och är sjuk. Lillsnuttan. Halv 2 ska jag till Af och träffa någon. Sen vet jag inte vad det blir. Någon form av mys när älsklingen kommer hem. Ut och äta? Bio? Mys hemma? Vet inte än.. :)

Imorn blir det iaf utgång med Diva, Virran och Tessan. haha vi bestämde det för en månad sedan och äntligen är dagen snart här. Glamour girls! ;D

Min tisdag

Idag har varit en bra dag.. Iaf början och slutet.
Diva kom vid 10 imorse och då slappade vi bara hemma här ett tag. Sen åkte vi till nya MIO och tittade i Valbo. Skiitfint där verkligen.. Var även in på Ikea. Åt där och köpte endel behövliga grejer. När vi kom hem lagade vi mat och så åt vi när Rickard kom hem. Sen vid 5 åkte hon.

Några minuter senare bröt jag ihop totalt. Grinade i en timme.. Varför? Jag har inte en blekaste aning :S Vet inte vad som hänt med mig..`Tårarna bara sprutade.. Och så skulle jag försöka förklara för Rickard vad det var.. Men jag visste inte..  Nu är det iaf bra igen. Men jag har humörsvängningar som ingen annan.. Jag tycker synd om min omgivning när jag blir med barn. Hur ska de stå ut?

Vi kom iaf precis hem från bion. Vi var och såg Australia med mamma och Thomas. Den var jättebra tyckte jag. Thomas tyckte den var smörig men jag älskade den. Haha söta mamma och Thomas bestämde sig för att se Mammut direkt efter. Australia slutade 9 och Mammut började kvart över.. Mamma: "Vem vet när vi kommer in på bio nästa gång". Men jag och Rickard bestämde oss för att åka hem istället.

23.45

Nu är det sån där jobbig tänkarkväll igen :/ Sån som gör att man inte kan sova.. Som gör att jag får ont i hela magen och som gör att jag blir stressad ända ut i hårtopparna. Och vad kommer jag fram till? Ingenting. Jag har en stor tung klump, som kommer på kvällarna och spökar. Varför är vissa kvällar så jobbiga?

Men jag är en bra människa. Det är jag faktiskt.. Jag måste bara tänka om.

Helgresumé

Då var helgen slut.. Måndag igen.
I fredags blev det firerier för farmor som fyllde 70. Först åt vi på en restaurang och sen fortsatte vi ut till Hedesunda, hem till farmor och farfar. Där blev det ännu mer fika.. Vi åkte hem ganska tidigt. Vid 10.. Då kröp älsklingen ner i sängen på en gång, han var helt slut efter veckan som vart.
I lördags jobbade jag. Mellan 12 och 4. Det var trevlig att träffa dem igen.. Det var ju så länge sedan jag jobbade. Sen skulle jag och Virran ut men det blev inte så.. Så jag följde med Rickard till Krille istället. Efter ett tag ringde jag Cubus Linda och hon kom dit ;) Vi hade så trevligt såå.. :) Sen blev det Heartbreak där vi fick komma in gratis! Me like!
Kvällen fortsatte på McDonalds och slutade på Akuten.. Klas hamnade i slagsmål och blödde som en gris. Men de tejpade ihop huvudet och vi fick åka hem ganska så fort. Tack Andreas för skjutsen dit, och tack för gratis inträde :)

Igår var vi slöa jag och Rickard. Han sov till halv 2! Då kom Josefin hit. Sen kom även pappa och Maria hit och hälsade på.. Halv 7 skulle Josefin tillbaka till Sthlm så då när vi skjutsade henne till tågstationen (hon är såå lat. Det är typ 500 meter dit, knappt :P) passade vi på att åka och handla mat på Willys. Så nu är kylskåpet fullt. Mmm!

Nu har jag sökt jobb på MedaMarkt. Haha! Inte för att det kanske är min grej egentligen, men man måste ju ha jobb. De öppnar inte förren i augusti, men ändå.. Idag ska jag nog göra lite allt möjligt och ingenting. Hoppas iaf att jag får med älsklingen till Ikea när han slutat. Jag vill ha nya blommor :)

farmor 70

Idag har jag fått mycket uträttat :) Har varit till arbetsförmedlingen, ringt massa viktiga samtal. Och så har jag bokat in mig på högskoleprovet! De ni.. Har även gått en sväng på stan. Blev några nya smycken och en väska på rean på Åhlens. Det var ett tag sen jag var på stan.

Nu snart bär det av till Rörberg där vi ska fira farmors 70 års dag! Sen ska vi till Hedesunda och fortsätta "partandet".. Imorn ska jag jobba mellan 12 och 4. Jippie! Sen är jag och Virran kanske sugna på utgång? Vi vet inte än.. Men vi får väl natten på att bestämma oss. ;)

Ha en trevlig fredagkväll allesammans!

Puss och Kram

Yoga. 4 av 5 toast ;)



Klart man blir ledsen när det finns folk som dig.. Vad ville du liksom med den där kommentaren? Klart jag vet att han är ett fosterbarn.. Det behövde du inte förklara för mig. Var det för alla andra du ville berätta det? Hade jag velat att alla skulle veta det skulle jag väl ha skrivit det.. Men för mig spelar det ingen roll var han kommer ifrån. För Karoline och Kenny är han precis som deras egna barn. För hela våran släkt är han en av oss. För mig är han min kusin. Har du problem med det? Ska jag kalla honom fosterbarnet Jeremia istället? Jag vet att jag inte borde lägga ner mer tid och energi på dig men jag kan inte låta bli.. Jag tycker bara det är så himla jobbigt att inte veta vem du är? Fegt. Riktigt fegt.. Det är faktiskt synd om dig, som inte kan använda din tid till något bättre. Men jag hoppas det här gjorde dig gladare :) För jag antar att det var ungefär en sån här reaktion du ville få? Grattis. Jag reagerade.. Då så.. Peace.


Yogan var skitrolig.. :) Haha men jag måste erkänna att Rickard var vigare och smidigare än mig.. Jag var stel som en pinne. Och klen med. Men det blir till att fortsätta nästa vecka. Verkligen skoj! Nu har jag någonting inbokat framöver iaf. Skönt! För när jag jobbat på lördag så har jag inget mer inbokat, vad jag vet.. Inget så där viktigt liksom. Tragiskt. Men snart blir det fart på mig hoppas jag.
Nu ska jag gå och göra mig klar och krypa ner i sängen med älsklingen. Mys!


Jag tänker iaf strunta i den här grejen efter jag publicerat det här. För idag har den tagit upp alldeles för mycket tid. Imorn tar vi nya tag ;).. Så skriv inga fler kommentarer. Du har redan fått fram din åsikt. Tack på förhand! :)


Pusshejs!! <3

Con gratulations Virran ;)

Aja.. Jag orkar inte tjafsa med dig din fjant. Jobbigt att du inte kan skriva namn. Jag HATAR bloggbråk, så himla barnsligt. Men jag måste ju liksom få försvara när du inkräktar på min blogg, och eftersom jag inte kan kontakta dig personligen får jag skriva det här..:
Jag tycker iaf att ett fosterbarn ska känna sig lika mycket medlem i familjen som vilken som helst. Vad är annars poängen med det? Låta ett barn bo i en familj men hela tiden påpeka att barnet inte hör hemma där.. Nej tack, så funkar det bara inte. Karoline och Kenny var med när bebisen föddes, de har haft hand om honom sen första dagen. Och han är min kusin! Så är det. Punkt. Slut.

Fasiken va less ja blir. Och det blev Karoline med..

Nu ska jag iaf äta mat med älsklingen sen ska vi på yoga halv 7.. Haha jag tycker att det ska bli så roligt att Rickard ska följa med.. Gud va gymnastiska vi kommer bli. Haha! Jag tror faktisk att jag kommer älska yoga. Det känns som att det liksom är min grej.. Men man vet ju aldrig. Utvärdering kommer.. :)

Föresten! GRATTIS VIRRAN till den GODKÄNDA skrivningen! Snart har du också körkort :D

svar till hej

Och det behöver du bry dig om? Vem är du?

Ny dag

Till "hej": Ursäkta...?? Vem är du? Och vad menar du?

Sovit gott inatt. Det blev ganska sent.. Jeremia ville inte sova. Haha sötisen! Nu ska vi färga lite slingor på mig. Sen åker dom hem halv 1 nån gång.. Då ska jag till arbetsförmedlingen och träffa chefen.. Hoppas det går bra :)

MMM (MysMedMoster) :P

Ok. Engelska B och jag gick tydligen inte ihop. Provet (diagnosen) bestod av 100 frågor av olika slag. Jag fick 75 rätt. det innebar tydligen att jag inte skulle klara av engelska B så ska jag läsa måste jag repetera A-kursen. Åh vad jag är sugen på det. Not! Men vi får se hur det blir.. Haha jag trodde inte jag var så världelös faktiskt.. Men det är grammatiken jag har svårt med, och det var typ bara sånt på testet :/ Jag blev så tjurig, men det har gått över nu. Antingen tar jag nya tag eller så skiter jag bara i det.. Vi får se :)

Resten av dagen har jag umgåtts med moster och Jeremia (nya söta lilla kusinen). Var med och agerade barnvakt medans Karoline klippte och färgade håret på en kund i Valbo. Sen åkte vi till köpis en sväng... Där inhandlades det otroligt mycket bebiskläder.. Haha nu fick Jeremia en helt ny garderob.. (Inte för att jag tror att han bryr sig speciellt mycket, men ändå :P)
Iaf så har jag kramp i mina armar.. Jag har burit runt lillplutten hela dagen. När han föddes vägde han 2,5 kg och nu 5 veckor senare väger han 4,9 kg. Haha Snacka om att gå upp i vikt! Men han är bara sååå söt!

Vi har även varit väldigt onyttiga idag. Max på dagen, Thaimat nu ikväll. Massa marabouchoklad. + att vi har ätit minitomater och bigaråer -haha ok jag har ingen aning om hur det stavas?..-

Nu ska jag gå med i Mary Kay! :)

Engelska B

Nu har jag varit ute på en liten promenad. Men det var så himla halt så jag vände ganska snabbt :P
Ska ta en dusch nu och sen ska jag till komvux och göra engelskatest, så får vi se om jag kommer med eller inte.. Sen ska jag träffa Karoline som kommer hit. Hon ringde igår och frågade om hon och Jeremia fick komma och hälsa på oss och det var ju självklart :) Så de blir kvar tills imorgon.

Ikväll ska jag skrivas in i Mary Kay :) Så är det någon som är sugen på att prova det är det bara att höra av sig. Annas kommer jag nog hoppa på er snart iaf ;).. Världens bästa hudvård iaf!

Aja.. Duschen nästa!

Tisdag it is

Idag tänkte jag sova ut. Men det var tydligen inte meningen :P.. Kvart över 8 ringde Diva och ville ut och gå. Så då blev det en 50 minuters promenad. Skönt faktiskt! Tänkte hämta betygen på Borgis eftersom det inte blev av då jag skulle göra det. Men då var inte hon jag skulle få dem av där. Så jag får väl gå dit lite senare igen istället..
Det är iaf bra att jag har Diva :) Skönt att jag kom iväg ut. Skulle nog inte ha gått ut själv när det snöade så mycket..

Det var så mysigt att träffa mamma och alla igår. Det var ganska länge sedan. Åt kyckling och ris. Sen blev det bara mys och prat och så. Sen åkte vi och hälsade på Magdalena och Filip en sväng med, innan vi åkte in till stan igen. Jag ville se en film igår på kanal 9 kl 9. Den var oskarbelönad och verkade skitbra. Men vet ni? Den söög. Hela filmen gick ett par runt på olika gator och pratade i Frankrike.. Skitvärdelös! Haha.. Men sen kollade jag på något konstigt program. Om oskulder som skulle komma igång liksom.. På 5an. Helt psyko. Det var typ en kurs där en tant tog på dem och snuskade.. Stört. Haha! Var det någon som såg det? :P

Nu sitter jag och väntar på att Virran ska vakna så jag kan få lite sällskap till Ikea :P Haha!
Sen ikväll blir det att gå och se lillebrors hockeymatch på Brynäsvallen halv 7.
Jag har ganska fullt upp fast jag "bara är hemma" (arbetslös). Ska nog ta ett bad så länge, och läsa lite..

Jag är så glad idag. Vet inte varför :) Men det är bra!


Promme

Nedrans Mirris!!!

Här är man ute och går i 35 minuter och känner sig riktigt duktig sådär... Och när jag kom hem läste jag igenom någras bloggar. Även Mirris.. "Det blev en promenad på 1 timme och 15 minuter. Ikväll ska jag på intensivpass"
Haha och där sjönk min stolthet över mig själv till botten. Haha nejdå! Men nog finns det människor som är hurtigare än mig allt.. :P Duktig är vad du är!

Det kommer alltid finnas människor som är bättre än sig själv.. Man måste helt enkelt lära sig att leva med det! Speciellt jag som jämför mig med folk jämt (alltså att jag tycker att alla är bättre - inte tvärt om. Förtydligar det så det inte blir några missförstånd)..! En dålig egenskap jag har. Men jag tränar på det med!

3 ska jag hämta mina betyg på Borgis. Har fortfarande inte sett dem sen jag tog studenten. Jag ville inte se dem då den dagen, och sen försvann de.. Haha! Men nu ska jag äntligen få se dem. Sen blir det Hedesunda och Ikea!


:)

Tillbaka till verkligheten

Har ringt och kollat lite med komvux nu på morgonen.. Fick inte så hemsk mycket hjälp, men jag får väl gå dit och prata med dem på onsdag.

Nu är iaf granen borta här i lägenheten. Rickard och Sebbe hade julgransplundring i lördags.. Haha guu va jobbiga dom var! Men den är borta nu iaf. Igår tvättade vi massor. Har inte tvättat på aslänge.. Och så åkte vi emellan till Victorias nya lokal för Rickard skulle hjälpa att sätta upp lite lister och så. Den var mysig faktiskt!

Helgen har varit väldigt skön. Men jag börjar bli taggad på lite mer fart och fläkt nu. Taggar till den 31a. Hahah ;)

Fick veta att det kostar 1.99 kr per minut att ringa för alla halebopare nu, om man inte laddat på med pengar den senaste månaden. Det var sjukt? Förr har det ju varit gratis till alla inom halebop, och 59 öre till alla andra. Kan det stämma?

Ikväll blir det nog en sväng ut till Hedesunda. Få lite riktig mat och hämta endel grejer.. Kanske en sväng förbi Ikea också, om vi hittar Rickard presentkort som han tappat bort. Smart! Noot.
Nu ska jag fortsätta med min fruost; oboy och Margits underbara mackor!!




"Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart"



 


16

"Världen kan kännas stor,
 för den som jagar sin hatt en stormig dag"

?

Jag har tröttnat lite på att blogga... Det känns som man lämnar ut sig helt.. Eller ok, jag har typ 50 besökare om dan (inga jättemassor) men ändå.. Och just nu är det så mycket jag bara inte vill skriva här. Så det blir att jag hellre struntar i det.

Var iaf med Sebbe och Virran igår. Mys! :) Ska tvätta idag..

ny framtid och tjafs med af

Har varit på högskolan och tittat idag.. Tror jag bestämt hur jag ska göra i vår, och höst. Får se hur det blir bara.. Och om det ärt möjligt att göra som jag vill och planerar..
Känns som att man kan lägga ner vissa saker iaf, inte värt det!

Jag har även varit och tjafsat med Arbetsförmedlingen idag.. Skitställe! Ska träffa chefen för Gävles (Af) på torsdag iaf.. Haha gubben jag pratade med blev lite skrajsen när jag frågade efter chefens nr :P Rätt åt dig! De beter sig så himla dåligt! Och jag psykade ur direkt.. Måste träna på att hålla mig lugn och prata som vanligt folk. Men de gjorde fel, skyllde på mig fast de är de som felinformerat. "Om du nu ska ha något att komma med måste du veta vem du pratade med för tre månader sedan" Ah eller hur.. Hur ska man kunna komma ihåg det?
Det här ska iaf vara sista gången jag har med arbetsförmedlingen att göra.. Visst mamma har varnat mig för att det är ett riktigt skitställe, och hon hade rätt.

 Haha nu ska jag bli glad! :)
Ikväll är det Let´s Dance. Mys !!

Carpe Diem

Jag har verkligen inte känt för att blogga nu.. Åkte till Sthlm i söndags morse. Kom hem igår kväll.. Kände bara för att komma bort ett tag! Behövdes..

Josefin har fått sitt rum på Odenplan nu. Så vi har varit där och fixat iordning till henne. Vi var även hos Jocke en natt. Åt gott och tittade på psyko film. Jag har iaf kommit på att jag älskar Sthlm!
Men inte priserna.. En vanlig kräftstjärtsallad som kostar 63 i Gävle kostade 95 i Sthlm. (båda var på Coffehouse) Sjukt..
Har även varit och sett "Wallander - Hämden". Den sög. Utan Linda och Stefan var den inte värd att se över huvud taget.
Vi har iaf haft jättemysigt!! :)

Men Josefin har tagit våran dator nu. Vi har ju en tillsammans och den har jag haft hela tiden sen vi flyttade från lägenheten ovanför Church Street. Men nu var det hennes tur. Saknar den! Allt jag äger finns på den.. Alla bilder. Allt.


fredag kväll

Igår åt vi hos pappa när han fyllde år.. Sen fortsatte vi firandet hos Victoria där det var fullt med folk. Klockan 8 åkte vi till Anna och Peter för att titta på Let´s Dance. Sen blev det både guitar Hero och kortspel.. Blev skapligt sent. Åkte till Magdalena och sov.. Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska vakna så jag får åka och titta på mina nya skor hos mamma ;)

Det är en Ford

Min bil! Den vill jag ha :)



Sen när jag blir äldre ska jag ha den där silvirga bilen jag pratade om. Men just nu är det den här som gäller ;) Och Audi TT då såklart..

Grattis pappi

Idag fyller pappa år :) GRATTIS GRATTIS!
Vi ska dit och äta lite när Rickard har slutat jobba. Sen ska vi vidare till Victoria som också fyller år idag. GRATTIS!

Idag ska jag städa lite här i lägenheten, det är väldigt skitigt. Sen ska jag diska och dra ur sängkläderna så dom kan tvättas. Ska även ta mig ner till stan en sväng för att införskaffa en present till pappsen.



För ett år sedan så var jag i Kina (med Fia). Vi bodde på ett skitfint hotell just idag för Tonny, IngMarie och Cissi skulle åka hem dagen efter, tidigt. Då passade vi på att shoppa loss minsann. "The black market". Det var helt sjukt vad grejer och kläder och allt det fanns där. Verkligen roligt :) Jag kommer ihåg att vi bodde på hotellet för jag ringde till pappa och grattade honom då.

   


Jag vill åka utomlands.. Bort härifrån. :)

Min dag

Jag gick upp ganska tidigt imorse, halv 7. Skulle till jobbet, började klockan 8 som vanligt. Jag åt en helt underbar och nyttig frukost. Drog på mig min kjol och kavaj och sminkade mig så jag blev såå fin. Sen åkte jag iväg till jobbet i min nya fina silvriga bil. Jobbet gick alldeles utmärkt. Jag hann till och med med ett träningspass på lunchen med kompisarna. Det var så skönt, jag känner verkligen att jag är i bra form nu :) När jag kom hem var älsklingen hemma och han hade gjort en underbar middag. Vi åt tillsammans innan han skulle åka och träna. Då passade jag på att fixa iordning med mina Mary Kay- grejer. Jag skulle iväg på en utbildning. Den gick bra. Jag fick massor sålt. Det var så skönt. Ännu mer fickpengar till Thailandresan. Tänk att vi skulle vara borta i hela 2 månader jag och älsklingen..
Dessutom kunde jag använda lite av pengarna jag tjänade till att köpa något fint till mamma. Och pappa. Och så kunde jag ge alla syskonen något de önskat sig länge.

Mitt liv är verkligen helt perfekt. Jag har den bästa pojkvännen man kan ha. Jag har en helt underbar familj och släkt. Jag är i bra form och känner att kroppen mår bra. Vi har fin lägenhet, och min nya bil är underbar. Jag kan köpa allt jag behöver, och kan även hjälpa andra som har det mindre bra ställt. Jag är inte slö, allt kan och orkar jag göra. Jag har många resor inbokade framöver. Det går bra med mitt jobb, och även med Mary Kay. Dessutom fotar jag på fritiden, jag har min egna studio nu. Och jag hjälper till i samhället.

Snart så :)

Goder morgon

Igår kväll när lillSimon hade åkt hem ringde Magdalena och sa att Rickards bror Simon var på väg till akuten. Så vi åkte dit. Haha vi var 6 stycken där. De som jobbade tänkte knappt släppa in oss först. Vi kom hem vid halv 3 tror jag. Fick sitta och vänta i massa timmar. Men det var troligtvis inte så allvarligt som alla först trodde.. Bra :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Hm. Ovanligt? :P
Jag ska iaf ringa Virran nu.

Kallt ute


Hmm.. Vart har jag och Simon varit idag då? Och vad har vi gjort? :O

Fint väder

Det blev ingen besiktning imorse.. Låsen hade fryst ihop och den var helt omöjlig att få upp. Eldade på nyckeln och massa olika men efter en halvtimme gav vi upp. Mamma ringde och sa att det inte blev något till besiktningen. Men men. Vi kom ju iaf upp tidigt imorse! ;)

Nu ska vi väl ut i finvädret tror jag. Men det ser kallt ut :S


Sippi

Mamma och Thomas är magsjuka! Så Simon är med oss :)
Vi har varit ut till Hedesunda en sväng idag, dels hämtade Simon, och så åt vi hos Margit med.
Vi kom precis hem från bion. Vi har varit och sett Madagaskar 2. Simon var nöjd iaf, dock inte Rickard. Jag var någonstans mittemellan ;)

Nu vet vi inte vad vi ska göra. Jag ska försöka få i säng både Simon och Rickard tidigt för Rickard ska jobba imorn och Simon måste sova bara ändå :P Så han blir stor och stark! Haha..

Så? Vad ska jag hitta på?
Imorn klockan 7 ska jag iaf befinna mig på besiktningen med massa skruttbil..

Badis

Nu har vi ett badkar :)
Tyvärr kan vi inte få fast frontarna eller vad det heter. Men pappa skulle komma och hjälpa oss snart!



Haha vårat är gammalt och fult, inte som det där.. :)

Igår hade vi en mysig kväll med Virran och Sebbe. Vi tittade på film och åt glass och hallon. Sen gick vi över på de tyngre grejerna; chips, popcorn och läsk ;) Hoppas alla haft en trevlig helg.


The day before tomorrow

Rickard har världens drygaste dataspel!! Så ni vet ;)

Idag har det varit ännu en lugn dag.  Rickard sov länge, jag gick upp tidigt för jag kunde inte sova, som vanligt. Har tittat på några Desperate-avsnitt. Snart är även säsong 3 avklarad.
(*Här kommer top-secret information. Det är en till i den här lägenheten som är helt fast i Desperate nu. Jag nämner inga namn.*) Hrmf..! ;D



Det blev en liten promme idag med, för att vi skulle komma ut över huvud taget. Skitkallt ute verkligen. Men det har ju vart skitfint väder idag med solsken och allt!
Vå åt potatismos och fiskpinnar. Hmm. Vad kan jag mer berätta om dagen som gått? Nada tror jag.
Iaf så börjar Rickis mjukna lite när det gäller badkaret. Vi ska eventuellt ta upp det imorn. Hoppas jag! Det skulle vara så himla skönt med badkar.¨

Neej nu ska jag gå och göra varma hallon med glass. MUMS!!



Föresten.. Igår när jag var med Diva och Virran så satt vi och tittade på massa bilder på olika folk härifrån. Gud va fult det är med oversize silikontuttar. Man ser bara billig och äcklig ut. Jag fattar inte hur man kan vilja se ut så?? Ok om man gör tuttar för att man inte har några eller rmår dåligt över något eller så... Det kan jag absolut förstå (iaf lite). Men det vi såg igår var hemskt. Men men, det är upp till var och en. Jag ska inte lägga mig i.. haha fast det har jag ju iofs redan gjort.

It´s all over

Ja nu är hela jul och nyår över.. Snart går allting tillbaka till det vanliga igen.
Julen har vart såå mysig. Det har jag skrivit förut men jag skriver det igen :) Och nyår var också skoj. Jag jobbade först på dagen, sen när jag kom hem hade Rickard gjort iordning middag. Fläskfile, potatisklyftor, bearnaise, rödvinssås och en supergod sallad. Vekrligen skitgod middag! Sen på kvällen bar det av till Krille och Frida där vi hade en mysig kväll. Tolvslget firades utanför Interpool med raketer och mys.

Jaa.. Vad har hänt sen dess då?
Jag har inte hållt mitt nyårslöfte.. Men man har lite försökstid.. Det är i Februari det verkligen börjar ;)
Igår var vi till Barkaby. Josefin skulle tillbaka till Sthlm och då passade vi på att besöka detta outletställe. Dock var det enda jag köpte ett helt vanligt Björn Borg linne :P Hittade skiitsnygga Acnejeans med, men de fanns bara i för små strl :/ Det var såå nära! Men men.. Hade egentligen inte råd iaf så..

Det är ganska fattigt här nu minsann. Tråkigt. Jag ska till arbetsförmedlingen nu efter helgen tänkte jag och ta tag i det här.. Och så är det endel andra saker jag ska ta tag i med..

Nu ska jag och älsklingen åka till Willys och "storhandla". Det är slut på mat här :P Kylskåpet är typ helt tomt.. Plus att vi måste ju ha något gott att smaska på ikväll, det är ju trots allt lördag.

Ha en trevlig kväll allesammans :D

(tyvärr har jag inge bilder från varken jul eller nyår att bjuda på)

RSS 2.0