Party

Nu var det ett tag sen jag skrev... Igen. Haha det blir alltid så. Man har så mycket annat att göra känns det som :P
Ikväll blir det party med min söta babe. Johanna är då alltid på hon ;)

I veckan har det mest vart att vi hållt på i lägenheten. Målat och så.. Rickard fyllde 22 igår så då var jag coh grattade han. Åt fika så det räckte för flera år framöver känns det som... Jobbade idag mellan 12 och 5. Skönt, det blir ju en del pengar när man jobbar på helgen efter 12. Det är ju liksom 100 % ob. Jag älskar det. Jobbar 5 timmar, och får betalt för 10.
Aja.. Skriver lite mer någon annan dag. Ville bara upplysa om att jag inte dött eller lagt ner mitt bloggande eller så. Hehe!

Ha en trevlig kväll!
Puss puss!!

Godismorgon

Ja jag är uppe ;) Vaknade halv 7 och pussades lite med älsklingen innan han åkte till jobbet. Sen pratade jag med Amanda och höll henne lite sällskap tills hon gick för en halvtimme sen. Och nu ligger jag här och äter upp godiset från gårdagen :) Perfekt frukost.. Not! Jag har gett upp det där nyttiga livet. Jag har verkligen försökt och försökt men det går inte.. När det gäller det är jag och Rickard väldigt dålga för varann. Eller Rickard är dålig för mig :P.. För han kommer alltid hem med chips, läsk och godis. Och så RÅKAR han bara svänga in på Max lite då och då. Igår åt vi där, orkade inte göra mat när vi skulle till lägenheten och fixa. Åt en skitgod, typ tacosburgare eller nåt :P

Aja, vi var iaf i lägenheten igår och fixade. Åkte och köpte lite färg och så direkt när Rickard slutade. Sen skrubbade vi tak och väggar tills vi var helt slut och så målade vi taket i sovrummet och vardagsrummet. Kan hända att vi måste måla en gång till, men hoppas inte :) Vi har tagt ner alla köksluckor också och skruvat bort handtagen och så.. Så dom ska vi ta hem idag och lämna in på lackning. Känns som vi börjar komma någon vart iaf.

Nu ska jag göra riktig frukost - Toast.
Sen vet jag inte vad det blir?! 

Jag är sååå avis på Diva, Agnes och Mican som är på väg till Alanya nu. Så himla fuskigt! Och ännu fuskigare är att Virran och Sebbe åker dit på lördag. Det är bara jag kvar här hemma då. Hade så hima gärna följt med men det funkar tyvärr inte : (..

.

Borttappat leg

Har vart ut och gått en sväng nu.. Tänkte gå till Dollar Store och köpa lite tvål och hårnålar och när jag kom dit märkte jag att jag hade tappat mitt leg.. Blev lite orolig men nu när jag kom hem märtke jag att jag hade ett missat samtal och ett meddelande på röstbrevlådan. Då var det polisen som hade ringt och de hade hittat det :) Så det gick snabbt. Hehe.
Ska dit och hämta det nu.



Hejs!

Arbetslös.. Shalalalala.

En hemsk dag är över. Men nu börjar en ny..
Jag blir deprimerad av att inte ha något jobb. Jag har sökt men det är ingen som vill ja mig. Och jag VÄGRAR börja jobba på något ringföretag. Call Up eller nåt sånt.. Ush det är verkligen inte min grej. Och jag har inge vidare med kontakter heller.. Det är ju så man lättast får jobb. Glider in på ett bananskal bara. Men så lätt har då inte jag det. Iofs fick jag det på Cubus, men nu är ju det slut!! :(


Sugen på att skaffa barn? Nej tack. :P

När Rickard slutat ska vi åka och köpa färg och lite så och sen ska vi till lägenheten och fortsätta skrubba väggarna. Men vad ska jag göra tills dess?
Just ja.. Rickard fyller år på fredag. Vad ska jag köpa till honom? Jag har ingen aning.. Tycker alltid att det är så svårt med presenter.

Aja.. Have a nice dag!

Fika

Nu ska jag fika med flickorna på Java. Har vart i lägenheten och fixat. Fy tusan för rökare som röker inne. Jag håller på skrubbar väggarna med något som ska ta bort nikotinet och det är så fruktansvärt vidrigt!



Måste kila! Hejs.

Sakna syrran

Jag är så less idag.. På folk, på det mesta. Och så är jag less på att jag inte har något jobb. Vad ska det bli av mitt liv? 


SAKNAR DIG GUMMAN. ALLDELES FÖR MYCKET... 





Baaah!

Looove Step Up

Åhh jag älskar Step Up filmerna. Så himla underbara!
Men man blir avis på dom.. fy tusan vilket lyx att kunna dansa som dom!

Hm. Jag vaknade halv 7. Vet inte vad jag gör uppe så tidigt när jag iaf inte har någonting att göra idag liksom. För jag är ARBETSLÖS och det suger!! Hatar det. Speciellt när man fick lönen igår från Cubus. Då blir man ännu mer taggat och vill jobba.

Ska gå till skolan om ett litet tag och hämta mitt PA. Glömde att ta med det hem när jag slutade. Och så ska jag hämta en bild också som jag vill spara.

Sen när Rickard slutat blir det till att åka och köpa målarfärg! :D


Svimningsatack och lägenhetsköp

Ja då fortsätter jag då med att berätta om min dag...
Åkte in till stan med Rickard från Hedesunda imorse. Vi kom hem typ halv 2 inatt så vi somnade inte förren nån gång efter 2. Och sen upp vid 6. Tyckte så synd om Rickard som skulle jobba.
När jag kom in till stan somnade jag om men vaknade klockan 9 av att moster Karolin ringde och vi pratade jättelänge. Var verkligen längesen man hörde ifrån henne. Så det var roligt!

Gick ut och gick en liten sväng. Hämtade registerutdrag från polisen när de öppnade så nu har jag fixat det. Sen gick jag och köpte massa mat. Det var ganska tomt i kyskåpet här nu. Efter det gick jag till Nordea för att fixa internetbank. Efter att ha väntat i 40 minuter kände jag mig jättedålig och var tvungen att sätta mig på golvet för jag blev helt yr. Reste mig efter ett tag och kände att jag inte kunde stanna kvar så jag bestämde mig för att gå hem. När jag kom utanför banken snurrade det till och det blev helt svart för ögonen. Det var hur nära som helst att jag svimmade. Så jag blev tungen att lägga mig mitt på torget. Fatta va pinsamt? Folk måste ju trott att jag var störd. Iaf så tog det en evighet för mig att ta mig hem. Var tvungen att lägga mig ner fyra gånger mellan nordea och Mc Donalds. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det var svart för ögonen hur länge som helst och det bara rann svett om hela mig.. Förstår inte vad det var som hände?! Har inte mått så bra resten av dagen heller. Mest bara legat.. Ush! Blir ju orolig när man mår sådär dåligt :S

Aja nu ska jag sluta beklaga mig och berätta en rolig sak istället.
Rickard skrev på kontraktet idag så nu är han en lägenhet rikare. Så himla skoj! Fast allt är inte helt klart förren på måndag, men vi har fått nycklarna så det är bara att börja måla och tapetsera :) Och jag äälskar min nya stoora "garderob". Haha! Fast det tar väl ett tag innan vi flyttar dit, det är ju en hel del att göra där..

Nu ska jag kolla på Step Up 2 the streets. Step Up är ju hur bra som helst. Jag älskar den! (kan det vara för att den manliga huvudrollsinnehavaren var så sjukt snygg?) ;P Hehe iaf så hoppas jag att 2an är lika bra..

  


Sov sött!

Hemma från Gotland

Det har vart helt underbart på Gotland. Kom dit på eftermidagen på fredagen och då checkade vi in på hotellet och lite så. Gick runt i Visby hela kvällen och åt på fin restaurang. Jättemysigt! På lördagen gick vi upp ganska tidigt och åt frukost och gjorde oss iordning. Sen hyrde vi bil och åkte runt hela Gotland och tittade på en massa skoj. Var in i lummelundagrottan, såg Hobergsgubben tror jag den heter. Och så har jag kissat på ett berg med utsikt på en massa raukar och på havet. Det var häftigt ;) Tyvärr regnade det nästan hela lördagen. Men vi hade mysigt ändå!

På kvällen när vi kom hem kände vi för att bara ta det lugnt så vi köpte med mat till hotellet och åt där. Men efter ett tag kände vi att vi ändå ville göra något, så vi gick på bio - Arn. Väldigt annorlunda biosalong, men det var mys!

Igår åt vi frukost ganska tidigt, checkade ut vid 11, åkte och lämnade tillbaka bilen och sen fortsatte vi våran rundtur i Visby. Gick runt där hela dagen och såg en massa saker. Gick nog tre varv runt ringmuren tror ja ;) Haha. Sen fick Rickard som han ville tillslut också, vi var på museum. Intressant! (hmm.) Men jag fick som jag ville mesta delen av tiden, vi gick i en hel del affärer och köpte en hel del fina saker :) Så en timme på museum var inte såå farligt.
Båten gick hem kvart i 8 och vi kom till Nynäshamn vid halv 11.

   

Bilder tagna med min telefon. Dålig kvalite men bättre än ingenting :P

Helt underbar helg. Tack älskling!!

(Skriver mer snart och denna dag. Det är en del som hänt men jag orkar inte skriva mer nu)
Hejsvejs!



Gotland

Prommis imorse med Johanna och Diva. Det var skönt, fast inte för mitt skavsår :S Gick hem och plcokade undan lite i lägenheten efteråt och sen kom Diva hit igen. Vi gjorde väl inget speciellt, satt och surrade lite. Har duschat och haft världens spa för mig själv.. Skönt skönt! Karoline gör att man känner sig lite lyxig varje dag med alla hennes Mary Kay grejs :) Fick ett set med parfym, body scrub och lotion när jag fyllde. Så gott luktar det och man blir hur len som helst!

Har fått psyk med. Skulle förska packa lite till Gotland imorn men ja har ju för tusan inge kläder :(.. Och så kom jag på några få saker jag ville ha, tex. mina lite tunnare svarta leggings. Men självklart var de borta. Och så ville jag ha mina svarta chinos, men de var såklart också borta. Hatar att jag är så himla stökig av mig. Fast det är faktiskt svårt att hålla ordning när man bor i lägenheten, åker och bor hos mamma eller pappa på helgen + att jag är hos Rickard. Jag skyller på det! :P


2 sötisar har somnat i lägenheten ;)

Ska jobba snart. Halv 5. Sen slutar jag halv 8 och då ska jag skynda mig packa och sen åka med 20 över 8 bussen till Hedesunda. Men först skulle Johanna komma hit och leka med mig en stund :)

Ja nu blir jag ju borta tills på söndag kväll. Så himla mysigt ska vi ha det, jag och älsklingen!! Åker tidigt imorn till Stockholm, båten går 11.05. Sen tar det drygt 3 timmar att åka. När vi kommer dit ska vi väl checka in på hotellet och sen bara ha det underbart. Jag älskar Gotland, så himla fint med raukarna och allt..



ÄLSKAR DIG RICKARD!!

Nu måste jag sminka mig och göra mig klar..
Ha en trevlig helg allesammans :)

Forgetting Sarah Marshall

Idag blev en riktig vara med flicksen-dag. De kom vid 12 och då gick vi och åt på subway. Sen fortsatte vi till Coffehouse och fikade där ;).. Gott gott! Gick på stan och lite så men Virran tjöt i varenda larm av någon anledning så hon och jag gick hem. Efter ett tag kom de andra också. Har suttit och bara pratat i min säng hela eftermiddagen känns det som. Hehe.

Johanna tog en paus och gick och tränade efter att vi ätit men kom tillbaka lite senare och piggade upp stämningen ;).. Hehe. Hon färgade Micans hår.

Nu har jag och Rickard tittat på Forgetting Sarah Marshall. Den var riktigt rolig faktiskt.. "Peter you suck.. Peter you suck..!" Haha. Kul kul..



Måste lägga in en bild på henne med. Så himla söt var hon i filmen. Verkligen skitsnygg. Fast man tänker en del på "That´s 70 show" när man ser henne. Kelso och hon. Haha aja.



Imorn ska jag och Johanna ta en lång promenix :) Kanske att vi skulle få sällskap av Mican och Diva med.. Får la se.
Ska iaf leka lite med Diva på eftermiddagen tror jag och så ska jag och Virran gå och titta hur mycket det kostar med kryssning och om vi får åka. Skulle vara så skojs! Vi hade ju så roligt sista på Heartbreak ;D

Jobba mellan 15.30-19.30 imorn. Nette frågade om jag kunde hoppa in för henne, hon skulle på danskurs. OCh vad gör man inte för the big boss liksom. Heh.

Nu är Rickard på väldigt mycket puss-humör så jag måste sluta.. :) 
Sleep well!

Arbetslös

Jag är arbetslös.. Första riktiga dagen eftersom skolan börjar idag. Och jag hatar det! Så himla tråkigt att inte ha något att göra om dagarna. Eller det är klart att man har saker att göra, men det är ingenting man tjänar pengar på. Ska försöka fixa lite ny musik till min i-pod nu. Sen kanske det blir en liten promenix om jag inte har alltför ont i mitt skavsår.. Ska försöka titta hur mycket det kostar med kryssning också. Vore skitskoj..

Hade tänk åka och hälsa på mamma idag på sjukhuset :/ Mamma bli frisk!!
Sen ska vara med mina tjejor ikväll. Det ska bli mysigt! Äntligen har min babe kommit hem.. Diva.



Pussheej!

Lägenhetsvisning

Hej alla glada ;)

Nu var det någon dag sen jag skrev igen. Blir alltid så :P Speciellt nu när man inte har någon dator att skriva på typ. Pappa har ju ingen, eller jo fast det finns inget internet. Mammas har pajjat. Magdalenas har gått sönder och Peter har inget internet. Det är bara här i stan som ja kan skriva..


Sov hos pappsen inatt. Vaknade tidigt och åkte med Rickard fram till mammsen. Somnade om där och sov till halv 10.

Har inte gjort så mycket vettigt idag faktiskt. Eller egentligen kanske jag har det? Har pratat en hel del med Thomas (och mamma) om en massa djupa saker. Alltid lika intressant! Har bokat hälsoundersökning också, måste ha gjort det innan man kan åka. Och så har jag bokat min första körlektion. Feels good ;)

För ett tag sedan var vi och tittade på en lägenhet till Rickard också. Magdalena och Peter var också med. Den var faktiskt helt ok.. Fast det är en hel del rust på den.. Men eftersom den är så billig kanske det inte gör så mycket. Det är iaf ingenting bestämt...! Vi får vänta och se.

Jag är orolig för mammsen.. Thomas vaknade inatt av att han hörde en duns. Så gick han till toaletten och tittade vad som lät, och där låg mamma på golvet med trosorna nere. Hon hade suttit på toan och så hade hon bara svimmat helt utan anledning.. Bitit sig i tungan hade hon gjort också.. Ush : (


Ska hem till Hedesunda om ett tag.. Känns inte som att man har så mycket att göra här i lägenheten ensam. Rickard skulle hem för han ska till hälsocentralen imorn, så jag tänkte att jag lika gärna kunde följa med..

Ha det bra!
Pussheejs


<3

Massa smörgåstårta

Igår efter jobbet gick jag och Rickard och åt på Coffhouse. Åt kräftsstjärtssallad :P Mumma!
Sen gick vi hem och tog ett bad. Var meningen att vi skulle ut och fira Fille men vi somnade vid 11. Jag vaknade vid 2 och märkte att vi sovit över hela kvällen.. Hm!

Men det kanske var lika bra. Har inte mått så bra idag. Har känt mig alldeles hängig. Jobbade 12-3. Så himla bra att det är 100% ob på helger :)

Virran! Skitbra ide om att vi ska åka på kryssning. Jag älskade den  ;) Hoppas bara att det inte är för dyrt!
Vi skulle ha så himla roligt. Hörs kanske ikväll va?

Sitter hos Magdalena nu. Fille har köpt hem en jättestor smörgåstårta (hur stavas det?).. Det var meningen att det skulle komma en massa folk och äta upp den men nu har det inte gjort det så alla som är sugen på det är välkomna ;) Haha! Annars blir det så att vi äter upp den, och hur bra kommer vi må då liksom?

Ikväll blir det kräftskiva. Gott gott! Jag älskar kräftor.
Have a nice lördag!
Puss och Kram <3


Simon

Det blev en 40-minuters promenad. I lugnt tempo dock men jag gjorde det iaf!
Sen vet jag inte vad jag har gjort.. Bara gått runt i lägneheten och gjort ingenting. Ska ner på stan en sväng nu snart sen ska jag försöka hinna äta innan jag börjar jobba med.

Just ja. Jag har glömt berätta att idag är en sån där "Rickard-ska-till-hälsocentralen-och-ta-blodprov"-dag. Haha! Så himla roligt att min lilla hårding är rädd för sprutor. Han blir helt blek av ett enda litet stick i fingret. Haha! Nej förlåt nu ska jag inte vara elak Rickard. Jag råkade berätta din stora hemlighet... igen.

Hittade det här kortet på daton. Ett kort på världens sötaste lilla "extrabrosha". Simon är såå söt!



Johannes, ta inte illa upp. Du vet att du är den bästa av alla ;) Tyvärr hade jag inget kort på dig på den här datorn.

Nu måste jag ner på stan.. HejSvejs!

Fille 18

Vi kom hem igår utan större problem. Vi fick värsta kyxplatserna på tåget eftersom vi köpte sista minuten resa ;) Hehe.. JOSEFIN KOM I ALLA FALL IN på Kulturama i Stockholm. Så nu ser man väl aldrig mer röken av henne.. Hon har inte bestämt helt att hon ska byta men det lutar åt det iaf. I sånna fall börjar hon den 25e. Då var man lämnad ensam igen då.
Fast jag är glad för hennes skull ;)

Mm det var så mysigt att träffa älsklingen igen igår. Det var ett tag sen man var ifrån varandra 4 dagar.. Han stod på tågstationen och väntade. Och så hade han köpt present till Josefin för att hon kom in på Kulturama. Och så fick jag en också, bara för att jag var hemma.. Rickard är bäst.

Åkte med Rickard in idag. Eftersom jag inte har körkort kommer jag inte ifrån pappa på något vis, och jobbigt att fixa skjuts. Så nu är jag i lägenheten. Funderar på att ta en promenad, men jag tror knappast att det blir av. Så himla slö är ja.
Ska jobba 3-halv 8 idag. Skön tid, då har man liksom hela dagen ledig :) Vet inte vad som händer ikväll riktigt, vi har så många olika alternativ. Imorrn blir det iaf kräftor på kvällen med pappsen! Mmm..

GRATTIS FILLE PÅ 18-ÅRS DAGEN!!!
Nu får du äntligen gå på krogen som alla andra ;)


last day

Go möra! (Nu skulle morfar ha varit stolt om han såg att jag skrev sådär)

Det blev ganska sent igår. Titde på en massa sex and the city igår och sen låg jag och Josefin och pratade halva natten.. Sista dagen nu. Josefin håller på och städar och jag ligger och läser.

Ska åka in till stan om ett tag och sen ska vi bege oss hem till "lilla" Gävle igen.
Imorn och på lördag blir det till att jobba ett litet tag..

Nu måste jag flytta på mig för Josefin ska torka golvet.
Hejs!

Dongel

Hahaha jag tänkte avsluta dagens bloggande med att utse DONGEL till det fulaste ordet som finns. Skrattar så himla mycket åt det varje gång de säger det på reklamen. Så himla fult!


Aja. Ska krypa ner i sängen nu med min lilla sötsyrra.


Sweet dreams!


Ps. Josefin har utmanat mitt fulaste ord på sin blogg.
       www.josefin12.blogg.se

Slöaa

Ännu en slappdag är över. Imorn ska vi hem. Det känns som att jag inte vill hem, fast ändå vill jag det.
Åt mumma frukost imorse. Yoghurt med hallon och mina favvoflingor + toast. Så himlans gott.
Satt vid datorn ett tag på förmiddagen båda två. Sen har vi kört ett ganska långt pass med Guitar Hero. Haha vilka nördar vi är. Men nu klarar vi till och med Medel-nivån. Övning ger färdighet ;)


Tog en liten promenad för att se oss runt lite. Väldigt mysigt område. Har legat och läst nu ett tag. Josefin läser tidning och jag läser bok som jag fick av Thomas (mammas). "Kunde någon älska Lillebror". Ganska konstig titel. Är iaf en sann bok om en kille med trasig uppväxt (alkholistföräldrar, en pappa som slog honom, snatterier osv.) Har bara läst några kapitel än så länge men den är jättebra. Fast assorglig :/ Kanske jag ska bli något sådant? Nån som tar hand om stackars barn/ungdomar som har det svårt.

Allvarligt jag har ingen aning om vad jag vill bli?

Ska äta toast nu igen och dricka fanta. Kanske titta på lite TV också, det gör jag ju ALDRIG hemma..
HejSvejs!

Näst sista dagen

Nu är det bara idag och imorn kvar i Sthlm. Det har verkligen varit skönt att bara vila upp sig och umgåtts med systeryster.
Imorn ska vi in till stan vid 2 för Josefin ska söka nå gymnasium här i Sthlm. Sen vet vi inte hur sugna vi är på att gå på stan. Ska antingen ta tåget som går direkt när hon är klar eller så tar vi bussen som går vid 7 nån gång. Vi får la se imorn.

En bild från Goya i lördags på mig och Johanna. Jag vägrar alltid vara med på kort från krogen men jag gjorde ett undantag den här gången..


Nu ska vi hitta på något roligt.
Hejs!

.


And then a hero comes along With the strength to carry on
And you cast your fears aside And you know you can survive
So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth That a hero lies in you



De viktiga två

Jag har glömt berätta 2 otroligt viktiga saker.. Haha!
Nr 1 hände i söndags. Jag och Rickard var på nian och åt och så tog jag pasta med räkor och pesto och Rickard tog pasta med kyckling och curry. Iaf så tog Rickard mat av mig och så gnällde jag på honom att det stänkte en massa och så. Och direkt efter tappade jag min telefon rätt ner i maten så de stänkte hur mycket som helst. Plus att hela min telefon blev täckt med pestosås. Det rann in i den och blev hur äckligt som helst. Ush! Det var den viktiga grejen nr 1. (snacka om att jag har tråkigt och lite att göra)

Nr 2 var igår. Rickard ringde till mig igår kväll och ville att jag skulle komma in på msn. Jahapp tänkte jag och loggade in. Och så skickade han en film som jag inte hade någon aning om vad det var. När den laddat klart och allting satte jag igång den och så startade den där låten "Det är så synd att du är så söt.." ni vet? Och så hade han lagt in hur mycket bilder på mig och på mig och han som helst, till låten liksom. Så himla gulligt!

Har precis ätit pizza nu och spelat ännu mer Guitar Hero. Det känns som jag har blivit lika GuitarHero-nörd som många andra.. Hehe!









Det är inte lätt när det är svårt...

I am Sam

Har tittat på en helt underbar film nu. I am Sam.
Gu den var så himla sorglig.. Den måste ni se!



Tittade även på Into the wild igår. Fille sa att vi måste se den. Och när vi hittade den i Jockes filmsamling kände vi oss så illa tvugna. Den var bra. Rättså lång.. Men den är verklighetsbaserad, och sånt älskar jag.

Nu ska jag gå och äta något. Är jättehungrig.

Och så fåjag psyk på Jockes tangentbord. Den hoppas över varannan bokstav när man skriver så man måste göra om hela tiden. Det tar huur lång tid som helst att skriva ett endaste inlägg :P


Nu går Josefin modevisningen. Håll tummarna på att det går bra för henne!!

KnasJoppla

God morgon!

Haha vart ska jag börja? Josefin ska ju gå modevisningen idag. Det är ju rättså stort att gå Modeveckan. Iaf så har hon inte kunnat sova på hela natten typ.. Och så hade hon satt alarmet imorse på halv 9 så hon skulle kunna göra sig klar på en halvtimme och sen åka dit och leta på rätt ställe på ungefär en timme. Jag vaknade iaf 08.27 och väckte Josefin då och sa att hon skulle upp. Hon stängde av larmet och tänkte att hon skulle kunna bara ligga kvar i sängen och dra sig någon minut innan hon gick upp. Jag vände mig och somnade om och tänke att hon var ju vaken liksom... Jag vaknade igen 09.08 och vänder tillbaka mig i sängen. Och vem tror ni igger kvar? Haha.. Josefin hade råkat  somna om ;) i flög upp båda två.. Hon skyndade sig in i duschen, rakade benen och lite så. Och så gick jag och gjorde frukost åt henne..

Hon gick härifrån 09.39. Snacka om att hon blir sen. För det första tar det 10 minuter att gå till tunnelbanan härifrån, och sen är det ju inte säkert att den går på en gång när man kommer dit. Sen tog det typ 10 minuter eller så att åka också.. Och när hon kommer in till stan ska hon leta på stället hon ska vara på.. Haha ja jag säger då det!

Hon sa att hon alltid brukar få vänta när hon ska bli stylad men ändå dålig stil att komma sent liksom.. Aja hon skriver väl om sin dag ikväll antar jag ;)


Här är hon.. Älskade sis! Såå snygg ;)

Hmm vad ska jag hitta på idag då? Jag är helt ensam i lägenheten, känner ingen, har inge pengar med mig.. Det blir nog sitta inne i lägenheten, titta på film, spela Guitar Hero, sitta vid datorn, äta.. Ensam!! Hua.. Men men, vad gör man intt för lillesyrran? ;)

Have a nice daay..
Puss

Guitar Hero

Nu har vi hunnit med en del ;) Spelade lite Guitar Hero för andra gången i mitt liv och jag verkligen sög på det. Så himla värdelös var jag :P Haha! Men jag lärde mig ju mer vi spelade så när vi slutade låg jag bara några tusen poäng efter Josefin. Innan kvällen är slut ska ja vinna över henne är min plan..

Vi har vart och shoppat lite mat och gott tills den här veckan. Har precis ätit makaroner och köttbullar och jag tror vi ska gå på chipsen och godiset snart :) Tänkte se en film om ett tag också.. Ska försöka komma i säng i någorlunda tid med så Josefin inte somnar på catwalken imorn.

HAHAHA Josefin sitter och spelar Guitar Hero och provade Mediumnivån och hon klarade 10 sek sen stängdes det av för hon var för kass. Så himla roligt. Och hon som var så stolt för att hon var så duktig! Där fck du babe ;);)

Nu ska jag utmana Joppla igen. Den här gången ska jag vinna..
Have a Nice kväll!
HejSvejs!

Stockholm

Är i Stockholm nu. Det blev så ändå.. Skönt att få lite tid med systeryster <3
Åkte 7 imorse från Gävle med buss. Kom till centralen vid halv 10 och då åkte jag tunnelbana ut till Solna så nu är jag och Josefin i Jockes lägenhet. Han är i Frankrike så vi har den alldeles för oss ensamma :) Har precis ätit lite mackor. Vet inte vad vi ska hitta på nu faktiskt :S Försöka få igång Guitar Hero kanske?

Blir här tills på torsdag eller fredag tror jag.. Imorn är jag helt ensam här hela dagen för Josefin ska gå modevisningen.. Hon skulle vara där halv 9 och den började inte förren 3 så hon blir nog borta ända tills kvällen.. Vet inte vad jag ska göra då. Hmm..

Nu har Josefin fått igång Guitar Hero, jag är stolt att du klarade det ;) Haha!
HejSvejs!


CityFest

Igår blev det party.. Tredje dagen den här cityfesten :)
I torsdags var jag, RIckard, Josefin och Joakim ut. Vi var hemma hos oss ett tag först sen gick vi och tog stämpel på Heartbreak. Sen gick vi tillbaka till oss och hade mys ett tag tills vi kände oss redo för krogen. Dansade hela natten ;) Var med Virran och hade asroligt ;) Sen träffade jag Malin också, skitkul! Och Bo.. Hahaha! Din dans säger jag...
Joakim hade roligast av alla tror jag. Stockholmare säger jag bara :D :D Det blir fler gånger..

I fredags hade Rickard tagit hit några stycken och jag hade inget bättre för mig så jag var med dem.. Gick till Mingel och Bar lite senare och var där hela kvällen. Jag hade väldigt trevligt! Mycket roligare än förra fredagen när vi var där. Mycket mer folk.

Igår blev det party med flickorna. Så himla mysigt! Jag och Johanna var hos mig först och gjorde oss iordning och lite så. Åt langos så jag luktade lök hela kvällen kändes det som.. Gick till Agnes vid 8 eller nåt sånt där tror jag. Där var det mycket folk :) Vi hade jätteroligt tycker jag!
Gick ner på stan ganska tidigt.. Jag och Johanna tappade bort alla så vi gick ensamma till Mingel och Bar. Träffade en kille från England så jag fick träna lite på engelskan. Haha det gick knöligt i början men sen flöt det på :)..
Vi tröttnade efter ett tag och gick till Goya. Haha vi hade jätteroligt där faktisk! Shakade ass som tusan. Blev bjuden på en del i baren också. Det är bra att ha med sig Johanna tydligen ;)

Gick hem till älsklingen vid 2 och somnade ganska snabbt. Var rättså trött och sliten..!
 Bilder från igår kommer senare ;)

Ska gå och äta någonting nu på stan. Magen är helt tom och ropar efter mat.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska åka till Stockholm och vara där tills på torsdag, men är inte säker än. Jag är så fattig!

Aja.. Ha en bra dag!

Och så vill jag bara säga en sak till. Alla som är ute efter att bara förstöra kan lägga ner nu. Jag och Rickard kan faktiskt lösa saker och ting själva, utan andras "hjälp":  Vi har det bra och älskar varandra.  Men bara för att man är upptagen behöver man inte sluta prata med andra. Att skriva några meddelanden och prata i telefonen säger ingenting.. Sköt er själv. Tack på förhand!

Sorry gumman

Agnes.. Hösten är INTE här!! Det är fortfarande sommar. Förlåt! ;)

Har jobbat idag. Det var jag, Malin och Ola som jobbade så det blev inte så mycket gjort. Haha! Men roligt har vi haft det.
Jobbade 11-19 och sen fick jag skjuts hem av Rickard. Man är för bortskämd!

Nu är jag hungrig!!
HejSvejs

Ps! Love you Diva. ds.

Höst

Det känns precis som att hösten har kommit nu.. Det blåser och regnar och är allämnt deppväder..
Då är det viktigt att hålla humöret uppe :)

Mamma kom och hämtade mig hos Rickard imorse och så var vi ut och körde i en halvtimme. Jag tränade på att backa och lite sånt. Mötte dig Pilla föresten. Haha! Men du såg ut att vara så koncentrerad så ja tror inte du såg mig ;)

Idag ska jag jobba 11-19. 30. Börjar egentligen 12 men eftersom jag iaf är inne vid halv 11 så tog jag Malins första timme så hon kunde komma lite senare..
Måste göra mig klar nu. Mitt hår ser ut som ett skatbo.. Fast iofs gör det kanske inget. Det kommer iaf att bli fult i regnet. Hehe! vilka problem jag har..

Iaf så åt jag världens godaste sylt igår. Margit hade gjort hallonsylt och så åt vi pannkakor och grädde. Så himla gott!!! Margit är allt bra hon ;)

Jag har en ny kattunge nu. Som heter Daisy igen :D Så ni vet ;)
Nu måste jag verkligen kila..
Hejsvejs!

(Fy tusan vilket tråkigt inlägg. Läs Ej.)

Tidig morgon

Hali Haå

Idag vaknade jag halv 7 när Rickard åkte och kunde inte somna om så jag tog en liten cykeltur hem från Ölbo och dushade och lite så.. Är klar nu och vet inte vad jag ska göra nu. Bussen går inte förren om ett tag. Kanske ska gå ut och packa ihop alla mina kläder? För på onsdag får vi tillbaka lägenheten!! Sååå underbart!

Har nyss ringt och ändrat min tid på hälsocentralen på onsdag eftersom jag blev tvungen att ta Olas pass då på Cubus. Så den här veckan blir det sjukt mycket jobba. Måndag-lördag. Sen är det slut. MItt schema slutar på lördag. Segt! Vad tusan ska jag göra sen? Ja vill ha ett fast jobb!!

Har lite att fixa nu.. Måste ringa och fixa körlektioner.. Och så måste jag ju göra halkkörning.. Jag vill ha körkort!

Jag Älskar Dig Rickard! Så du vet ;)

HejSvejs!

Inge bloggtagg

Jag har lessnat lite på att skriva blogg som det kanske märks. Har inte tid längre..
Ja har iaf fyllt år :) Så nu är jag 18. Skönt!

En bild på mig, Rickard och min fina rosa blomma jag fick när jag fyllde...



Var ut igår med Diva, Virran, Agnes, Mican, Sebbe, Tom och Rickard. Vi var och tittade på Mingel och Bar. Var faktiskt mysigt där.. Sen jobbade jag idag 10-16. Har vart hemma ett tag och vet inte vad jag ska hitta på. Känner för att bara ligga och titta på film eller något annat lugnt. Det har vart så himla mycket nu, både hit och dit...

Ha en trevlig kväll.. Speciellt ala Hedesundamänniskor som ska på "Byyran".. :P

HejSvejs! 

 

RSS 2.0