Tack å bock

Hade en helt underbar födelsedag igår.. Fick många fina presenter och åt sjukt mycket gott fika :) Haha. Åkte ut till Årsunda direkt när jag slutat jobba igår vid 4. Kom en hel del folk till stugan faktiskt. TREVLIGT!! Jaa.. Vad mer ska jag säga? Vi kom väl hem vid 12 någon gång tror jag. Då blev det sängen ganska fort. Vi var rättså trötta båda två.
Iaf, TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!

Idag är det jobba som gäller. 12-19.30.
Ha en bra dag ute i solen alla andra :)

30 juli är my B-day

Han är för romantisk min prins.. Idag när jag kom hem fick jag inte öppna dörren till vårat förråd/skrubb/ja vad det nu är. Han sa bara "öppna inte där". Jag blev nyfiken såklart.. Men han bjöd på mat först och vi hade väldigt mysigt. Sen tillslut fick jag öppna. Där inne var hela rummet proppfullt av massa ballonger :) 72 stycken mer exakt, haha. Det var en massa olika färger och hur fint som helst.. Och såna där som man blåser ut ni vet? Terpentiner eller vad det heter :P haha. Och mitt i alla ballonger så ligger ett paket till mig! Så himla go min Rickard. Var inte det gulligt gjort?

Om en kvart är alltså min födelsedag. Jag vet, jag fyller 19 år, men det är ändå lite speciellt tycker jag! Haha jag kommer nog aldrig bli vuxen-stor.Jag jobbar 10-16 imorn. Sen bär det av ut till sommarstugan i Årsunda där min födelsedag firas av familjen.




<3


Lite gott och blandat ;) Gammalt och nytt.















Nu ska vi äta tacos allihop hos mammsen... Var meningen att jag skulle ut och äta med Cubbe på Akropolis och säga hejdå till en som ska sluta, men tyvärr är plånkan tom. Men imorn blir det lön igen!





GOTT!



Mmmm nu är det dags att hugga in på våran mummafrulle ;)

Världens finaste mamma!


My love

Hemkommen efter en suupermysig helg i Uppsala. Har bott på hotell där med hjärtat i två nätter. Supermysigt har vi haft det! Skitfint hotell var det också. Allt var perfa ;) Det här var den enda helgen jag är ledig på hela sommaren så vi passade på.



Relaxen på hotellet. Supermysigt!

Jag hade även väldigt mysigt torsdag-fredag då jag var i stugan med Mormor, Mamma, Veronica och Simon. Vi satt och tittade på filmer från när vi var små tills långt in på natten.. haha mamma hade filmkameran framme hela tiden när vi var små. Finns så sjukt många filmer! Kul att ha kvar ju. Och så är det mysigt att sitta och titta på.
På fredagen låg vi på stranden i finvädret hela dagen. Eller iaf tills kl 2 då jag åkte in till stan eftersom det var då vi skulle åka till Uppsala.

Det där var min helg.. Haha ganska surrigt skrivet.. Men men.

Nu ska vi titta på en film. Bilder från vår lilla weekend kommer senare!
Trevlig söndagskväll till alla!

Update torsdag

Jobbade på Cubus i Valbo igår.. Det gick bra. Så himla skön tid; 8-15. Jag vill ha ett sånt jobb. Istället för att sluta halv 8 på kvällen :P Jag hann så himla mycket efter. När jag jobbat klart var jag till Ikea en sväng. Köpte lite tyger och grejer. När jag kom hem diskade jag ett berg med disk, lagade mat, sorterade tvätt, bytte sängkläder. Det var verkligen fart på mig :) När Rickard kom hem åt vi sen åkte vi iväg och uträttade lite ärenden ;) Köpte bland annat lite grejer till våran utegrej (vet ju inte vad det heter fortfarande).. Men vi har ju inte balkong utan vi har ju ett litet rum (typ balkong men ändå inte) innan man kommer in i lägenheten istället, vid dörren. Aja skit samma. Jag har förklarat det här förut men. Köpte lite andra grejer också. Sen när vi kom hem hade vi tvättid 18-22. Mellan tvättarna satte vi upp tyger och gjorde lite fint där ute. Kl 9 gick vi ner på sommarkvällen en sväng. Dito den pluppen satte sig mitt på gräsmattan där vid stora scenen och diareeade. Det bara sprutade ur honom. Lite pinsamt var det! Men han är ju hund liksom.. Valp dessutom!


Ditos vanligaste sovställning.. Såhär somnar han alltid! Haha.



Dito börjar bli en stor kille nu ;) Kanppt så han får plats i knät längre.

Nu ska jag vara lite social med Ingrid och Gabriel. Får se vad som händer senare idag.. Det är ju iaf fint väder :D Wihooo!

Use somebody

Hört Kings of Leons musik? Grym!! Älskar den.

Nu ska vi äta frukost här hemma :) Sen bär det av till Cubus kl 14.

Jag är väldigt avis på alla som var på Britney igår.. Och jag är ännu mer avis på dem som ska dit ikväll. De har ju sitt roliga kvar!! :P

Jag tog en tia från en kille

Jag har jobbat idag.. 10-19.30. Långt pass men det gick bra :)

Tog en promenad med Rickard, Dito och Ingrid till Ica och köpte gottans (nyttigt) när jag kom hem och sen har vi bara suttit och myst i soffan här. Imorn är jag ledig ända tills 14. Skönt faktiskt! Sen jobbar jag till 19.30 imorn. På onsdag blir jag i Valbo och jobbar 8-15 sen är jag ledig hela resten av veckan.. Liten semester fick jag. Men på måndag börjar jag igen. Jag och Rickard har tänkt hitta på något mysigt i helgen men vi vet inte riktgt än vad vi ska hitta på. Förslag?

I fredags var iaf begravningen för Klas.. Väldigt fin var den. Sjukt mycket folk. Sorgligast var när de spelade Snuff-Slipknot. Så himla fint då! Han hade sagt att han ville ha den på sin begravning innan.. Och så var det även väldigt jobbigt när Klas föräldrar gick fram till kistan. Ush.. Det var nog inte ett enda torrt öga på den begravningen. Men nu är den över och det känns skönt. Men såklart kommer man tänka på det framöver ändå.

På kvällen i fredags var vi på Alices 18-års fest. Väldig omställning mellan begraving och party. Men det var väldigt trevligt hos Alice iaf. Hade superskoj. Åkte dock in till stan ganska tidigt, vid ett typ, eftersom jag skulle upp på lördagen och jobba 10-17.30.


Pussbild nr 1



"Pussbild" nr 2



"Pussbild" nr 3



Och såklart en bild på födelsedagsbarnet.. :)



Dito var också med på festen såklart ;)

På lördagskvällen blev det utgång :) Skojs hade vi! Gick på Goya. Bilder är roligare än text..Så här kommer några stycken!

     

    

    

        


Ja nu har jag bloggat lite igen.. Långt som det brukar bli eftersom jag skriver så sällan.. Nu ska iaf jag och Ingrid äta upp de sista ananasarna.. Trots att det gör SJUKT ONT i/på/runtom min mun. Ha en trevlig kväller!!

GRÄSÖ



På väg mot Gräsö



Pappa gjorde sig fin med "hårband" när jag tog fram kameran ;)



Hetaste Amanda



Jag och Joppla pressar (ja jag vet att jag är blekare)



Johannes posar :P



Hetaste syskonen :D



Sen ville jag också vara med....



... och då blir det oseriöst såklart :P



Hela gänget!



Me.. Smygreklam för Telia där bakom ;)



På väg tillbaka till stugan för lunch



Systrarna pressa.. Jag fick dock dra på mig shortsen för jag brände skinkorna :P



Papii och Maria!



Pappa gör sin fin inför kameran 2



:)



Frulle vid stugan



Fullproppad bil



Pizza innan vi åkte hem igen!


Det blev en massa bilder.. men sånt brukar vara roligt att titta på! :D

<3


RSS 2.0