Magdis

Nu har det hänt så mycket sen jag skrev sist.. Haha!

Igår jobbade jag första dagen på Rusta. Jobbade 7-13 och då åkte jag hem till Hedesunda. Tog bort stygnet i pannan och det blev inte så farligt ärr så det är ju bra. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar lför kvällen. Blev dock väldigt stressigt så ja blev inte så värst snygg men de fick gå ändå. Var alltså på Idol i Stockholm på livesändningen. Det var jätteroligt att se, och Jihde var ju bara såå snygg i verkligheten alltså ;) To Die For! Haha..

Kom hem vid 1 nån gång och då var det bums i säng. Idag har jag jobbat min andra dag på Rusta.. Det visade sig också bli den sista.. Det var verkligen inte min grej. Jag vantrivdes verkligen. Att gå runt där i skabbiga byggbyxor och bära skitiga lådor var inte så roligt som jag trodde.. Fast det var inte det som var den största anledningen till att jag slutade. Det var att jag bara behövdes typ till jul - precis som jag behövs på Cubus. Och då väljer jag mycket hellre Cubbe!

Men jag har iaf gjort en god gärning idag.. Jag har fixat jobb till Agnes på Rusta :) Haha! Hoppas du trivs bättre gumman <3

Har vart mer Johanna heela dagen. Gu så skoj vi haft det. Hahaha!

Nu ska jag gratta Magdalena för hon fyller år.. Hejs!

Ett år och kontrakt med mig själv

Mmm.. Jag och Älsklingen firade 1 år igår och vi hade såå mysigt.
Hela dagen började med att Diva kom och väckte oss med frukost på sängen..: "Graattiis på 1års daaagen" :D Haha lilla söto! Sen på dagen åkte vi till Parkbadet och var på Relaxen. Skitmysigt faktiskt. Var ner i själva badhuset med. Fick Rickard till att åka både röda och hoppa från 3:an. Men han var allt svårövertalad! Haha..

Åkte in till stan en svänge efter det för att sen fortsätta hem till Hedesunda. Åkte in med 7 bussen till stan sen igen och hade tänkt äta på Church Street men där var det dock 1 och en halv timmes väntetid. Det var 17 (!) par före oss.. Vi orkade inte vänta så vi gick till Bali Garden och åt fyra små rätter istället. Så himla gott! Och vi hade såå mysigt där inne. Kvart över 9 gick vi på bio och eftesom jag pejade fick jag bestämma bio: Patrik 1,5. Haha gu va Gustaf Skarsgård var grym på att spela bög alltså. Jag älskade han ;D

När vi kom hem hade han fixat så det var ljus tända i hela hans rum och så hade han chips, jordnötsringar och choklad där. Gott gott! Verkligen jättetrevlig kväll <3

Idag har vi vart in till lägenheten en sväng och fixat lite igen.. Kom hem för ett tag sedan och då blev det pizza..

HÄR KOMMER DET JAG ALDRIG TRODDE SKULLE KOMMA!
Härmed lovar jag mig själv och alla i min omgivning att inte äta godis, chips, läsk, Maxmat, pizza eller choklad NÅ MER i veckorna. På lördagar är det tillåtet men med MÅTTA. Det börjar imorn så jag får alltså äta idag. Därefter är det nyttigt liv och TRÄNA som gäller..
(Fy tusan vad det här kommer bli tufft. Men jag ska klara det. Du som ser mig synda skall omedelbart få mig att sluta) ;D

Nu ska jag krypa ner hos älsklingen i soffan och titta på Heroes.
See ya!

Nytt make

Har fått hem ny fuktkräm och foundation av Karoline idag :) Alltid roligt att få lite sånt.
Plus att jag hittade på fyra ögonskuggor och två rouger som jag inte sett på jättelänge, nästan helt oanvända :) Också från Mary Kay! Skitkul! Så ikväll blir det sitta hemma och prova "nytt" smink.. hehe!


Vad mer ska jag säga? nada.

Gottis

Jag fick upp älsklingen ändå... Vi åkte och köpte lite tröstäta på Ica. En varsin chipspåse, ett paket vindruvor, 200g marabou (vanlig såklart) och så tänkte vi ta läsk men kände för att vara lite nyttiga så vi tog faktiskt Ramlösa Citrus ;)

Allvarligt. När jag blir frisk är det ett nytt(igt) liv som väntar..

Blondinbella

Alltså förlåt men finns det någon mer pinsam människa? Sök på blondinbella på Youtube.. Man skämms verkligen! Jag har alltid tyckt hon verkar vara en bra tjej men inte längre.. PINSAM!







Vad tycker ni? Hon skriver ju alltid att hon är så himla mogen och känner sig så vuxen. Hmm...

Tårta

Ja nu sitter jag här vid datorn igen.. ´Fast helst skulle jag vilja vara ute.. Det är så himla fint väder!!
Men jag tar det säkra före det osäkra och stannar inne idag igen för att krya på mig.. Jag vill blir FRISK NU!
Älsklingen blev hemma från jobbet idag, han kände sig jättehängig. Han ligger uppe och sover.. antar att man inte får se han nånting idag. När han får sova hur länge han vill blir det verkligen huur läänge som heelst.

Igår blev det tårta hos Magdalena. Vet ni varför? Ha nej ni får inte veta heller.

Har inget roligt att skriva mer. Här kommer iaf en bild på mig och Simon :)



Där ser man föresten födelsemärket i pannan som inte finns längre. Så skönt!

Amanda

Haha Filip tyckte att jag överdrev igår så jag får väl ändra då.. Halva ansiktet var inte fullt med blod, men det var MYCKET blod iaf! Nöjd Fille?
Sov hos Magdalena inatt.. Herregud va vi åker runt och sover hos alla. Pappa, Mamma, Magdalena och Peter (fast det var länge sen vi var där nu). Tittade iaf på Idol igår. Alice är så duktig ;) Haha och lillkillen som tittade i tidningen var så himla söt. Haha stackarn! Tittade på Maria Wern efter sen gick vi och la oss tidigt för både jag och Rickard känner oss hängiga.
Karolin skickade en bild till mig nyss på världens sötaste hund. Det var en lite chichuaua men den såg inte ut som dem. Den var ljusbrun och huur söt som helst. Nu är det bara att ringa och tjata på Rickard om att få en ;P

Ikväll ska jag till pappa.. det var ett tag sen jag träffade honom nu. Och så ska jag umgås med Amanda. MIn lilla sötunge!
Nu har ni lite koll på dagens fullspäckade (NOT) schema.. Nu ska jag äta lunch med Thomas och mammsen..


Amanda!

Nerblodad

Nu har jag duschat! Så skönt.. Man känner sig som en helt ny människa.. Men ja blev värsta skrajsen. När jag stod i duschen så kände jag att det började svida som tusan i ögat och så tittade jag i spegeln och då var halva ansiktet täckt i blod.. Skiträdd! Men sen kom ja på att det var såret från födelsemärket som blöttes upp och då kom det. Lugnade ner mig ganska fort.
Har köpt nässprayen nu med. Så nu hoppas jag på en god natts sömn.. Sa ifrån jobbet imon med. Det var ju bara 4 timmar, och det är inte så roligt att stå där jättesuperförkyld och dessutom ha ett plåster i pannan. Nej hemma och krya på mig imorn med!

Hur känslig får man vara?

Har suttit vid datorn hela dagen känns det som.. Övningskörde till Rickard och tillbaka men det var det enda. Var tvungen att hämta hans internetdosa så jag kunde föra över pengar till han. Idag blir det kökköp ;)

Har tittat hur mycket som helst på Youtube idag.. Det började med att jag satt och tittade vad Andreas Carlsson (från Idol-juryn) hade gjort.. Kom in på Backstreet Boys, Westlife, Britney Spears och en massa gammalt som gav en flashbacks till förut :P.. Sen kom jag in på nån film om Jessica Simpson och Nick Lachey, typ en massa bilder från när dom var tillsammans. Typ sånt här minnes grejs.. Bröjade storböla av nån anledning. Det var så himla sorgsligt! Haha.. hur känslig får man vara? Jag tycker bara det är så himla sorgligt när människor gör slut med varann. Och de var ju till och med gifta!! Det borde få vara förbjudet att skiljas. Ush va hemskt. Men gu va fin hon var på vissa bilder alltså.. Jag tycker hon är finare "osminkad" (det är hon väl aldrig riktigt, men när hon ser naturlig ut iaf) än när hon är så där megasminkad. Då ser hon bara fake ut!



Titta den här bilden liksom. Där är hon ju skitsöt!
Nu ska jag ta en promenad till Apoteket och köpa Nässpray och P-piller. Sen ska jag minsann hoppa in i duschen.. Har inte duschat sen i.. hosthost.. hrmf.. fredags. Haha! Rickard tycker jag är äcklig och jag förstår inte varför han tycker det?? ;) Men som sagt; är man sjuk är det mesta tillåtet - enligt mig.

Christian the Lion

Haha ush vilket inlägg jag skrev igår. Jag läste igenom det nyss.. Fresh tjej liksom! :P
Min förkylning är värre idag, väldigt jobbigt! Men på ett sätt är det ändå skönt att bara ta det lugnt ibland (se det positivt). Jag brukar alltid bosätta mig någonstans i huset när jag är sjuk - oftast vid TVn - och så tar jag liksom dit allt jag tror att jag kommer behöva under dagen. Dator, ipod, bok, almanacka, godis, kakor, tidningar, nässpary, papper... Allt! Då slipper jag liksom röra på mig mer under dagen, då kan jag sitta där och gotta om mig själv.. Haha! Man får faktiskt göra sånt när man är sjuk.. I vanliga fall tycker jag det är helt FÖRBJUDET att sitta och titta på film och TV på dagen, då ska man göra andra saker. Men som sagt, när man är sjuk är allt tillåtet!

Tittade på "Elisabethtown" nyss och den sög.. Ja tyckte inte alls att den var bra, de trodde jag att jag skulle tycka. Den var två timmar lång och det hände då inte mycket i den alls. Dessutom kan ja inte bestämma mig om jag tycker att Kirsten Dunst är fin elle inte. haha..

Läste på nån cansersjuk tjejs blogg igår.. Jagefrisk.blogg.se tror jag den hette. Man ska verkligen vara glad för varje sekund! Att man klagar över saker borde vara förbjudet när man har det så bra som man har (jag alltså). Det finns så himla mycket männsikor som har det svårt och jobbigt. Jag beundrar dem verkligen, som klarar av såna tuffa saker - och ändå är positiva och ser livets ljusa sidor. Negativa männsikor är det värsta jag vet, man blir bara så less på sånt! (Självklart är alla det någon gång.. Ingen är perfekt) Jag själv är ganska "duktig" på att bara lessna ur och hata allt. Men det ska det bli ändring på! Ingenting blir bra av att vara negativ.

Här kommer en helt underbar grej.. Johanna gråter varje gång hon ser det! :P



Ha en bra dag! Nu ska jag krya på mig med en massa te, honung och halstabletter.

Vägg i näsan

Jag är supermegaförkyld :(.. Är så himla täppt så jag inte kan snyta mig, och lägger jag mig ner så rinner det i hela ansiktet. Sitter med en papperstuss uppkörd i vardera näsborre och tycker synd om mig själv :P Har sprayat hur mycket nässpray som helst men det går inte igenom. Det är som en tjock vägg! Haha ja måste verkligen se ut som ett mongo nu. Stort plåster i pannan och papperstussar i näsborrarna..

Tittade på filmen jag och Rickard iaf. Den var helt ok. Men jag längtar ändå tills imorn då jag får se min efterlängtade "Elisabethtown". Har velat se den länge och igår köpte Rickard den till mig :) Har ingen aning om den är bra, det märker jag väl.

Det tog jättelång tid att natta Simon. Vi la han vid 7 för han har typ inte sovit så mycket den senaste tiden.. Och så läste Rickard för han och allting. Och typ 3 ggr ropade han att jag skulle komma upp för han var rädd för spöken. Låg med honom fram tills 9, då somnade han äntligen!

Jag tror iaf jag har börjat förstå mig på Facebook liiite mer nu. Det är ju bra ;)
Nu ska jag ändå försöka krypa ner med älsklingen och sova. Papperstussar och näspray för hela slanten!
Sov gott alla nära och kära!

Simon och jag

Åh älsklingen är så himla söt. Han ligger och läser godnattsaga för Simon.. Min lilla gulleponk! :D
Jag och Simon har haft en helkväll. Först åt vi pizza, sen tittade vi på Rädda Willy 2. Så himla underbar film. Efter det åt vi knäckemacka med smör och ost ;) Mumma. Och nu ska Simon sova.
Har vart barnvakt ikväll för mamma och Thomas skulle fira sin ettårsdag. De va egentligen i lördags men Thomas blev tvungen att jobba över massor och kom inte hem förren 1 på natten. Värsta jobbigt, ettårdagen vill man ju fira! Men nu fick de göra de iaf.

Nu ska jag och älsklingen äta vindruvor och melon i massor! Gu så gott. Och så ska vi titta på Basic Instinkt.
Faktiskt så är det lite synd om mig fortfarande. Jag har ont i pannan där mitt födelsemärke satt. Men nu är det borta, för alltid!! Gu så skönt. Hoppas inte ärret blir för stort. Läkaren sa så: "Du kommer få en chock när du tar bort plåstret, ärret kommer vara stort. Men det går ner efter ett tag". Det sa han EFTER att jag hade tagit bort det. Men men, gjort är gjort.

Haha min lilla älskling har haft en väldigt jobbig dag. Jag tänker inte gå in på det mer här, men så du vet tycker jag synd om dig (min lilla klantsöto)..

Ha en trevlig kväll! <3

AAAJJ!

Dom tog bort födelsemärket nu.. Jag trodde de bara skulle titta på det och skicka en remiss in till sjukhuset men när jag kom sa han bara: "Jaha så du vill ta bort födelsemärket? Då måste vi byta rum" Whaaaaat? tänkte jag. Nu på en gång?

Ush :( Först stack han mig i pannan fyra gånger med en spruta och bedövade. Sen tog han en skalpell och skärde bort födelsemärket. Sen sa han "Ooj va de blöder, ja måste nog sy". Ja blev hur skakis som helst.. Och nu när bedövningen börjar gå ur gör det skitont! Usha mejja.. Ska dit nästa måndag och ta bort stygnen. Så nu ska jag gå med plåster i pannan i en vecka :P


Sunshine

Filip tjatade hela morgonen om att få skriva ett inlägg på min blogg, och vad gör man inte för en av mina trognaste läsare. Hahaha! La in en kontaktannons gjorde han också.. Vilken stjärna! ;)

Jag har fruktansvärt ont i halsen.. Och snorar göra jag. Men för övrigt känner jag mig frisk! Ska till häsocentralen halv 2 och titta på mitt födelsemärke i pannan som jag vill ta bort.. Får se om jag får göra det (de tycker inte att jag ska göra det för man kan få väldigt stora ärr, men jag hatar min nedrans vårsta så jag vill att den ska bort)

Har nyss tittat på Flight 93 tror ja den hette. Den handlade om 11 september. Den byggde på alla riktiga telefonsamtal och sånt. Helt ok film. Men jag tycker att den andra filmen om WTC är bättre..

Lite senare idag kommer mormor och morfar och äter här. Det är så himla mysigt att vara med dem! Jag önskar att man träffade dem oftare. Sen ikväll ska jag vara barnvakt åt Simon för mamma och Thomas ska fira sin ettårsdag :) Vi kanske ska köpa golv senare också, till köket. För nu har vi ju äntligen bestämt vilket kök vi ska ha.. Bara att hämta ut det när vi känner för det.. Så nu är vi minsann en bra bit på väg med lägenheten!! I love it..

ÅÅH JAG ÄLSKAR SOLEN! Man blir så himla glad när den lyser.. Mmmmm...
Btw, så ska Rickard sjunga en låt som heter Sunshine till mig på vårt bröllop! Jag längtar ;)...
Ha en underbar dag för det tänker jag ha!

Sjuk:/

hejhej, vaknade efter en grymt hård natt, förkyld å hosta, tror ja väckte filip minst 25 gånger, påstod han iaf:)
Kollade på film igår kväll btw med älsklingen & filip, crash hette filmen, lite svår att förstå sig på men det gick;)
Sen har jag legat och hostat hela natten å vart heltäppt i näsan o inte har jag haft nässpray heller.
älsklingen är och jobbar just nu å jag & filip sitter här å är förkylda.
Du Patrik som skriver kommentarer, jag håller med dig jag har verkligen en skitsnygg syrra! saknar henne!:)
Filip
Kontakt annons:
Ung förförerska sökes, jag kräver inte mycket!
Vart finns du, som gillar långa nattliga promenader
och kanske vin och tugga lite kex?Du får vara mellan
16- 40 år och hellst bo i gävleborg:) Hellst ewes nån
kompis:)
Svar till : 0706500167 trettisexcentimeterHedesunda














_______________made by: Filip Martinelle Sandberg_____________________


Lyckad Kväll

Igår blev det utgång.. Det var ett tag sen jag hade så här roligt faktiskt :)
Först var jag och Johanna hos henne och gjorde oss iordning och lite så.. Sen tog vi en taxi till Bo och var på förfest där. Fick två fina tatueringar iaf. En på låret av Emil och så ville Oscar också göra så han fick göra på foten :P Hade skitroligt, förutom att det blev en massa gnäll för ingenting.. Jag, Emil och Johanna tröttnade och gick ner på stan. Där träffade vi Pilla och hela den ligan. De hade vart i Gysinge och firat Mirris. Skitroligt att träffa dom! De var en hel del människor man kände på krogen igår faktiskt, det är ju alltid skoj!

Träffade även på Linda från Cubus och vi shakade ass minsann. Vi hade så himla roligt :) Malin var också där.. Kul kul!
Men en sak blev jag då irriterad på. Folk som tror att dom är så himla snygga och bättre än alla andra kan skita ner sig. Ja blev så himla less.. Fy tusan!! 


Men en helt lyckad kväll iaf :D
Emil blev av med sin mössa tyvärr, den får vi leta på ;)

Nu sa vi åka in till Valbo och köpa kök en gång för alla.. Haha!
Have a nice day!
Pusspusspuss

Lite allt möjligt

Idag blev en heldag med mamma.. Nästan iaf. Var ju ut och övningskörde ett tag på förmiddagen. Sen på eftermiddagen åkte vi in till stan med Johannes trunk. Var in på Cubus och köpte en present till Josefin, sen var vi till lägenheten och tittade på det nyslipade golvet. Såå fint! Sen var vi på Willys och shoppade loss ;)
Sen åkte vi till Årsunda och tittade på "den nya lillbrorshan" Simon när han spelade fotboll. Haha gu va ja skrattade. En massa 7-åringar som sprang runt och jagade bollen. Liite kaos, men de va faktiskt riktigt duktiga. Simon var bäst! ;D
Åkte tillbaka in till stan sen för att hämta Johannes kompisar från träningn (Johannes blev kvar för han skulle träna med -94 också).

Jag har en liggis till pojkvän ;) Han har vart på Mc´Donalds och lagt tak idag. Därifrån snodde han en sån där bok med en massa checkar på mat i Gävle på olika restauranger. Sån där som man får 2 för 1. Så när vi skulle åka hem kunde vi inte låta bli att köra in på Mc Donalds och köpa en varsin glass med topping, för endast 10 kronor :D Hahaha..

Har nyss ätit pizza så nu är jag helt proppmätt. Fast jag är liite sugen på vindruvorna som vi köpte idag. Det var värsta billigt på Willys och eftersom jag älskar gröna vindruvor köpte vi en hel hög :)

Här kommer några bilder från förr förra lördagen när vi partade.. Haha har inge roligare bilder att lägga ut..

           

Det var det de.. Haha såg ni mitt sexiga ben på den näst sista bilden? Fy tusan alltså.. Usha mejja..
Sista kortet satte vi upp kameran på köksfläkten för vi ville vara med allihopa :)

Neej nu ska jag gå upp och väcka älsklingen.. Han kan ju inte ligga och sova bort hela fredagskvällen heller.. (Hmm det kan blir så att jag somnar bredvid honom istället, är faktiskt ganska trött)
Jag vill bara berätta en gång till hur sjukt underbar pojkvän jag har. Han är den bästa som finns! Kolla in hetingen liksom ;)



Jag är så otroligt glad att du står ut med mig gubben min ;) <3

Ha en trevlig fredagkväll. Sleep well! 


Mitt och Rickards barn

Brynäs vann igår :) Så himla rolig match faktiskt.. 3-2 precis som Johannes hade tippat.
Fast har det alltid varit så att det är förlängning ifall det blir oavgjort så här i början på säsongen? Det har jag helt missat isf. Haha jag såg att du skrattade åt mig Mican när vi var på väg ut efter den tredje perioden. Din lilla filur ;)

Idag har jag övningskört igen.. Jag börjar komma igång på riktigt nu. Var till och med till apoteket och parkerade där! Haha..
Ska åka in till stan med mamma snart och hålla henne sällskap. Hon ska skjutsa in Johannes trunk för han har träning och sen kanske vi ska åka och titta på Simons fotbollsmatch i Årsunda. Jag har hört att han är riktigt grym!

Rickard vill inte ha barn med mig. Kan det bero på att det här kanske blir resultatet?



Jag tyckte iaf att hon var jättesöt ;) Men hon var då inte speciellt lik någon av oss. Funkade inte så värst bra det där..

Här har vi en liten Eminem Jr också ;)



Nu ska jag ladda över alla Ida och Hasses bröllopskort på USB så de får dem någon gång. Haha!
See ya!

Slappdag med Sis

Idag är det lugndag för hela slanten.. Thomas kom och hämtade mig hos Rickard imorse när jag vaknat.. Sen har jag bara umgåtts med syster min. Laddat in lite ny musik på josefins ipod och fått lite bilder av henne från partyt i Sätra :)

Ikväll blir det Brynäsmatch :)

Jippiee!

JOSEFIN ÄR HEMMA :D :D :D
Hon kom hem och överraskade hela familjen. Så himla roligt.. Hon ska inte hem förren på lördag så nu blir det umgås med Josefin.. Gu va roligt!  Det är tur att man har Amanda hemma hela tiden iaf, så inte hon också lämnade mig.

Idag har jag och Virran gått och lämnat CV lite här och där. Haha och båda fick ev. extra på Rusta ;) Virran ska dit nästa måndag-onsdag och prova och sen ska jag dit nästa vecka ändå och prova, så får vi se hur det blir sen. Bättre än inget iaf! Haha så himla roligt att vi fick båda två. Har jobbat från 4-halv 8 också..

Just ja. Måste bara berätta hur dum jag varit idag. När jag och Virran hade vart på Max (och firat eftersom vi kanske fick jobb) skulle vi gå till torget och så låg det två enkronor på trottoaren.. Jag gick förbi men sen ångrade jag mig eftersom det var krona upp, så jag vände och böjde mig ner för att ta den så jag fick tur. Tror ni inte det var nån som hade limmat fast dom då? Hahaha.. Så nu blir man väl säkert med på film på youtube som "dum blondin" eller nåt :P Det var ju inte det att jag ville ha enkronan. Jag ville bara ha turen som man får om man hittar den! Aja skitsamma.. Jag och Virran hade roligt åt mig iaf.
En till sak. När jag och Virran möttes idag så kändes det som att titta in i en spegel. Båda hade svarta byxor, grå lång jacka och svart stor schal. Och så är vi ju ganska så lika i håret med. Så himla fult. Så när vi kom in på Rusta frågade chefen där om cvi var tvillingar eller om vi bara tyckte det var roligt att klä oss sådär ändå..

Hmm. Ännu ett onödigt inlägg! Haha.
Nu ska jag äta thaimat och drömma mig tillbaka...

Söka Jobb och jobba

Haha rolig rubrik.. Not. :P
Har övningskört i en timme idag. Det var verkligen länge sen nu alltså. Körde till pappa och tillbaka och så tränade jag på att backa och lite så. Så nu är jag på G igen!



Ska åka in till stan med 12 bussen och då ska jag träffa Virran. Vi ska försöka leta lite jobb och sen vid 4 ska jag jobba. Rolig dag.. Kul och träffa Virran iaf! :)
Ja Agnes, vi borde ses någon dag. Det var länge sen jag träffade dig med. Men en myskväll i helgen lät trevligt! Vi hörs på telefonen gumman.

Nu ska jag äta världens godaste mat som Thomas har gjort sen ska ja föna håret och göra mig redo!
See ya! ;)

DumDum

Föresten.. Har ni hört "Dum Dum" av Magnus Uggla. Tror den är gammal men jag har aldrig hör den förr.
Pappas "nya" favorit. Haha han har tillägnat mig låten.. Jag är stolt över mig själv... Inte! Hehe.

Aja. Hejs!

Målar och står i

Idag har det vart en heldag med Mor och Thomas. Roligt att umgås med dem lite :) Åkte in till stan på förmiddagen och kom var där hela dan.. Kom hem vid 3 idag och då gick jag och hämtade Simon på fritids. Sen åt jag och lite så.. Har målat vårt nya vardagsrum nu hos mamma. Vita väggar blir det där. Skitfint! Det är jag och Thomas som har hjälpts åt. Jag har blivit en riktig målarkung nu minsann  ;D Vi ska fortsätta måla imorn sen vid 12 ska jag åka in till stan och umgås med Virran. Var ett tag sen man träffade dig nu.. Fast vi ska väl inte göra nåt jätteroligt; leta jobb ska vi göra! Sen klockan 4 börjar jag jobba och slutar halv 8 så det blir en väldigt kort jobbardag.. Blir så nu när man är en sån här extring.

Haha det känns som att det här inlägget är jättekonstigt skrivet för alla står runt om mig och pratar samtidigt som jag skriver så jag har assvårt att koncentrera mig.. Thomas målar och sjunger, mamma läser högt ur en tidning, Rickard står och pratar med mig fast jag inte lyssnar och Johannes sitter i sitt rum och ropar.. Hahaha..
Nu ska jag lägga in lite musik på i-poden sen ska jag natta älsklingen ;) Sleep well alla mina läsare!

Puss och Kram! <3


Ta ut gammalt kök

Idag har det inte hänt mycket. Jag har läst lite i Magdalenas några bäcker, tittat på TV, ätit mat, läst skvallertidning och tittat på Fröken Sverige (filmen) med Fille.. Väldigt händelserik dag.

Rickard kom precis hem och nu ska vi in till stan och städa iordning lite i lägenheten. Och så ska vi ta ut det gamla köket så vi kan få in det nya så småning om. Om vi nu kommer kunna bestämma oss..
Ska även försöka bestämma taperer.. Huu!

Måste kila ;)
Hejs!

AL

Vaknade för ungefär en timme sen.. Hade jätteont i halsen när jag vaknade så det blev en kopp te som gjorde saken lite bättre. Idag blir det lugn och ro här hos Magdalena tror jag. Har alla mina saker hos pappa som jag borde packa upp men jag får inge skjuts dit på något vis. Skulle kunna ta en promenad hem till mamma men jag vill inte bli dålig i halsen nu, så jag tror att jag blir kvar här. Imorn däremot ska jag nog in till stan och söka jobb :) Kanske träffa nån av girlsen också?

Om det är någon som har försökt ringa mig i heglen så kan jag tala om att min telefon har varit död sen i fredags. Jag har ingen laddare. Och Rickards var död hela dagen igår så vi har typ varit utan telefon :P

Ikväll kommer Mamma, Amanda, Thomas och Simon hem så det ska bli roligt att träffa dem!
Och just ja, jag och Rickard ska beställa tapeter till vardagsrummet men vi kan inte bestämma oss. De är två vi väljer mellan. Båda är randiga på längden liksom (alltså horisontellt) och den ena är beige och vitrandig. Den andra är brun, guld och beigerandig. Vilken blir bäst?? Vi ska bara ha den som en fondvägg och så ska de andra tre väggarna vara typ vita. Vi hade tänkt köpa en svart skinsoffa men de kanske inte blir så bra om man har brun vägg??

Aja vi får fundera lite till..
Nu ska jag ta en till kopp te och kolla på en film kanske?

Josefin

JAG SAKNAR MIN ÄLSKADE SYSTER NÅT SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET!!
KOM HEM.. :( Det är så himla tomt utan dig..
Det är ju för tusan alltid du och jag.. Jag känner mig halv!

Love you so much!!

Sovit i soffan

Har sovit jättelänge nu i soffan hos Magdalena. Så himla skönt. Detblev ju inte så himla mycket sova på golvet inatt.. Hehe! Alla verkar ha haft jätteroligt igår på Alices 18-års fest. Gu va bra! Men ändå ångrar jag inte att jag stannade hemma, så himla skönt har det varit att bara ta det lugnt alltså. En festfri helg behövdes =)

Ska titta på Hål i väggen klockan 8 ikväll på kanal 6. Vet inte om det är roligt men jag såg det på reklamen och det verkarde skoj.. Sen imorn kommer mammsen och alla hem så då ska vi börja göra iordning ute i "garaget". Det är så himla stort så vi ska göra iordning med ett vardagsrum, en toalett, ett sovrum till Amanda och ett sovrum till Johannes. Det kommer bli skitroligt och jättefint tror jag..

Nu ska jag gå på toaletten för nu är äntligen Filip klar där.. Eller om det var Simon? Ja vet inte.. Aja.
Hejsvejs!

Lugnhelg

Nu har helgen gått.. Och jag har inte skrivit någonting :)
I fredags städade jag iaf ut lägenheten så den blev helt klar. Det tog sin lilla tid men fint blev det. Men det var sorgligt att lämna ifrån sig nyclkarna :P

På kvällen blev det taco-mys hos Maria. Jättetrevligt hade vi hela kvällen! Sov kvar där gjorde vi också. I går åkte vi in och tittade på kök på Ikea men kunde inte bestämma nu heller så vi fortsatte in till stan. Där hjälptes jag, Rickard och Johanna åt att lägga in golv i sovrummet och riva ner köket (Ok, Rickard gjorde mest). Golvet blev såå fint! Som tack för hjälpen bjöd Rickis på Max :D På kvällen åkte vi och hämtade en massa täcken och kuddar hos Johanna och la vi ut det på golvet i sovrummet. Sen tände vi en massa ljus och åt godis och hade det jättemysigt! Sov där på golvet. Så nu är lägenheten invigd :) Dock mår inte ryggen så bra idag.. Men men. Det kommer kort från myslördagen sen..

Idag blir det bara lugnt här hemma. Ska titta på någon film och äta upp chipsen och godiset från igår. Jag älskade den här helgen. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Det var ett tag sen, har ju blivit en del krogen nu på slutet..

Have a nice söndag!
Pussipuss

Ny jacka :)

Kom precis hem från Cubbe.. Det var faktiskt riktigt roligt att jobba :) Dom är så himla snälla.
Köpte en ny jacka där också. En som inte kommit ut i butik än ;) Älskar den. Den är ganska lång och svart med hög krage. Bra för min urinvägsinfektion :) Köpte en ny halsduk med. Huur mysig som helst. Den är värsta lång och gosig! Och en rosa helt vanlig tröja. En sån där som alltid går åt. Märkte idag när det var någon som köpte den att den gick in för halva priset i kassan så då passade jag på och köpa en jag med.

Gu va det blir att man shoppar när man jobbar i butik. Jag har aldrig riktigt tänkt på att Cubus har fina kläder innan men när man jobbar där ser man saker hela tiden.. Plus att Cubus är på uppgång som sagt; det är bättre saker på väg ;D

Rickard var till banken idag och tog lite mer lån till rust på kök och badrum. Där sa de att man måste betala 2/3 i "vinstskatt" om man tjänar på den när man säljer  lägenheten.. Alltså om Rickard köpte lägenheten billigt, lägger en massa pengar på rust så att den stiger i värde tills han ska sälja den, måste han betala hela två tredjedelar till staten. Kan de stämma? Tyckte det lät helt stör.. Isf hatar jag regeringen. Man kan verkligen inte jobba och bli rik i Sverige, det går inte...


Anna Bergendahl

Nu har jag kommit en bit minsann... Köket, Sovrummet och badrummet är så gott som klart.
Tyvärr är HELA vardagsrummet kvar och det är det som kommer att ta längst tid. Jag förstår inte hur det kan ta så lång tid att städa en lägenhet på 47 kvadrat.

Allså shit va underbar den där tjejen var från Idol igår.. Så himla go!
Ja har tittat på henne på youtube flera gånger.. Vilken stjärna ;)

Alice Idol

Kom precis in till stan.. Det blev så att jag åkte ut till Hedesunda igår.
Tittade på Idol och åt chips, popcorn och jordnötsringar. En härlig mix ;) Mumma.
Alice var lika duktig som vanligt. Hade inte väntat mig något annat iofs men.. Hehe. Men hon får konkurrans minsann :P. Gu va duktig tjejen som sjöng på slutet var. Superfint!





Nu ska jag inte sitta här och dra ut på tiden. Det är städning som gäller nu, för hela slanten :P Men bara fram till 11 ungefär. Då måste jag äta och göra mig iordning för att jobba. Hej å hå!

Trökstädningen fortsätter..

Det är såå tråkigt att städa. Kommer ingenvart känns det som - snarare tvärt om. Det blir bara mer och mer stökigt ju mer jag "städar". Håller på rensar en massa skåp och lådor nu. Det är så fruktansvärt tråkigt!! Kom och hjälp mig nån, snälla? :P
När jag blir stor ska jag anställa en städerska till mitt hus. Eller om jag hittar någon som vill städa mitt hus, så städar jag den personens istället. För grejen är den att jag har inget problem med att städa åt andra, men när man städar hemma till sig själv då kan jag spy på det! Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt.... Ush!

Men snart kommer mamma och Thomas och hämtar lite grejor iaf, då blir det kanske lite lättare. Men just nu känns det som att jag aldrig kommer hinna bli klar tills på fredag :S

Jag är ganska negativ nu men jag är trött på skiten och så är jag hungrig.. Åt fil och flingor för ett tag sen men jag är sugen på riktig mat. Kanske blir en sväng ner på stan och köpa något? Känner inte för att ställa mig och laga mat nu (föresten går det inte. Jag har redan packat ner all mat i påsar)
 


Idol ikväll

Än så länge har det inte hänt något med jorden. Iaf inte här hos mig! Skönt..
Jag håller på städar ur en massa lådor som jag bara har små onödiga saker i. Men de är inte tillräckligt onödiga för att jag ska kunna slänga alltihop, så jag vet inte riktigt var jag ska göra av allt. ÅÅh jag tycker att det är jobbigt att städa. Speciellt när det inte är så långt kvar tills allt ska vara klart. Imorn måste jag ju ha fått ut allt så jag kan städa lägenheten på fredag. Och imorn ska jag ju jobba från 12-4. Det blir till att gå upp tidigt och börja.

Ikväll är det Idol. Alla måste titta, det är något speciellt just ikväll ;)
Jag ska till Hedesunda kväll för våran TV är sönder. Det var ju ett tag sen jag träffade familjen med. Så det blir ju kul.


Jorden försvinner?

Jag är fortfarande arg. Men tack och lov har det lugnat ner sig lite..
Igår var jag på det där väldigt hemligstämplade Cubus-mötet. Det började halv 8 och slutade lite före 10. Det var faktiskt riktigt roligt. Alla som jobbar är så himla gulliga. Vi fick se lite av det som ska komma till butikerna osv. Och en massa andra saker. Och jag har bara en sak att säga till och det mötet; Cubus är på uppgång ;)

Uush. Jag fick ett meddelande av Rickard nyss där han skrev: "Vid lunch idag så kommer de göra ett experiment någonstans i Schweiz  (Jag tackar Mats Åkerlind för att jag kan stava till det där) där dom skapa ett svart hål som vissa tror att kommer suga i hela jorden. Dom ska typ återskapa big bang eller nåt.. otäckt va?"
Jag vill inte dö.. Speciellt inte av någon sån där skit. Jag tyckte det lät värsta otäckt. Hoppas inget händer, att de där "vissa" tror fel.


Ska göra mig lite iordning och börja packa ihop mina grejor nu. På fredag ska vi ju vara ute ur lägenheten. Lite efter 11 idag ska jag och Ing-Marie skriva på kontrakt om att vi ska hyra ut den ett år och att hon ska ha den. Hehe det låter värsta stort med kontrakt och grejs :P

Frukost nästa!

Hemsk dag.. redan.

Vad är det för likhet mellan en läkare och ödmjukhet? INGEN.. Hatar Jan Ingermansson.
När jag kom till sjukhuset idag var jag  h u r  nervös som helst. De skulle ju bedöva urinröret (spruta) och gå in med en kamera i blåsan för att se vad det är som är fel. Sen skulle de fylla hela blåsan med vatten och sen skulle ja kissa ut de. Sen skulle de in med en kamera igen och en massa.. Eftersom jag aldrig blir av med urinvägsinfektionen.

Och så när jag kommer dit möts jag av den där vidriga Jan. (Har aldrig träffat honom förr)
Han var så fruktansvärt otrevlig!! Han sa saker som att jag inte hade så allvarliga problem, att jag inte är ensam om det "Det är så många tjejor som har problem med urinvägsinfektion, så det är ingen stor grej" ungefär. Jag förklarade att jag hade blivit kallad till den där undersökningen, att det var en kvinna som hade ringt till mig. Då sa han "Ja men då måste ni ha missförstått, för så står det inte i mina papper". Jag sa att jag hade ätit pencelin flera gånger under året och att jag ändå inte blivit bra. "Nej du har bara ätit pencelin en gång, så står det i mina papper". Som om han skulle veta bättre liksom? Jag sa även att jag hade varit på undersökning flera gånger under året. "Nej det har du inte. Sist du var här var i februari". Så fruktansvärt nonchalant var han.. Och han trodde att han visste bättre än mig liksom. Bara för att dom är så slapp på sjukhuset och inte skriver in allt i datorn kan han inte komma och säga till mig vad jag har och inte har gjort. Mamma blev jättearg på honom. Jag blev ledsen när han bara sket i mig. Började storböla och sprang ut därifrån.. aldrig i hela mitt liv att jag fläker ut pullan till det där mongot!! 

Jag hatar Gävle Sjukhus!! Att bli så nonchalerad som jag blivit hoppas jag att ingen annan blivit. Men jag blir då inte förvånad.. Idag har jag bestämt att jag ska bli läkare. Så högt uppsatt det går och bli. Bara för att jag ska kunna sparka den där förbannade Jan (ÄckelStördViderMongo) Ingermansson.

Jag som har laddat för den där undersökningen och så blev det inget.. Men jag ska få en ny tid. En sköterska såg mig när jag gick ut och böla, och ringde till mamma för att se så att allt var som det skulle. Sköterskan lovade mig en ny tid med ny läkare.. Och så bad hon om ursäkt.

När vi var klar på sjukhuset. Ca 1 1/2 timme efter min bokade tid tyckte jag och mamma att vi förtjänade lunchbuffe på American Take Away. Så blev det..

Oj vad långt det blev.. Skönt att skriva av sig lite iaf. Nu ska jag tröstäta godis och umgås med syrran.
Hej!

Supernervös!

Jag brukar inte vara så värst nervös av mig men nu är det för tusan hemskt!
Jag mår illa, det känns som jag ska spy. Jag kanske slipper göra det om jag säger att jag är sjuk? Nej lika bra att få det avklarat. Men jag vill inte att det ska göra ont :( Åh va läskigt! :S Jag döör.

Har inte tid att skriva mer nu. Ska vara på sjukhuset klockan 10 så jag måste göra mig klar.
Önska mig lycka till!



Varför ska allting vara så komplicerat?
Jag älskar dig Rickard.

Jag mår illa..

Idag har kanske varit världens onyttigaste dag för mig. Eller iaf nästan.
Efter att ha ätit gröten imorse mådde jag hur illa som helst och åt en massa godis som blev kvar från igår. Johanna kom sen och vi bestämde oss för att vara duktiga och ut och gå. Vi kom inge längre än Max och där blev det orginalmål (plusmeny för Johanna) + dip. Gick tillbaka till stan och där fortsatte vi med godisskålarna. Och nyss har jag ätit en pizza. Hur onyttig får man bli? Imorn får det bli andra bullar... För nu mår jag jätteilla av allt skit jag har i magen.

Har för övrigt färgat ögonbrynen och ögonfransarna idag med Johanna. De blev väldigt mörkt men de blir ju bättre efter någon dag. Tack Maria för den presenten!! :) Sen har jag och Rickard vart och köpt golv och börjat lite smått med att lägga in det..

Imorn händer det :( :( Jag vill inte!! Mår dåligt av att bara tänka på det. Ush! Men jag hoppas att det går bra!
Sov så gott.. 

Lilla hemlisen var..

Ok. För alla nyfikna läsare ;) Här kommer en förklaring till min lilla "hemlis" igår..
Jag kände för att göra något för Rickard, han behövde piggas upp och så behövde han förstå hur bäst han verkligen är!

Jag tände en massa ljus i hela lägenheten och så släckte jag ner så det blev huur mysigt som helst. När han kom blev han överraskad minsann.. Då tog vi först ett bad med värmeljus och skum och en massa mys. Sen när vi hade badat klart tittade vi på en film och åt chips, godis och drack läsk. Och så slutade kvällen med en ryggmassage :)
Han var helnöjd med vår kväll.
Det här är dessutom ett tips till alla. Man får hur söta meddelanden som helst dagen efter ;)


Har suttit och pinat i mig gröt nu. Den brukar vara jättegod men jag tror att jag saltade och sockrade för lite..

Ja.. I lördags blev det ju party iaf. Först var vi här i lägenheten Jag, Josefin, Johanna, Tessan och hennes en kompis. Vid 9 åkte vi till Sätra och var med tre kompisar till Johanna. Sen åkte vi till stan vid 12 och gick in på Heartbreak. Dansade och dansade och träffade endel roligt folk :) Sen blev det liten efterfest här på sex personer, i ungefär en timme. Haha!

Nu ska jag börja städa ur lägenheten, kanske en liten promenad med. Och så ska jag ladda inför morgondagen :´(


party

Igår blev det party. Riktigt rolig kväll faktiskt!
Hade skitkul verkligen. Kommer mer info om det sen..

Nu ska jag gå och göra en hemlis.. Kanske berättar senare! ;)
'Hejs

Tomaten här



JAG ÄR RÖD SOM EN TOMAT.
Va tusan ska jag vara så kaxig för? Ja sa att jag ville ha det starkaste solariet och den starkaste krämen för jag skulle ta mig tusan bli brun. Han på bruno: "Men du, om det är ett tag sen du solade kanske du borde börja lite försigtigt?" Jag: "Äh.. Jag bränner mig alrdig!"
Ha där fick jag.

Huden spänner så det känns som jag är på väg att få bristningar och så svider det.. Har legat under täcket och skakat ett tag nu - solfrossa.
Haha gu va jag får skylla mig själv alltså! Hoppas det värsta går ner tills ikväll bara, för ja tänker då inte gå ut som en tomat.

Snart kommer Johanna och lite senare ändå kommer Josefin, nu måste jag börja tagga ;)

Hejs!

Tråkigt inlägg

Ja då har man jobbat klart sina tre timmar för idag då.. Det gick bra, var mycket folk så det blev "rushigt" (? Aja ni vet vad jag menar..) Det var jag, Maja, Nette och Ola som jobbade idag.

På förmiddagen var jag Rickard och Magdalena och tittade på kök på Ikea. Det finns ju hur mycket fint som helst, frågan är vad man vill ha för stil.. Skitsvårt tycker ja. Men vi ska fundera ett tag till. Har iaf hittat en sån där vattenkran som jag vill ha i köket :)

Ikväll blir det som sagt party med Josefin och Johanna. Hörde att Tessan och 2 till skulle med också. Roligt!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men funderar på att gå och sola. Vet inte om det är öppet, men är det inte det blev det ju en liten promenix iaf.. Ja nu har jag bestämt mig, sola/promenad får det bli.

Ha en trevlig kväll (Har jag tråkigt när jag kommer tillbaka kommer jag nog skriva mer)..
See ya ;)

Äntligen Otto!

Nu är äntligen min älsklingsbrutta hemma! Såå skönt att se henne igen.
Ska vara med henne i helgen. Hemma och umgås med familjen ikväll. Sen imorn ska jag jobba mellan 12 och 3, det är enda stunden Josefin slipper mig ;)
Vi ska ut på krogen imorn Jag, Joppla och Johanna. Det blir roligt hoppas jag!



Nu ska jag umgås med min skönhet igen!
Ha en trevlig helg!


Efterfest med Alexander Skarsgård

Jag har hört VÄRLDENS FINASTE LÅT nu.. Katie Melua - Closest thing to crazy. Skitfin, har aldrig hört den förr! Mmmmm..
Lyssna på den om ni inte hört den. Helt underbar!

I förrgår ringde de vid 11 på kvällen och frågade om jag kunde jobba. Var inte alls sugen men jag ställde upp och igår var det till och med riktigt roligt att jobba.. Jobbade från 14-19.30. Så det var ju inte jättelänge. Men vi klarade budgeten och allt så vi fick mycket mer i lön. Då är det roligt ;)
Innan jag började jobba så åt jag på Coffehouse med Johanna. Vi var så himla hungriga så det var jättegott!
När jag slutade iaf så kom Rickard och hämtade mig. Köpte varsin smoothie på Coffihouse också, jag en hallon och Rickard en jordgubb.

Kollade på Idol när vi kom hem. Guu va duktig killen som skrev egna låtar var. Jag älskade han! Skitfint.

Just ja. Jag har glömt berätta att jag hade kunnat hamna på efterfest med Alexander Skarsgård och Josef Fares i helgen. Jag var ju med Johanna innan hemma hos mig. Men tyvärr när vi kom in på Goya tappade vi bort varann. VÄLDIGT SYND, för hade jag inte gjort det hade jag ju vart med henne, och då hade jag följt med på efterfest, och då hade jag träffat Alexander :) Hehe Johanna visste inte ens vem det var, hon bara presenterade sig som vanligt. Sen efter ett tag förstod hon. Så himla roligt ;) Haha. Men han var väldigt trevlig sa hon. Aviis! (Men Rickard, du är fortfarande snyggast och bäst. Det vet du ;D)


Ska åka in till stan snart. Ska visa IngMarie lägenheten eftersom hon ev. ska hyra den ett år nu. Sen när Rickard slutat ska vi åka till Ikea och kolla på kök. Wihoo!

Just ja. En sak till. Johanna tvättade mig i-pod igår. Smart tjej va? ;) Den blev nog ren iaf. Hahaha.. Ja jag säger då de!

Ha en bra dag!
Pussipuss

Nya tapeter och ny portmonä

Det blev en heldag med Johanna idag. Skojskoj!
Gick runt på stan hela dagen, åt på Java gjorde vi också. Sen när Rickard slutade åkte vi och visade mamma och Thomas nya lägenheten. Dom va imponerade ;) Sen åkte vi och tittade på en massa tapeter. Vill fortfarande ha de där randiga beiga i vardagsrummet, men får se hur Rickard vill.. Köpte iaf tapeter till sovrummet.
Åkte tillbaka till stan och där åt vi på American take away jag, Rickard och Johanna. Gott! Fast vi kunde knappt gå därifrån sen för vi var så himla mätt ;)

Pappa och Maria kom in sen också och tittade på lägenheten.. De tyckte också att den var fin :) Fast som sagt, en hel del kvar att göra. Hmm!

Fick lite försenad födelsedagspresent av Maria och barnen idag också. Så himla fin portmonä (stavas det så?) från Frankrike och så fick jag ett presentkort på Rosmarins hudvård. Så jag har världens bästa "plastmamma" med. Inte bara för presenterna.. I like her anyway!

Nu ska vi skutta i badkaret jag och älsklingen, eller så blir det sängen. Får la se!
Ha en trevlig kväll!
See ya ;)

Moster Karolin

Aj. Aj. Aj. Aj. Jag har träningsvärk i hela kroppen känns det som. Hela överkroppen för att jag målade tak igår. Och hela benen och stjärten för att jag satt konstigt på mamma när jag masserade henne. Otränad? Ja.

Det blev i alla fal inte så tidigt i säng som jag hade tänkt mig igår.. Fast jag är arbetslös går jag oftast upp vid 6 när Rickard går upp och så är det full fart hela dagen. Och eftersom jag inte hade sovit nästan något natten innan hade vi bestämt oss för tidig kväller. Men Karolin kom inte förren vid 12, och så kom Kenny en timme senare för att han skulle parkera bilen någonstans och gå till oss.. Det tog sin lilla tid. Kom inte i säng förren vid 2-halv 3.

Men jag och Karolin hade trevligt som alltid ;) Vi provade lite nytt smink som Mary Kay hade. Fick låna en hel del också ;) Plus att hon hade köpt tre par nya väldigt höga pumps (ett par var för stora så de fick jag. Skitsnygga! Ska bara försöka lära mig gå snyggt i dem) Sen så fick jag se hennes nya balklänning som hon hade sytt upp. Den var brun och turkos, jättefin! Och så hämtade hon den som jag lånade av henne på balen för hon skulle på något med Mary Kay, typ Kick Off. Och då har de värsta fina middagar och så har alla balkläningar och är jättefina.. Låter som ett roligt jobb va? :) 

 


En väldigt seriös bild på Karolin. Såhär ser hon ut egentligen :)

Hm.. Hade faktisk tänkt ut och gå idag men TYVÄRR regnar det lite ute så de går ju inte.. Syyyynd! ;) Hahaha!
Ska träffa Johanna på stan om ett tag och så ska vi äta nåt.. Sen blir det väl antagligen en runda på stan också..

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar. Hejs!!

Taken klara

När Rickard slutada gick vi till Subway och åt.. Mumma! Sen åkte vi till Sätra en sväng. Sen tillbaka till stan, till den nya lägenheten och mätte upp lite och så. Sen åkte vi till K-Rauta och gick runt där hur länge som helst.. Åkte till några fler ställen också. Sen bar det av till lägenheten och där fortsatte vi med taken. Har målat alla tak en gång till nu, så nu är de helt klara! Skönt!! Sen har jag spacklat i min lilla garderob.. Jag tyckte de va asskoj att spackla, var verkligen grym på det ;).. Not. Men kul vare :)

Här är en bild på dagens målaroutfit ;) (Den förra bilden jag la in på mig när jag målar var för någon dag sedan)
Jag har lite dans/sjung show för Rickard :)



Om ett tag kommer Karolin och Kenny hit. De ville ha någonstans att sova eftersom de skulle med tåget härifrån inatt kl 4.. Nu ska jag och älsklingen bada och skrubba bort all målarfärg..

Sleep well alla! Speciellt du Joppla som sover alldeles ensam. Miss you honey. Men nu är det bara imorn och torsdag kvar, sen ses vi :D Wihooo!


Frukost på sängen

Just ja. Jag glömde berätta att jag fick frukost på sängen imorse.
När jag vaknade stod en bricka med fil och bär,  pizzasmörgås och en liten vas med blommor bredvid mig.
Och så stod Thomas bredvid mig och sa "Godmooorgon Eveliiina".
Man har en alldeles för bra "plastpappa" alltså! Hehe..
(Mamma och Johannes fick också frukost på sängen)

Här kommer en liten vimmelbild från helgen. Jag ser för taskig ut men det bjuder ja på ;)



Haha ush!!

Om två timmar slutar Rickard. Då ska vi åka och köpa tapeter och golv. Sen bär det av till lägenheten och fortsätta med målningen. Skönt att få det färdigt någon gång så man kan flytta in! :)

   
Bild 1. Vi äter på vardagsrumsgolvet.
Bild 2. Jag och min fina målaroutfit på Rickards färgglada stege.
Bild 3. Närbild på mina kläder ;)

Hejsvejs!

Vidriga mardrömmar

Har försökt komma in på bloggen hela dagen men det är nå psyko med datorn då den bara hänger sig hela tiden. Så himla jobbigt!

Inatt har varit den värsta natten i HELA mitt liv. Har mått så fruktansvärt dåligt.. Ush! Jag har drömt helt sjuka drömmar.
Det började med att jag var i ett stort mörkt rum. Jag låg i ett hörn och kunde inte röra mig. Så plötsligt var det fyra killar där inne som våldtog mig. Det var så fruktamsvärt hemskt!! Det kändes så himla verkligt. Jag riktigt kände hur de höll på på mig, länge.. Och när de var klar så hotade de med att om jag skulle säga något till Rickard skulle de ha ihjäl hela min familj. Så kom Rickard dit efter ett tag och han pratade med dem som om de var hans kompisar. Jag kände mig så himla sviken (fast han visste ju inte vad som hade hänt).

Efter ett tag gick vi därifrån och jag hade så ont så jag knappt kunde gå. Men jag vågade inte säga något till Rickard, plus att jag trodde inte att han skulle tro på mig iaf.. När vi kom till Gimlins så kom det ett fyllo fram till mig (ni vet sådär som de brukar göra, komma fram och surra). Han var lång och stor, och så sa han; "Evelina. Vart har du glasbitarna i huvudet någonstans?" Jag fattade ingenting utan fortsatte gå. Han ställde sig framför mig och frågade samma sak igen. Jag bara skakade på huvudet. Då lyfte han upp mig i benen och kastade mig in i Gimlinsfönstret med huvudet före och så hörde jag att han sa; "Ja där var dom" (Alltså glasbitarna, som jag nu hade i huvudet).

Jag vaknade av att Rickard höll i mig och tröstade mig. Jag grät och svettades sjukt mycket. Han hade vaknat av att jag skrek rätt ut.. :(

Har känt mig helt nere idag. Fy tusan vad det kändes verkligt! Jag mår så här dåligt av att drömt att jag blivit våldtagen, så jag kan verkligen tänk mig hur dåligt de som verkligen blivit våldtagen mår. 

Har precis ätit en baguette och så har jag vart på stan. Köpte en tröja och en mössa. 
Det var det för tillfället.

Liten update

Har precis gjort en liten mysförmiddag för mamma.. När hon kom hem hade jag tänkt en massa ljus och satt för en massa täcken för fönstrena så det var helt mörkt i deras rum. Och så hade jag satt på mysmusik. Sen fick hon en timmes massage, både rygg och ansikte. Hon tyckte det var så skönt och blev jätteglad. Kul att göra något för henne, annars brukar det bara vara tvärt om. Ett litet tips till er som vill göra något mysigt för någon ;)

Ska äta lite nu med Johannes sen ska jag ut och måla huset..

Mammi

Ja nu är det måndag. Rickard är och fixar med lånet till lägenheten nu och mamma följde med.. Jag sitter vid datorn och äter chips. Men ska gå och äta frukost nu snart istället..

I lördags blev det utgång. Jag och Johanna var i lägenheten ett tag först, sen kom det lite mer folk. Vi bestämde oss för att gå till Goya och dert gjorde vi. Nästan direkt när vi kom dit tappade vi bort varandra men då hittade jag på Ola, Malin och Maja från Cubus :) Så då följde jag med dem till Heartbreak och var där ett litet tag. Sen bestämde jag mig för att gå tillbaka till Goya. det var ett evigt springa fram och tillbaka den kvällen :p Hehe! Träffade Fia när jag kom till Goya och vi skakade loss minsann.. Hehe!
Fia och Rickard följde med hem till oss och sov. Haha alla fyra i en dubbelsäng.. :D

Igår tog jag det bara lugnt. var helt slut efter gårdagen. Åkte och åt vid Anna och Peter på kvällen, och hennes dotter visade att hon kunde snurra med sån där rockring huur länge som helst, ganska imponerande faktiskt!

Jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen. Jag har världens underbaraste mamma.. Jag älskar henne över allt! Du är bäst <3 Hoppas du blir frisk snart. Inge roligt att se dig må dåligt :(


Ha en bra dag!
Puss och Kram

RSS 2.0