Sötast!

Den här lilla kan ju vara det sötaste någonsin.. Så himla go hund! ❤️ Jag förstår inte att folk kan tycka att dom ser knäppa ut och är fula. Han är ju det finaste någonsin..




Pömshästarna!

Det har varit några tuffa dagar. Eller tuffa och tuffa... Jag har sovit. Massor! Men det blir säkert bra i slutändan. Vi har det ändå ganska mysigt jag och grisen. 





Trans-(M)andy!

Andreas skulle passa ganska bra som transa.. Även om jag kanske föredrar skägg och manligt! Eller vad tycker ni? ;)



Nu är det hockey hemma i soffan. Kom igen nu Brynäs. Se till och vinn lite nu! Det börjar bli dags att rycka upp sig.. 

Jag har varit superdålig idag. Jag har seriöst sovit nästan hela dagen. Jag fick tillbaka de senaste uppgifterna från skolan nu med positiv feedback och de var båda godkända. Jag är med världens gulligaste och mest förstående killar på B-uppsatsen. Så snälla! Bara den kvar nu i den här kursen.. Och en dugga på 15 frågor som ska göras under 1 timme. Det är det där med att komma ihåg saker under tidspress som blir svårt när man är borta i huvudet. Men det känns helt ok att det är det enda jag "ligger efter" med..

Edward är glad över att vara hemma! Han vill bara gosas och pussas hela tiden. Jag är så glad att allt gick bra och att han kom hem levande ❤️



Han är hemma!!

Fy vilka hemska två dygn.. Men kl 13 så ringde de och sa att han var tillräckligt pigg för att kunna åka hem. Det går dock fortfarande fort i vändningarna. Men han blev så himla glad när vi kom!! ❤️ De har tagit prover som de inte har fått svar på än men vi hoppas att det var en förgiftning och att det var allt.. 





Edward ❤️

Inatt kan ju ha varit min värsta natt typ någonsin.. Edward blev akut jättedålig igår kväll. Det var så himla hemskt att se honom så och han gick från att vara världens piggaste och gladaste lilla valp till att bara rasa ihop. Han kunde inte stå, började skaka och kissade på sig hela tiden. Kl 23 kom vi till Ultuna i Uppsala och när vi kom dit var det bråttom.. Veterinären mötte upp oss på en gång, satte flygplan på honom och sen berättade hon att han var otroligt dålig och skulle bli inlagd på intensiven. Hon förklarade att han troligtvis inte skulle klara natten men de skulle göra allt de kunde för att rädda hans liv. Hon tyckte att vi skulle åka hem eftersom vi ändå inte fick träffa honom mer när han var inlagd.. Han var liksom redan borta när vi lämnade honom så vi fick säga hejdå och lämna honom kvar. Brutalt, vidrigt, hemskt och sorgligt var det.

Vi hade ju aldrig kunnat anat att det var SÅ allvarligt.. Det kom ju från ingenstans och det gick så himla snabbt! 

Vi åkte hemåt igen när vi gjort allt vi kunde och behövde. Kl 2 kom vi hem och då mådde jag så himla dåligt så jag har inte sovit många timmar inatt. De ringde vid 3.30 och sa att läget var oförändrat men att han levde iaf. De lovade att återkomma om det blev bättre eller sämre.

Det har varit den längsta dagen någonsin idag och vi har bara gått och väntat på deras samtal. Vi provade ringa under dagen men de kunde inte säga något eftersom veterinären inte var på plats.. De ringde inte förrän 16 idag. 12 timmar senare!! De berättade att han hade varit medvetslös på morgonen men hade piggnat till sig något under dagen. De ville dock ha kvar honom för vidare uppsikt så han är kvar där fortfarande.

Troligtvis har han fått i sig snus/cigarettfimp och blivit förgiftad utav det. De hade även hittat några kärnor som han måste ha fått i sig ute. Självklart håller vi koll på honom hela tiden och petar ut om vi ser att han stoppat in något i munnen. Men samtidigt så är han en valp och nyfiken på allt och det är omöjligt att ens hinna se varje gång han stoppar in något. 

Den positiva nyheten är att han fortfarande lever. Men det är också det enda vi vet! 

Vi hoppas verkligen att han kommer piggna på sig så vi kan få hem honom snart igen.. De tre veckorna han nu har varit hos oss har han fått oss att må så mycket bättre. Han ger så mycket och vi behöver våran lilla prins! Igår kändes det nästan som ett dödsbesked och vi var så himla ledsna båda två och ställde in oss på det värsta. Men eftersom han klarade första natten, som enligt veterinären var den mest kritiska, har vi nu börjat våga hoppas på att vi ska få hämta hem honom levande igen! 

Jag har tyckt illa om rökare innan men efter det här är hata ett för milt ord. Tänk att era äckliga giftpinnar nästan tog död på vårat lilla hjärta! Hur tusan kan man vara så sunkig så att man först drar i sig gift, som dessutom alla runtomkring måste få i sig också eftersom ni rökare är överallt. Att sedan så äckligt nonchalant bara släppa denna vidriga cigarett på marken är för mig helt oförståeligt. Snus är väl inte heller bra men det drabbar åtminstone bara dem som snusar (så länge ni också slänger dom i soporna som allt annat skräp). 

Det känns så hemskt att han ligger där i Uppsala och kämpar för sitt liv och vi inte är där.. Jag tror iaf att han kommer bli bra och att vi får hämta hem honom snart igen! Men från och med nu vill jag att alla sunkisar som läser min blogg och som vägrar sluta röka åtminstone kan börja slänga dom i soporna så inte fler behöver vara med om detta.

Han är liksom en av få saker som känns bra just nu mitt i allt elände i vårat liv med sjukdomar osv. Jag vill bara få hem honom igen!!


Lillgrisen ❤️ 


Elliot 5 år!

Idag har vi haft kalas för Elliot som har fyllt 5 år.. Det innebär att jag och Andreas har varit tillsammans i 4,5 år. Sjukt!! Jag glömmer kameran mer och mer nu för tiden men det var en bra dag! 

Vi har varit på match idag också. J20 idag igen. Ikväll blir det A-lags hockey på tv och lördagsmys. 










Cause I had a bad day!

Ikväll var det hockeymatch igen efter uppehållet. Brynäs J20 - Luleå. Det kan ha varit en av de mest händelserika matcherna genom tiderna. På både gott och ont.. Förlust blev det också. Den får dock tränaren ta på sig enligt mig. Brynäs juniorverksamhet är inte så häftig som man kan tro utifrån.. Nog om det. 


Jag satt och längtade hem till badkaret sista perioden för magen gjorde så ont. När jag är igång och rör på mig lite eller bara hittar på något en stund så får jag feber direkt och så får jag ont i magen. Inte konstigt att man blivit en ensamvarg som sitter hemma för det mesta. Att gå utanför dörren förknippar kroppen med dåliga saker och det suger rent ut sagt. 

Ingen bra dag idag. Ledsen för det gulliga läsare. 



Be the change!

Jag hittade en krönika på Facebook som jag bara måste dela med mig av för den var så tänkvärd. Den är skriven av en tjej som heter Zandra Lundblad. Som hon skriver - du har möjlighet att vara förändringen! Valet är ditt. Det är så hemskt att barn, vuxna, vita, svarta, korta, långa, sjuka, friska ska behöva bli mobbade. Ni som har barn måste ta ansvar för att de inte gör något dumt. Ni måste lyssna tillräckligt på dem för att de ska våga tala om att de själva är utsatta för mobbning. Detta gäller även oss vuxna. På arbetsplatser, i kompisgäng.. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! 


Han har en ny svart vinterjacka på sig.
Han heter Lucas. Hans ryggsäck är lite för stor och det är samma sak med skorna. De glappar när han går upp för backen mot skolan. Varje vardag i precis den här backen har Lucas ont i magen. Varje dag är det någonting nytt hans klasskamrater påstår att är fel med honom.

Förra veckan var hans bruna jacka fel, någon sa att den såg ut som en billig tantjacka och sedan var det igång. De slutade inte förrän de rivit den av honom och stampat ner den i en lerpöl. Han fick gå hem i t-shirt trots att det var minusgrader. Hans mamma köpte en ny jacka till honom. En svart.

I går var det framtänderna. En kille slog mot hans mun för att tänderna inte skulle sticka fram så fult. De andra skrattade. Lärarna såg ingenting. Lucas kan omöjligt i förväg veta vad som är fel med honom i dag.

Just nu vet han bara att det gör ont i magen.

Kanske känner du till Lucas.

Kanske gick Lucas i din skola? Kanske har du sett Lucas när han lommar med nedsänkt huvud och glappande skor? Kanske är Lucas han som aldrig blir bjuden på dina barns kalas? Kanske har du varit Lucas? Kanske har du mobbat Lucas?

Kanske heter han inte Lucas utan Oliver, Miriam, Mohammed, Johan eller Sara. Martina eller Maximilian. Jag valde Lucas för att det är ett av de vanligaste namnen i dag. Egentligen spelar det ingen roll. Poängen är att det är ett barn. Inget barn ska ha där obehagliga känslan i magen. Det är fruktansvärt att det ska behöva vara så.

Ändå är det så.

Polisen i Finland har i sociala medier delat med sig av en lapp skriven av en 14-åring som inte såg någon annan utväg än att ge upp. Ett barn som gått med ont i magen till skolan för många gånger. Fått nog av rädslan. Skrev meningen ”snart är det ingen som bråkar mer med mig” och tog sitt liv.

Jag vill inte att det ska fortsätta så här. Du vill förhoppningsvis inte heller det.

Men av allt att döma verkar mobbningen inte försvinna av sig självt. Så vad kan vi göra?

Det finns ett populärt citat som lär komma från Mahatma Gandhi. På sistone har det börjat spridas mer och mer. Uttrycket är ”Be the change” och är en kortare variant av ”Be the change you wish to see in the world”.

Var den förändring du vill se i världen.

För tyvärr kommer du aldrig att kunna rädda varenda ett barn som går till skolan med magont varje dag. Du kommer aldrig ha makten att göra hela världen till en trygg och kärleksfull plats.
Men det är ingen nyhet att barn inte gör som du säger utan som du gör. Hur ska barn kunna bete sig som medmänniskor om vi vuxna inte gör det? Om vi dömer människor, skyller ifrån oss och ägnar vår tid åt att klaga på hur inkompetenta och dumma i huvudet den och den är. Om vi struntar i att fråga hur det är när vi ser att en annan människa mår dåligt. Om vi inte säger ifrån när vi vet att någon behandlas illa.

Du kan faktiskt göra en stor förändring och det kostar dig absolut ingenting.
Du kan vara trygg och kärleksfull.
Sluta hamna i meningslösa konflikter. Snacka inte skit om andra. Skapa din egen värld där du ger kärlek, acceptans och förlåtelse och får kärlek, acceptans och förlåtelse tillbaka. Det är där det börjar. Ju fler som väljer att vara förändringen de vill se i världen, desto bättre och härligare plats kommer det att bli. För oss och för alla barn.
Var förändringen.


Vaccination!

Idag har den här lilla grisen varit och fått vaccination.. Han märkte det inte ens, haha. Resten av dagen har jag hängt med fina födelsedagsbarnet. En sväng till sjukan, en sväng till Valbo, en mathandling.. 




23-års kalas!

Ikväll har vi firat finaste lillasyster.. Hon fyller egentligen "imorgon" den 12:e men hon åker hem igen imorgon så vi hade kalaset idag istället.. Vi har haft jättemysigt! 

Stort grattis finaste Josefin. Min förebild, min stjärna ❤️ Jag vet ingen som kämpar så hårt för att nå sina drömmar som dig och du förtjänar det bästa någonsin. Jag vet inte om jag har berättat att hon kom in på skolan hon sökte som jag la ut film på här i bloggen för ett tag sedan..? Alltså det är så sjukt stort och hon är så grym! Det är den skolan som typ alla oscars-stjärnor har gått och den ligger mitt i Hollywood. Hon åker alltså dit i början på januari. Jag börjar typ redan sakna henne för jag vet att hon ska vara borta i ett år (till att börja med). Jag hoppas att jag kommer ha möjlighet att hälsa på henne! Ni kanske förstår att jag är otroligt stolt över henne? Såå häftigt!!


Älskar dig så mycket min andra hälft! ❤️




Min dag!

Idag har det blivit en del plugg gjort.. Äntligen! Jag skrev klart en uppgift så nu är det en text kvar att skriva, en dugga på måndag och så ska vi börja med B-uppsatsen nästa vecka. Det är allt som är kvar på den här 22,5 poängskursen! Det är alltid så skönt när man liksom prickar av kursen, man får betyg i den och den är färdig för gott!




Glöggmys!

Ikväll har jag skrattat så tårarna sprutat. Det var skönt att känna dig riktigt glad med världens bästa människor! Alltså vi fyra Nilssons tillsammans.. Till och med Andy och Mattias tittar konstigt på oss ibland. Lilla klanen for life ❤️ 

Vi har ätit pizza och så har vi haft pre-christmas med årets första glögg. Det var faktiskt brors som styrde upp glöggkväll. Jag tycker egentligen att man ska vänta till första advent men det är så himla gott så i år kunde vi inte hålla oss.. 

Idag har jag verkligen varit helt borta i skallen.. Sjukt hur olika man blir påverkad av medicinerna. Ena dagen känner jag mig som vanligt, kör bil och har till och med jobbat. Idag hade jag knappt kunnat räkna ut de enklaste mattetalen. 

Det är en sak att umgås med människor och göra saker när man tar morfin. Men att göra något som kräver endel av en är ju något helt annat och det är oftast ingen idé över huvud taget. Jag förstår att det är svårt för vissa människor att förstå sig på att man kan sitta och le en helkväll med familjen men är för sjuk för att jobba eller vara i skolan.. Men det är så det ser ut just nu!

Tack världens bästa ni för ikväll! Gu så jag njuter när vi alla fyra är tillsammans. 








Fars dag!

Idag har vi varit hos pappa hela dagen och firat honom på fars dag. Världens bästa pappa ❤️ Vi pratade i bilen på väg ut att vi hoppades på stek och så fick vi precis det vi hade önskat. Det här kallar jag söndagsmat! Och efterrätten var magisk. 

Edward och deras valp Nelli har busat så mycket. De är födda på samma dag och är alltså exakt lika gamla! Så roligt att dom har varandra och de är så söta (och dryga).. 




Var tacksam!

Jag har haft några drömmar som jag kommer ihåg varenda liten detalj ifrån som jag drömde för flera år sedan. En av dom drömmarna är att jag vaknade upp i en rullstol. Jag hade varit medvetslös en lång tid efter en olycka. När jag vaknade kunde jag inte röra min kropp och så hade jag en jättestor ställning runt hela huvudet. (Här kommer det sjukaste men allt är ju verkligt i drömmar).. Mitt huvud hade slitits av i olyckan men läkarna hade lyckats sytt fast huvudet igen men direkt på kroppen eftersom halsen inte gick att rädda. Ställningen runt huvudet skulle jag aldrig bli av med och jag skulle aldrig kunna röra mig, mer än armarna och händerna.. Jag kommer ihåg att jag kämpade för att försöka skapa mig ett liv efter olyckan med mina nya förutsättningar. Men varje kväll var jag så förbannad på mig själv för att jag innan olyckan hade gnällt om småsaker som exempelvis mitt utseende och så var jag arg för att jag inte "levt" mer. Jag tänkte i drömmen att jag skulle gjort vad som helst för att kunna springa igen! 

När jag vaknade var jag så himla tacksam. Den känslan när jag insåg att allt var en dröm var underbar! På riktigt var jag såå tacksam för såna här vanliga, enkla saker som att resa mig upp på morgonen och jag var en helt annan person den första veckan efter drömmen. Jag var ute och sprang i spöregn och njöt av det! Såklart hamnade jag i vanliga rutiner sen men fortfarande kan jag komma och tänka på den där drömmen och känna känslan när jag satt där i rullstolen och allt var "kört". 

Man har det så himla bra ändå.. Jag försöker vara tacksam för allt jag har men jag inser hur mycket man hela tiden tar för givet.. Som toabesök till exempel. Inte tusan var jag tacksam innan för att det fungerade som det skulle? Nu skulle jag göra vad som helst för att slippa bli kallsvettig, rysa, känna smärta och slippa se det som en massa jobbiga moment varje dag som man måste gå igenom. 

Eller kläder till exempel. Att jag kunde ta på mig vilka kläder jag ville förut.. Nu måste jag hela tiden utgå från dagsformen och utifrån det välja vad jag kan ta på mig. Varje påklädning är noga uttänkt utifrån magens mående. 

Självklart är mina problem små i jämförelse med många andra. De som inte får mat varje dag, har en säng att sova i, ett hem överhuvud taget, ingen trygghet, ingen som älskar dem; de har ju ett helt annat utgångsläge. Vissa kämpar över liv eller död och så finns det människor som har ännu mindre problem än mig också.. Poängen är att man måste utgå från sig själv och sitt liv. Mina problem är mina problem oavsett om det finns människor som har större problem i jämförelse. Men vi har alla något att vara tacksam över. Alla! Hittar du inget så titta efter igen. Du har fungerande ben som gör att du kan ta dig vart du vill. Har du inte det så kanske du kan se, prata, höra.. Det finns något var du än är eller hur din livssituation än ser ut. Och när man väl förlorar något så inser man hur fel det är att ta saker för givet. 

Det blev ett tag i badkaret för en stund sedan. Jag vaknade av att jag hade så himla ont i magen.. Och just där och då är det så lätt att bara se allt dåligt. Varför jag? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag hatar att ha ont. Jag hatar situationen jag är satt i. Fuck allt! 
Men jag tränar hela tiden på att se allt det bra istället. Visst att det är mycket som inte är som jag önskar just nu, men det finns mer än dubbelt så mycket grejer som faktiskt är bra och som jag borde vara tacksam över. Vilket jag är också.

Så nu ska jag krypa ner igen bredvid min älskling. I våran underbart sköna säng. Lillkorven ligger bredvid mig och snarkar så sött. När jag vaknar ska jag äta världens godaste frukost. Sen ska jag åka med världens finaste syskon till världens bästa pappa på fars dag. Och ikväll kommer min andra halva hem från Stockholm för några dagar hemma. Jag ska andas in världens härligaste höstluft och jag ska vara tacksam för allt positivt livet har att erbjuda. Det negativa finns där oavsett vad. Det är inte hur man har det utan hur man tar det. 


















Lördagkväll!

Ikväll har vi Musch här. Dessvärre blev sällskapet inte så långvarigt.. Amanda och Edward somnade här i soffan bredvid mig och Andreas var så trött så han gick och la sig! 






Pluggtimme!

Nog har man haft det sämre när man pluggar allt.. Synd att jag är helt borta i huvudet så det inte blir så mycket gjort. Men vi har mysigt iaf! Dessutom är det ju lördag så allt plugg som blir gjort idag får vara en bonus! 



 



Modekungen!

Man får säga vad man vill om hundar och kläder men den här lilla stackaren fryser så han skakar när vi är ute.. Han har knappt nå päls på magen så det är väl inte så konstigt att det blir burrigt! Undra hur det ska gå i vinter med 20-30 minusgrader? Jag tycker inte om när man klär på hundarna som om de vore leksaker, bara för att liksom. Men när det finns ett syfte tycker jag att det är ok! Han älskar iaf att få på sig tröjan innan vi går ut så det är inte det minsta synd om honom, haha! 






Helg!

Idag har jag helgkänsla fast jag bara är hemma hela dagarna.. Fredag är ändå fredag liksom! 

Det blev lite hemmaspa med mina nya Mary Kay-produkter för mig. Ett långt bad med skrubb och allt sånt.. Sjukt vad bra grejer MK-produkterna är!! Hela jag är alldeles silkeslen nu och luktar supergott!

Ikväll är det bara jag, Andy och Edward. Det händer inte alltför ofta att vi har en kväll bara vi. Oftast är antingen Amanda och Mattias här eller så är brors här. Det är såklart supermysigt att vara med dom också men ikväll känns det extra mysigt med bara Andy hemma.. Idol, gotta och massa ljus!

Hoppas ni alla får en fin helg! ❤️ 







Vinter!

Snön ligger kvar! Det snöade så mysigt hela kvällen igår så man fick riktiga pirrkänslor inför vintern men mest julen såklart. Det ska bli så mysigt med allt sånt! Kika julklappar, baka peppisar, snö, advent.. Ååh!




Bästa lillen!

Idag har jag legat i soffan hela dagen (förutom när jag springer ut med lillen en gång i timmen).. Jag är så trött, har ont i magen, feber och ögonen är helt väck - de gör ont, rinner, är svällda och allmänt störiga! Men nu har jag ju en liten gris som sällskap hela tiden och det är såå mysigt ❤️






Bananpannkakor!

Det är så himla gott med bananpannkakor! Jag skulle kunna leva på det för tillfället. 2 ägg och 1 banan. Vispa. Stek. Klart!




Bästisar!

Ikväll har Fia och Rickard varit här.. De kom vid 17 och åkte hem nu så det blev en supermysig helkväll! 


Edward har börjat sova med tungan utanför munnen. Så knäpp men så söt! 




Mamma och mormor!

Idag har mamma och mormor varit hit och hälsat på.. Jättemysigt! Mamma har varit väldigt skeptisk till Edwards utseende. Hon var det med Dito också men där mjuknade hon.. Idag blev hon kär i Eddi också när hon väl träffat honom så det var ju skönt! ❤️ Hon kunde till och med tänka sig att vara hundvakt någon gång ;)

Ikväll kommer Fia och Rickard hit!




Lilla hjärtat!

Lilla kusinen Adina. Det är så fruktansvärt att en liten oskyldig människa ska behöva gå igenom något sånt här. Men hon verkar vara en riktigt stark tjej som inte ger sig i första taget! ❤️ Jag blir så ledsen när jag ser den här bilden. Det är så hemskt att hon och hennes familj ska behöva gå igenom det här.. Jag vill att ni alla ska tänka lite extra på att man aldrig ska ta livet för givet utan vara tacksam för varje dag! Pussa på era nära lite extra ikväll och ge kärlek till dem du har i din närhet. 


Lilla vän ❤️



Endofriendo!

Idag har jag haft en heldag med Sandra här hemma. Tänk att jag lärt känna henne genom bloggen (och tack vare en viss Helen). Hon har också endo och det är skönt att ha någon i sin närhet att diskutera det hela med. 

Vi har ätit bananpannkakor, druckit te och suttit och pratat i 7 timmar (!!). Och så har hon hunnit blivit kär i Edward for real, haha ❤️. Det är lätt att vara med förstående människor. Då kan man vara som man är utan att få dåligt samvete för att man är som man är och tack vare det vågar man ses även om man inte har någon superdag! 





Lill-bäsen!

Edward vill ha närhet 24/7. Det är nästan som att ha en liten bäs och såhär sitter vi med han hela dagarna, haha! Man har redan fått se hans personlighet och jag bara älskar den! Han är visserligen väldigt trött och sover ganska mycket men så är det väl när dom är små. Han vill bara sova på rygg med benen rätt upp i vädret, han låter som en liten gris och han är en riktig liten klumpeduns som far och flänger!

Han är jätteduktig med det mesta och det har knappt blivit några olyckor inomhus sedan han kom hem. 

Jag förstår mig inte på människor som tycker mer om katter än hundar! Visserligen är jag nästan rädd för katter för de är liksom så oförutsägbara och otäcka på något sätt och dessutom så är alla katter likadana i sättet typ. Nästan alla hundar är mysiga på olika sätt och de är som egna små varelser med egen personlighet.

Okej. Enough med hundsnacket! Nu blir det ett bad, middag, kort och tv kväll med mina 3 (!) killar ❤️





Valbo!

Idag var jag och Musch till Valbo en sväng. Ikea, köpis och Owe Jansson. Perfekt regnruskdag för det! Saknade dock Edward hela tiden, haha. Så himla go! ❤️ 



Imorgon ska jag göra ett ryck med plugget. Har en presentation och en dugga att göra denna vecka innan B-uppsatsen drar igång. Och så ska jag till sjukan imorgon igen! 

Ikväll blir det bara gos och soffhäng. Det känns ändå skönt att ha varit iväg en sväng idag trots magont. Då kan man vara slö hela em med gott samvete. 

Idag opereras min minsta kusin, lilla Adina. Det är en stor och svår operation som skulle pågå hela dagen och hela kvällen. Jag hoppas att allt går bra och jag tänker på er hela familjen ❤️


Kvällskvisten!

Pappa och Maria kom lagom till efterrätten. Deras hund Nelli och Edward blev bästisar direkt! Så himla söta tillsammans. 

Sjukstatus: Jag går på tabletter hela tiden och jag ligger ner så mycket jag kan för magen gör så himla ont och jag är helt sopslut. Jag har feber till och från på dagarna och jag mår helt enkelt dåligt. Ögoninflammationen är kvar, borrelian är kvar, endon sprider sig.. Men det känns ändå så himla mysigt att Eddi har kommit och lättat upp stämningen och tvingar ut mig på dagarna. Samtidigt som jag har sällskap hela tiden när jag ligger och är sjuk! 

På tal om sjukdom så har jag världens bästa lärare som gör det så smidigt som möjligt för mig med skolan nu när jag inte kan studera på plats. Han är jätteförstående och det ska han ha en stor eloge för!

Tack alla fina för en jättemysig kväll! Det är sånt här som får mig att må så bra jag kan ❤️




Halloween!

Ikväll har vi halloweenfest här hemma! Elliot har sett fram emot det hela helgen. Han har gjort placeringskort, Andy har fixat en pumpa och så har vi spindelnät i hela lägenheten. Vi åt gyros till middag och snart blir det marängswiss till efterrätt! Om ett tag kommer pappa och Maria på besök. De ville komma och träffa Edward! ❤️










Söndag!

Idag har vi haft Andreas syster med familj på besök. Söta Melina och lilla Alexandra.. Annars har vi mest gått ut och in så lillis ska lära sig att bli rumsren. Han är superduktig!!



Stackars Alexandra har fått någon infektion i ögat.. Så söt!!


Dom här två tillsammans är ganska gulliga! 

Snart ska vi ha halloweenfest! 



Allhelgona!

Jag är precis som en dryg morsa som bara lägger upp bilder på sina ungar.. Men han är ju så himla söt så jag kan inte låta bli! Det får vara så nu till en början.











Andreas mormor och morfar dog för två år sedan.. Sorgligt såklart men också så himla fint. De levde tillsammans hela livet och så dog de med 5 dagars mellanrum. 

Vi har kollat på filmen spöket Casper ikväll i lite halloween-anda. Imorgon ska vi ha halloween middag med Amanda, Mattias och Johannes. Hoppas ni har en mysig kväll! 

Lördagsmatch!

Idag var det J20 match.. Tråkigt med förlust. Nu ska vi hem och äta middag och sen till kyrkogården och titta på alla fina ljus! 




Hemma!

Första natten gick bra.. Han har sovit hela natten utan olyckor. Han vaknade några gånger inatt men då la jag bara ner handen till honom så somnade han om. Hemskt egentligen att man åker och plockar bebisarna från mamman! Men vi ska ta väl hand om honom. 




RSS 2.0