Grattis till våran lilla 3-åring på födelsedagen! ❤ Tänker på dig hjärtat.

Åh vad taggade vi var i förmiddags innan brons-matchen men tyvärr räckte det inte hela vägen.. Brynäs slutade som Sveriges 4:e bästa lag i J18-serien. Brors har gjort jättebra matcher och det har ändå varit roligt att vara här trots förluster. Alla vi som var med och tittade lånade killarnas hemmamatchtröjor under matchen så det luktade nästan mer svett om oss på läktaren än vad det gjorde på plan ;)

Efter matchen tog vi en sväng på Avenyn, gick runt på stan och tittade på världens mysigaste city! Åh vad jag gillar Göteborg. Vi har ätit pizza ikväll och ska ta en sväng till relaxen nu. Imorgon bär det av hemåt.

 

 

image description

 

 

 


Hotellfrukost

Åh vilken underbar frukost vi har ätit! 4 portioner blev det :) Om en timme börjar matchen.. GO Brynäs J18!

 

 

 

 


Dålig förlorare..

Brynäs förlorade mot Skellefteå med 3-1. Första målet var ett skitmål och sista var i öppen kasse så det var en väldigt jämn match och då blir jag skitsur när det liksom var så nära. Men nu har det gått några timmar och humöret börjar lugna sig. Jag var så taggad på final!! Men vi får hoppas på brons imorgon istället :)

Jag blev besviken när jag insåg att de inte hade kanalen som visar Brynäsmatchen som går på tv ikväll men nu ska vi göra allt annat än sura.. Vi har ätit pizza, tagit en promenad och myst på hotellrummet. Eftersom mamma inte är helt som hon brukar har vi bestämt att det ska vara en lugn och slapp helg. Därför väger vi nu emellan en kväll på hotellrummet och bara slappa och äta godis eller relaxen. Vi får se vad vi kommer fram till. Jag önskar er iaf en trevlig fredagskväll!

( mamma är inte så bra på att knäppa kort men det är väl roligare med en oskarp bild än ingen alls:p )


Semi

Förmiddagen har vi ägnat åt att shoppa loss på Göksätra. Så himla härlig butik. Lite liknande Ullared fast mindre :) Nu är vi snart i centrala Göteborg och ska checka in på hotellet. Sen klockan 13 börjar brors semifinalmatch! Det är verkligen vår här; alldeles grönt på åkrarna och alla träden har knoppar!


Äventyr!

Vi blev väckt av sång imorse.. Nu åker vi vidare :)


Gött!

Vi mellanlandade i Västerås en timme för vi var ju bara tvungna att klämma på bebis igen när vi ändå skulle åka igenom där.. Mysigt!! Sen fortsatte vi våran sjumilafärd och kom till Göteborg vid 7-tiden. Det här är min längsta körning i sträck, jag har nästan träningsvärk i gasbenet ;)

Just nu är vi och hälsar på några vänner till familjen som bor på Orust. Åh vad underbart fint det är här!! Ibland ställer man sig frågan varför man håller så hårt i Gävle :p Vi har ätit gott och haft en trevlig kväll med massa prat. Nu har jag och mamma bäddat ner oss i sängen. Imorgon väntar nya äventyr :))

(Svar på kommentar, Linda: Färgen kommer inte till sin rätt på korten men jag ser ut ungefär som Pippi Långstrump, haha. Jag ska försöka få till en bild!)

image description

 

image description

 

image description

 

image description

 

image description

 

God natt fina!

 

 


Gbg

Jag vaknade halv 7 imorse. Nu har jag packat färdigt och ska åka till Hedesunda för att möta upp mamma och sen fortsätter vi mot en underbar helg i Göteborg :))


Redhead!

Bok-läsning, en promenad, tre timmar hos frisören och storhandling är vad jag "hunnit" med idag. Vi har precis ätit lövbiff, vitlökssmör och potatisklyftor. Mmh mm mm! Nu kommer lilla gänget hit och så ska vi titta på hockeyn. Haha Andreas är så himla snuskig ibland: "Nu gäller det att vräka på sig deo för ikväll kommer det bli en svettig match". Uuh haha.

Nu ska vi sjunga hejja ramsor! GO Brynäs!!


Västerås

Jag och Amanda följde med mormor och morfar på äventyr idag. Vi har nämligen varit i Västerås hela eftermiddagen och hälsat på moster Ida, kusin Zander och Marcus. Vi har grillat och myst med bebis! Nu är vi på väg hemåt igen.

 

 

 

 

 

 


Pömsig hwest

Imorse tog vi en liten sovmorgon, härligt! Vi hade tänkt hitta på något mysigt äventyr idag men det var inget vidare väder så vi nöjde oss med en långpromenad. Jag har gjort några ärenden och sen har jag legat och vilat någon timme nu ikväll.. Om 40 minuter ska jag ta mitt pick och pack och åka till jobbet för en natt där! Dags att ta sig upp ur sängen och plocka i ordning lite och ta en macka. Hoppas ni haft en bra måndag :)


Nelson

Det är jag, Fia, Rickard och deras lilla Nelson ikväll! Max, chokladpudding och en bra film. Precis så slö som en söndag ska vara.


Muntergök

Jag vaknar nästan varje morgon upp på ett strålande humör (alltså typ ALLTID)! Jag är liksom glad för varje ny dag som kommer! Sen kan jag under dagen bli på dåligt humör såklart men när jag sover nollställs allt och så börjar jag på topp morgonen efter igen.

Och så har vi Mr muntergök.. som varje morgon vaknar upp på ett skithumör och går exakt motsatt väg som mig. Någonstans under dagen har han dragit ner mitt humör och jag har fått upp hans så vi är på ungefär samma nivå och möts på mitten någonstans.. Det är ungefär där vi är nu. Tack och hej nu går vi ner på stan.

 


En bättre lördagskväll

Jag och min prins. Älskade lilla klump ❤


Sommarstugan!

Vi har varit på en liten tripp till sommarstugan i Årsunda med mormor och morfar. Åh vad jag längtar till sommar och värme nu!

image description

 

 


Lördag

Vad är poängen med att vakna klockan 7 en lördagsmorgon? Jag har precis ätit frukost och ska snart ta bussen ut till Hedesunda och tillbringa dagen där med mor och Amanda!


Hunger games

Händelserik dag som avslutas med bio med A.. Trevlig fredagskväll!


När gatorna är sopade..

.. då är det VÅR på riktigt! Jag riktigt känner hur även jag håller på blommar ut efter vinterns ide-vila. Tänk att vädret kan spela så stor roll!


Miss sixty

Ibland är jag verkligen inte sugen på att klä på mig för jag känner att jag inte har något fint alls att ta på mig. Jag har inte köpt nya kläder sen långt innan jul så det känns som jag går runt i samma gamla trasor jämt. Nu hittade jag iaf ett par bortglömda jeans som jag fick av min första pojkvän när jag var 15. Sitter fortfarande som ett smäck ;) Dessutom känns det nästan som att jag har något nytt på mig eftersom jag inte använt dom på flera år. Köpa nya jeans i min egen garderob, man får inte vara dum!

Nu ska jag gå till syster och bror och äta med pappa och dom. Sen ikväll blir det kvartsfinals-match för J18 i Läkerolen kl 19.00. Kom och titta om ni är sugna för det är troligtvis deras sista hemmamatch i serien för den här säsongen!


Tävling!

Andreas är med i en tävling och om alla mina läsare hjälper till och röstar en gång om dagen kommer vi få en resa för 10 000 kr :) Just nu ligger han på andra plats. Röstar gör ni HÄR . För att rösta följer ni länken jag skrivit. Tack för hjälpen!

!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Jag tippar på 1-2!

Hejja BRYNÄS!!

 

 


VÅR!

Åh vilken underbar dag. Nu är det verkligen vår på riktigt.. Jag har suttit ute i flera timmar och läst i bara tröja. Härligt!


Makaroner och korv

Mysigt att vakna upp och så är lunchen redan lagad.. :) Tack älskling!


Brors!

Jag sov 3 timmar idag och jag känner nu att det var lite lite.. Kunde inte sova mer helt enkelt. Jag är inte van att jobba vakna nätter så det tar väl ett tag att lära sig hur man funkar och komma in i det. Jag jobbar tills 7 imorgon bitti och då har jag varit vaken i 48 timmar (minus 3 h sömn). Det är ju en sak att jobba aktivt på nätterna men att sitta i en fåtölj i ett rum i åtta timmar i sträck kan bli ganska slött och då blir man ju trött och det är lätt att falla.. in.. i.. sömn.. Haha! Jag har laddat upp med tidningar, sommarpratare på P3, dator och en ny bok så det här kommer säkert gå bra!

Jag hittade den här bilden på älskade lillebror på Facebook nyss. Hur galet söt var han inte när han var liten? Shit vad lyckligt lottad tjejen som får honom kommer vara. Bättre kille går inte att hitta.

 


Gott nytt 1391

Det börjar kännas som att de värsta timmarna är förbi och att natten är avklarad. Jag är supertrött efter att ha varit vaken 24 h i sträck men vid 9 börjar personalmöte och efter det slutar jag! Det blir samma jobb-pass i natt igen så idag blir det bara lugnt, försöka sova lite. Just nu håller de på att fira nyår här på jobbet. Tänk vad olika människors ceremonier och traditioner kan vara beroende på vilket land man kommer ifrån och vilken tro man har.


Kompispass!

Idag tog jag och Amanda den berömda shopping-svängen! Valbo köpis, Owe Janssons och stan. Dollar Store och rusta brukar vara med också men det hann vi inte hehe.

Nu är jag och hjärtat och äter och tittar på hockeyn på Interpool. Om en timme ska jag åka till jobbet för att jobba vaken natt. Jag har inte kunnat sova något idag men det ska nog gå bra! Hörs snart igen ;)


Kul..


Feest

Vi har ätit våfflor och myst! Nu ska vi äta efterrätt. Älskade familj ❤

 

image description

 

image description

 


Zander

Världens bästa mormor bjöd på storkalas idag! Åh vad trevligt vi har haft det, supermysigt att träffa släkten och underbar mat!! Lilla nyskottet i släkten fick vi också träffa igen, söta lilla Zander. Så himla go liten kille.

Nu kom vi precis hem från Johannes slutspels match. Dom vann så nu är dom klara till kvartsfinal!! :)) Härligt!

Åh så himla hemskt med en kille i Johannes lag. Han har varit hur lovande som helst, en riktig talang som har varit i toppen i poängligan. Han har flyttat hit från Norge bara för att satsa på hockeyn och har verkligen lyckats komma någonvart. För några veckor sedan var han och kollade om han hade samma hjärtfel som sin pappa och det visade sig att han hade det. Han var tvungen att sluta spela omgående pga att hans hjärta kan lägga av om han pressar sig för hårt. Nu har han alltså varit tvungen att lägga hela sin talang och sitt största intresse åt sidan.. Fruktansvärt! Det har stått massa om det i tidningarna och varit ganska omtalat.
Nu i veckan fick han ett brev från bröderna Sedin där de hade skrivit att de skulle bjuda honom dit till dom för att se en av deras matcher. Hur grymt gjort var inte det av dom? Häftigt, vilka förebilder.
Det är så sorgligt att se Kristian stå där på bänken och peppa laget när man vet att allt han vill göra är att spela själv. Idag fick han iaf cred för sin insats som coach i laget. Laget/föräldrarna hade gjort en stor skylt med texten "Vi älskar Kristian Nervik Nilsen, vår guldcoach!" Så fint och sorgligt på samma gång.

Nu hoppar jag från det ena till det andra.. Här får ni se skrutt-kusinen. Underbar va?


Hemma!

Vi har haft det så himla bra! Vi är helt slut, det har varit galna dagar. Jag, Fia och Rickard åkte hem till dem direkt när vi kom hem och lagade god middag och nu ligger vi här helt utslagna i soffan.

Ni får se några bilder från min iPhone nu. Resten av bilderna från kameran lägger jag ut någon dag i veckan. Ha en trevlig lördagkväll!

 

image description


image description


image description


image description


image description


image description


image description


 


Myslördag!

Gu vilken tur vi har haft det med vädret. Klarblå himmel båda dagarna och lagom kallt! Backarna är grymma. Nu sitter vi i topp-stugan och myser! Like life.


Vemdalen!

Vi har det för himla bra :)


Mot fjälls!

Vi har det bra, vi här bak i bilen, och vi vill ej va me om nån krock!

Haha gissa vilka som försov sig imorse då.. 5 i 5 hade vi bestämt att vi skulle åka. 20 över 5 vaknade vi att att Fia och Rickard bankade på dörren. Det var bara att flyga upp och dra på sig kläderna och åka. Vi får se om vi glömt något :p Vi har iaf tur med vädret. Det här kommer bli grymt!!


Slutspel!

Jag kom inte ifrån jobbet förrän vid 14 idag och åkte direkt vidare till Skutskär för att hämta Andy vid jobbet. Sen hem och fixa lite och innan pappa ringde och ville åka på en liten spontan tur till Stockholm för att se J18 första slutspelsmatch. Jag är taggad som tusan ;) Djurgården släng er i väggen! Jag kommer väl hem vid 12 ikväll och då är det bara att börja packa och laga mat tills våran fjälltripp. Klockan 5 imorgon bitti åker vi. Det blir inte så mycket sömn inatt men man är bara ung en gång ;). Nu ska jag och pappa fortsätta tagget här i bilen. Hörs!


Tistlar är också blommor!

Vilken dag! Oj.. Orkar inte skriva allt men jag kan ju berätta två saker. Posten vilka arslen! De har öppnat min post och tagit ur en dyr berlock som jag beställt till mitt sabo-armband. Sen lagt tillbaka påsen den låg i, tejpat igen det igen och skickat vidare till mig. Blä till er. Att personen jag fick prata med tillslut efter 40 minuters telefonkö dessutom var otrevlig och anklagade mig för att ljuga var droppen. Jag kommer aldrig se skymten av den där berlocken och det känns jättetråkigt!! Dagens första tistel går alltså till posten.

Tistel nummer två går till Carema på Södertull. Jag tog bort ett födelsemärke förra tisdagen och igår var jag där för att ta bort stygnen. Idag sprack det upp bara sådär och blev ett stort, öppet sår! Jag ringde 1177 för att höra vad jag skulle göra och de sa att jag skulle åka in direkt och sy ihop det innan det började läka. När jag kommit in är det såklart för infekterat för att sy och så har det kommit lite ny hud som ställde till det. Så jag ska komma tillbaka om några veckor, skära upp såret när det har läkt ihop helt och sen ska dom sy ihop det. Pricken över i:t är att såret är precis vid kanten av pjäxorna så det kommer väl gnuggas upp rejält nu i helgen, göra skitont och släppa ut var. Tack Carema, erat fel!

Det är tur att man bor i Sverige ändå och att problemen inte är större än så här.. Det är jag tacksam för!

Nu ska jag bädda ner mig i mitt sovrum på jobbet och försöka sova några timmar innan det är dags att gå upp igen.

Tre positiva innan jag sluter mina grön-grå-blå:
- Vårsolen
- Min nya skiva
- Biltrippen och de underbara stjärnorna

God natt mina fina. Imorgon är första dagen på resten av ditt liv!


Jobb !

Idag är det hard work på jobbet som gäller.. Det finns mycket att göra! Jag slutar 10 imorgon och då blir det fix inför Vemdalen :)) Det ska bli så himla roligt!! Jag längtar! Dessutom är det slutspelsmatcher söndag och måndag för J18 hemma och det längtar jag också till! Det finns mycket att se fram emot nu.. Och att våren är här är bäst av allt!! Mm mm Mmm...


Födelsedagskalas!

Mums vad mycket gott vi har stoppat i oss ikväll! Härlig kväll hos Mams med min underbara familj. Josefin var tyvärr saknad. Vi har tittat på hockeyn och det var tråkigt att Brynäs förlorade men jag tror att dom vinner i slutändan ;).

Nu är vi på väg hemåt.


GoPro

Jaha då har vi varit i Stockholm igen på ännu en spontantripp. Den här gången var det en kamera han hittat på som han bara var tvungen att ha... Lilla prylnissen min. Vi har iaf haft en mysig dag! Åh vad jag älskar Stockholm. Nu vänder vi och åker hemåt igen. Sen direkt till Hääs :)


Vår

Nu är det verkligen vår på riktigt! Underbart!! Jag har tagit en långpromenad i den härliga solen och så har jag tagit bort stygnen också. Inte så fint ärr men det har ju bara gått en vecka. Det kanske snyggar till sig :p

Idag fyller Mamma och Mormor år! Grattis till världens bästa människor. Vi ska ut till Hedesunda lite senare idag och gratta mamma. Mormor bjuder på kalas på söndag för hon fyller 65!

Härlig dag.


Pojkvän samlar pluspoäng!

Den här dagen blir visst bara bättre och bättre :). Jag har varit med Amanda hela dagen och skönt nog var det inte så allvarligt för henne som de först trodde på hc. Hon kryar nog på sig snart!

När jag kom hem för ett tag sedan hade hjärtat mitt städat hela lägenheten.. Plockat undan, dammat, dammsugit OCH torkat alla fönster! Gu vad glad jag blev! Så nu är det fint och fräscht överallt. Duktig pojkvän!












Solen skiner !

Jag vaknade upp på ett strålande humör idag.. Härlig känsla :)

Nu är jag med Muschen vid hälsocentralen och hon har den grymmaste häftigaste läkaren i världshistorien! Gu vad imponerad jag blev av henne. Ung tjej och redan så himla duktig!! Coolt.


Sjukstuga!

Ojoj vad det är synd om Andreas nu. Stackars! Men det kändes lite bättre när plåstren kom på sa han.. Som en liten 3 åring haha.

Jag är trött som tusan efter att ha sovit några enstaka timmar inatt på jobbet så det blir tidigt i säng ikväll. Tack för en bra helg!


Söndag är en favoritdag!

Jag har haft Vemdalen tagg med Fia och Rickard hela eftermiddagen. Gu vad vi längtar till fredag :) vi har ätit våfflor och tittat på en underbar film; Remember the Titans! Söndagar is the shiet ;)


Saturday night

Vi har haft en super lugn och skön dag! Fint väder idag, men vad tusan hände på kvällen? Skit läskigt ju!! Åska och orkan. Två fönster som var stänga lyckades till och med blåsa upp här :s

Vi har tittat på melodifestivalen och ätit gotta ikväll. Det var ju skitmånga bra artister med i år!! Jag hejade på Danny men killarna fick som de ville och Loreen vann tillslut. Hon var en värdig vinnare.

Och så kan jag berätta att jag höll på skita på mig för ett tag sedan! Jag satt på kontoret helt själv och så plötsligt hör jag hur någon där inne säger "hallå.. Hallå..". Jag rycker till och tittar runt men ingen är ju där. Så hör jag igen ett släpande "Hallåå.." Pulsen steg och jag övervägde att springa ut därifrån i panik men reste mig ändå lugnt och försökte ta reda på varifrån det kom. Så får jag syn på våra "babysitters". Ni vet såna där som man har till bebisar där man har den ena walkie talkie-liknande grejen inne hos bebisen och den andra med sig så man kan höra om bebisen vaknar. Dom fick jag syn på och lugnade mig snabbt och tyckte nästan att det var ett roligt skämt men insåg i samma sekund att båda låg där och jag rös efter hela ryggen. Vem pratade med mig? Jag hoppas innerligt att någon annan som använde sin walkie talkie här i närheten råkade komma in på samma kanal som den vi har och att det finns en rimlig förklaring till det här annars håller jag på att bli spritt språngande från vettet.

Nu ska jag krypa ner i sängen här och försöka sova. Är inte alls på natt och sovhumör men det finns inget att göra åt saken. God natt! Hoppas ni haft en trevlig lördagkväll.

 


Gnistan!

Ett dygns jobb väntar.. Det är bara 3 barn hemma i helgen så det blir lugnt och skönt för oss. Jag är lite trött idag för Elliot vaknade kl 6 i morse och vi kom inte i säng förrän vid 1-tiden igår. Men det är sånt som händer!

Fia och Rickard var på besök igår kväll och R hetsade så mycket om en fjällenresa så han spontanbokade en stuga i Vemdalen till i helgen. Vi åker skidor fredag och lördag och blir alltså kvar en natt. MYSIGT!!!! :D

Jag har ingen passande bild till inlägget men här får ni en bild på sötungen igår när vi var och handlade.


En bra dag.

Jag och syster åkte ut till Hedesunda på eftermiddagen och jag hade sådan galen tur!! Jag körde ALLDELES för fort hela vägen ut dit och när jag kom till Ölbo såg jag hur en bil en bit framför mig satte igång blåljus och blinkade in en bil framför. Jag tokbromsade och lyckades glida förbi och är så glad att mitt körkort finns kvar hos mig :) Det var väldigt nära. uuhhh..

Vi pysslade om mamsen lite som är hängig och så passade jag på att städa bilen när jag var där ute. Fy vad skitigt det var men nu är den röda faran som ny igen ;)

Det blev fika till middag idag. Först massa äppelkaka och vaniljsås och sen sockerkaka och bullar. Magen står åt alla håll men vad gör det om hundra år. Idag är en glad dag.




Torsdag!

En och en halvtimmes promenad avklarad med Emelie! Skönt!! :) Nu ska jag äta lunch och sen väntar dammsugaren.


Räddaren i nöden!


Kärlekens fem språk!

Just nu läser jag en bok som alla borde läsa. Hur intressant som helst! Den handlar om att lära sig att förstå varför människor beter sig som de gör och hur man tillsammans i ett förhållande går tillväga för att fungera ihop. Alla har olika sätt att visa sin kärlek och uppskattning på och har man inte samma kärleksspråk kan det bli mycket missförstånd och onödigt tjafs om man inte vet hur man ska hantera det.

De fem olika kärleksspråken som finns är:
1 ORD SOM BEKRÄFTAR
2 TID
3 GÅVOR
4 TJÄNSTER
5 FYSISK BERÖRING

Man kan såklart vara en liten blandning av de där men oftast är man lite mer av något och när du kommit fram till vilket kärleksspråk som är ditt och din partners kommer allt bli lättare.

Jag och Andreas har egentligen inte mycket som stämmer haha. Jag är en person som tar väldigt lätt på saker medan A är en riktig "gå till botten med allt"-människa. Jag är en frysig person medans Andreas gärna sover med fönstret öppet mitt i vintern. Jag tycker om en viss typ av musik och filmer och Andreas tycker om raka motsatsen. För mig är tid viktigt medan Andreas har något helt annat kärleksspråk. Planen är alltså att jag ska förstå mig på honom när boken är färdigläst haha. Tänk vad lätt det vore om det följde med en instruktionsbok med varenda person man träffar. Fast å andra sidan, vem har sagt att det ska vara lätt hela tiden?

Nu ska jag läsa vidare.. För er som tycker att sånt här är intressant kan ni leta på boken på biblioteket eller köpa den. Rekommenderas!


Stoppa Kony 2012



Vilken grym kille som har dragit igång den här kampanjen! Jag mår så himla dåligt av att se hur fruktansvärt hemska liv många människor och framför allt barn har, men blir samtidigt så himla glad när man ser att det finns människor som verkligen kämpar och brinner för att hjälpa dem! Det finns hopp. Ta 30 minuter av din dag och se den här filmen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!


Aouii!

Ett födelsemärke mindre och 6 stygn senare är jag nu ynkligare än någonsin.. Åh vad nära jag var att svimma!


Att säga som det är

Har jobbat all day long. Efter jobbet blev det middag och kvällsmys med mamma och Thomas. Nu sitter jag på bussen på väg hemåt.

Jag har haft en bra dag! Och sen satte jag i lurarna i öronen.. Hur kan man älska och hata musik så otroligt mycket på samma gång?

Ha en fin kväll.


Sista dagen som fet för Rickard!

Ikväll myser vi och äter som aldrig förr ;)


Lördag!

Det är jag och godis-skålen ikväll! Karln min jobbar som vanligt så jag är all by myself. Jag var faktiskt ganska sugen på att göra något roligt men det fick bli soffan ändå i min ensamhet. Jag är dessutom ganska trött så jag somnar väl snart här i soffan. Det är så mysigt att vakna upp vid 3 av att hjärtat bär in mig till sängen när han kommit hem från jobbet. Goseplupp!

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll!


Stockholm!

Jag och tre av killarna från jobbet hamnade visst i Stockholm idag.. Vi har varit på museum och nu tog vi en promenad runt Djurgården innan vi ska åka hemåt igen. Vilken underbar vårdag!


We found there was more then just simple combinations

Igår var det match igen och Brynäs vann. Åh jag är så stolt över min fina bror! Efter matchen väntade vi på vårat eget lilla hockeyproffs och så följde han med oss hem. Josefin, Johannes och jag har trängts i våran säng i natt och Andreas och Simon sov i soffan. Mys!! Sen imorse kom även Amanda och Mattis och så åt vi en härlig våffel frukost.

Efter lunch åkte jag och Joppla ut till pappa och har spenderat kvällen med dom. Jag har också varit och hälsat på min älskade bebis! Stackarn har åkt på öroninflammation och fick springa runt i dumstrut..

Snart är det dags för sängen! Imorgon blir det jobb. God natt på er.


RSS 2.0