Obo

Idag blir det en sväng ut till Ockelbo för att leka med Diva.. Ska åka med 10-tåget. :)
Sen när Rickard slutat så ska vi ut till Hedesunda och fira Gabriel som fyller år, GRATTIS!

Man blir så less på omoget folk ibland

Ja det blev inte så mycket träning för mig ikväll kan man säga.. Jag tänkte åka och simma medan Rickard var på sin träning. Så jag åkte dit till halv 7, var ute tio i igen. Det var proppat av en massa omogna fjoll-killar i min ålder. Kan ni fatta? De var runt 18 och betedde sig som om de vore 9. Tror de hade simskola eller märkestagning eller nåt sånt.. Jag fick psyk och gick ut efter 3 längder. De simmade framför mig och drog ner badbyxorna och lyfte upp stjärten ovanför vattenytan, och så hade de pungen fastklämd mellan låren så att den också skulle synas. Så simmade de.. Och så höll de på och hoppade i precis framför och betedde sig allmänt barnsligt. Omogna som tusan! Deras lärare eller vad de nu var blev också arg på dem, men de skit i alla där totalt.

Man ska ha barnasinnet kvar och inte vara "övermogen" eller nåt sånt där. Men är man 18 år håller man inte på sådär..
Haha iofs kan jag vara VÄLDIGT omogen när det gäller vissa andra saker. Men inte på det där sättet. Det var att inte bete sig alls, urflippade. Hehe nog om det.



Fresh Sensitive

Mmm.. Min favvotandkräm. Ni vet Jenka-tuggumin? Den smakar precis som dem.. Så himla god!!
Godistuggumismak precis innan man ska sova är inte dumrt ;) Att rekomendera!! :D


Högskoleprovet är gjort

Provet igår gick sådär.. Hehe det känns skönt att ha provat gjort det en gång iaf.. Men det blir nog fler gånger, där jag satsar lite mer :) Men det ska ändå bli kul att se hur det gick. Såklart gjorde jag mitt bästa!
När jag kom hem hade Rickard gjort god mat; fläskfile med potatisklyftor och beasås. En jättegod fetaostsallad och vitlöksbröd.. Mumma!

Lite senare kom Filip, Mattias och Stefan hit. Det blev utgång för dem, men jag och Rickard blev hemma. Skönt! Vaknade kl 3 av att älskade syster ringde och behövde prata lite.. En stund senare kom Stefan hit och blev kvar över natten..

Idag har vi haft en sån där slapp/mysdag som söndagar nästan alltid blir. Har varit ut till Hedesunda en sväng nu på kvällen med.. Ätit hos Margit och Sören, hälsat på hos mamma och Thomas och så har vi varit hos Maria och fikat.. Haha vi åker som galningar mellan alla ställen där hemma :P Det är ju så himla många man vill hälsa på varje gång..


Ja ni.. Nu ska vi titta på en film jag och hjärtat mitt. Och så ska jag äta kiwi, det har jag varit sugen på hela vägen in till stan.. Hehe.

Imorn är det en ny vecka.. Då tar vi nya tag igen :)

Imorn gäller det

Aaaall byyyy myyyy seeeeelff...

 Det är vad som spelas här hemma just nu på hög volym. För det är just det jag är nu. Alldeles ensam.. På självaste 1 1/2-års dagen.. Illa!

Hahahaha.. Ironi där. (Men det är sant att jag lyssnar på låten.. ;P)
Rickard är ut med några kompisar så jag har en myskväll här hemma. Ska ju upp tidigt imorn och göra prov så jag kände för att bara slappa och ladda :)
Har tittat till och från på Let´s Dance. Laila vann ej.. Och så har jag tittat på Linda Rosings program på WebbTv. Missade det i tisdags.. Jag sitter och skäms och tycker att det är så pinsamt, och ÄNDÅ kan jag inte låta bli att kolla.. Haha, precis som med Blondinbellas blogg. Jag läser den rättså ofta fast jag egentligen inte gillar den för 5 öre. Jag är konstig.
Diva har sällskapat mig en del också. Tur att jag har henne ;) Där gick åtminstone 45 minuter åt att bara prata telefon. hehe.

Jag är väldigt sällskapssjuk av mig.. Jag hatar att vara själv. Jag tror att det beror på att vi är sån stor familj, jag är van med att alltid ha människor runt omkring mig. Plus att jag och Josefin har ju typ delat rum sen vi var små så jag har ju liksom inte ens varit själv på nätterna. Aja, vet inte varför det där kom in. Hehe. To much boring information kanske..

Det var kvällens update. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, ta ett bad, dra på mig min Hello Kitty-pyjamas som jag fick av Maria i julklapp och sen krypa ner i sängen.. God Natt!

1.5

Idag har jag och Rickard varit tillsammans i ett och ett halvt år. Det känns som vi varit tillsammans längre, faktiskt.




Imorn är det högskoleprovet som gäller. Man ska vara där 08.20-17.20. Shit vilken lång dag med bara prov.. Håll tummarna för mig :) Ska ner på stan idag och köpa blyertspenna, sudd och grejer. Haha sånt har man ju inte hemma, inte jag iaf. Jag hatar blyerst, älskar bläck!

Nu är det frulle som gäller.

...


Revolutionary road

Vi hade väldigt mysigt igår. Åt våfflor med sylt, grädde och glass. Och så tittade vi på den där filmen "Revolutionary Road". Jag tyckte inte alls om den. Väldigt deprimerande film.. Det gick liksom bara neråt hela tiden. Ingen positiv grej alls. Den handlade om att de gav upp alla sina drömmar. Iofs kanske man ska tolka den att så ska man inte göra.. Men jag vet inte, det blev för mycket depp och tråkigheter för min del.



Vädret är helt ok idag :) Me like!

En sak undrar jag över.. Hur tusan kan de hitta någonstans att borra hela tiden här neranför? De borrar ju dag ut och dag in, typ sen vi flyttade hit nästan.. Vad är det dom håller på med egentligen?? Jag fattar inte.. Det tar iaf fruktansvärt lång tid.

Man ska ju stänga av alla lampor och allting, allt som har med el att göra, på lördag. Det är ju en sån där världsgrej.. Det har alla hört va? Men vet ni vilken tid vi ska stänga av allt? Halv 9 på lördag kväll. Aldrig säger jag! Det är ju för tusan mitt i Robinson..

Våffeldagen!



Ja idag är det dags för att smälla i sig våfflor. Mamma, Thomas, Simon och Magdalena kommer in hit ikväll och så ska vi äta våfflor och titta på film - Revolutionary Road. Den med Leonardo di Caprio och Kate Vinslet. Undrar hur den är jag :P

Jag har jobbat idag. Slutade kl 3. Det var en hel del skumt folk som var ute och shoppade idag lär jag säga.. Hehe.
När jag kom hem hade Rickard köpt med sig hur mycket choklad som helst från Gevalia där han för tillfället är och jobbar. De hade en personalbutik där som det var hur billigt som helst. Han hade köpt en sån där skiitstor Daim som man kan vinna i såna där lotterigrejer ni vet? Och så hade han köpt massa 200g marabouchoklad och lite annat smått och gott!

Nu ska vi åka och handla massa mat innan Rickard ska på träning.. Sen blir det hem att göra våfflor. Undra om jag kan det? Haha.. Ha en trevlig kväll!

Snöovädret har lagt sig

Ikväll har vi tvättat för fullt.. Eller Rickard har tvättat och jag har hjälpt till :)
Och så har vi tittat på Hook, för mig var det första gången. Verkligen söt film. Det är typ Peter Pan fast inte tecknad, för er som inte vet. Julia Roberts var också med, lite otippad. Hehe jag kanske är lite efter men men (den är från typ -91 eller nåt). Den var bra iaf!

Igår hade vi också filmmys. Tittade på American history X. Den var faktiskt superbra, men också hemsk. Jag kan inte se hemska filmer längre.. Alltså inte läskiga, utan sådär hemska våldta, förnedra, mörda-filmer.. Men det kanske är bra att man är känslig när det gäller sånt. Vi åt även väldigt goda räkmackor igår. Älska räkor!!


Jaa vad ska jag mer berätta? Jag har simmat en timme idag. Städat lägenheten har jag också gjort.
Imorn är det LÖN! Inte sån jättegrej för mig kanske, men lite mer på kortet än vad jag har nu iaf :). Ska jobba mellan 12-15.
Och så är det ju våffeldagen. Det blir gottans..

Näe nu ska vi ner och hämta det sista i tvättstugan. Hejsisvejsi!

Bort

Inget mer snö, tack!

Söndag it is

Jag är i Hedesunda nu. Ska äta hemmagjorda köttbullar hos Magdalena snart. MMM va gott!
Josefin och Carro åker med oss in till stan senare, de ska åka med halv7-tåget tillbaka Sthlm.

Igår blev det bara mys hemma. Tittade på Robinson. Spelade tecknet med Joppla, Carro och mamma. Och så åt vi jättegod mat.

Det var min helg.

Lördag

Nu är jag precis hemkommen från en promenad. Solen sken för fullt så det var underbart skönt.. Ska ta en liten dusch nu och sen krypa ner med älsklingen ett tag till. Det blir jobba mellan 12-16, sen ska vi ut till Hedesunda. That´s my day!

Rickard ska tävla idag. Vill ni se honom så gå till Söders Fight Gym. Det börjar kl 12 :)
Hejja dig älskling!

Knee

Större delen av dagen har spenderats med Linda.. Trevligt! :)

Har väldigt ont i mitt knä.. Kände igår på yogan att det typ höll på hoppa ur led nästan. Och så har jag vaknat flera gånger inatt av att det gjort så ont. Vet inte vad det är. Hehe jag och träna.. Det blir alltid såna här saker när jag börjar. Jag kanske inte ska träna? Haha.. Jo. Den här gången är jag mer taggad så lite småskitgrejer ska inte stoppa mig och mitt beach -09. Nästa vecka tar vi nya tag,, igen. Hehe.

Jag har sagt det här många gånger men jag säger det igen. Fy tusan vad jag älskar spotify :D

I feel good

Åh shittans va jag känner mig hurt idag! :)
Har simmat en timme och 20 minuter. Och ikväll blir det yoga. Jag vill ut i solskenet en sväng också, får se om min skavsår tillåter en liten promenad. Annars får jag hitta på något annat skoj.
Haha igår ringde sötVirran när jag kom hem från min och Micans promenad..
"Hej. Vill du med och köpa en glass?" Haha det var vår det.. Sitta och äta twister i solskenet. Mumma!


Jag är nog en sån där grej som går på solenergi. Så fort solen visar sig blir mitt humör på topp, alla problem och funderingar försvinner, jag har världens enegri och jag mår bara sådär allmänt bäst :)
Nu väntar lunch - kycklingsallad.

Barn när man är barn?

Åh vad jag blir irriterad.. Eller nej inte irriterad.. Uppretad.

Jag har precis tittat på unga mödrar på 5an. Jag förstår verkligen inte varför de skaffar barn när de är så unga? De vill ju tydligen inte ens ha dem. En tjej som är med i programmet är 16 år och tar inte hand om sitt barn ett dugg. Det är hennes mamma (bebisens mormor) som tar hand om barnet hela tiden. Och så skulle hon ha ett eget rum nu där barnet inte sov. Hur skulle hon annars kunna ta hem killar? Vad tänker de med? De är ju så unga - och väldigt väldigt omogna dessutom. Man ska vilja ha barn och vilja ge dem det bästa man någonsin kan.

Jag har inget emot att man skaffar barn när man är ung.. Men man ska vara redo och tänka igenom allt noga, flera gånger om. För man blir begränsad. Det är mycket man måste välja bort och man måste prioritera andra saker än förut. Samtidigt som man såklart får ett underbart, gulligt barn istället.. Jag tycker att det här även gäller när man är äldre.. Det behöver ju inte betyda att man är redo bara för att man är 30? Däremor har man nog mognat endel, och hunnit med mycket saker i livet som man kanske annars skulle ha missat.

Å andra sidan tycker inte jag att det är fel att göra abort. Eller det är inte rätt, men jag tycker det är bättre att göra abort än att föda ett barn man inte vill ha.. Men då ska man ju såklart ta ansvar innan och skydda sig och hela det där.. Jag tycker absolut inte abort ska vara ett alternativ istället för något, det ska vara en sista chans.. För att göra abort är inget som är roligt för någon..

Alla prioriterar ju olika saker. Endel drömmer om att skaffa familj och barn tidigt, medan vissa prioriterar jobb och karriär, resa och sådant istället. Jag är nog den sistnämnda typen. Inget barn före 27 för min del.. (Iofs är det ju som jag känner just nu, sådant ändras ju oftast efter ett tag..) Men just nu känner jag att jag vill utbilda mig, få ett bra jobb, resa och se världen och helt enkelt leva livet utan att behöva ta hänsyn och ansvar för någon annan! Och för mig känns det bra.

Det här var en liten grej jag behövde få ur mig.. Mina åsikter och jag säger inte att jag har rätt eller fel.. Men det är så jag tycker och känner.


Välkommen tillbaka älskade cykel

Jag har precis varit ute och gått i lite mer än en och en halv timme :) Med Mican. Trevligt att träffa henne.. Har inte träffat henne riktigt sen hon åkte till Thailand. Så nu fick vi prata ikapp. Hehe.
Det var väldigt skönt väder ute. VÅR VÅR VÅR!!

Jag tänkte ta tag i våran lilla "balkong" fast det är inte en balkong. Hehe vet inte vad det heter. Men vi har ju liksom egen plats utanför dörren. haha.. Whatever. Tror inte ni fattar vad jag menar. Men det jag skulle komma till var att rickard hade tagit med sig nyckeln till förrådet, så jag kunde inte fixa där. Det står endel grejer där som ska ner till förrådet, men jag får ta det imorn istället. Jag får ta och gå på lite upptäcksfärd istället och se hur alla andra har gjort där, få lite idéer. Jag vill göra mysigt :)


Mamma har hittat sin/min cykel idag. Den har varit borta i över ett år.. Men så när mamma var ute och gick idag såg hon den vid en av busshållplatserna i Hedesunda.. Så hon tog tillbaka den. Idag får våran lilla "cykellånare" minsann ta en promenad hem. :)

Idag ÄR det vår

Åh jag blev så glad imorse när jag vaknade av att solen sken. Tänkte gå upp redan när Rickard åkte till jobbet vid 7, men jag sov en timme till och gick upp 8 istället :)
Ska äta yoghurt med fruktsallad i nu. Världens bästa frukost! Sen ska jag UUUT i SOOLEN!!


Idag kl 14

Kom precis hem efter en långpromenad. Ångrade dock efter ett tag att jag valde Boulongern eftersom det var hur slaksigt och blött som helst där. Svängde ut därifrån och gick på trottoarerna istället.. En riktig stadspromenad..

Jag känner lite vårkänslor idag. Visst känns det som att våren är på väg? :) Solen kommer näästan igenom molnen och så är det ganska så varmt ute. Och så börjar snön försvinna. Me like!




Con gratulations BROSHAAN!

Dagen har gått fort. Det blev en promenad imorse ner på stan och lite så. Hämtade min plånbok som var på Cubbe (skönt). Sen skyndade jag mig hem för Fille var där. Han hjälpte mig att städa lägenheten.. Vilken hjälte ;) Mycket skönare att få hjälp än att göra allt själv. Haha.. Sen blev det stress till bussen. Jag fick tydligen Fille att inse att han inte vill ha flickvän. Han tyckte jag var så fruktansvärt seg så vi fick springa hela vägen.. Men alla tjejer är ju inte så.. Elller? Jo kanske. haha.

Har firat lillebror hemma i Hedesunda. Han fyller 14 år idag, så GRATTIS till dig little broah! haha. Har ätit mat och fikat både vanlig tårta och pannkakstårta. Ätit så jag mår illa. Att man aldrig kan lära sig att äta lagom..

Jag tycker om Thomas. Han är verkligen jättebra på alla sätt och vis. Grym på att prata och komma med massa grejer och så. Skitbra att prata med om man har problem eller är ledsen eller behöver lösningar på saker eller peppas till något.. Aja ni fattar nog inte.. Men alla som pratat och diskuterat saker med honom vet vad jag menar, och jag tror att alla håller med mig.



Nu ska jag sluta surra.. Det blev ett enda surrinlägg. Haha men det kan vara kul med såna ibland med.

Föresten. Jag har en till sak att tillägga innan jag ska  tända lite ljus och göra mysigt här.
Lisbet i Stieg Larssons milleniumböckerna är min idol. Grym tjej! Älskade henne i filmen. Precis som jag hade tänkt mig henne när jag läste böckerna, fast snyggare. Hon var ju skitsnygg i filmen!

Aa men Hej Då nu da.. trevlig måndagkväll!

80-tal

     
Check out Divas röv ;)..   Vi övar på dans, jag är inte riktigt med.        Vi fyra.


     
Födelsedagsbarnet :)
 
Bröderna Martinelle ;) Jag är glad att jag inte träffade Rickard på 80-talet. Haha..
 
Kolla Rickards outfit. hehe.. Och Divas glasögon som hon vann.

Festen var väldigt trevlig. God mat också, som tusan! Det där gjorde du bra Agnes.. Alla var värsta utklädda och det var jätteskoj! Lyckad kväll med andra ord.. Tack tack.


Jag ska ta mig en liten promenad ner till Cubus nu. Glömde plånbok och grejer där i lördags när jag jobbade. Eller jag hoppas iaf att det är där, annars har jag ingen aning :S Ska städa lägenheten också har jag tänkt. Ska ta en till någorlunda lugn dag för jag känner fortfarande av förkylningen. Hoppas den är borta imorn :)

Avslutar med en bild på oss 5..








Moviemorning

Jag har tittat på Seven pounds.. Den var bra. Fin film!
Lite svår att förstå, men till slutet klarades allting upp..


Filip har varit här i några timmar också. Han åkte hem med 1 bussen.. Vi har suttit och tittat på lite outfits till honom tills imorn. Hittade inte alltför mycket. Vi har även tittat på Karlsson på taket. Så himla underbar. Haha!
Nu ska jag spraya nässpray, snyta mig, spraya igen och sen sova.. Stinker vitlök gör jag också :)

Födelsedag.

GRATTIS MAMMA :D Hoppas du får en underbar födelsedag.. och även :
GRATTIS MORMOR! Hoppas din födelsedag också blir bra :)
Det är lite häftigt att de fyller på samma dag. Mormor fick en gansak bra födelsedagspresent år 1968, då mamma föddes ;)


På eftermiddagen idag kommer Josefin till Gävle. Då kommer pappa och hämtar oss och sen bär det av till de två födesledags"barnen" i Hedesunda. Där spenderas även natten..

Nu ska jag krypa ner i soffan och gosa ner mig under täcket. Sen ska jag titta på film och bara slappa, och bli frisk.

Va det är synd om mig

Åh jag måste få beklaga mig lite nu :( Jag har hört att det blir lite bättre då, speciellt om man får medlidande.. Så jag hoppas på medlidande! ;) Mitt huvud gör sprängont. Min näsa är propptäppt. Min hals gör svidont. Det kliar i gångarna mellan halsen/näsan/öronen (om det nu finns några sådana. Det känns iaf så)
Rickard brukar stå på min sida när det är synd om mig. Men nu tycker han att jag överdriver, fast jag inte ens gör det.. Haha! Det är inte lätt när det är svårt :P Aja, nog om stackars mig! ;)

Har varit på stan idag, och köpt kläder tills på lördag. Så nu är hela min outfit klar. Jag kommer va så himla ful så jag skrattar bara jag tänker på det.. Haha. Rosa glansiga leggings. En turkos body över. Svart skärp i midjan. Svarja pumps. Rosa stort plastarmband. Rosa hårband som ska sitta typ i pannan. Vita stora plastörhängen och vita benvärmare.. Så himla läckert!
Haha det kommer bli superskoj.. JAG VILL INTE BLI SJUK.


Har jobbat idag. En kortis. Och jag tror det var där jag åkte på den stora sjuksmällen.. Stod framme vid kassan där det är svinkallt.. Kände på en gång när jag kom hem att jag var på väg åt fel håll. Och när jag kom hem sjönk jag ner i soffan under en filt på en gång för att bromsa den nedåtgående sjukkurvan.. (oj, nu kom jag in på sjuka mig igen)..

Ska lägga mig nu snart.. Innan ska jag dricka massa C-vitamin och äta ännu mer vitlkök. Haha men jag var inte alltför poppis igår efter min vitlöksmacka. Haha jag satt i ena sidan av soffan och stank vitlök, och Rickard satt i den andra och åt sina snuskiga ostbågar som jag HATAR!

Krya på mig! (gud va det här inlägget påminde om en viss annan..)

Måste också bara säga att jag har världens bästa, finaste, gulligaste syster. Love you Josefin! Imorn ses vi äntligen igen.
Amanda är också min favoritsyster, men idag var det Josefins tur att glänsa lite här på bloggen!
<3

Happy Birthday to you!

Ajajaj vad förkyld jag blivit över natten :( Jag MÅSTE vara frisk tills på lördag!
Men Amanda skrämde mig när hon berättade att hon hade halsfluss. Det kliar i min hals som tusan. Men jag ska intala mig att jag inte är sjuk, då kanske jag blir frisk jättefort ;)

Ska äta lite frukost nu. Sen vid 12 ska jag och Johan till Af. Kl 15 blir det jobb tills 19. Sen ska jag hem och bädda ner mig i sängen igen.. Det var min dag!


GRATTIS AGNES!!! :D 20 ÅR!

Föresten.. Jag har gjort om min bloggdesign igår morse. Varför syns den inte? :/

Tjockhuve

Jag börjar bli förkyld :( Ush! Känner mig helt tung i huvudet och snuvan börjar smyga sig på.. Och nyser gör jag hela tiden.. Hehe. Men jag ska äta massa vitlök, då brukar man hålla förkylningen borta. Och massa apelsiner :)

Det blev iaf en runda på stan idag med Virran. Diva var också med en sväng. Hittade en body. Men ska ta en runda till imorn med Johan, så får jag köpa det som saknas då. Snart är det efterlängtade 20-årspartyt med 80-tals-tema.. Wiho :D Gu va skoj att du gjorde sån här grej Agnes.

Nu ska jag vika all tvätt. Jippie. Sen ska jag krypa ner i soffan och krya på mig!

I want a Vovve

Kom precis hem från en liten promenix.. Gick upp mot DollarStore och sen till söder, ner på stan och hem igen. Det tog typ 35 minuter :) En lagom promenix.
Sitter och tittar på valpar nu. Jag vill verkligen ha en hund. Titta bara så söta franska bulldog-valpar är :)



Jag vill ju egentligen ha en svart, men gu så gulliga de här var :)

Men det är en sån här Rickard vill ha. Engelsk staffordshire bullterrier.

Visst var den också hur fin som helst?
Det skulle vara så himla skoj med lite sällskap här om dagarna. Och så fick man lite sällskap på promenaderna också :)

Tvättid mellan 14-18. Ush så läskigt! ;) Sen blir det en sväng ner på stan också.. Med sötVirran!

Vilken kärlek

 En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

 Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

 En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

 En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

 Och pappan svarar igen "Ja"…





Det var fint tyckte jag..


Johan och Agnes-dag

Idag har varit en mysig dag :) Jag åkte och simmade vid 10. Simmade en timme och det var så skönt! Sen hjälpte jag moster Ida och hämta lite grejer och skjutsa det till högskolan.. Sen hämta Johan och åka till Agnes. Var där i någon timme och pratade och hade det trevligt. Oj så fint hon hade det! Jättemysig lägenhet.. Glad för dig är jag gumman :)

Har tittat på den rätta för Rosing nu, och ett nytt avsnitt av Desperate.. Ätit lite chips. Det förtjänade jag efter dagens träningspass ;)
Imorn blir det en runda på staden med Diva och Virran. Kanske Mican med?

?

Jag fick lite tråkiga nyheter igår kväll.. Ush va jag blir ledsen när man hör sånt.
Finns sån där äkta kärlek som man ser på film? Man börjar undra..

Nu är det frukosttime. Sen ska jag ta en promenad och hämta bilen vid Rickards jobb.
Resten av dagen ska spenderas med Agnes och Johan.. :)

back to school

Dagen har spenderats med mormor i Tärnsjö. Jag har haft det jättemysigt med henne :)
Var med i klassen ett tag på förmiddagen. Sen har på eftermiddagen har jag kopierat hunratusentals papper.. Alla nationella proven. Så det var ju verkligen bra för hennes del. Det tog ju sin lilla tid.
Haha och jag har fått prova på att vara "känd".. Har skrivit autografer till hur många barn som helst. Haha alla ville ha min autograf. Och jag förklarade liksom att jag inte var känd eller något.. Men de ville ha den ändå ;) Haha sötungar!

Nu ska jag umgås med syster. Amanda :)

Rolig helg

Den här helgen har varit bra :) Karoline kom i fredags och det var så roligt att träffa henne.. Men vi stack typ precis när hon kom för jag och Rickard skulle ju på bio och se "Män som hatar kvinnor". Den var fruktansvärd! Jag har aldrig någonsin mått så dåligt av en film. Jag trodde jag skulle kräkas. Blev typ helt yr och mådde skitilla och bara allmänt jättedåligt. Eller alltså filmen var ju skitbra, men den där scenen när det där äcklet våldtar Lisbet. (jag vet att det bara var film, men ändå) Fy va hemskt! Ush jag mår dåligt av att bara tänka på det..
När vi kom hem blev det till att prata och umgås lite innan sängen. Vaknade halv 8 på lördagsmorgonen och då bar det av till MakeUp-utbildningen.. Där fick vi lära oss mycket formlära och sånt på förmiddagen. På eftermiddagen fick vi lära oss att noppa och färga ögonbryn och fransar. Fick träna på varandra med. Det var roligt och sånt är ju alltid bra att kunna :)

På kvällen blev det till att tjocka. Maxmat, en varsin semla, godis, läsk, chips. Haha Karoline är för rolig. Man kan inte fatta att hon får i sig så mycket. Hon är ju skitliten och smal och ändå äter hon som en häst.. Jag brukar kunna äta mycket, men hon klår mig med hästlängder :P.. Haha! Det blev även lite äventyr till Bomhus och lite så.. Haha vi hade jättemysigt iaf; jag, Rickard och Karoline.. Kvällen avslutades med film.

Idag fortsatte utbildningen och idag har vi fått lärt oss ögats form och hur man ska sminka olika människor och så.. På eftermiddagen tränade vi på varandra även idag. Två ganska intensiva dagar alltså.. 10-17 igår och 9-16 idag.. Men det var så roligt så.. Fick även ett certifikat på vad vi lärt oss och vad vi har utbildning på :) Bra att ha.


Vi har varit och tittat på en hund ikväll.. Hos Rickards jobbarkompis. Skiitfin hund alltså. Jag vill verkligen ha en sådan.. Fransk bulldog är skitsöt, men den jag såg i dag var UNDERBAR. Jag tror jag börjar gå över till Rickards sida när det gäller hundval. Jag hoppas och hoppas att vi har en hund i sommar :)

Nu ska vi åka till Magdalena.. Sover där inatt. Sen imorn ska jag följa med mormor till jobbet och hjälpa henne. Hon hade så mycket att göra nu, och jag har ju inte det. Så det skadar ju inte att hjälpa!
Ha en trevlig sista kväll på veckan  ;)

Fredag

Kom precis hem nu. Har varit och jobbat.
19-23 igår och 7-10 idag. Invertering. Haha jag har blippat in 6000 varor drygt. Men det var helt ok. Man gick ju liksom och pratade med alla hela tiden och så. Vi kom in på en hel del intressanta ämnen igår. Haha! Och så fick vi frukt och godispaus ;) Det ni!
Men igår kväll när jag kom hem var jag less. Letade parkering i en halvtimme.. Var runt på hela brynäs kändes det som men det var fullt överallt. Men tillslut åkte en bil, precis vid oss. Skönt att inte behöva gå så långt.. Hatar datumparkeringen.

Lillebror är här nu.. Han har sovit här inatt och idag är han sjuk. Skönt med lite sällskap iaf ;)

Ikväll blir det bio med hjärtat mitt! Män som hatar kvinnor. Det ska bli roligt att se den, alla säger ju att den är så himla bra. Och jag älskade ju böckerna, så det blir skoj att se om filmen är lika bra. Bion är kvart i 9. Sen när den är slut kommer Karoline hit och sover här. Hon blir kvar ända tills på söndag. Det är alltid så roligt att träffa henne!




Nu är jag sådär himlans glad igen. Allt kommer lösa sig. Jag bara känner det :)

Upp och ner, ner och upp

Ibland känner man bara att man inte alls är på humör till nånting.. Så har det verkligen varit i några dagar nu, speciellt igår och idag. Allmänt nere och less.. Men imorse ordnades allt upp och jag ger det en ny chans. Så omstart på ny kula och glöm resten! Så får vi se hur det blir.

Jag har äntligen tagit tag i skrubben nu. Så nu är det bara lite hyllor och grejer som ska upp där inne så man kan organisera lite :P För just nu ligger allt på golvet. Men det är sorterat och mycket har jag tagit ner till förrådet i källaren (som jag för övrigt vågade gå ner i ensam igen. Jag tror minsann att någon växt på sig..) Jag var helt svettig efter att ha burit ner allt. Speciellt Rickards enorma samling med tidningar. Den lådan var astung.. Haha jag fastnade med tidningarna och började bläddra i dem. Fy tusan va snygga kroppar endel tjejer har alltså.. Jag förstår på ett sätt att de viker ut sig :P Aja... Nog om det.

Jag har iaf varit ner på Stadium och köpt ett par extra trosor till min nya bikini. Jag var lite för optimistisk när jag köpte bikinin, så det fick bli en större storlek på trosorna. Överdelen passade perfekt! Så nu ska det förhoppningsvis bli skönare att simma. Jag har ju bara haft såna där trekantsbikinisar och det gör så himla ont i nacken efter ett tag, så det fick bli en bättre nu. På rean var den, me like!

Ikväll ska jag iaf jobba. 19-23. Hoppas det går bra.
Nu ska jag börja med maten så den står på bordet när älsklingen kommer hem. Då blir han glad ;) hehe

Föresten. Igår när jag kom in till stan hade Rickard gjort så mysigt. Han sa att han skulle träna och inte skulle komma hem förren 8 så jag trodde inte att han var hemma. Men sen när jag kom in var han hemma ändå och så lös det ljus i hela lägenheten och så hade han gjort god mat och gjort så fint här hemma. Sen blev det bad och gos. Jättemysigt! Älskar min Rickard <3




Jag vill.. inte.. eller jo.. NEJ!

...................................................................................................


Häsen

Igår var jag med Diva hela dagen. Vi var först hem till henne och packade iordning lite.. Hon ska ju flytta! Sen åkte vi till Hofors och hämtade deras nya tapeter, sen bar det av till Ockelbo. Jättefin lägenhet var det som de skulle flytta in i! Åkte in till stan igen med halv 6-tåget och när jag kom till stan fortsatte jag med buss ut till Hedesunda. Tittade på en skitbra film igår, Ciderhusreglerna. Jättefin film.. Se den! Tittade även på Slumdog millionaire för tredje gången.

I förrgår var jag också med Diva. Vi var och tränade på sats och jag har haft så fruktansvärt ont i magen igår och även idag. Ajajaj för träningsvärk. Haha! Men det var iaf roligt att träna.
På kvällen fick vi besök av Olivia och Ingrid. Diva var också där. Åt kladdkaka och tittade på film..

Idag ska jag vara i Hedesunda. Eller jag är där redan.. Ska hjälpa mamma att rensa skrubben. Sen ikväll ska jag troligtvis på Johannes hockeymatch. Det är så roligt att titta på honom nu när han börjar bli så duktig!

Nu ska jag krypa ner i sängen hos mamma och sociala :)

Vovve



En sån här liten sötis står högst upp på min önskelista! Underbart gullig.. En liten Doris! :)

Jag känner mig faktiskt lite hängig idag. Har ont i halsen och mina sår i näsan vill aldrig försvinna. Är helt täppt i näsan med. Försöker få tag i komvix men det har varit upptaget sen kvart över 9. De stänger 10 så jag hoppas jag hinner få svar.

Jag ska ner på stan en sväng lite senare. Bland annat köpa linsvätska till hjärtat mitt och p-piller till mig. Ska även försöka hitta något rosa som matchar våra nya gardiner :)

Soligt värre

Tur att det var fint väder idag.. Då är det ju nästan omöjligt att vara på dåligt humör :)
Men som jag skrev igår. Jag ska vara glad idag, och ta nya tag.

Det blev alltså att jag gick till Java igår och var med på "personalfesten". Men när det blev dags att gå ut så gick jag hem istället. Tog ett bad och åt flingor och yoghurt med honung. Så himlans gott! Det rekomenderar jag! Sen när Rickard kom hem var blev det till att agera personlig assistent.. Någon hade fått i sig ganska mycket! Men han kom i säng iaf. :)

Jag råkade ha sönder ett glas igår med. Som vi köpte när vi var på Gotland i somras. Det finaste av dem dessutom. Så nu har vi bara 5 kvar. Tråkigt! Jag har tänkt på en sak. Man borde använda alla fina grejer jämt. För oftast sparar man liksom på vissa saker till speciella tillfällen och så händer det oftast någon olycka med de. Och så har man knappt använt det. Så blev det med en tröja jag köpte i Thailand också. Jag hade inte använt den någon gång men sen efter lång tid skulle jag ha den ändå. Och precis när jag satt på mig den så fastnar jag i dörrhandtaget (hur nu det gick till) och rev sönder hela tröjan. haha sån otur!

Nu ska jag ringa älskade mamma!




:)

Ibland blir man bara så där väldigt, fruktansvärt besviken. Men jag ska skita i det och ta nya tag imorn. Ingen ska minsann få trampa på mig. Jag är för bra för det..

Haha bli irriterad då. Vet du? Jag bryr mig inte. Inte ett DUGG!

RSS 2.0