Alexandra

I em var vi till Andreas syster och hälsade på lilla nya familjemedlemmen. Två bebis-gos-dagar på rad. Jag tror Mellis kom ihåg vårt musiklyssnande från när jag var där sist. Hon tog min telefon och pekade där man stoppade in hörlurarna och gick ut till hallen där min väska stod förra gången. Dom är visst ganska söta barn ändå! Men bara de speciellt utvalda, och Mellis är en av dom, haha! Och bebisar är ju alltid underbart goa. Det är den här 3 + åldern som jag är lite skeptisk emot..



Ikväll ville såstokiga lillebror ha en annorlunda sås av såsspecialisten Andy. Det blev denna turkosa. Det är faktiskt lite speciellt att bo med två killar. Jag och brors med samma uppväxt och så gott som samma värderingar. Vi har liksom ett särskilt band. Och så jag och Andy med allt vad det innebär. Ändå är det något speciellt med killar vs tjejer. Dom där två drar mycket skämt och historier som jag inte förstår så mycket av. Killar har en särskild connection och en särskild förståelse dem emellan som vi girls helt enkelt saknar.. 





Frukost!

Frukost är utan tvekan det bästa målet på dagen enligt mig.. Allt är så himla gott på morgonen! 




Lilla Adina!

Idag när vi var och hälsade på mamma på sjukhuset kom även moster och lilla Adina och hälsade på eftersom de ändå var på sjukhuset de också. Pappan Marcus var också med! Jag fick för första gången hålla i henne. Lilla hjärtat. Hon får inte träffa några sjuka människor och eftersom vi inte vetat vad felet är med mig har jag inte velat vara nära henne på grund av risken. Men nu när jag fick reda på vad det är jag har förra veckan och eftersom det inte smittar vågade jag gosa lite. Lilla kämpen ❤️ Tycker självklart jättesynd om mamma också.. Men både hennes missöde och mina problem känns liksom inte så stora längre när man jämför. Man ska inte jämföra men idag väljer jag att göra det. Livet är så fruktansvärt orättvist! 







Stackars människor!

Alltså jag vaknade upp imorse med en sorglig känsla.. Varför ska människor behöva gå igenom så mycket lidande och hemska saker? Min fina moster kämpar på med sin lilla Adina. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag lider med dom.. Hoppas att allt går bra för er i Göteborg! Specialisterna kommer att göra allt de kan och vi hoppas och tror att allt kommer gå bra ❤️

Min underbara mamma åkte iväg till fjällen i torsdags för lite mys med fjällvandring och sånt. De skulle vara där tills imorgon. I fredags fick vi sms om att mamma åkt ambulanshelikopter från fjället för att hon ramlat och brutit foten och brytit något ben i svanskotan. Stackars! 

Jag tycker så himla synd om alla som har det tufft. Jag ser ingen som helst mening med allt dåligt och jag förstår inte varför. What does'nt kill you only makes you stronger, visst. Men någon gång måste det väl räcka??

Nu ska jag göra klart tentan och sedan åka till sjukhuset och hälsa på mamma. Hon kom till Gävle sjukhus igår efter att ha varit i Mora tidigare.. 


Min frukost



Sunday!

Det blev en ganska bra dag idag. Vi var på Träffen och tittade på Mattis och hans lag GGIKs premiärmatch. Sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. Jag har skrivit en sida till på tentan så nu är det inte mycket kvar kära läsare! 

Ikväll är det Andys tv-kväll med NFL. Vi får se vad jag hittar på.. Vi har precis ätit världens godaste mat iaf. Kött, råstekt potatis och tzatsiki, mums!! 






Tentaskrivning på morgonkvisten!

Inatt kunde jag inte somna.. Jag gick och la mig med Andreas vid tolv men när han börjad snarka insåg jag att det bara var att gå upp och göra ett nytt försök senare. Jag tittade på några avsnitt av Vampire Diaries och sen satt jag och skrev ner lite funderingar.

Imorse vaknade jag ändå ganska tidigt trots att jag somnade väldigt sent. Det kändes skönt på något sätt, som på den gamla goda tiden! Jag vaknade utan ont och satte mig därför snabbt och skrev tenta eftersom hjärnan var klar. Nu börjar dock magen smyga sig på lite och jag är glad att jag var effektiv så länge jag var tablettfri. Allt går så mycket smidigare då. 

Nu är jag klar med del 2 och har bara sista delen kvar. Del 1 handlade om vilka kalkyler man med fördel ska göra innan man förhandlar om en offert med olika företag. Del 2 handlade om budgetering och del 3 handlar om internredovisning. Trodde aldrig jag skulle klara att skriva den här tentan med tanke på mitt tillstånd i fredags. Men just nu ser det ganska ljust ut! Den ska inte vara inne förrän imorgon vid midnatt så det känns som att det kommer gå vägen :)






Ännu en sån dag

Ingen vidare bra dag idag heller.. Idiotmage! Jag har gjort en delfråga av tre på tentan som ska in senast måndag. Det är bara att kriga! 
"Lill"-Sippie är hos oss över helgen. Han är inte så liten längre men han får heta så fortfarande. Vi åkte till Valbo en sväng för ett tag sedan och nu kom vi precis hem. Vi tänkte kolla på brynäsmatch och film ikväll här hemma. Och äta pizza och lördagsgotta. Det blir lite lagom! 


You never know how strong you are until being strong 
is the only choice you have.



Vidrig dag!

Min mage idag alltså. Skjut mig tänkte jag imorse när jag vaknade. Det gjorde så fruktansvärt ont så det svartnade framför ögonen och jag satt vid toan hela morgonen för jag trodde jag skulle spy. Fruktansvärt! 

När tabletterna äntligen började verka hälsade jag på fina Madde på Svensk Fast. Saknar att hänga där dagligen. 

Ikväll har vi tacos här med gamla vanliga gänget. Vi varvar brynäsmatch med Idol. Rösta på Petter!!!! 




It's a bed-day!

Imorgon!!! Då blir det tentaskrivning. Jag vet att jag skjuter på det men det är så svårt att få in något i skallen när jag tar tabletter och då blir jag bara negg och irriterad istället. Så jag vilar och så har vi spelat lite kort alla 3. Det är så mysigt att ha broren här. Inte det minsta jobbigt faktiskt. Förutom att det är två som rapar hela tiden istället för en då, det är nog det enda dåliga jag kan komma på haha. En liten mathandling får det bli innan soffan väntar för kvällen. Älskar de nya serierna jag tittar på. Vampire diaries och SOA. 





Melina!

Nu kom jag precis hem från Melina. Hon är så himla go! Vi gick igenom min väska 10 ggr typ, haha. Ur och i, prova och greja. Så söt! På första bilden är hon dock lite nyvaken efter en liten nap.






Infektionsmottagningen!

Nya prover är tagna på infektion. Jag kommer inte ha något blod kvar efter det här. Helt sjukt vad dom har tömt ur mig.. Det var ett rysligt springande på sjukhuset den här veckan! 

Nu ska jag snuffsa nykläckt bebis och sen vara barnvakt åt lilla Alexandras storasyster Melina medan hon ska tillbaka till BB en sväng. Sen i em/kväll måste jag dra igång med tentan. 6 sidor ska skrivas denna gång men om vetenskapsteori och forskningsmetoder. Lite svårare än att skriva om ledarskap. Men det blir nog bra! 




Black and white

Jag har gjort det igen. Vilken skräll. Ögoninflammationen är fortfarande kvar och har verkligen grott fast.. Nya droppar och grejer har jag hämtat ut. Så ni kommer få stå ut med mig osminkad ytterligare en månad! Och svälld, tårögd, ljuskänslig, ontig. 

It's not just black or white.. Det finns ju massa olika gråa nyanser också. Men ett färgglatt liv känns lite långt borta. Förlåt för att jag är lite negativ.




Let the war begin!

Jag har under förmiddagen hunnit slutföra ett moment i kursen och hoppas nu på godkänt så jag slipper hamna efter. Det hade varit så skönt att slippa sånt även om jag räknar med det med tanke på all frånvaro och sjukdom. Provade lite med glittret. Kul :) Nu bär det av till sjukan! 




Glitter and sparkel

Jag fyndade lite glitter igår till naglarna.. Vi får väl se om det blir som jag tänkt. Fast jag tycker det är roligt att bara sitta och greja, resultatet är inte så viktigt haha. 


Efter 14 är det dags för ett besök hos farbror doktor igen. Den här gången ska jag till ögonspecialisterna på sjukhuset. Att ha ögoninflammation i över 2 månader, behöver jag tala om att det suger? Läkarna säger att det inte är många som klår mig.. Kul att vara den som "har haft ögoninflammation längst i Gävle". Nästan så jag är en liten B-kändis ;)



Avesta!

Idag har varit en lång, händelserik dag. Vi har varit till Avesta. Känner inte för att berätta varför just nu men jag kanske ändrar mig någon gång.. Vill bara säga att jag har världens finaste sambo som alltid ställer upp och stöttar ❤️ Du är grym! 




1/3 check!

Läkarbesök 1/3 den här veckan gick väl... bra tror jag. 

När jag kom hem rensade jag ur alla sommarkläder och fick lite ordning i garderoben igen. Jag hann ta bort alla sommarkläder innan jag kom på att knäppa kort men det var så tjockt innan så det bara rasade så fort man skulle ta på sig något. Skönt med lite mer luftigt nu! 

Före:


Efter: 



Nu blir det middag och så tänkte jag börja se en ny serie. Vi får se vilken det blir. Andreas jobbar 07-01 idag, dvs 18 h. Vi brukar ju kika SOA på kvällarna men det kan jag inte ikväll alltså. Så det får bli något nytt. Ingen ide att försöka plugga idag med det här huvudet. Enough said.




Sleepy sunday!

Ikväll har jag hunnit med lite snuttar från olika filmer som gått på tv. Det är så svårt att hitta en bra film när man sett så himla många. Ännu värre är det när man inte kommer ihåg vad filmerna man sett heter, och inser att man känner igen filmen efter sisådär 20 minuters tittande. Och eftersom det är NFL hela söndagskvällarna får jag inte titta på SOA heller för då hamnar vi på olika avsnitt jag och Andy. Vilka i-lands problem, haha. Skönt med såna ibland också! 

Imorgon ska lillen hem igen. Jag ska till sjukan några gånger den här veckan, jag har massor av plugg att göra och jag fick frågan om att hoppa in och jobba lite mot slutet av veckan. Vi får se hur mycket som hinns med och hur kroppen mår. Tvekar på att det blir så mycket mer sjukhusbesök, plugg och sova. Men hoppas kan man ju! 


Jag, Elliot och Melina i fredags.


Tyra 2 år!

Idag har jag och Elliot varit själva för Andreas har jobbat. Vi var på 2-års kalas på eftermiddagen och sen när vi kom hem tittade vi på Peter Pan. På kalaset blev det som vanligt lite kusinträff och den minsta i skaran har äntligen fått börja träffa lite folk. Lilla Adina! 

Amanda kom hit för en stund sedan. Hon pratade på ett tag sedan blev det tyst från andra sidan soffan - hon somnade. 






Soffmys!

Nu blir det för omväxlings skull ryggläge i soffan (hoppas ni förstår ironin, haha). BB, SOA och lite gottis. Har tittat på landet för längesedan med Elli ikväll. Gu vilka flashbacks tillbaka till när man själv var liten. Älskade lillefot och hans gäng. 




Saturday!

Det var ett tag sedan jag var ute på en runda.. Jag har varit mer sliten de senaste dagarna med magen så jag har mest varit hemma och tagit det lugnt. Skönt att komma ut och använda kroppen lite! Vilken underbar höst vi har! 


Sen blev det mellis. 





Kräftskiva!

Ikväll har vi varit på kräftskiva hos pappa och Maria. Alla syskonen (till och med Josefin kom och överraskade) och så Marias barn också. Vi blir ett skapligt gäng bara "familjen". 

Tack för en supermysig kväll fina ni! Nu kom vi precis hem så nu blir det sängen. 











Rösta rösta!!

Ikväll blev det Andy Special till middag. Så sjukt gott! Är det något han kan så är det matlagning. 


Jag sov 3 timmar när jag kom hem från bärplockningen. Sjukt! 

Till er som tittar på Idol. Rösta på min kompis Petter ikväll!!!!! Vill se honom i tv-rutan i höst :) 



Långsand round 2

Det blev en till havtornssväng idag med Musch. Nu ska jag hem och vila magen lite och sen försöka få lite plugg gjort. Så svårt att få in något bara och läsa när man är borta i bollen. 






Brynäs!

Ikväll var det svårt att somna. Många funderingar i huvudet som far och flänger.
Jag har iaf haft en bra dag. En sväng till Valbo för att "göra något" och där hittade vi på fina farmor och farfar. Sen när vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan och taggade Brynäsmatch på TVn. 18.40 ringde lillis och frågade om vi ville ha två biljetter till matchen så vi slängde oss i bilen och åkte till Gavlerinken. Något positivt med min eländiga ögoninflammation: Förr skulle jag inte gått utanför dörren utan smink, nu har jag inget val. Så allt går mycket snabbare!

Har hunnit med lite plugg också. Men det förstår ni väl utan att jag berättar det. 






Havtorn!

Tack för alla fina kommentarer igår ❤️ 

Idag blev det plugg hela förmiddagen hemifrån. Sedan åkte vi ut till Långsand och plockade havtornsbär. Nu har vi så att vi klarar oss i vinter.. Jättefin dag! 









Sjuk in my ass!!

Några gånger har det framkommit till mig via ryktesvägen att det finns misstankar om att jag inte är så sjuk som jag vill få det att verka. Jag blir så klart ledsen när jag hör det för ingen vill väl verka vara sjukare än vad man är? Jag tror ingen vill vara sjuk över huvud taget och definitivt inte jag. Att utifrån det prata skit om mig för att jag synts på stan trots att jag varit sjukriven får mig att må illa. Hur små människor finns det egentligen?
 
Jag vill inte ens lägga energi på dessa människor men vill ändå förklara en gång för alla hur läget är. Jag är sjuk. Jag har en kronisk sjukdom i magen som troligtvis aldrig kommer försvinna, om nu inte utvecklingen och forskningen ökar drastiskt. Jag har opererats 3 ggr de senaste två åren och det är inget jag bett om utan något som läkarna förklarat för mig att är ett måste. Jag har ätit otroligt många olika sorters mediciner som är ganska starka och det påverkar såklart kroppen på både positiva och negativa sätt. Förutom medicinerna för min sjukdom äter jag även några olika sorters smärtstillande mediciner om dagen för att hantera smärtan jag lider av dagligen. Vissa dagar går det bättre än andra.
 
Att vara sjuk under en lång tid och genomgå så pass stora förändringar i kroppen som mina mediciner och operationerna har tvingat mig att gå igenom sätter kroppen lite ur spel. Det har gjort att efter min senaste operation så har mitt immunförsvar slagits ut helt. Min kropp har blivit svagare än vad den någonsin varit och därefter mer mottaglig för andra virus och sjukdomar.
 
Efter operationen hade jag feber konstant i 5 veckor och därefter upp och ner beroende på hur mina dagar ser ut. Jag har åkt på så många olika saker att jag inte ens orkar räkna upp dem. Det blev även en infektion i magen efter operationen och alla små delar tillsammans förstorar upp allting och gör att kroppen blir ännu mer utslagen. Jag har två läkarbesök nästa vecka på olika avdelningar, jag är fortfarande under utredning på infektionskliniken och jag är fortfarande inte bra i mina "bonussjukdomar", dvs de som är utöver magen. Jag kan även erkänna att det sätter sig på psyket. Jag känner att jag hela tiden missar tid av mitt liv som jag skulle kunna använt till vänner, familj, karriär, bättre betyg i skolan, träning, resa osv och det är klart att det känns i en, att inte kunna påverka sin närmsta framtid. 
 
Man kan säga att det senaste året har varit värst i min sjukdom hittills och tillslut orkar man inte bry sig längre. Från början var jag noga med att "verka" vara sjuk för att folk skulle tro på mig men det har jag släppt. Jag försöker trots att jag ofta bara vill ligga kvar i sängen och inte orkar göra något ändå ta mig ut och fortsätta livet som går trots att läget är som det är. Jag försöker ta en kort promenad om dagen, jag försöker klara av mina studier, jag försöker hitta på så mycket roliga saker som jag orkar, jag försöker göra alla måsten som finns och jag försöker vara snäll och trevlig. Men ni ska veta att det inte alltid är så lätt.
 
Jag har inte cancer och jag kommer inte dö av min diagnos och det som den ställt till med. Däremot ska jag leva med min sjukdom och leva med allt vad den förstört för mig. Och det leder mig till frågan; vad vill ni människor som pratar illa om mig att jag ska göra för att ni ska vara nöjd? Hålla mig borta från stan för att det sticker er i ögonen att jag är på officiella platser samtidigt som jag inte kan jobba? Strunta i mina promenader för att det ser konstigt ut med en sjuk som är ute på promenad? Lägga ner mina studier för att jag är sjuk och inte borde kunna studera? 
 
Jag ska förklara för er att min sjukdom har många olika ansikten och den är aldrig lätt att leva med. Varje toabesök gör mig kallsvettig och det är som den värsta UVIn ni någonsin kan tänka er. Sådan värk att det ibland svartnar för ögonen och som gör att man kan ligga och spy i tre dagar av bara smärta. Feber så fort man anstränger sig och svettningar på nätterna. En puls som dundrar av att gå upp för en trapp. Eller bara vanliga smärtan som ligget där hela tiden som ett skavsår och hela tiden påminner om att man är annorlunda. Den som ibland får mig att hitta på saker för att tänka på annat för att nästa gång får mig att inte orka göra något och istället bara lägger mig och sover. X antal nätter, dagar, timmar som jag spenderat i badkaret för att känslan inte ska gå över i panik när smärtstillandes inte hjälper.
 
Jag har förändrats som människa sedan jag fick det här och det är inte till det bättre tyvärr. Jag är mer inåtvänd, negativ, mindre social och mer "egoistisk". Men mer än så vill jag inte låta diagnosen gå ut över mitt liv. Jag försöker acceptera att den finns där samtidigt som jag inte vill acceptera att den ska få förstöra mitt liv. Men tänk er för nästa gång ni ser någon på stan som "inte borde vara där". Ni vet ingenting om människors liv och ni vet ingenting om mig trots att ni kanske läser min blogg dagligen. Jag har valt att inte skriva om sjukdom och skit i min blogg för mycket, även om den ständigt finns där. 
 
Här kommer ett gäng bilder. Jag är sjuk på alla bilder och jag har ont på alla bilder. Ibland har jag bara lite mer energi. Tänk på det nästa gång ni springer på mig på bion, på jobbet, på stan, på skolan, hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Politik!

Det blev inte som jag hade hoppats igår utan det verkar bli regeringsbyte. Men är det rödgrön regering majoriteten av Sverige vill ha tycker jag att det är rödgrön vi ska ha. Politik är väl en av de känsligaste delarna man kan prata om i samhället men jag tänkte iaf tycka till lite..

En positiv nyhet är att FI inte verkar ta någon plats i regeringen. Sverige är ett av få länder som har ett bra, jämställt samhälle mellan män och kvinnor och jag tycker inte vi behöver såna extrema feminister idag. Det är bra att feministerna har fått vårat samhälle att bli som det blivit (det är inte bara tack vare dom) men nu tycker jag att det börjar gå överstyr. Jag är inte en särskild stor beundrare av de extrema hen, håriga armhålor på kvinnor, inkvotering av kvinnor i företag och den mänshatande synen. Antingen är vi kvinnor eller män och borde få vara det anser jag. Kvinnor och män har olika styrkor och kommer aldrig bli samma kön. Man borde dra nytta av vad de olika könen gör bra istället för att försöka få alla att bli lika. MEN jag respekterar deras åsikter. Jag håller bara inte med dem. 

Ett annat parti som jag gärna skulle vara utan är vänstern. Jag anser att de beter sig värst av alla partier och att stå och peka finger i tv känns otroligt lågt. De anser jag är de största pajkastarna där mycket av deras uttalanden går ut på att kasta skit på de andra. Utan bland annat vänstern hade det inte behövts läggas miljoner på demonstrationer när bland annat SvP varit ute och pratat. Jag anser att det bästa de hade kunnat göra är att ignorera dem. När vi var och tittade på spektaklet på stan när de var här, var det max 20 pers som gick fram och pratade med "nazisterna". Att det bara hade varit 20 personer där som stått och pratat skit anser jag hade varit smartare än att hela vänstern tvingar samhället lägga miljoner på att hålla dem själva borta. SvP hade mindre än 1 % av rösterna och är så pass små att de inte borde behöva den uppmärksamhet som vänstern ger dem. Jag räknar med att största delen av de som stod där är vänstermänniskor med tanke på att alla på torget skrek "inga rasister på våra gator" precis som vänstern gjorde igår på TVn från deras valvaka. Men det är mycket möjligt att det var annat folk där också. Oavsett anser jag att deras vilja att synas och höras så himla mycket till största delen blir till deras nackdel. 

Den tredje och sista saken jag stör mig på är partiernas planering av hur de ska kunna få SD att påverka så lite som möjligt. Jag röstade själv inte på SD men om 13 % röstar på dem anser jag att det är dags att ta in vad de önskar. Vi är ett demokratiskt land (även om det börjar försvinna mer och mer) och SD tror jag till största delen är ett missnöjesparti. Så länge de andra partierna stänger dem ute tror jag att de bara kommer öka mer och mer. Om något annat parti hade tagit upp exempelvis invandrarfrågan på ett annat sätt än att öppna gränserna tror jag inte att SD fått så mångas röster som de fick. Det gäller att ta in människornas önskemål och leda Sverige därefter.

Alla har rätten att tycka vad de vill och borde få lika stor rätt att tycka till i regeringen. Man får vara missnöjd men det är fel att ta bort andras rätt att tycka till. Att riva Reinfeldts ansikte i bitar hjälper ingenting utan är bara sjukt om ni frågar mig!

Det ska bli spännande att se hur det blir! Hoppas ingen känner dig träffad av min text på ett dåligt sätt. Som sagt, jag tycker att alla ska få tycka olika och jag tycker om människor oavsett vad de röstar på. Jag anser att det är viktigare att man får tycka som man vill än att man får som man vill.. Vill inte dra alla över en kant heller. Det finns säkert folk i min närhet som röstat på FI eller vänstern och det respekterar jag absolut.

Nu ska jag äta sen frukost. Det blev sent igår för att vi tittade på valvakan och det gjorde att jag sov till halv 10. 






Valvaka 2014!

Ikväll är det valvaka som gäller.. Ska bli spännande att se hur Sverige ska ledas de närmsta 4 åren. Jag skulle vilja plocka en liten del av alla partier och bygga ihop dem delarna till ett superparti, men det går ju inte. Jag bestämde mig strax innan vi gick in i vallokalen och det känns som att jag tog rätt beslut.




New in!

Nu har vi röstat efter storstädning här hemma.. Vi är ganska dåliga på att städa kontinuerligt så det hinner bli ganska dammigt mellan varven. Piin. Men nu glänser det och luktar gott! Resten av dagen blir det soffläge. Har ont i magen idag och feber så det passar bra med film och mys. Andreas jobbar tills inatt och broren är inte heller hemma. 

Har köpt nya fina örhängen. Det syns visst inte så bra på bilden men det är en stor kula på baksidan och en liten på framsidan! Kul med lite annorlunda. 




Lördagkväll Evii-style!

Nybadad. Pyjamas på. Pannkaka, te och vindruvor framdukat. Ljus tända i hela lägenheten. En sorglig kärleksfilm nedladdad. Tentan färdigskriven (8 sidor prick). Myskänsla i kroppen (vet inte om det är morren eller äkta känsla dock). 

2 timmar kvar tills killarna kommer hem. N J U T ! 




Linnea!

Idag har vi varit på kalas hos kusinen/modedrottningen Linnea som fyllde 8 år. Hon fick ett par Dr Martins kopior och de blev succé, haha. Där var det fler kusiner också; Alva, Tyra och Zander. Och fina mormor och morfar. Så det var trevligt med lite släktträff på samma gång.

Jag och Amanda svängde förbi Fia och Rickard på vägen hem. Mina fina bästisar! ❤️

Nu går det inte att skjuta på det längre. Tentan ska vara klar innan jag får göra något annat! (Får ha matchen på i bakgrunden...) 




I morre-dimman men är glad ändå!

Vi lever som i ett kollektiv.. Vi har varit och handlat och ätit middag. Nu ska vi umgås (spela kort) och ha en mysig kväll. Fy tusan vad roligt att vi har hittat pojkvänner som trivs med varandra och med broren, och att vi systrar är som knatte, fnatte och tjatte. Hoppas Johannes hittar en flickvän som är grym när det är dags, bara det bästa duger åt den bästa. Dessutom ska hon passa in i våran lilla liga för hon kommer få stå ut med oss ganska ofta. Som vi brukar säga: "Pojkvännerna till oss får tre tjejer till priset av en". 

Efter begravningen har jag kört plugg några timmar.. Inte mycket kvar nu av tentan. Skönt!






Maja!

Nu har vi sagt hejdå till våran finaste tant Maja! Våran granntant i byn som vi var hos jämt när vi var små. Det är så sorgligt med begravningar. Särskilt när hennes man klappade kistan på avskedet. Man sätter in sig själv i situationen och får rysningar.. 

Min ögoninflammation har blommat upp igen big time. Kunde knappt öppna ögonen imorse.. Om ni undrar varför jag är så svullen. Blä.




Plugg, prommis, plugg!

Nu är halva delen av tentan färdig. Del 1 är kvar och jag ska försöka göra klart den idag har jag tänkt så man kan släppa den sen.. Jag börjar alltid med det som känns lättast på alla tentor, pm osv. Då kommer man igång och så vet man att när man tagit sig igenom den svåra delen så är allt klart sen! 

Tog en liten paus i plugget för min vanliga prommis runt Brynäs. Den är typ 3 km och jag är slut och svettig efter som att jag sprungit 1 mil. Men jag krigar på. Det känns ändå bra att ta sig ut och hålla igång kroppen. 

Nu blir det dusch, lunch och sedan tenta del 2. 




Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain..

 
 
 

Blue!

Idag har jag seriöst pluggat i 8 timmar. Och jag har fått ihop 1,5 sida text totalt. Kul.. Sista reflektionen var svår men jag har gått igenom en massa i teoriböckerna så det känns ändå bra. Imorgon gör jag klart det som är kvar så no biggie! Sen är det dags för en annorlunda hemtenta i slutet av veckan.. 8 sidor ska vi skriva. Vet inte om vad än men någon form av ledarskap är väl pretty obvious.. 


Letade fram mitt gamla goda sugar crush.. Hur kan man vara så galen i nagellack? Haha. Ni fick åtminstone veta att jag lever även om jag inte hade så mycket roligt att uppdatera er med! 



Måndag!

Elliot vaknade strax innan 7 imorse. Andreas var och jobbade så jag och Elliot låg i sängen och kollade på Barnkanalen tills det var dags för dagis vid 9. Efter jag lämnat honom läste jag ut min bok (bara en kvar i Fjällbacka-serien) och sen somnade jag om någon timme till. Sen har jag kört plugg och nu åt jag precis "frukost". Det blev en knasig dag idag. Resten av dagen blir det iaf plugg. Måste bli klar med teorireflektionerna! 




Sunday night!

Vi avslutade dagen med en sväng till Valbo jag och Elli. Köpte lite grejer på Ikea och en present till Elliot på Mediamarkt. Nu ska vi äta middag, titta ikapp lite BB och sen blir det väl lite kortspel och mys som vanligt på söndagskvällarna.



Sockerkick!

Idag kör vi baksöndag jag och Elliot.. Chokladmuffins, cockies med vit choklad och filmjölkslimpa!




Kul att komma ut till en sån här..

Så onödiga pengar och så surt.. Särskilt inte när vi pratade om det igår när vi parkade. 
Jag: "Dom brukar ha lite extra koll veckorna innan datumparkeringen drar igång.."
Andy: "Det tror jag inte, vi ställer oss här ändå."
100 meter från våran egna parkering. Där fick vi för att vi var så slö igår när vi kom hem. Men vi har bara oss själva att skylla på! Jag fick dock upp bilder på vad vi hade kunnat gjort istället för 7 hunk.. 




Spökjakt!

Efter bröllopsfikat åkte vi ut till Hedesunda. Där har vi ätit middag, gått på skattjakt/spökvandring (vet ingen som är bättre med barn än mamma) och ätit efterrätt. Älskar mammas altan. Så sjukt mysig!! 

Nu kom vi hem för en stund sen. Andreas gick och la sig för han ska jobba imorgon. Jag har gjort en kopp te och tänkte mysa lite i soffan tills jag blir trött. Fick en liten känsla ikväll igen. Jag är tametusan inte ung längre..




Mascara, woho!

Idag har jag mascara på mig. Ögonen sprutar men vi ska på bröllop och då är ju smink ett måste. Vi får se hur länge det funkar innan jag ser ut som en zebra i hela ansiktet.. Stort grattis till Martina och Sebbe! 




Fredagsmys hos papi!

Ikväll har vi varit till pappa och Maria på grillat. Jag har efter att ha varit sockerfri i 10 dagar nu släppt på tyglarna lite och är lite mer lagom.. Det blev alltså efterrätt ikväll. Men det känns som jag fått en bra urrensning och kan börja om lite från början nu med mål att ta hand om kroppen bättre (sen om jag blir av med mina 10 bonuskilon som jag fått av medicinerna är ju det ett plus). Innan Hedesunda blev det ett litet stopp i Valbo. Herregud vad stor Elliot börjar bli. Tänk att han var knappa halvåret när jag kom in i bilden och nu är han stora killen!




Han passar till och med i nörd-looken om det skulle bli aktuellt i framtiden, haha.




❤️

Alltså det här är mitt favoritgäng alla kategorier. Jag har haft ont i magen ikväll, tagit morre och borde egentligen vilja ligga under täcket. Men dessa fina själar ger sån energi och jag har haft en mysig kväll ändå! En bra dag över huvud taget faktiskt.. 




Hedvigs och Java!

Idag har jag ätit lunch med finaste kollegorna på Svensk Fast. Vi var till Hedvigs trädgård, supermysigt ställe! Seriöst, världens gulligaste tjejer. Och världens bästa människor på kontoret i övrigt. Alla är grymma!


Efter lunchen kom Josefin hit så vi satt några timmar på Java och pratade. Nu kom vi precis hem. 




Pizza!

Jag klarade en vecka utan socker, bröd, onyttigheter. Det blev en pizza ikväll. Hela smällde jag i mig. Bror och boyfriend kom hem med pizza och jag kunde helt enkelt inte stå emot. Det har aldrig varit så gott. Bara så ni vet.. 





Glidarsjukan!

Det blev en paus till GS en sväng för en stund sedan efter en fm med plugg.. Nu ska jag dra igång mitt andra pluggpass för dagen. Fy tusan vilka "glidare" vi har blivit (dock med en negativ touch då jag hellre varit frisk och jobbat/haft fullt upp). Jag pluggar/är sjuk och tar dagarna lite som de kommer. Broren har haft körtelfeber och får inte träna på 6 veckor, vilket är det enda hans dagar går ut på i vanliga fall efter att han fått vara med A-laget endel. Tidigare jobbade han och tränade med J20 på em, men jobb och A-lagsträningar gick inte riktigt att få ihop så därför fick det bli prio hockey. Andreas är med så mycket han kan när han inte jobbar/tränar. 

Nu har jag faktiskt skickat iväg boysen så jag ska få någon timme tyst och lugn pluggro. Så nu blir det fokus teorireflektion 3. 



Lill-Mellis!

Idag har vi firat Andreas syster som fyller 30 år! Myst lite med hennes Melina. Så go ❤️ 

Sen invigde vi nya frosen yoghurt-stället på stan. Supergott och grymt att man får göra sin egen. Mums! 

Sen har vi spelat kort hela kvällen; jag, Andy, bror, Musch och Matti.

Dessutom har jag gjort klart uppgift 2. Bara två kvar! 




Idol. Big Brother. Paradise Hotel.

Tre timmar senare och nu kan vi äntligen stänga av TVn, haha. Jag klarade att stå emot sockersuget ikväll! Det blev grädde och bär istället. Så gott! Dock inte lika smarrigt som en fet godispåse men det får duga.

Så här sitter Andreas alltid i soffan. Peken ligger antingen på axeln eller på huvudet.. JÄMT. Hur kunde jag hitta på ett sånt retard? Haha! ❤️






1/4 check!

Teorireflektion 1 är klar. 4 sidor text om ledarskap. Bara 3 reflektioner kvar som ska vara klar i slutet på veckan. Nu är jag mer sugen än någonsin på socker!! Är ikväll kvällen då jag åker dit? :O Skäms dessutom lite över att jag längtar till våra 3 h tv mellan 20-23. Hjälp. Men är det något som inte kräver mycket av huvudet och hjärnan så är det dom programmen. Dessutom har jag inte mycket inbokat om dagarna nu så kvällarna är det man får se fram emot, haha. Gu så patetiskt det låter! 



RSS 2.0