Strul!

Blogg.se håller tydligen på och gör om hela sidan och allting. Därför funkar det inte att blogga från appen på Iphonen.. Eftersom jag har alla foton på telefonen så blir det ju inget roligt inlägg om jag bloggar ifrån datorn så ni får minsann stå ut tills blogg.se har styrt upp alltihop. Dessutom har jag inget roligt att berätta för det enda jag gör är att jobba som tusan den här veckan både på VILA och på Gnistan (HVB-hemmet för ensamkommande flyktingbarn). 60 h den här veckan + 15 h nattjour. Men det blir ju roligt att få lön och så länge vädret är ostadigt mår jag inte det minsta dåligt av att jobba! Tvärtom.. Jag trivs som bäst när det är mycket som händer och när det är full fart. Nu ska jag gå och hämta Elliot på dagis och sen kommer Andreas hem från jobbet om några timmar. Tråkigt att det blev lite sämre väder. Jag som hade tänkt att jag och Elli skulle gå och bada på Fjärran Höjder, men nu får vi hitta på något annat skoj. Ha en fin dag allihop :D

Midsommarafton!

image description

 


Somebody that I used to know

Imorgon är det Midsommarafton! Jag älskar högtider - midsommar, jul, nyår, påsk, födelsedagar!

Jag jobbade dygn igår på HVB-hemmet och slutade imorse. Sen har jag jobbat på Vila hela dagen och stängde igen vid kvart över 8. Då åkte jag, syster, bror och Mattis ut till Hedeseunda så jag har varit med pappa och Maria hela kvällen och myst. Nu ska jag bädda ner mig och försöka ta ikapp lite missad skönhetssömn. Sen ska jag njuta av 2 lediga dagar innan det blir dags för jobb i mängder! Underbara sommar!

Här kommer en bild på lilla glada papi alldeles nyss!


Fjant!

Blä vad mörkrädd jag är! Jag undrar när jag ska bli mogen och vuxen nog att inse att mörker inte är farligt och inte låta det skrämma mig. Förr var jag inte rädd för något sådant; jag var ute och gick i timmar ute i skogen i Hedesunda och även i stan på nätterna när jag inte kunde sova. Dessutom har jag alltid gått hem från krogen och sånt sent utan att liksom ens tänkt på att det är någon big deal. Tyvärr så blev jag nog mer förstörd än vad jag själv har velat erkänna efter att den där idioten jagade mig enda hem till dörren i vintras. Jag är så himla rädd när jag kommer hem själv sent på kvällen! Paniken när jag går över innergården och ska låsa upp dörren är total! Jag vet att det inte är någon där och ändå bara väntar jag på att någon ska smyga fram ifrån skuggorna och hoppa på mig innan jag hunnit låst upp! Att stå där med ryggen emot och fippla med nyckeln... uuhhh..

Självklart tänker jag inte ge mig förrän det där är bortglömt så jag tvingar mig hela tiden till att utsätta mig för de situationer som jag tycker är jobbiga. Jag har varit hos mina fina småsyskon ikväll och det lockade väldigt mycket att sova över hos dem kan jag säga när inte ens Andreas är hemma men bara för att visa (läs lura) mig själv att jag inte är rädd cyklade jag hem. Så nu är jag hemma och paniken börjar lägga sig! Att jag någon gång i framtiden ska bo i ett stort hus känns otroligt långt borta med tanke på att det kommer ta alldeles för lång tid att kika under sängar och i alla vinklar och vrår för att försäkra mig om att jag inte har någon objuden gäst. Jag är otroligt noga med att låsa dörren om mig när jag är hemma och sover aldrig med öppen balkongdörr längre. Ja, det var en liten del av det.. Bloggen fick visst agera psykolog ikväll! Nu ska jag tänka på något roligt och försöka sova. Imorn är min björn hemma igen så då sover jag åtminstone gott.. Här får ni iaf någon bild från dagen.


Vilken härlig ledig dag!

Orkar inte skriva något ikväll men bjussar på någon bild ifrån dagen! Imorn blir det jobb igen, kom och köp!


Min dag

Stackars lilla bloggen då.. Det får visst inte lika mycket kärlek som innan haha. Jag har jobbat mycket hela veckan och haft massa annat för mig så jag har inte riktigt haft tid. Idag har jag jobbat 9-17, sen åkte jag hem och bytte av A som skulle iväg och jobba tills imorn förmiddag. Elliot är hos oss i helgen så vi har varit ut på äventyr hela kvällen; mys i lekparken, prommis ner på stan för lite shopping, pizza och sen fotboll innan han slutligen somnade. Amanda kom hit en sväng efter jobbet så vi har ätit jordgubbar och snart blir det dags att sova! Tråkigt med Sverige-matchen men det är sånt som händer. Fotboll är ändå tråkigt.. Hockey däremot. Jag nästan längtar efter nästa säsong!

 


Torsdag!

Ännu en bra dag på jobbet.. Mindre bra dag privat men gu vad skönt det är att jobba när man känner sig lite sisådär för annars är jag ganska duktig på att fastna i den där dåliga känslan och göra ingenting. Jobbar man måste man ju vara glad och trevlig och då glömmer man liksom bort sig själv för ett tag. Och tillslut har man tappat bort det dåliga och så är man sådär otroligt glad och lycklig igen. Det går upp och ner minsann, men det är väl det som är livet?

Jag sov hos lillebror inatt. Mysigt som tusan! Nu kom jag precis hem och ska äta lite och sen försöka sova tidigt för imorn blir det minsann ingen sovmorgon!

Hmm.. Vad har jag för rolig bild att bjuda på då? Ingen alls! Men jag kan ju tala om att jag var med om min första biljettkontroll på bussen idag :s som tyr var hade jag biljett!


Svetlana

Idag blev det milen! Härlig dag, härligt väder.


Några studentbilder















Som vanligt när man har roligt glömmer man bort att knäppa kort men några roliga finns det iaf ifrån början av dagen. Vi var ungefär 50 stycken som firade lill-Mushen hemma hos mamma. Det var ju så fint väder så vi var ute hela dagen!

Ikväll blev det Allstar med några stycken för att se Portugal-Tyskland fotbollsmatchen. När den var slut lämnade vi Josefin och Pontus vid tåget, Andreas åkte iväg till en kompis och jag åkte hem och drog på mig pyjamasen och fastnade i soffan vid filmen "Hundricket" som går på tv! Alltså gu vilken underbar film. Jag, Josefin och Amanda kan typ hela filmen utantill så vi drar alltid massa lines från filmen haha :P

Hoppas ni haft en fin kväll! God natt på er!


Underbar studentdag

Åh vilken underbar dag det var igår. Fint väder, studentfirande, träffa släkten, äta och fika gott!! Amanda är äntligen klar med skolan, GRATTIS!! Du var dessutom Gävles snyggaste student, inte illa ;)

På kvällen blev det Söderheilmska med Fia, Rickard, Josefin och Pontus. Supermysigt, fast maten var inget vidare tyvärr. Men det är så härligt med sommar och värme när man kan sitta ute hela kvällar och bara mysa!

Det kommer lite bilder från gårdagen senare.. Nu ska jag ta en promenad och sen ner på stan för att köpa present till Simon som blir 18 idag!! Grattis!


Forever Young

Personalmöte. Picknick. Långpromenad. Jobb. Kakbak.

Imorgon tar Amanda studenten. Tiden går fort, det är fyra år sedan jag tog studenten! Jag är verkligen en sån som kommer få en 40-års kris. Tiden går alldeles för snabbt och fast jag försöker ta vara på varenda dag och njuta av livet accepterar jag inte riktigt livets gång; jag vill aldrig bli gammal!


Cykla!

Idag blev det en cykeltur till Valbo och tillbaka. 2,5 mil! Fy vad jobbigt det är att cykla för att träna. Spinning är den jobbigaste träningen jag vet. Jaja nu är det gjort iaf :p


5/6 02.09

Har haft en härlig dag med full fart.. En lång runda på stan med lite presentshopping och så skulle A ha nya kläder. Vi åt lunch på stan och sen åkte jag till Hedesunda för att hälsa på en fin vän som bott i USA i 4 år som äntligen är hemma igen - förhoppningsvis för gott! Åh vad roligt det var att träffa henne!! Vi bara satt och pratade massa timmar. Sen åt jag en härlig middag hos mamma och Thomas och hälsade på bästa Dito innan jag åkte in till stan igen för att spendera kvällen med Fia och Rickard. Vi har sett en superbra film ikväll; en sannhistoria om en amerikan som kämpar emot Joseph Kony. Kommer inte ihåg vad den hette men Gerhard Butler är huvudskådisen så är det någon som vill se är det nog lätt att ta reda på! Rekommederas verkligen.

Nu ska vi sova. God natt!

 

image description

 


Instagram!

Nu har jag visst skaffat instagram.. Ni kan även följa mig där; Ewiis4 :)

Vi har hyrt tre filmer ikväll och ska slå igång den andra filmen nu. Vi brukar alltid hyra 3 filmer; en som jag vill se (som Andreas kan tänka sig att se), en som Andreas vill se (som inte jag vill se), och en som båda vill se (mest Andreas såklart..) Ibland är livet allt bra tufft ;) Tack bästa mamma för de goda jordgubbarna som du bjöd på ikväll! Nu ska jag somna i soffan. God natt på er.

 


Regnet det bara öser ner..

Idag går tvättmaskinen varm, jag är inne på 5:e maskinen nu. Det finns inte så mycket roligare saker att göra när vädret är som det är. Vart är sommaren?? Jag vill ha sol, bad, värme, äventyr, sommarstugan och grillkvällar!

Jag och Johannes i Rhodos

 


Söndag

Ikväll blir det hämtmat, soffan, myskläder, godis, tända ljus och BB final.


Frukost i regnet med lill-skrutt..


Pömsig... Måste... Sova...


Bal 2012

Seriöst.. Min lillasyster är den finaste i hela världen! Och Mattias är inte så pjåkig han heller ;)


Balförberedelser..

Tänk att nu är det till och med dags för minsting-systern att gå på studentbal. Praktiskt med en moster som är både make up artist och frisör! Då får man det precis som man vill ha det när man ska vara fin. Åh vad fin hon ska göra mig den dagen jag ska gifta mig!!

 


Rhodos 2012

Ikväll blev det jobb för min del. Tjejkväll på stan så det var öppet ända tills 22 och herregud vad folk det var!! Det var bara att stå och mata i kassan som gällde och städa undan allt stök.. Sen när jag kom hem åt jag och A lite middag innan han skulle iväg på bio med kompisar. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och grejat med lite till bloggen så här kommer några bilder från resan.. Det är från två olika kameror så de hamnade lite blandat. Vi hyrde bil några dagar och åkte runt och tittade en del. Bland annat var vi in till Rhodos gamla stan, en dagstripp till Lindos och så låg vi två dagar på snorkelstränder. Resten av tiden slappade vi på hotellet vid stranden där. Åh vad jag älskar att resa!!



















































Det tar sån tid att lägga upp bilder och med tanke på att jag kom i säng efter 6 imorse är jag ganska trött så det här får helt enkelt räcka. God natt alla söta och sov så gott!



RSS 2.0