SM guuld SM guld SM guuuuld!!!!!

Herregud vilken match!!! Brynäs-Modo 6-2 slutade den. Johannes gjorde ett skitsnyggt mål och en grym ass. Jag är så himla stolt över min fina lillebror, obeskrivligt. Brynäs J18 bäst i hela Sverige år 2013.


Saturday night

Det blev en sen men rolig kväll igår.. Vi var ut och åt middagsbuffe efter matchen och firade vinsten. Vi satt länge och åt både förrätt, varmrätt och efterrätt sen gick vi till rummet och hängde någon timme innan vi gick till lobbyn, supermysigt där! Vid 00-tiden kom vi på att vi ville åka till hotellet som de flesta andra från Gävle bor på under den här helgen så vi drog ut på ett litet äventyr dit...

Nu ligger hotellfrukosten härligt i magen och nu blir det chilla tills vi ska checka ut vid 14. Och TAGGA final till kl 17 såklart!!!!!!


Jaaaaaaaa!!!

Jag är så glad nu och det finns inte så mycket mer att tillägga.. VINST idag!!!!! SM-final imorgon!!


Långfredagen

Vid lunch åkte vi hemifrån, stannade och åt buffé i Västerås och shoppade på Lager 157 (igen)..

När vi kom fram till Örebro checkade vi in på hotellet och sen har vi bara myst här, tagit en liten promenad och spanat in relaxen. Imorgon är det semifinal för J18 (lillebrors lag) och ingen är mer taggad än jag.. Jag vill så gärna att de ska gå vidare till finalen på söndag!!

Nu ska vi gosa vidare. Hoppas ni får en fin påsk!


Johannes bjuppar mat

Det blev till att släppa plugget och låta det gå som det går imorgon.. Myser med 2 av mina 3 fina småsyskon och mamma istället hos brors. Jag blir kvar hos Musch inatt för jag är riktigt sällskapssjuk ikväll känner jag. Vill. Inte. Åka. Hem. Till. Ensamheten.


Never love anyone who treats you like you are ordinary


Frulle

Det är dags för dagens första pluggpaus.. Härligt väder idag igen! Nästa paus får bli en prommis :)


Scaaaary

Kul att jag typ blir rädd för min bok så här i min ensamhet.. Visst ser han ut som ondskan själv? Det är något in his eyes.. Uuhhh..

Ikväll och imorgon är sista chansen, sen får det gå som det vill på den där fastighetsrättstentan. Då kommer ni förmodligen slippa alla dryga plugginlägg också. Sen är det påskhelg och då blir det mycket skoj som händer. Dessutom är jag helt ledig från skolan eftersom det blir mellan två kurser :)


Student for real

Jag kämpar på med min fastighetsrätt.. Jag var in till skolan en sväng på förmiddagen och nu sitter jag hemma på altanen och njuter av underbara vädret med söta små fåglar som kvittrar och håller mig sällskap. Vore det inte för den kommande tentan på torsdag skulle jag kalla det här för livet på en pinne ;)

En timmes promenad har jag också hunnit med. Underbara sol!


Pluggbad

Bättre badsällskap har man ju haft.. Längtar tills tentan på torsdag är över!!


Flytt!

Nu är kontraktet skrivet.. Den 1:a maj flyttar vi in till stan igen :)


Romance

Älskling kom hem med blommor, påskkycklingar, vårlyktor och naturgodis till mig igår kväll.. Tack! ❤ Han är en riktig presentmänniska den där Andy.


Sunday bloody sunday

Vi är slöa idag.. Jag och mamma låg och tittade på film tills vi somnade i soffan båda två någon gång vid 1.

Kl 13 blir det match.. Can't wait! Hoppas verkligen att Brynäs J18 vinner! Vill. Till. Örebro. På. Final. Nästa. Helg.


Saturday

Hedesundas "småkillar" (våran Simons lag) tog DM-guld idag på läkerolen. Kul!!

Sen har vi varit ute på äventyr idag; grillat korv, njutit av solen,sista snön och trevligt sällskap. Nu sitter vi och tittar på brors kvarsfinal på tv från Göteborg.. Det ser tungt ut för tillfället men hoppas hoppas! Annars är det sista chansen imorgon, annars är dom ur..




Friday

Oj vilken dag.. Vi har ingen bil längre. Våran lilla stackars Gunilla är bara historia numera. Det blir till att köpa en ny pärla snarast! Man är ju lite låst helt utan bil här ute i buschen men men. Tack till folk som lånat ut sina bilar så här långt ;)

Nu är vi stoppade som korvar av all mat vi ätit.. Det blir bara slapp ikväll, lite film och sånt. Ha en trevlig kväll!


My phone is back

Min kära telefon är tillbaka.. Eller min och min, jag fick ut en sprillans, woho!! Love iPhone. Fast nu är jag så van att inte ha telefonen så nu vet jag inte vad man gör på den längre :p

Nu blir det iaf back in business när det gäller bloggandet. Och insta, som jag saknat!

Ikväll var det kvartsfinal.. Första vunnen, bara en till kvar sen blir det semi i Örebro nästa helg! Dom ledde mot Frölunda med 4-1 men de lyckades ta ikapp till 4-3 så det var riktigt spännande där på slutet.
Nu blir det Mc Donalds sen hem och vila bort min förkylning!


Mormor och morfar <3

 
 
Haha jag måste bara visa två bilder på dom här två söta! Jag, Mormor och Morfar var och fikade hos Amanda i veckan och dom har såna där höga barstolar utan ryggstöd. Morfar hade sånt sjå att komma upp på stolen men när han väl insåg att det fanns en spak så man kunde åka ner hade han så roligt! Dom är för söta dom där två :) Gu vad vi skrattade!
 
Nu ska jag försöka sova.. Kan man vara tröttare än vad jag är nu? I don´t think so..
 
 
 

Min dag

Idag har jag varit i skolan från 9-16. Sen blev det "tidiga" bion ikväll..
 
Dagens positiva:
  • Solen fortsätter skina.
  • Vi hade en jättebra föreläsare idag.
  • Johan Falk - kodnamn Lisa, jättebra film!
  • FIIN FAMILJ!
Dagens negativa:
  • Vad tusan går man på föreläsning för om man ändå bara ska sitta och prata och störa alla andra? Jag blir så less på det.
  • Om man ska lära upp någon i kassan sätter man inte den personen själv när det är högtryck på bion. 2 stycken i kassan varav en som inte kunde ett smack så den andra fick stå och hjälpa till även i dennes kassa. Vi stod i kö i en halvtimme (!) med 5 stycken före oss när vi kom dit. Bra jobbat SF!
  • Johannes kvartsfinal blir i Göteborg. Damn it!
  • Ok, den här får ni läsa frivilligt! Min mage har mått dåligt i form av förstoppning sedan min operation och när jag och Andreas satt på nian och åt på em idag svällde den upp till en ballong och jag trodde seriöst att jag skulle få bristningar på magen för att skinnet var så spänt. Jag fick så ont och kände att jag bara måste gå på toa och vi bestämmer oss för att skynda oss till Andreas mamma för att vi ändå skulle dit. Vi tar hissen upp till parkeringshuset i nian (ni vet den med glasfönster ut mot gallerian) och vad tror ni händer halvvägs upp? Jo hissen stannar.. Jag så skitnödig så att jag inte vet var jag ska ta vägen i en hiss med glasfönster ut mot hela Gävle och den STANNAR! Jag har aldrig tidigare suttit fast i en hiss och så händer det i just den här läget. Jag är en sån som normalt kan hålla mig i flera dagar om det skulle vara så men allt var ju inte riktigt som vanligt efter operationen och så. Jag får upp bilder i huvudet hur jag sitter där och skiter i hissen för att det aldrig kommer någon och släpper ut oss, och hela gallerian står och skrattar åt mig. Det var slut på batteri på telefonerna och ringknappen i hissen ville inte funka. Efter mycket om och men svarar de äntligen i hisstelefonen och de lovar att skicka ut någon... Paniken hinner verkligen sprida sig i mig men så när vi väl lagt på startar hissen igång igen efter vad som kändes som en evighet. Aldrig. Mer. Poopelish. I. En. Hiss.

 

 
 

Brors blir vuxen!

 
 
Igår var det födelsedagskalas för hela slanten.. Lillebror har blivit vuxen nu, 18 år! Herregud vad sjukt.. Lillskiten är inte så liten längre ;) Johannes spelade avgörande åttondelsfinal igår och vann vilket var väldigt roligt för då blev det ännu mer passande att fira. Sista avgörande matchen var idag eftersom det var bäst av 3 matcher, och de vann även den så nu är de vidare till SM-kvartsfinal. Woho!
Vi hade iaf en väldigt härlig dag igår. Närmare 40 pers kom till mamma och åt och fikade och socialade och hade det trevligt. Vi kom i säng alldeles för sent, hehe. Härligt med sån fin släkt!!
 
Idag efter matchen åt vi lunch allihopa; pappa, Maria, mamma, Thomas, Amanda Simon och jag. Nu ska jag och Amanda titta på Twilight och äta upp fikat från igår ;)..  Tack för en fin helg underbara familj!
 
 
 

8 km

I morse vaknade jag halv 8 och blev glad över att solen skiner även idag.. Solsken till folket! Jag tog en riktigt kall långpromenad och sen hem för att tina upp i duschen. Nyss har jag varit på "kafferep" och nu är det bara att inse att jag inte har fler undanflykter för att slippa plugga. Nu blir det plugg ända tills 19 ikväll när Brynäsmatchen börjar. Kul att det blev Brynäs-Skellefteå även om det ser tungt ut för vårat Gävlelag.
 
 
 
 
 

"Telefonfri"

Jag har lämnat in min kära iPhone idag för lagning.. Min försäkring går ut om några månader så jag kände att jag var tvungen att ta tag i det nu. Inte en skråma har den på utsidan efter 1 1/2 år men det är mycket på insidan som inte är som det ska.. Jag kommer alltså vara utan i två veckor och jag har insett redan idag vad otroligt mycket man använder dom där rackarna. Tur att jag fick en helt ok lånetelefon som det ändå är touch på. Men nu blir det till att gå tillbaka till det gamla hederliga bloggandet från datorn istället för från telefonen.
 
Idag har jag varit in till stan en sväng och sen när jag kom hem har jag varit "barnvakt" åt Simon för mamma och Thomas är ute eftersom det är mamis födelsedag idag. GRATTIS! (Jag då glömde helt bort hennes födelsedag för andra gången.. Hon fick påminna mig om att jag fick säga grattis om jag ville! Måste nog tömma hjärnan på lite oviktigt så jag kan komma ihåg mer viktiga saker..)
 
Idag är det en vecka sedan jag gjorde min operation och jag börjar bli återställd nu. Har även slutat nästan helt med mina morfinisar så nu är jag till och med nästan med i matchen ;)
 
Imorgon är väntar en ledig dag/hemstudier.
 
Jag håller på läser en väldigt bra bok om mental styrka, konsten av att vara bäst när det gäller; "Det blir alltid som man tänkt sig" av Olof Röhlander. Jag är ju faktiskt en sån som tror att man till viss del kan styra sitt liv med tankarna. Här var en bra grej jag hittade..:
 
 
 
 

School

Att vara i skolan innan 7 så man till och med måste använda kortet för att komma in hör ju inte direkt till vanligheten.. En timmes tokfokus-plugg själv står på schemat, sen seminarie 8.15-10.30 och sen avsluta dagen med jobb 12-20.15 på Vila!

Ha en fin dag!


Helgen

Igår natt efter melodifestivalen skulle vi titta på film men vi hann knappt sätta igång den förrän vi slocknade i soffan alla tre.. Jag vaknade först mitt i natten och gick in till Fia och Rickards säng och la mig.. Sen vaknade Rickard som också gick och la sig i sängen.. Och sen Fia.. Så imorse vaknade vi upp i sängen alla tre. Finns det något härligare att somna i soffan, vakna mitt i natten, traska till sängen och fortsätta skönhetssömnen där? Såklart är det inte lika mysigt när man vaknar på morgonen med alla kläder på, smycken och smink.. Sova med smink är ju alldeles fruktansvärt!

Vid 10-tiden kom Andreas och Elliot och hämtade mig och så åt vi frukost på Ikea och köpte på oss lite grejer som behövdes.. Sen åkte vi hem och då kom Amanda och hälsade på. Vi åkte till farmor och farfar och sen även en tripp till mormor och morfar. Finare människor finns inte ❤

Ikväll har jag och Elliot varit själva. Vi har åkt en sväng på sparken och sen myst i soffan framför Pippi (för 175:e gången...) Ikväll blev vi bjuden på älggryta av Thomas, med glass och bär till efterrätt.

Nu; "dumb & dumber", det var några år sedan sist. Hoppas ni haft en fin helg! Min hör ju inte till top 10 direkt men imorgon är det ny vecka och nya tag..


Alibabba och de två rövarna

Vi tittar på Melodifestivalen, skrattar, äter och har en riktigt trevlig kväll. De tre musketörerna...


Vinnersjö

Idag har "ontet" släppt efter operationen och jag kan sluta med mina superpiller.. Tog en promenad på förmiddagen och nu sitter jag ute i solen mot farmor och farfars husvägg.. De är inte hemma men de brukar inte vara särskilt långt borta så jag väntar gärna, de kommer nog snart. Jag vill ändå vara ifred och fundera över livet ett tag och då är Vinnersjö the place to be..



Back in the days..

Jag mår bra efter operationen.. Jag fick komma hem igår, sov hela em och kväll och sen kom mina fina systrar hit så vi mös natten lång. Idag mår jag bra fast jag äter mina piller så det kan väl också ha med morfinet att göra :p

Jag och Josefin var till vårat barndomshem idag (pappa har huset kvar fast han inte bor där) och rensade lite bilder och fixade lite. Vilken underbar, idyllisk, perfekt uppväxt vi haft!


Operation

Sista operationen nu för ett tag.. Jag fick fina kläder som passade vårvädret ;) Jag ska opereras vid 8 så vi får väl se när jag vaknar till liv igen. Ha en fin dag!


Done is done

Hääs är ett sånt där konstigt ställe där man liksom gör saker som man aldrig någonsin skulle komma på att göra annars.. Såna här knäppa grejer. Kan det vara för att det finns mindre att göra här än i stan? Mycket möjligt. Jag har iaf fått mer plugg gjort idag än vad jag fått sammanlagt de senaste veckorna. Man kommer in i sånt flow och bara kör, det finns inget som hindrar en..

Dessutom har jag gjort en....; receptbok! Samlat alla recept jag har haft legat och tagit mammas favoriter och lagt ihop till en egen och suttit och skrivit in alla dessa recept. Säkert 50 stycken.. Så är det bara att fylla på med godingar som dyker upp genom åren. Det är det jag menar med magiska Hääs.. Jag absolut hatar att baka och laga mat och ändå kommer jag på att jag vill göra en receptbok..?

Undra vad som kommer här näst.. Lära mig jonglera kanske? Eller lära mig alla Sveriges fågelarter utantill inklusive hur dom låter och ser ut? Sticka? Måla? Ta mitt mc kort som jag tjatat om så länge..? Damma av historieboken och lära mig lite sånt trök? Allt är möjligt i Hääs.. Eller..? ;)


Min dag......

Servitut, arrende, lagfart, panträtt, jordabalken.


Hääs

Fick en "bara-ändå"-present av Maria idag.. Tack snälla du!

En underbar solpromenad är avklarad och nu sitter jag på altanen och pluggar.. Man kan ha det värre ;)


Att vakna upp bredvid den här prinsen varje morgon... Vilken lycka!


Lördag

Bästa dagen.. Som vi myst, åkt skoter, ätit, grillat, bastat, njutit av solen, ätit igen och nu är det melodifestivalen! Det märks att man är hemma på "landet" igen numera, inte varje dag man stöter på två jättegrisar på vägen i Gävle haha!

Trevlig lördagkväll på er finisar!


RSS 2.0