Finnar

Hej Hej! Finnen här. Trodde att jag hade kommit över den finniga tiden i livet men de har jag tydligen inte för på min haka kryller det av röda äckliga bölder. Usshis! Ska tvätta ansiktet och vräka på med finnmedel nu. Tack och lov att MaryKay finns säger jag.. Så himla bra är det. Tror jag har allt som finns därifrån nästan, känns det som iaf. Så himla bra sminkväska med en massa olika fack som man kan fälla ut så man ser allt och sen knäppa ihop så den blir liten. Svårt att förklara men det är typ bäst av allt!

image33


Jag och Rickard sitter och tittar på en asläskig film på 3an :S Någon med Demi Moore. Fast nu börjar det tydligen lösa sig lite. Fast ja tycker om såna filmer ja :) Den hette "Half Light".

Idag har jag hunnit med ganska mycket.  Pluggat med Diva och så har jag pluggat med Virran och Agnes också.
När jag kom hem gick jag och hälsade på mamma på sjukhuset och gav henne lite uppiggande saker.
Hon har varit sjuk sen i mitten på februari och idag när hon var in till sjukhuset på koll fick hon inte åka hem så hon blev kvar där inatt. Hoppas hon blir frisk snart!! Hon hade i alla fall röntgat nu ikväll och så skulle dom göra nå sak imorn så hon var tvungen att sövas. Ush!  Det är inte så skojs de. Älskar dig mammis! Se till att bli frisk nu.

image34

Imorn är det möte för mig och Virran som gäller kl 9 med lantmäteriet sen efter det ska vi ringa och intervjua han på fängelset. Ska redovisa det också. Sen kanske det blir Hedesunda med, får se..

Ska gå och hjälpa syrris nu med läxor.
HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0