Love love

 

Jag och lillebror. Världens bästa :)

 

 

Jag och pappii.. <3

 

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Polen. Imorgon klockan 12 åker vi hemifrån. Så idag har jag massa packa och grejs att göra. Ska även försöka städa här hemma så älsklingen har det fint när jag är borta ;) PLUS att jag vill ut på promenad i det härliga vädret!! Sen ikväll åker jag ut till Hedesunda och sover där, så jag slipper ta väska och Dito och allt på bussen!

 

Ville bara göra ett inlägg tillägnat pappsen och bror! Ni är bäst :D


Update!

Jag har verkligen tappat suget till det här med att blogga.. Jag har en hel del annat att göra som känns mer nödvändigt och mycket roligare!! Men såklart ska jag inte lägga ner, det kommer väl uppdateringar lite nu och då i alla fall som det gjort den senaste tiden.

Så vad har hänt den senaste tiden då?
Hmm.. En massa. Haha ush man vet inte vart man ska börja när man har så mycket att berätta?

2 inlämningsuppgifter är i alla fall klara på skatterättskursen och de har tagit väldigt lång tid att göra dem. Den här veckan ska jag rätta någon annans uppgift och lämna in senast torsdag. Sen är det bara en uppgift kvar och en tenta. Kursen fortsätter ju fram tills sommaren så man har en massa uppgifter att göra hemma och så, men det är bara de två grejerna kvar som ska lämnas in. Skönt! Tentan är vissserligen väldigt stor, men det ska nog gå bra!

Vad har hänt mer då?
- Johannes lag fick silver i deras hockeyserie igår. Vi var och såg finalen och de kom tvåa. Superbra, och kul att titta på lillebror :P
- Jag har varit på en föreläsning där en överlevande från koncentrationslägret Auschwitz berättade om sitt liv där. Mycket intressant, men usch så hemskt!
- Johannes och mamma har fyllt år.
- Jag har jobbat en del.
- Vi har varit ute i Hedesunda ganska mycket, Dito älskar ju att vara lös där :).
- Fia och Rickard är vi med var och varannan kväll, trevligt!
- Vi har grillat korv.
- Beställt kakel till badrummet.
- Åkt skoter.
- Varit ut på krogen några gånger.
- Diva har börjat lumpen. Tomt utan henne, blä!
- Blablabla, jag kan fortsätta hur länge som helst..

Jag har inte en enda jobbtid fram tills vecka 16 och det känns väldigt surt måste jag säga.. Men jag håller tummarna på att Valbo hör av sig och behöver mig!

Det är så typiskt för nu den senaste månaden har jag ju haft väldigt mycket plugga och ganska mycket jobb, plus att jag har varit sjuk till och från hela tiden. Nu när jag börjar bli frisk lugnar det ner sig med pluggandet och så får jag inte EN ENDA jobbtid.. Snacka om att det inte klickar så himla bra, hehe. Allt kommer på en gång, eller så kommer det inget alls. Jaja, inget att göra något åt.

På torsdag sticker vi i alla fall iväg till Polen. Vi blir borta 25e-30e så det blir torsdag till tisdag. Vi ska besöka koncentrationslägren Auschwitz och Birkenau, ett barnhem och så ska vi även hinna med att titta på lite andra turistgrejer. Bland annat hoppas jag att vi ska hinna besöka ett shoppingcenter och så skulle vi titta på någon fin kyrka och massa sånt :) Det ska bli väldigt intressant att åka!
Mamma håller i en ungdomsgrupp på 8 tjejer i Hedesunda, och dom har tillsammans samlat ihop pengar till den här resan. Sen fick dom som ville följa med utöver det så vi är sammanlagt 18 stycken som ska åka tror jag. Så det blir flyg till Polen, sen en 10 mils bussresa till Krakow där vi ska bo.. Ja jag får väl berätta mer om det sen när jag kommer hem!

Nu ska jag snart iväg på Naturkunskapslektion.
:) Härligt med det superfina vädret!! (:

Ja men vi får se när vi hörs nästa gång då.. KRAAAAM så länge!



...

































älsklingsvovven!

Nu blir det jobb i Valbo 10-15. Dito blir själv ganska länge idag. Han brukar aldrig behöva vara det men idag och imorn blir det så. Det kommer gå superbra tror jag, han brukar ju klara att hålla sig länge så det blir nog inga problem. Plus att jag har gömt allt av värde ;) haha.. Nu är det väl typ soffan som är den största risken :P

Sen när jag kommer hem blir det till att plugga det sista. Jag känner mig inte alls stressad för jag fick ganska mycket gjort igår, så det är lite finputs kvar. :) Skönt!


UNDERBART VÄDER btw.. Love it!
Ha en bra dag!

 


koolt!

Mitt plugghuve snurrar nu.. Oj vad jag har kört på idag. Planen är att sitta hela kvällen lång så jag kan bli klar redan idag! Det är sista inlämningsdagen imorgon så jag har ju tid på mig då med men har jag det klart ikväll kan jag finslipa och ändra det som behövs tomorrow. Jag ska ju även jobba 10-15 imorgon i Valbo så då får jag en paus för att göra något annat. Vet ni vad jag kom på? Jag har inte varit borta från lägenheten ända sedan i måndags. Jag har gått ut på några svängar med Dito och så men jag har liksom inte varit iväg någonstans.. Helt crazy :S Inte konstigt att man blir helt slut i huvudet. Kombinationen med att plugga massor och inte göra något annat is baad!

Jag börjar i alla fall bli proffs när det gäller skatter och sånt ;)
Men jag får samtidigt ont i magen. Klarar man inte den här uppgiften får man inte fortsätta kursen. Tänk om jag tror att det går helt ok och så har jag missuppfattat alltihop och gjort allting jättedåligt så dom sparkar ut mig? :O Neej det får vi verkligen inte hoppas.. Klart jag klarar det!!



Diskberg

Ååh nu behövde jag verkligen en paus från pluggandet :P har kommit en liten bit men jag har mycket kvar! Jag tog tag i ett diskberg vi hade.. Varför spar man alltid så länge, isället för att diska undan på en gång? :S Plus att jag har plockat undan lite här hemma och gjort ordning och reda.. Dammsugningen och moppandet spar jag till Rickard och hoppas på att han går med på att ta det när han kommer hem, hehe..

Hur tråkigt är det inte att lägga in en bild på disken? jaja.. whatever..

 

Nu ska jag tillbaka till Ivar Jefall och hans skatteproblem.. See ya!


Tisdag

Hehe oj vad längesen jag skrev här nu.. Antingen har jag för mycket att göra eller så gör jag så lite att jag inte har något nytt att berätta ;) hehe..



Jag var ju i Gnarp tisdag-torsdag. Hjälpte till med barnen lite och höll Karoline sällskap. Det var trevligt! Men sen på kvällen i torsdags när jag kom hem slog det till och jcg fick jättehög feber. Låg deckad hela fredagen men sen på fredagkväll bestämde jag mig för att jag skulle vara helt frisk dagen efter och TJOHEJSAN det var jag (näästan).. Hela lördagen gick åt till modevisningen i Hedesunda. Jag och Josefin hjälpte Fia att sminka alla modeller och det blev verkligen en lyckad dag tycker jag. Polly-gruppen (som anordnade det hela från början för att samla ihop pengar för att kunna åka till Polen till koncentrationslägren..) samlade in en massa pengar.  Great! Men eftersom det var Hedesunda så är det såklart någon som ska vara missnöjd, klaga, gnälla och hålla på. Men det struntar jag i :)


På kvällen i lördags så var jag och Josefin ut med Sabina och Vanessa och det var trevligt värre.. Jag var ju inte helt hundra men jag tog det lugnt och var hemma ganska tidigt så det blev bra ändå. Söndagen blev en slappdag och lite plugg hann jag också med. Fia och Rickard kom också på kvällen en sväng och tittade på film och mös med oss :) Joppla sov över.


Igår följde jag med Josefin till sjukhuset med öronen. Det hade läkt ihop lite fel så de var tvugna att klippa upp såret på något vis.. Ush vad dåligt jag mådde av att sitta där och se hur ont hon hade och inte kunde göra något åt det. BLÄ!



Iaf så fick jag min första stora uppgift på Skatterätten igår så jag råpluggar till den.. Den ska vara inlämnad på torsdag så det gäller att köra på stenhårt! Klarar man inte den här får man nämligen inte fortsätta kursen.. Och det vore ju verkligen tråkigt! Så det är klart jag ska klara det :) Igår kväll blev det mys med Fia och Rickard igen..



Dito har en ny Idol :P
:)


Haha gu vilket surrigt och tråkigt inlägg.. men det är det här jag gjort den senaste tiden.. Nu måste jag återgå till pluggandet! Det blir plugga nu idag-torsdag. Jobba torsdag och fredag i Valbo. SEN kan jag ta sportlov i två dagar innan jag får en ny stor uppgirt nästa vecka ;) haha.. Då sätter ju även Naturkunskapen igång igen, plus att det är inventerning på jobbet.. GREAT! :D

RSS 2.0