belara

Har jobbat klart nu.. Jobbade med Linda och Anna, roligt :) Har städat butiken hela dagen.. Har vart skitmycket folk med.
Kom hem nyss och nu ska jag nog försöka få något i magen. Är så himla hungrig. Har bara ätit frukost idag. Rickard har iaf målat min skrubb nu så snart kan jag sätta in hyllorna och allt. Det blir skönt att få en garderob. Nu har jag ju allt i lådor och påsar. Plus att hälften av kläderna är hos pappa.. Jag vill få ordning och reda nu. :p

Imorn ska jag träffa moster Karolin :) Det ska bli trevligt. Hon skulle ta med min favoritparym också.. Belara. Den har vart slut men nu har hon äntligen fått hem den igen. Klarar mig knappt utan den känns det som. Hehe!
Så nu ska jag äntligen få börja lukta gott igen.

Nu ska vi göra mat tror ja.
Ha en trevlig kväll.

1a advent

Ja idag är det första advent.. Hade hoppats på att snön inte skulle smälta bort men det är ju iaf liite snö kvar. Även om det mesta är slask.. Vi  hade jättemysigt här igår. Thomas, mamma och Magdalena kom hit och så åt vi lite och så, i röran. Haha! Vi har iaf fått upp en TV-hylla som vi köpte igår och så har vi satt upp TVn. Rickard var helt borta i flera timmar när han satt upp den. Det känns som att det bara är att glömma att jag kommer få ta lika mycket tid av honom i fortsättningen. Nu är vi 2 som ska dela :p

I fredags blev det iaf myskväll med Diva, Agnes och Virran. Hade jättetrevligt. Men jag blev aasnervös att Alice skulle åka ur. Som tur är klarade hon sig och är ännu en fredag närmare finalen. Skulle vara så roligt om hon är kvar!!
Vi halv 2 nån gång åkte jag och hämtade Rickard hos Nani. Han hade fått i sig lite för mycket :P Åkte till Max och köpte mat sen så åkte vi hem och la oss. Haha när Rickard skulle skriva på kvittot på Max så skrev han turtels istället. Och han tyckte det var huur kul som helst..  Mogen pojkvän, NOT! ;)

Idag ska jag jobba. 12-16. Hoppas alla får en trevlig första advent.


Myskväll med flicksen

Har precis skjutsat ner Rickard på stan nu.. Haha han ger igen nu verkligen.. Utnyttjar mig och mitt körkort lika mycket som jag utnyttjat honom tidigare :P Det tar liksom 10 minuter att gå ner på stan, MAX. Men han vägrade.

Vi har iaf fått upp köksfläkten nu. Pappsen har vart här och hjälpt oss.. Nu är det bara 3 dörrar kvar och lite täckgrejs i köket. Sen är allt klart. Jaa, skrubbarna ska målas med. Jag har fortfarande inte tagit tag i det.. Slö? Ja.

Ikväll blir det som sagt mys med Diva och Agnes. Vi blir hos Diva i Bomhus.. Virran kanske också skulle komma. Vi tänkte titta på Idol och lite så da. Lugn och skön kväll. Jag vet ännu inte hur det blir imorn. Eller jo, vi ska äta och så med mamma och Thomas här imorn.. Men jag vet inte hur det blir efter. Det är ju fest lite överallt imorn och man är ju lite sugen. Men troligtvis blir vi bara hemma här. Får ta det någon anna nån annan gång. Annars hade jag tänk gå på fest hos Agnes, och så kanske vi skulle till Johan lite senare och träffa dem med. Aja.. Let´s se tomorrow ;)

Nu måste jag göra mig klar. RÖSTA PÅ ALICE ikväll i Idol! Glöm inte bort det..!



Haha. Det fanns inte så många bilder på bara mig Diva och Agnes märkte jag .. Men en hittade jag iaf :P
HA EN TREVLIG FREDAGKVÄLL!

Ännu ett stort i-landsproblem

Ja då sitter jag här igen då.. Sov ända till 10 idag. Vaknade imorse ett tag när Rickard skulle åka och jobba och då hade jag ännu mer ont i huvudet än igår kväll när jag gick och la mig.. Konstigt, det brukar ju liksom försvinna när man sovit en hel natt. Men det gjorde det inte.. Så jag somnade om och sov till 10, och då var huvudvärken borta :) Skönt!
Har drömt skitkonstiga saker den senaste tiden.. Jag skulle verkligen vilja veta vad drömmarna bertyder?

Jag funderar på att åka och köpa fönsterbrädor och gardiner typ vid Dollarstore där ni vet? Där finns ju K-Rauta och Jysk också.. Men så är det ju det här med bil. Jag vågar nog inte åka den.. Haha! Den står här ute så fint parkerad så det blir ju inga problem så.. Jag tycker bara det är läskigt att åka helt ensam. Vilken pussy jag är ;) Haha! Jag måste nog tuffa på mig lite. Det är ju egentligen inget jätteproblem direkt.
Klockan 1 när pappa slutar så kommer iaf han och hjälper oss att sätta upp köksfläkten, om han nu kan. Då blir köket helt klart (typ) och vi kan använda det som vanligt. Det är ju jobbigt att laga mat utan fläkt. Luktar ju matos i hela lägenheten då. Så var det i den förra vi hade :P Men man vänjde sig med det också..

Jaa ikväll ska jag till Diva och Agnes och titta på Idol med dem. Mys! Och Rickard ska ut på krogen, men först taglagsfest, så det blir ju skoj att få hem honom efter det.. NOT! Haha..

Min telefon har slutat fungera igen. Jag måste verkligen köpa en ny, för en mobil måste man ju ha. Men så var det det där med pengar ja.. Hrmf!!
                        



Invigning av körkort

Jag har inte skrivit på någon dag nu och det är för att vi har varit i lägenheten och grejat. Tyvärr kommer vi inte nån vart typ, har inge pengar att köpa möbler för alls :/ Men det löser sig nog.. Jag vinner nog den där miljonen jag har drömt om. Haha! Har jobbat idag och det gick bra. Var faktiskt riktigt roligt. Full rulle eftersom det var 30 % på alla kläder i hela butiken. Älska Cubus ibland alltså.. Men inte jämt.

Idag invigde jag mitt körkort på riktigt! Jag har ju kört en del med Rickard och så men idag var första gången jag körde själv. Körde först från Rickard till mamma. Sen körde jag faktiskt in till lägenheten i stan från Hedesunda. Det var rättså läskigt faktiskt, det kändes liksom fel på nåt sätt. Att det var något som saknades. Men det gick bra och man vänjer nog sig fort. Haha! Har fått hem körkortet också. Det ligger på posteni Hedesunda så nu är det bara dit och hämta det..

Nu ska jag krypa ner hos puddingen min.. Har ont i huvudet och behöver lite sömn.
Hej Svejs!


Sötis


Börjar bli sjuk

Vaknade av att jag inte kunde andas.. Hela näsan är helt igentäppt och halsen gör så himla ont. Jag som inte vill bli förkyld/sjuk just nu. Jag har ju massor att göra i lägenheten och så.. Plus att jag och Fille skulle ut i snön och leka idag hade vi bestämt. Aja, du får bygga snögubben själv ;)

Kläderna blev iaf ihopplockade igår så de ska med in till stan sen när Rickard slutat. Ska försöka hitta på gardinstänger och sånt med i förrådet hos mamma. Hoppas att vi har nånting man kan använda så länge.. Sen ska jag försöka bära ner bordet och stolarna med. Blir nog svårt att göra det själv, men det är värt ett försök! 

Vi tänke sova i stan inatt.. Det blir skönt att vakna där och slippa åka buss till jobbet! Haha.. Ska jobba 10-15 imorn och 14- 18 på torsdag. 12- 16 på söndag. Det var mina jobbtider denna vecka!

Nu ska jag göra lite nytta. 

Pepparkakorna brända men klara

Nu är pepparkakorna klara.. Vi var inge vidare på att grädda men vi fick i oss deg iaf och det är det som räknas ;) Jag mår alldeles illa nu.. Haha och vi körde varannan vatten såklart för att få i oss mer deg. Jag och Amanda gick och hämtade ett varsit glas vatten innan vi började för vi visste att man blir så törstig av all deg. Hehe!



Jag och Amanda bakar. Haha där ser ni dagens otroligt fina outfit också ;)



Jag och Maami :)


Söt-Simon <3

Nu sitter Rickard och hjälper Amanda med läxorna. Det är historia och Rickard är ju helt galen i sånt den lilla nörden. Haha! Han bara sitter och pratar på om allt.. Andra världskriget och sånt.
Och här sitter jag och har ingenting att göra.

Imorn ska jag iaf måla skrubbarna i Rickards lägenhet en 4e gång :/ Det luktar fortfarande rök där inne, fast vi har målat där så många gånger. Vi har ju till och med någon specialfärg som ska vara mot röklukt, få den att försvinna. Förstå hur himla mycket rök det luktade där inne från början :S

Ja det är väl ungefär det som händer i mitt för tillfället ganska meningslösa liv.. Nejdå, det är inte meningslöst. Men jag är bara så less på att inte ha jobb och fast lön som alla andra :/ Men mungiporna uppåt ändå! Ingen ide at deppa, det gör inte saken bättre.. Men det är lätt att halka dit..

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Sen ska jag och Amanda krypa ner i sängen. Jag har dissat Rickard på nätterna nu. Det var mycket roligare att sova med Amanda.. Haha! Hon somnade inte på en gång som Rickard gör. Vi låg och pratade i flera timmar inatt så vi tänkte köra en favorit i repris ikväll ;) ;)

Hejs!

Pepparkaksbak :)

Inatt drömde jag världens bästa dröm..
Jag bestämde mig bara för att jag skulle vinna 1 miljon kronor på trisslott.. Så gick jag och köpte en och VANN. En miljon kronor! Det första jag gjorde var att betala 50 000 kronor till mamma och Thomas, eftersom de krashade en lånad släpkärra och våran bil förra veckan. Och eftersom den var lånad gick släpkärran inte på försäkring. Kan ni tänka er, en släpkärra för 50 000 kr? Iaf. Jag sa liksom inte till någon att jag hade vunnit pengarna. Och så gav jag bara alla en massa saker, men jag sa inte att det var från mig. Sen köpte jag en Thailandsresa till pappa och Maria i tre veckor..  Syskonen fick pengar med. Och mormor och morfar. Och sen åkte jag och köpte allt vi behövde till lägenheten så när Rickard kom hem efter jobbet var allt bara där, helt klart liksom. Och alla blev såå himla glada.. Det var helt underbart att se :)

Jag gav bort nästan alla pengar. Eller jag själv köpte en bil och en resa, och så sparde jag lite. Hmm. Undrar hur man skulle ha gjort i verkligheten om man vann 1 miljon? Jag tror knappast man skulle ha gett bort allt som i drömmen.. Men jag önskar att jag hade gjort det på riktigt..

Pengar är faktiskt inte allt, man kan inte köpa sig lycka. Men de kan hjälpa en på traven lite... 

Jaja tillbaka till verkligheten. Jag håller på att städar ur garderoben hos mamma nu och rensar alla mina kläder och så. Ska ju flytta in allt det till Rickard så småningom så jag tyckte det var på tiden nu.
Sen när Amanda kommer hem ska hon, jag, Mamma och Simon baka pepparkakor. GU så gott!! Jag älskar degen.


irritation och frustration

Jag blir så fruktansvärt irriterd och frustrerad när Thomas sitter och pratar.. Jag vill verkligen ändra på heela världen, men inser samtidigt att det kanske inte går. Han har ju vart med om en hel del den mannen. Och han är så duktig på att prata och förklara saker. Han får en att tänka ett steg längre.. Om det skulle vara ett val där jag fick bestämma vilken som skulle bli statsminister nästa gång skulle jag välja honom utan att tveka!

Jag blir också så arg att han inte gör någonting av det han vet och känner.. Han VILL ju, men vem ska man höra av sig till? Socialen, som inte ens bryr sig om hur människor mår (det har vi själv fått känna på när det gäller Veronica - helgflickan som vi har.) Vården - som inte gör annat än delar ut medecin. Politikerna - det enda de vill är att komma åt sin lön. Många är inte ute efter att förändra Sverige till något bra.. Ingen verkar tänka ett steg längre, gå ner i botten med allting. Det är iaf den uppfattningen jag får.. Speciellt när han har lösningar på allt. Det verkar så himla enkelt då.

Jag känner att jag själv vill göra saker.. Jag vill bli någonting och få någonting gjort med mitt liv - förändra världen till något bra. Men det skulle liksom kännas så fånigt om jag skulle göra det.. Det gör det inte med Thomas. Han vet hur det är i det där livet, vet vad han pratar om.

Äh.. Jag ska väl inte gå in på mer saker här, men han är en otroligt smart och intressant människa.. Man kan verkligen sitta och prata med honom i timmar och få ut så mycket av det.

Jag har så mycket planer och drömmar.. Och snart ska jag ta tag i allting. Jag VILL jag VILL!



Lugn helg

Jag har verkligen ont i halsen nu. Det kliar och så gör det ont från halsen och upp i näsan och ut i öronen.. Ush, vill inte bli sjuk.. Har vart till Valbo en sväng idag med Rickard, Fille och Josefin. Fille ville se Jasmina från idol men hon var inte med. Haha, stackars liten Filip.

Helgen har vart lugn. Igår firade vi Josefin så det kom en hel del folk hit.. Sen spelade vi kort hela kvällen. Riktigt mys!
Nu ska jag äta tacos :)

båtbilder

Jaaa Alice gick vidare igår :) Nu är det bara Robin och Johan kvar som ska ut, sen blir det en perfekt final i globen..Alice och Kevin. Vi har ju biljetter så det vore skoj om Alice höll sig kvar ända till finalen..

Det är aasmycket snö ute. Så himla mysigt! Jag och Amanda skulle ut igår efter idol och hämta en tröja i garaget och det var så man pulsade nästan upp till knäna.. Hoppas det håller i sig hela advent och jul :) Sen kan allt få smäla bort och så får det bli sommar igen :P

Jag ska jobba idag. Börjar klockan 12 och slutar 4. Så det är ett ganska kort pass, men det blir pengar ändå eftersom det är 100 % ob på lördagar efter 12. Så det är en bra tid :) Sen ikväll ska vi fira Josefin som har fyllt år. Hon ska få såå fina presenter.

Här kommer några bilder från kryssningen.. Vi orkade inte ta med kameran ut så det är bara från hytten. En är när vi kom på båten också :)









Älsklingssystrarna <3
Vi hade verkligen så himla roligt..

Aja nu måste jag hoppa in i duschen. Ha en trevlig lördag!
Puss och kram. Hejs!

Rösta ikväll igen ;)

Sov första natten i lägenheten inatt.. Det var så mysigt så :) Vi åkte hem när Rickards slutade och så lassade vi på garderoben och en massa grejor. Och så följde Magdalena med oss in för att få lite ordning. Så nu har vi en säng och garderob där, haha de enda möblerna än så länge.. Vi skulle ju få soffan i slutet på november men neeej. Den skulle komma en månad senare pga förseningar. Så himla surt! Och vi har inge pengar att köpa något nu heller.. få se om vi har råd när vi (mest Rickard) får lön på tisdag..

Igår blev det iaf en heldag med Diva och Agnes. Var hos Diva först och gjorde inte mycket. Åt varma mackor iaf ;) Sen åkte vi till lägenheten och mätte i min skrubb som ska bli garderob. Och sen åkte vi till Ikea.. Var där skiitlänge. Satt och spelade lite tv-spel gjorde Diva och Agnes också där.. Haha vilka små tattare ;D Det blev iaf inget garderobsköp igår som det var tänkt. Jag ska hjälpa mamma städa huset och så skulle hon betala den till mig. Har inge pengar alls nu :´( Mamma är så snäll <3! Var till arbetsförmedlingen på Jobbchansen idag. Kom dit klockan 10 typ och då var det helt PROPPAT med folk. Jag gick till Cubbe och fick lite nya tider och så köpte jag en för tidig julklapp till Rickard, och sen gick jag tillbaka dit igen. Det var ännu mer fok där då, helt sjukt. Så jag gav upp och gick hem till sjuklingen istället...

Nu snart kommer Joppla hem :) Hennes tåg går 20 över 4 och sen ska jag hämta henne är det tänkt, om jag vågar :P Har faktiskt kört lite i stan idag och så hem från lägenheten, men Rickards jobbarbil. Ush va läskigt det är :S

Nu kommer Magdalena hem snart med Risen som jag beställde :P Hon skulle till Ica och jag var såå himla sugen på Risen (rätt stavning?).. 

IKVÄLL ÄR DET IDOL IGEN. RÖSTA PÅ ALICE!! :)
Haha Rickard kanske blir med också.. De var ju på nå släktträff för Alice som skulle vara med i kvällens avsnitt.. Haha får se då :P

Ha en trevlig helg!   
Puss och Kram

Firerier

Jag tror det inte har lagt sig än, det här med körkortet. Kan inte riktigt fatta att jag bara får ta bilen och åka när jag vill :) Så himla skönt!
Sitter hos pappa nu. Amanda och Johannes är sjuk så jag har lite sällskap.. Pappa hade gjort spagetti och köttfärssås (min favvomat) igår när vi kom och så fick jag blommor. Och sen blev det fika och så kom farmor och farfar och lite senare Maria med. Mysigt!
Thomas hade även fixat med rosor och kort och grejor. Från mamma med såklart ;)

Imorn ska jag vara med Diva och Agnes tror jag.. Det blir trevlans. Åt på Los Sombreros igår och det var såå himla gott!! Nu blev jag ju hungrig när jag började tänka på mat. Ska nog gå och göra lite frukost. Kanske ge småsyskonen lite frukost på sängen? Nu när de är sjuka och allt..

Tack för alla gratulationer föresten :)

Ha en bra dag!


Grattis till mig ;)

JAG KLARADE KÖRKORTET :)
Skrev igår och fick 54.. Körde idag och det gick finimang.. Jag är såå glad och går bara och ler hela tiden.. Haha!
Är hos Virran nu.. Vi ska ner och äta på Los Sombreros snart.. Gott Gott!!

Hejs.

Hemma igen

Kryssningen är över och vi hade huur kul som helst. Det blev sent i säng och lite sömn men det var det värt. Det var riktig skitmusik på båten faktiskt. Men de sket vi i.. Tråkigt bara att Joppla inte var så pigg.. Haha träffade "kändisvakten" med från Tv-Färjan.. Hon den blonda som ser så bitchig ut. Coolt.. Not!
Har nyss tittat på Idol. Alice är grym :)

Kryssning

Min och Josefins dator är så dum. Alltid hänger den sig på bloggen så jag inte kan skriva något. Ibland är det jobbigt när man verkligen har något man vill skriva av sig, och så går det inte :/

Iaf.. Idag ska vi på kryssningen :) Det ska faktiskt bli skitroligt! Det är pappa och Maria vi åker med, och så är det Amanda, Josefin, Selma och Alice.. Det ska bli så roligt att träffa Josefin!! Ikväll ska vi minsann dansa heela natten, som sist. Eller hur sis? ;)

Jobbade igår. Bara 12-15. Och sen gick jag och väntade på Rickard där han jobbade.. Åkte hem och gav mamma en liten present som hon blev såå glad för. Sen åkte vi och åt hos Margit och Sören, ovanligt. Haha vi är riktiga stammisar där.. Och vet ni va vi gjorde mer?? Vi började flytta in en massa grejor till lägenheten! Guu va underbart.. Det är ju inte helt klart, dörrarna sätts in idag och listerna imorn.. Men nu står sängen på plats och så har vi tagit in allt som ska till köket - tallrikar och grejor. Rickard har så mycket sånt att vi knappt får plats. Han har fått såna saker när han fyller år i typ 4 år av släkten och så.. och äntligen förstår han att alla tycker att han ska flytta ;)
Gu va roligt det ska bli att få iordning och flytta in. Har verkligen längtat! Vi kommer ju hem från kryssningen imorn kväll och då ska vi fortsätta där inne.. Så på söndag kanske blir första natten?

Sen på måndag ska jag skriva upp till körkortet och på tisdag är det uppkörning. Är skitnervös och jag känner mig verkligen osäker.. Men vi får se hur det går. Nu fick jag ju lite press på mig med när jag skrev det här. Haha!

Nu måste jag packa klart, för vi ska åka vid 10. Sen ska jag äta frukost med mamma, Thomas och Simon. De ska åka till Nässjö och flytta hit alla Thomas grejor, för nu ska han flytta hit på riktigt..

Kommer troligtvis inte skriva så mycket i helgen.. Men nu vet ni vad jag ska göra iaf..
HA EN TREVLIG HELG!!


Ps! Rickard. Jag älskar dig.. ;)

GRATTIS JOPPLA

Grattis Josefin på 17 års dagen!! Tänkte komma och överraska dig men så hörde jag att det inte passade så bra ;) Hoppas du får en underbar födelsedag iaf!

Jag är uppe rätt tidigt idag. Ska åka till Sandviken och ha körlektion. Dubbel lektion. Var ut och körde igår i stan ett bra tag och det gick jättebra faktiskt. Fickparkerade till och med vid American Pizza PLace. De ni ;)

Nu måste jag göra mig klar!



Saknar er :/

Frukost

Nu ska jag och Filip äta korv med bröd :)


Här kommer en dryg lista i brist på annat

Namn: Evelina Anna Eleonora Nilsson
Piercingar: 3 i öronen och så har jag i naveln.
Tatueringar: Jag vill skriva något i nacken lite snett på sidan liksom i skrivstil. Men vaad? :S
Längd: 174
Skostorlek: 36-37 (precis mitt emellan)
Hårfärg: Råttfärgat/blondt
Ögonfärg: Grön-blåa.
Kär?:  Såklart jag är kär!
Dricker du?: Absolut.
Använder du droger?: Ja. Jag börjar dagen med amfetamin och sen fortsätter jag så dagen lång.. Ha ha. NEJ jag tar inte droger och skulle aldrig i hela mitt liv prova.
Vilken parfym använder du?: 2 olika. Båda från Mary Kay. 
Vad är du rädd för?: Att misslyckas
Har du gjort mycket som du ångrar idag? Klart man gjort saker man ångrar. Men onödigt att gå och grubbla över det.


Senaste
Filmen du köpte: Jag har nog aldrig köpt en film någonsin. Men Rickard köpte "The holiday" till mig nu i veckan ;)
Boken du läste: The secret
Personen du ringde: Virran
Personen som ringde dig:  Pappsen
Tv-program du såg:  Tittar på 2 1/2 men nu. Haha så skojs.
Personen du fick e-mail av: Facebook. Jippei :/
Personen du fick brev av: Nordea. De skickade ut ett nytt bankkort och skrev en rad. Hehe.
Personen du fick sms av: Filip
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela min riktiga familj var länge sen..
Personen du kysste: Älsklingen

Favorit
Mat: Jag älskar all mat! Men igår åt jag någon jättegod tacogratäng hos farmor som ligger högt på listan. Och Magdalenas köttbullar.
Låt: Jag har nya varje dag. Otippat ha? ;)
Sak att göra: Too private.
Sport: Ishockey
Dryck: Apelsinjuice
Kläder: Chinos. Thank god for chinos!!
Film: Jag har nya favoriter hela tiden där med men "the notebook" är helt otroligt underbar.

Har du någonsin
Gråtit över en kille?: Ja
Gråtit över en vän?: Ja
Ljugit för någon?:  Ja
Varit i slagsmål?: Ja

Antal
Gånger du blivit sårad: ?
Gånger du varit med i tv: Ett antal gånger.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte. Men jag var ju med i tidningen när jag fyllde år när jag var mindre. Och så var jag och Fia med i tidningen när det var val sist, för vi hade något liknande på solängen.

Ärr du har på kroppen:  Ett stort mellan fingrarna, lite här och där på händerna, ett på kinden, ett i pannan och ett under hakan. Och lite här och där på benen efter cykelolyckor och annat skoj..

Mobilen

Vem skrev du till sist: Filip
Vem är din 31a kontakt: Vet inte. Telefonen ligger i väskan och jag orkar inte hämta den.
Hur många sms har du skickat: Miljontals känns det som. Har ju precis bytt telefon så jag kan inte kolla..


Skulle du vilja vara statsminister om du fick chansen: Åh ja. Det finns så mycket jag skulle vilja ändra!
Vad har du på dig:  Chinos och Amandas en tröja.

Vad ska du göra ikväll: Det blir nog lite mys vid tvn med småsyskonen och Rickard.
Döv eller blind: Döv. Men jag skulle vara grinig dygnet runt för att jag inte kunde lyssna på musik. Men man anpassar sig nog ganska fort.
Städa eller diska: Städa
Aldrig mer godis eller aldrig mer frukt: Shit. Den var svårt.. Men jag blir nog tvungen att välja bort godis med en tår i ögat ;)
Festa eller ligga hemma och mysa: Det beror på vem man festar med och vem man ska mysa med.
En sak att ta med till en öde ö: Räknas Rickard till sak? ;D
Aldrig mer ha sex eller aldrig mer äta kött: Jag är beredd att bli vegetarian 
Födelsedag eller julafton: Julafton är så mysigt.
"Bonde söker fru" eller "Make me a supermodel": Har aldrig sett nåt av det.
Stockholm eller Göteborg: Vet ej. 
Pojkvän eller kompisar: Båda.
Person som vet mest om dig: Josefin. Men Rickard vet bra mycket han med.. 
Skulle vilja kunna: 

Vad hatar du mest: Peddon och våldtäktsmän. 
Vad ska du göra härnäst: Ta en dusch med babie.
Vem vill du träffa: Jessica Alba för hon är bara såå snygg!


Lång dag

Vaknade av att Johan skrev imorse och ville ha sällskap på promme.. Så då gick jag upp och så blev det en rejäl promenad.. Blev ganska trött faktiskt, men jag kände mig väldigt duktig. Efter det tog jag ett bad och det var såå skönt. Åkte in till stan sen med Johan och plockade ur en massa skräp och sånt. Så ska ev. Margit tapetsera köket imorn. Sen på fredag ska Nisse komma och hjälpa till med dörrarna. Sååå nära!! : D

På fredag ska vi alla syskon åka med pappa, Maria och hennes tre barn på kryssning. Det ska bli jättemysigt!! Sen blir det väl till att hålla på i lägenheten hela resten av helgen.. Ska ha körlektion på onsdag också. Hoppas den går bra så jag kan köra upp snart!

SItter hos mamma och har precis ätit pizza.. Plötsligt började Rickard blöda i munnen, utan anledning. Så har han ett sår i gommen men han har inte gjort illa sig. Och eftersom man är blöt i munnen slutar det inte blöda heller. Vet inte hur han ska göra :S Haha han går med en papperstuss upptryckt i munnen nu.. Heh ;)

Hejs..


Mys med Fille

Fille är allt bra han ;).. Har suttit och tittat på tv och så har jag fått fotmassage under tiden. Sen efter ett tag fixade han varm choklad och mackor och mys. Haha! Att han fortfarande är singel kan jag inte förstå? ;D Rickard däremot har suttit vid datorn hela kvällen och vart totalt osocial. Men vet ni? Jag älskar han så himla mycket ändå! Hehe..

Sitter och tittar på filmen på 4:an men nu är det nyheterna.. Den var faktiskt helt ok! Vet inte vad jag ska hitta på imorn faktiskt?! :S Får vänta och se vad som händer...


Modevisningen gjord

Modevisningen igår gick jättebra. Jag trillade inte ner eller snubblade eller något sånt, så jag får klart godkänt av mig själv ;) Som jag skrivit förut; jag var bara glad om jag vågade göra det över huvud taget och nu är det gjort! Vi hade jätteroligt allihopa innan.. Det var det som var mest skoj. Och att bli tillfixad. Tyvärr tyckte jag inte om mitt hår men men..
Och gu va Ola, Linda, Malin, Anna och Nette skrek alltså (de från Cubbe). Haha ja men det var roligt iaf!

Här är kläderna jag visade..

   

Idag har det vart en lugn hemmadag hos pappsen.. Tittade på en film med Rickard och Veronica. "Juryn - A time to kill" hette den. Skitbra film. Värsta gammal men ändå bra. Den rekomenderas! (stavas rekomenderas så?)
Ska titta på en film som går på tv ikväll. Kommer inte ihåg vad den hette men den vill ja se..

Ha en trevlig kväll! :)

Idol-Alice ;)

Idag har verkligen vart en slapp dag.. Har tittat på lite tv, ätit, läst lite körkortsbok, tittat när Micke lagt golv i hallen hos Magdalena, tittat när Ingrid spelat Sims, vart och plockat itu lite av Rickards säng med Magdalena.. Ja ni hör ju. Ska iaf snart åka in till stan och så tänkte jag färga ögonbrynen ifall de har tid på Rosmarins. Sen ska jag och älsklingen åka och köpa lister till lägenheten tror jag. Inte långt kvar nu babie!

Imorn smäller det.. Då ska J-A-G (kan ni tänka er?) gå modevisning på Goya. Jag hör själv hur sjukt det låter.. Men jag hoppas att det kommer gå bra. Om inte annat så kommer vi ju ha roligt; Amanda, Evelina Holmgren, Malin och jag ;)
Försöker töja ut mina nya pumps. De är för små.. Jag ligger precis mellan 36-37 öch då får de hellre sitta åt än ramla av. Så nu går jag runt med tjocksockor och pumps ;) Haha, vilken syn..

Ha en bra fredag nu allihopa och glöm inte att rösta på ALICE i idol ikväll!!


Lite depp igen

Arbetslös :(
Jag vill ha ett jobb och jag vill ha lön.
Snart ska vi flytta in till lägenheten och då vägrar jag att Rickard ska betala allt. Måste lösa det här på något sätt nu. Men det verkar ju helt omöjligt att få jobb. Eller så är jag bara kass när det gäller att hitta jobb att söka.

Jag får helt enkelt satsa 100 % på körkortet nu. Få någonting vettigt gjort iaf..

Nu ska jag äta Margits underbart goda hemmagjorda smörgåsar. De kommer garanterat få mig på bättre humör :)
Kanske skriver senare. Jag har ju inte alltför mycket att göra idag.

Ge mig en Fransk bulldog.. Så himla pluttesöt!

Soffan beställd

Halkbanan gick bra igår.. Det var faktiskt riktigt roligt :) Fast det var läskigt att man satt i bilen helt ensam, det har jag typ aldrig gjort förr :S
Var ut och åkte med pappa en sväng igår.. Det var skojs! Men jag kan aldrig lära mig att blända av när jag möter bilar :P
Ska åka in till stan med 12-bussen. Då ska jag prova kläder och bestämma vad vi ska ha på oss på lördag, och sen ska jag träffa Johanna på en lunch eller så.

Igår var vi och tittade i Virrans och Sebbes lägenhet. Guud va fin den var. Jag älskade den verkligen! Skitmysig.. Så nu blev jag mer pepp på att få klar våran (Rickards). Vi beställde soffa igår med. Rickard fick faktiskt bestämma och den är huur fin som helst. Skulle få den i slutet på november.

Så här ser den ut :)  Men våran ska vara vänd åt andra hållet.
Nu ska jag klä på mig och sen ska jag läsa lite körkortsbok tror jag. Haha jag skriver hela tiden att jag ska göra det men det blir aldrig av :/ 

Ha en bra dag!

Joppla! Om du läser så RING. Jag och pappa har försökt få ta men du svarar inte!!


Kallt kallt

Körlektionen idag gick bra :) Hade en dubbel och vi tränade på lite slalom-körning tills imorn och så körde vi motorväg och en del parkering. Fick sällskap på bussen hem av Nani, så det var ju skönt att slippa åka ensam. Har ju gjort det nu varje gång jag vart där och jag är redan less på sandviksbussarna..

Nu ska jag ta en varm dusch för jag håller på DÖÖÖÖR av köld :S Gick från bussen i Ölbo hem till Magdalena och det var så benen blev helt stela av den kalla luften.. Ushan!
Imorn ska jag upp 5 (!) för jag ska åka typ kvart i sex med pappa in till stan eftersom han börjar jobba halv 7 i Bönan. Sen så ska jag åka på halv 7 bussen till Sandviken och halv 8 åker vi därifrån till Falun. Blir en rolig dag hoppas jag, men guud så nervös jag är. Kul om man skulle krascha hela bilen.. NOT!



See ya <3

Doris

Nu börjar en ny vecka.. Och den här veckan är det mycket som händer. Idag ska jag ha dubbellektion på kökrskolan i Sandviken. Imorn ska jag köra halkkörningen.. Sen resten av veckan ska vi försöka få klart i lägenheten. Det som är kvar är att måla skrubbarna, tapetsera köket, dörrar och lister.. Och hela badrummet såklart, men det får minsann vänta!

Sen på lördag är det modevisning på Goya :) Då måste ni minsann komma och titta på mig när jag gör bort mig ;).. Haha! Jag kan verkligen inte tänka mig själv på "scen" på Goya och visa kläder. Men men, nu har jag ju lovat. Och jag sa att jag kunde göra det av en endaste anledning; för att övervinna min rädsla. Jag har ju alltid vart så livrädd för att synas sådär liksom, det har ju varit Josefins grej.. Men nu blir det andra bullar. Konkurrensen är hård syrran! Hehe.

Jag vill så gärna ha en hund. Titta bara på de här sötona.. Gud va jag vill ha en alltså.. Älskar franska bulldogar. Har tittat en massa på blocket och det finns verkligen skitfina. Men den här är ändå min favorit <3 Och titta va söta de är som valpar. Mmmmmm!! Min lille ska minsann heta Doris.





Nu är det plugga körkort som gäller. Ska ta 12-bussen in till stan sen.
Ha en bra dag :)

Helgen är över

Igår blev en lyckad kväll :) Tråkigt bara att inte Josefin följde med. Men hon har körtelfeber och kände för att ta det lugnt eftersom det blev party i fredags. Började med att vi åkte in till stan med 7-bussen en hel del folk. Fick vänta på taxi i 20 minuter (!) men tillslut kom vi iaf till Johan. Mycket folk där var det :) Träffade Elina också, det var länge sedan jag pratade med henne. Trevligt!! Åkte ner på stan vid halv 12 tror jag, och då var vi och tittade i gamla lägenheten, som IngMarie hyr nu. Kändes lite konstigt att vara där fakitsk :P.. Sen gick vi till Goya men där fick vi inte komma in, även fast vi pratade med Krille. Han fick dåligt samvete men jag förstår han att han inte ville släppa in oss. Haha han hade ursäktat sig till Rickard idag för att han inte släppt in oss, men va tusan. Inte hans fel! Hata han som bestämmer på Goya.

Iaf så gick vi till Hangloose och ställde oss i kö. Men det var så himla kallt och jag kände inte alls för krogen så jag och Rickard gick till Mc Donalds istället.. Faktiskt ganska skönt ;) Och gott! Smällde i mig ett helt stort mål med dipp och allt. Guu va jag blev sugen på det igen nu :) Kanske ska försöka tigga till mig ett sådant av Rickard nu när vi ska in till stan och lämna Joppla vid tåget. Haha :D

Har nyss vart in till stan och kört med mamma och Amanda. Typ 3 timmar har vi kört. Det gick bra, förutom ett och annat motorstopp vid rödljusen :P Hehe!

Nu ska jag umgås med syster den sista stunden. halv 7 går hennes tåg, så vi måste åka om inte alltför länge..

Ha en trevlig söndagskväll!!

RSS 2.0