God morgon

Idag blev vi lediga, eller nåt sånt. Jag och Virran skulle egentligen fota till Fysisk Planering men eftersom det är sommarbilder de vill ha funkade det helt enkelt inte idag. Vi får ta det när snön smält bort. Men det är synd att vi inte kunde göra något idag, det vore så himla skönt att bli av med så mycket som möjligt tills sommarn istället för att skjuta fram det. Men vi har inget val!

Gå in på Gävle kommuns hemsida www.gavle.se så får ni se vad det är vi håller på med på APUn. Men alla bilder är inte våra, bara de som är på Bygg & Miljö. Gå in på kommun-förvaltningar-bygg och miljö-miljö och hälsoskydd, och där är våra bilder : )

Har suttit och jobbat lite med slutrapporten nu till PA som ska vara inlämnat imorn :S Men jag hinner färdigt! Skönt att den här veckan snart är slut, det har vart så himla mycket i skolan och så.

Sitter och kollar på Modemissar på E! kanalen. Så himla nördigt! "Så får du inte vara klädd". Det bestämmer man väl för tusan själv. Det är klart att man kan tycka att vissa är fult klädd, men det är ju inte så att man skapar ett helt program för det. Ska gå och äta något nu.

HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0