regnig morgon

Vaknade halv 8 idag.. Mamma kom och hämtade mig och så åkte jag med henne in till stan. Är i lägenheten nu och ska äta lite frukost och göra mig klar. Fast det är en timme och 20 minuter kvar tills jag ska på möte så de är riktigt lugnt..

Håller på med ett litet "experiment" eller vad man nu ska kalla det.. Lära göra det sa dom på sjukhuset. Vill inte säga vad det är men nu vet ni iaf om det :P Fast det är sista dagen nu.. Klart 5 imorgon bitti.

Och just det. Idag börjar mitt nya liv. Inget godis på vardagarna! Det är det viktigaste. Och så får jag inte äta chips och läsk och sånt heller.. Och inte kakor. Fast på lördagar, då får jag minsann äta..

image21


Vet inte vad jag ska göra idag av allting som man ska göra den här vecka.. Svårt att ta tag i saker. Men borde göra klart självporträttet och PA idag.. Kanske blir kvar i stan ändå.. I alla fall ett tag.
Jag som tänkte åka ut till Hedesunda och se när Rickard tar sina sprutor inför Thailand. Han tycker sånt är superroligt ;) Själv slipper ja för ja hade redan allt skydd man lära ha.

Om exakt en månad åkte vi inatt kl 20 över 1. Läängtar!

Nu är det frulle som gäller.
HejSvejs




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0