Barnhelg

Då var det Elliot helg igen då. Mysigt! Han sken upp som en sol och sprang emot mig och blev så glad när jag kom och hämtade honom vid dagis. Efter det har vi hunnit med mys i kvarnparken, en shoppingsväng på stan så han fick nya sommarskor och cykelhjälm, en glass, hem och möta upp Andreas när han slutade jobbet, jordgubbar och mjölk, middag hos svärmor och här blir vi också kvar inatt. Vi har ingen toa alls nu tills på tisdag. Att vakna mitt i natten med en 3-åring och ta oss ner till tvättstugan för att kissa.. nej.. vi sover borta i helgen istället.

Nu ska vi pömsa. Jobb för mig hela helgen. God natt!


Zero

Sitta i bilen och plugga kanske är en bra idé? Här finns det ju verkligen inget annat roligt att göra. Uttjatat uttryck men var tusan är självdisciplinen när man behöver den? En sån här fin dag är det ju olagligt att sitta och plugga på. Man måste ju få leva också på sina lediga dagar ibland ;) Men nu när kvällen kom finns inga ursäkter.




Härliga dag!


Svettigt!

Nu ligger vi och tar igen oss efter att ha burit (varför kan jag aldrig lära mig att sluta säga bärt?) hyllor sen min föreläsning var slut vid 12. Sen ska vi ut på äventyr!!


Modevisning

Hittade även några bilder från när jag gick Make Up Stores modevisning på Goya för några år sedan. Vad knäpp vi såg ut, och vad nervös jag var innan! Det är absolut inte min grej att synas på det där sättet, men jag övervann min rädsla och gjorde det ;) Hm.. Jag kommer aldrig kunna ta mig ifrån denna fotostund. Det är alldels för farligt att koppla in externa hårddisken!! Där ligger alla mina minnen. Fy vad hemsk att bli av med kort. Jag har blivit det en gång från en hel 2 års period och jag hoppas att jag aldrig mer behöver vara med om det. Foton är det bästa som finns!!
 
 

Pure happiness

 
Jag blir alldeles lycklig när jag sitter och tittar tillbaka på gamla bilder.. Det här är några foton som jag vekrligen får riktig lyckokänsla av! Vi hade så himla mysigt den här veckan!! Vi har haft mysigt på våra andra resor också men det här var ju våran första tillsammans och första gången vad det än gäller, är alltid speciellt!
 
 
 

Donut

Donut till håret måste vara det bästa som uppfunnits på senare tid.. Bästa räddningen mot kaoshår! Dessutom har jag en ny blus på mig; 159 kr på Vila. (Hoppas inte Andreas läser bloggen idag för då måste jag hitta på en riktigt bra anledning till varför jag köpt nytt fast jag inte får eller borde..) Kom och köp!


Lovely morning

Plugg och frukost på balkongen innan jobb 13-20.15. Det verkar bli en fin dag! Njut av livet, det går inte i repris :)






Workday

Idag har jag jobbat 11.30-20.15. Det var faktiskt lite fart på köpis igen, folk goes nuts nu när lönen trillat in på kontot!

Nu ligger jag och tittar på tv i min ensamhet. Det gäller att försöka komma i säng i tid nu medan de rustar badrummet med tanke på att de kommer kl 7 och börjar leva om. Annars är ju vi såna som vänt på dygnet lite och lägger oss sent och sover ut på mornarna.. Jag kan dock aldrig sova längre än till 9. Jag behöver bara ca 6 timmars sömn medan Andreas behöver minst 8.. Jag kan såklart sova mer men det behövs inte :) Det gör att jag får några fridfulla timmar varje morgon innan A vaknat, skönt! ;)

Så här ser badrummet ut dag 2 :) jag ska inte vara dryg och lägga ut bilder på badrummet varenda dag i 2 veckor, men jag har inte knäppt några andra kort idag och ett kort på hur långt de kommit måste ändå vara roligare än inget alls!



Sommarkänsla

Åh vad mätt jag är nu! Så himla god mat bjöd dom på.. Grillat med tzatsiki a la grek :) Kunderna imorgon kommer dö av min vitlöksstank! Melina vaknade en sväng också innan vi skulle åka hem, gosnuttan.

Och så fick vi låna dusch också. Jag är ju sån som bara MÅSTE duscha NU bara för att vi inte kan.. Haha..


Fastighetsvärdering

Nu har de äntligen gått för dagen så jag kan plugga utan dånandet från när de bilar golvet i badrummet. Nu ska jag plugga som tusan tills hjärtat kommer hem om någon timme. Då blir det grillmys hos Marta och Sebbe :)


Ooopppsi

Känslan när man kommer hem och ser kaoset och vet att det är 2 veckor kvar tills vi kan duscha och gå på toa igen är väl sådär... Men det ska bli skönt när det är klart för då ska det minsann bli ordning och reda efter några månader i flyttlådor och kaos.

Nu blir det blodpudding till lunch, gött!


Blue sky

Men alltså hur underbart??? Inte ett moln så långt ögat kan nå ;)


Konstigt

Det blev en dag med mor och syster. Vi var på GD GIF och tittade på lill Simon när han sprang 60 meter. Sen har vi hängt på balkongen och efter det åkte vi ut till hääs och åt världens godaste middag hos pappa och Maria.

Nu kom jag nyss hem från en utgång med Musch och Fia. Tittar på Pretty women (igen.. Det är jag och han i hundtricket) och äter pommes med extra krydda. Tråkigt fast ändå kul var det ute på krogen. Imorgon ska jag sova ut.. Och plugga... Och på kvällen ska jag pussa ihjäl Andy när han kommer hem ❤




I'm in löööve!


Friday I'm in love

Oj vad lång dagen blir när man går upp vid 4.. Vi började med frukost på ikea när vi kom till köpis, och ett antal timmar senare och kronor fattigare åkte vi hem. Mamma kom till mig, vi var och grattade Rickard (inte mitt ex utan min kompis boyfriend, en av de 3 musketörerna) och så fick vi gott fika. Sen hämtade vi upp amanda och så har vi cyklat runt och njutit av fina vädret, lagat god middag, PRATAT och nu har vi precis ätit efterrätt och slog igång pearl harbor. Dom ser ganska trötta ut här bredvid mig så jag antar att jag får se filmen själv. Konstigt att jag inte har däckat? 3 timmars sömn inatt liksom..

God natt bästa fredag! Så fin familj jag har.

(Oj det blev visst bara matbilder idag)


Spending money

Nu åker vi till köpis :)


Tidig möra

Att vakna 03:47 är ju helt ok.. Eller inte. Somnade vid halv 1 så jag har ju inte fått någon skönhetssömn direkt som jag kände att jag behövde.. Jag har iaf ätit frukost, haft morgongympa, tvättat en maskin, tittat på soluppgången och sett slutet på Pretty women som jag började titta på igår. Saknar visst min klumpedunse här bredvid mig.. Tror jag. Jag sover ju bra when he's around!


Fix och trix

Idag har jag haft Martina och Melina på besök. Bästa Marta har hjälpt mig och satt upp hyllor i garderoben eftersom min kära pojkvän aldrig fick tummen ur och gjorde det.. TACK!! Nu sitter dom på plats och garderoben blir drömmen!!! Ni får se bilder imorgon när det är klart :) En liten notis när det gäller garderobsfixet; hur tusan kan K-rauta anställa en tjej med sillisar, för långa naglar, för mycket smink och som dessutom inte kan någonting när man ber om hjälp? Nej tacka vet jag karlar på sånna ställen. Jag fick mina skruvar som jag skulle ha men efter alldeles för många minuter och efter att hon försökt fått upp skruvarna ur lådan åtskilliga gånger utan vidare resultat med sina klor..

Jag har kollat på dokumentären om de 3 stackars tjejerna som varit kidnappade i 10 års tid. Fruktansvärt! Jag personligen tycker att det är helt sjukt att ingen av grannarna reagerat på allt konstigt som dom sett, men det finns väl en förklaring till det. Skönt att de är ute ur huset och i tryggt förvar. Däremot har de nog många år framför sig för att försöka få ett normalt liv, om de någonsin kommer kunna få det. Hur kan man vara så fruktansvärd och göra så hemska saker mot andra människor? Ibland blir jag lite rädd för vart världen är på väg..

Nu ska jag stoppa i min bettskena (haha) och försöka få lite skönhetssömn.. Jag sover alldeles för lite igen och har huvudvärk för det mesta. Har börjat haft glasögonen på mig mer och det blir lite bättre, men jag ska ge bettskenan en ny chans för att se om det också hjälper. Jag ligger och spänner mig hela nätterna så det borde hjälpa.. Men man har väl aldrig känt sig osexigare än med bettskenan i munnen ;)

God natt med er!


Brunch!!

Det blev en slapp förmiddag. Tog en promenad för att köpa bok till kursen vi läser nu och hämta cykeln. Sen lite tvätt och fix och pussat på min kära när han vaknade. Han kom och kröp ner 6 imorse, så mysigt!

Till alla er som aktivt vill vara singel, i don't get it?! Att vara sambos är det bästa.


Just now

Det har varit full fart från morgon till kväll så bloggen har inte hunnits med. Jag har jobbat och så har kära syster varit hemma så vi har umgåtts massor! Igår såg vi bästa filmen på länge, herregud vad bra den var!! "Safe haven" hette den och jag rekommenderar den som tusan. SE DEN! Den var spännande, sorglig, rolig, glad och ledsam på samma gång. Näästan så att The notebook kan slänga sig i väggen ;)

Jag är visst gräsänka eller vad det nu heter från idag tills på söndag kväll! Han jobbar tills imorgon och sen är han bortrest och nördar resten av veckan. Jag som har blivit sån fjant och är rädd för allt. Hur ska jag klara mig så länge utan min stora starka björn?

Till middag blev det chips och popcorn. Inte särskilt nyttigt men gott! Nu ska jag bada, titta på film, somna i soffan.


Graaf

Det blev en systerdag efter min föreläsning.. Lunch på lilla Saigon, en sväng på stan, häng ute på mammas altan och nu har vi precis ätit middag hos pappa.

 


Duktig höna

Jag och hjärti däckade i soffan efter att jag kom hem från jobbet. Elliot badar badkar; han är alldeles överlycklig över det! Vi hade ju bara dusch i förra lägenheten..

Snart kommer my sisters hit och så blir det hockeykväll! Go Sweden!!!!

Btw. så blev min fina Andy matchens bästa spelare igår på matchen. Det är min karl det ;)


Red Devils

En lugn ledig dag idag. Häng hemma med lite besök av Marta och familj, storhandling, amerikans fotbollsmatch, middag, mello.


17 maj

Det blev jag och snygga bilar på TVn ikväll. Fast and furious.. Tröttkillarna slocknade båda två vid 21. My "new" life.


Passionad

Det här är utan tvekan det godaste på denna jord för tillfället! Kan inte sluta. Beroende.


Powerwalk

Det är pure hapiness att vara ute nu. Allt grönt och fint gör en på strålande humör! Lite trist att gå in och jobba en sån här fin dag men det blir fler sommardagar. Snälla Elisabeth bytte min lördag imorgon så att Andreas ska kunna spela match och jag ha Elliot under tiden. Så då får jag väl förmodligen njuta av finvädret :) Tack Bettsy!


Min dag

Packat upp kartonger hela förmiddagen. Nu är det bara 6 kvar (!) men vi måste köpa vitrinskåp, sätta upp hyllor i min garderob + få badrummet klart för att få plats med det.. Hur tusan fick vi plats på 20 kvm mindre för 3 månader sedan? Det är skönt när det börjar bli ordning och man känner sig hemma.

Annars har jag gjort lite ärenden idag, cyklat, solat, handlat, BAKAT. Nu är det hockeykväll här. 2-2, jag som hade gissat på 2-1 till Sverige. Vi får väl se hur det slutar...

Imorgon blir det jobb 12-20.15.


Sms chat

Humor-nivån är på topp..

 


En sån dag..


Fastighetsvärdering

Sitter och lär mig hur man värderar hus.. Ganska flummig kurs!
Härligt väder. Tidningarna har lovat sommarvärme och jag tror att de håller vad de lovat :)


Kyckling i brunsås

Jag, Musch och Matti har precis ätit middag. Nu velar vi mellan cykeltur och slöhäng i soffan! Lutar åt det första, det är ju underbart väder ute!!


Lillpappsen

Haha hittade den här bilden på fb på pappa när han var ung.. Vilken skönhet ;) Det syns tydligt på det här kortet att killar blir snyggare med åren!

Min världens bästa fina pappa. Det finns ingen bättre. Han ringer oss 4 barn VARJE dag för att kolla hur det är med oss. Han ställer alltid upp, hjälper alltid till och finns alltid där oavsett vad. Inte alla som haft sån tur..

Dessutom har jag en lite rolig historia om honom. Jag och en kompis satt på brända på torget för någon somnar sedan, när dom byggde om torget, och mös. Så säger hon plötsligt: "Men guu vilken snygg karl!! Kolla!!" Stämningen när jag berättade att det var min kära far blev lite stel :p visst att man kan skoja om det men hon hade verkligen ingen aning och skämdes som tusan!

Jag är på lunch nu iaf. Slutar om några timmar. Det har gått bra idag, älskar att öppna!

Nu ska jag hugga in på matlådan som jag själv gjort.. 2 bonuspoäng till mig idag.


Pömsigt

God morgon! Idag skulle jag verkligen vilja ligga kvar i sängen.. Har haft ont i magen igen så jag tog återigen mina tabletter inatt men jag blir alltid konstig av dom när jag ska sova så nattens sömn har varit sisådär. Men det är bara upp och hoppa. Någon måste ju öppna butiken..

Ha en fin dag! Kom och köp på Vila i Valbo om ni inte har något bättre för er.


Statistik

Idag har det stått skola på schemat.. Föreläsning 9-12. Plugg några timmar under lunchen. Tenta 15-20 i fastighetsrätt. Jag var självklart klar efter 2,5 timme som vanligt. Det är inte min grej att sitta och skriva prov i 5 timmar, jag förstår inte hur folk orkar! Jag blir så less efter någon timme så jag har lärt mig att jag måste skynda mig för att jag ska hinna göra klart allt innan jag tröttnar.. 3 timmar är absolut max!

Dessutom har vi fått roligt besked från hyresvärden idag. Om en månad har vi nytt och fräscht kaklat badrum :) jag blev så himla glad för det är riktigt sunkigt som det är nu. Lite nya tapeter så trivs jag som fisken i vattnet :)

Sen har jag ställt till det idag också. Mammas kompis skulle föra över pengar till mig för att hon har beställt Mary Kay med mig. Självklart blandar jag ihop mina kontonummer när jag ska skicka det till henne så pengarna hamnar hos någon annan. Hon ringde till Swedbank direkt men de kunde inte stoppa det. Jag hoppas att pengarna kommer tillbaka på något sätt, annars blir det en dyr beställning för min del ;(

På något sätt känns det tomt när man har tentat.. Det känns som man bara lämnar ifrån sig något som man lagt så himla mycket tid och energi på under en tid. Som en liten bebis som man tagit hand om och kämpat med och sen bara drar den ;) poängen är att jag har fritid ikväll som jag inte haft på länge. Annars har man ju alltid böckerna framme och saker man vet att man borde läsa och göra.. Idag bara är jag.

Imorgon blir det jobb 9.30-17.

Vad hände igår egentligen? Folk bara stormade in på bloggen ;) 30 nya som kikade in och över 100 extra sidvisningar.. Välkomna!

 


Sunday night..

Så här ser det alltid ut när jag ska knäppa kort.. Andreas är inte seriös på många bilder i min telefon direkt. Fina knäpp-åsnan min.

Andy jobbar 2 dygn i rad. Ensamt.

Nu ska jag köra iväg Musch och Matti så man får gå och sova någon gång.. Hoppas ni haft en fin helg!


Gävle

Jag tog en paus från lagboken och gick ut i fina vädret en sväng.. Underbara vår, värme, sol, stad!

Dessutom vill jag ge dagens blomma till världens trevligaste kassapersonal på Ica fjällbacken. En ung kille, kanske typ 18 år, som var så himla go mot alla. Det var ganska lång kö så jag fick inspektera honom ett tag och jag gick verkligen därifrån med ett leende på läpparna! Älskar trevliga glada människor :)

 


25-års fest!

Vi hade en trevlig kväll igår.. Först var vi hos Emelie där det bjöds på massa gott. Tråkigt bara att man är glutenintoletant, det är så mycket gott man inte får stoppa i sig!!
Vid 11 gick vi till Söderhjielmska och satt där och mös. Vi fick filtar och grejer så vi klarade oss trots att vi satt ute. Sen blev det en sväng till Bankhuset. Mötte upp Fia och Rickard och hade en trevlig kväll där :) stupade i säng halv 3 inatt. 2 utgångar på en månad är rena rama flippen.

Idag blir det plugg plugg plugg som gäller... Tentan imorgon känns långt bort att jag ska klara men man ska aldrig säga aldrig.


Red Devils

Premiärmatchen går alldeles strålande... Andy är jätteduktig och Red Devils leder med 74-8 - utklassning!

När matchen är slut blir det hem och byta om för att sen vidare på 25-års fest :)


Mysfredag!


Come to mama

Nu var det dags igen.. Vi får väl se hur länge jag får behålla den den här gången. Det fick bli en blocket cykel.. En tuss kostade den och den är redan värd varenda krona. Dessutom var det en mikaela i radhus som sålde den, kändes inte som att den var stulen men man ska aldrig säga aldrig!

Däremot går det väl sådär med mitt pluggande.. Måste ta tag i det!!


Chokladpudding

Vi myser vidare... Nu har vi ätit så vi mår alldeles illa. God mat, chokladpudding och chirre. Dessutom har mysgänget byggts på med två till.

En bättre torsdagskväll.


Tackarrr

Vilken dag! Jag blev stoppad av polisen idag.. För att göra en lång historia kort så körde jag förbi några bilar idag när jag skulle åka från Hedesunda in till Gävle. En av dom visade sig vara en civilbil och när jag kör i 114 på 80-väg slår den igång blåljuset bakom mig.. Jag insåg direkt att mitt körkort skulle ryka och att jag skulle få en fetingböter på 5000 spänn..
Men tack och lov hade poliserna en bra dag (tror att detaljen att jag är en ung tjej hjälpte till en aning också) så de lät mig behålla körkortet trots 34 km för fort.. Då var det "bara" bötern kvar tänkte jag. Då kommer de och säger att det är körförbud på bilen för att skatten inte är betald. Tack för den! Där rök jag igen hann jag tänka. Vi har ju köpt ny bil och för någon dag sedan ringde gamla ägaren och sa att han fått skatteinbetalningen, så det var därför det liksom hade blivit försenat allting. Iaf så släppte de mig MED körkort, utan böter och jag fick åka hem med bilen. Tack för den turen. Änglavakt, krama.. Kalla det vad ni vill. Jag har iaf varit så himla glad för att jag fick behålla körkorten och kan köpa något roligt för pengarna istället för att böta. I fortsättningen ska jag köra sakta...re.

Ikväll är mina homies här :) vi myser för fullt!


Hejdå butiken

Nu drar jag hem.. Det var en seg kväll med lite kunder. Nu blir det hem och ta ett bad och dra på mig myskläder. Det finns inget bättre när man jobbat än att ta på sig dom skönaste fulaste kläderna man har när man kommer hem. Ni som jobbar i butik fattar..

Hoppas ni haft en bra dag. Tack för idag, slut för idag!


God morgon!

Jag älskar vårat nya område. Man vaknar av fågelkvitter istället för brummande bussar varje morgon som vi gjorde på kaserngatan. Vi har ju egentligen bara flyttat några hundra meter bort och ändå gör det så mycket!

Idag är det föreläsning 9-12 och sen jobb 13-20.15.. Börjar känna stressen för tentan som är på måndag men jag får sitta hela dagen imorgon och på fredag + helgen! Det skulle vara så skönt att vara klar med fastighetsrätten innan sommaren.. På lördag ska jag dock ta ledigt från pluggandet ett tag för då har älskling årets premiärmatch i amerikansk fotboll på Nynäs kl 16. Kom och titta vettja :)

Ha en fin dag!


Tisdag

Nu blir det jobb 13-20.15.. Magen gör väldigt ont idag men det är sånt man får ta ibland. Jag har varit ganska bra ett tag så jag får vara tacksam för det. Härligt med fint väder iaf, det känns nästan som somnar idag! Kom och köp på vila i Valbo..


Andy & Ewis

Nu har städpatrullen varit och städat ur oss ur vårat förra boende.. Härligt med litet, vi gjorde en flyttstädning på bara några timmar! Dessutom fick vi träffa moster och morbror+familj.Kul :) Dessutom igen stod fina söta mami och deppade för att vi flyttar ut. Hon ville ha oss kvar ett tag till. Men nu är det dags att klippa navelsträngen igen ;).. Tänk att jag flyttade hemifrån för 8 år sedan! Och vissa i min ålder bor fortfarande hemma. Alla är vi olika :)

Nu bär det av in mot stan för att mätta grinolle här bredvid. En hungrig Andreas är en grinig Andreas.


God natt

Några bilder från flytten.. Imorgon börjar sista kursen på första året. Fastighetsvärdering, kan bli kul!


Elli och jag

Vi körde ett litet kvälls äventyr för att komma bort ifrån flyttkaoset lite..

Ikväll blir det true blood.. Vi har fastnat för den serien av någon konstig anledning. Egentligen är det skitdåligt, men man måste ju se vad som händer i nästa avsnitt hela tiden :p


Flytt!!

Herregud vilken helg.. I fredags drog flytten igång på riktigt för vi har målat om lite plus att vi väntat på svar från hyresvärden ang. ev. rust. Vi har flängt och farit sedan i fredags morse och nu ligger jag och Elliot helt utslagna i nya soffan. Allt är in princip här nu och vi har sovit våra första nätter i nya lägenheten. Vi bor så klart fortfarande i lådkaos men vi har ändå det mesta på plats och nu får resten ta den tid det tar.


Hej då BT

Byggnadstekinik-tentan Check!
Om jag klarade den? Yes i did.
Fira? Oh ja.. Jordgubbar med lillasyster och nu ska jag iväg och måla i nya lägenheten.

Ännu en härlig dag med fint väder.


Valborg

Vilken underbar dag igår och i tisdags.. Bästa på länge!! Vi åkte ut till Nimnen (stugan heter så) efter att ha handlat massa mat och gotta inför Valborgsdygnet. Vi tände eld, städade ur lite och sen grillade vi och åt. Så himla gott! Vid 21 åkte vi och tittade på världens finaste fyrverkeri någonsin.. Och en fin kase också. Sen åkte vi tillbaka till stugan där det bjöds på efterrätt, ost och kex, chips och godis. Vi satt och pratade, lekte charader och knäppade oss tills 2 då vi kröp ner i våra sovsäckar på loftet..

Igår morse vaknade jag och Amanda klockan 7 så vi gick ut och lyssnade på fåglarna, tände en eld och njöt av tystnaden och naturen.. När resten vaknade åt vi frukost och sen packade ihop och åkte hem.. Alldeles underbart dygn verkligen.


RSS 2.0