Something new

Det är faktiskt supermysigt att vara själv :) Såklart är det ännu mysigare när hjärtis är hemma, men jag trivs med att vara själv mer och mer. Förut fick jag panik och hade ingen aning om vad man gjorde när man var ensam eftersom jag växt upp i en stor familj och alltid haft människor runt omkring mig. Men med hjälp av USA-resan och Andreas (som jobbar väldigt mycket) har jag lärt mig och det är underbart att vara själv! Jag har blivit bästis med mig själv and I like it!

Den här veckan blir det inte nå Swedbank för min del. Jag ska provjobba dygn måndag-tisdag och torsdag-fredag. På onsdag har jag ett av slutproven på engelskan och på fredag har jag det andra och sista slutprovet. Så jag har annat för mig den här veckan. PLÙS ATT ÄLSKADE JOSEFIN KOMMER HEM!!!!




Bästa syster. Jag oh Dito kör samma brottar-taktik.
Rumpan först! haha..

Nu ska jag fortsätta titta på snygg-Jessica Alba i filmen Good luck Chuck och sen ska jag sova. Börjar jobba 11 imorgon. Hoppas alla hafte n fin helg och att ni är taggad på en ny vecka med nya möjligheter ;)


Mys med j18s bästa spelare, pappa och maria!

mms_img17438 (MMS)

Mys med j18s bästa spelare, pappa och maria!


Mys frukost/lunch!

mms_img17435 (MMS)

Mys frukost/lunch!


Jag går i vinterskor på hösten alltid förberedd för storm

En liten update innan jag kryper till sängs..

50 cent igår var.. hmm inte en besvikelse men jag är inte heller imponerad. Han var söt när han log men hela den här "motherfucking.. bla bla" smörjan som dom öser ur sig är inte min grej. Jag är uppväxt med att svordomar är fula ord och tecken på dåligt ordförråd, att det är bättre att använda de fina orden som finns. Haha så alltså är hela den här grejen inte inte min grej. Det finns så otroligt bra och fin musik så jag tror att jag fortsätter att hålla mig till den. Men det var en upplevelse och det var ju coolt att en sån världsstjärna var i lilla Sandviken. 

Högskoleprovet. Vilken besvikelse. Jag har gjort det förut och var så taggad imorse att det skulle gå bra. Och så har dom gjort om skiten till något katastrofalt som var alldeles ihoprört och galet svårt :S Det gick skitdåligt för mig och jag hoppas att alla andra känner lika så de går tillbaka till som det var. Jag har ändå läst upp till Matte C och har lätt för matte, men det här var hur svårt som helst. Är ni nyfikna så kan man faktiskt gå in på studera.nu och se hela provet där!

Andreas är hemma. Ja det stämmer. Han kom hem halv 11 igår och jag kom hem två timmar senare. Idag har vi varit på provet från 8-17 och ikväll jobbar han tills halv 3. Imorgon åker han tillbaka till Göteborg för hela nästa vecka också men sen är utbildningen slut för den här gången. Vi har ju inte hunnit setts nästan någonting så jag längtar tills han kommer hem på riktigt :S

Kvällen har spenderats med Sofia. Vi har haft mys; tända ljus, glass, popcorn, chips och en rolig film. Nu är jag så trött så ögonen går i kors.

Imorgon: Sovmorgon. Vinka av Andreas vid tåget. Johannes match. Plugg. Sova tidigt.


 

Högskoleprovet är svårare än någonsin.. An...

mms_img74212 (MMS)

Högskoleprovet är svårare än någonsin.. Andy gav upp och somnade.


Kön är enorm och det är svinkallt.. Men de...

mms_img74209 (MMS)

Kön är enorm och det är svinkallt.. Men det här blir säkert skitkul! :p


50 cent

Idag händer det grejer.. Vaknade tidigt och har suttit med engelskan sedan dess. Nu är jag äntligen klar!! Men gu vilken tid det tog. Snart kommer pappa och hälsar på en sväng, sen ska jag ner till stan och prata med SB. Sen ska jag till Valbo med Amanda och Matilda. Ikväll blir det 50 cent med Sassa och sen kommer Andreas hem :)

Haha jag som aldrig har varit på någon konsert och så blir 50 cent den första. Det enda jag vet om 50 cent är att han har blivit skjuten typ 9 skott, brukar ha skyddväst på sig när han uppträder och att han sjunger/rappar "It´s your birthday.." Det är egentligen inte alls min typ av musik men Sandra ville så gärna gå så jag följer med, det kan bli spännande ;) Btw. Sassa har en biljett över om någon är intresserad? Det är onumrerat så man behöver ju inte vara med oss, haha :P Hör av dig om du vill ha den!






Vi har haft en kväll på stan; de hade öppe...

mms_img74206 (MMS)

Vi har haft en kväll på stan; de hade öppet vill 21 ikväll. Nu fortsätter myset hemma :)


English pluggish!

God morgon mina fina läsare!

Jag sov enda till 10 idag.. Kom i säng ganska sent igår efter en lång film som var helt sjuk :S En sån där vriden psykologisk drama. Iaf så undrar jag varför jag kan hålla mig vaken när jag ligger själv och tittar på film, men somnar på två sekunder när andra är med.. Jag och Andreas har nog inte sett en hel film tillsammans för jag somnar hela tiden, haha.

Idag är det plugga som gäller! Och så ska jag även ner till stan en sväng och fixa lite. Ååh en vecka kvar på engelska B-kursen sen är den klar och jag har mitt betyg :D 



Ååh vad jag längtar tillbaka till värmen !!

 


Have you ever seen the rain coming down on a sunny day

Nu är jag tillbaka i stan efter en mysig utflykt till Vinnersjö och Hedesunda. Jag har tänt ljus, tagit fram chipspåsen, hyrt filmer och ska mysa i soffan och njuta av att vara ensam. Slutet av veckan kommer bestå av plugg så jag är ledig från SB torsdg och fredag. Det är bara en vecka kvar nu på engelskakursen så det gäller att ligga i så jag blir godkänd.

Åh vad mycket gulliga kunder jag hade idag. Jag var alldeles glad när jag gick ifrån jobbet. Det var flera stycken som var supertrevliga, snälla och gulliga och spred positiv energi.

Om man känner att man har svårt att vara positiv, glad och tacksam över livet eller saknar självförtroende ska man försöka göra till en vana på kvällen att tänka igenom 3 saker som varit bra med just den här dagen, och/eller 3 saker du själv gjort bra (lite beroende på vad du är ute efter..) Det kan vara småsaker, det behöver inte vara något jätte extremt. Sen efter ska du fundera ut något som du kunde gjort bättre eller annorlunda, som du kan göra skillnad dagen efter.

Mina 3 dagens positiva:
* Alla de trevliga kunderna som kom in idag och gjorde att jag blev alldeles glad.
* Söta tjejer som blev jättetacksamma imorse när jag hjälpte dem hitta.
* dito

Och den sista som jag kunde gjort annorlunda:
- Jag lät någon förstöra min kväll. (det ska inte hända igen..)


home sweet home..

mms_img13624 (MMS)

home sweet home..


Ännu en natt med 4 timmars sömn.. Idag kan...

Ännu en natt med 4 timmars sömn.. Idag kan jag säga att det var tungt att gå upp. En natt funkar men 12 timmars sömn på tre nätter är lite väl lite. En dusch på det här så är jag förhoppningsvis vaken och redo för en heldag på sb. Hoppas ni får en fin dag :)


Jag och mamma har precis ätit mysmiddag so...

mms_img28064 (MMS)

Jag och mamma har precis ätit mysmiddag som JAG själv har lagat ;) hon stannar en natt till men inatt får vi ta oss i kragen och lägga oss innan 2 för 5 timmars sömn var lite för lite kände jag idag.


Yummi! Tack fina pappa för maten. Brynäs v...

mms_img46477 (MMS)

Yummi! Tack fina pappa för maten. Brynäs vann och bror gjorde en assist. Nu blir det filmmys.


Brynäs leder med 1-0 efter andra perioden....

mms_img46473 (MMS)

Brynäs leder med 1-0 efter andra perioden.. Det här tar dom ;)


Nu har andreas åkt till göteborg och lämna...

Nu har andreas åkt till göteborg och lämnat mig och elliot ensamma här hemma. Om en timme ska elliot hem och då ska jag ner på stan, fira fia och sen gå på brors j18 match kl 16. Mysig söndag! Jag har bytt telefon för min gamla har lagt av så jag vill mest se om det funkar att blogga även från den här :) jaja ha en mysig söndag!


Helg!











Mysiga höstdag. Efter att plugget var klart tog vi en sväng på stan, sen hämtade vi Elliot på dagis. Då tog vi en tur ut till IKEA för att äta bullar och mat, promenad och lek i lekparker och en sväng ut till Vårvik. Nu är vi hemma igen och Elliot ska snart sova. Sen ska jag och Andreas laga god mat och titta på en film som vi hyrt. Mysiga fredagkväll!


M V G

Jaa :) Jag har gått och skjutit på mitt engelska tal på 10 minuter som jag ska hålla över telefon på engelskan.. Idag tog jag tag i det och fy tusan vilken skön känsla när det är gjort. Dessutom fick jag MVG. Det här är en bra dag och det måste vi fira! Nu ska vi ner på stan en sväng innan det är dags att hämat Elliot!

Elliot-helg

Nu har vi varit och lämnat Elliot på dagis. Det är Elliot helg så han ska vara här till på söndag.. Och på söndag åker Andy till Göteborg i två veckor, med en liten paus hemma när han ska jobba lördag!! Blä vad ensamt det kommer bli. Fast å andra sidan är det kanske bra, för nu är det dags för mig att lära mig laga mat. EN GÅNG FÖR ALLA! Andreas är orolig att jag kommer hungra ihjäl, men va tusan. Vi har handlat massa nudlar, makaroner, soppa, tomtegröt, mackor och köttbullar. Klart man klarar sig själv! Eller? ;)
 
Idag är jag hemma från SB för jag har en del plugg + ett prov som måste göras idag på engelskan. Så det är väl bara att sätta igång. Halv 2 ska Elliot hem igen så fram tills dess ska jag få massor gjort.




Ha en fin dag i solskenet!


Hockeykväll! Brynäs leder mot Valbo med 1-...

foto0689 (MMS)

Hockeykväll! Brynäs leder mot Valbo med 1-3. Sista perioden kvar. Man har blivit bortskämd när brynäs hemmaarena är läkerolen. Här i bäckis arena i Valbo är det frysigt och man ser dåligt. Men de spelar bra musik, man blir sugen på att gå ut och dansa ;)


Mums! :) gävles godaste kebab med bröd. 30...

foto0685 (MMS)

Mums! :) gävles godaste kebab med bröd. 30 spänn INKLUSIVE läsk ;)


I was dead wrong all along

Jag har kommit fram till något ikväll.. Enda sedan jag kom hem från jobbet har jag legat i soffan med en filt över mig och har vägrat titta ut därifrån. Andreas har försökt prata med mig men jag har inte velat prata. Jag hade en sån där hemsk känsla när man bara vill gråta och gråta och aldrig någonsin sluta. Ångest-depp-känslan som jag får ibland. Såklart kom det inga tårar och lika bra var väl det.. Jag skickade iväg stackars A för ett tag sedan och så tände jag massa ljus, tog fram block och penna och började skriva.

Och det var då jag insåg något. 99 % av allt som får mig att må dåligt har jag hela tiden trott att varit människor som sårat mig, som fortfarande sårar mig, som tar min energi, människor som beter sig frukansvärt dåligt, människor jag är besviken på.. Mycket har hänt i mitt liv de senaste åren och många människor är inblandade. Men jag har kommit fram till något annat ikväll. Människor som beter sig dåligt, som sårar och som suger energi kommer man aldrig någonsin bli av med hur mycket man än rensar bland vänner, bekanta och människor i sin omgivning. Man kommer aldrig någonsin kunna ändra på någon annan.. MEN man kan alltid ändra på sig själv och sättet att förhålla sig till saker, sin egna inställning. Man kan välja att sätta sig själv i offer-sitsen eller så kan man välja att vara den som tar ett steg upp. Man kan välja att ta åt sig av vad folk säger och hur de beter sig, eller försöka ruska av sig det och lida med dem. Människor som pratar skit om andra, behandlar andra dåligt, är negativa, suger energi, trycker ner och mobbar. Alla de personerna som håller på så mår inte bra. En människa som mår bra behöver inte hålla på så för att känna sig bättre och må bättre. Så egentligen är det ju faktiskt den som fått dig att må dåligt som det är synd om, inte dig själv!

3 olika papper blev fullklottrade ikväll. En mindmap med allt som får mig att må dåligt, alla människor jag är besviken på, allt jag själv gör dåligt som jag inte tycker om. Ett papper fullklottrad med negativt skit helt enkelt! Jag bara öste ur mig. På det andra papperet skrev jag hur jag ville ha mitt liv, hur jag själv vill vara, allt jag behöver för att vara lycklig! Det blev också ganska överfullt kan jag säga.. Sedan tog jag de två papperen och jämförde dem noga. Det var ganska stor skillnad på dem. Då tog jag ett tredje papper och på det skrev jag allt jag själv (för det är ju faktikskt bara jag själv som styr över mitt liv) kan göra för att mitt liv ska bli som på papper nr två. Allt jag behöver göra för att få bort allt det negativa från det första papperet och omvandla det till positivt!

Och som vanligt när jag tänkt så här mycket känner jag mig som superwomen igen. När jag fått öst ur mig en gång för alla, varit arg och ledsen, mått blä. Efter en sån svacka kan inget stoppa mig känns det som. Så imorgon tar vi nya tag mina kära blogg-läsare! Imorgon ska vi vara glada, positiva, se ljust istället för mörkt, skippa skitsnacket och känna peppen att förändra och göra något bra av just den dagen! Det är bara du som kan bestämma hur ditt liv ska se ut och se till så att det blir så!



 Nu börjar det bli dags för mig att ringa till Andreas och säga att han är välkommen hem igen.. Lugnet efter stormen som man brukar säga ;)
Ha en fin kväll!


fjortonde till sextonde

Jag har blivit dålig på att ta med mig kameran överallt men här får ni några bilder i alla fall från helgen som var!

















Vi såg "the next three days" igår. Den måste ni se. Super-spännande och jättebra!

Jag somnade på fel sida igår och vaknade p...

foto0681 (MMS)

Jag somnade på fel sida igår och vaknade på samma sida idag.. Nu har jag iaf landat på min plats på SB och vi öppnar om en halvtimme. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg!


Vi har en riktig mys-söndag. Lång sovmorgo...

foto0680 (MMS)

Vi har en riktig mys-söndag. Lång sovmorgon, fix i lägenheten, promenad, biblioteket, stan och nu sitter vi och tar en fika. 4 olika sorters kakor köpte vi och det här fick jag. Snäll pojkvän man har!


Emelie har lärt mig att mobilblogga. Undra...

Emelie har lärt mig att mobilblogga. Undra om det funkar?


...

livet leker..

Mushi 18

Nu har vi kommit in till stan och jag har ätit så magen står åt alla håll.. Vi har haft supermysigt födelsedagsfirande hos Maria. Nu är lillasyster är inte så liten längre.. Massa gott har vi ätit; först mat, sen smörgåstårta och avslutat med fika, glass och tårta.

Min kropp är i lite obalans. Igår när jag skulle gå och lägga mig började jag må så himla illa. Kunde inte somna och fick så himla ont i magen tvärt. Det slutade med att jag spydde 2 ggr inatt och blev hemma idag för att jag trodde att det var magsjuka. Men det kan det inte ha varit för jag har inte spytt något mer idag och efter 3 i eftermiddag har jag kunnat äta som vanligt utan att må illa så jag vette tusan vad det är för fel på mig :S Men imorgon ska jag iaf tillbaka till underbara SB, och jag håller tummarna på att detta knäppa virus som har smittat mig med något lämnar mig snarast!

Här får ni några bilder från eftermiddagen:











Sötkusin hade målat :)



Inte så jättefin bild på henne kanske men det är den enda jag hade på födelsedagsbarnet och jag kan ju inte lägga ut massa bilder förutom på henne när det är henne vi firat (rörig mening). NU ÄR HON 18 ÅR!!!! Och det ska vi fortsätta att fira imorgon ;) Men först jobb, J18 match och sen kroogmys!

Vinter?

Jag har haft en bra dag! Stressigt på jobbet så dagen gick fort. När jag kom hem la jag mig med täcket i soffan för jag var så himla frysig. En timme senare vaknade jag av att Andreas kommit hem och lagat mat, mums!

Jag såg att jag fått en kommentar om att skriva au pair historien och jag håller faktiskt på. Men jag skriver allt noga, från början till slut. Mest för min egen skull för jag har inte skrivit ner allt som hänt någonstans så jag vill ha det sparat. Så det blir det som kommer ut på bloggen så småningom.. Men som sagt, det tar tid men är inte bortglömt! Som jag skrev tidigare har jag fortfarande inte lagt ner allt utan det är hos allmänna reklamationsnämnden nu. Det kan ta upp till ett år innan man får svar. Om alla au pairer som varit missnöjda håller tyst kommer det fortsätta så här tills någon sätter stopp, så det är mest därför jag gör det! Jag vill inte att någon annan ska få sin resa förstörd tack vare samma skitföretag som jag åkte med. Så gör inte allämma reklamationsnämnden något får jag väl försöka på andra vis. Tyvärr står ju hela den här historien ord mot ord men vi får se vad som händer..

GUU VAD DET HAGLADE NYSS!!! Det såg nästan ut som att det snöade!


Imorgon fyller Amanda 18 ÅR och det ska firas ute i Hedesunda hela kvällen lång. Och på torsdag ska hon och jag gå ut för första gången tillsammans (åtminstone lagligt:P).

The notebook på kanal 11. Rekommenderas! Åh mitt barn ska heta Noah som han i filmen, hur sött är inte det?

Tack och hej, leverpastej.


11-10-10

Nu är jag hemma efter en heldag på SB i Valbo. 9-17 kommer jag vara där om dagarna. Ganska sköna tider faktiskt :) Idag har jag suttit i kassan själv hela dagen, det tar sig ;) När jag kom hem möttes jag av en nystädad lägenhet. Duktig Andy! Det var skönt och välbehövligt! Haha fast tvätten sparde han till mig. Han får bara skäll om han tar bort den för han viker som en kratta :P

BRR vad kallt det börjar bli ute! Nu är det höst for real!!

Haha Sandra på C och jag pratade om förlovningar för ett tag sedan. Tänkte på det idag när jag såg datumet. Hur många kommer det inte vara som förlovar sig 11-11-11 då? Det blir ju fint att ha ingraverat i ringen.. Och varför tar jag ens upp det? Ingen aning. 

Och eftersom jag halkat in på ett sidospår kan jag fortsätta att berätta om något som jag funderat på idag. Vad tusan ska jag göra med mitt liv? Jag känner liksom inte att jag verkligen brinner för något; att "ÅÅH DET HÄÄR VILL JAG GÖRA RESTEN AV MITT LIV!!!" Kommer man någonsin få den känslan för något jobb eller ska det vara så där halvdant liksom.. Något man gör för att få lön och ha råd att betala för allt man vill ha och göra?

Nu åker jag och Sofia till IKEA. Hejdå!

Kändis-Joppla

Josefin är med i tidningen idag.. Här kan ni läsa artikeln på GD:s hemsida :) Fy tusan så snygg hon är.

Vi har varit ner på stan och ätit lite nyss. Nu ska Elliot sova lite middag och sen vid 14 lämnar han oss för den här helgen. Då åker vi nog ut till Hedesunda och hälsar på en sväng, sen ikväll blir det bara lugnt.


Plastic fantastic !

Vi hade en supertrevlig kväll igår.. Middag på Interpool för den yngre generationen från SB. Jag tror vi var 12 stycken :) När vi var mätta och nöjda där gick vi till SB och satt där och mös några timmar, fortsatte till brända en sväng och sen avslutades kvällen på Slick. Jag gick förbi langos-vagnen på vägen hem för att få lite gott i magen. Varför säljer de bara langos på nätterna här i Gävle? :O Det som är så hiimla gott!

Idag har jag haft fullt upp. Nu ikväll har vi varit i Hedesunda och Vinnersjö på invigning. Vi kom in till stan för ett litet tag sedan. Åh jag skulle ha gått modevisning på Goya nu egentligen men sa ifrån. Ångrar det lite nu när massa snygga bilder på alla bruttor som gick visningen dyker upp på fb. Det hade nog varit roligt att varit med ändå :P

Ja.. det var nog allt roligt jag hade att säga för den här gången. Hoppas ni har en rolig/mysig lördagkväll!




Inte så rolig bild kanske men den enda som är knäppt idag.. Jag råkade somna med Elliot när han skulle sova middag. Varför är det mycket skönare att sova i soffan/på dagen/i bilen eller på massa olika konstiga ställen och tider, istället för att gå och lägga sig i sängen på kvällen?! Jag har aldrig problem med att sova, förutom just då!

sweet dreams.

Well if you could redirect my day

Åh vad jag saknar min finaste bästa syster nu.. Vi har inte setts sedan vi var i Skara och det var SKITLÄNGE sedan. Vi som har varit som bill och bull enda sedan jag var 1 år och 3 månader, då hon föddes. Gu vad jag saknar när vi bodde i lägenheten ovanför church street! Vi hade så galet mysigt. Det var liksom hon och jag mot världen. Vi skrattade, vi grät, vi tjafsade för första gången någonsin, vi sov i dubbelsängen tillsammans och låg och pratade tills det blev ljust, hon lagade mat till mig (gu va bortskämd jag var redan då) och hon skällde på mig när jag stökade till. Och en morgon var vi med om något knäppt :P

Lägenheterna mitt emot våran stod tomma första halvåret så varje morgon när vi vaknade gick vi alltid ut nakna/halvnakna till vardagsrummen där vi hade våra garedober. Så vi provade alltid kläder, slängde av oss och bytte ett antal gånger innan vi var klara för dagen. En morgon när vi stod där nakna känndes det som om någon tittade på oss och vi vände oss om. Där stod 10 bygg-gubbar och skrattade och tokglodde på oss från den tomma lägenheten in igenom våra gigantiska fönster!! Så uttittad har jag aldrig känt mig i hela mitt liv, men gu va vi skrattade sen :P Däremot var det inte så roligt de kommande månaderna när de var där och rustade lägenheten. De stod där vid fönstret varenda lediga sekund och hoppades på att få se något roligt!

Undra varför jag har en sån här nostalgikväll Jag bara saknar allt som varit, att vara liten, att vara liten och känna att man var stor fast man inte var det, att ha Josefin här, Vinnersjö, att vara galen och inte bry sig om någonting annat än att ha roligt (haha), att vara ute på krogen och faktiskt tycka att det var roligt och häftigt, att cykla runt på nätterna på sommaren, att åka buss till och från Hedesunda, solängen, borgistiden..

Tiden går och tyvärr blir det bara värre och värre :P Man blir bara mer och mer mogen, man måste vara mer mogen, allt är viktigt, man måste bli något, tvätta, damma, räkningar, planering, tänk först.

Jaja. Nu ska ni i alla fall få höra en låt som påminner så galet mycket om church-street-lägenhets-tiden. Den här lyssnade vi sönder, BIG TIME!





God natt!


Guldstjärna till SB!

Hur gulliga får man vara egentligen? Swedbank (SB i fortsättningen här på bloggen) in my heart säger jag bara. Alla är så himla underbara, det är superpositiv stämning, alla berömmer varandra, visar uppskattning och är snälla mot varandra. Inget skitsnack någonstans! Trodde inte att det fanns sådana arbetsplatser för ett tag sedan men där är dom verkligen BÄST!



Tack :)

Nyss när jag ringde och sa att jag kunde komma tillbaka och jobba imorgon sa hon jag pratade med "Neej men gud inte ska du komma in och jobba bara en dag innan helgen. Var hemma imorgon också och vila upp dig och ta hand om dig lite så ses vi imorgon kväll klockan 19!" Dom är för goa.

Ja imorgon ska i alla fall några från SB ut och äta på interpool vid 19 och sen fortsätta ut så småningom! Det blir nog en trevlig kväll! Nu ska jag titta på en film. Trevlig kväll på er!


Allergisk! Jag?

Nu är jag hemma igen efter två timmars undersökning.. Tack och lov fick jag en supergullig läkare så nu har hälsocentraler klättrat något steg uppåt!

Fästingbättet som jag fick för 3 veckor sedan och som fortfarande är infekterat var det ingen fara med. Febern, snoret och hostan är en vanlig förkylning men viruset som går är tydligen väldigt långvarigt.. MEN! Det som gjort att jag har känt mig så hängig, kliig i ögonen och nysig är ALLERGI! Jag är allergisk mot: damm, kvalster, kackerlackor (???) och väldigt överkänslig mot mögel. Så där har vi det! Jag har fått medicin nu och anledningen till att jag varit superhängig är för att allergin tydligen blivit värre nu när jag dessutom varit förkyld. Men när allergimedicinen börjar verka ska det bli ordning och reda igen.



Hehe jag ser lite mer bekymrad ut än vad jag är för att jag är helt röd och känslig runt ögonen.. Plus att de stack mig, 2 GÅNGER! Tur att man inte är någon pussy som är känslig mot sånt ;)



Jag hoppas det hjälper :)



Är du otrevlig? Välkommen att jobba på hälsocentralen, det är det enda kravet vi har!

Hälsocentraler kan ta sig i arslet! Hur kan så många otrevliga, talanglösa och vidriga människor samlas på ett och samma ställe? Jag har aldrig träffat en trevlig och bra människa på en hälsocentral, och man får ju inte gå direkt till sjukhuset eftersom man måste ha en remiss från hc först, vilket man i sin tur aldrig får eftersom de är så väck så man inte ens får komma dit.

"vi ringer upp dig på telefonnr ..... om kring klockan fem i halv 11." jo men tjena, 1 timme senare!!
"du är inte liiiistaad här" So? Lista mig där då! 
"duu bor alltså på nr 55.. då ska du ringa till aaandra hälsocenralen" Öh va? Har de ens två hc på södertull? jaja det vara bara att ringa till den andra vägg i vägg och vänta lika länge igen. Orka göra det smidigt liksom?
"det går ju väääligt mycket förkylningar nuu" Kanske det, but i don´t care. Det har inte med saken att göra.
"så länge du inte har kollaaat febern så kanske du inte haar feber" Är du dum i huvudet? Tror du inte jag känner min egen kropp?
"Du pratar ju om två helt olikaa besväär nu, vilket är det du vill kolla upp?" Öh ja förslagsvis båda kanske?

Klockan 2 ska jag dit efter 2 1/2 timmas strul.. på en himla DROP IN TID!!
Tack så himla mycket för hjälpen.

this evening

Dom pratar om stalking nu på Efterlyst på tv. Det är nästan så att jag borde anmäla den sjuka människa som ringer mig flera gånger i veckan från dolt nummer och har gjort det under 1 1/2 års tid! För det borde väl räknas till stalking?! Scary att man inte har någon aning om vem det är.

Brynäs J18 vann med 7-3 idag. Tummen upp!

DU

Jag fick det sötaste smset av Josefin igår:

"Jag kom precis på en grej vi borde införa oss systrar emellan, nämligen "Dagens uppdatering". Och det går till så enkelt att man skriver ett sms så här: Dagens uppdatering, och så berättar man en sak som hänt under dagen. Allt för att syster här borta i rymden ska ha koll på er. Är det så att ni känner att ni inte har råd att skicka ett sms varje kväll har jag förståelse och medlidande för dettta men det ger dock fortfarande ingen rätt att avstå. Och känner man att nej jag har inget vettigt att skriva ger det fortfarande ingen rätt att hoppa av, för JAG kanske har något viktigt att säga. Såå hur kom jag på det här då? Jo då jag precis tänkte skriva ett sms med denna mening: Dagens uppdatering, ******. Check! Och så kom jag på att fett kul, det här fortsätter vi med. Och jag har ju numera lagt ribban ganska lågt med en rolig D U (Just det, så kan man förkorta det om man vill att det ska gå snabbt). Hörs! ;)

Hon är så rolig min lilla sötnos! Så nu är det bara att börja skicka DUs varenda kväll på hennes beställning :P haha.


Jag blev hemma från SB idag också.. Jag hade tänkt åka dit men jag mår inte bra än så det fick bli en sista dag hemma. Ska försöka plugga en del och få lite gjort! Jag var uppe med tuppen imorse. Mamma ringde och behövde någon som kunde åka och hjälpa hennes kompis att få igång bilen med startkablar. Så jag och Elliot åkte och hjälpte till, sen åkte vi hem och åt frukost innan jag tog en promenad för att lämna honom på dagis.

fint väder idag, mysigt.
Åh vad less jag är på 3s nät nu. Internet funkar typ aldrig längre :S

 


rolling in the deep

Jag har haft två konstiga dagar.. Men nu är det back to normal igen!

Idag har Elliot varit med oss och så blev han även kvar över natten fast han egentligen bara brukar vara här varannan helg. Mysigt! Andreas är på träning och jag kollar igenom veckans engelskauppgifter här på datorn och råkar glida in på annat då och då..

Här är någon bild från dagen!









Puss och kram!


Familjemys!



Hockeymatchen var skitbra igår! Alla var skittaggade och brynäs vann :) Efter matchen åkte vi med bussen ut till Hedesunda och stannade hos pappa och Maria och åt underbart god mat. Förrätt: crustader med kräftstjärtar och rom och någon god gegga. Varmrätt: Färsk pasta med en underbar sås och grillad kyckling!





Och sen fortsatte vi hem till mamma och åt friterad banan med glass och sirap. ÅH SÅ GOTT! Sen somnade hela familjen-mamma i soffan en efter en under filmen. Som vanligt ;)

Idag ska vi äta hos farmor och farfar för farfar fyller år! Sen ska jag hem till min pojkvän och träffa honom, äntligen!

Mysig kväll med tjejer på Kalles!

Vi hade en super trevig kväll igår! Först satt vi här hemma och mös lite innan vi hade bokat bord på Kalles kl 20. Där blev vi kvar läänge, åt mat och efterrätt! G O T T ! Sen tog vi en liten runda. Först Goya, sen Harrys och avslut på Heartbreak i två minuter innan jag gick hem. Tantalanta ville hem och sova :P







För er som inte visste det är det värdelöst att gå ut nu för tiden i Gävle.

GOYA: Antingen så ekar det där när man kommer in för att det inte är nå folk alls där eller så är alla under 18. Kul!
HARRYS: Igår var det i alla fall någon form av lättklätt tema där så alla tjejer sprang runt i trosor och alldeles för urringade linnen, killar i bar över eller nätlinnen. Så pinsamt att jag bara satt och skämdes när vi var där inne!
HEARTBREAKk: Dit går alla andra som inte går till Goya eller Harrys, dvs typ ALLA i hela Gävle. Där är det antingen för trångt, för mycket svett och fislukt, för mycket äckligt folk som bara går ut för att få tafsa lite, eller bara för unga/för gamla som man inte känner.

Så jag kan starkt rekommendera att INTE gå ut i Gävle över huvud taget.


Idag blir det hockey! Mormor hade vunnit biljetter till matchen så jag och Sandra ska gå och se den. Det blir mysigt. Sen blir det troligtvis så att jag följer med bussen ut till Hedesunda och umgås med min kära familj medan karln fortsätter jobba häcken av sig. Jag har inte sett skymten av honom på hela veckan typ.

Ha en fin lördag ! Solen är ju framme, underbart!

RSS 2.0