Ajaj

image56Kom precis hem från skolan. Har varit där hela dagen idag, första någen på länge känns det som. Jag och Diva kom dit vid halv 9 och pluggade hela tiden. Eller vi gjorde väl lite annat också, men klart blev det i alla fall till slut. Haha vi döpte religionsfördjupningen till "Häxan och Kvasten". Så himla B, men roligt var det ;)

Ska börja på någon ny fördjupning nu och då ska jag och Diva göra tillsammans igen. Den här gången ska det handla om "The secret". Nån ny religion som vi ska leta fram lite fakta om och eventuellt visa en film på redovisningen om 4 veckor.

Jag har jätteont i magen :/

image57


Idag vet jag inte riktigt vad det blir än. Jag och Rickard kanske ska på bio med Magnus och Hanna, men blir det inte så ska jag träna Station med Diva klockan 7 ikväll på Friskis. Just nu hoppas jag på det första :P

Tror jag ska gå och leta reda på tvättrummet nu och skriva upp tid nån gång. Har inte tvättat här i stan nån gång förut (bortskämd som man är). Vi brukar nämligen ta med all tvätt hem till Hedesunda till mamma eller pappa. Men nu ska det minsann bli andra bullar! Nu ska vi sköta tvätten själva, är det tänkt.

HejSvejs! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0