Ta det långsamt!

Vi är slöa idag.. Jag/min kropp orkar typ en aktivitet om dagen. Blir det för mycket rörelse får jag ännu ondare. Min "aktivitet" brukar vara långprommis. De dagar jag är igång tar jag mer mediciner, men de dagar jag inte har så mycket planer brukar jag försöka vara stilla och därmed slippa alla extramediciner. Jag tar ju typ 27 tabletter dagligen, och ännu mer de dagar jag är igång. Redan vid 27 pills känns det mycket så jag håller mig gärna där så ofta som möjligt. Tänk vad livet kan förändras! En aktivitet om dagen är ju långt ifrån my style egentligen.. Men det är bara att anpassa sig. 


Love you my little pig.. 💗


Ännu en sån dag..

Imorse vaknade jag kl 7. Det är skönt att vakna tidigt av sig själv.. Men det blir ju att man vrider tillbaka dygnet lite nu när Johan är här och han måste upp till jobb. Han åker hemifrån kl 6 och då blir det att vi lägger oss ganska tidigt.. Normalt lägger jag mig vid 00-01 men nu lägger vi oss mellan 22-23. Det är faktiskt jätteskönt! 

Standardprommisen är gjord. Vi gick i Sätra idag, 7 km. Edward är den mest morgontrötta jag vet. Han var så trött när vi gick hemifrån så jag fick dra honom de första 10 minutrarna, men sen kom han igång! 





Haha det börjar bli dags att utöka träningsgarderoben lite.. Samma kläder jämt!

Sen blev det en underbar frukost när jag kom hem.. 




Säljes!

Mina nya asics löpskor är till salu. Strl 37. Använd endast ett fåtal gånger. Säljes pga att de inte passar min fot. Pris: 500 kr. 

Maila mig om någon är intresserad. [email protected]





Kvällsmys!



Standard!

Dagen har väl sett ut ungefär som den brukar.. 

Långprommis. Idag blev det milen. 


Lunch. 


Och en runda för att se lite folk.. 




Sjukhuset idag!

Läkarbesöket fick väl.. bra.. eller nåt. Jag äälskar min läkare. Hon är verkligen en läkare utöver det vanliga. När en sköterska ringde för 2 veckor sedan och bekräftade tiden var hon noga med att tala om att min läkare hade satt in mig på sin lunch, då hennes nästa lediga tid var långt fram i tiden. 

Jag var där i 1,5 timme. Hon tog sig verkligen tid, som vanligt. Egentligen kom vi väl inte fram till så jättemycket. Jag ska fortsätta med min höga medicinering tills jag blir inlagd på akademiska, och därefter får vi se vad som händer. Hon tog cellprov (vi med endo måste ta mycket oftare tydligen) och så kom vi fram till att ett behandlingsbyte väntar så fort sprutan lämnat kroppen, vilket brukar kunna ta upp till 1,5 år. Förstår ni vilka mängder man får i sig i kroppen och den kan hålla i sig så länge? Sinnes. När hon skulle skriva mitt personnummer på provetiketten kunde hon det utantill. "Oj, imponerande!" tyckte jag. "Tyvärr är det inget bra tecken" svarade hon. Och hon har väl rätt. En läkare träffar otroligt mycket patienter, och ändå kan hon mitt personnummer utantill. Det betyder ju bara en sak. 

Efter sjukan tog jag en runda på stan, sen en liten sväng med Edward innan jag damp ner i soffan. Jag blir alldeles lycklig av vädret och egentligen vill jag bara vara ute hela dagen men riktigt så långt räcker inte energin. Jag är glad att jag kommit igång med prommisarna igen iaf! 

Snart kommer loveboy hem. Mysigt!





Prommis check!

Vilken fin dag det är.. Nu blir det att hoppa in i duschen, äta och sen ska jag till sjukhuset och träffa min läkare kl 12.30. 

Vi hade tänkt gå upp och titta på röda månen inatt men vi glömde att sätta alarm.. Hoppas vi inte missade alltför mycket! 







Grisen får lika mycket kärlek som han ger!


Alltså dom här två är ju verkligen one of a kind. Musch är ju gudmor till Eddi (på lite skoj såklart haha) så hon håller ju på daltar och gosar och busar med denna lila vovve. Josefin är också gudmor ända från LA, och hon klår alla busrekord. Hon busade med honom i två timmar i sträck (alltså vem gör det? haha) en gång när hon var hemma. Ärligt tror jag att hon hade roligare än Edward för hon skrattade så hon kiknade. Och brors och Edward har ju varit helan och halvan sedan lillgrisen blev en i familjen. Varje morgon stod Edward och krafsade på brors dörr för att han så gärna ville gå in och busa med honom. 

En gång när jag, musch och brors skulle åka buss ut till Hedesunda med Edward så satt det en kvinna på andra sidan mittgången och tittade på oss. Helt plötsligt började tårarna rinna på henne och så sa hon: "Ursäkta om ni tycker att jag är konstig nu som sitter och gråter men jag har aldrig sett en hund få så mycket kärlek någonsin förut. Jag blir alldeles rörd". Det borde ju vara ett tecken på att grisen har det bra hos oss :) 

Igår kväll var vi på middag hos mamma och Thomas. Vi fick tacos och det var otroligt gott. Många förstår inte riktigt charmen med svenne-tacos men jag älskar det. Tröttnar aldrig! 


Ont som tusan idag!

Idag har vi haft en skön söndag. Sovmorgon, frukost framför Nyhetsmorgon, en liten sväng på stan, långprommis och nu ska vi bädda ner oss och titta på en film innan vi ska åka ut till Hedesunda på middag hos mami och Thomas!


Nördigaste paret med liknande spurtkläder. B1 och B2! 



Church street!

Vi började våran dag i Östhammar och avslutade den i Gävle. Ikväll har vi varit ut och ätit med Fia och Rickard. Det blev gamla goa Church street! 




Vi gick därifrån mätta och belåtna. Någon timme senare kom musch och Matti och joinade oss till efterrätten. 


Nu är det iaf äntligen dags för sängen.. Jag är så sjukt trött! Hoppas ni haft en fin kväll! 


Armband in the making!

Idag har jag suttit och gjort "fuck endo"- armband i några timmar. Det tar sjukt lång tid, och ännu längre tid med helt bortdomnade armar, händer och fingrar. Här kommer det sjukaste! När jag hade gjort klart ungefär hälften skulle jag som alltid knyta ihop ett armband när pärlorna satt på plats.. men det gick inte?! Jag kom inte ihåg hur man gjorde?!?!  Jag blev sjukt less och irriterad på mig själv. Man kan liksom inte glömma hur man knyter en knut. But I did! I 20 (!!) minuter satt jag och försökte knyta ihop skiten men utan att få till någon knut. Jag blev så himla less så jag nästan höll på att sopa allt i golvet, så jag la de oknutna åt sidan och så får de snällt ligga och vänta tills Johan kommer hem. Jag vet inte vad jag ska skylla på längre..? Morfinet? Borrelian? Såsig hjärna? 

Sist jag var hos läkaren förklarade han att mitt nervsystem är helt slutkört och att det troligtvis är så att min kropp blir tvungen att stänga av vissa delar för att det går så otroligt mycket energi till att skicka smärtsignalerna hela tiden. Att gå med ständig smärta för länge påverkar kroppen på detta sätt. Detta gör i sin tur att kroppen "glömmer bort" vissa delar vilket kan resultera i bortdomnade kroppsdelar osv. Jag tror att det är borrelian, men det lät ju logiskt det han sa.

25 stycken armband är klara. Om någon vill ha är det bara att säga till! Dessa är till fina Fia som ska göra en Endo-kampanj i jobbet för att uppmärksamma sjukdomen. Och så ska hon sälja dessa och skänka pengarna till forskning.. Så fint! 


Snart kommer Johan hem och det är helg. Mysigt!! 



My bracelet!

Här är mitt fina armband som jag fick av finaste Anna! Älskar det redan. Jag och smycken är galet, for real. De betyder så himla mycket för mig och jag älskar smycken. Alla smycken jag äger har liksom en liten historia (förutom alla "billiga" smycken då...) och det gör att jag verkligen kopplar smycken till minnen, och det i sin tur gör att smycket får en speciell betydelse. 


Ikväll är vi i Östhammar. Johan har sålt sin lägenhet! Han hade tänkt sälja den och flytta till Uppsala, men sen dök jag upp och helt plötsligt var det så självklart att flyttlasset skulle gå till Gävle istället. Så han flyttar in till mig tills vidare, så får vi se vad framtiden har att erbjuda. Det ska bli mysigt att ha honom hos mig. Ja, det går extremt snabbt. Men why not när det känns rätt, haha! ❤️


Sällis!

Idag fick jag sällskap på prommisen.. Jenny kom ut från ingången bredvid precis samtidigt som mig så vi hade jättetrevliga 5 km! 


Nu blir det dusch, packa, buss till hääs och sedan bil med mami och Thomas till Easthammer! 

Fyrklöver!

Ikväll har jag haft besök av finaste Anna. Vi har ätit pannkaka, som vi alltid gör när vi ses haha, och så har vi pratat ikapp massor. Jag fick en otroligt fin försenad födelsedagspresent. Ett jättefint armband från Edblad. It's gonna be my lucky charm! Det är en liten roséfärgad fyrklöver på en stålfärgad kedja som "förhoppningsvis ska ge dig lite tur framöver". Tack love! 


Nu ska jag dra igång sista avsnittet av Vampire Diaries. Min nästa serie som står på tur är Escobar.. Imorgon åker jag till Östhammar. Det är faktiskt väldigt mysigt där! 

God natt med er! 

(Det känns som att det bara är drygt att läsa om hur dåligt jag mår hela tiden men hela eftermiddagen idag har jag haft så galet ont i magen och spytt och massa. Ibland känner jag att jag måste berätta det för att det kanske annars verkar som att jag inte alls är så sjuk. Jag önskar att det var så, men tyvärr är det långt ifrån. Jag är sjuk varje dag oavsett vad jag skriver. Jag väljer bara varje dag vad jag vill dela med mig av och inte. Kom ihåg att allt det ni läser inte behöver vara hela sanningen!)


Lovisa och Dolly!

Det blev en mysig lunch med två gobitar idag. Vi bakade tacopaj, provade bebbens nya vagn (snart kommer han!!!) och hade några trevliga timmar tillsammans! Tack gullisar!







Trötthunden!

Imorse vaknade jag vid 7.30 typ. Då satte jag på mig träningskläderna på en gång och gick på en morgonprommis. Jag fick på riktigt dra Edward halva rundan för att han vägrade gå. Han är extremt morgontrött och vill helst ligga och sova till typ 11.. Men vi gick 5 km iaf! 




När vi kom hem blev det dunderfrulle. Det känns som en repris på gårdagens inlägg, men vad tusan. Det är ju det jag gör på förmiddagarna. Promenerar, äter god frukost och tittar på Nyhetsmorgon/serier. 

 

Snart ska jag iväg på lunchmys hos Lovisa och Dolly. Och ikväll blir det häng med saknade Anna! En riktig friendo-dag! 💗



❤️



Home sweet home!

Igår kväll åkte vi hem till Gävle igen.. Jag gillar verkligen Östhammar, but home is always home. 

Idag har jag varit ute på långprommis och sen blev det en standardfrulle. Jag mådde otroligt dåligt igår men idag är det lite bättre igen. Hur gärna jag än skulle vilja jobba inser jag själv mer och mer att det inte är möjligt i dagsläget.. Jag hoppas innerligt att forskarna hittar ett botemedel mot denna skitsjukdom så att man kan få bort titeln "kronisk sjukdom". Dessa två ord är så otroligt deprimerande eftersom de betyder att man alltid kommer vara sjuk. Jag saknar att köra bil, att jobba, att träna som jag vill och att ha fullspäckade dagar. Just nu håller jag humöret uppe tills min inläggning på akademiska i Uppsala. Man måste ta en dag i taget.




Jag har dragit ner på socker sedan en vecka tillbaka. I 1,5 månad ska jag göra en detox. De första två veckorna äter jag sockerfritt (fruktsocker går bra) och sedan kör man lite hårade i en månad. Pga alla mediciner får jag inte köra en alltför strikt detox men jag tänker äta "nyttigt" och samtidigt köra detoxbehandlingen för att rensa ur kroppen på alla gifter från mediciner, ta bort mitt enorma sockersug, förhoppningsvis ta bort all vätska som samlats och försöka bli en lite nyttigare människa. De senaste månaderna har jag ätit så fruktansvärt dåligt att jag skäms. På riktigt har jag ätit typ en Mariannepåse om dagen, typ 2 popcornpåsar varje kväll, massa glass, godis, chips, fika och efterrätter varje dag... Ja ni fattar. Inte ok.

Jag har gått upp 10 kg igen sedan jag började med sprutorna för ungefär ett halvår sedan. Jag vet att mycket av det är pga medicinerna och det gör att jag är ännu mer less på viktuppgången, för att allt dåligt i mitt liv beror på sjukdomar. Jag hatar sprutorna och det här är absolut sista gången jag ger dem en chans. Jag är såklart inte överviktig men jag är inte alls bekväm i min nya fylligare kropp. Hälften är väl vätska och hälften är väl fett typ. Man samlar på sig otroligt mycket vätska, samtidigt som man inte får någon mättnadskänsla utan är hungrig och sugen jämt, vilket såklart resulterar i att man äter jämt. Eftersom jag aldrig har haft problem med vikten har jag alltid ätit vad jag är sugen på när jag är hungrig. Jag inser mer och mer att man inte kan äta vad man vill bara för att man inte går upp i vikt (i vanliga fall när jag inte tar sprutbehandlingen), utan det handlar ju i grund och botten om att ta hand om kroppen. Trots att jag inte går upp i vikt av all skit jag stoppar i mig mår ju kroppen ändå väldigt dåligt av allt onyttigt. Det är dags att mogna lite i tänket.. Att äta godis varje dag är inte hållbart! Man ska ha samma kropp hela livet och det är dags att börja ta hand om den nu. 

Jaja. Sista sprutan är tagen for life.. De får hitta ännu en ny behandling för den här har inte hjälpt alls. Extremt grinig och lättirriterad har jag varit, ganska känslig (något jag inte alls är i vanliga fall), mer ont, otroligt svullen mage av smärtorna, aknen from hell och såklart viktuppgången. Jag vet att allt kommer återgå till det normala när behandlingen går ur om ungefär ett år, och tills dess ska jag försöka skapa mig ett nyttigare liv. Äta bättre och komma igång med våra promenader igen. Sound like a plan right? 



Söndag!

Det har varit en bra dag med min fina. Han väckte mig med nybakta scones och sen har vi mest bara slappat hela dagen. Varit till Johans föräldrar en sväng och ikväll har vi ätit godaste kycklinggrytan med kantarellerna från plockningen igår. Igår kväll var vi på middag hos Johans kompisar. Det var trevligt och vi fick god mat! 





Free Johannes!

Haha Johannes har iaf några fans bakom sig. Han gjorde ju en ful tackling och blev avstäng 8 matcher (2 tränings och 6 seriematcher). Jag tycker att det var way too much men det är som det är. Det är iaf roligt att fansen tycker lika som mig! 




Svampplockning!

Imorse vaknade både jag och Johan kl 5 helt klarvakna.. På en lördagmorgon?! Men vi satte igång en film och då kunde vi somna om igen efter ett tag. 

Kl 10 ringde Johans föräldrar och ville få med oss ut och plocka svamp. Så det följde vi med på. Tyvärr hittade vi lika lite som vanligt.. Var är mängderna med svamp som alla snackar om?!? 




Nu är Johan och spelar golf några timmar och jag vilar.. Fortfarande tröttast på denna jord typ! 







East!

Det blev en härlig morgonprommis här i Östhammar. Jag har ju sämst lokalsinne men jag följer Hälsans stig och den är faktiskt jättemysig så det gör inget att det blir samma runda varje dag. 

Det är ganska skönt att vara här. Johan jobbar ju hela dagarna så jag blir liksom tvungen att inte göra så mycket vilket gör att vila kommer ganska naturligt. Då blir läkarna nöjda! Jag fortsätter att tvätta undan mitt tvättberg, kollar på lite serier och sånt. 


Men idag är det fredag! Så nu har vi iaf en mysig helg framför oss.. 



Barometern

Brors är med i tidningen Barometern. Dels med ett reportage om honom, men också om hans en tackling som gick fel och som gav honom en månads avstängning! 

Reportaget om honom:

http://www.barometern.se/sport/revanschen-pa-brynas-ska-ske-i-nybro/

Reportaget om tacklingen:

http://www.barometern.se/sport/tv-se-tacklingen-som-gav-sex-matchers-avstangning/

Imorse följde jag med Johan tillbaka till Östhammar. Vi blir väl här någon dag nu.. Vi åkte hemifrån kl 5. Johan släppte av mig och åkte vidare till jobbet. Jag startade igång någon maskin och fixade lite, sen somnade jag om. Jag är så galet trött!! Ni förstår inte. Jag kan sova jämt. Och jag som är extremt rastlös av mig i vanliga fall och vill göra saker jämt, kan på riktigt ligga och titta i taket och tycka att det är ok. Tänk vad sjukdomar och mediciner kan ändra på människor.. 

Jag var på bentäthetsmätning igår morse. Det tog väl ungefär en halvtimme.. Det var jag och massa gamlingar i väntrummet. Hoppas att det ser bra ut.


Älskar mina färgglada "bh-ar" (jag har inte kunnat haft vanlig bh på över ett år, men dessa funkar för att de är så mjuka och inte sitter åt..). De livar upp lite med färg! 

Vädret passar mig bra idag. Regn betyder hemmafix, vara inne, slappa, titta på någon film och bara vara. Det står på schemat idag. 


En sån dag

Kom precis hem från hc. Mina armar har varit bortdomnade i 4 veckor, jag kan inte böja fingrarna på typ en halvtimme när jag vaknar på morgonen och min värk i fötterna har exploderat. Jag måste sitta och röra på fötterna massa innan jag ens kan ställa mig på dem på morgonen för att det gör så himla ont. Sen stapplar jag fram som en kärring i flera timmar innan jag kommit igång för dagen. Samma visa varje morgon. 

Jag var hos läkaren i över en timme. Jag fick samma svar som alltid: "Mycket märkligt, jag vet inte vad det här kan bero på."
Tack för den professionella bedömningen! 

Jag hoppas innerligt att Uppsala kan ge mig svar när jag får tid där. Remissen är skickad och inom 3 månader ska jag ha fått en tid. Jag väntar som ett barn på julafton på detta. 

Jag känner mig skitless idag (igen). Men snart kommer Johan iaf, något positivt! Och den här lilla prinsen är också något som räddar mitt liv. Gohjärtat! Undra hur mitt liv hade sett ut idag om jag inte fått hem dig lilla grisen?





Svampskogen!

Idag blev det svampplock med Lovisa och Dolly. Vi hittade knappt någonting så vi ledsnade och åkte hem igen.. 










Hejdå!

Igår åkte Josefin tillbaka till LA. Det känns otroligt tungt att vi inte ska träffas på över 8 månader.. Men det är tur att det finns viber/skype och sånt. Man kan ju prata med varandra ofta iaf! Men sista kramen igår och att sedan se henne gå in till gaten var otroligt tufft! Finaste bästaste älskling! 

Vi satt och åt ost och kex hela natten innan hon skulle åka.. Vi ville liksom inte gå och lägga oss för då var sista dagen tillsammans slut. 


På Arlanda..






Älskar dig såå mycket!! 

Jag fick snap inatt när hon hade kommit fram. Det hade tydligen varit en lite strulig resa men skönt att hon iaf är på plats! 



Min andra hälft åker "hem"!

Nu är det exakt 12 h tills älskling-Jopplas flyg lyfter.. Vi myser och njuter av varandras sällskap in i det sista! Hur ska jag klara mig utan min andra hälft i över 8 månader? 

Hon är verkligen världens finaste, bästa, roligaste, charmigaste, drygaste, underbaraste, starkaste, mest målmedvetna, omtänksammaste och generösaste av de tuffaste och mjukaste människorna man kan hitta. Som jag älskar dig pluttan ❤️.




Massa häng!

Jag myser med Josefin nu de sista dagarna.. Tänk att hon snart åker tillbaka till LA! Blä vad jag kommer sakna henne. Fast jag är otroligt glad för hennes skull också såklart. Dessutom är jag megastolt eftersom hon fått ett stipendium (topp 3 bästa betyg av alla studenter) på otroliga 100'. Men hon är mer än värd detta som hon har kämpat detta år. Jag är övertygad om att hon kommer ta sig dit hon vill. Än en gång bevisar hon att allt är möjligt om man är beredd att kämpa för att ta sig dit! 

Igår åkte jag och systrarna ut till farbrors skogsstuga och hade ett mysigt dygn med papi. Så himla underbart att vara i skogen med bästa sällskapet. Ingen el, grilla vid elden, dass, kortspel, massa tända ljus och sovsäckar. Den ligger någon km rätt in i skogen så vi åkte fyrhjuling ut dit. Edward som är så pinntokig hamnade i himmelriket och jag tror att han har barkat av varje pinne inom hundra meter. Det är så roligt att se att han mår bra och har det skoj! 

Vi åt kolbullar när vi kom dit och senare grillade vi korv. Och otroligt mycket gotta fick vi i oss också; chips, nötter, godis (Jag har fått sån himla craving på Marianne.. Det är så gott så jag dör)! 







(Ursäkta för alla olika färger och former på korten men jag har fullt i min telefon så vissa är från snapchat, och vissa är från de andras telefoner.. Det ser extremt rörigt ut. Just saying.) 

Idag när vi ätit frukost och städat ur lite i stugan så blev vi bjudna på lunch hos farmor; spottsoppa. Det var såå längesedan men lika gott som jag mindes det! Lovely. 

Ikväll har vi haft en myskväll hos Johanna som flyttat tillbaka hit till Sverige efter så många år i USA. Vi har saknat henne och det är såå kul att hon är här för att stanna. Köpt ett hus har hon gjort också!! Tänk att hon blev först av oss.. Hon har bjudit på otroligt god mat, fika, gotta, te. Vi rullade därifrån! 



Såhär ser mina "häng" oftast ut.. Jag sover och alla andra har trevligt. Forever tierd.

Nu har vi bäddat ner oss igen för att få några timmars sömn iaf. Imorgon är sista dagen tillsammans på 8 månader. 
N J U T ! 


Made of honor!

Idag har jag varit i Uppsala och Stockholm hela dagen. Vi åkte 8 imorse och kom hem kl 18. Jag har fått äran att vara Maid of honor på bästis bröllop nästa sommar och idag var vi och tittade på brudklänningar. Drömmen!! Jag kan ju såklart inte spoila någon klänning så det får bli lite selfies och sånt istället, haha! 










Idag var det första gången sedan jag blev glutenintolerant för massa år sedan som jag fick äta pasta på restaurang! Som gluten är det oftast sallad som gäller (även om det blir bättre och bättre) så det kändes otroligt lyxigt att få äta "riktig" mat. Mums vad gott det var!!


När vi kom hem blev det myskväll med systrarna. Vi skulle gå på bio men som vanligt strular min hjärna ihop det och den bion vi hade tänkt se visades inte än.. Så vi gick hem igen, drog på oss mysisar, tände massa ljus och myste ner oss i soffan framför Magic Mike XXL. Jag kan ärligt säga att det är den sämsta filmen jag sett. Eller den och Drive delar nog sistaplatsen.. Se. Den. Inte. 

Nu ska vi sova. Systrarna somnade i soffan för någon timme sedan så jag har rensat bort massa strunt och grejer. Men nu har jag väckt dom och så ska vi bädda ner oss i sängen istället. God natt! 







Bilresan hem!

Igår satt vi i bilen hela dagen.. Vi åkte kl 12.30 och jag kom till Johan kl 21. Vi gjorde två stopp! Ett stopp blev på ett otroligt mysigt glassfik precis vid en sjö. Supermysigt ställe!! Andra stoppet blev på Max i Norrköping. Josefin släppte vi av i Sthlm och jag hoppade av i Uppsala, där Johan mötte upp och sen åkte vi till Östhammar när mamma fortsatte hemåt! 

Edward är världens duktigaste hund.. Han liksom finner sig i allting. Båda bilresorna (dit och hem) var han nöjd och sov när vi åkte, busade när vi gjorde våra stopp och sedan hoppade han snällt in i bilen igen när vi skulle fortsätta åka. Så himla go hund!





Idag är jag hemma hos Johan och tvättar och grejar. Ikväll åker vi hem till mig.. Sen har jag bara några få dagar kvar med Josefin. På tisdag åker hon tillbaka till LA för ytterligare 8 (!!!) månader. Saknaden kommer vara total! 





Nybro!

(Detta skrevs 01.04 inatt men jag glömde visst klicka på publicera)..

Vi kom till Nybro kl 13 idag efter en dunderfrukost hos smålänningarna.. Det är så himla tråkigt att åka ifrån världens finaste andrafamilj. Vi kollade in brors och Strids lägenhet när vi kom fram och sen åkte vi till Kalmars Ikea för att köpa till lite grejer som piffade upp den (och så åkte vi till hockeyföreningens förråd där man får hämta ut möbler). Killar saknar ju ofta den där hemtrevligt-genen. Men nu har de en jättefin lägenhet! 

Ikväll har vi ätit mat, efterrätt, spelat kort och umgåtts. Nu ska vi gå och sova. Imorgon bär det av hemåt. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem och gå i ide ett tag. Jag ska inte göra någonting på minst en vecka efter den 15:e när Josefin har åkt hem. Bara vara och vila. Jag klarar inte det här tempot egentligen nu när jag är sjuk och tar så mycket mediciner, men samtidigt är det bara så himla skönt att komma iväg och tänka på annat ett tag. Variationen är bra tror jag! 


God natt! Sweet dreams! 




Lång men mysig dag!

Det blir inte mycket kort knäppta här nere.. Vi umgås massor! Imorse sov vi ut till halv 10 (förutom morsorna och vovvarna som hade hunnit med en långprommis när vi vaknade). Vi åt en lång frukost och sen har vi varit i stan, på Samarkand, hälsat på Moa och Davids lägenhet, samt Fanny och Linus lägenhet. Ikväll åt vi en sen middag vid 21 och sen har vi firat ikapp lite födelsedagar och fikat massa gott fika. Nu ligger jag och Eddi nedbäddade. 

Imorgon åker vi till Nybro och hälsar på hos brors ett dygn. 

Det blev bara två bilder knäppta idag. Jag ska bättra mig.. God natt allesammans! 







Äntligen i Småland!

Nu är vi äntligen i kära Småland! Det var superkul att se hockeyn idag.. Abstinensen har lagt sig lite iaf, haha. 

Ikväll har vi ätit tacos och firat Lennart. Världens bästa familj! Som jag njuter i deras sällskap.

Nu blir det en film och sen sova. Hoppas ni får en fin start på veckan! Imorgon kör Johan sin första dag på nya jobbet.. Massa lycka till!! Du kommer vara grym!

God natt!









Mot Småland!

Nu är vi snart nere i Nybro.. Vi åkte kl 7 imorse och kommer komma fram precis till brors träningsmatch som börjar kl 15. Jag har haft brors-hockey-abstinens så det ska bli sjukt kul att se honom på isen igen! Och utanför isen också såklart!!

Efter matchen åker vi till våra smålänningar. Vi blir där i två nätter, sen en natt hos brors på tisdag innan vi åker hemåt igen på onsdag. Mysigt att träffa brors och smålänningarna. I vanliga fall brukar vi ses någon gång per sommar men i år har det inte blivit något, så nu har vi längtat massor! 

Hoppas ni alla haft en fin helg! 





Dop och kräftskiva!

Idag har vi varit på lilla kusinen Iris dop i Strömsbro. Jättefint och jättegott!











Ikväll har vi varit på kräftskiva hos papi. Supertrevligt med runt 30 pers. Vi satt ute i carporten/partytält. De hade gjort ordning så att det var helt tätt och värmefläktar där inne så vi hade en jättemysig kväll. Nu kom vi precis till mamma och ska sova. 





Imorgon åker vi mot Småland kl 7. Det blir inte så många timmars sömn inatt som jag behöver men det får väl gå ändå.. Ibland får man göra undantag trots att kroppen behöver all läkning den bara kan få. Jag är tyvärr väldigt stressad över en 7 timmars bilresa imorgon med en väldigt ond mage men det får gå på något sätt. Men inte är det konstigt att man tycker att det är jobbigt att boka in/åka bort/hitta på saker när sjukdomen förstör såå mycket av livet. Det är bara så himla enkelt att alltid ha badkaret/vetekudden/soffan/sängen nära. Men vi får ta dagen som den kommer och göra det bästa av den! 
God natt! 




Snygg-syrran!

Min fina lillis är i Göteborg på Mary-Kays årliga seminarie där priser, bilar, titlar osv. delas ut! 

Hon är så otroligt vacker så jag måste bara dela med mig av dessa fina bilder. Du är så fin, och otroligt duktig, min fina lilla älskade Musch. 







Farmor, farfar, mormor, morfar!

Jag har varit dålig på att blogga någon dag tror jag.. Jag har hakat på Jopplas turné nu när hon kör släkten runt innan hon ska åka hem igen om 10 dagar. Igår åkte vi till farmor på eftermiddagen och sov kvar där igår till idag. Vi har ätit massa gott, hälsat på lite folk, plockat blåbär och myst i skogen och hemma hos dom. Vi hade ett jättemysigt dygn!! Det var nog säkert 10 år sedan jag sov hos dom sist.


Idag bytte vi till mormor och morfar. Vi har haft supermysigt här också! Först var vi hemma hos dem i deras hus i Vinnersjö. Jag sov en dunderpowernap för jag är såå trött och mår inte alls särskilt bra tyvärr. Sen åkte vi till sommarstugan och där åt vi mat, fikade och Edward lekte massa ute. Sen bestämde vi oss för att åka ut och fiska. Precis när vi hade klätt på oss och gjort oss redo för att gå ut kom regnet.. Då styrde vi om och åkte till köpis en sväng istället. Ikväll har vi ätit blåbär och mjölk, fikat och bara suttit och pratat hela kvällen. Och så har jag, Josefin och mormor haft en klassisk nagel-fixar-kväll. Så nu är vi redo för dop och kräftskiva imorgon! 

Jag har inte knäppt några kort alls de här två dagarna, mer än det på mig och farmor på vår lilla prommis efter den lilla grusvägen som jag är uppväxt på. Det har blivit mer närvaro och mindre telefon dessa dagar.. Det kändes skönt att ge fullt fokus på dem. Särskilt farmor och farfar.. De är lite (läs mycket) mer gammalmodiga än vad mormor och morfar är.. Haha!

Hoppas allt är bra med er! 


Gosigos!

Igår åkte vi till Hedesunda när Johan slutat jobba.. Där blev vi bjuden på mat hos pappa och Maria. När vi kom hem kollade vi på en halv film innan vi höll på somna båda två och gick och la oss. 

Jag har tagit mycket mediciner de senaste dagarna.. Jag är inte alls pigg för tillfället. Men det är bara att kämpa på! 

Johan åkte till jobbet kl 6 imorse. Jag blev kvar hemma nu. Josefin åker tillbaka till LA om lite mindre än två veckor och jag ska maxa tiden som är kvar nu med min andra hälft! Så i helgen blir det massa Joppla-gos! 


Just nu är det denna lilla gobit som vill gosa.. Han får inte vara i sängen längre för Johan, men så fort Johan åker till jobbet skuttar han upp och kryper nära. Lillgrisen! 💗 Klart du ska ligga i sängen och dra dig med mama... Haha! Men jisses vad han har börjat snarka!! Förr snarkade/grymtade han bara när han var vaken men nu låter han som värst när han sover. Så det var skönt att det var någon annan som tog beslutet att han inte får sova i sängen längre.. Då slapp jag vara bad cop. Det är sjukt svårt att sova med alla hans ljud.. Men nu är problem solved. 

Hörs hej! 




Morfar!

Om det är några på denna planet som verkligen får mig att må bra så är det mormor och morfar. 


Morfar ringde idag och gratulerade till avklarade studier. Och så skojade han och pratade på som han alltid gör. Vi ska dansa och inviga hans nya plattor som han lagt på gården vid stugan och han ville att expert-jag skulle komma och fiska upp lite gös för att de inte fått något alls de senaste gångerna när de varit ut. Jag blir alltid glad när dom ringer men idag när vi la på fick jag en konstig klump i magen. De kommer inte finnas kvar för alltid. Förhoppningsvis är det minst 20 år kvar som jag får tillbringa livet tillsammans med dem men sen kommer jag tvingas lära mig att leva utan dem och bara tanken på det känns omöjligt.. Jag känner sådan tacksamhet över att ha dem hos mig! Ni har lärt mig så mycket, ni finns alltid där när man behöver er, ni får mig alltid att skratta och ni är världens bästa människor att ha i sitt liv..

Love you! Tack för att ni finns bästa ni ❤️ Älskar er stjärnstopp! 


Hälsans stig!

Idag blev det prommis runt hälsans stig här i Östhammar. Jättefin runda! 

Nu ligger jag och Eddi och tittar på The Blacklist med spöregnssmatter utanför.. Jag är glad att vi hann in innan det kom! 




RSS 2.0