...

Dito 2 år idag. Grattis.




Våren är här !

Jag och Fia hade mys-natt inatt :) Vi tog en promenad vid halv 1 och sen mös vi i soffan tills hon somnade vid 2!
Nu har jag varit ut på en låång promenad! Vilket underbart väder det är idag!! Tog en dusch och snart ska jag och Andreas ner på stan en sväng och sen vet jag inte vad som händer.. Emelie var sugen på ännu en torsdags utgång men jag vet inte.. Jag är ju ledig imorgon så omöjligt är det inte!

Hoppas ni får en fin dag! Ut i solenskenet med er!! :)


U16 ! :)

Här är några bilder från helgen i Örebro. Jag och papsen var ju på SM slutspel för Johannes och de fick bronsmedalj tillslut! Matchen på lördagen förlorade de, trots att de gjorde ett mål redan efter 16 sekunder. Så på söndagen blev det match om 3e och 4e plats och den vann de så det blev BRONS för dom. De är alltså de tredje bästa laget i hela Sverige :) Lillebror är allt bra grym han ;)
Förutom hockeyn så var det supertrevligt. Alla hockeyföräldrar bodde på samma hotell så på lördagkvällen så åt vi god middagsbuffé alla 45 pers. Det var också så himla mysigt att bara vara med pappa lite, det var ett tag sedan bara vi gjorde något :) Och frukosten på hotellet; MUMS!! Tusen tack pappsen för en mysig helg. Och tummen upp till bror och hans lag, ni var grymma!!

Johannes # 21



























Idag har jag haft en supermysig dag med Fia och även Rickard ett tag. Imorgon blir det jobb igen på C i Valbo! Har ni lust kan ni gärna komma och shoppa lite, vi har nämligen en liten överraskning imorgon. ;)

Kram och god natt på er!


lite glad ikväll

Åh vilken bra vecka jag har haft! Härligt verkligen!!

Jag har jobbat en del och jag trivs verkligen med att jobba. Jag är ingen tjej som njuter av att gå hemma hela dagarna! Mer jobb åt mig tack ;) Igår var det jag och Emelie som stängde på Cubus och vi hade värsta musiken på slutet så vi fick för oss att köra en liten spontan after work och det var supermysigt och roligt faktiskt! Väldigt längesen jag var ut en torsdag, men det var skoj! Idag har jag jobbat heldag och sen ringde Ola och bjöd in mig på Tacoskväll med honom och Linda och det tackar man ju inte nej till?! Ola ska snart flytta till Sthlm och det kommer minsann bli tomt här hemma utan honom :/ Jag kom precis hem därifrån nu och kommer somna vilken sekund som helst för jag är jättetrött.

Imorgon bitti ska jag åka ut till Hedesunda med en tidig buss och sen drar jag och pappsen ut på äventyr ;) Vi ska åka till Grythyttan tror jag att det var, ganska nära Örebro om jag inte är helt lost. Så ska vi se på Johannes hockey slutspels match. Det är en match imorgon och vinner dom den är det final på söndag. Förlorar dom spelar dom en match ändå på söndagen för att få en placering. Så det blir en natt på hotell för mig och pappa och en massa hockey! UNDERBAR helg! ♥


en liten updatering av massa ointressanta saker

Jag har jobbat hela dagen idag.. skönt när det börjar dra igång igen så att man har något att göra om dagarna, plus att det är ju alltid bra att få lön också!

Veckans schema:
Måndag 11-20
Tisdag ledig
Onsdag 10-14
Torsdag 13-20
Fredag 12-20

Jag har verkligen känt att jag inte är frisk än för jag hostar och snorar massor. Plus att jag blir svettig och frossig omvartannat.. Men jag är på bättringsvägen tror jag i alla fall. Undra varför jag alltid blir s

Helgen har varit så himla mysig. Jag har umgåtts massor med mamma!! MYSIGT! Igår åkte jag in till stan en sväng och tittade på Simons första match på läkerol arena. Han var så duktig och gjorde till och med ett mål! Sen åkte jag ut till Hedesunda igen och var där hela dagen. 

JOHANNES GICK VIDARE TILL SEMIFINAL!! Det är nästa helg :) Åh vad spännande och roligt!

Nu ska jag snart åka och hämta A efter hans träning. Sötisen kom ut med bilen till mig idag till Valbo så att jag skulle slippa åka buss nu ikväll. Tack snälla du! Men först ska jag titta på "en unge i minuten". Paniken sprider sig i hela kroppen så fort jag tänker på barnafödande. Jag får ont ont ont ont ont! Är det något jag är rädd för så är det DET!! AJJJJ!!

Hoppas ni får en fin måndagkväll!



puss på er !


Mysig helg

Är det något som kan göra mig på bra humör så är det god frukost. Jag är en riktig fukostmänniska minsann :P Vi har haft en supermysig morgon. Jag och Amanda vaknade halv 7 imorse och mamma vaknade en halvtimme senare och sen låg vi i soffan och bara pratade till halv 10. Då åt vi en god frukost och sen satte vi igång med att rensa mammas garderob. Jag ligger i soffan och kryar på mig (febern ger sig aldrig) och mamma drar ut alla kläder så viker jag och lägger bort det hon inte får ha kvar ;) Jag tyckte innan att jag har ganska mycket kläder men mamma har GALET mycket! haha :) Vi har hållt på i några timmar men har fortfarande mer än hälften kvar.. Jag blir kvar här ikväll också så vi ska ha lite lördagsmys här hemma! Jag var ganska mammig/pappig/familjig redan innan jag åkte till USA men nu vet jag inte vad som har hänt med mig. Jag vill bara vara här ute i Hedesunda hela tiden och umgås. Finsate bästa mamma! Jag är så tacksam för min underbara famlij.



Här har vi lillstekaren imorse ;)



Mumsii!



Söta Sippie och en sliten jag i morse :P


Ha en trevlig lördagkväll! kram kram


Helg ute i Hedesunda

Febern håller i sig.. det var en jobbig natt. Hur kan man bli så sjuk av några grader för mycket?
Jag ska i alla fall sätta mig på bussen ut till Hedesunda nu snart och tillbringa min helg med mamma där ute. Mysigt! Jag ville egentligen följa med och se Johannes slutspel uppe i Övik med pappa och Maria men det blev lite för dyrt för mig just nu + att det hade ju inte funkat nu i vilket fall som helst med feber. Jag håller i alla fall tummarna så att dom vinner nu hela helgen så dom går vidare till nästa helg för då blir det antagligen i Sthlm och då kan jag bo hos Josefin :)

Hoppas ni alla får en trevlig helg!





Jag är mitt sjukaste!

Jag har haft en mysig dag med moster Karoline.. Vid 4 tiden när jag satte mig på bussen in till stan började jag känna mig ännu mer hängig och när jag kom fram hade jag riktig feberfrossa. Jag gnällde och tyckte lite synd om mig men Andreas sa bara "äh du känner efter för mycket". Jag försökte övertala honom om att jag visst var sjuk och tilllslut fixade jag hit en termometer för att bevisa det. 39,3 har jag i feber! Så fort han såg termometern åkte han till Willys och köpte hem massa gotta och har bäddat ner mig i soffan.. Jag tror han fick lite dåligt samvete. BRA! hehe.. Tjejer kan faktiskt också bli sjuka :P Gosnutt!

Åh jag som hade planer imorgon, vette tusan om jag klarar det i det här tillståndet alltså. Jag börjar nästan bli lite orolig att jag är sjuk på riktigt för det här är andra helgen i rad som jag får hög feber. Förra helgen låg jag ju dessutom och spydde i två dagar.. Hm undra vad det kan vara? haha det kan vara lite hypokondriker varning på mig, eller så har jag rätt :S vem vet?

Nu ska jag och A fortsätta titta på evan den allsmäktiga och tjocka i oss lite gotta.. Jag har ont i hela min kropp av febern och jag är verkligen helt slut, orkar inte ens resa mig ur soffan och ligger och skakar och fryser fast jag har 5 lager kläder på mig plus filt trots att jag tagit ipren! Jag är lite klagig, men att vara sjuk och smärta är inte riktigt min grej :P  Ha en trevlig kväll!


snorjärs!

Jag har inte sovit många timmar i natt. Jag har blivit galet förkyld och min hals är alldeles uppsvullen och så har jag haft feber i natt. Varför blir det så här? :/ Jag var ju nyss magsjuk? Dåligt immunförsvar kanske..

Vi hade en mysig kväll igår i alla fall. Först var vi här hemma och firade Johannes och åt massor med gott fika. Sen åkte jag, Karoline och sandra till mormor och morfar och blev kvar där till efter 11. Stackars mormor skulle upp tidigt idag så hon är väl alldeles trött. Sen åkte vi i alla fall hem till mamma och dét blev där vi sov också. Karoline ska inte åka hem förren i kväll så vi har en heldag idag dessutom.

btw. Vi kollade på någon dokumentär om kvinnors rättigheter i Saudi Arabien (stavas det så?) igår kväll och fy tusan vad hemskt det var alltså. Dom har verkligen ingenting att säga till om, och dom tvingas bära sån där sjöja och dölja allt förutom ögonen bara för männens skull. Flera av kvinnorna visade bilder från när deras man hade slagit henne så hon såg alldeles förstörd ut, men kvinnorna förklarade att det var för att hon hade gjort något fel och det var så männen visade att det inte skulle få hända igen. Så dom skulle lära sig en läxa. Helt galet!! Kvinnorna fick inte göra någonting utan sin man, inte ens gå till banken eller gå och fika. Och absolut inte kolla några andra män än sin man i ögonen. Det var typ omöjligt för en kvinna att få igenom en skiljsmässa, men om de trots allt fick igenom den så fick mannen barnen så att kvinnan skulle straffas ännu mer.
Åh vad jag är glad att jag är svensk!! Sverige har kommit så himla långt i utvecklingen när det gäller allt!

Jag och Nellie förra veckan :)


Grattis bror!

Jag är ute i Hedesunda idag för att fira Johannes.. Han fyller 16 år idag! Vad stor han blir, haha! Lite senare kommer Karoline också hit så det blir umgås big time ikväll (inatt som det brukar bli när det gäller Karoline.. hehe)! Mysigt!

2 oskarpa bilder på mig och bror från förra veckan är allt ni får nöja er med!




Humöret? Njae..
Tack och hej från mig.

 

 

 


ups and downs

d å l i g t h u m ö r .

Jag har haft en bra dag. Hade klockan på 04.57 imorse. Jobbade på stadium 4 timmar och hjälpte till med inventering. Slutade 10, Fia kom och hämtade upp mig och så åkte vi till Valbo en sväng. Fikade. Sen åkte vi tillbaka in till stan och så gick jag och mötte upp moster Karoline för en fika på tågstationen. Vi satt där ganska länge och pratade.. roligt att hon kommer tillbaka från Gnarp redan imorgon igen. Sen vid 5 kom Sandra och hämtade upp mig på tågstationen och så åkte vi till Valbo igen för att gå en runda köpis och Ikea. Jag kom precis hem och det var då det dåliga humöret utbröt. Från ingenstans kom det.. Och nu sitter jag här som ett åskmoln och vill bara bryta ihop! Undra vad det beror på? Från att ha haft en jättebra dag till att gå till det här?!

Nu finns det några alternativ:

* Lägga mig under täcket och ligga där och deppa tills imorgon bitti då jag kan ta nya tag.
* Ta en promenad för att försöka tänka på annat och dessutom bli av med dålig energi.
* Ringa och bli arg på någon.. Det är ju trots allt lättare för stunden om någon mer är arg och mår dåligt.
* Tröstäta.
* Ta en dusch och skölja bort allt det dåliga, ta på mig en mysig pyjamas och bädda ner mig framför tvn och titta på mysiga program.
* Skriva en bok om mig själv och mina humörsvängar.
* Lyssna på sorglig musik, tänka på ledsna saker och tvinga fram en tår och hoppas på att det var där skon klämde.
* Ge mig en spark i baken och säga till mig själv på skarpen att rycka upp mig. Jag har ingen rätt i världen att må så här. Det är inte det minsta synd om mig.




Min helg i bilder istället för ord

Lördag: Pulkaåkning med Simon och Sandra på Ögården.












Lördag kväll: Födelsedagsmiddag för Johanna på Helt Enkelt och sen utgång på HB.






Söndag: MAX, Läkerolen, och födelsedagsfirande för mamma och Johannes!
















Nu ska jag smälla i mig några fler chokladbollar och sen bädda ner mig i soffan och titta på tv.. Imorgon är det upp tidigt som gäller! 


Slutspel U 16

Johannes match igår! Dom vann med 5-3. Jag missar matchen idag för Amanda kunde inte byta av mitt barnvaktande förren 1 :/ Men jag hoppas att det går bra! Det är så himla roligt att se dom nu. Dom är verkligen duktiga! Speciellt bror såklart ;)









Jag och söta Sippie igår :)

Peta kom och umgicks med mig igår när vi kom hem från hockeyn.. Vi tittade på en film och åt mackor, haha! I kväll blir det utgång! Det ska bli trevligt (hoppas jag)! Och äta god mat på Helt Enkelt, mums!
Åh vilket underbart väder det är idag! Jag älskar när solen skiner ♥ Ha en trevlig helg!

dålig dag

BLÄ  ! ! ! ! ! !
Det gör ont att sakna! Alldeles för ont.. Hedesunda är ingenting utan den där lilla grisen! SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR!




Ghost
"I love you.."
"Dito."

Det var så han fick sitt namn. lilla pluppe..


Jaja nu ska jag försöka tänka på annat.. Laga lite mat och sen åker jag, Sandra och Simon med mormor in til stan för att titta på Johannes match, det blir roligt! Sen ska jag ta mammas bil hem! När jag känner mig nere älskar jag att köra bil, då skulle jag kunna åka hur långt som helst! Längtar till den dagen jag har en egen bil!! Och vad jag ska köra runt då..

trevlig helg!


köfffärsbiffar !

Snart kommer pappa hit till mig och Amanda och gör köttfärsbiffar till oss! Det är våran favorit och när pappa väl kommer på besök kan vi väl få något gott i magen också.. hehe. ;) Sen blir det myskväll hos Sofia!

Imorgon: barnavkt till Simon i Hedesunda. På kvällen ska vi in till stan och se Johannes slutspelsmatch på Läkerolen kl 19, sen ut till Hedesunda igen och sova. In till stan på ännu en slutspelsmatch på lördagen kl 11 och sen lämnar jag över barnvaktandet till Amanda.. För på lördag kväll är det födelsedagsparty med J Björling :) Vi ska ut och äta på Helt Enkelt och sen blir det väl antagligen utgång. Det blir trevligt faktiskt, jag har ju inte varit ut här i Gävle på över 2 månader :P

Här kommer lite bilder från våran mysiga grillning i fredags!
















Jaja nu ska jag vara social med far och syster! Tjaa ..




Jag och muschen har myskväll!

Jag och Amanda har mystemakväll igen ;) Ikväll är det tema: "snart sommar". Så vi sitter i shorts och har film maraton.. Har precis sett "jakten på lycka" och den är en av de underbaraste/sorgligaste filmerna jag vet. Nu är det dags för barnfilmen "allas hjälte" och sen ska vi se "PS. I love you".. Hoppas ni har en mysig kväll!



Åh vad jag vill mycket, det löser sig..

fettisdag igår



Varning! Försök att inte få grädde i håret när ni äter semlor.
 Det luktar illa långt efteråt trots schampo och dusch.

Nu ska jag ut och njuta av solskenet med min kära vän Sofia :)
Hoppas ni får en fin dag!


Mormor

Min finaste bästa mormor! Tack för att du finns.
Du är underbarast.. ♥

Du bryr dig, du hänger alltid med, du finns alltid där, du hjälper och stöttar, du är cool, du är du. Jag hoppas du känner och vet hur otroligt mycket du betyder för mig och jag önskar att jag blir lika bra som dig en dag. love you!



Magsjuk

Alltså det var säkert 10 år sedan jag var magsjuk sist.. Och jag hade verkligen glömt hur fruktansvärt det är! Jag vaknade i morse av att jag mådde illa men jag försökte mig ändå ut på en promenad för att få lite frisk luft. Och där börjaade det. Spydde första gången ute och sen har det forstatt så hela dagen. Jag har inte kunnat rört mig ur sängen för då har jag spytt på en gång. Ush fruktansvärd dag! Plus att jag har haft skyhög feber!! Usha..
Nu på kvällskvisten har jag iaf lyckats fått i mig lite blåbärssoppa och activia yoghurt och än så länge ligger det kvar i magen ;) Hoppas jag vaknar pigg och fresh imorgon!

Haha uppåt inlägg.. Nja!
hejs.


Grattis Veronica!

Idag har vi firat våran Veronica :) Hon fyller hela 15 år! Hennes mamma kom på besök också så det var roligt för henne.. Nu ska jag gå och sova. Imorgon blir det korvgrillning i Nimnen med farmor, farfar, syskonen, mamsen och Thomas!







Attans imorgon åker Josefin hem.. Jag kommer sakna snuttan! Synd att hon inte bor här hemma.. Fast det är kul för henne att det går så bra med dansen och allting, det hade hon ju inte kunnat hållt på med i lilla Gävle.

Det har varit en mysig vecka i Hedesunda/Vinnesjö. Imorgon åker jag in till staden igen, hehe.

God natt!


jag kan inte sova.. tänker och funderar..





Igår..

Hade en mysig dag med mormor,morfar och farmor, farfar igår :) Fick ett jättesött meddelande på fb av mormor igår; Jag har nybakta semlor och korv med bröd här.. det är väl en bra sportlovs aktivitet? Ta med dig syskonen och kom hit :)

Åh vad underbara dom är! <3







Fina farmor och farfar..



Systrarna Nilsson ;)





Idag spenderar jag min dag med Anna och Josefin i underbara Hedesunda ;) Vi kanske ska på bio ikväll, men först ut till vinnersjö en sväng och umgås med pappi!!


RSS 2.0