Snöö!

Om ni är trött på att se bilder hemifrån soffan så kanske ni kan räkna ut hur trött jag är på det..? Idag har jag pluggat hela eftermiddagen. Jag har varit knäckt hela veckan över allt men nu börjar jag rycka upp mig igen.. Jag är bara så sjukt less på att vara sjuk! Och att ingenting blir som jag vill, hoppas och har tänkt mig.

När jag kom ut med Edward nu i em, första gången jag var ut idag, var det såå mycket snö. Visst att jag har sett att det har snöat.. Men så här mycket? 

Nu kikar jag och brors hockey. Eller jag kikar och han sover.. Nilsson-syndromet brukar det kallas. Vi somnar alltid! 

Längtar tills det är dags att börja jobba.. Saknar helgkänslan! Lördag idag liksom, can't feel it! Som vilken annan dag som helst. 

Lilla prinsen! Som ska bli girligirl på onsdag. Då rycker bollarna.. Plutten! ❤️ 



Hoppas ni alla har en fin helg! 



Pömsig!

Amanda kom hit, hon åt pizza, var trevlig ett tag och sen somnade hon i soffan och nu är allt precis som vanligt när hon är på besök, haha! Söta lillis! 




American take away!

Idag när pappa slutade jobbet kl 13 kom han hit med pizza och så hade vi lite fredagsmys. Söta ni! ❤️




Love you!!!

Världens finaste, bästaste mamma! ❤️ Jag är så otroligt tacksam över att ha dig i mitt liv. Interflora ringde precis på dörren med största buketten med mina favoritblommor. Älskade mamma! Jag har väl inte haft de bästa dagarna kan jag säga och igår var botten. Men fina du kan det där med att pigga upp! Love you stjärnstopp!!! Tack tack tack!







Frukost!

Imorse blev det "nyttig" frukost. Älskar avokado, så himla gott och mättande. Idag är det massa plugg som står på schemat. Vi ska försöka komma på vad vi vill fördjupa oss inom för område och ämne de kommande 4 månaderna. Det gäller ju att hitta något som är intressant så att det blir en rolig vår och så att man är driven och vill lära sig mer.. Det ska vara inom ledarskap. Vi pendlar mellan att vilja skriva om Middlemen - vilka utmaningar och etiska dilemman man möter när man ska tjäna två personer och samtidigt ha särskilt ansvar gentemot den ena.. Den är ju väldigt mäklarinriktad. Det andra ämnet vi funderar på är stress inom ledarskap. Vi får vi vad som blir vårat slutgiltiga. Det kanske kommer upp något helt nytt som vi tycker verkar ännu mer intressant när man gått igenom massa artiklar..




Fruktsallad!

Fruktsallad kan ju vara det godaste någonsin (Just nu iaf, men jag byter ju "godast någonsin" ganska ofta).. Äpple, banan, apelsin, vindruvor, mango och hallon. Och citronjuice över allt! Mums!

Kikar hockey just nu.. Det kan faktiskt sluta bra ikväll! Jag hoppas det, eftersom poängen behövs. 




Bra start på veckan.. Noot!

Tillbaka med feber igen.. Jag har pluggat hela dagen. Normalt skulle det som jag har fått gjort idag tagit ett par timmar, men ingenting är ju normalt nu för tiden! 



Vinterdag!

Idag har jag mått bättre än på länge.. Det går fort i svängarna dock för inatt hade jag 40 graders feber och låg och sov i en pöl av svett hela natten samtidigt som jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Ush! 

Idag har vi ätit födelsedagslunch hos farmor. Sen blev vi kvar i Vinnersjö några timmar och myste i det fina vädret. Underbar dag! 











Jag kan knappt förstå att jag har växt upp här ute i det här paradiset. Det är verkligen på landet mitt ute i ingenstans! Såna här dagar finns det dock inget bättre ställe att vara på, precis som på sommaren! ❤️ Haha Elliot börjar bli stor för trots att han har varit där ute hur många gånger som helst blev han helt plötsligt imponerad över att Roger har 5 hus på gården, haha. 





Favoritplats i soffan!

Idag blev det mys med Sandra några timmar. Igår kom Musch och Matti hit på tacos. 

Nu kikar vi på hockey. Heja Brynäs! Det här är både Edwards och Elliots favoritplats i soffan. Dom är så söta dom där två. 




Kvällsmums!




Examensarbete!

Idag har jag varit i skolan hela eftermiddagen.. Obligatorisk närvaro på kursstarten till examensarbetet så det var bara att pallra sig dit. Jag ska skriva i kategorin Ledarskap & organisation. Vi har inte valt inriktning än.. Jag hade ingen bestämd att skriva med innan så jag blev hopparad med en tjej från Sthlm. Det blir nog bra! Så nu ska det skrivas C-uppsats på ca 80 sid hela våren parallellt med två andra kurser. Längtar så mycket tills juni när allt är klart. Men det är bara att kriga sig igenom månaderna fram tills dess. Det gäller att hitta något intressant att skriva om så man tycker att det är roligt att hålla på. 

Jag ska väl inte klaga egentligen. Pratade med älskade Josefin i LA igår. Hon har så sjukt mycket i skolan och de får utmana sig varje dag med alla skådespelarkurser. Sjukt att hon har lärare som gör storfilmer (en har precis gjort klart Taken 3) och sedan jobbar där på skolan på sidan av. Tror knappt Josefin själv har förstått vilken otrolig chans hon fått och att det är en av de bästa filmskolorna hon går på i självaste Hollywood.. En uppgift de hade nu var iaf att skriva 5 sidor om sin röst.. Eh va?! "Jag har en väldigt gnällig röst". Slut! Svårt att få ihop fem sidor om ett sådant smalt ämne..


Ikväll var vi på hockey på Gavlerinken. J20 Brynäs-Timrå. Storvinst blev det! Härligt för dom. 

Nu ska jag tända massa ljus (standard), ta ett bad, göra fruktsallad och ha en fortsatt mysig kväll. 




4:e gillt!

Idag tog jag hål i örat.. Det var något litet som saknades men nu är det åtgärdat och jag är nöjd. Med tanke på att jag har svimmat vid alla de tre andra håltagningarna (jag var typ 12-13 år och största fjanten) kändes det på något vis som att gå tillbaka i tiden när jag satte mig i stolen för att få det gjort. Tack och lov var det inte så hemskt som jag kom ihåg, haha! 




Church street!

Ikväll har vi ätit middag på Church Street.. Det var inte så länge sedan sist visserligen men vi ville fira att mamma fått nytt jobb och då måste man ju gå till en av favorit restaurangerna! 

Vi har haft en jättemysig kväll. Tack fina mor och syskon. Josefin var lite extra saknad såklart. Det är helt klart tomt utan henne när vi alla ses ❤️




Myskväll!

Klart! Det är så skönt när man inte har något som ligger och tynger.. Nu är det bara hålla tummarna för att tentan blir godkänd (mycket tveksamt) och att jag kan sätta check på de tre delarna jag lämnat in idag. Nu blir det chips, Pretty little liars och min lilla kärleks-gos. Det var flera år sedan jag frossade chips men de senaste veckorna kan jag bara inte sluta äta. Dill-chips är ju så himla gott!! 




Tisdag!

Igår och idag har jag gjort undan massor! Fixat med skolan och kontaktat de som behövs inför nya terminen. Jag kommer läsa även denna termin på distans vilket känns jätteskönt att det gick att lösa! Sen har jag gjort undan de uppgifter som varit kvar för att vara helt i fas. Bara en PP-presentation nu på 7 min som jag ska göra ikväll sen är jag helt klar! Om de blir godkända då dvs.. 

Fick en bitch slap av magen idag. Det har varit bra nu sedan jag var på sjukhuset sist så då får man upp hoppet igen. Sen kommer det. Det bara högg till i magen och jag började hulka av smärta. Jag ska dra igång de nya kurserna och få koll på dem nu denna vecka men sedan ska jag ta tag i allt med sjukhuset igen. Det tar ju alldeles för lång tid allting och så här kan man ju bara inte ha det.. 

Inga nya bilder tagna.. Jag ligger bara hemma i de risigaste mjukisarna jag äger, raggsockor, osminkad och med en trasslig tofs mitt på huvudet. Men ni får några av mina favoritbilder på oss istället. Inga vidare bilder i sig kanske men jag kommer ihåg hur lycklig jag var när alla togs! 






Måndag!




Good night sleep tight!

Vi tog 19-bussen hem till stan igen efter jättegod middag och efterrätt med mamma och Thomas. Thomas är ju utbildad kock så att äta mat hemma där är rena drömmen, varje gång. På bussen skrev Anna att det var filmkväll med henne och några till. Jag hade egentligen ingen ork utan ville bara hem till sängen men jag hamnade där ändå tillslut. Vi såg nya Beck och vi hade trevligt! Och Bob och Edward busade..

Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag gör. Sweet dreams! Hoppas ni haft en fin helg och att veckan som kommer bjuder på mycket härligt och positivt. 


Edwards andra nya tröja. Nu har han 3 tröjor och en regnoverall. Lillens garderob börjar växa, haha. 


Hääs!

Idag åker vi till mamma och hälsar på lite.. Så får Edward busa lite lös också, det gillar han! 




Fredagsmiddag!

Vi hade en mysig kväll igår. Åt gott och tittade på film! Vi gjorde världens godaste viltgryta och chokladmousse till efterrätt. Mums! Jag har inga som helst planer för helgen. Härligt med fint väder iaf! Det gäller att se de små positiva sakerna. 






Regnig dag!

Idag har jag inte orkat gjort någonting.. Dels trött för att jag inte sovit någonting inatt men också för att det är ganska jobbigt att ha så ont. 

Amanda kom med nybakt bröd från Lido imorse till frukost. Sötnosen! Sen har vi bara legat i soffan idag hon och jag. Ikväll har vi mysmiddag här hemma! Skön fredag.. 

Edward i sin söta regnoverall. 




Sämst natt!

Inatt var ingen rolig natt.. Smärtorna blev outhärdliga så det enda alternativet var akuten. Citodon full dos hjälpte inte ett skvatt. Jag fick stark smärtlindring och tyvärr är det de enda dom kan göra också med den här skit endon. 

Vi kom hem kl 6 och då kunde jag äntligen somna. Vad jag skulle ta mig till utan morfin är obeskrivligt. Fy tusan vilken skit det här är!!






Min frukost!

Är det något som är galet med sjukvården så är det att det inte finns något "team" som samarbetar och som ser att det kan finnas ett ev. samband mellan allt. Jag är inskriven på 4 avdelningar men inte en enda gång har de funderat på om allt kan höra ihop.. Det gör mig frustrerad för varenda människa vet väl att om det är något som inte fungerar så blir det lätt så att det är fler saker som inte fungerar och det blir en ond cirkel. Så varenda avdelning tar hand om "sitt" problem och är det något de inte tycker att de har med att göra skickar de mig vidare till någon annan.. Eller det är väl det som är tanken iaf men inte ens det lyckas dom med. 

Som patient tycker man ju att det borde vara ganska enkelt egentligen och de borde göra det så smidigt som möjligt för oss som är sjuka eftersom vi redan har det tufft som det är. Istället får man själv vara den som ser till att det händer saker. Alltid. 

Och när det är dags att hämta ut medicin så finns det aldrig det man behöver på samma apotek. "Tyvärr har vi inte den inne men jag kan beställa hem den så kan du hämta den om någon dag". Och eftersom alla apotek är ägda av olika nu för tiden kan de inte se hur de andra apotekens lager ser ut. Så man får sitta och åka runt i hela stan för att få ut den medicin man behöver. Varje gång. Inte konstigt att sjuka människor blir bittra tillslut. Det är ju ingenting som fungerar.. 





Sjukan igen!




Good night!

Nu tycker Edward att det är färdigpluggat för idag. Imorgon är det dags. Jag trodde den var på fredag men den är tydligen imorgon så jag missar en hel pluggdag.. Världens enklaste kurs egentligen. Bara två fel på den. 1. Alla frågor till tentan bygger på kurslitteraturen. Jag hatar när man gör på det viset och inte kan lista ut svaret på något sätt för att det ska vara precis de orden som författaren använt. Har man inte läst litteraturen kan man alltså inte svaret på en enda fråga. 2. Kursen är på engelska. 

Jag har inte varit i skolan sedan jag skrev sluttentan i juni.. Då trodde jag att det var min sista tenta och att jag skulle dra igång min mäklarkarriär. Man kan ju säga att det inte riktigt blev som jag tänkt mig.. Det blir alltså inget kärt återseende men det blir skönt att få den gjord och det blir skönt i sommar att få ta examen. 


Nu blir det något avsnitt Pretty little liars.. Jag som varit så emot tv i sovrummet har totalt ändrat mig och kommit fram till att det är det bästa någonsin. Särskilt när man är sjuk. 


Du och jag kompis! ❤️




VIPP!

Charmen med att ha fina vita VIPP handdukar med Andreas i samma hem. Känslan när man hittar den på handdukstorken efter... Ja jag vet inte ens vad den här stackars handduken har varit med om faktiskt. Ännu värre var det när jag skulle ställa fram tvålpumpen, även den från VIPP, när vi precis hade flyttat hit. "Om det var en vit så ramlade den ur bilen och gick sönder.." Kul kille. Det var dom 1000 kronorna det.




Sjukan!

Det är bra att sjukan finns men jag hatar att ha med dom att göra och jag hatar att vara här. 




Flanör!

Ikväll blev det en fika med finaste Fia. Vi har varit bästisar sen 6:an nu, sjukt vad tiden går. Jag har gett upp hoppet om tentan på ett sätt samtidigt som jag hoppas in i det sista att det ska gå vägen. Det var iaf ett mysigt avbrott i pluggandet. 




Plugg-vecka!

Den här veckan står det plugg, plugg och plugg på schemat. På fredag har vi tenta så det är till den jag måste nöta massor. Sen är det en sammanfattning på 4 sidor som ska in och två Powerpoint-presentationer. That's it!  Några sjukhusbesök den här veckan också.. Nästa vecka är det introduktion till C-uppsatsen! Sista terminen nu någonsin (hoppas jag). 




Söndag!

Idag har jag och Elliot haft mys. Vi började med bus ute i snöstormen.. Sen till Gavlerinken på J20 match. Vinst!! Efter det bjöd pappa på middag på Buddys. Älskar deras mat! Supergott, supermycket och en bra salladsbuffé. När vi kom hem fastnade vi mitt på parkeringen i all snö.. Kul avslut. Men nu är vi loss! 

Nu kom jag precis in efter lite mer bus i snön med Edward och Elliot. Många är negg över snön men jag älskar det här vädret!! Så vackert överallt och så mysigt. Hoppas snön stannar kvar ett tag så vi slipper slask.. Konstigt hur en så frysig person som mig ändå kan älska snö!? 








Church Street

Ikväll bjöd älskade, bästa moster på Church Street. Vi satt där och åt och pratade länge, så himla mysigt! Nu kom vi precis hem till sis med en stor godispåse från Hemmakväll.

Jag höll på att svimma när vi väntade på bord.. Mådde så himla dåligt, blev superyr, mådde illa, började skaka och det bokstavligt talat rann svett om mig. Det kanske inte är så konstigt att man helst håller sig hemma för det mesta. Säkrast så. Det blev visst för mycket med en 2 km promenad, titta på hockey på Gavlerinken och middag på restaurang idag.. Kul liv. Men vi har haft en supermysig kväll! Tack älskade ni för att ni drog ut mig.




Hemlingby!

Igår kväll var jag till Anna på lite filmmys. I förmiddags åkte vi till Hemlingby och gick en sväng i skogen så hundarna fick vara lösa. Dom har blivit bästisar direkt Edward och Bob. Dessutom fick Edward en ny tröja av henne igår. Så söt! 

Nu är det J20 match. Det var längesedan det var hockey nu så det är kul att det är igång igen efter uppehållet! 







-







Lillen är inte så liten längre!

Ikväll blev det en mysig liten promenad med fina Anna så Edward och Bob fick träffas. Dom blev bästisar direkt så det var roligt! Nu kommer lillkorven sova gott inatt när han fått busa av sig. 

Nu är han 5 månader gammal och väger dubbelt så mycket som när vi hämtade honom.. Man ser lite i ansiktet att han blivit äldre! Dessutom sitter han ju i knät på översta bilden och på golvet på nästa. Så nog har han växt allt!



❤️ 




Stolt syster!

Ikväll är brors med A-laget till Örnsköldsvik för att möta Modo. Och ikväll ser det defitivift ut som att han kommer få lite speltid. 3:e gången gillt! Jag är så glad för hans skull att jag typ spricker. Tänk som han har slitit för det här sedan han var typ 5 år och spelade i björnligan och att han kanske ikväll ska få uppnå sin barndomsdröm. Bästa bror! Stort lycka till ikväll ❤️ Love.





Wisdom!

Jag fick detta från min fina syster i LA imorse. En liten push om att allt kommer bli bra i slutändan.. ❤️






Massage!

Ikväll är jag hos min fina mami. Vi har ätit middag och nu ska jag få en helkroppsmassage ❤️ Lyxigt att ha en mamma som är utbildad massös.




Sjuklingen!

Stackars lilla sjuklingen.. Han verkar bli dålig och hängig av behandlingen. Veterinären sa att han kunde bli dålig och mer kissis så det är väl förklaringen. Han har kissat inne två ggr idag och det har han inte gjort på säkert en månad. Han blev "rumsren" jättesnabbt och visade nästan på en gång när han ville ut genom att gå till dörren. Det var superskönt att det gick så smidigt så jag hoppas att det bara är en liten dipp nu när han är sjuk. 

Vi har varit och storhandlat idag. Jag har varit till Valbo och hämtat ut nya mediciner och sen är det mys i sängen och soffan som har tagit upp resten av tiden. 


Lillprinsen! ❤️


Det brutala underbettet!

Det blev inget spel för brors idag på matchen. Men det är bara att hålla tummarna för nästa gång!

Det blev till att gå tillbaka till sjuklivet igen nu när alla högtider är över. Det resulterar i att det inte händer så mycket mer i mitt liv än äta, sova, serier och mys med grisen. Jag trodde aldrig att jag var sån här hund-tönt men vi har haft världens mysigaste kväll Edward och jag. Men han ser bara roligare och roligare ut ju äldre han blir. Skrattar ihjäl mig åt den här bilden! Underbett med småtänder som börjar kika upp..


Det är tur att han var så söt när vi hämtade honom och att man blev kär i honom då när han var liten. Hade vi hämtat honom nu hade det nog inte varit kärlek vid första ögonkastet, haha. 



SHL!

Brors står med i fjärdefemman i laguppställningen så jag hoppas hoppas hoppas att hans debut i SHL blir idag! Han har nr 36 på tröjan :)

Go brors!




Hockey kl 16!

Jag och lillE kom precis hem från en liten runda. Han har inte tyckt om att vara ute innan men helt plötsligt älskar han det och skuttar runt som den lyckligaste hunden i världen! 


Ögoninflammationen krigar på. Jag var till sjukan i tisdags och fick min 10:e kur. Det är ju som ett skämt! Det har varit lite bättre ett tag men nu är jag tillbaka på ruta ett känns det som med svullna, röda och tåriga ögon. 

Till alla er hockeyintresserade kan jag tala om att lillebror är i Karlstad med A-laget för att vara med som reserv för andra gången. Matchen börjar kl 16. Hoppas att han får spela och att Brynäs vinner! 



Fredagsmys in bed!

Efter en vecka med julfirande, pappas födelsedagsfest, häng med syster innan hon åkte och nyårsafton kan jag säga att jag är slut som artist. Jag har sovit i nästan ett dygn känns det som. Febern hat slagit till igen, jag svettas och fryser omvartannat. Det blir perfekt med en lugn helg. Ikväll ska vi sjuklingar bara slappa och titta på serier. Jag har börjat kika på Pretty little liars nu. Vi får se om den är så bra som imdb lovar. 

Hoppas ni alla får en fin helg! 



Edward och jag, sjuklingarna!

Idag har vi varit till veterinären med lillplutten. Han har kliat sig så himla mycket senaste veckorna. Så synd om stackarn! Det visade sig vara eventuellt skabb och öroninflammation. Nu blir det hem och behandla och hoppas att det blir bra! ❤️




2014!

Vi har haft en väldigt lugn men mysig nyårsaftonskväll. Det blev ingen bild på varmrätten men vi åt världens godaste oxfilé med gorgonzolasås. Så himla gott var allting! 

Nu satte gänget igång en film men jag viker in och bäddar ner mig i sängen för jag är så trött! 

Hoppas ni alla haft en fin nyårsafton och att ni får ett toppenår 2015! 

















Nyårsafton!

Traditionen säger att vi ska bada på badhus på nyårsafton med smålänningarna. Så när vi släppt av Josefin på Arlanda stannade vi i Uppsala på vägen hem och mötte upp resten på Fyrishov. Jag badade inte men de andra hade svinkul och det var roligt att titta på dom! Alla blev som småbarn igen.

Sen fortsatte vi till några affärer. Traditionen är även att vi alla ska åka till Rusta och köpa en varsin julklapp för 20 kr (!!!) som vi byter på kvällen. Vi lyckades alla hitta roliga grejer trots den låga budgeten så det blev kanon. Sista delen som vi "alltid gör" är att vi delar upp oss i olika lag som ansvarar för och tillagar förrätt, varmrätt och efterrätt. Det blev så gott allting! 

Bilder från kvällen kommer sen. Men först ska vi fortsätta mysa och njuta av sällskapet. Imorgon åker dom hem igen smålänningarna.












RSS 2.0