Lördag!

Idag har vi bowlat. Det var många år sedan man gjorde det.. Men skillsen sitter kvar för jag vann, haha! Nu blir det middag med Musch och Matti :)






Pluggdagar!

Mina två senaste dagar har bestått av plugg mestadels.. Roligare än så har det inte varit. Just nu känner jag för att låta det gå som det går, men jag kanske gör något sista ryck. Måndag: tenta. Tisdag: tillbaka på världens bästa arbetsplats! 




Fram och tillbaka..

Alltså jag orkar inte med mig själv.. Jag är stressad inför tentan samtidigt som jag tänker att det löser sig. Jag är jätterastlös och uttråkad men har ändå ingen energi till att hitta på något annat. Jag tycker att det är jätteintresserant det jag lär mig när jag pluggar men samtidigt vill jag bara lägga bort böckerna och inte läsa en mening till. Längtar tills tisdag då tentan är skriven! 




Avslutningsmiddag!

Igår var det avslutningsmiddag på nya vall kl 18.30. Det var några mäklarföretag som bjöd på middag och de flesta av lärarna var där. Det var något tal och lite sånt och så stängde det igen vid 23. Jag åkte hem då när det stängde igen för jag kände mig nöjd. Min första studentfest.. Jag har nog inte missat särskilt mycket, haha. Men det var väl trevligt! 




Frisören!

Nu sitter jag hos frisören.. Finns det något mer rastlöst? Hoppas det blir bra iaf. Utväxten och allt slitet ska bort så det blir ingen total makeover. Sen ska jag hem och plugga som aldrig förr. Hela dagen ska jag plugga! 




Kvällstankar!

För två dagar sedan satt vi ute på balkongen vid den här tiden och spelade kort och hade det trevligt. Nu känns det som höst ute (eller som det i vanliga fall brukar vara i maj), riktigt kallt! Dessutom har jag åkt på feber, så jag känner mig lite extra frossig av att bara gå utanför dörren.


Idag har det inte hänt särskilt mycket. Lång sovmorgon, storhandlat, plugg, liten dollarsväng med Josefin och mami, ännu mer plugg och kakbak. 

Smärtan i magen har släppt nu och jag har inte tagit tabletter sedan i lördags. Det som dock händer efter att ha haft ont ett tag är att jag blir så otroligt trött. Därför brukar jag ligga som en säl hemma och bara vara slö någon dag när det äntligen gått över. Idag kändes som en sån dag. 

Jag känner att jag börjar komma in i det nu; livet med min bråkiga mage. Acceptera kanske det kallas. Jag har på något vis hittat ett bra flow. Släppa lite på alla måsten och istället försöka göra så mycket roliga saker som jag orkar när jag har ont för att inte bli less, låta mig vila när jag inte orkar mer, inse att det blir vad man gör det till på något vis. Det känns kanske extra bra nu för att operationen är gjord och för att jag förhoppningsvis ska få må bra länge framöver. Och för att medecinerna jag äter verkar hålla tillbaka mycket spridning. Det blir nog bra tillslut ändå! 



Mors dag!

Vi åkte till kära mor på em. Blev bjuden på grillat där och marängswiss till efterrätt. Jättemysig kväll! Och ett stort hjärta till världen finaste, bästa mamma på mors dag. Tack för att du finns!




Johannes bal!

Lillebror och hans vän gick på balen igår ute vid Engeltofta. Dom var så fina!! Och Johannes måste vara den snyggaste (och gulligaste) killen ever, sjukt att han fortfarande är singel.. Det var roligt att se dom! Jag har typ två kort från min bal.. Vi hade inte fattat att föräldrarna brukar åka dit och knäppa kort så vi stod där alldeles själva i ett hörn haha. Johannes har dock desto mer minnen i form av kort därifrån :)













Släktträff!

I fredags åkte vi som sagt ut till stugan och hade myskväll. I lördags var det släktträff. Man har ju inte ens koll på en tredjedel av alla släktingar så det är roligt att få lite uppdatering. Det var mormors sida och vi var 60 pers vid deras stuga. Jättetrevligt! Sen åkte vi in till Engeltofta där lillebror hade bal. Det får bli ett eget inlägg med balbilderna.. Här kommer lite bilder från stugan iaf! 














Årets finaste bränna, haha!




God natt från sommarstugan!




Stugmys!

Idag har vi varit i stugan hela dagen. Amanda hämtade upp mig vid kl 8 och sen har vi legat på stranden sedan dess nästan. Jag blir piggare och piggare hela tiden och det känns jätteskönt. Hoppas jag kan dra ner på pillsen tills nästa vecka. 

Vi blir kvar här inatt, jag och Josefin tillsammans med mamma och hennes vän. Vi ska äta pizza och bara slappa. En bra fredagkväll! 




Första sommarkvällen!

Vi tog en kvällsglass vid GS när Andy kom hem från Uppsala.. Nu ska jag slockna i sängen, är supertrött. 


Nog har man sett piggare ut allt..


Balkongmys!

Det är så mysigt med sommar. Jag längtar tills man har hus och en stor altan, men tills dess får balkongen duga! 




Njuter!

Idag mår jag faktiskt lite bättre.. Har ont utan tabletter men med funkar det bra. Jag ligger ute i fina vädret och försöker plugga några kapitel. Gu vad underbart med sommar! 




Ont-dag!

Idag har det inte varit så roligt.. Jag har haft jätteont hela dagen. Dessutom känns det som magen ska spricka för de sprutar in luft där de öppnat upp när de opererar så att de ska se överallt. Det gör att jag ser gravid ut för jag är så svälld och det tar tydligen ca en vecka för luften att försvinna. Så inga gratulationer till en unge tack för det är ingen sån på väg. 

Men jag krigar på. Lillebror har varit hos mig hela dagen och vi har myst i soffan och tittat på film. Jag har hört att dag 3 ska vara värst.. Det återstår att se imorgon. Men jag hoppas att det börjar vända snart! 




Tisdag

Jag är alldeles lycklig fast jag har svinont. Alla är så fina. Jag blir så väl omhändertagen! Pappa kom in på lite fika och hade med sig en fin bukett och så kom Fia in med present också. Hjälp alltså.. Hur ska jag få alla att förstå hur tacksam jag är. 







Bästa Svensk fastighetsförmedling!

Alltså bästa arbetsplatsen. Jag fick precis blombud och det här är vad det innehöll. Finaste, bästa kollegorna på Svensk fast. Jag är så otroligt tacksam för alla fina människor i min omgivning ❤️




Sötaste familj!

Lillebror kom förbi med lite kärlek och en present också.. Min familj alltså. Stort hjärt till er!




Frukost!

Åh vad hungrig jag var nu på morgonen.. Äntligen fick jag behålla maten! Amanda kom över imorse så vi körde långfrukost. Jag har jätteont idag. Man får väl kanske ge det några dagar iaf med sängliggande och filmmys.




Badmode!

Det har inte varit en särskilt rolig natt. Mycket ont och svårt att vända sig för att det krampade och sved i hela magen. Så det har inte blivit så mycket sömn. Men det gör inget när man får ta dagen som den kommer! 

När vi var i stugan senast ville mormor att vi skulle ta på oss hennes alldeles för gamla baddräkter. Dom satt som ett smäck och vi skrattade massor! Det går väl inte att lura någon med att det här är årets badmode men man kan ju försöka! Haha. 




Operation, check!

Operationen idag gick bra. Jag mådde otroligt dåligt vid uppvaket. Brukar varken må illa eller må dåligt över huvud taget men jag mådde bara hemskt idag. När jag fick komma upp på avdelningen satt fina Andy och Josefin och väntade på mig. 

Jag spydde några gånger och kunde inte äta särskilt mycket. Det lutade ett tag åt att jag skulle bli kvar men jag fick åka hem vilket kändes jätteskönt. 

Mår fortfarande illa och har ganska ont men jag har iaf fått i mig några pannkakor. 

Älskade mamma kom in en sväng och hälsade på och gav mig jättefina presenter, och Josefin är kvar här och jag fick även present av henne och Musch. Jag blir alldeles för bortskämd!! 

Skönt att operationen är avklarad för den här gången och jag hoppas att jag får må bra länge nu.







I'm ready!





Bilköp!

Min pluggro höll i sig i några timmar tills Amanda ringde och ville åka och köpa en bil i Västerås. Så det var bara att hoppa in i bilen och åka dit. Nu är vi hemma igen, dom med en bil rikare och lite pengar fattigare. 

Nu ska jag äta lite mat fort som attan. Får inte äta 12 h innan operationen och det börjar redan gå över tiden.. Och sen blir det en riktig tokdusch med descutan. 




Smartass!

Idag pluggar jag minsann.. Går igenom gamla tentor och läser böcker. Det gör mig inget att jag sitter och pluggar för jag njuter av underbara vädret samtidigt! 





Lördag!

Idag har vi haft en bra dag. Frukost på balkongen med Josefin som sov kvar hos oss inatt. Andreas är på camp i Uppsala hela helgen. 

Vi har varit i stugan hela dagen. Det har verkligen varit sommar idag. Underbara sommarstuga! Underbara mormor och morfar. Mot kvällen åkte vi till pappa och mös lite och nu ligger vi hemma i soffan och tittar på gladiatorerna. 












Älskar att vara vuxen, då får man köpa två glassar!

Vilken mysig fredag vi har haft. Plugget fick vila lite.. Kändes nästan syndigt att sitta och plugga en sån här fin dag!










Kvällshumor

Det här är min humor. Jag älskar dom här roliga bilderna med text till som man ser på fb överallt. Jag hade velat gjort den här emojin med gapskratt och tårar men det funkar inte på bloggen, haha. 





Tentaångest!

Börjar inse att det är en riktigt stor tenta jag har framför mig den 2/6. Bara ordet sluttenta får ju en rysning att gå igenom hela ryggraden. Stressen börjar smyga sig på något. Det blir till att prioritera plugg nu de sista två veckorna. 


Läkarbesöket idag, hjälp. Jag kommer dit helt svettig - och när jag säger svettig nu för tiden menar jag blöt!! Jag får vallningar 200 ggr per dag då jag blir alldeles röd och toksvettas. Och vid minsta lilla ansträngning börjar svetten komma smygandes.. Dessutom vaknar jag i blöta sängkläder varje natt för jag svettas så grymt.. Ja ni fattar. Skitäckligt. Biverkning på en av medecinerna jag äter. Men tillbaka till läkarbesöket så kommer jag dit stressad och svettig. Och så kommer mr gorgeous ut och hämtar mig (vi snackar inte Andy-snygg men han var ok). Och så är han norsk. Älskar norska alltså men jag har alltid problem med att ta dom på allvar när dom pratar. Jag får alltid kämpa för att hålla mig för skratt och minsta lilla "kämpegla" får mig att inte kunna hålla tillbaka. 

Så där sitter jag svettig och fnittrig över hans norska och blir ännu mer svettig för jag blir nervös för jag känner att jag är svettig och för att jag vet att jag ska klä av mig snart så han kan klämma och känna. Jag kände mig som en liten fjortis. Han måste ha trott att jag föll pladask. Att börja förklara att jag svettas för att jag äter medeciner och jag fnittrar för att du pratar norska och jag har en sambo hemma som jag älskar så jag är inte intresserad kändes inte riktigt lägligt.. Nu är det gjort iaf och jag ska inte tillbaka förrän om någon vecka tack och lov. Pinsamt ju. 


Torsdag!

Plugg. Läkarbesök 3/4. Lunch på stan med Josefin. Plugg. 




Glutenfri paj!

Idag jobbar jag igen. Älskar tiderna, 9-17. Man kan sova ut varje morgon och har alltid hela kvällen fri (förutom nu då när jag har massa plugg). Gulligaste Madde har gjort glutenfri paj till mig! Så nu blir det pannkaka till lunch och sen paj till efterrätt. Mums!




Fixdag

Igår var jag på SF igen hela dagen (Svensk Fast för att vara övertydlig, någon hade visst fått för sig att jag börjat jobba på bion haha). När jag kom hem igår var jag lite trött så det blev bara soffa och plugg. Som vanligt nu för tiden. 

Idag hade jag egentligen föreläsning men jag prioriterade om och satte mig hemma med böckerna istället. Vid 14 hade jag läkartid (2/4 den här veckan) och så var jag iväg och lämnade två rör blod inför min operation på måndag. 

Sen tog jag en sväng på stan och en fika med min fina Malin. Får så mycket energi av den människan ❤️

Nu ska jag fortsätta nöta på med plugg resten av kvällen medan klassen är på Garden party på Söderhielmska. Inte för att jag varit med på något av alla studentpartyn sedan vi började för ca 2 år sedan men jag kan ju låtsats, haha. 




Söndag

Det blev en inte alltför händelserik dag, men det kändes skönt! Lång frukost med Josefin med massa prat. När Josefin åkte till pappa tog jag ett bad och sen har jag pluggat en del. Nu satte jag igång TVn för att kolla på VM men efter 8 sekunder och mål för Tjeckien tappade jag suget. Jag får nog återgå till plugget istället (och ha TVn på i bakgrunden utifall det skulle vända). 

Imorgon väntar jobb igen. 


❤️


Igår kväll!

Vi hade jättemysigt igår. Nu är det ännu en ledig dag. Vet inte vad vi ska hitta på idag heller.. Vi får se :)




Saturday night!

Jag och Josefin tog en prommis och så mötte vi upp mormor, morfar och mami. Mormor och morfar tog med oss på fik och så var vi tvungna att ta två gobitar var. Efter ett tag kom lillebror och joinade oss. Älskade, bästa mormor och morfar. Så fina!!





Nu väntar en grym lördagkväll. Middag, poker och sen mello (om pokerspelet drar ut på tiden får jag se till att åka ur lagom till 21). Amanda, Mattias, Josefin, Johannes, jag och Andy. Syskonnight + boyfriends! Bästa sällskapet for sure. 

Hoppas ni får en trevlig kväll! 


Frulle!

Det blev en otroligt sen frukost idag. Men det blev invigningsfrukost på balcony iaf, härligt i solen.. 





Garderobsrensning!

Inatt körde vi rensning av min garderob.. Det är så konstigt men när man rensat ut sånt man inte använder känns det nästan som att man har mer i garderoben. Vi blev klara vid 3 ungefär så vi körde en sovmorgon till halv 10 idag. 

Vilket underbart väder! Och vilken underbar helgkänsla.. 




Josefin har dessutom hängt om allt i plaggordning istället för färgordning. Det var finare förr men jag antar att det här är mer praktiskt haha. 


Sisters night in!

Ikväll kör vi systerhäng all in. Som jag saknat att vara våran lilla trio. Jag är så glad att hon är hemma ❤️

Vi har ätit pizza, fortsätter på våra 2 kg godis från igår och så tittar vi på let's dance final. Precis som en perfekt fredagskväll ska vara. 




Tgif

Det blev en till dag på kontoret innan helgen. Kul! Här är min plats :) Älskar att jobba fredagar, man får så mycket mer helgkänsla då! 




Torsdag!

Idag har jag jobbat hela dagen på SF. Sen blev det middag med syskonen och mor + Matti. Myskväll! Jag och Josefin gick och köpte godis på hemmakväll också. 2 kg blev det! Ett tips till alla som vill bli av med sockersug. Köp hem 2 kg godis och häll upp det i en skål - man mår illa av att bara se det. 

Nu ska jag sova. Jag vet inte hur min morgondag ser ut men det visar sig. God natt! 




Plugga!

Det blev några timmars läsning och sen en kvällsprommis. Jag vill ha tillbaka vårvärmen! Nu är det ju riktigt kallt ute igen. 




Victoria's secret

Bästa älskade vän och lillasyster är hemma ❤️❤️ Vi åt middag tillsammans igår hela ligan och satt och pratade massa timmar. Så mysigt. Nu känner jag mig hel igen!

Idag har jag varit på föreläsning hela dagen (uppskov och deklaration) och sen blev det lite eftermiddagsträning. Nu ska jag försöka skriva lite pm och plugga. Imorgon är jag tillbaka på kontoret igen.. Kan inte fatta att det bara är en månad kvar tills fastighetsmäklarutbildningen är avklarad!


Två påsar Victoria's secret med massa presenter fick jag av Josefin. 
Så söt ❤️



The story

Jag avslutade förra veckan och började denna vecka på världens bästa kontor. Så glad över att jag lyckades ta mig in där! Resten av veckan består av föreläsningar, läkartider, pm-arbete, tentaplugg, mer tid på SF och en massa mys med världens bästa Josefin som kommer hem imorgon. Som jag längtat! ❤️




Spider-man!

Sippie bjöd alla oss på bio ikväll.. Vi fick det i julklapp av honom men det har inte blivit av förrän nu. Vi såg Spiderman (2:a gången för oss på bio, men den kan man lätt se två ggr). Den är faktisk jättebra, men sorglig. Dessutom är det roligare att se såna filmer nu när man vet att Josefin hänger med storkändisarna i filmen :p.




RSS 2.0