Snabb update

Home Sweet Home!

Men jag har haft det supermysigt i Gnarp. De är så snälla Karoline och Kenny (+barnen såklart).. Hoppas Karoline blir frisk snart bara!

Ikväll blev det ännu en film och tjockiskväll med Fia och Rickard. Mys! Men vet ni?? Mina byxor sprack idag. Hur tusan kan man få jeansleggings att spricka? Neej det här var nog min sista chipspåse. Dax att spendera mer tid på SATS!

På återseende ;)



Ps! GRATTIS Mirris till bebben..

Snart går tåget!

Nu går mitt tåg om ungefär en timme! 14.05. Får se hur lång tid det tar innan man är framme med alla förseningar och sånt.. Men jag ska väl ha kommit dit tills ikväll iaf, hoppas jag :P

Naturkunskapsprovet gick väl helt ok. Det var några frågor jag inte kunde svara på, men annars tror jag att det gick ganska bra.

VARNING!! Använd inte plackers.. Jag har fått blåsor i hela munnnen och så har jag fruktansvärt ont i tandköttet mellan tänderna för den där nedrans grejen! Det har blivit stora sår mellan så jag kan knappt tugga för det gör så ont. Och jag gjorde faktiskt inte ens så hårt, bara vanligt. BLÄ iaf!


Hmm.. Vad ska jag tala om mer då? Jag hade lillebror och lillesyster på besök här igår. Mattias kom även en sväng han med. Vi gjorde kladdkaka och åt glass och så tittade vi på Yes man. Jag somnade såklart, men jag har sett den förr, skitrolig film! Syskonen blev iaf kvar här över natten, myspys!

 

Erkänn att det skulle vara mysigt att ligga på Sandsnäs nu istället för att pulsa runt i snön ;)

Jag längtar verkligen till våren och sommaren nu!!

 

Jaja.. HEJDÅ!


Solsken!!

Åh vilken underbar dag! Både jag och Dito blir alldeles skuttiga och lyckliga när solen skiner ;) haha! Ni ska se han ute i snön alltså, åh vad han leker omkring..

Det blev en liten morgonprommis idag med Fia och vovven men en kort sådan för fy tusan så kallt det var ute! Vi blev kvar inomhus hos Fia isället hela förmiddagen men nu när jag skulle gå hem var det mycket skönare, solen värmde nästan lite! Nu är det verkligen på tiden att sätta igång med pluggandet för imorn är det dags för naturkunskapsprov. Sen nästa vecka är det dags för första uppgiften med Skatterätten och jag har verkligen mycket som jag behöver läsa och lära innan dess.. Så PLUGGA PLUGGA!

Imorn blir det dock en liten tripp till Gnarp. Ska hälsa på/hjälpa moster lite.. Vet inte hur länge jag blir kvar men det märker vi väl. Måste i alla fall komma hem senast fredag för då är det dags för förberedelserna för modevisningen i Hedesunda. Det blir skoj!

Jaja.. Nu har jag inte tid att sitta här! Tjobre!


 

Me love you loong time ;)


Lördagkväll

Skön helg har det varit so far...

Igår så var vi med Fia och Rickard hela kvällen lång.. Vi var ut och åt på Church Street (Breast of Chicken tog jag som vanligt. Så SJUKT gott!) Och sen så blev det filmmys hemma hos oss.

Idag har jag jobbat 12-17 i stan. Det var helt fruktansvärt kallt där idag. Ush ush ush alltså, jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Not good for my urinvägsinfektion, den har minsann inte varit rolig nu ikväll, men imorn tror jag att jag vaknar upp mycket piggare!

Kvällen har i alla fall spenderats med my love och my love 2! Vi har haft myskväll! Ätit MAX-mat, tittat på film, ätit chips och marabou, sovit lite, haha.. Ja vi har haft det lugnt och skönt. Nu ska vi forstätta myskvällen! Sov så gott :) Puss och Kram!



Evelina säger sitt igen..

Åh vilken liten drömmare jag är.. Jag har suttit nu i flera timmar och tittat på hus och resor och bilar och massa annat. Och jag kollar på DYRA grejer. Det är ju härligare att drömma sig bort till det bästa än till något halvbra ;) Hehe däremot kanske jag använder "The secret" lite för bra för jag tror ju liksom att någon gång kommer jag åka till det där lyxhotellet, bo i det där fina huset, åka runt i min nya fräscha Audi TT, förändra världen. Det är ju inte alls säkert liksom, men jag tror att det är bra att ha drömmar!

Jag är jättenöjd med mitt liv och våran lägenhet och bil och hund och ekonomi och allt så jag säger inte på något vis att jag inte har det bra nu. Jag vet att många har det dåligt! Och jag vet att vissa kan reta upp sig när jag skriver så här så det är därför jag ursäktar mig.. "vadå varför gnäller hon? Hon har det väl bra som det är? Var nöjd någon gång". Men jag är ju nöjd!! Samtidigt vill man ju alltid ha det bättre, så är väl alla människor, eller? Jag tror inte att jag är ensam om att drömma.. Och nu är det inte bara massa överflödiga saker jag drömmer om. Igår satt jag hur länge som helst och tittade efter volontärjobb och hjälporganisationer och såna grejer. Synd att det ska vara så himla dyrt..

Ett mål jag har är att jag ska tjäna MASSOR med pengar. Mamma tycker det låter så hemskt när jag säger så för pengar är ju inte allt. Och det vet jag! Men jag har sagt så enda sen jag var liten, att rik ska jag bli! Såklart är det viktigaste att vara lycklig men det är jag ju redan. Och jag vill hjälpa andra att bli lyckliga samtidigt som jag såklart vill bo fint, resa mycket och sånt där.. Jag har så sjukt mycket saker jag vill göra med mitt liv och ändra och grejsa och jag tror att det är en del av att jag känner mig så himla stressad fast jag kanske inte gör så mycket.. Jag tänker på alla mina planer hela dagarna lång så jag blir alldeles slut i huvudet. (haha ja jag lever i nuet också..)

För att kunna göra allt jag vill måste man dels ha en bra utbildning, för enligt mig får man fler människor att lyssna på dig då.. Om jag till exempel skulle tala om för er att vi borde sluta dricka mjölk skulle ni bara: ööh? okej?.. och strunta helt i vad jag hade sagt. Men om jag hade varit läkare hade alla tänkt lite mer på det och kanske börjat undra om det verkligen är bra att dricka mjölk.. Dels för att han/hon vet vad hon pratar om, men också för att de automatiskt har mer -hittar inte rätt ord-.. Eller är det bara jag som är så? Iaf, jag tror att man får mer respekt om man har en bra utbildning så det är mitt första mål. haha nu är det inte bara därför jag tycker om utbildade människor, för jag har alltid varit plugghäst och kommer alltid vara det. Men det finns inget häftigare än utbildade personer! Grr ;)

Nr 2 på min lista är att man måste ha pengar. Pengar ger dig otroligt mycket möjligheter och det tackar jag inte nej till! Så ja, pengar ska jag tjäna.

Nu kommer nr 3 men som ändå är den VIKTIGASTE: Man måste ha ett hjärta! Och det kan jag säga att jag har! Jag tycker faktiskt att jag har bra värderingar, är omtänksam, vill bra saker; en god människa helt enkelt. Utan lite mänsklighet kommer man ingenvart.. Eller jo det gör man väl; Hitler fick sin vilja igenom utan hjärta, men det blir bara fel. Man ska villja andra väl och ha goda avsikter med det man gör. Man måste brinna för det man vill göra, tycka att det är roligt, kunna insperera männsikor, aldrig ge upp och alltid veta att man kan bättre. Men det är också väldigt viktigt att vara ödmjuk. Aldrig någonsin sätta sig över människor och tro att man är bättre, för det tycker inte jag att man är. Alla människor är lika mycket värda (fast det finns undantag).

Jag tror att alla de där tre ihop blir en ganska bra mix och det är det jag tänker köra på. Som jag skrev; hjärtat har jag redan så det är dom andra två jag måste jobba mig till! Men jag kommer minsann klara det och då ska ni få se på dunder och brak (haha det där ska menas positivt)! ;D

Jag måste såklart jobba med mig själv också.. Jag är ganska osäker egenligen och tror att jag kanske inte är så bra alla gånger och att  jag inte kommer klara vissa saker. Förr fanns det inget som kunde stoppa mig tyckte jag men nu har jag inte riktigt sådant självförtroende.. Men NO MORE såna tankar. Jag försöker varje dag att tänka positivt, men ibland får man deppdagar och det måste man ju också få ha. Men idag är en sån där peppa-mig-själv-dag! Haha!

Hmm.. nu blev det ett sånt där långt djupt inlägg igen och jag vet inte om jag kom fram till något den här gången heller. Haha men jag skriver ju faktiskt för min egen skull och nu kände jag för att skriva av mig och det är ju det jag har gjort! Sen är väl det roligt att folk är intresserade av mitt liv, men det är absolut inte för eran skull jag skriver, det är för min egen.


NUUUU ska jag försöka dra Rickard från tv-spelet så vi får någon mat i magen. Nu är det i alla fall HELG!!

Avslutar med en sak jag hörde från Joppla, vet inte var hon fick det ifrån:

Don´t dream your life, live your dream!

Är det inte bra?

TREVLIG KVÄLL!






Och ett litet PS. Har ni inte sett den här filmen så GÖR DET!   
Helt underbar tänka-till film. Love it!   





















En bild från när vi var små

Jag kom nyss hem från SATS. Vaknade 7 imorse och såg att Rickard låg kvar bredvid mig.. Han hade sovit över så det blev en stressmorgon för honom. Men han kom iväg till jobbet och jag gick till SATS med Diva och körde ett yogapass 08.05. Hur skönt som helst var det! Hon avslutade till och med passet med att ge alla en liten kort massage, wonderfuul! Så nu är jag färdigtränad för dagen samtidigt som jag är avslappnad och härlig i hela kroppen :) Btw så har jag träningsvärk i heela kroppen! Benen är värst.. Men det är ändå lite skönt, man vet ju att man tränat! haha..

 

Här var vi populära ;) Mjöl över hela köket!

Haha så kul att kolla på kort från när man var liten!


Nu ska jag och Dito äta lite frukost sen ska vi sätta oss vid skatterätten igen. Måste även plugga lite Naturkunskap för vi har prov i det på tisdag. Imorn blir det jobba fyra timmar men utöver det ska jag försöka vara ledig från pluggandet hela helgen och ta nya tag på måndag igen :)

Annars vet jag inte vad helgen har att bjuda på men man´märker väl!


Trevlig fredag allesammans :D

Plugghästen!

Nu är jag färdigtränad för dagen.. Har kört så hårt med armarna att jag knappt orkar skriva här ;) haha.. Det är skönt att jag har Diva och träna med, roligare än att köra helt själv. Haha men en sak är då säker. Ingen svettas så mycket som jag! Jag är svettigast på gymmet jämt! uuh! Jag ärvde pappas svettkörtlar eller nåt :P Jaja..

Nu är det duschen som gäller och sen ska jag plugga! Det blir en massa plugg nu ett tag framöver för att ta ikapp allt jag missat +  att jag måste ju hänga med i det nya som läggs på hela tiden. Sen blir det ju vanligt pluggtempo liksom, det är ju så mycket nu för att jag kom in 4 veckor efter alla andra, eftersom jag kom in på reserv.

 

Det är här jag sitter om dagarna! Fint med rosa bok va ;) Jag är ju redan på väg till att bli Elle Woods (Legally Blond.. haha)

 

HA EN UNDERBAR DAG!


;(

Ge mig något som tar bort urinvägsinfektionen nuuuuuuuu!!! (igen)

Jag har fått en remiss till sjukhuset (igen) men jag har 76 dagars väntetid. Blä!

Plus att de ger mig bara pencelin och sen skickar hem mig.. Förra året åt jag 8 pencelinkurer (+1 som varade i 2 månader) Vad är felet? Är man läkare ska man se till att människor blir bra. Inte ge mig en pencelinkur (igen) och tro att den gången blir allt bra..

Synd att jag inte är smartare, då skulle jag bli läkare utan att tveka!!

 

BLÄ BLÄ BLÄ!!

 

Dagens positiva: (När man inte mår bra är det viktigt att se ljusglimtarna i alla fall.. Idag var det svårt men jag hittade några i alla fall)

- Jag har kommit igång med pluggandet och jag börjar förstå litegrann hur det hela fungerar iaf.

- Snäll-Magdalena kom och hjälpte mig lite med plugget plus att hon lämnade en pärm med alla hennes anteckningar som hon hade när hon gick den här kursen.

- Jag tog ett bad och då blev urinvägsinfektionen lite bättre (åtminstone för stunden).

- Jag åt goda scones till frukost.

- Jag tog mig ut på en promenad fast jag egentligen bara kände för att ligga under täcket och gråta för det gör så ont.

Dagens ännu mer positiva:

- Det hade kunnat varit värre!

 

Ha en bra eftermiddag! Själv ska jag plugga vidare, äta lite mat och sen ta mig ner till SATS för att träna. Tänkte gå på spinning men det kan jag ju glömma nu med min onda pussy!

 

 


Pluggis!

Åh vad skönt det är att vakna och så är näästan all huvudvärk borta! :) Idag ska jag verkligen läsa hela dagen.. Måste komma någonvart nu! Jag och Dito ska ta en promenad ner till pappa på stan och hämta lite papper som han tog med från mamma. Jag har ju ingen skrivare så mamma fick ta och skriva ut alla 100 sidorna! Jag måste ju ut och få lite luft innan jag sätter igång.. ;)

Igår kväll kom Amanda med en varsin semla till mig och Rickard.. Hur cute är inte det? Love you babe. Jag fick även med Rickard ut på en liten kvällspromenad. Ända till Polhem och tillbaka ;) haha. Skönt var det att komma ut lite iaf med tanke på att jag hade legat inne typ hela dagen och mått dåligt.

Jaja nu är det en liten plupp som vill gå ut och kissa!

HEJSVEJS!! Ha en bra dag :)


 

:)




....

 

.


Jag har ont!

Inatt har jag inte sovit speciellt mycket.. Har haft helt fruktansvärt ont i huvudet. Vaknade av att jag hade ont i huvudet, ush! Och då var det ju inte superlätt att somna om direkt plus att vi inte hade några tabletter hemma. Och det fanns ännu ett problem. Min urinvägsinfektion spökade värre än någonsin inatt. Jag var tvungen att ta ett bad inatt för då gör det ju mindre ont.. Blä Blä! Men idag är det liite bättre. Jag skulle bara vilja bli av med min urinvägsinfektion för gott. När man går och har ont hela tiden dras humöret ner kan jag lova!! Det går liksom och gnager på en hela tiden..

Imorse bakade jag och Diva scones till frukost, lyxigt med hemmabakat :). Vi var och fikade på Java hela gänget igår kväll för Virran och Agnes ska åka till Asien och åka runt i två månader. De åker på torsdag så vi tog en lång hejdå-fika på Java. Så Diva sov över här efter det..


NU; PLUGG!!! (blä för huvudvärk när man ska läsa.. jag skulle bara vilja lägga mig ner och sova bort det onda) Sorry för ett inte så roligt inlägg, men man kan ju inte vara 100 % happy jämt.


 

Bild från i lördags! Sofia och jag :)

 

Tack mamma för hjälpen med utskrifterna imorse <3

Tack pappa för godishjärtisarna på alla hjärtans dag. De gör gott nu kan jag lova!

Och tack Josefin för samtalet igår. Love you!

+ att jag var ju världens bästa lillelillesyster och lillebror. Tack för det med!

 

 

HA EN BRA DAG!


dagens foto: FILLEE!


Är han inte söt ibland den där Filip ;)!

(fortfarande singel om någon undrar, hehe)

 

 

Han ska för övrigt vara med i nya säsongen av Mammas Pojkar ;)

mohahaha vilken humor jag har!



Jag gick upp rättså tidigt imorse. Gick till SATS 07.40 med Diva och vi tränade tills 9. Då blev det 40 minuters promenad med lillhjärtat Dito. Gick förbi Rickard på firman en sväng och hälsade på där. Har hunnit med en del fast klockan inte är så mycket ;) Nu är det dusch och sen PLUGGA som gäller! Har en lektion mellan kvart i ett och kvart över 2 så då får det bli en paus från beskattningsrätten men annars ska jag köra på hela dagen lång!!

ÄLSKAR VÄDRET!! Alldeles underbart <3

Alla hjärtans dag

Jag är ju ingen sån där som firar alla hjärtans dag direkt så den här dagen har varit som vilken annan som helst.. Såklart är det mysigt med lite såna här dagar, men jag är ju liksom ingen jättefantast. Jag och hjärtat tog en lång sovmorgon eftersom det blev ganska sent igår. Vi satt och tittade på film och mös med Fia och Rickard igår här hemma, men vid 11 kom jag och Fia på att vi ville gå ut så vi tog en liten tripp till Goya där det dansades hejvilt ;) Imorse blev det en låångpromenad i Boulongern i det fina vädret och ooj så underbart skönt och mysigt det var! Åh vad jag blit glad av solsken! Kvällen har spenderats med ett besök av pappsen, MAX-mat, 2 filmer, fruktsallad och glass. Och så har jag ju haft älsklingen och Dito här med mig i soffan :)

Imorgon sätter jag igång på allvar med min Beskattningsrättkurs. Jag fick ju hem böckerna i fredags (1600 kronor för böcker, jag döör) och jag kände att det inte var någon ide att komma igång i helgen så det är imorgon det gäller.

 

<3


Busy

Tisdag: Jobba 12-20 Valbo
Onsdag: Jobba 12-20 Valbo
Torsdag: Jobba 10-16 Stan
Fredag: Jobba 12-20 Valbo

+ massa plugg! Därför dålig uppdatering. Men jag återkommer ;)

( SAKNAR DITOOOOO )


Man ska inte ge sig!

Jag vill.. jag kan.. jag kommer klara det :)

Vi har haft en supermysig helg i Småland. Åkte på torsdag eftermiddag och kom hem igår vid 11 någon gång. Älskar att vara där nere, det är lite som ett andra (hmm fjärde menade jag) hem för oss. Vi åkte dit typ varannan månad förut när vi var mindre och vi brukar åka dit en hel del fortfarande men för mig var det 2 år sedan sist, ush! Jaja de hade iaf fått väldigt fint och det var otroligt roligt att träffa alla!!


 

Idag har jag haft fullt upp! Jag har nämligen kommit in på en kurs på högskolan i Kristianstad inom juridik; beskattning I. Den är helt på distans så det funkar ju bra, eftersom jag inte vill flytta dit direkt, och orka pendla dit liksom. Nej. Haha. Det känns iaf jättebra att jag kommit in eftersom jag kommer behöva den senare.. Men eftersom kursen har hållt på i 3 veckor redan så har jag en heel del att ta ikapp så jag kommer troligtvis vara ganska goone nu ett tag framöver. Men det är helt sjukt, när man väl får saker att göra så dyker andra grejer upp HELA TIDEN, men sen när man kanske inte har så mycket så får man aldrig några erbjudanden om någonting. Imorgon ska jag iaf jobba heldag i Valbo 12- 20. Har inte jobbat där på över 2 månader men det var kris med folk där nu och jag vill ju jobba så det blir bra!

Rickard håller på och sätter upp skohyllor så vi ska få ha våra skor i fred från en viss Dito, och Rickis är gaanksa arg. Det går nog inte riktigt som han tänkt sig så jag tror jag måste kila och lugna honom lite ;) haha! TREVLIG KVÄLL!




JIPPIE!

ÅÅÅÅH VA JAG ÄR GLAD NU!!! :) :) :)
TJOHO!


3/2 -10

 

JAG VILL HA SOMMAR NUUUU!!


Idag har jag varit ute på lååångpromenad med Dito och Fia i Boulongern. 1 timme och 40 minuter blev det. Skönt att vara ute! :) Sen blev det en tripp till IKEA också för att köpa skogrej så inte Dito kan äta upp fler skor. Det är ett paket med tre lådor typ som man stoppar skorna i. Så nu får jag förhoppningsvis ha skorna i fred!

IMORN åker vi till Småland. Blir en liten weekend torsdag-söndag. Ska bli så himla skönt att komma iväg lite! Vi ska åka till Lisa (mammas kusin) och Lennart + barn. Lisa har 40års fest på lördagen så då kommer lite mer släkt och det blir roligt att träffa alla! Sen ska vi väl bara umgås antar jag ;) Härligt!

Nu är det storstädning som står på schemat! Jag håller tummarna på att Rickard kan slita sig från PS3 så jag får lite hjälp ;) Sen blir det affären för att köpa choklad och banan och värma i ugnen. Så sjukt gott!! Jaja.. det var väl allt för den här gången! Här är mina skor förresten..



Så kan det gå när man har en hund som är på bråkhumör!



Puss och kram! Hej då!

Fixi

Jag hade en härlig dag igår, efter att jag dampat loss på Dito om mina skor.. Nu är ju vovven världens bästa igen såklart ;) Var med Filip ett tag, sen gick jag ner på stan och tog en 3 timmars fika med Diva, Agnes och Virran. Det var trevligt! Åt på det där stället på Flanör, kräftstjärtsallad och avokado. Mums!
Sen var ju tanken att jag skulle träna ett spinningpass men oj så lat jag var. Struntade i det, fixade lite saker på stan istället och sen gick jag hem. Så kom Thomas och Simon förbi och hälsade på en sväng. 

Lite senare kom även Fia och Rickard hit. Åt poppis och tittade på film. Trevligt!!


Idag ska det fixas och donas.



Jag och Agnes i lördags :)

(Ja det är dags att börja träna armarna EVELINA..)


DITOSKITO!

AAAUGGHHHHRHH!!!!!
Mongohunden har ätit upp 2 skor för mig. Och så klart var det inte skor som hörde ihop så två PAR skor är helt förstörda, bara att slänga! Mina nya lårhöga stövlar och ett par andra vinterskor som jag älskar.. HATAR DITO JUST NU!!! Jag var ju liksom borta max 2 timmar på lektion.. Det var ju inte så att jag var elak och lämnade honom en hel dag, utan 2 timmar bara!!! Jag som tänkte ta ut han på en långpromenad nu när jag kom hem men jag är inte sugen på att ta ut honom så han ska få ha roligt. Neej nu ska han sitta här inne och HA TRÅKIGT!!!!! (moget tänk, nope.. Men BLÄÄÄÄ)
Plus att han har ätit upp min internetdosa också. Han tar alltid mina saker!! Han har inte förstört en enda grej för Rickard och huur mycket saker som helst för mig. Typ 4 par skor, (plus att han har gnagt på typ 2 par till men dom är inte helt förstörda) glasögonen (mina dyra), Stolsbenen på stolarna i vardagsrummet, tofflor, internetdosa, väska..

Dito kostade inte riktigt 11 000 som vi betalade från början.. han är nu uppe i... hmm...: 20 000? BLÄ!

(Såklart får jag dåligt samvete nu.. Jag gillar ju Dito egentligen)

Min helg

Har haft en helg full med saker att göra.

FREDAG:
Diva, Josefin, Amanda och jag lagade middag och åt hemma hos oss. Lite senare på kvällen satte vi igång bastun och satt och bastade och bara mös där nere hela kvällen lång. Vi har ju bastu i vårat hus, supermysigt! Det knäpptes en massa bilder där nere men tyvärr är ju alla naked så det går icke att bjuda på det här ;) Sen kom även Virran förbi en sväng. Det var den kvällen det!

LÖRDAG:
Vi åt frukost här sen jobbade jag 10-16. Sen hem och då hade Rickard ordnat med en liten överraskning. Haha han är allt bra tokig han ;) Han hade släckt alla lampor och tänt ljus i hela lägenheten. Så hade han satt lappar lite här och där som det stod vad jag skulle göra och vart jag hittade nästa lapp ;) Göllit! Han är för go min prins! När uppdraget var klart var det dags för middag. Det blev hämtmat som vanligt; pommes och hamburgare från Munken. Sen blev det till att duscha och göra sig iordning för att gå till Virran och Sebbe. Var där tills halv 1 då det var dags för krogen. Det blev Heartbreak för ovanlighetens skull, jag brukar ju aldrig vara där. Men det var trevligt.

SÖNDAG:
Sov aslänge. Vaknade klockan 10 och då låg vi kvar i sängen tills typ 12. Och då råkade vi somna om igen och sov ända till HALV 3 (!!!!!!!!!!!!). Hur katastrof är inte det? Ush jag hade panik när jag vaknade, har aldrig sovit så länge ever! Usha.. Jaja då blev det iaf till att äta och sen var vi på Haitigala på Konserthuset. Det var endel bra artister (Tommy Nilsson, Elin Lanto, Alice, Kicki Danielsson) men så var det även en hel del dåliga också. Det var bra till en början men det höll på i 4 timmar! Sjuktlänge. Jag fattar inte riktigt hur dom tänkte när de blev så långt men så är det. Man märkte att hela publiken bara ville hem där på slutet. Men de skänkte alla pengar som samlades in under kvällen till Haiti så det blev sammanlagt 80 000 kronor. Bra där! Dock skulle de valt en annan "programledare".. Hon var hemsk! hahah jaja.. Tack Margit för biljetten.
Sen när vi kom hem vid 10 blev det gottis och lite tv innan vi gick och la oss.



Nu ska jag snart till skolan. Hejs.


Rickard och Dito leker arga leken ;)


RSS 2.0