RHODOS !

Nu åker vi till Grekland. Ha det bra här hemma, men jag tror knappast att ni kommer ha det bättre än oss ;)


Jag saknar skrutt lite extra igår och idag för jag vet att jag ska åka bort och inte kan träffa honom på en hel vecka. Men det gör ju tyvärr ingen skillnad.. Borta eller hemma -  jag ser inte skymten av honom ändå.
dito


måleri målera



Jag har hållt på och målat skänken för fullt hela helgen.. Nu är den klar! Eller egentligen inte men eftersom det är min och jag själv bestämmer så orkar jag inte måla mer nu så den är KLAR.

Det blev inget Hedesunda igår. Jag var och tittade på lillebrors match istället!

MY KNEES WERE FAR TOO WEAK TO STAND IN YOUR ARMS WITHOUT FALLING




En mysig helg







Igår blev det en sväng till IKEA för att äta frukost, ner på stan för att gå en sväng med Amanda och där blev det även lunch på 9an. Sen på kvällen hade Andreas match. Jag var jättesugen på utgång med så blev det inte. Istället blev det myskväll med Andreas, Amanda och Matttias.

Nu snart ska jag åka ut till Hedesunda och vara där över dagen för att fira Sandra lite och umgås med familjen. Hoppas ni får en fin dag!

hmm..







Undra vad jag gjorde i natt? ...

Bästa 25e någonsin! ;) Catchiiing!

Oj så det fixades igår! Krångel med csn hela morgonen och såklart skickade jag iväg fel i alla fall :P haha. Men men det är som det är. Sen var jag ut till Köpis för att lämna mitt personalkort, jag är alltså inte längre kvar på Cubus. Lämnade ut något cv här och där och sen in till stan för att skriva in mig på af. Tog en långpromenad ut vid Gävle Strand och det var så himla fint väder! Gick till mina fina syskon för att äta kvällsmat och sen en liten sväng på stan. När Andreas slutade jobbet lyckades jag få med honom och bror för att hämta en skänk som jag har köpt :) Det kommer bli så fint! Det är en del att göra, slipa och måla och grejsa men jag tror att det blir bra tillslut! Efter det blev det BIO.



Vi såg den där apfilmen.. Ganska hemsk!

Nej nu ska jag återgå till min bok. Knutas måste nämligen lösa en hel del mord och jag kan ju inte lämna honom i sticket ;) Ha en fin dag!


Sol och bad snart !

Om en vecka sitter jag på planet på väg till Rhodos med min lilla halvgrek ;) Mysigt ska det bli, jag läängtar!!



Chokobolls !

Åh vilken skön dag jag har haft! Gick upp rättså tidigt för att umgås med Andreas och Elliot lite och följa med för att skjutsa lillen till dagis. Sen blev det en sväng till biblioteket för att lämna tillbaka gamla böcker och låna nya. Gu vilken läsarperiod jag har hamnat i. Har läst 5 böcker på 2 veckor och det hör inte till vanligheten nu för tiden. Mari Jungstedt är min senaste favorit och jag är inne på hennes 3e bok nu :) Nördigt men åh så mysigt att försvinna iväg från verkligheten lite! Tog en sväng på stan med Amanda och tittade runt lite. Gu vad mysigt det ska bli med höst :D

Nu har jag och Amanda bakat chokladbollar och tittat på true talent. Imorgon ska jag väl göra lite nyttiga saker som behöver göras.. Ha en fin kväll alla där ute!




Super(wo)man !



Åh vad jag älskar min mamma så himla galet mycket! Hon är så otroligt stark, självsäker, positiv, omtänksam och glad! Jag förstår inte hur hon kan vara så bra och underbar, hela tiden! Hon har alltid bra råd att ge, alltid stark när man själv inte orkar med och har sån koll och bryr sig så mycket om oss alla så man blir alldeles lycklig! Och så har hon så otroligt mycket kärlek inom sig. Hon är den varmaste och kärleksfullaste människan jag känner. Hennes bästa sida är hur hon ser på människor. Jag har aldrig hört henne säga ett ont ord om någon. Hon tycker att alla människor är bra och när man ibland ringer henne och är arg på någon vän eller chef eller irriterande busschuaffär eller lärare så har hon alltid sagt; låt inte den personen ta din energi. Du ska vara den du är oavsett och du ska aldrig låta någon annan förstöra din dag. Är det någon som har betett sig dåligt så har den säkert vaknat på fel sida, eller så mår personen inte bra. Hon kanske har det jobbigt hemma brukar hon säga. Det har gjort att man fått lite mer förståelse för hur människor fungerar.. Och det är som hon säger; bara för att någon annan har en dålig dag ska väl inte det behöva drabba mig?! Skaka av dig dålig energi och ta åt dig av den bra energin som människor ger.

Hon har också sagt att man inte ska bli bitter. Det är lätt att hamna där men livet blir så mycket tyngre om man ska gå runt och vara sur, less och irriterrad på allt och alla. Därför försöker jag att förlåta människor som gjort mig illa trots att det kan vara svårt att bara släppa saker. Jag försöker jobba med det och idag har jag bestämt en gång för alla att de få jag har kvar som betett sig som skit mot mig och som jag inte förlåtit ska jag förlåta nu. Det tar mer energi att gå och vara arg på någon än att bara släppa det och gå vidare. Du märkte vad det var för negativ/avundsjuk/energisugande människa du hade i din närhet och det var ju bara tur? Det är ju inget att gå och vara arg för. Det är ju bättre att vara glad för att det kom fram så du slipper ha den personen i ditt liv än att fortsätta gå och bli nerdragen själv. Såklart ska man inte strunta i människor som har det tufft men samtidigt ska de inte få dra med dig ner. Det finns en gräns för hur människor får vara mot dig, hur dåligt de får bete sig och hur sura de får vara. När den gränser är nådd är det dags att säga tack och hej. Och det är DÄR man inte får bli bitter, utan bara släppa allt. Fortsätta vara den du är utan att låta den människan ha påverkat dig på ett negativt sätt.

Mamma klarar det. Hon lyckas alltid vara glad och trevlig fast det kanske inte alltid är så lätt. Såklart menar hon inte att man ska fejka - det är hon allergisk emot. Men hon vill och tycker att man oftast (förutom när man har skitdagar för såna ska man ha) ska se saker från den ljusa sidan. Efter regn kommer solsken, ge inte upp, sprid hellre glädje och kärlek än surhet och skitsnack, du är bäst för att du är den du är. Och det är just DET som gör min mamma till den bästa på jorden!



Skara sommarland !


















































Fy tusan vilken underbar helg vi haft!! Så himla roligt :) På fredag eftermiddag när vi kom fram satte vi upp tälten och fixade. På kvällen åt vi middag, spelade spel och bara umgicks. Hela lördagen var vi på sommarlandet, åkte karuseller, åt glass, BADADE. På lördagkvällen var vi återigen på campingen. Grillade och åt gott igen, hade 5-kamp, spelade spel och mös i tälten. Gu va mysigt det är att campa! Haha jag skulle inte kunna bo i tält i flera veckor men en helg är alldeles underbart!!

Igår var det jättevarmt så då badade vi nästan hela dagen. Så himla roligt där på vattenlandet alltså.. Jag tror aldrig jag kommer bli så stor att jag inte tycker att det är roligt :P Vi sparng runt som små 7-åringar och jag har träningsvärk i mina vader efter allt klättrande upp i trapporna till ruschbanorna och allt spring. Haha jag vet inte vad jag ska säga mer förutom att det har varit galet roligt och mysigt! Det är mest kort från campingen eftersom det är lättast att ha med kameran där.. Men lite kort blev det från när vi badae också! :)

TACK ALLA INBLANDADE FÖR EN ROLIG HELG OCH
TACK MAMMA OCH THOMAS FÖR ALLT!  


Tält is the shit ;)

Vi har det bra i Skara! Regnet har öst ner hela natten så det är ännu blötare nu än vad det var igår kväll (om det nu ens är möjligt, haha).. Men alla är taggade för en dag på sommarlandet, och ingen har väl någonsin dött av lite regn förr? Enligt min bedömning kommer solen runt 15. Ha en fin dag!






Skara sommarland, here we come !

Nu åker vi ut från Örebro och vidare mot Skara :) Vi är supertaggade på en rolig helg tillsammans allihopa. Det ser tyvärr lite ostadigt ut med vädret, regnet öser nämligen ner och vi ska tälta :S :S Haha men det löser sig, det gör det alltid!! 

Vi är ett superroligt gäng; Mamma, Thomas, Simon, Jag, Andreas, Josefin, Pontus, Amanda, Johannes från Geflet och från Småland kommer Lisa, Lennart, Fanny, Linus, Kasper och Moa!! Kuul kuul. Jag ska försöka knäppa mycket kort. Nu ska jag fortsätta umgås med Andreas och bror men trevlig kväll på er. Fortsätter vädret såhär kommer jag garanterat uppdatera fler gånger ikväll, haha.



PUSS!


De 4 musketörerna

Jag myser vidare ute i Hedesunda och njuter av livet. Jag vaknade klockan 8 imorse och jag försökte i tre timmar få upp mina fina systrar innan de äntligen klev upp lite efter 11 :p Vi åt frukost, åkte och hälsade på farmor och farfar, hälsade på morfar och fick gott fika, gick och köpte glass på GNK, höll på missa bussen in till stan men Josefin räddade det i sista sekund tack vare sina otroliga löparben ;) Tog en runda på stan och sen blev det J18 match. Brynäs vann igen och bror var lika duktig som vanligt. Nu är vi tillbaka i Hedesunda och Josefin ligger och snarkar här bredvid mig i soffan. Jag börjar bli galet trött så det får bli sängen nu, ska få med mig Josefin också bara. Sov gott sötnosar. På fredag blir det Skara sommarland med familjen och smålänningarna. MYYS !



Gu va små vi var! Det här var bara 1 1/2 år sedan men mycket har hänt..
En sak är i alla fall sig lik; min flottiga jättepanna, haha!

GOD NATT!


Bill och Bull


Favoritsystrarna är åter samlade!! Som jag saknar Josefin när hon inte är hemma.. Helan och halvan var vi när vi var små men nu är vi tre halvor som vill vara ihop. Amanda har liksom växt ikapp oss nu, hehe. Vi har ätit mat och fikat och pratat och umgåtts och myst. Josefin är hemma tills på fredag så vi ska bara ha det mysigt och umgås hela veckan. Och sen på fredag förmiddag åker vi till Skara sommarland över hela helgen :D Mysigt! haha ser sådär ut med vädret men det blir nog roligt i vilket fall ;)

Jag åkte ut till Hedesunda i förmiddags för att umgås med Fia.. Jag blir nog i Hääs enda tills på fredag. En liten tripp in till stan imorgon kväll bara för att titta på Johannes J18 match!

Hoppas ni haft en fin dag.

 


someone like you


stan och köpis-dag

Mysig dag! Sovmorgon länge.. Sen tog vi en promenad ner på stan, gick runt i olika affärer, åt på flanör. Sen åkte vi till Valbo för eftrerrätten. Hur goda är inte IKEAs bullar? Wonderfulla!!




fjortisgubbar vid bordet bredvid



Efter jobbet igår gick vi till Interpool och åt. Mysigt! Sen gick vi hem och hade solsidan marathon men såklart somnade jag efter 3 avsnitt och när jag vaknde var klockan mycket, Amanda och Mattias hade gått för längesen och Andreas var på väg i säng. Hur tusan kan det vara så galet skönt att somna i soffan?


13 augusti

Vårvik hela förmiddagen.. Sen åkte vi hemåt, hämtade upp Amanda och åkte ut till Owe Janssons. Mysigt att bara gå och strosa runt där! Fortsatte shoppingrundan på Köpis och gick runt där i någon timme innan vi avlutade på Ikea med glass och bullar. Hem, ner på stan för att byta en klocka, tog en promenad till sommaryran på brynäs för att titta runt lite. Hem, köpa kebab med bröd från Denize, äta upp dom, titta på Hitta Nemo för hundraelfte gången... Och där är vi nu. Amanda lämnade oss precis och Andreas sitter här bredvid och trycker i sig katrinplommon (varför var tydligen lite känsligt att säga så det skippar jag..:P), och Elliot ligger och snarkar i sovrummet. Snart ska vi gå och sova också! Skrutt har en förmåga att vakna runt 6 :S :S :S

Jobb imorgon.

btw.. Jag älskade aftonbladets "kampanj" för läkare utan gränser de hade i veckan. Att alla skulle skänka en varsin timlön. De fick ihop över 10 miljoner. Tänk om alla kunde skänka en timlön varje månad till något bra..

GOD NATT!


Hockeyn har dragit igång, jippie!

Ikväll var det hockey som gällde, premiärmatch för säsongen! Johannes har börjat spela med J18 nu så det blir bara mer och mer roligt att hänga med i hans hockey. Det är så kul att det går bra för honom.
Jag fick en sån där hemsk huvudvärks-attack igen på eftermiddagen så det fanns inget annat att göra än att gå och sova ett tag. Men så hemsk djupt fick jag inte somna in för flera gånger vaknade jag av att två stora ögon stod och tittade på mig; "Iiiaa?" (han kallar mig det). Söta lilla Elliot.

Imorgon är jag ledig. Hoppas det blir fint väder! Synd bara att det börjar bli så kallt :S men skönt att man har en liten resa att se fram emot snart! Än är det inte heelt slut på värmen.


akuten

Efter räkmyset med Amanda, Mattias och lillebror igår blev Andreas bara värre och värre. Han hade haft ont i magen hela dagen men då blev det olidligt. Han ringde sjukvårdsrådgivningen och de ville att han skulle komma upp till akuten. Så vi har tillbringat natten på akuten. Det var jättemycket folk där så vi trodde att vi skulle få sitta och vänta hur länge som helst men vi fick rum nästan direkt. De undersökte honom flera gånger och troligtvis var det blindtarmen. Eftersom det inte var akut akut att ta bort den och de inte var helt hundra fick vi åka hem och skulle återkomma idag. Jag orkade däremot inte jobba efter ingen sömn alls, plus att Elli ska vara hos oss i helgen så fick jag vara ledig idag.

Men vi hade iaf hur mysigt som helst med syskonen och Mattis igår. Åt räkor och massa annat gott! Och tända ljus överallt. Jag älskar hösten! Det är min favoritårstid efter sommaren. I alla fall början på hösten. När hösten-slaskvintern kommer är det inte riktigt lika mysigt..

Huvudvärk hej idag. Vi var uppe tidigt och skjutsade lillskrutt till dagis och efter det har jag inte kunnat somna om. Vet inte varför jag är så här knäpp. jag har inte sovit nästan någonting och huvudet värker av sömnbrist och ändå kan jag inte somna fast jag har legat och försökt hur länge som helst.


in my ass !!

Jag har inget roligt att skriva eller berätta. Idag och igår har jag varit så arg, besviken och irriterad som jag inte varit på läänge. Men veckan ut, sen tar vi nya tag!

Nu blir det kräftmys med Amanda och Mattias.. Det kan behövas!
Jobb imorgon 8-15 sen blir det myshelg en dag innan det blir jobb på söndag igen.


Fint hus !

Jag har haft en superskön ledig dag! Jag blev kvar i sängen länge imorse med datorn. Det började med att jag kollade på lägenheter och det spårade ganska rejält så det slutade med att jag satt och tittade på hus. Jag har hittat mitt favorithus på hemnet nu. Underbart! Hade jag haft pengar hade jag köpt det och flyttat dit imorgon! Här kan ni se det om ni är nyfikna.. Sen någon gång runt lunch gick jag ner på stan och fixade massa grejer som skulle fixas. Lunchade med Malin på stan och det var trevligt som alltid! Sen gick jag hem, läste lite (läs mycket. Jag har blivit sådär lost i bokvärlden som bara jag kan bli), tog en powernap och kvällen tillbringade jag med Sofia och Rickard. Nu blir det att sova!

God natt !

mini mushi !





Skruttlisa!! Om ett tag kommer Amanda och Mattias och myser med mig och tittar på jakten på lycka! Underbar film. Jag får alltid för mig att den heter där lyckan finns men det är nog en annan film. Jag är ledig måndag och tisdag så man märker att sommarhetsen på jobbet börjar lägga sig lite och alla börjar komma tillbaka till jobbet.

Mysigt med regnet btw. Solen är så klart underbar men regn är så himla mysigt också!


Mushen is home!



Här satt vi igår och väntade på att muschen skulle komma ut :) Mattias hade sagt att han skulle jobba så det blev en överraskning för Amanda att han var med också! Det var precis samma ställe jag kom ut ifrån när jag kom hem från USA. Åh vilken lättnad jag kände när jag klev in där!! Jaja Amanda var i alla fall så brun så jag knappt kände igen henne när hon kom.. Vi åkte iaf till mc donalds på vägen hem, och vi kom inte hem förren halv 5. Lite pömsig idag men det ska nog gå bra. Jobbar 12-18 och sen ska jag hem och titta på "där lyckan finns" som går på tv ikväll. Ha en fin dag!

- Älska varandra tills döden skiljer er åt -










Åh vilket otroligt fint bröllop jag var på idag! Brudparet var så galet fina!! Jag vet inte om jag blivit en blödig människa (kan det ens vara möjligt?) men det rös i hela mig hela timmen som bröllopet varade och när de spelade sin solosång höll jag nästan på att rinna en liten tår :S Jag tycker kärlek blir finare och finare för varje dag som går och är det något som verkligen är viktigt här i livet så är det vilka människor man har vid sin sida. Jag tycker det är så häftigt att man liksom älskar en person så mycket att man känner att man vill leva hela sitt liv med den personen. Det är stort!

Det var liksom bestämt vilken låt som skulle vara på mitt bröllop förut men saker och ting ändras och nu har jag en ny låt jag vill ha. Den som dom hade idag.. Sjukt fin!




Jag var allldeles lycklig när jag gick ut ifrån kyrkan samtidigt som jag hade en konstig känsla i hela kroppen. En knäpp ångest, panik, olust-känsla. Vet inte riktigt vad den betyder men jag ska ta reda på det..

Om 1,5 timme rullar iaf bilen ner mot arlanda.. Mysigt!



Bröllop!

Snart ska jag åka ut till Hedesunda! Det är nämligen bröllop där idag!! Ida och Kristoffer ska gifta sig :) Sen efter bröllopet i kyrkan blir jag nog i Hedesunda tills jag tröttnar på det, haha. Ikväll/inatt ska jag hämta Amanda på arlanda och fram tills dess har jag inga planer. Vi får se vad dagen har att bjuda på :)!

Jag håller tummarna för Linda och Andreas som också gifter sig idag (haha är det här stora bröllopsdagen eller?).. Jag hoppas verkligen att allt går bra och att det blir den finaste dagen för er någonsin!! Det hade varit roligt att sett er <3

Åh vad jag älskar bröllop! Det är liksom bevis på äkta kärlek.. Iaf skulle det vara det för mig om jag nån gång gifter mig. DEN RÄTTA annars blir det inget bröllop för min del. Så jag hoppas att båda paren som gifter sig idag känner så, och lever lyckliga i alla sina dagar, tills döden skiljer dem åt. :P

Alla ni andra som inte gifter er eller ska på bröllop; ha en fin dag ni också!!

BILDER KOMMER SNART! Jag håller på att löser mitt lilla kameraproblem.


solsken big time !

De fina dagarna håller i sig och solen fortsätter att skina och skina! Det känns sådär att åka till jobbet idag faktiskt :S Men men! Jag jobbar 12-20 så jag missar ju inte hela dagen.. eller? :P

Imorgon kommer snutt-Amanda hem! Som jag saknat henne!! Jag ska hämta dom på arlanda vid 1 imorgon natt, MYS!

Ha en fin dag allihop! Njut!

den nakna städaren

Jag har haft två supermysiga dagar vid stugan! Andreas kom ut dit igår kväll när han hade slutat jobba och sen när vi blev trötta åkte vi hemåt. Idag har jag STÄDAT! På årets varmaste, finaste dag!! Vi har jobbat så himla mycket båda två den senaste tiden så vi har liksom inte hunnit med varken tvätt eller städ eller handla mat eller nåt :P Så idag fick bli stora städdagen (stackars andreas jobbar så han missar den :P)..! Nu glänser varenda litet hörn här hemma och jag har varit svettig kan jag lova! Jag tog en paus några timmar mitt på dagen och åkte ut till Vårvik och la mig på stranden med en bok och tog några dopp i havet emellanåt för att svalka mig lite. Man vill ju se lite av solen när den äntligen är framme!

Nu ska jag ner på stan en sväng.. :)
Imorgon är det back to work som gäller!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra..? hmm.. det visar sig.

mys vid mormors stora vatten

Jag njuter av livet ute i stugan med mormor och morfar och mamma med familj.. Jag är ledig i tre dagar och jag tror att jag vill stanna här för alltid! Så himla mysigt har vi det. En dag med mamma i Sandviken först i lite affärer och sen har vi legat på stranden hela eftermiddagen/kvällen. Vi har ätit länge och jag har legat och läst min nya bok i hängmattan. Och så har jag haft bloggkurs med mormor, hon är duktig!

Tyvärr är min kamera trasig sedan i lördags.. Jag har jättemycket bilder jag vill visa men jag kan inte få ut kortet ur kameran :( Så ni får nöja er med text tills det är löst. Nu blir det chokladpudding, yummi!

RSS 2.0