Saturday!

Brors gjorde mål och det blev vinst för Brynäs på Gavlerinken idag. Hoppas turen/skickligheten håller i sig även till kvällen för A-laget! 

Efter matchen åkte jag och papi till Ikea för att fylla på ljusförrådet lite. Det är så jobbigt när man tänder sista ljuset och inte har några fler på lager.. 
I-landsproblem igen. 

Nu har jag, musch och Sandra haft en mysig liten fika. En bra lördag! 


Fy tusan vad det syns att jag inte är frisk.. Ser så himla sliten ut. Men men! Papi är fin iaf 💛







E. Nilsson

Nu står det mitt namn på dörren också.. Det kändes definitivt roligare förra gången jag la ut en bild på dörren som nyinflyttad. Men det sägs att man någon gång i livet ska bo helt själv för att det gör en starkare! Så det är väl bara att pina sig igenom det. Och helt själv är jag ju faktiskt inte.. Jag har ju lilla E! 

Idag blir det plugg och hockey. 




Potatisplättar!

Dagens exotiska middag blev potatisplättar med farmors homemade lingonsylt.. Jag har sovit hela kvällen typ. Nu ska jag försöka rycka upp mig lite! Håller för övrigt på att försöka lära Edward att man inte får busa i soffan utan endast ligga och mysa. Det verkar vara mission impossible! 






Kors!

Älskar min nya ring.. Så nätt och fin. Jag har utslag på hela mina händer (mest i handflatorna) från borrelian och de ser så himla äckligt ut så jag får försöka förvilla med ringar och nagellack. Dessutom håller händerna på att torkar sönder av kortisonsalvan. Läkaren har sagt att jag inte får lyfta tungt för att då blir utslagen värre eftersom det hör ihop med nacken och nervsystemet. Tyckte inte det lät särskilt realistiskt men faktum är att det har blommat upp fullständigt nu efter flytt och massa bärande så hon kanske har en poäng. Nu kan jag knappt öppna en kork på en mjölkförpackningar för att utslagen gör ont.. Det är en nackdel att vara singel (oj, det är första gången jag kallar mig det, ush) för i förrgår blev jag sugen på citronvatten men jag fick inte upp korken till citron flaskan så det var bara att strunta i det. 




Sliten!

För en vecka sedan idag vaknade jag upp i min lägenhet efter första natten här.. Det går bättre än jag trodde att bo själv. Jag som är rädd för allt hela tiden har tuffat till mig massor och har inga problem med att sova själv, för den delen. Sen hatar jag att sova själv för att det är så ensamt, men det är en annan femma (varför säger man så förresten??). 

Jag är om möjligt ännu tröttare och mer sliten nu.. Nya morfintabletterna plus nya borreliamedicinen har gjort att kroppen har lite att jobba med. Ögoninflammationen är crazy igen. Det rinner konstant.. Det är tur att jag har Edward för annars hade jag nog inte orkat upp ur sängen idag. 




O'learys!

Det blev ingen istid för brors.. Men jag och Amanda var ju tvungen att kika utifall. Jag har inga hockeykanaler hemma längre så vi gick till O'learys. Vi fick sista lediga bordet så vi hade tur och fick se matchen! Med egen tv precis framför oss. Tråkigt med förlust men lika spännande varenda gång brors dyker upp i tv-rutan.. Fina, bästa, älskade Johannes! ❤️





Vi har gjort egen chailatte.. Supergod!! Älskar skummad mjölk. 

Jag fick massa plugg gjort idag vilket var skönt med tanke på att jag inte brukar kunna vara effektiv särskilt länge med den här skallen.. Jag har börjat med starkare smärtlindring nu som jag tar hela tiden för att slippa smärttoppar. Känner mig helt avtrubbad känslomässigt och är otroligt seg och borta i skallen. Får tydligen inte ens köra bil på de här tabletterna så det är väl inte så konstigt att det är svårt att plugga. Men skönt att slippa smärtan. Hatar att gå på morfin men vad gör man? 



Reserv!!

Idag är lillebror med till Jönköping för bortamatch med A-laget. Han är med som reservspelare så jag hoppas nästan att någon gör illa sig så att brors får hoppa in och spela. Får man ens tänka så?? Jag är iaf så glad för att det går så bra för honom och att han får chansen att vara med lite i SHL. 

Idag sitter jag och plöjer vetenskapliga artiklar. Vi fortsätter på problematisering och bakgrund och den ska vara inne på söndag. Vi siktar dock på att vara klar med uppgiften på fredag så man får en ledig helg! 

Här är lillgrisen på bussen igår.




Av någon anledning så har blogg.se ändrat så att bloggen är mobilanpassad. Den blev riktigt ful och jag hoppas att de snyggar till det sen.. Men då vet ni att det inte är jag utan dom som "förstört" min blogg.


Älskade mormor och morfar!

Idag har jag och syster haft en heldag hos världens bästa mormor och morfar! De bjöd på vårat önskemål till lunch: torsk, potatis och äggsås! Otroligt gott! 

Det är inte många som kan umgås med sin mormor och morfar som om de vore vänner. Men jag har verkligen så himla roligt med dom och de förgyller mitt liv på alla sätt. Så underbart fina människor! Tack bästa ni för en mysig dag. Nu kom jag precis hem. Jag hade tänkt plugga nu men det får nog bli ett senare problem..




Ps. Mormor tyckte det var lite tokigt att jag kallade Gävles supermäklare för Haggan. Vill bara förtydliga att hon heter Malin Hagberg och att smeknamnet har med efternamnet att göra.. Så det är inte Haggan som på ett dåligt sätt utan Haggan som i Hagberg. Just so you know! Haha.. 






Bananpannkakor!

Efter en liten prommis i Boulongern ska det bli otroligt gott med frukost.. Ni som inte provat bananpannkakor måste göra det! 2 ägg + 1 banan. Mixa. Stek. Klart! Supergott ned hallon, blåbär, keso, kokos, honung, jordnötssmör, kvarg... Ja lite vad man har hemma. 




Bio!

Bion var bra.. Jag måste säga att jag tyckte att böckerna var bättre. Jag störde mig på att denna mystiska man, som han framställs som i böckerna, istället var flirtig och smålog hela filmen igenom. Inte alls den bilden jag fick av honom i boken. Dessutom verkade det som att han i filmen mest tyckte att alla hans "idéer" var en rolig grej medans man i böckerna får en bild av att detta sker för att han är trasig pga hans uppväxt.. Stor skillnad enligt mig. Men men. För övrigt var det en bra film. Och ännu bättre sällskap. Tack fina ni för ikväll! 


Tänk att "Haggan" till vänster sålt mest BR inom Svensk Fastighetsförmedling i hela Sverige förra året. Att få första pris för en sån sak är något som imponerar på mig något oerhört. Grym är vad hon är. Resten av gänget också för den delen. 



Vita tullisar!

Nu har vi haft ett effektivt dygn för att komma igång med C-uppsatsen. Min pluggis bor i Sthlm men kom hit igår och sov hos mig tills idag.

Nu har vi precis redovisat. Jag gjorde det dock på "distans" som vanligt, på datorn. 

Ikväll blir det bio. Ska äntligen få se Fifty shades of Grey med söta "kollegorna" på Svensk Fast. Såå mysigt!

Älskar min nya, fina vas. Och tullisarna.. Lite vårkänsla har väl aldrig skadat! Tulpaner hade kommit på andra plats efter liljor på min top-10 blomlista om jag hade haft någon sådan! 




Study-monday!

Efter en heldags plugg är det nu dags för lite middag och en film. Hoppas ni alla haft en fin start på veckan! 




Plugg!!

Den här lilla grisen då.. Lägger hakan mot allt han kan hitta. Nu är han hemma igen efter två dagar borta. Gu vad han lyser upp mitt liv! 

4 timmar kvar till deadline. Nu är det bara att begrava sig i vetenskapliga artiklar!







Hemlingby!

Idag är Elliot hos mig.. Vi åkte och grillade lite korv i Hemlingby med Amanda och Mattias. Man fick nästan lite fjällkänsla.. Jag vill åka till älskade Vemdalen snart igen och åka skidor. Nu är det 2-3 år sedan jag var där sist. Hela min uppväxt åkte vi dit en vecka per år.. Så mysigt!

Nu är vi hemma hos mig och om någon timme åker han hem igen och då blir det rå-plugg tills problematiseringen ska vara inne kl 24.00. 

Vilken fin dag! Underbart med sol.. Elliot tyckte att det kändes som vår och jag kan inte annat än hålla med.








Mål!

Det blev vinst på hockeyn. Brors fick göra ett mål också. Han brukar oftast bara göra mål på bortaplan av någon anledning men ikväll fick han "hänga den" även hemma :) Han blir bara bättre och bättre för varje match, kul att se! Dessutom leder han slytteligan i laget vilket jag såklart är väldigt stolt över.

Mamma och syster tog med mig till Ikea en sväng innan matchen. Nu är jag helt slut. Vi får se om jag ens orkar ta mig till sängen eller om jag slocknar i soffan. 

God natt allihopa! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.




Papi!

Nu har bästa pappa varit här och hjälpt mig med allt som ska fast/upp på väggen. Nu är det inte mycket kvar tills det är ordning och reda. Gud så skönt det ska bli att veta vart man har allt igen.

Pappa bjöd på fika också. Mysigt! 💛




Friday!

Jag och Edward önskar er alla en fin fredag! 

Min dag har bestått av plugg så här långt. Att formulera en problematisering till C-uppsatsen är inte det lättaste. Om ett tag kommer pappa och ska hjälpa mig skruva upp lite grejer på väggen. 

Ikväll blir det J20 match på Gavlerinken. 




Pills!

Jag kände mig som en gamling idag när jag återigen skulle hämta ut medicin på Apoteket.. Jag fick nämligen syn på den här och köpte den. Det är liksom så mycket mediciner nu så det är svårt att hålla reda på vilka man har tagit och så. 

Vi lekte med gammelmormors såna här när vi var små och hälsade på där. Vi stoppade i godis och så lekte vi doktor. Det är tur att man har en lite positiv och rolig bild av den därifrån med tanke på hur deprimerande det är att jag behöver äga en sån här innan jag ens fyllt 25.

Så nu blir det medicinsortering varje söndag inför veckan. Haha! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. 


Något positivt är att jag inte har många kartonger kvar nu. Det börjar definitivt kännas som ett hem. Jag kände innan att jag inte ville fixa iordning här hemma för det suger att göra mysigt i sitt alldeles egna hem, till sig själv. Att inte ha någon att dela det mysiga med gör att jag inte vill ha det mysigt alls. Men det blev så att jag maniskt försöker få ordning allt istället in i minsta detalj för att slippa tänka. Allt har sina fördelar.




Eddi!

Edward har blivit en riktig "morsgris" nu under flytten.. Han följer efter mig vart jag än går och är på helspänn hela tiden. Inte konstigt med så mycket nytt kanske. Stackarn! Men han vänjer nog sig snart.


Han ser han visserligen inte ut som Mr Helspänn men så länge han får vara nära är han nöjd. Lill-bäsen då!


Torsdag!

Det blev ingen tenta idag.. Kroppen sa ifrån helt imorse efter flytt och allt. Visserligen hade jag pluggat alldeles för lite till den men jag hade ändå tänkt gå dit och göra ett försök. Känns tungt att den inte går att göra förrän i maj nästa gång. Men nu ska jag försöka släppa det och fokusera på allt annat som är viktigt just nu. 

Jag börjar få någorlunda ordning nu här hemma vilket känns skönt iaf. 

Idag har jag varit och tagit massa prover igen.. Undra hur många stick jag tagit de senaste åren. Med tanke på att varje besök är ungefär 4 stick i snitt för att jag är så svårstucken. Ser ut som en drogis i armvecken. 




Inflyttad!

Det känns otroligt märkligt måste jag säga.. Jag är tillbaka i exakt samma lägenhet som jag flyttade till när jag för första gången flyttade hemifrån för 10 år sedan. Älskar den här lägenheten på alla sätt och vis.. Det enda jag möjligtvis saknar med den är balkong.. 

Det känns liksom som att jag är tillbaka på ruta att. Men man får helt enkelt se på framtiden som ett helt nytt kapitel och det är upp till mig (och lite upp till ödet/karma/Gud eftersom man inte kan påverka och styra allt) att fylla detta kapitel i boken om mitt liv med det jag själv vill. 

Första natten i "nya" lägenheten. Det är tomt här bredvid mig men som tur är har jag världens finaste Edward som kommer upp mot morgonsidan och vill ha lite kärlek. 



God natt! 


Pluggro

Nog har man haft bättre pluggro runt omkring sig än flyttkaos. Jag har försökt sitta någon timme och plugga till tentan imorgon men jag har så svårt att koncentrera mig för jag vet hur mycket det är som ska göras. Flyttstädningen är iaf klar och godkänd. Världens gulligaste som gjorde det! 

Nu håller ännu fler världens gulligaste på att hjälpa till och bära de stora, tunga grejerna och sen är allt på plats. Det var definitivt sista natten i den gamla lägenheten natten som var. 


Jag vet inte varför jag ens försöker för jag vet att jag inte kommer kunna skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett E.. "Med den inställningen kommer det aldrig gå" hör jag i mitt huvud när jag tänker det. Men ibland måste man vara lite realistisk.. Tyvärr. 




Sunrise!

Den här morgonen bjuder på ett otroligt vackert sista uppvaknande i den här lägenheten. Så vackert! 



Fettisdagen!

Jag, brors och Edward tvärdog efter en hel dags packande och flyttande. Vi började redan kl 8 imorse. Jag vet inte riktigt vad det är som tar sån tid men det gör det iaf! Man har ju då sjukt mycket grejer.. Imorgon kommer flyttstäd! Det är lite saker kvar men dom får helt enkelt städa runt det.. Men det känns definitivt som att det blir sista natten här inatt! 

Snart kommer Amanda och Mattias hit med lite flytt-pizza.. Sen blir det dagens andra semla till efterrätt! Eftersom det bara verkar vara på fettisdagen som de har glutenfria semlor är det bara att gotta i sig så att man förhoppningsvis får nog till nästa år. Jag köpte 3 stycken till mig själv, haha! 




Livingroom vs bedroom!

Idag har jag varit och tagit prover privat med tanke på hur det fungerar i sjukvården.. Det kostar massor men det är värt det. Fick svar på proverna redan på em och det visade borrelia och bartonella. Eftersom jag troligtvis har haft det i över 4 år så har den hunnit grott in sig riktigt och det har gjort att jag är så himla dålig nu. Läkaren idag kallar den för kronisk borrelia för att den är så svår att bli frisk ifrån.. Dödsdomen! Men nu ska jag dundra på med medicin och hoppas på att åtminstone de diagnoserna blir bättre. Pga min IGA-brist som de hittat på infektion kommer det troligtvis vara ännu svårare att bli frisk från B+B men slipper jag dem så är det bara endometriosen kvar och då skulle livet som sjuk vara lite lättare iaf.. Idag är en sån där dag då hela kroppen bara gör ont, feberkänsla och huvudvärken from hell.. Ögonen är migräniga och gör ont av allt.

Vardagsrummet har blivit sovrum nu! Andreas är utflugen och på onsdag kommer flyttstäd. Snart är flyttkaoset över! Då är det bara sjukkaos och skolkaos kvar! 




Smothie!

Jag och Edward började fm med en smothie i flyttkaoset! 


Idag kommer Mio. En lång historia det där.. Men jag kan ju sammanfatta det med att Mio i Valbo har världens sämsta service. Älskar butiken och allt de säljer men att hantera en reklamation kan de då inte. Vi reklamerade våran soffa den 1 november, dvs för 3,5 månad sedan. Hela sittdelen släppte från armstödet och låg på golvet.. Fram och tillbaka har de lovat att fixa det, vänta på reservdel, lovat att höra av sig och ringa upp, komma och göra en provisorisk lösning... Det senaste de lovade var att de skulle komma och fixa soffan så fort reservdelen kom senast förra veckan. Fredag kväll, inget samtal och ingen lagad soffa. Ringer till dom för 100:e gången och de har en en gång "missat" att sköta sitt jobb för reservdelen var på plats. De lovade att komma dagen efter, alltså i lördags och byta delen. När de äntligen kommer så har de fel färg på delen! Det brann av. Ibland är det skönt att ösa ur sig irritation på något så ytligt som en trasig soffa. 

Såå.. Nu 3,5 månad senare kommer de och hämtar våran trasiga och kör ut en ny. Helt sjukt att en reklamation ska behöva ta så lång tid. Hade vi inte legat på och hört av oss hela tiden hade vi förmodligen fått vänta någon månad till. Och hade jag inte krävt en ny soffa hade vi förmodligen fått vänta 3 månader istället på en ny reservdel. Det borde vara dom som försöker rätta till sina misstag, inte jag som tjatar till mig bra service. Under all kritik! 

Men men. Tack och hej gamla soffan. Ny och fin ska få göra mig sällskap istället! 



Packat!

Nästan alla Andreas saker är nu borta härifrån.. Det börjar definitivt kännas tomt! Han fick nyckeln till sin lägenhet i torsdags så vi har packat och flyttat hans grejer hela helgen (förutom när jag har skrivit hemtenta då vilket är x antal timmar det med). Sängköp imorgon för hans del och sedan är det tillräckligt beboeligt i hans nya för att han ska kunna flytta in. I veckan är det min flytt kvar sen lämnar vi denna lägenhet för gott! Tyvärr gick bilen sönder i fredags och bilfirman hade inte tid förrän om några veckor. Det hade väl inte kunnat komma mer olägligt men snälla Marta lånade ut sin bil i helgen så vi kunde få mycket gjort ändå! 



Stay patient and trust your journey          




Söndag!

Vi började dagen med en solig promenad.. Vi hittade en liten hund- rastplats också så Edward fick busa av sig riktigt utan koppel. Härliga väder! 




Alla ❤️ dag !

Jag har varit runt i hela stan i två omgångar för att köpa glutenfri semla.. Jag har verkligen haft abstinens efter semla men ingen har haft någonstans. "Vi kommer ha glutenfria på fettisdagen". Men idag kommer världens gulligaste lillasyster Musch med en alla hjärtans dag-semla! Hon hade varit och beställt en glutenfri ❤️ Så gott ska det bli att få mumsa i sig den! 

Hoppas ni har en underbar alla hjärtans dag och att ni får mycket kärlek av era nära och kära. 





Bushunden!

Edward tycker att jag är tråkig som bara sitter och pluggar hela tiden! Han kommer med leksak efter leksak för att försöka locka mig härifrån. Sötgrisen! 




Fredagen den 13:e!

Nu kastar jag in handduken för idag. Första delen på tentan är färdigskriven så nu har jag två dagar på mig att slutföra del nr 2. Söndag senast 00 ska den vara inne! Med tanke på hur mycket tid det har tagit så här långt så vete tusan hur det ska gå. Dessutom är den första delen med raka svar den enklaste.. Nu kommer den luddiga delen och ni som känner mig vet att jag har svårt för sånt. But can we do it? Yes we can! 


Världens sötaste lilla Edward med drakögonen (som Elliot kallar dom när han sover så här).. Edward är helt klart den knäppaste hunden ever. Han har så mycket speciella saker för sig! 

Äntligen har jag slutat spy också.. Jag har spytt av smärtan flera gånger om dagen den senaste veckan. Idag har jag dock fått starkare smärtlindring utskriven så nu slipper jag åtminstone spy. Kul att vara en ofrivillig junkie.. Men vad gör man! Kommer visst sakna att någon sjunger "Everyday I'm shuffling" varje gång jag tar medicin iaf, den saken är klar.

Nu säger vi god natt! Hoppas ni alla får en underbar helg! 



Idag försöker jag mig på positivt tänkande!

Idag har jag lite mer hopp om framtiden.. Det känns tungt allting just nu med sjukdomar, skola, break-up, flytt. Men jag tror verkligen att allt kommer ordna upp sig på ett eller annat sätt tillslut och att jag kommer komma ut som en starkare människa ur allt detta. 

Gulliga pappa och Maria kom hit på lite fika till hockeyn och så fick jag en söt alla hjärtans dag present. Nu åkte de och jag måste fortsätta med hemtenta. Det som stressar mig allra mest är inbokade tider och deadlines. Så fort frågan kommer upp om "jag vill ses då eller då" eller när vi får en uppgift i skolan som ska vara inne ett visst datum så kommer paniken. Jag har ingen aning om hur jag kommer må just den dagen och jag vet inte om jag kommer hinna klart med uppgiften för att allt styrs utifrån min kropp och mitt mående och jag vet knappt vad planera är längre. Men det blir nog bra allting i slutändan! 





Onsdag!

En mysig dag med mor, bror och syster.. De man precis orkar med när man mår som man mår. Lunch på stan och sedan mys här hemma. Idag fick allt plugg skjutas åt sidan! 






Tough life!



Jag såg den här på Facebook precis.. Och jag trodde att jag hade en dålig dag igår liksom, haha. Stackarn.. Kul att sitta här med facit i handen och se vad man gått miste om. Men men! 
Nog för att jag inte mår särskilt bra idag heller men psyket är lite stabilare idag än igår. Det går verkligen upp och ner. Ena dagen vill man bara ge upp och nästa får man av någon anledning lite hopp om en ljus, bättre framtid och fortsätter att kriga sig igenom dagen. Dessutom är det ingen idé att försöka strunta i smärtstillande märker jag. Nog för att jag hatar att stoppa i mig mediciner men jag hatar ännu mer att ha ont och allt vad smärtan gör med mig.. 

Imorgon är det onsdag. Veckan från imorgon till nästa onsdag är hemsk.. Hemtenta ons-sön, artikelanalys på 8 artiklar (a 20 sidor styck på engelska) som ska lämnas in på måndag och redovisas på tisdag, en PP till redovisningen, göra klart ett pm tills torsdag och omtenta nästa onsdag på förra kursen (hade 5 poäng ifrån E, typiskt!). Dessutom vore det ju bra att komma igång med C-uppsatsen någon gång också.

Det som stressar mig mest med allt detta är att jag mår som jag gör. Planera i mitt läge är ingen ide.. Det gäller att ta det som det kommer! Men det är ändå skönt att jag bestämt för mig själv att det som är viktigt just nu är 1. Mående, 2. Skola, 3. Allt annat. Då slipper jag få dåligt samvete för mig själv att jag inte hinner med den och den eller att jag tackar nej till det och det (även om jag får det ändå men då tänker jag på varför jag är tvungen att göra de här valen - och det är inte mitt fel).. Jag har liksom bestämt innan vad jag ska fokusera på och vad som jag blir tvungen att offra. 

God natt på er! Hoppas ni haft en fin start på veckan. Imorgon är vi halvvägs till helg.. Men carpe diem! Även om inte jag är så duktig på det så kan ju ni vara det.



Bananpannkakor!

Dagens middag blev bananpannkisar! Så himla gott så jag skulle kunna leva på det för tillfället.. Dessutom har jag börjat få till vändningarna så det blir riktiga pannkakor istället för scrumble-pancake. Intresseklubben antecknar förstår jag, haha. Nu blir det att kika hockey!




Black and white!

Jag fortsätter i svartvit anda trots att solen skiner.. Hoppas ni får en fin dag iaf! 

Tack för gulliga kommentarer ❤️




Hemsk dag.

Det här inlägget är väl inte särskilt uppåt.. Men min blogg är ingen tänka positivt blogg längre. Det är en ta-sig-igenom-en-dag-i-taget-blogg. Ibland känner jag för att vara brutalt ärlig. Jag trodde inte man kunde må så här dåligt. Aldrig någonsin trodde jag att man kunde må så här dåligt. Hela min kropp gör ont, mitt huvud känns som att det ska sprängas, jag mår illa hela tiden och spyr när kroppen känner för det, mina ögon värker och rinner, höga ljud gör jätteont i hela huvudet, min mage gör ont, gå på toa vill jag inte ens göra längre för varje litet besök är en pina och det gör att jag varken vill äta eller dricka för att jag vet vad som väntar efter det, jag har ett otroligt tryck över bröstet så jag har inte kunnat haft bh på mig de senaste månaderna för då känns det som att jag kvävs, jag kan för övrigt inte ha kläder alls som sitter åt någonstans längre, jag har fått jordens akne av medicinerna, jag kan inte sitta för länge för då känns det som att ryggraden/svanken ska gå sönder, jag kan inte stå för länge för då känns det som att jag ska svimma, mina "klimakteriebesvär"/biverkningarna på sprayen har knackat på och jag får vallningar och svett-attacker utan anledning.. Idag fick jag svettfläckar i knävecken (!) av att ligga stilla, när jag frös.. Jag kan helt ärligt ligga och bara stirra upp i taket för att röra mig gör så ont ibland och för att jag helt enkelt inte orkar röra mig, det liksom krävs mer energi än vad som finns. Jag, rastlösa jag. Helt galet. 

Just nu känns det ganska lockande att skriva in sig på vilken avdelning som helst på sjukan och be om att bli nedsövd tills jag är frisk från allt igen! Vilken skit man hamnat i. 

MEN det finns folk som har det värre. Det finns stackars barn i Afrika som inte ens har mat eller vatten. Det finns de som blir bortsålda av sin familj för att hamna i trafficking för resten av sitt liv. Det finns de som är ännu sjukare än mig. Det finns de som inte har någon i sin närhet som älskar dem och ställer upp för dem. Det finns de som sover ute i snön hela vintern för att de inte har något hem. Det finns alltid de som har det värre. Det är bra att sätta saker i perspektiv ibland.. Men tyvärr hjälper det inte mig just nu. 





Neerd

Så här nördig ser man ut när man pluggar på distans.. Snart ska vi redovisa våran artikelanalys. Hjälp vilken kaos-vecka när det gäller plugget. 




Sleepmode!

Här är jag och mina systrar för några år sedan.. Mina fina, bästa systrar. Lilla klanen ❤️ Tänk att jag är storasyster till 3 underbara småsyskon. Syskonkärlek är det bästa som finns! 


Den här dagen har jag sovit mig igenom. Hela dagen är som en enda lång dimma.. Jag har pluggat någon timme men that's it! Sjukt.


Sun-day!




Bröllopsmässa!

Idag har jag, Fia och Ing-Marie (Fias mamma) varit på Bröllopsmässa här i Gävle. Tänk att Fia ska gifta sig med världens bästa Rickard!! Dom har bestämt sig för sommaren 2016 men jag tjatar på att de ska gifta sig redan nu i sommar.. Vi får väl se vilkens vilja som är starkast ;)

Det var roligt att se allt. Det är ju så att man blir sugen på att gifta sig själv! Men det får visst vänta... Smakade på världens godaste bröllopstårta. Hjälp! Jag ville aldrig gå ifrån den montern. Vi avslutade iaf med en fika på Java. Sjukt med folk var det! Stora-fika-dagen idag trot jag minsann.

Det blev bara kort knäppta med Fias telefon och det kan ju vara den sämsta kvalitén genom tiderna?! Sorry Fia men din telefon är sämst.. Tack för idag iaf gulliga ni. 





Nu blir det plugg, plugg, plugg. 



Put on a lipstick and you'll be fine!




Plugg!

Så här har min dag sett ut.. Pluggat ikapp flera timmar. Lyckades på något sätt vara effektiv idag trots jätteont i magen så artikelanalysen satt vi check på idag. Bara två uppgifter kvar tills söndag. Sjukt att hela våren kommer vara såhär.. PLUS C-uppsatsen som vi inte ens har hunnit börjat med. Visserligen är det mycket förberedelser nu med att gå igenom massa artiklar och sånt, but still. 

Sen har jag rensat papper ikväll. Massor!! Det är så skönt när man får vissa saker gjorda som ligger över en. Förr tyckte jag ingenting var jobbigt eller hade saker som "låg över" mig utan då liksom bara gjorde man saker i farten. 






Middagssällis!

Ikväll styrde Musch upp middagen här hemma. Gulliga lillis ❤️ Jag har haft så sjukt ont idag!! Det har inte blivit mycket plugg gjort.. Stressen börjar smyga sig på. Men det löser sig. Det gör det alltid! 




Synarela!

Ja då är valet gjort.. Jag bara kände att klimakteriet vid 24 års ålder kan man ju bara inte motstå! Det ska bli roligt att följa denna behandlingsresa, not! Denna lilla nässpray kostar alltså 1052 kr i månaden!! Sjukt. Det kostar att ligga på topp.





Kastrering, check!

Lill-Edward är hemma med två kulor fattigare och en dumstrut rikare.. Stackarn är alldeles trött och bara sover och sover! Nu är det gjort iaf!




Mitt i veckan!

Tack för de fina kommentarerna och alla gulliga sms! Fina ni ❤️

Imorse lämnade vi Edward hos veterinären för kastrering... Lillstackarn! Jag känner mig som världens sämsta "hundmamma" (jag kommer aldrig ihåg om jag är husse eller matte). Kl 13 skulle han vara klar så då får han komma hem igen. Hoppas allt går bra! 


Hittils i veckan har jag pluggat massor. Hjälp! Dessutom håller jag på att tar tag i alla sjukdomar nu en gång för alla och ringer runt, beställer journalkopior och med lite hjälp ska jag nu förhoppningsvis få den sjukvården som behövs. Allt tar ju sådan tid för dom! Sverige är ju verkligen som ett u-land när det gäller sjukvården.. Det är som ett skämt och ingenting fungerar som det ska! Att vara sjuk är faktiskt som ett heltidsjobb med alla kontakter man ska ha, alla besök, telefontider, allt strul, alla mediciner som är låsta så man måste gå till Apoteket hela tiden och hämta ut nya.. Det tar sån fruktansvärd tid hela tiden!

Jag hade dessutom telefontid med min endoläkare imorse. Jag ska börja med en ytterligare ny medicin igen (lägga till till de jag redan tar) och de två jag kan välja mellan är som pest eller kolera. Jag fick till imorgon att fundera på vad som är bäst. Antingen ska jag ta en spruta varannan vecka, eller en nässpray som sätter mig i klimakteriet.. Det låter lockande va? #fuckendo





❤️

Jag och Andreas har bestämt oss för att gå skilda vägar.. Vi förstod det egentligen någon vecka innan jul men vi bestämde oss riktigt på julafton, av alla dagar. Jag tänkte inte skriva något om det här på bloggen men det kommer ju ändå komma fram tids nog så varför inte. Det känns bara så himla definitivt när man väl gått ut med det. Men det är väl bara att face it!

Vi får våra nya lägenheter den 1 mars och det känns såklart väldigt.... mycket. 

Han har varit den viktigaste människan i mitt liv i över 4,5 års tid och jag har älskat denna man av hela mitt hjärta. Egentligen har vi väl alltid haft oddsen mot oss men jag tror också att det är det som gjort att vi haft så otroligt roligt tillsammans. Vi har alltid varit olika men det har samtidigt gjort att vårat liv tillsammans har varit väldigt händelserikt..

Vi har haft en underbart fin tid tillsammans och även om det känns otroligt jobbigt allting just nu hoppas jag att jag kommer kunna fortsätta ha honom i mitt liv, även om det blir på ett annat sätt.

Det är ett gemensamt beslut och vi är inte ovänner på något sätt. Men han har liksom alltid funnits där.. Han hade det väldigt tufft när vi träffades och sedan bytte vi och han har fått stöttat mig igenom mina hittills jobbigaste år. Alla timmar på akuten, när jag varit inlagd, alla operationer, alla timmar i badkaret, på toalettgolvet.. Han är verkligen den finaste Andyn i världen, bästa lolon. 

Man hinner göra mycket tillsammans.. Vi har hunnit flyttat två gånger, vi har varit utomlands fyra gånger tillsammans och han har fått mig att älska hans Rhodos, vi har åkt bil x antal mil igenom Sverige, jag har kikat på hans matcher, vi har varit på bröllop, till fjällen och åkt skidor, haft mysiga sommarkvällar, varit i sommarstugan, tittat på massa hockey, hälsat på papa-grek i Norrköping flera gånger, skaffat lilla Eddi, spelat kort, jobbat tillsammans, Liseberg, Kolmården, Skara sommarland, Skansen, haft många otroligt mysiga helger med Elliot, picknicks, tittat på film och serier, nattbadat, tältat, firat födelsedagar, jul, nyår, familjemiddagar, paddlat kanot, hälsat på syster i Sthlm, ätit romantiska middagar på restaurang, massa balkongmys, GS, bio, mysiga dater, myst hemma.. 

Vi har skrattat, gråtit, retats, tjafsat, brottats, busats, skojat, bråkat.. Vi har älskat varandra innerligt, vi har varit lyckliga och vi har verkligen levt tillsammans! 

Det blir helt klart inte alltid som man tänkt sig men jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra för oss båda ändå tillslut. Jag försöker att alltid tänka att allt händer av en anledning (även om den teorin har testat mig ganska mycket den senaste tiden). Så det är väl bara att tjata på med uttrycket; what does'nt kill you only makes you stronger.





One of the hardest things to do in life is letting go of what you thought was real ❤️




 

Söndagsfrukost!

Alltså kan man vara mer kär i frukost än vad jag är? Tvek.. Nu har jag iaf laddat upp för plugg hela dagen. Ett första utkast till problemformuleringen till C-uppsatsen ska skrivas och söka/läsa miljontals artiklar på engelska är helt klart mitt värsta i skolan hittills... Men lite ska det väl krävas av en för att få ut en företagsekonomi-examen. Det stör mig bara så himla mycket att om det inte var för att jag var sjuk (med allt vad det innebär) så hade jag inte haft några som helst problem med det här. Nu får jag liksom kriga mig igenom varenda mening, jag är trög, jag förstår inte vad jag läser, jag tappar ord.. Men det kanske jämnar ut sig med tanke på hur lätt jag haft det i skolan tidigare.


Avocadohårdisar och fruktsallad med keso och jordnötssmör "a-la-Josefin", yummi!


RSS 2.0