Tv-höst!

Alltså som vi längtat till Big Brother-premiären! Nu är det tre tv-program som vi ska följa i höst. BB, paradise och idol. Vi som aldrig tittar på tv i vanliga fall! Vi får väl se det som att vi har en del tvtimmar att ta ikapp, haha.

Resten av kvällen verkar bjuda på kortspel och mina favoritkillar. Vilken slapp söndag. Jag har inte ens varit utanför dörren idag. Så kan det bli ibland.. Hoppas ni får en fin start på veckan imorgon. Skickar en liten extra tanke till moster och lillkusinen som är tillbaka i Göteborg för operation på tisdag. Ni får gärna hålla tummarna för att allt ska gå bra för dom. 




Söndagsplugg!

Fick hem alla mina böcker till höstens kurs i fredags. 2300 kronor fattigare.. Men det verkar vara intressanta böcker och eftersom jag kommer vara borta en del är det skönt att ha dom. Jag har börjat kika igenom lite smått och ska börja med några teorireflektioner idag tänkte jag. Det tar dock ett tag att komma in i böckerna tycker jag så vi får se hur mycket jag får gjort! 




Nu börjas det..

Här har vi alltså våran nya inneboende.. Det blev välkomstmiddag ikväll. Vi har grejat idag för att få till hans/Elliots rum så bra som möjligt och nu är allt iordning. Det känns jättemysigt att ha lillebror här för ett tag framöver. Dock kommer jag förlora många tvister i fortsättningen då det verkar bli 2 mot 1 rättså ofta. Men det kan jag ta! 

Nu ska jag och Andy ha myskväll i soffan. Jag ska till och med lyxa till det med poppis eftersom jag klarat första veckan som nyttig så bra. Hoppas ni har en trevlig kväll! 




Slapp lördagsförmiddag!

Jag har feber och är alldeles frossig. Har suttit i badkaret och värmt upp mig halva förmiddagen. Om en stund ska vi till Valbo och sen till svärmor och fira hennes födelsedag. 



Fredag!

Den här dagen har vi gjort mycket mer än vad jag brukar nu för tiden. Valbo, en runda på stan för att titta på spektaklet, hälsat på bror, byggt ihop en byrå till våran nya inneboende och nu har jag precis bäddat ner mamma i soffan efter te och mys. 



Jag har aldrig sett så många poliser på samma ställe innan. Inte så många polisbussar heller och definitivt inte så många special editon-folk. Jag tänker inte ge mig in i någon politisk debatt men jag måste ju bara säga att jag personligen tycker att båda sidorna är lika låga. Den ena sidan står och pekar finger, skriker rätt ut, smäller bomber, blir bortförda av poliser och den andra sidan står stolt och pratar om ett ursvenskt samhälle. Say what? Jag är egentligen mer fascinerad av människors olika beteenden och allas "det är bara jag som har rätt och ingen annan"-tänk. Helt sjukt att vi måste betala såna sjuka summor pengar (det där pådraget med hur mycket poliser som helst kan inte varit gratis) för att folk tycker så extremt olika och absolut måste visa det också. Jag tycker att alla har rätt att tycka vad de vill och borde låta alla tycka vad de vill. Det är det som är så fint med yttrandefriheten i vårat land. Men den ena sidan står och kastar skit på den andra sidan som kastar skit tillbaka. Var känner vi igen det ifrån? Just det. Småbarn. Visserligen kanske det är bra att folk demonstrerar och gör sin röst hörd, försökte Andreas förklara för mig när vi stod där. Annars skulle vi aldrig vara där vi är idag. Men jag skulle aldrig göra något liknande. Det kanske är tur ändå att alla är olika, trots att jag ibland kan bli så trött på allas olika tyckanden, demonstrerande och förstörande och bara önskar att allt fungerade och det var fred på jorden. En jätteeloge till alla poliser som gjorde ett grymt jobb! Tycker synd om poliserna som får ta så mycket skit.. Jag var trots det nästan lite skrajsen ett tag för hur människor fungerar så jag höll hårt i min lilla björn. 
Jag kanske gav mig in i lite debatt ändå? Det är ju otroligt intressant med politik och jag och Andreas pratar massor om det. För någon dag sedan låg vi och pratade om alla olika partier i 3 timmar och förstod inte alls var tiden tog vägen. Det omtalade valet börjar visst närma sig.. Jag ville inte bli beblandad med någon av sidorna men Andy ville inte missa det och jag är nyfikna i en strut och var bara tvungen att följa med. 




Åter till byråbyggandet. Sjukt att det tar sån tid att få ihop. Trodde aldrig vi skulle bli klara. Men nu står den där! 


Brunch!

Mamma bjöd på brunch på Ikea idag. Supergott och supermycket olika alternativ. 39 spänn. Rekommenderar! 


Finaste bästa mami



Take a deep breath. It's just a bad day, not a bad life.

Alltså mer deprimerande blogg får man leta efter för tillfället. Har inget roligt liv att berätta om och det gör att jag inte har några roliga bilder att visa och det i sin tur gör att det varken finns text eller bilder att visa. Sorry guys.

Min dag har sett ut enligt följande: Sov 10 timmar. Vaknade. Åt lite frukost. Sov lite igen. Blev rastad av boyfriend som han så fint kallar det när vi hittar på något på dagen för att min blandade rastlös/orkeslös-sida ska få ro. Idag innehöll rastningen en sväng till Erikshjälpen. Åt en sen lunch. Tittat på 2 avsnitt av lilla huset på prärien (alltså hur söt är inte den serien, och hur gammal känner jag mig inte nu när jag skriver det). Myst lite med lillebror. 

Här är vi nu. Bror och boyfriend åkte iväg på Brynäs träningsmatch och jag är kvar hemma. 


Jag förstår att ni är trött på att läsa min blogg med bara en massa tråkigheter. Men då kanske ni samtidigt inser hur less jag är som är mitt i allt? 

Jag har inte sminkat mig på 8 veckor (med undantag för kalaset i Gnarp). Jag längtar till att byta ut mjukiskläder, håret i en slarvig tofs, osminkat ansikte mot skjortor och snygga kläder, massa smink, lockar i håret, fina smycken och en sprudlande energi. Can't wait! 



Avgiftning!

Dag tre och vi krigar på.. Det är tur att jag inte har så mycket krav på mig nu för tiden för det känns verkligen som avgiftning. Jag är alldeles orkeslös (ingen nyhet nu för tiden visserligen) och så är jag alldeles nipprig och har abstinens efter socker. Men gu vad gott det är med fisk! Har ätit det både igår och idag. Igår torsk och idag rödspätta. Det är typ mer fisk än vad vi brukar äta årligen i vanliga fall. Plus att det känns skönt i kroppen. Seriöst, tänk vad mycket skitsaker man stoppar i sig! Har aldrig känt mig så här "ren" förut. 




Sjukhusbesök!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Snart är jag nog frisk. Om inte så lever jag på hoppet tills vidare!




Klas!

Idag fick jag sällskap av Klasse på prommisen. Gu vad jag saknar att ha hund. Dito lilla grisen ❤️. Det blev en trevlig runda! 




Jag ska göra mitt bästa!

Välkommen mitt nya liv. Avgiftningen från socker och onyttigheter har börjat. Ett steg i att bli bra och få upp mitt immunförsvar igen (som uppenbarligen ligger på noll) är nog bland annat att ta hand om kroppen lite bättre än vad jag gör. Ha. Hur många gånger har inte hon försökt bli nyttig tänker ni? Lätt att säga dag 1, men det har gått bra so far. Inget gottis, inga mackor, inget skräp. Jag har väldigt bra ämnesomsättning och kan stoppa i mig det mesta utan att gå upp i vikt (förutom mina 10 kg plus pga mina mediciner) och det har gjort att jag inte lagt särskilt mycket energi på vad jag äter, utan ätit det jag är sugen på. Men även om det inte syns alltför mycket på utsidan så verkar insidan ta stryk. Jag har alltid tänkt att så länge man inte börjar lägga på sig kan man äta skitmat men riktigt så är det ju inte.. Vi får se hur länge jag står ut. Men man ska ju trots allt ha samma kropp hela livet och det här tänker jag inte stå ut med forever. Magen kan jag ju inte påverka och den drar ju ner kroppen ändå så jag måste troligtvis sköta mig extra bra för att hålla mig frisk från allt annat. To be continued.




Lill-skolkarn

Hoppade föreläsning och plugg redan andra dagen.. Ingen press. Det blev en härlig prommis istället. Första dagen sedan innan operationen som jag kände att jag hade tillräckligt med energi för att öka farten lite. Det gäller att vara glad för det lilla. Och prioritera var jag ska lägga min minimala energi. Först bli frisk och må bra. Sen skola och betyg. 




Back to school!

Idag har jag börjat skolan igen. Jag hade bestämt mig innan sommaren att det var den sista tentan jag skrev då och att jag skulle nöja mig med fastighetsmäklar-titeln. Men så händer det så mycket och just nu vill jag bara bli frisk. Inte ställa till det för någon arbetsgivare utan bara ha mig själv att tänka på och ställa till det för. Men att inte ha något att fokusera på och "komma tillbaka till" känns inte heller bra, så nu kan jag plugga mycket hemifrån. Det blir nog bra. Att få en ekonomexamen också skadar väl aldrig! Känns tyvärr så tråkigt att komma tillbaka till skolan men ett år går fort. Köpte dessutom hem alla böckerna till kursen som en liten rockie, men då kan jag sköta mig själv hemifrån. Då gör det inget om man missar en del föreläsningar. 






Sömntutor!

Idag är det visst väldigt lugnt och skönt här hemma.. Slitna killar! Den ena från matchen igår och den andra ifrån kojbygge hos "farmor och Peter". Lite lugnt för mig själv innan de vaknar och fortsätter röjet! 







Skitdag vs Mysdag

Var tvungen att ta mig upp ur sängen idag vare sig jag ville det eller inte. Behövde min medicin från Apoteket. Köpte med mig en enorm godispåse och jordgubbar hem också. Var precis dyblöt när jag kom hem för regnet bara öste ner på hemvägen. Är jag knäpp om jag tyckte att det var mysigt att cykla i spöregn? Nu har jag tagit en dusch för att tina upp, satt på mig mjukisdress, tänt ljus, öppnat upp balkongdörren och lyssnar på spöregnet och muller. Nu är det bara en bra film som saknas för att jag ska kunna vända den här skitdagen till en mysdag. 



Godis, jordgubbar, socker, mjölk och grädde kan ju 
få vem som helst att mjukna. 


Sänglördag!

En sån där dag där gå upp ur sängen känns som en big deal. Jag hade tänkt följa med till Sthlm för att se älsklingens sista match men jag orkade bara inte. Har inte sovit så mycket inatt så det fick bli så idag. Lycka till min finaste!




Fredag!

Långfrukost med Andy och lillebror. En snabbis på stan för att fylla på medicinförrådet (tistel till Apoteket som vanligt som aldrig har något i lager). Hälsat på faster. Handlat. Ätit tacos. Tittat på Elliot och hans nya sparkcykel (som han är superglad för trots två vurpor). Nu ska lillen sova och vi ska spela solsidan. Fredagsmys!







❤️









Lillebroren!

Jag har varit och röntgats idag. Det gick bra. Får väl veta hur det såg ut om en vecka eller så. Så drygt att jag ska vara så himla svårstucken bara. Det är ju alltid det som tar längst tid! Jag fick ta med mig lillebror hem från sjukhuset. Så nu ska vi ha sjukstuga här hemma båda två! 




Dear karma. I have a list of people you missed!

Kan allt bara ta slut någon gång.. Nu. Nu. Nu. Ge mig mitt liv tillbaka. Ge mina nära ett liv med mindre problem. 

Det är mycket jag ändrar på hos mig själv det här året som jag tydligt stått för innan. Förr trodde jag på "karma". What goes around comes around. Men det är bara bullshit. Jag vet så många människor som inte förtjänar att vara där de är idag, varit tvungen att gå igenom saker de borde sluppit och fått kämpa sig igenom fruktansvärda saker fast allt de egentligen borde fått är lycka, kärlek och lite tur. 

Jag förtjänar inte att vara i den här skiten. Det räcker nu! 


Ge mig henne tillbaka!




I found someone who carry me home!

Inget roligt att tillägga.. Har sovit i två dygn typ. Igår dampade jag loss på TVn som inte ville funka så älsklingen åkte och köpte en ny. Det är kärlek det. 

Skickade efter ett nytt kort i veckan. Jag har skjutit på det så länge för det har känts så jobbigt.. Ett definitivt slut på något sätt. Men min lilla älsklingsdito är inte min längre och det har jag insett efter x antal år. Och då försvinner poängen med att ha honom på kortet och ständigt bli påmind om det. Men han kommer alltid finnas i mitt hjärta lillgrisen ❤️.

Sjukupdate: -
Livsupdate: -

Stackars lillebror är inlagd på sjukhuset också för uppsikt några dagar. Jag dör om det är jag som smittat honom :(. 




Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.

Alltså är hösten redan här? Jag är inte redo för att frysa för det är mitt värsta men höst i övrigt är ju mysigt. Dock var jag helt igenomkyld när vi kom hem efter matchen, trots att jag hade jeans, t-shirt, cardigan och en "poncho" på mig. Så det fick bli bums i badkaret. Hoppas på en fin höst och en inte alltför kall vinter.

Nu ska jag poppa popcorn, tända ljus, gosa ner mig i soffan bredvid mannen i mitt liv och bara njuta av livet. Jag är inte så bra på det för att mitt liv de senaste åren till stor del har bjudit på allt annat än bra saker. Men ikväll känns det som att det kommer bli bra till slut. 





Sista hemmamatchen!

Det blev storvinst! Hjärtat var duktigare än någonsin, han gjorde en supermatch! Stolt flickvän som vanligt.. Jag fick sällskap av sväris och Andreas lillebror Gabbe på läktaren så det var trevligt. Nu blir det ett matstopp. Jag är vrålhungrig!



Himlen var mörk men vi klarade oss ifrån regn och oväder! 




Monno!

Ikväll blev det häng med de gamla vanliga. De kom kl 21 så fram tills dess blev det bara läsning och ännu mer slapp i soffan. Är inne på näst sista boken av Läckbergs Fjällbackamord. Måste hitta någon ny serie efter det.

Amanda och Mattias har köpt det nya uppgraderade monopolet med bankkort istället för papperspengar. (Ja vi är vuxna människor som sitter och spelar monopol och faktiskt tycker att det är riktigt kul). Jag förlorade som vanligt och det ät väl mindre roligt.. Musch blev dock ett spöke på kortet såg jag nu. Hon sitter där på stolen men hon syns inte, haha! 




Tröttlördag!

Idag är vi slöa här hemma.. En sväng till Valbo har vi gjort sen har vi bara tagit det lugnt. Jag har dessutom sovit en timme. Glömde tala om att jag fått svar på röntgen. Förstorad lever och vätska i magen (troligtvis endon som härjar).. Blä!


❤️
Kladdig i ögonen av ögoninflammationen och munsårsplåster på. Stackars Andy börjar nog snart fundera på om det finns ångerrätt på mig! "Vid fel i flickvän, reklamera inom skälig tid".



Erikshjälpen!

Jag har gjort det igen.. Gått lös på erikshjälpen. Älskar att fynda grejer där. Och såna här skulle jag vilja ha hur många som helst. Hur fina är dom inte?! Tekoppar, fina skrivblock, bikinisar, söta skålar och såna här glasflaskor skulle jag kunna köpa hur många som helst. Tyvärr får vi inte plats med mer saker här hemma men den dagen vi flyttar till hus ska jag ha ett helt rum med fina "glasflaskor" i olika storlekar och former. 




God morgon/förmiddag!






Mysigaste kvällen på länge!

Middag, efterrätt, kortspel, gotta, cheescake, sällskapsspel och massa prat och skratt med bästa sällskapet. Finaste vänner!




Tröttmössan!

En av Andys dåliga sidor.. Allt ska ta sån himla tid när vi ska någonstans. Först ska vi ta en paus när vi kommer ut till bilen. Sen ska vi ta en ny paus när vi kommer fram till vad vi nu ska göra, i det här fallet Willys. Och så håller det på.. Jag är en sån som vill göra saker direkt och sen vila. Han vill vila först och ta tag i saker sen. Vi är mer tvärtemot varandra än lika. 




Infektion, check!

3 stick, 10 jätterör blod, EKG, remiss till röntgen igen och 1,5 timmes läkartid. Det var en bra läkare och jag är nöjd med besöket. Körtelfeber står högst upp på listan över misstänkt diagnos och borrelia kommer strax efter. Vi får se vad alla prover visar. Skönt att det inte verkar vara något dödsallvarligt iaf! Hoppas jag blir bättre snarast!




Rensardag!

Alltså den här dagen... Efter första rensningen fick jag mersmak och när A åkte till jobbet fortsatte jag att rensa, rensa, rensa. Gud vad skönt det är att slänga/få iväg grejer! Vi är raka motsatsen när vi ska rensa bort grejer, jag och Andreas. Han vill slänga allt och jag vill spara allt "för vi kanske behöver det sen någon gång". Men nu har vi fått bort mycket. När vi bodde i förra lägenheten tänkte vi att det skulle bli skönt med större och luftigare så det slipper vara så trångt och bökigt, men det går ganska fort innan man har lyckats fyllt upp de extra kvadraterna med ännu mer grejer. 

Nu ska vi gå in på hela Andreas garderob innan det är dags för att krypa ner under täcket. God natt med er!










Den dagliga motionen

Det blev den vanliga kvällsprommisen för att komma ut och få lite luft, och framför allt för att hålla igång kroppen nu under sjukskrivningen. 

Imorgon är det läkarbesök som jag väntat på hela sommaren. Hoppas det är en bra läkare och att de äntligen kan få ordning på allt strul. 

Lyssnade på P1:s dokumentär podd om den fastspända flickan under promenaden. Hon som blev utnyttjad av polischefen för några år sedan. Fruktansvärt! 




X6

Nu har vi rensat ur Elliots rum minsann. Slängt massor, ner till förrådet endel, ge bort till nära endel och lite till erikshjälpen. Nu är det ordning på det mesta! Så skönt!! 

Skulle ta det lite lugnt nu tänkte jag och slå på TVn. Men hur lätt tror ni det är när Andy har köpt hem alla tillbehör inklusive dosor/pekar man kan komma på?! Vet inte vilken som hör till vad längre och det är rena rama hjärnjympan att få igång det man vill. Tur att jag är någorlunda teknisk och lite pryltokig av mig också, annars hade det aldrig gått! Skulle vilja se min kära lillasyster Joppla få igång TVn.. Hon kan knappt få upp låset på telefonen ;) 




Dagens viktigaste mål!




Nattmiddag!

När jag var yngre och fortfarande bodde hemma åt vi alltid middag när pappa kom hem från jobbet vid 17-tiden. Jag kommer ihåg att jag åt middag hos en vän då någon gång och de åt middag vid 20. Det var så himla konstigt tyckte jag. 

Sen när jag flyttade hemifrån när jag var 15 så började man med sina egna rutiner och man hade sitt egna schema att följa. Jag har ju aldrig börjat särskilt tidigt på något av mina jobb eller på högskolan nu senast och det har gjort att man kan vara uppe längre på nätterna och vrida på dygnet lite. (Det har visserligen blivit ännu mer tokigt nu när jag är sjukskriven). Dessutom jobbar ju Andreas ofta kväll eller som senaste året när han tränat mycket och då blir man så illa tvungen att snurra på tiderna. Ikväll ställde jag mig och gjorde tacopaj tills Andreas kom hem från träningen och middagen serverades kl 23. Tänk vad tiderna förändras! 






Ögon!

Idag har jag lunchat med en vän/kollega. Åh vad jag saknar att jobba!! Såå fina människor på Svensk Fast. Efter det har jag varit hos ögonspecialist på sjukhuset. Var på hc igår och blev vidareskickad till dem. Nu har jag fått med mig 3 olika droppar som jag ska ta i 10 dagar. Det blir en himla massa droppande eftersom alla ska tas 3 ggr om dagen med visst mellanrum för att inte blandas ihop med föregående droppar. Hoppas det ger med sig nu!

Ögonmottagningen får 4/5 ewisar. Gode Gud gör så att alla mina problem i fortsättningen har med ögon att göra så den avdelningen är enda jag behöver ha att göra med! Jag var nästan en timme tidig men orkade inte åka hem emellan lunchen och sjukhuset så jag åkte dit och tänkte vänta där. Fick komma in till sköterska direkt. Sen läkaren strax efter. Var klar redan innan jag skulle varit där egentligen! Det enda minuset var väl att läkaren var kines och inte kunde svenska. Han satt med Google translate och översatte remissen när jag kom in. Men han var go ändå och jag fick ju min behandling. Dock tycker jag att det är jättejobbigt när man inte förstår vad de säger när det är så "viktiga" saker det gäller. Visst om en busschaffis inte kan svenska men en läkare? 

Apoteket får minus. Det tar alltid superlång tid att hämta ut allt. Som vanligt fanns inte alla behandlingarna på samma apotek så jag var tvungen att åka runt massa. Nu har jag iaf fått ihop allt jag behöver. Nu blir det mellis på balkongen! Grekisk yoghurt och jordgubbar. Mums. 




...

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone 
So leave a massage at the tone 
'Cause today I swear I'm not doing anything. Nothing at all. 




En liten tanke.

Kvällens inlägg får väl bjuda på lite av min humor igen.. Ni har väl sett sagan om ringen och fattar det roliga? 



Sväris och Andreas syster med familjer kom hit och fikade när vi kom hem. Sen har vi haft en hederlig pizzasöndag med samma gamla vanliga Musch och Matti. De hade dessutom med sig en ny kortlek som present från deras semestervecka på västkusten. Den förra var utnött så nu kan vi spela kort med stil igen.. 

Vi spelar oftast det gamla spelet ***** och president. Och idag förlorade jag nästan alla gånger. Då insåg jag att det är ganska lika som när man är sjuk. När man en gång hamnat i träsket är det svårt att ta sig därifrån. Särskilt när man får vänta 6 veckor på att få en riktig utredning (det är ju nästan ett skämt!). Immunförsvaret blir bara sämre och sämre och jag åker på grej efter grej. Senaste tillägget på listan är ett stort fetingmunsår och så har jag haft feber nästan hela dagen. Förmodligen för att det har varit ganska full fart i helgen. Men men! Keep on fighting. 



Nu åker vi hem igen!




Kolmården!

Vi har haft en fullspäckad dag. Min favorit var definitivt delfinerna. Och björnarna och elefanterna. Jag ville på riktigt se delfinerna en gång till men vi hann inte för vi stod i kö så länge till safarin. En mysig dag! Nu kom vi precis tillbaka till stugan. En dusch och middag sen ska jag bara slöa resten av kvällen för jag är helt slut. Men det var det värt. 

























Nu är vi här!

Vi kom till Norrköping någon gång på em och fortsatte direkt till Panos och Ann-Maries stuga efter en snabbfika hemma hos dom. Stugan ligger bara några mil ifrån dom. 

Här har vi kastat pil, ätit middag och bara myst. En liten prommis till vattnet blev det också. Nu har jag och A bäddat ner oss ute i våran stuga och Elliot sover med sväris i storstugan. Imorgon blir det Kolmården! 











Jag längtar tills min ögoninflammation gått över så jag 1. Slipper svullna, kladdiga ögon med tårar som sprutar tjugofyrasju. 2. Slipper se nygråten ut hela tiden. 3. Får/kan sminka mig igen. #fulutansmink
Jag har haft ögoninflammation i 2,5 vecka nu. Första veckan fick jag en sorts antibiotika utan resultat. Vecka två fick jag en annan och fortfarande ingen förbättring. Ögoninflammationen känns iofs piece of cake i jämförelse med alla andra krämpor but still.. Ge mig en annan kropp! Eller spola fram tiden tills jag mår som vanligt igen så jag slipper vara med om det här mer. Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk!!




Norrköping!

Har velat fram och tillbaka hur jag skulle göra med våran semester med Elliot som vi bestämde i början på sommaren.. Har mått sämre de senaste dagarna så klokast kändes väl att stanna hemma. Men så kläcker söt-Elliot ur sig imorse: "Men kommer du inte ihåg hur roligt det var när vi var hos farfar på julen? Det vore roligt om du följer med. Då kan vi ha så roligt igen!"
Försök att inte smälta efter den kommentaren.. Så nu är vi på g! Skrutt i bak somnade direkt.. 






Mysigt!




Vinnersjö!

Imorse när vi vaknat och ätit frukost åkte vi ut till Hedesunda och släppte av mamma. Sen fortsatte jag och Josefin till farmor och farfar. 





Mot kvällen åkte vi till mamma en sväng där moster och bevis var! Nu har de äntligen fått kommit hem från sjukhuset, men man får fortfarande inte bebisgosa. Men det verkar gå åt rätt håll vilken är toppen! 



Sen blev det kvällsfika hos papi (som för övrigt har blivit kolsvart den här sommaren) innan jag begav mig hemåt.





Internmatch!

När pappa slutede jobba kom han och hämtade mig och så åt vi på nian. Sen åkte vi till matchen och hjälp vad folk det var där. Publiksiffran var över 5000 pers! Sjukt bra stämning. Johannes gjorde en riktigt bra match och det bara pirrade i hela mig under hela matchen. Vad häftigt att Johannes kommit så långt. Jag unnar honom allt med tanke på hur mycket av hans liv han har lagt åt hockeyn och jag hoppas att hans karriär fortsätter spikrakt uppåt. 

Efter matchen blev det ett matstopp med mammas kusin och sen har jag, mamma och syster haft en supermysig kväll på balkongen. Pratat sönder har vi gjort men så mysig kväll.. Nu ska jag väcka Josefin och bädda ner henne bredvid mig istället för att hon ska ligga här på balkonggolvet.











Promenix!

Herrejösses vad illa jag har mått sen jag kom hem. Det bara vrider och vänder sig i magen hela tiden. Måste vara all kontrast. Sköterskan sa att jag skulle dricka massor idag för att det skulle gå ur snabbare men bara tanken på att hälla i mig vatten gör att jag mår illa. Jag tar en promenad och försöker svettas ur mig det istället.. 




Hockeysäsongen!

Fick precis info-sms från lillebror inför kvällen. Han ska tydligen spela i samma femma som Bäckis och Elias, woho. Brynäs A-lag har uppvisningsmatch ikväll på Gavlerinken (kan de inte bara bestämma ett namn och sedan hålla sig till det?) och den börjar kl 18. De har jättemånga NHL-stjärnor hemma som ska spela och så har Johannes blivit upp plockad från J20 för att få vara med ikväll! ÄNTLIGEN drar hockeyn igång igen :) Lycka till ikväll brors!




Röntgen

Nu är röntgen precis klar. Skulle hälla i mig massa vatten med kontrast när jag kom hit och sen fick jag ett fint rosa flygplan med ännu mer kontrast. De förklarade att det kunde kännas som att man kissar på sig när det går ut i blodet men no biggie tänkte jag. Det kändes inte så förra gången! Men den här gången var det extremt. Var till och med tvungen och känna efter med handen så det inte kommit något, haha. Nu ska jag hem och försöka få dagen att gå fort så kl blir 18!!! Inget bra tankesätt, man ska ta vara på varje minut.. Men det ska bli så kul ikväll!





Toffeln!

Tänk att jag saknar min dryga lilla älskling efter inte ens ett dygn.. Ingen som rycker i mina kinder. Ingen som bråkar på mig när jag håller på somnar till filmen i soffan. Ingen som lägger strumpor överallt. Ingen som säger till mig att maka över på min sida sängen. Ingen som säger att det räcker med 4 ljus när det är så här varmt. Inte någon som tjatar om att hjärncellerna dör av den starka lukten när jag tar fram nagellacket för femtielfte gången den här veckan. Ingen som ropar och frågar hur det går när jag suttit på toa någon minut för länge. Ingen som säger att vi måste släcka alla lampor innan vi lägger oss för att det är onödigt att ha någon tänd. 

Inte ens någon som tjatar om att jag måste lära mig att ta ansvar och äta riktig mat istället för sånt jag är sugen på just för stunden. 

Det trodde jag aldrig om mig själv.. Jag som kan bli så trött på karln och här ligger jag och längtar tills onsdag redan. 2 dagar, det är allt. Förr sov jag ju jämt själv när han jobbade nätter och dygn.. Nej skärpning nu! Det här ska bli såå mysigt med "egentid".. 




Kvällis!

Äntligen har temperaturen sjunkit någon grad så att man kan ta sig en liten runda. Gu vilket fantastiskt väder vi har haft i sommar!!




Årets varmaste dag!

Idag måste det vara årets varmaste dag.. Och dessutom mitt livs varmaste dag i Sverige. Sinnes! Och vad gör jag då? Sov till 11 eftersom vi var vaken hela natten. Sen lagade jag massa matlådor till Andreas som åkte iväg och jobbade idag och kommer hem på onsdag. Dessutom gjorde jag pannkisar till lunch och bakade bröd. Känner mig som en riktig hemmafru!

Tog nyss en cykeltur till stan för att fylla på medicinförrådet lite och sprang på nya hörlurar också. Tack för dom! Nu slipper jag ha ont i öronen och tappa plupparna hela tiden.. 




Klippkort!

Inatt var vi på akuten. Andreas fick en hård tackling under matchen mot magen och det blev bara värre och värre under kvällen. Vid 1 åkte vi in för 1177 rådde till det. 4,5 timme senare visade röntgen att det var en rejäl muskelbristning. Skönt att det inte var något allvarligt! Jag skulle ha frågat om de kunde röntga mig samtidigt, jag ska nämligen dit imorgon!

Vi kom hem lagom till soluppgången. Den var magisk! Ni måste gå upp tidigt inatt/imorgon och titta på den. Något utöver det vanliga! Självklart går det inte att fånga på bild men jag försökte iaf. 






Vårat place!

Det blev pizza ute vid GS ikväll.. Nu ska jag ta en kall dusch och sen ska vi se en film. Andreas är helt slut stackarn så det blir en passande söndagsaktivitet. 



Det räckte inte hela vägen..

Det blev förlust.. Såå nära TD och vinst med 40 sekunder kvar och så gör Kristianstad interception.. Tråkigt! Men min fina var lika duktig som alltid ❤️ Jag fattar inte hur de orkade spela 3 h match i det här vädret med tanke på hur svettig jag har varit på läktaren.. Hjälp! Nu blir det hemresa och middag. Är superhungrig.. 










Gameday!

Avgörande match för Uppsala 86ers idag. Jag hoppas på vinst! Och hoppas ännu mer att älskling gör en bra match förstås. Jag kommer dock flyta iväg i en pöl av svett. Klarblå himmel i Uppsala och 30 graders värme! 




Vädret kan man ju prata om för att slippa pinsam tystnad!

Det blev en kvällsprommis och mys på balkongen istället för film. Sommarkvällar är så underbara! Man vill varken gå in eller sova. Dock börjar det bli riktigt mörkt igen.. Jag vet inte om det är "åldern" eller vad det kan vara men jag njuter så mycket mer av allt nu än förut. Är så tacksam och fascinerad av väder, årstiderna och allt på ett annat sätt. Innan tyckte jag att sommar är det bästa som finns och de ljusa nätterna. Nu älskar jag att det börjar bli lite mörkare så att man kan tända ljus. När solen skiner tycker jag att det är underbart och när det regnar finns det inget mysigare än just det. Jag accepterar och gillar läget av vädret och det som man inte kan påverka och gör det bästa av vad vädergudarna har att erbjuda.. Sverige är ett bra land ändå med alla de olika årstiderna. Allt har sin tid skulle man kunna säga och varje årstid förstärker det. Dock älskar jag sommar och värme mest men jag tror inte jag skulle vilja byta bort allt mot sommar året om.. Det är ju däremot bra att man kan resa till varmare ställen om man nu ändå inte skulle få tillräckligt av sol, värme och sommar.. Det kanske är för att sommaren varit så grym som den har varit som jag börjar bli nöjd och känner mig redo för hösten! 

// Fröken flumm som snöade in sig på väder och vind helt plötsligt 




Min dag!

I födelsedagspresent av Andreas fick jag en Apple-tv som jag tjatat om så länge.. Dessutom fick jag en heldag med mys. En typisk Andreas-present och jag älskar sånt ❤️ Så imorse fick jag frukost på sängen. Sen åkte vi och shoppade något jag skulle ha på mig ikväll (det blev lite annat också). Sen har vi varit ut och ätit ikväll och gått en runda på stadsfesten. Köpt remmar har vi gjort, det är ju ett måste! Sen skulle vi hem och byta om lite för att sedan gå på bio 21.30. Det är ju alltid så sjukt kallt på bion! Men nu ligger vi här som två potatisar och har bestämt att det blir en myskväll hemma istället med soffa, popcorn och film. Vi blev för slöa för att ta oss ut igen helt enkelt när vi väl kom hem! Men det blir bra det med. 











Stadsfesten!


Låg så lugnt och fint hemma och läste (som jag typ gjort hela dagen) när pappa ringde ikväll och ville att vi skulle komma till Söderhielmska. Så jag och Amanda gick dit. Han var svintaggad på karusell så han och Amanda åkte. 



Nu kom jag precis hem. Det kändes skönt att ut och lufta sig lite ikväll! Alla som gnäller om stadsfesten förstår jag mig inte på. Det är ju hur kul som helst att det händer något? Titta på folk kan ju vara det roligaste som finns! 


Tack för en mysig kväll bästa ni! ❤️


Här igen...



RSS 2.0