Det brinner!





Mors dag!

Idag har vi haft en mysig eftermiddag hos mami. Love you! 

Nu ligger skrutt-Elli och sover och jag ska göra ett litet pluggryck. Sista veckan nu! Kriga!




En bra lördag!

Jag har haft en bra kväll. Hoppas ni alla också haft en bra lördag!

När jag gick hemifrån: fina lockar och struken blus.


Efter: skrynklig och platt hår




Datenight med brors!

Vi hade världens mysigaste kväll igår. Jag och musch blev bjuden på middag av brors på Bryggan. Alltså brors är verkligen en av de finaste människor jag vet och jag kan inte förstå varför ingen tagit patent på honom ännu.. Han är så himla fin från insida till utsida och han tar hand om oss systrar som om vi vore prinsessor. Love you och tack för allt!!

När vi satt där fick vi snap av Josefin och hon var otroligt saknad igår. Klanen behöver henne också för att vara fullbordad! Söta brors bjöd även Josefin på middag fast på andra sidan Atlanten. Vi 4 for life! 💛 Vad skulle jag göra utan er? #syskonkärlek






Det här söta smset fick jag i veckan! 




Segaste plugghuvudet!

Här har ni ett prima exempel på varför jag har så svårt att plugga nu för tiden med mitt sega huvud. Förr hade jag näst intill "fotografiskt minne", kunde titta på något ett tag och sedan satt det där som ett inpräntat minne. 
Nu behöver jag bygga upp varje liten del av det jag ska lära mig med en historia för att ens förstå vad jag läser, lära mig denna påhittade historia (som oftast inte alls är särskilt logisk) och sedan försöka koppla detta till exempelvis B2B-köpprocessen som här. Jag börjar förstå vad vissa menar med att det tar tid att plugga.. 




Upp och ner, ner och upp!

Jag är inte lika arg längre så nu vågade jag mig tillbaka hit till bloggen.. 

Idag har jag tagit en prommis i Hemlingby, bjudit bästa sis på lunch, kört en kort intervju för en tidning ang. endon (mer info om det senare) och nu ska jag plugga all day! 

Jag prickade av en restdugga igår så nu är det bara en tenta kvar på tisdag, en sista uppgift i teorikursen på torsdag och sen är skolan "färdig". Slutseminariet kommer bli i augusti för oss istället men just nu bryr jag mig inte att det blev så. Tråkigt såklart men det gäller att släppa det och gå vidare. 








Two words, one finger!

Det var flera år sedan jag var så här arg. Skillnaden nu mot då är att jag inte kan ut och springa som jag alltid gjorde förr för att bli av med all negativ energi. Nu ligger jag som en plattfisk istället och blir bara mer och mer förbannad. Typ pest eller kolera. Ut och få mer ont eller ligga inne och koka sönder.

Människor. Vad *€+#,~%>$*}{+ är det för fel på vissa människor?

Fucking skitäckelsjukdom/ar.

Medicinerna kan ta sig!

Skolan är sämst (den punkten inkluderar många delar för tillfället).

Uppsatsen och allt vad den innebär kan få en egen punkt och jag hade kunnat göra precis vad som helst för att fått pricka av den nu och sluppit den/hen/hon/han/it för all framtid.

Livet. Vad är det här för liv egentligen?

Smärtorna typ dödar mig.

Ny behandling väntar och jag hatar att byta.

Framtiden. Enough said.

Att hat har smugit sig in i mig och jag bara hatar mer och mer för varje dag.

Jag bara följer med och har ingenting att säga till om längre. Dessutom har jag missat typ 3 år av mitt liv.

Jobb vill jag inte ens tänka på för då blir jag bara ännu mer arg/besviken/ledsen/förbannad över punkt 2.

Alla idiotläkare/sjuksköterskor/undersköterskor som aldrig gör som dom ska eller håller vad de lovat. Skaffa er ett annat jobb.

Alla apotek som alltid har allting slut när man ska hämta ut medicin så man får ta sig runt hela stan innan man får det man behöver.

Jag tror jag ska nämna människor en gång till. För det var det som var droppen den här gången. Idiot.

Alla hormoner och allt morfin som fuckar upp mitt huvud totalt.



Ta mig till en annan planet, helst typ nyss.
FUCK allt!
Hörs hej.



Sälj!

Plugga till sista tentan är inte så lätt det heller.. Jag och min morre-hjärna tappar tråden när jag läst några meningar. Då är det ju så himla lätt att lägga viktiga saker på minnet till en tenta, not. 




Milen!

Idag blev det milen. Inte för att det var så smart att gå så långt när jag har ont men jag hade en del överskottsenergi i form av agressioner att bli av med. Nu känns det lite bättre. 




Ingen rekommendation!

Såå... Vi blev inte rekommenderade att gå upp! Orkar inte dra hela historien. Jag är fortfarande på krigsstigen, har pratat med både handledare och examinator men nu svarar de inte ens längre (sämst!!) och det är hur de beter sig som stör mig mest. Att handledarna hela terminen har sagt att det är bra, "fortsätt så", och sen 2 veckor innan inlämning kommer examinatorn med helt andra åsikter. Lame och nonchalanta är vad dom är, och totalt osynkade med varandra.. När jag inte får en bra förklaring till varför så ger jag mig inte i första taget, så vi får väl se hur det blir. Bli inte osams med mig, haha. Nog om detta. 

Jag vaknar tidigt på morgonen av att jag har ont. Tar morgonmedicinen, somnar om och vaknar sedan en timme senare utan den värsta smärtan. Jag vet inte hur painmastern funkar än men jag kör på så får vi se.




Skriv gärna under!

Det pågår just nu en "kampanj" för att få endometrios att klassas som en folksjukdom. Ni får gärna skriva under här för att förhoppningsvis öka och förbättra hjälpen för oss endosjuka. 

https://www.minkampanj.nu/petitions/det-ar-bara-inbillning-det-ar-omojligt-att-ha-sa-ont-vid-mens/?state=thanks

Nu väntar en liten middagspaus. Btw så kan Loka crush jordgubb vara det godaste genom tiderna. I'm in love!




Snart blir det ljust!

14 timmars plugg idag över Skype med pluggisen.. Jag ska stupa i säng nu. Jag är så himna trött! Hoppas ni alla haft en bra helg!




Painmaster!

Jag provar ännu en smärtlindringsvariant nu (i hopp om att slippa allt morfin).. Man ska ha den på sig hela tiden och ydligen känner man resultat efter någon dag. Vi får se om den funkar eller ej! 

Sex timmar kvar till inlämning. Vi kämpar på! Det blev inte mycket sömn inatt så jag är helt slut men det får jag väl ta ikapp någon annan gång. 




30-års fest!

Vi hade en jättetrevlig kväll igår! Stort grattis Rickard på 30-års dagen idag och tack för en rolig kväll. 

Nu: plugg. 




Plugg och fest!

Nu är det äntligen dags att lägga bort plugget för idag och börja göra sig i ordning för en av "de tre musketörernas" 30-års fest.. Det ska bli superkul trots att jag inte mår särskilt bra. Jag tror trots allt att det är viktigt att försöka hitta på saker fast man bara vill stänga in sig hemma när man mår som man gör.. "Endomagen" är iaf borta idag och det är ju skönt. Något positivt! 



Hoppas ni alla får en underbar lördagkväll! 



Endomage!

Ja för er som är nyfikna så kan jag tala om att svullomage aka gravidmage är något som är väldigt vanligt för oss med endo när smärtorna är brutala. Så här ser jag liksom ut just nu och det känns som att minsta lilla touch på fel ställe ska få smärtorna att explodera. Visst är det sjukt?! Men detta är alltså resultatet av ett hemskt skov av endometriossmärta och ingenting annat..


Idag har jag varit till mormor och morfar i stugan och där har mormor hjälpt mig med feedback på vår uppsats. Tack bästa för all hjälp! 

Trevlig helg!


...

Ja vad ska jag välja att berätta idag då? Sjukhuset hela fm. Ännu en medicin har lagts till och ev. väntar ny grundbehandling. Min läkare skulle diskutera med kollegorna så får vi se vad dom kommer fram till.. L E S S !

• C-uppsatsen
• En omtenta
• En dugga 
Detta är vad som är kvar i skolan. 2 veckor. Snälla låt mig vara tillräckligt pigg för att klara av att avsluta dessa så att jag får min otroligt efterlängtade examen. 


Musch, brors och Matti kom precis och knackade på dörren med nybakta glutenfria cockies. Love you!!

Annars då? Fuck my life typ.


Sliten!

Idag har jag varit galet sliten.. Upp med Elliot imorse så att han kom iväg till dagis. Somnade om. Tog en prommis. Städade lite här hemma. Låg och stirrade i soffan. Åt. Somnade om. 

Jag ska väl vara glad för att det går åt rätt håll men det blir lätt att jag blir less när det kommer sämre dagar igen. Mina mediciner har kapat allt vad hunger är och jag måste påminna mig om att äta. Gottasugen är jag hela tiden dock och lättare mat som frukost går bra, men "vanlig" mat är svårt att få ner.. 


Jag rör mig inte långt från soffan ikväll heller. Det är väl bäst så. 

Nog för att den här artikeln är 3 år gammal men den visar ändå hur "farlig" endometrios kan bli. Jag är så tacksam att endon uppmärksammas mer och mer så att forskningen går framåt och att det förhoppningsvis leder till att det kommer finnas ett botemedel i framtiden.

http://www.aftonbladet.se/halsa/article14269375.ab


3XE

Elliot kom till mig vid lunch idag och så sover han kvar hos mig inatt.. Han är såå go denna lilla människa. Vi har verkligen ett speciellt band han och jag. 

Jag har mått lite bättre i magen idag men ikväll gör det ont igen. Hoppas jag kan somna iaf! Har ni haft en fin helg? Det får jag hoppas. 







God natt då! Imorgon är det ny vecka, ny dag, nya tag! 



Oops!

Jag bestämde mig i sista sekunden för att åka och hälsa på mamma och/eller pappa ute i Hedesunda. Jag fick med mig Edward och en väska innan jag skyndade till bussen. När jag går ser jag hur en färgklick swishar förbi i fönstren. Det här kan vara den värsta matchningen jag någonsin lyckats med. Jag skyller på att hjärnan är helt off... Nu är vi iaf på väg till Hääs.




Endohäng!

Idag är Sandra hemma från Uppis. Vi har gått på stan och så har vi ätit golunch på Java. Mys!! 




Borrelia




Det blev en liten promme för oss men blä vad jag ångrar mig nu. Magkramper från hell.. 

http://www.expressen.se/noje/ashley-olsen-drabbad-av-skracksjukdomen/

Det börjat bli mer och mer omtalat med "den svårare formen av" borrelia också. Den som verkligen kan kallas för skräcksjukdom! Hade den varit mer omtalad och "accepterad" hade jag sluppit privatläkare och jag hade sluppit lagt närmare 20 000 på privatvård.. Det finns verkligen 2 varianter av borrelia (minst). Den som bryter ut på en gång efter bettet och som man kan äta pencilin någon vecka/månad och sedan vara frisk. Eller den som bryter ut flera år senare och som man måste äta medicin betydligt längre för att kunna bli av med, om man någonsin blir det. Jag, Ashley Olsen och Avril Lavigne har något gemensamt. Synd att det inte var något roligare än borrelia bara.. Inte konstigt att det känns som att jag har blivit överkörd av ett tåg ibland. Om de mår dåligt av "bara" borrelia och jag har två diagnoser till. Förlåt för att jag är negg men jag hatar när magen gör ont. Allt blir skit!

Hoppas ni får en fortsatt fin fredagkväll iaf! 


Stupid stomach!

Jag har haft skitont i magen igår och idag.. Jag blir väldigt stressad och nedstämd när det kommer såna här skov för jag vet aldrig hur länge det kommer hålla sig. Och det suger! Eftersom jag går på stark smärtlindring i form av morfin hela tiden finns det inte så mycket att ta till när det gör så här ont trots alla mediciner. TENS-apparaten hjälper lite, vetekudden hjälper lite, badkaret hjälper lite, fosterställning hjälper lite men utöver detta finns det inte så mycket man kan göra. 

Jag krigar på med uppsatsen så länge jag orkar och sen blir det nog bara ligga stilla resten av dagen/kvällen.. Hoppas ni alla får en fin helg iaf! 






Röd torsdag!

Nu är vi redo för dagen.. 
Prommisen är avklarad, världens godaste frukost är uppäten, jag är påklädd med nya byxorna från syster i LA och Edward har gjort dagens första span efter bruttor. 






Blå himmel!

Vilket underbart väder att vakna till.. Nu blir det morgonprommis! 




Havet!

Vilken mysig kväll det blev..




Blixtrar och dunder!

Och där kom årets första åska och blixtrar. And I love it!! Det är så himla mysigt att sitta inne med öppet fönster och lyssna på åska och spöregn.. Dessutom är det ofta vädret som lockar ut mig och får mig att vilja göra andra saker än att plugga. Win win alltså eftersom jag vill vara inne och därmed får plugg gjort. 



Samma kläder idag som igår, oops! Tur att jag inte är någon modebloggare, haha. 

Vädret får mig dock att tänka på världens mysigaste helg förra sommaren med mina bästa småsyskon i Sthlm. Miss my little andra hälft på andra sidan jorden 💛


Strawberries!

Jag älskar jordgubbar. Det måste vara det godaste ever.. De svenska är ju såklart even better men nu när man inte ätit "färska" på länge duger dessa alldeles utmärkt! 




13 h

Jag har suttit på exakt samma plats i soffan i över 13 timmar idag (med undantag på en kisspaus och en runda runt huset med Edward så att han fick kissa vilket är en paus på typ 15 min). Helt galet! Magen går inåt för den är så hungrig. 

Vi blev inte rekommenderade att gå upp med vår uppsats. Vi blev inte heller avrådda och det är väl den sämsta möjliga sitsen man kan hamna i. Man kan bli grön, gul eller röd. Vi blev gul. 

Vi har pratat med handledarna idag och vi har kommit fram till att vi ska kapa halva våran undersökning. De menar att vi gjort en alldeles för omfattande undersökning och att vi ska kapa, göra om vissa delar, förbättra och förenkla. Vi hoppas att det kommer bli tillräckligt bra nu, men vi har massa jobb framför oss de här två veckorna. Jag kan inte annat än vara missnöjd med våra handledare men då låter det som jag skyller på dem att vi hamnat i den här sitsen (vilket jag till viss del visserligen gör då jag är extremt besviken över att vi inte fått en hint om detta tidigare)..

Min pluggis ska vara borta onsdag-söndag denna vecka så tillsammans har vi mån-tors nästa vecka. Men jag har denna vecka också. Jag kommer gå all in för att förhoppningsvis få examen om tre veckor! 

Kämpa! Kämpa! Kämpa! 





I learn to live half alive!

Inte många rätt med den här dagen.. Men istället för att spy ur mig här säger jag bara hej och hejdå. 




Sunday bloody sunday!

Jag fick ett sms för någon timme sedan. "Vi kommer och hämtar dig om 20. Gör dig redo för tacomys". 






Never say never

Prommis i Boulongern idag. Vi var nästan de enda som vågade oss ut i regnet. Såklart vägrade han gå halva biten då han hatar regn.. Nu kan vi med gott samvete hålla oss inne resten av dagen! 






Mormor och morfar! 💛

I förmiddags tog Mattis med oss på hemlig utflykt. Den slutade hos mormor och morfar som vi fick fika hos och sedan var vi till sommarstugan och grillade korv och njöt av det fina vädret! Jag säger det igen; som jag älskar världens bästa mormor och morfar! 












The more you smile the better you look!

Vi sitter här och är lyckliga över årets finaste dag men vi vet inte vad vi ska hitta på! 





Rain!

Idag ville verkligen vädergudarna att jag skulle bli blöt.. 

Jag tittade ut; klarblå himmel. Yes! Tog på mig solbrillorna och så började vi promenera. Halvvägs runt Brynäs vände jag på mig och tittade. 

Här var framför mig: 


Och det här var bakom:


Det började småregna precis när jag närmade mig musch så jag stannade där en sväng och väntade ut regnet. Trodde jag ja. När det slutade regna började jag gå hemåt igen men då började det såklart ösa ner. Jag älskar faktiskt regn förutom när jag ska vara fin till något.. Då är det min värsta fiende! Alla som har självlockigt hår och föredrar rakt vet känslan när man plattat håret, gjort sig fin för att man ska iväg på något och så börjar det regna. Värsta partypoopern ever!

Det här är nämligen resultatet från en "fin" vanlig hästsvans efter några minuters regn. Och de där krullisarna mina vänner försvinner inte av något annat än att börja om från början (duscha, föna, platta). Dom är hopplösa!! Andreas kallade mig alltid för frihetsgudinnan när det regnade och han har nog en poäng, haha. 


Edward hatar regn så halva biten hem fick jag dra honom medan han totalvägrade och andra halvan drog han mig för jag tror att han kom på att han får komma in i värmen snabbare om han springer. Eller det är nog bara min förhoppning om att han tänkte så.. Han är inte så särskilt smart så troligtvis var det bara svart, tomt eko i huvudet på han.. 

Nu ska jag ta ett varmt bad! Hoppas ni haft en bra vecka och att ni alla får en mysig helg! 💛




Slutspurt!

Plugg all day. Vid 16 har vi planerat att vara klar för veckan och ta helg. Skönt!




Sötvovvarna!

Edward och Bob fick en lekdate innan det är kväller.. Jag har pluggat massa timmar idag. Jag har lite kvar att göra men sen ska det bli skönt att titta på/somna till ett avsnitt gossip girl. Tack för idag. Slut för idag.





#fuckendo



Samlaren!

Den här lilla söta grisen är en samlare for sure! Han plockar upp pinnar, kottar, stenar och bär runt dom hela rundan när vi promenerar. 

Idag har det pluggats lite. Vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda än. Men vi får väl se! 




Lillgrodan!

God morgon säger vi. Jag somnade i soffan igår kväll. Vaknade någon gång inatt, flyttade över till sängen och sov vidare. Varför är soffan alltid skönare än sängen på kvällarna? 




Kris på prommis!

Kvällsprommisen var allt annat än härlig. Jag blev så himla tois halvvägs runt så jag typ var tvungen att springa hem, haha. 




Det börjar verkligen bli grönt och fint ute. Älskar den här tiden på året! 



Stackars musch!

Inlämningen sätter vi check på. Vi lämnade in 11.53 och jag tycker att det kändes bra med inlämningen. Frågan är bara om det håller tillräckligt god nivå. 68 sidor är vi uppe i nu!

Musch kom hit imorse. Hon hade fått migrän på jobbet och kom hit och sov lite. Här är dagens frukost (i brist på roligare bilder).




Äckeldjur!

Nu stänger jag igen datorn för idag. Alltså jag har pluggat i 14 timmar idag.. Vi är såå nära! 

Men så när jag satt i soffan med datorn kröp Edward upp till mig och låg nära. Jag gosades med honom och helt plötsligt kände jag det äckligaste djuret som finns på denna planet bakom hans öra. Behöver jag ens berätta att paniken spred sig fullkomligt och jag kände hur det kröp på hela mig.. 

Men en riktig kvinna reder sig själv sägs det så det var bara att plocka bort äcklet. Jag eldade sedan upp den med ett leende på läpparna och det var ett sant nöje att se den dö. Bara tanken att det nu finns en fästing mindre gör mig alldeles lycklig.. 

Tänk att detta äckeldjur har förstört mitt liv! Som jag hatar det lilla kräket. Det finns även forskare som har studerat fästingar och deras bidrag i världen men ingen har hittat någon anledning till varför de ens existerar över huvud taget. 
Dom behövs inte till något och det är inte ens ett enda djur som vill äta dom. 
Hatar dom!!!! Och hatar dom ännu mer när dom är överflödiga. Visst om de behövdes för att göra honung eller nåt, men bara finnas tillför att spridasjukdomar?! Och så är dom så galet äckliga så jag vill typ stänga in Edward i badrummet så han inte kommer och kryper ner med mig inatt i sängen. Och sen vill jag sanera hela lägenheten utifall han har fått med sig fler kräk in. 


Seriöst. Fästingar är farliga och alla borde passa sig för dom!! 
Imorgon ska iaf jag fixa fästinghalsband och droppar till Edward. 

Men vi människor då? Vad kan vi göra för att slippa de där äcklen? Stövlar och vitlök verkar vara det mest optimala. 

Jaja.. Släpp fästingen nu. God natt! 




Excel

Todays office. Åh vad mycket enklare det hade varit om jag "fick" sitta och äta godis samtidigt som jag pluggar. Men nu är jag inne på 3:e veckan som godisfri (med undantag från helgerna då förstås). 




Bra start på dagen!

Morgonprommis check. Nu är både jag och Edward redo för en dag full av plugg. 





Det gick bättre med nya skorna idag. Inga skavsår, skönt! Haha Edward älskar fåren i Hemlingby. Sötnosen! 



Stress!

Nu viker vi in.. Massa plugg är gjort men massa plugg är kvar och på onsdag kl 12 är det inlämning. Så egentligen kan man säga att det är sista dagen imorgon! Kommer vi klara det?? Det är frågan.





Sliten!

Den här dagen behövdes något extra för att pigga upp mig lite.. Glitterbyxor!! 




Jag är så galet trött så jag nästan kan ligga och stirra ut i luften utan att bli rastlös. Men jag har fått mycket plugg gjort! Jag fick dock världens migrän för ett tag sedan. Jag gömde mig under täcket och sov en timme tills tabletterna börjat verka. Nu har jag solbrillor på mig inne för jag är så himla ljuskänslig! 

Nu blir det dagens sista ansträngning på några timmar! Inte långt kvar nu! 





Ctrl+Alt+Delete

Imorse när jag vaknade låg de här två prinsarna så här åt fel håll. Pippi Långstrump, Elliot och Edward har definitivt något gemensamt!


Elliot är lämnad på dagis, långprommisen är gjord och det är dags att sätta sig med plugget igen.


Här får ni lite kloka ord från Olof Röhlanders måndagsmail med veckans pepptalk:

"Jag satt häromdagen och laddade upp någonting på datorn, när allting bara hängde sig. När datorn låser sig, vet vi alla att det finns en sista utväg. Tryck ned tre särskilda tangenter samtidigt och du gör en omstart. Det är inte alltid helt optimalt, men vi inser till slut att vi behöver göra något åt saken. 

Vi borde tänka så i livet. Många sitter bara och väntar på att saker ska bli bättre. Det är samma sorts önsketänkande som när du tittar på ett datorprogram som sedan länge fastnat vid 98 % uppladdning. Du vet att det inte räcker med 98 %, det fungerar inte, det krävs 100 %, du vet det och alla vet det.

Ska du nå bättre resultat får du ibland acceptera att du behöver börja om från början. Antingen med samma program, och riskera att liknande sker igen, eller med ett nytt program som du inte känner till lika väl men som kan ta dig hela vägen fram. Det hjälper inte att sitta och stirra på datorskärmen. 

Att göra en omstart innebär risken att förlora något viktigt, men också en möjlighet att vinna något annat och möjligtvis ännu viktigare. När något inte fungerar krävs en annan riktning än tidigare. 

Att göra en ctrl-alt-delete kan alltså ses som en metafor för livet. Inte bara datorn behöver startas om ibland, ditt liv också. Den sortens omstart kan bli liten eller stor, vara önskad eller påtvingad, men den skapar samma chans i livet som datorn ger. En möjlighet att bygga något nytt, och göra saker bättre.

Ingen klarar sig helt oskadd i det här livet. Saker sker, men det behöver inte vara fel. Att få omplantera dig själv i en mylla av annan, bördigare jord, kan vara just vad din inre planta törstat efter."



Myssällis!

Jag har sällskap inatt av sötaste killen. Alltså denna lilla människa.. Som jag känner för honom. Elliot kom till mig ikväll och ska sova här tills imorgon då han ska tillbaka hem, men först dagis. Han är så go och vill vara nära, nära hela tiden. Jag killade honom på ryggen tills han somnade och gu vad han myste. 

Nu blir det plugg tills det är dags att krypa i säng. Sweet dreams! 




Plugg med sällskap!

Så här har jag suttit i 6 timmar. Så där har brors legat i 6 timmar.





Hemåt!


Jag och mamma i bilen på väg ner till Sthlm igår. Världens finaste mami!





Det blev ett par nya solbrillor på hotellet. Älskar dom! 

Nu blir det hem och plugga hela dagen. Det var skönt med en liten pluggpaus men nu är det desto mer som ska göras idag istället.. 

Hoppas ni alla haft en underbar helg!



Såstaholm!

Vi har haft en mysig dag med lunch i Uppsala och shopping på Fullerö.. Och så har vi haft en mysig kväll här med världens finaste utsikt över vattnet! Nu ska vi bädda ner oss i sängarna på Såstaholms hotell. Jättemysigt!! 💛










Gino!

Mamma kom vid 18 och jag vet inte vad vi har gjort sedan dess men vi har iaf ätit tacos och årets första gino. Det var så sjukt gott!! 

Vi fick en varsin present av mamma. En superfin långklänning! 
Tack bästa mami 💛





Study friday!

Moa är i lurarna och vi har suttit och pluggat hela dagen. Älska skype och dela skärm. Det gör att vi kan plugga tillsammans trots att hon är i Sthlm och jag är i Gävle. 



Stackars Edward kommer med leksak efter leksak och försöker locka bort mig från datorn och till honom istället..


Ikväll kommer mamma till mig och jag har längtat tills det faktiskt. Då står det myskväll på schemat!


Maj!

Ett bra sätt att börja månaden med.. Älskar att jordgubbssäsongen är här!!


Idag blir det plugg hela dagen! 



Sista april!

Imorse åkte vi till Uppsala. Läkarbesöket gick väl så bra det nu kunde gå, tror jag. När vi kom hem igen var vi till världens bästa mormor och morfar och grillade och hade det jättetrevligt. Tack fina ni för en underbar eftermiddag och för fina presenter!! Love you!

Ikväll blev jag bjuden på middag och efterrätt hos Amanda och Mattias. Sen kom Filip och hälsade på mig.. Vi tittade på Micke och Veronica och åt massa godis. 

Hoppas ni alla haft en trevlig Valborg. Nog för att min var trevlig på alla sätt och vis men jag hade inte tackat nej till att spola tillbaka tiden ett år och sedan typ raderat detta år som varit och hoppat direkt vidare till någon gång i framtiden där allt bara känns bra igen. 







RSS 2.0